I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Aloha ,I'm  back and look what I have EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Aloha ,I'm  back and look what I have EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Aloha ,I'm  back and look what I have EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Aloha ,I'm  back and look what I have EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Aloha ,I'm  back and look what I have EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Aloha ,I'm  back and look what I have EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Aloha ,I'm  back and look what I have EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Aloha ,I'm  back and look what I have EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Aloha ,I'm  back and look what I have EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 54 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 54 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Aloha ,I'm back and look what I have

Go down

Aloha ,I'm  back and look what I have Empty Aloha ,I'm back and look what I have

Писане by Kim Sugar Нед Фев 09, 2014 5:34 pm

Здравейте ,скъпи съфорумници.Познайте кой се върна?АЗ~ Сигурно съм ви липсвала.Знам го ,знам го. Уау.Наистина съм изненадана.Дори не вярвам на очите си.Имаме толкова нови потребители.Щом има потребители значи има работа за муа.Хубаво е да видя ,че се развиваме. Давайте в същия дух. Така време за "малко" клюки .Готови ли се?Защото имам доста пикантни.

● Великите CL и Park Bom се завърнаха в YG.Сериозно момичета,знаете ли какво искате въобще?Първо при Госпожица Грийн бягате ,а сега се връщате "у дома" .После какво ?Като ви  ви писне, пак ще се изтропате в някоя друга компания?
●T.O.P и Hwang Tiffany  се ожениха!Свалям ви шапка,сладури.Айде много любов и да знаете ,очаквам в скоро време наследници да осигурите.Действайте бързо,но като гледам великия Choi Seung-hyun го е страх да набара жена си.Хаха,ще ме свършиш,честно.А виж само каква ти е в леглото.
●We Got Married с нов трети сезон. Харесват ми двойките продължавайте да се развивате.Ще ви наблюдавам.
●Бебета,бебета и пак бебете.Сериозно ли??Каква е тази масова бременост?А, чакайте забравих,някои от майките пометнаха.Колго жалко.Хъм.Какво сега детска градина ли ще отваряме?Пу аз ще съм директорката!
●Sehun. душа златна,ненагледна.Какви ги вършиш?Беше вюбен в Luhan. толкова дълго време  и когато той те изостави и се залепи за задника на Ailee~ ти реши да ни се доказвашькато мъж.И какво постигна?Нарани милата Sojung,която ми се струва ,че направо се влюби в твоята персона.Колко хора те предупредиха,колко хора  се опитаха да ти помогна ,но ти НЕ .Като ми пееш Пенке ле, кой ли те слуша? Ма какво си говоря и аз ,все едно пък ще ме послушаш.Спокойно ще си мълча ,че уби онзи мъж.Имаш думата ми. Препоръчвам ти да вземе да послушаш поне Bang Minah. която изглежда е живата мъченица.Тя знае как да ти помогне,но пък ти може да продължаваш да пропадаш.Като гледам на никой не му пука.
●Chae Yeon.~ и ти да не останеш по-назад и ти се уреди с годеник. Честито. Обаче моля те ,обърни малко внимание на горкия Ravi. виж го момчето колко страда ,не виждаш ли ,че те обича.Или поне бъди смела,непоклатима,ненаранима и бла ,бла,бла  за каквото претендираш ,че си и му тегли една майна и го забрави най-сетне .
●Уважаеми Jae Hee и Tae-Hyun ,много амбицирани ми изглеждате.Айде направо убийте собствения си баща и поемете компанията за която толкова мечтаете. Проучих ви.Знам за игричките ви.Jae Hee наистина ми допадат отношенията ти със жените.Особено с  Zin или да кажа госпожица Куак. Chan Li пази се този Tae-Hyun изглежда е някакъв сексуален маниак ,съдейки по миналото му
● Великата Ice Princess  Jessica. се разтопи благодарение на Heechul. Пепеляшо трябва да ми дадеш рецептата.От доста отдавна се борим с бурята Шика.В момента се свързвам със Рекордите на Гинес.Ще ви запишем и там~
● Скъпа,Taeyeon  не мисля че беше нуждо всичкия този театър ,паданията ,ударите ,тампоните или превръзките.Възлюбеният ти Kim Hyun Joong направо се сбърка.Укроти се малко момиче.
● Suzy.....голяяяяма мъка,бе.Чак аз се разчувствах.Стегни се.
●Hanbyul не ти ли стига една бе?Баси ,човека ДВЕ навъртял.Виж че Юра умира за теб,но пък като се замисля,продължавай.Обичам любовните триъгълници~

Това беше от мен...ЗАСЕГА.Да ви предопредя,от ден днешен доооо ВИНАГИ ще съм на линия и ви наблюдавам.Хайде със здраве.

~С любов  :Kim Sugar
Kim Sugar
Kim Sugar
Who?
Who?

Брой мнения : 45

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите