Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 55 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 55 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Open your heart
+4
CL
Hyeri
Hansol.
Xero
8 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Xero- Who?
- БФФ : Hansol., Taehyun комшуто, Ilhoon набора
Половинка : Kaeun.
Брой мнения : 264
Re: Open your heart
*обаждане*
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДЖИ ХООООО, БРАТЛЕ, БЛИЗНАКО ПО ДУША! Да си все така жив и здрав, прав и корав, да имаш много коли, жени и сбъднати мечти. Теракота в банята да се стегне хубаво, да ставаш все по-хубав, не, че сега не си, сестра ти по-малко да НИ налага с шамари, че нейните много болят т.т А-а-а-а, забравих нещо! Голямата любов да ти се изпречи на пътя дано! ;д
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДЖИ ХООООО, БРАТЛЕ, БЛИЗНАКО ПО ДУША! Да си все така жив и здрав, прав и корав, да имаш много коли, жени и сбъднати мечти. Теракота в банята да се стегне хубаво, да ставаш все по-хубав, не, че сега не си, сестра ти по-малко да НИ налага с шамари, че нейните много болят т.т А-а-а-а, забравих нещо! Голямата любов да ти се изпречи на пътя дано! ;д
Hansol.- Who?
- БФФ : Xero
Половинка : Hyejeong :3
Брой мнения : 259
SMS
ЪЪ,да малко е странно още ти пазя телефона xDD Хьери е ^-^ Честит Рожден ден ~~ Пожелавам ти много ,много здраве ,да си все така усмихнат и забавен.Продължавай да топиш женски сърца! рофл
ЪЪ,да малко е странно още ти пазя телефона xDD Хьери е ^-^ Честит Рожден ден ~~ Пожелавам ти много ,много здраве ,да си все така усмихнат и забавен.Продължавай да топиш женски сърца! рофл
Hyeri- Loen Ent.
- БФФ : D.O and Jack.
Половинка : mmm someone :3
Брой мнения : 320
SMS:
Честит рожден ден, Джи Хо. Знам, че все още не се познаваме добре, но съм сигурна, че това ще се промени скоро :) Пожелавам ти здраве, защото това е най-важното. Късмета да върви пред теб, а ти след него, усмивката ти винаги да е на лицето ти, да си все така чаровен и красив. Весело изкарване на празника.
Честит рожден ден, Джи Хо. Знам, че все още не се познаваме добре, но съм сигурна, че това ще се промени скоро :) Пожелавам ти здраве, защото това е най-важното. Късмета да върви пред теб, а ти след него, усмивката ти винаги да е на лицето ти, да си все така чаровен и красив. Весело изкарване на празника.
От Че Рин и Мин Ах :3
CL- YG Ent.
- БФФ : Park Luna, T.O.P, BOM
Половинка : YeSung♥♥♥
Брой мнения : 2233
SMS:
Малкият ми калпазанин порасна .. Честит рожден ден, Джи Хо. :3 Пожелавам ти много здраве, щастие, успехи в кариерата ти на звезда, любов и да ме ядосваш по-малко. Днес, ако направиш някоя глупост не си мисли, че ще ти се размине. Това, че си рожденник не ми пречи да те набия ;д
Малкият ми калпазанин порасна .. Честит рожден ден, Джи Хо. :3 Пожелавам ти много здраве, щастие, успехи в кариерата ти на звезда, любов и да ме ядосваш по-малко. Днес, ако направиш някоя глупост не си мисли, че ще ти се размине. Това, че си рожденник не ми пречи да те набия ;д
Nana~- Pledis Ent.
- БФФ : After School's girls, Solji.
Половинка : Kris х33
Брой мнения : 330
Нуна е лоша, а онзи китаец е още по-злобен. Намерили са се доста добре .. ;д Да се мелят из апартамента им с тенджери, тигани, точилки и каквото им попадне. Не боли, не се тревожи. Дори чувството е много яко ;3
Hansol.- Who?
SMS
Пич, честит рожден ден! Ида да ти пожелая здраве, щастие, късмет, да ти върви като по мед и масло, абе всичко най - най с две думи, не ме бива в пожеланията. Да черпиш, може и да си домъкна вампирския задник при теб тази вечер за партиииииииии! xDD
Пич, честит рожден ден! Ида да ти пожелая здраве, щастие, късмет, да ти върви като по мед и масло, абе всичко най - най с две думи, не ме бива в пожеланията. Да черпиш, може и да си домъкна вампирския задник при теб тази вечер за партиииииииии! xDD
Kyungsoo- SM Ent.
- БФФ : .
Половинка : .
Брой мнения : 144
Мани, мани .. добре, че поне за малкия пое отговорност тоя дългуч. Много е висок, бе .-. Аз като застана до него .. абе я да млъквам! ;д Като за тебе ще падне от небето. Точно като ангелче ;3
Hansol.- Who?
SMS
Да, нали xDD Чувствай се важен ! :D И хубаво, няма да идвам, ама после специално само мен ще черпиш, за твое здраве хахахах xDD
Да, нали xDD Чувствай се важен ! :D И хубаво, няма да идвам, ама после специално само мен ще черпиш, за твое здраве хахахах xDD
Kyungsoo- SM Ent.
SMS
Криза е, пич! И при нас е така xDD
А, тя, че е хубава, хубава е, продължава да се разхубавява, групата и се завърна наскоро.. нищо не прави, живее, диша, какво повече ахахаха. Твоите сестрички как са?
Криза е, пич! И при нас е така xDD
А, тя, че е хубава, хубава е, продължава да се разхубавява, групата и се завърна наскоро.. нищо не прави, живее, диша, какво повече ахахаха. Твоите сестрички как са?
Kyungsoo- SM Ent.
SMS
А, и да се предлагаше, нуна не си я давам! Има си човек до себе си, ставаме двама, дето не я пускаме ;xD
Ти племенница ли имаше?! *почесва се* А, да, вярно.. как се казва? *о*
А, и да се предлагаше, нуна не си я давам! Има си човек до себе си, ставаме двама, дето не я пускаме ;xD
Ти племенница ли имаше?! *почесва се* А, да, вярно.. как се казва? *о*
Kyungsoo- SM Ent.
SMS
А, той твърди, че трябва да се жени тя! И не сме точно приятели, познати сме, ама .. нищо, нека приемем, че си прав! Той мен не ме дава, ама с Хана си се обичаме хах.
Аз само че ще те оставя, зает човек съм, до следващия път, хубаво изкарване ~
А, той твърди, че трябва да се жени тя! И не сме точно приятели, познати сме, ама .. нищо, нека приемем, че си прав! Той мен не ме дава, ама с Хана си се обичаме хах.
Аз само че ще те оставя, зает човек съм, до следващия път, хубаво изкарване ~
Kyungsoo- SM Ent.
Е защо да пада на твърдо? Ти ще я чакаш долу с отворени ръце. Или си прекалено твърд от сега .. *изхилва се брутално*
Hansol.- Who?
Ти ли ще плащаш сватбата, че покана чакаш? Пръстена ти ли ще купиш? ;д Чакай да спестя малко, че тогава. А през това време ти се вземи в ръце, за да не се налага да те взимам аз.
Hansol.- Who?
Така те искам! Мога да те уредя с какво ли не .. просто и идея си нямаш ;Д Изключително сериозен съм по отношение на Хьеджонг. Още сме млади да мислим за сватба, пък и то вече не е модерно да се подписва, но само бъдещето ще покаже дали тя може да ме изтърпи. Какъв ти е проблема, че ми казва Хани? ;д
Hansol.- Who?
Дано да си прав, че ще ми изтърпи. Откри топлата вода викаш .. онзи е голям страхливец ще ти кажа аз. Страх го е да каже едно "Ще се омъжиш ли за мен?" Ще те видя аз теб като си намериш гадже. Кой знае тя как ще те нарича .. само да си намериш! ;д
Hansol.- Who?
Те всички винаги се оплакват от мен ;Д Горката Джин А. Къде го намери тоя рус идиот? Че и китаец с нещо канадско. Разбирам, че си пада по екзотични момчета, ама тоя ми е странен .-.
.............. Обвързан съм, съжалявам т.т хДДД
.............. Обвързан съм, съжалявам т.т хДДД
Hansol.- Who?
Да, бе, вярно. Много талантлива нуна .-. Бившият й и той хубаво парче беше, ама тя го заряза .. горкото момче ;х
Какво да те правя?! ;д Все ще намеря едно голямо местенце :3
Какво да те правя?! ;д Все ще намеря едно голямо местенце :3
Hansol.- Who?
От една компания е с онзи олигофрен .. какво очакваш? .-. Там са от идиот нагоре.
Ма теб как да не те обича човек?! ;3 ;ДД
Ма теб как да не те обича човек?! ;3 ;ДД
Hansol.- Who?
SMS
Пич, жив ли си? Върнах се специално заради теб хахаха
Пич, жив ли си? Върнах се специално заради теб хахаха
Kyungsoo- SM Ent.
SMS
А, то оставаше и да си.. жив те искам, че иначе.. нали знаеш *смее се*
А, то оставаше и да си.. жив те искам, че иначе.. нали знаеш *смее се*
Kyungsoo- SM Ent.
SMS
Ще се включа в търсенето! Шегувам се, само да не ми пипа Хана или нуна, проблеми няма xD
Ще се включа в търсенето! Шегувам се, само да не ми пипа Хана или нуна, проблеми няма xD
Kyungsoo- SM Ent.
Добре, че не сме в тази компания! .-.
Ти носи парите, а аз ще те храня ;3 хДД
Добре, де, добре, пууу .. Ще затварям, че Сангдо повиши децибелите. Още малко през прозореца ще ме изхвърли -.-"
Ти носи парите, а аз ще те храня ;3 хДД
Добре, де, добре, пууу .. Ще затварям, че Сангдо повиши децибелите. Още малко през прозореца ще ме изхвърли -.-"
Hansol.- Who?
SMS:
Благодаря за хубавите пожелания, Джи Хо. ;3 Надявам се скоро да се видим, защото мина доста време от последното ни виждане.
Кажи на Хансол, че и на него му благодаря и че скоро трябва да се запознаем с него.
Благодаря за хубавите пожелания, Джи Хо. ;3 Надявам се скоро да се видим, защото мина доста време от последното ни виждане.
Кажи на Хансол, че и на него му благодаря и че скоро трябва да се запознаем с него.
CL- YG Ent.
- БФФ : Park Luna, T.O.P, BOM
Половинка : YeSung♥♥♥
Брой мнения : 2233
SMS:
Поласкан съм, че ми писа! ;Д
А ти имай късмета това да ми е подаръка и ще видиш какво ще ти се случи на твоя рожден ден!
Поласкан съм, че ми писа! ;Д
А ти имай късмета това да ми е подаръка и ще видиш какво ще ти се случи на твоя рожден ден!
Hansol.- Who?
Страница 1 от 2 • 1, 2
Similar topics
» I won't be the boy with heart
» Stone Heart
» Shot through the heart but now I know better
» Don't come too close, I won't give away my heart
» I’m putting myself in your heart, why do you keep taking me out?
» Stone Heart
» Shot through the heart but now I know better
» Don't come too close, I won't give away my heart
» I’m putting myself in your heart, why do you keep taking me out?
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M