Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 121 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 121 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Aloha~
4 posters
Страница 1 от 1
Kim Woo Bin- Loen Ent.
- БФФ : Sunhwa;Mihawk
Половинка : Uee ;3
Брой мнения : 156
Re: Aloha~
Обаждане:
Хьььонг, гуд морниииинг о3о *чурулика направо*
Хьььонг, гуд морниииинг о3о *чурулика направо*
Cory- Loen Ent.
- БФФ : -
Половинка : -
Брой мнения : 213
Добро ютрооооооо, пияницеееее *продължава да се раздава* Как си в първия работен ден от втората седмица на Януари?
Cory- Loen Ent.
Скучно ми е, бе, хьоооооооонг *почва да мрънка* Не можах да спя тази вечер т.т И взех, че си написах завещанието!
Cory- Loen Ent.
Абе, така както върви, и секс няма да видя *хили се* На теб ти оставям Бионсе! Апартаментът е на мама. ;3
Cory- Loen Ent.
За разлика от теб, аз не съм зоофил и не опъвам животни! Жената, от която я взех, я беше кръстила така и аз й запазих името! -.- А и Бионсе много те обича.
Cory- Loen Ent.
Натурална панда с душа на ленивец съм, бе! Пууу >___> Толкова не запомни! Мозък като на златна рибка имаш - помниш три секунди и до там. И да, котките мигат. Бионсе те обича ;33 *изведнъж гласът му става сериозен* Сега, сериозно. На теб оставям апартамента си и вилата във Франция, която е в процес на строеж.
Cory- Loen Ent.
Готин, но тъп. Иронията на живота. ;дд *въздъхва* Взимаш апартамента, вилата във Франция, която е на френската ривиера и Бионсе! А, и искам да те помоля за нещо и да ми обещаеш, че ще го изпълниш.
Cory- Loen Ent.
Е, не ставаше въпрос за тоалетната на Бионсе, но и това приемам. :3 хД Става въпрос за Дже Ин.. Обещай ми, че ще се грижиш за нея вместо мен, когато си отида. И също така, тя остава в апартамента ми. Отделил съм сума в една чекова книжка, за да продължи образованието си, да завърши и да отвори своя дизайнерска къща. Заклей се, че ще се грижиш за нея и да гледаш нищо да не й липсва!
Cory- Loen Ent.
Хьонг, умолявам те.. Супер важна е за мен и искам да има хубаво бъдеще. Поне докато завърши университета! Братовчед си ми и си единственият роднина, с когото не съм в лоши отношения. Единствено на теб мога да разчитам в този момент да я пазиш.
Да ти кажа ли причината заради, която си написах завещанието и хуканх да ти казвам какво ще наследяваш?
Да ти кажа ли причината заради, която си написах завещанието и хуканх да ти казвам какво ще наследяваш?
Cory- Loen Ent.
*мълчи известно време и се опитва да не заплаче* Хьонг... аз... болен съм. Много болен! Имам диагноза порок на сърцето и не ми остава много време. *казва го тихо* Затова правя всичко това и снощи си писах завещанието. Не знам колко време ми остава, У Бин. Колкото до Дже Ин... тя е специална за мен. Има свое място в сърцето ми, което сама си изгради с всичките тези години. И никоя друга не може да го замени. Умолявам те, хьонг! Грижи се за Дже Ин все едно е очите ти! Искам да знам, че на Земята някой се грижа за моята Дже Ин. Моля те, хьонг... Единствено на теб мога да разчитам.. *изхлипва*
Cory- Loen Ent.
Аз.. предпочитам да остана в къщи. А и имам работа с другите от групата. Ед-единствено ти знаеш за порока ми, така че си мълчи! Не е нужно цяла Корея да научава.. И се гриже за Бионсе, когато я получиш с къщичката й. Благодаря ти за всичко, хьонг! *праща му мазна целувка* Ще заварям.. ще ти звънна пак скоро. А, също така получаваш и двете яхти! *шумно се оплезва, след което затваря*
Cory- Loen Ent.
SMS
Много ти благодаря за хубавите пожелания ^^ You made my day!
Много ти благодаря за хубавите пожелания ^^ You made my day!
Jia- JYP Ent.
- БФФ : Fei,Min,Suzy
Половинка : Soon but still in imaginary relationship with Sanji ;3
Брой мнения : 101
SMS:
Голямо си мрънкало ;д Тоя телефон, драги ми браТчеде, е за да се фуклям. Сега разбра ли? Отделно имам една Нокийка от 1998, по която си провеждам разговорите ;)
Мерси, хьонг! И аз се радвам, че съм се родил, за да ти оползотворявам животеца рофл
Голямо си мрънкало ;д Тоя телефон, драги ми браТчеде, е за да се фуклям. Сега разбра ли? Отделно имам една Нокийка от 1998, по която си провеждам разговорите ;)
Мерси, хьонг! И аз се радвам, че съм се родил, за да ти оползотворявам животеца рофл
Cory- Loen Ent.
Ким Боа ви слуша внимателно *опити да говори сериозно*
Yoona~- SM Ent.
- БФФ : GG's adorable chicks + Hyuna♡
Половинка : better not.
Брой мнения : 56
Аа, благодаря ти, че си се сетил! Много ме зарадва! :3
Yoona~- SM Ent.
Е, аз не се съмнявам в теб *смее се* Нищо интересно с две думи, все така песимистично настроена, но днес като по чудо съм щастлива и се усмихвам... ама съм здраво тролната, както и да е, остави ме настрана, ти как си? Какво правиш, с шоуто.. Биг Брадър беше, нали? Какво става?
Yoona~- SM Ent.
Охх, аз съм ужасно некомпетентна тази седмица -.- скапана съм и планирам да си взема отпуск, та ако не отговарям вярно на всичко, ужасно съм уморена иии да... както и да е, нещо ново? Някоя... кхъм, мадама? *смее се тихо*
Yoona~- SM Ent.
Еми както ти рекох прецакана съм от една страна, дълга история.. иначе мераклии май нямам *смее се* Ами с твоята Юий? Искам подробности някой път! *смее се пак*
Yoona~- SM Ent.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M