Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 87 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 87 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Jae In's phone
4 posters
Страница 1 от 1
Jae In- ♥ I live to let you shine ♥
- БФФ : Lana; Hanbyul
Половинка : ~
Брой мнения : 71
Re: Jae In's phone
Обаждане:
Госпожице, надявам се да не спите и да не ме напсувате.
Госпожице, надявам се да не спите и да не ме напсувате.
Cory- Loen Ent.
- БФФ : -
Половинка : -
Брой мнения : 213
Да, точно ти си девица. *смее се* Аз съм в StarKim с Йонг Джун, Хьо Сок, Куанг Йон и Кьо Мин. Лигавим се, както винаги. Нахрани ли Бионсе? А сега сериозно.. *прокашля се леко и бива сериозен* Тъй като другият месец на 14-15 сме в Букурещ за световното ни турне.. искам да дойдеш с нас.
Cory- Loen Ent.
Идваш с нас безплатно. Говорил съм с шефа и мениджъра. Разрешиха да те вземем с нас. Ако се съгласиш, и билета ти е уреден. Молямолямолямолямолямоля *почва да мрънка*
Cory- Loen Ent.
Това е радост за ушите ми! Буквално! Ще обиколим забележителностите. На концерта ще бъде също много готино! И ще бъдем в един от гъзарските хотели на баща ми.. *гласът му затихва*
Cory- Loen Ent.
Ау, моля те, недей. Ще вземе да се гътне баща ми, когато научи какво си направила. А и не знам на кого е завещал парите. ;д ;х По-добре без поражения. Не искам да си навличаш гнева на великият господин Чонг, държащ верига хотели и казина.
Cory- Loen Ent.
Знам, но все пак ми е баща. Направил ме е. Ако не е бил той, сега нямаше да ме има и нямаше на кого да се мяташ. Ще се прибера чак на сутринта, така че не ме чакай. Изгледай си драмата и лягай да спиш. Трябва да учиш!!!
Cory- Loen Ent.
6-7.. когато Кьо Мин реши, че вече не е интересен. :ДД Наистина си сядай на четирибуквието и учи! Трябва да си вземеш изпитите. Когато отвориш собствена къща, само от теб ще си купувам дрехи. ;3 В замяна ще ти оправям зъбите. *смее се*
Cory- Loen Ent.
Утре вечер пак няма да съм в къщи. Съжалявам, Дже Ин... Имаш поздрави от Хьо Сок. Иска скоро да наминеш през компанията, за да те черпи индийско. Бил ти обещал.
Cory- Loen Ent.
Креп! Много добре ми знаеш вкуса. Не съм голям фен на гофретите. А и имам слабост към френската кухня. *млъква за малко* ... Коя песен искаш да ти изпея за "лека нощ"?
Cory- Loen Ent.
Изчакай. *включва на високоговорител, строява момчетата и започва инструментала на Applause от техните инструменти, а той започва да пее* I stand here waiting for you to bang the gong
to crash the critic saying
Is it right or is it wrong?
If only Fame had an IV
Baby couldn't bear,
being away from you I found the vein, put it in here.
to crash the critic saying
Is it right or is it wrong?
If only Fame had an IV
Baby couldn't bear,
being away from you I found the vein, put it in here.
Cory- Loen Ent.
*покланят се на телефона след края на изпълнение ; всички в един глас* Благодарим :33 *също си пляскат рофл ; вече е само той* А сега лягай да спиш. Не те искам уморена!
Cory- Loen Ent.
Лека нощ и сладки сънища ^^ *усмихва се и също затваря*
Cory- Loen Ent.
Обаждане:
Дже Ин, честит рожден ден! Колкото и рожденни дни да имаш, колкото и да остаряваш, ти винаги ще останеш моето малко момиче, което ме дари с толкова много емоции и щастие!
Дже Ин, честит рожден ден! Колкото и рожденни дни да имаш, колкото и да остаряваш, ти винаги ще останеш моето малко момиче, което ме дари с толкова много емоции и щастие!
Cory- Loen Ent.
SMS
Честит рожден ден, Дже Ин!! Пожелавам ти здраве, щастие, любов, много усмихнати моменти и добри приятели ;р Изкарай си добре, да има какво да ми разказваш после! ^^
Честит рожден ден, Дже Ин!! Пожелавам ти здраве, щастие, любов, много усмихнати моменти и добри приятели ;р Изкарай си добре, да има какво да ми разказваш после! ^^
Lana- ♥ I live to let you shine ♥
- БФФ : Jae In, Takuya Terada
Половинка : Portgas D. Ace <3
Брой мнения : 111
Дже Ин, няма за какво да ми благодариш. Това е най-малкото, което мога да направя за теб. *смутен смях* И бих направил много повече, но ти не ми позволяваш.. >_>
Cory- Loen Ent.
Ама аз не... *замълчава, защото ще изтърси нещо, което не трябва* Както и да е. Хареса ли ти подаръка ми? :3 Или все още не си го открила?
Cory- Loen Ent.
Отговор:
Засега все още мога. Здравей, Дже Ин :3
Засега все още мога. Здравей, Дже Ин :3
Kai.- SM Ent.
- БФФ : EXO's wolfs, Lee Taemin~, Krystal~, Seunghoon.
Половинка : Kara♥
Брой мнения : 433
Ох, дълга и широка е. Крис замина за Ванкувър, съди компанията и да... Не ми се говори за това. На никого от EXO не му се ._. *покашля се* Няма какво да лъжа. Не съм много добре. Гърбът ме боли адски много, не мога да танцувам и сега съм в болница. Май ще ме оперират.. Ти как си?
Kai.- SM Ent.
И аз се надявам да се оправим. Не искам И Фан-хьонг да си ходи ._. Може да е отвратителен по характер, но.... не можем просто без него т.т Радвам се, че се обади, Дже Ин. *млъква за малко* Страх ме е, сис... страх ме е... *почва да говори тихо*
Kai.- SM Ent.
Време беше някой да се вдигне срещу компанията. Крис просто довършва започнатото от Джеджунг, Ючон, Джунсу, Хангенг и Тейон... Надявам се и да стигне до края му. А и за да го прави, значи е обмислил абсолютно всичко. Може да идва от богато семейство, но не е чак толкова арогантен, разглезен и тъй нататък, за да не помисли за последствията. Джин А го подкрепя, а и... той не е особено добре със сърцето. *въздъхва* Няма да се предавам, не и в такъв момент. Компанията ни този път прекали. Радвам се, че хьонг се реши да им даде един хубав урок. И все още не е сигурно дали ще ме оперират...
Kai.- SM Ent.
Отговор на обаждане:
Щеше да стигне да ми кажеш и само "честит рожден ден" ;д Мерси, Дже Ин :3
Ами, ти така сладко си спеше... чак жал ми стана да се събудя т-т ;д *смее се* Взех Бионсе, тъй като трябваше да я водя на ветеринар да й бият ваксини. Става ли ти утре да заведеш Лайм?
Щеше да стигне да ми кажеш и само "честит рожден ден" ;д Мерси, Дже Ин :3
Ами, ти така сладко си спеше... чак жал ми стана да се събудя т-т ;д *смее се* Взех Бионсе, тъй като трябваше да я водя на ветеринар да й бият ваксини. Става ли ти утре да заведеш Лайм?
Cory- Loen Ent.
SMS
Хей, честит рожден ден, красавице! :3 Пожелавам ти да си жива и здрава, все усмихната и много обичана. Не искам да си тъжна. Съжалявам, че в последно време ме ням никаква, заради работа е. Изпратих ти нещо малко, по принцип не блестя откъм подаръци, но се надявам да ти хареса. Весело изкарване и ще се видим тези дни ^^
Хей, честит рожден ден, красавице! :3 Пожелавам ти да си жива и здрава, все усмихната и много обичана. Не искам да си тъжна. Съжалявам, че в последно време ме ням никаква, заради работа е. Изпратих ти нещо малко, по принцип не блестя откъм подаръци, но се надявам да ти хареса. Весело изкарване и ще се видим тези дни ^^
Lana- ♥ I live to let you shine ♥
- БФФ : Jae In, Takuya Terada
Половинка : Portgas D. Ace <3
Брой мнения : 111
СМС:
Честит рожден ден, туини! :3 Пожелавам още много пица, Нутела, гофрети, спагети и т.н. Да се дипломираш успешно и искам ти да ме обличаш един ден! ;р
'щом съм оригинален и да.
Честит рожден ден, туини! :3 Пожелавам още много пица, Нутела, гофрети, спагети и т.н. Да се дипломираш успешно и искам ти да ме обличаш един ден! ;р
'щом съм оригинален и да.
Kai.- SM Ent.
СМС:
Благодаря ти, Дже Ин ^^ Радвам се, че въпреки всичко ми честити все пак. Обичам те~ <3
Благодаря ти, Дже Ин ^^ Радвам се, че въпреки всичко ми честити все пак. Обичам те~ <3
Cory- Loen Ent.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M