Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 81 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 81 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
I'm not crazy, my reality is just different than yours.
4 posters
Страница 1 от 1
I'm not crazy, my reality is just different than yours.
Ringtone: Baby Metal - Megitsune
Последната промяна е направена от Sunako на Съб Фев 22, 2014 8:10 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Sungjong- Woolim Ent.
- БФФ : Sojung, Takuya Terada
Половинка : nobody, nobody perfect for me, nyah~
Брой мнения : 108
Re: I'm not crazy, my reality is just different than yours.
Отговор на обаждане:
Хмммммм*дрезгав и замислен глас* Кой ли може да си ти?
Хмммммммммм......
МАЙТАП БЕ, СУНАКО! СУ СУ СУ, sweet liitle Su, i love you... *пее силно и се вживява*
Сети се ти, че все още ме има *смее се* Защо...си от непознат номер?
Хмммммм*дрезгав и замислен глас* Кой ли може да си ти?
Хмммммммммм......
МАЙТАП БЕ, СУНАКО! СУ СУ СУ, sweet liitle Su, i love you... *пее силно и се вживява*
Сети се ти, че все още ме има *смее се* Защо...си от непознат номер?
ShiN- SM Ent.
- БФФ : Alucard
Половинка : ---
Брой мнения : 246
Ее сега сестричке, човек да не се пошегува. Не бъди тъжна!
Психиатрия....тръпки ме лазят. Трябваше да те взема с мен още на идване *започва да звучи ядосан*
Значи не успяха да натикат мен там, очевидно не са успели с Неко, и не са се предали, а са нападнали теб....
Болни? Защо? Аз се чувствам доста добре, за теб не знам *смее се* А ако нещо ще ни докара ментални разстройства, това са тези палячовци в престилките, които само си мислят, че правят нещо свястно. Именно те са откачени, и са садисти!
Психиатрия....тръпки ме лазят. Трябваше да те взема с мен още на идване *започва да звучи ядосан*
Значи не успяха да натикат мен там, очевидно не са успели с Неко, и не са се предали, а са нападнали теб....
Болни? Защо? Аз се чувствам доста добре, за теб не знам *смее се* А ако нещо ще ни докара ментални разстройства, това са тези палячовци в престилките, които само си мислят, че правят нещо свястно. Именно те са откачени, и са садисти!
ShiN- SM Ent.
Здравната система sux! Трябва да забранят на тези хора да взимат квалификации за това. Чувствам се наистина ядосан! Май трябва да си пийна след малко. Слушай, сестричке. Вероятно духовете и ние, сме единствените, на които можеш да разчиташ! Духовете няма да те предадат, за разлика от хората. Както и мен анимационните герои, начело с Роджър. Макар че той е страхлив, и когато е напечено се крие. Хубаво е, че не си позволила да ти промият мозъка. След като вече си тук, няма да те върна на нашите. Идвай в апартамента ми. Тъкмо няма да ти се наложи да търсиш дълго Неко. Тя живее с мен! Мисля, че е влюбена, но ти ще я разпиташ като дойдеш. Къде точно си сега?
ShiN- SM Ent.
За да могат да взимат парите на нашите *съска*
Спокойно, имам доста и ще остане. Склад....колкото и да ти е...удобно, трябва да дойда да те взема. Апартамента ми със сигурност ще ти хареса.
И аз съм влюбен! Само че Ми Коразон е като красиво кубче лед, и със сигурност обича някой друг, но не и мен. Все едно, аз тези дни я следих неотлъчно...
Няма да те върнат там! Щом се добарам до теб, няма да им позволя да те вземат. Нито аз ще попадна на подобно място....
Сестричке, трябва да гледаш предаването, в което участвам. Имам си даже съпруга там.
Спокойно, имам доста и ще остане. Склад....колкото и да ти е...удобно, трябва да дойда да те взема. Апартамента ми със сигурност ще ти хареса.
И аз съм влюбен! Само че Ми Коразон е като красиво кубче лед, и със сигурност обича някой друг, но не и мен. Все едно, аз тези дни я следих неотлъчно...
Няма да те върнат там! Щом се добарам до теб, няма да им позволя да те вземат. Нито аз ще попадна на подобно място....
Сестричке, трябва да гледаш предаването, в което участвам. Имам си даже съпруга там.
ShiN- SM Ent.
Не, не, аз е дойда. Не знам дали килимчето ти ще открие правилно адреса. Ще ти сложим *смее се* и аз си държа пиене в стаята, така че не бърка. Пък и не ни идват много гости по принцип, така че не ни се налага да спазваме някакви правила относно това кой какво да има в стаята си.
Оххх Ми Коразон *казва замечтано* Това е Юри-чан от SNSD. Прекрасна е! Не се притеснявай, няма температура *смее се*
Оххх Ми Коразон *казва замечтано* Това е Юри-чан от SNSD. Прекрасна е! Не се притеснявай, няма температура *смее се*
ShiN- SM Ent.
SMS
Сиииииис (hug) Страшна си просто, дебютния ти албум е уникален! Не можах да се сдържа да не те поздравя. Много ми е гадно само, че трябваше пак да замина за Америка и не можах да ти честитя лично :/ Извини ме, ще ти се реванширам както пожелаеш! (ДА, каквото и да пожелаеш)
Като си свободна ако искаш може да звъннеш, или да ми пишеш ;р Страх ме е да звъня на сестра ти, защото ще ме погне защо не съм я взел с мен, за да иде в Сейлъм -.- Не и говори много за мен :Д
Та гледай да не се преуморяваш около промоциите, имаш поздрави от Роджър!
Сиииииис (hug) Страшна си просто, дебютния ти албум е уникален! Не можах да се сдържа да не те поздравя. Много ми е гадно само, че трябваше пак да замина за Америка и не можах да ти честитя лично :/ Извини ме, ще ти се реванширам както пожелаеш! (ДА, каквото и да пожелаеш)
Като си свободна ако искаш може да звъннеш, или да ми пишеш ;р Страх ме е да звъня на сестра ти, защото ще ме погне защо не съм я взел с мен, за да иде в Сейлъм -.- Не и говори много за мен :Д
Та гледай да не се преуморяваш около промоциите, имаш поздрави от Роджър!
ShiN- SM Ent.
*Отговор на обаждане*
Заслужила си! Ами открили са потенциал в теб, което е много хубаво. Аз доста време бях трейни, но не се и оплаквам. Все пак и малко звезди правят американски дебют с едва вторият си албум.
Окей, то съвсем малко остава от албума и се връщам *щастлииво* Между другото е доста притно тук, американките казваха, че били дебели, но всъщност видях доста хубави сеньорити! *мазна усмивка* Оставяй я Неко, сигурно се е натровила с някоя отвара и сега откача *хили се* Но все пак моля те, хвърляй и по едно око докато ме няма.
Ще го видиш скоро Роджър, година солариум и е малко изгорял!!
Какво? Кой? *подозрително и предпазливо*
Заслужила си! Ами открили са потенциал в теб, което е много хубаво. Аз доста време бях трейни, но не се и оплаквам. Все пак и малко звезди правят американски дебют с едва вторият си албум.
Окей, то съвсем малко остава от албума и се връщам *щастлииво* Между другото е доста притно тук, американките казваха, че били дебели, но всъщност видях доста хубави сеньорити! *мазна усмивка* Оставяй я Неко, сигурно се е натровила с някоя отвара и сега откача *хили се* Но все пак моля те, хвърляй и по едно око докато ме няма.
Ще го видиш скоро Роджър, година солариум и е малко изгорял!!
Какво? Кой? *подозрително и предпазливо*
ShiN- SM Ent.
О, благодаря ти, това е невероятен комплимент! *говори през сълзи, непресторено е* Но и вие сте талантливи, просто аз съм най - голям и започнах да трупам опит отрано.
Абе някои женски не са за изхвърляне да ти кажа, макар да не могат да се сравняват с Ми Коразон или Ерза Скарлет.
Ами...мисля, че не я е открил все още. А и го е страх да не я свари да изневерява. Нали знаеш, на онази игра с пляскането на ръце, забравих и името *хили се*
*кратко замислено мълчание*
Хмм....Ючун-семпай *отново замислено мълчание*
Като за начало не ти ли е малко голям? Окей, окей няма да бъда като съсухрените братя. Амиии....имаш късмет - необвързан е. Страх го е от брака, отсега да знаеш! Също така е доста по - сериозен от другите, не обича да излиза в големи компании и в свободното си време предпочита да си е вкъщи и да гледа филми. Като цяло това е основното, което се сещам за него. Човек на размисъла е, рядко действа, преди да мисли. Като цяло се разбирам по - добре с Джеджунг-семпай.
Абе някои женски не са за изхвърляне да ти кажа, макар да не могат да се сравняват с Ми Коразон или Ерза Скарлет.
Ами...мисля, че не я е открил все още. А и го е страх да не я свари да изневерява. Нали знаеш, на онази игра с пляскането на ръце, забравих и името *хили се*
*кратко замислено мълчание*
Хмм....Ючун-семпай *отново замислено мълчание*
Като за начало не ти ли е малко голям? Окей, окей няма да бъда като съсухрените братя. Амиии....имаш късмет - необвързан е. Страх го е от брака, отсега да знаеш! Също така е доста по - сериозен от другите, не обича да излиза в големи компании и в свободното си време предпочита да си е вкъщи и да гледа филми. Като цяло това е основното, което се сещам за него. Човек на размисъла е, рядко действа, преди да мисли. Като цяло се разбирам по - добре с Джеджунг-семпай.
ShiN- SM Ent.
На мен ми харесва Ерза-сан! Огън момиче *лиготи се* Не им гледам гърдите, а и освен това не знам как ги побира в бронята....
Така де! От тези момчета във Фейри Тейл сестричке, повечето са глупаци, признай го! Единия не обръща внимание на Джувия, другия отблъсква Ерза в най - напрегнатия момент...
Само Нацу и Локе си ги бива, ако си чела мангата сестричке, ще разбереш защо Натсу!*киска се*
О, Съни и Тейон....те са красиви, и аз ги харесвам, но сърцето ми си избра Юри-чуаан!!*раздава го Санджи стайл*
Ами....не разбирам жените, не разбирам и Джесика. Мисля, че се прави на прекалено недостъпна...
Джеджунг също е приятен, въобще не е надут, какъвто изглежда. Ючун също, като цяло за ранга си са доста разбрани. Разбирам те...и аз се чувствам така спрямо Ми Коразон. Само внимавай да не стане прекалено сериозно и да ти е гадно заради нещо, свързано с него. По - трудно ще ти е от на другите фенове...защото си по - близо до него....
А мисля, че го е страх от брак, защото родителите му се развели или нещо такова. Даже има такъв мотив в неговата на част на Break Out на TVXQ. Честно казано не четох много по темата.
Така де! От тези момчета във Фейри Тейл сестричке, повечето са глупаци, признай го! Единия не обръща внимание на Джувия, другия отблъсква Ерза в най - напрегнатия момент...
Само Нацу и Локе си ги бива, ако си чела мангата сестричке, ще разбереш защо Натсу!*киска се*
О, Съни и Тейон....те са красиви, и аз ги харесвам, но сърцето ми си избра Юри-чуаан!!*раздава го Санджи стайл*
Ами....не разбирам жените, не разбирам и Джесика. Мисля, че се прави на прекалено недостъпна...
Джеджунг също е приятен, въобще не е надут, какъвто изглежда. Ючун също, като цяло за ранга си са доста разбрани. Разбирам те...и аз се чувствам така спрямо Ми Коразон. Само внимавай да не стане прекалено сериозно и да ти е гадно заради нещо, свързано с него. По - трудно ще ти е от на другите фенове...защото си по - близо до него....
А мисля, че го е страх от брак, защото родителите му се развели или нещо такова. Даже има такъв мотив в неговата на част на Break Out на TVXQ. Честно казано не четох много по темата.
ShiN- SM Ent.
Отговор на обаждане:
Какво по..?! Ъъъ... какво? *учудено, защото не зацепва какво му говорят* На японски ли говорите?
Какво по..?! Ъъъ... какво? *учудено, защото не зацепва какво му говорят* На японски ли говорите?
Sunggyu~- Woolim Ent.
- БФФ : Sungjong,Dongwoo, SuHo., Heechul
Половинка : lonely
Брой мнения : 81
*дърпа телефона на метър от него*
Пица ли? Каква пица? *учудено* Извинете само това ви разбрах *опитва се да се държи възпитано*
Пица ли? Каква пица? *учудено* Извинете само това ви разбрах *опитва се да се държи възпитано*
Sunggyu~- Woolim Ent.
Ъъъ.. *още повече се обърква* Гладен? Извинете, ама не сте ли момиче? *пита като първия идиот* Аз не знам къде ви е пицата. *казва бавно дума по дума като на бавно развиващ се ;д*
Sunggyu~- Woolim Ent.
Разбрах, че си от Япония, мисля... *седи и се чуди как да се измъкне* Не го говоря това много много. Китайския ми и той не е на ниво. Ама защо ме разпитваш за езиковите ми познания?
Sunggyu~- Woolim Ent.
Не, не, не недей плачи... *чуди се какво да направи* ЪЪъъ аз се извинява...*чува песента* О... нашата песен ли слушаш? Аз съжалявам, просто не разбирам *окопитва се и се опитва да оправи положението*
Sunggyu~- Woolim Ent.
А... *дърпа телефона пак надалеч* Моля те не пищи... За какво ми е преводач? Моя песен е! *казва почти обидено* Е това му е работата на него, да привлича вниманието с външен вид*говори с гордост*
Sunggyu~- Woolim Ent.
Не съм казал, че е само моя...айшшш *дърпа телефона, за да се успокои, брои бавно до 10 ;дд* Мьонгсу е страхотен и съм горд с всеки един член на групата *опитва се да говори дипломатично* Не...знам... къде... ти... е...пицата. Съжалявам. Аз съм Ким Сонггю, а Вие коя сте?
Sunggyu~- Woolim Ent.
Ъ...Чао...*седи и зяпа телефона си* Пфф... откачени фенове...
Sunggyu~- Woolim Ent.
SMS
Благодаря ти, която и да си! Ще се постарая ^^ И също ти благодаря, че ме подкрепяш!
Благодаря ти, която и да си! Ще се постарая ^^ И също ти благодаря, че ме подкрепяш!
Micky Yoochun- AVEX Ent.
- БФФ : Jaejoong, Songmi
Половинка : Sojin. - She'll be right here in my arms, So in Love, She'll be right here in these arms She can't let go
Брой мнения : 57
Similar topics
» One crazy,crazy night before 7 months
» Crazy cartoons for crazy boy ^.^
» I go crazy because of you~
» When you crazy, you can call
» You think I'm crazy? Bish, pls.
» Crazy cartoons for crazy boy ^.^
» I go crazy because of you~
» When you crazy, you can call
» You think I'm crazy? Bish, pls.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M