Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 22 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 22 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Cold hands, warm heart;
+4
Hyungwon
Hun
`Belle`
Shownu.
8 posters
Страница 1 от 1
Shownu.- Starship Ent.
- БФФ : Hyungwon, Kihyun and Hun; I.M
Половинка : no
Брой мнения : 17
Re: Cold hands, warm heart;
SMS
Честит ти рожден ден, Хьон У.
Честит ти рожден ден, Хьон У.
`Belle`- YG Ent.
- БФФ : -
Половинка : -
Брой мнения : 34
SMS
Честит рожден ден, Хьон У! Пожелавам ти щастие, здраве и дълголетие, още много успехи на теб и на групата ти и малко повече да се вживяваш по време на предаванията :D То и аз съм същия. Приятно изкарване и прати насам малко торта.
Честит рожден ден, Хьон У! Пожелавам ти щастие, здраве и дълголетие, още много успехи на теб и на групата ти и малко повече да се вживяваш по време на предаванията :D То и аз съм същия. Приятно изкарване и прати насам малко торта.
Hun- FNC Ent.
- БФФ : maybe
Половинка : Just one drunk dwarf
Брой мнения : 121
SMS
Хьооооонг <3 Честит рожден ден, да си жив и здрав, все така готин и с яки ръце. Води ме на фитнес да направя и аз такива ;Д Както и да е, не че не мога да ти го кажа лично, ама викам първо да се излигавя по телефона, да не остана на кусур. Дано си подготвил много храна, защото сме гладни!
Хьооооонг <3 Честит рожден ден, да си жив и здрав, все така готин и с яки ръце. Води ме на фитнес да направя и аз такива ;Д Както и да е, не че не мога да ти го кажа лично, ама викам първо да се излигавя по телефона, да не остана на кусур. Дано си подготвил много храна, защото сме гладни!
Hyungwon- Starship Ent.
- БФФ : -
Половинка : It's like I'm the rose and you're my thorns. You will never be good enough.
Брой мнения : 16
19 пропуснати обаждания
SMS
Ей ,гъз ! Хехе. Сори за кликванията ,ама рекохме с Ай Ем ,да те подразним защото нали сме добри приятели ! ;P Така де ние сме на снимачната площадка на Систар и имаш много поздрави от нуните! Специално ти предавам поздрави от Хьорин-нуна и Бора ,които цитирам " Все още чакаме да ни черпиш обяд!" Така де ,хьонг -Честит Рожден Ден и от моя милост ♥♥♥ И това е.... ще се видим довечера. ОБАЧЕ ,аз отново ще си пробвам късмета- КЪДЕ ЩЕ Е КУПОНА ? :3 Оф ,обичам те и знам ,че и ти ме обичаш ~ ^_^ Айде ,отивам да гледам нуните ,че почнаха с танците *_* П.С -тва май стана голям смс?
SMS
Ей ,гъз ! Хехе. Сори за кликванията ,ама рекохме с Ай Ем ,да те подразним защото нали сме добри приятели ! ;P Така де ние сме на снимачната площадка на Систар и имаш много поздрави от нуните! Специално ти предавам поздрави от Хьорин-нуна и Бора ,които цитирам " Все още чакаме да ни черпиш обяд!" Така де ,хьонг -Честит Рожден Ден и от моя милост ♥♥♥ И това е.... ще се видим довечера. ОБАЧЕ ,аз отново ще си пробвам късмета- КЪДЕ ЩЕ Е КУПОНА ? :3 Оф ,обичам те и знам ,че и ти ме обичаш ~ ^_^ Айде ,отивам да гледам нуните ,че почнаха с танците *_* П.С -тва май стана голям смс?
Minhyuk~- Starship Ent.
- БФФ : I.M + Ravi. AND omfg Hyuna♡
Половинка : .....
Брой мнения : 36
гласово съобщение:
"One love, on the day I missed you so much, Two love, I couldn’t wait, Three love, now I want to see only you every day" *пее му One love"
Лол шегувам се, хьонг, не те обичам толкова много, даже ми омръзваш вече *смее се* Айде честит рожден ден, много здраве, щастие, онея малките да нме те тормозят много, фенки и да танцуваш с още по-секси нуни от Хьори-нуна и другото ще ти кажа лично след малко като дойда. *шумно му праща целувка*
"One love, on the day I missed you so much, Two love, I couldn’t wait, Three love, now I want to see only you every day" *пее му One love"
Лол шегувам се, хьонг, не те обичам толкова много, даже ми омръзваш вече *смее се* Айде честит рожден ден, много здраве, щастие, онея малките да нме те тормозят много, фенки и да танцуваш с още по-секси нуни от Хьори-нуна и другото ще ти кажа лично след малко като дойда. *шумно му праща целувка*
Kihyun- Starship Ent.
- БФФ : Haena, Soyou~, Shownu., baby I.M, Wonho
Половинка : .
Брой мнения : 262
SMS
Честит Рожден Ден, Хьон У :) SISTAR ,ти пожелава много хубави моменти с групата ,много успехи и поводи за празнуване! Весело прекарване тази вечер .А и ,kekeke , вземете укротете малко това хлапе Минхьок защото ,не веднъж съм казвала - от удар на женски обувки ,най-много боли -особено ако Бора или аз ги хвърли :D FIGHTING~ Поздрави на момчетата ^-^
Честит Рожден Ден, Хьон У :) SISTAR ,ти пожелава много хубави моменти с групата ,много успехи и поводи за празнуване! Весело прекарване тази вечер .А и ,kekeke , вземете укротете малко това хлапе Минхьок защото ,не веднъж съм казвала - от удар на женски обувки ,най-много боли -особено ако Бора или аз ги хвърли :D FIGHTING~ Поздрави на момчетата ^-^
Hyorin.- Starship Ent.
- БФФ : Sojin. and miss Hyuna♡ ; Dongjun
Половинка : Sander~
Брой мнения : 407
SMS:
Хьонг, що одъртяваш, ве? ;( Пускам две сАлзички! ттттт
Както и да е, честит рожден ден :Д Съжалявам, че няма да мога да присъствам, така че купонясвайте и за мен! Разбира се, това не означава, че утре няма да си искам моето парче от тортата :)
Хьонг, що одъртяваш, ве? ;( Пускам две сАлзички! ттттт
Както и да е, честит рожден ден :Д Съжалявам, че няма да мога да присъствам, така че купонясвайте и за мен! Разбира се, това не означава, че утре няма да си искам моето парче от тортата :)
I.M- Starship Ent.
- БФФ : Ravi., Minhyuk~, B.I, Kihyun, Shownu., Jooheon, Wonho
Половинка : can i eat it?
Брой мнения : 324
Similar topics
» Cold Maknae is here!What?
» Clothes can't warm me
» If you don't disappear ,clap hands~
» I won't be the boy with heart
» Open your heart
» Clothes can't warm me
» If you don't disappear ,clap hands~
» I won't be the boy with heart
» Open your heart
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M