Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 4 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Sera's phone
5 posters
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Sera's phone
Добрем..*въздишка*Е ще затварям..Лека нощ~*говори тихичко и затваря*
Kwon Yuri- SM Ent.
- БФФ : Hwang Tiffany. & Takuya Terada
Половинка : -
Брой мнения : 2080
Отговор на обаждане: О, Сера! *весело* Искрено ти благодаря. И аз се радвам, че се запознахме и се надявам да си по - щастлива от последния път. Как си? Аа...ще бъда много щастлив, ако приемеш да се видим. Да мога поне да те почерпя заради празника...
RAIN.- Who?
- БФФ : :(
Половинка : ~
Брой мнения : 107
Много се радвам, че е така! Но аз не съм направил нищо съществено, ти си помогна сама.
Ами...да. Какво ще кажеш за утре? разчисти ми се график, след като единият от групата ми пое ангажимент вместо мен. И...понеже сме си близко...*засмива се* какво ще кажеш да те чака пред входа? Следобед?
Ами...да. Какво ще кажеш за утре? разчисти ми се график, след като единият от групата ми пое ангажимент вместо мен. И...понеже сме си близко...*засмива се* какво ще кажеш да те чака пред входа? Следобед?
RAIN.- Who?
Казвам както е! Може би не можеш да го осъзнаеш, но никой не може да ти помогне без ти самата да го поискаш и да си помогнеш на себе си. Аз просто бях там да ти правя компанията *:3* Но ще имаш подкрепата ми и занапред, стига да ти потрябва!
Не се притеснявай, щом не се връщам от ангажимент, няма да закъснея *:д* А и пари имам...Ти само си помисли къде точно ти се ходи. Не е задължително да е само едно място...
Не се притеснявай, щом не се връщам от ангажимент, няма да закъснея *:д* А и пари имам...Ти само си помисли къде точно ти се ходи. Не е задължително да е само едно място...
RAIN.- Who?
И аз имам нужда от това понякога. Може би ще ми бъдеш и ти събеседник, когато отново ми се наложи?
Съгласен съм, разбира се! Истината е, че те поканих, но хич не съм добър в избирането на места, когато излизам. Срам ме е за което.
Така че....твоята задача е да избереш места, моята е да се оправя с финансовите разходи за всичко. И предварително да знаеш, че не приемам твои пари за нищо!
Съгласен съм, разбира се! Истината е, че те поканих, но хич не съм добър в избирането на места, когато излизам. Срам ме е за което.
Така че....твоята задача е да избереш места, моята е да се оправя с финансовите разходи за всичко. И предварително да знаеш, че не приемам твои пари за нищо!
RAIN.- Who?
Радвам се да го чуя от теб. И ти...не си обикновена.
Улесняваш ме така! Ами добре...но да знаеш и че ям доста. А сега и не спазвам никакви хранителни режими, а само тренировки от които изгладнявам допълнително.
О, а за колата не се притеснявай! Моята е винаги в изправност, защото е специална за мен и се грижа за нея. Казва се Кандис *^^*
Та след всичко това, още повече нямам търпение. Сега май ще ми се наложи да ти затварям, защото тъкмо пристигнах пред компанията.
Улесняваш ме така! Ами добре...но да знаеш и че ям доста. А сега и не спазвам никакви хранителни режими, а само тренировки от които изгладнявам допълнително.
О, а за колата не се притеснявай! Моята е винаги в изправност, защото е специална за мен и се грижа за нея. Казва се Кандис *^^*
Та след всичко това, още повече нямам търпение. Сега май ще ми се наложи да ти затварям, защото тъкмо пристигнах пред компанията.
RAIN.- Who?
Повече от идеално. И аз няма да закъснея, защото съм си вкъщи преди това.
Благодаря ти, лек ден и на теб. До утре! *^^*
*затваря*
Благодаря ти, лек ден и на теб. До утре! *^^*
*затваря*
RAIN.- Who?
SMS
Кефи ме оригиналноста ти ,Се Ра ;) Иначе мерси ,скъпа .Знаех че ще се сетиш :D Ще ги поздравя разбира се.И ъм, пак ли си глада ?Не си ли яла още? РОФЛ
Кефи ме оригиналноста ти ,Се Ра ;) Иначе мерси ,скъпа .Знаех че ще се сетиш :D Ще ги поздравя разбира се.И ъм, пак ли си глада ?Не си ли яла още? РОФЛ
Sayuri- ♥ I live to let you shine ♥
- БФФ : -
Половинка : omg why?
Брой мнения : 98
Страница 2 от 2 • 1, 2
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M