I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
If you don't disappear ,clap hands~ EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
If you don't disappear ,clap hands~ EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
If you don't disappear ,clap hands~ EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
If you don't disappear ,clap hands~ EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
If you don't disappear ,clap hands~ EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
If you don't disappear ,clap hands~ EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
If you don't disappear ,clap hands~ EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
If you don't disappear ,clap hands~ EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
If you don't disappear ,clap hands~ EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 26 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 26 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

If you don't disappear ,clap hands~

Go down

If you don't disappear ,clap hands~ Empty If you don't disappear ,clap hands~

Писане by Sayuri Сря Мар 12, 2014 7:05 pm

If you don't disappear ,clap hands~ Death_Note_Notebook_by_Link369
Sayuri
Sayuri
♥ I live to let you shine ♥

БФФ : -
Половинка : omg why?
Брой мнения : 98

Върнете се в началото Go down

If you don't disappear ,clap hands~ Empty Re: If you don't disappear ,clap hands~

Писане by Sayuri Сря Мар 12, 2014 7:49 pm

If you don't disappear ,clap hands~ Tumblr_n2c2f2sHZX1ttaeqro1_500

いつかあなたはリンゴだあなたが次の日死神だ

Егати скапаният ден!Чувствам се напълно смазан!Дори нямам глас ,уморен съм,гладен съм..пффф!Да си звезда не било лесна работа бе да му се невиди.Постоянното напрегнато ежедневие.Да не говорим ,че онзи скапан мениджър постонно ми нарежда!Не прави това ,не говори това ,млъкни сега,пръдни сега!Полудявам!Дори не знам защото започнах да водия този скапан ,женски дневник.По-добре обаче да си го изкарвам тук от колкото на голата глава на господин някой си.Като заговорихме...ИМАМ НОВ РЕКОРД,не съм се сбил с корейските копелета от вече...2 седмици!Това е направо нечувано!Като заговорихме ,оказа се ,че тъпия корейски език беше лесен,ти да видиш.Ноооо аз все още не го зачитам,майка Япония над всичко!Въх,дневнико да ти споделя онзи малък ,русокос,дразнещо-луд,паразид Сунако се пръкна също.....-.- При това не в компанията на онзи кътил Казешини ами при мен в Avex. Е да разбираемо и тя е японка ,но ЗАЩОООО!~ т.т УАЙ МИ?! Ъхх .-. както казах ,скапан живот.Хехе,добре че е обаче новата светлина в жалкото ми съществуне!!Онзи ден ,се шлинках из ютюба и попаднах на клипче от японските сингли и концерти на SNSD и се случи!ЛЮБОВТА МИ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД!Не и истина просто. Ахххх,Чой Су Йонг .Най-красивата сред тях,с най-дълги крака ,с най-хубава усмивка и чар и и и и >.< Няма да казвам за любовта си на никой защото имиджа ми ще се развали,но пък от една страна о.о ЗА НЕЯ БИХ ГО НАПРАВИЛ! НЕ МУ ПУКА! Само да имах шанса да се добера до това прекрасно неземно същество.Всъщност о-О има начин!!Веднага ще позвъня на брат ми хлапака да ме уреди нали са от една компания -_-  Е ,път дневнико ,който нямам представа защо напарвих ,казам ти до нови срещи ,ще те захвърля някъде из дрехите ми и се надявам в близките 50 години отново да се срещнем!Чул ме Господ~ Бтв,следващото което ще кажа искам да го има черно на бяло и така..ВИДЯХ ИЗВЪНЗЕМНИ!Онази вечер вървя си да се прибирам и ги видях в небето!Не след дълго обаче тея извънземни говеда взеха ,че ми цъфнаха в стаята.Губят ми се моменти и мисля че съм бил покушен от тях за няколко часа.Предполагам ,че са съм бил оптино зайче.Ако някой намери този дневник веднагически да го предаде на НАСА ,оставил съм ДНК по целия лис.За всеки случай  олизах горния десен край на първата страница.Името ми е Танака Хироки! Ох ,започвам да си мисля ,че откачам ,като побърканото ми семейство,но хубавото е ,че съм единствения нормален ^_^
До нови срещи,надявам се !
Sayuri
Sayuri

БФФ : -
Половинка : omg why?
Брой мнения : 98

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум: