Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 86 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 86 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
My life is my telefon ^^
+4
Park Bom
The Black Queen
G Dragon ♥
Park Luna
8 posters
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: My life is my telefon ^^
SMS:
УУу благодаря...обещавам че ще е за кратко докато си намеря апартамент...съжалявам че така внезапно те моля
УУу благодаря...обещавам че ще е за кратко докато си намеря апартамент...съжалявам че така внезапно те моля
Krystal~- SM Ent.
- БФФ : Sulli,Amber,Kai. ; Jiyeon.
Половинка : Si Woo ;3
Брой мнения : 468
Донгсенг... имам малък проблем, може ли да те помоля за една услуга!? ^^"
Yoona.- SM Ent.
- БФФ : Park Luna, Hwang Tiffany
Половинка : Taeyang. <3 <3
Брой мнения : 390
Дали ще може да дойда у вас, защото няма къде да остана, предишния ми съквартирант замина и не мога да остана при него, но ако е проблем няма да те моля!!
Yoona.- SM Ent.
- БФФ : Park Luna, Hwang Tiffany
Половинка : Taeyang. <3 <3
Брой мнения : 390
*СМС*
Луна-ши, здравей! Аз съм Hyoyeon. Отдавна не сме се виждали и исках да те питам как си и как върви живота?^_^
Луна-ши, здравей! Аз съм Hyoyeon. Отдавна не сме се виждали и исках да те питам как си и как върви живота?^_^
Гост- Гост
*СМС*
Аз също съм добре. Откакто издадохме новия албум, кипя от енергия.^_^
Аз също съм добре. Откакто издадохме новия албум, кипя от енергия.^_^
Гост- Гост
*SMS*
Благодаря ти за милите думи, донгсенг! ^^ Скоро трябва да се видим, за да те черпя.
Благодаря ти за милите думи, донгсенг! ^^ Скоро трябва да се видим, за да те черпя.
CL- YG Ent.
- БФФ : Park Luna, T.O.P, BOM
Половинка : YeSung♥♥♥
Брой мнения : 2233
*обаждане*
Донгсенг, честит рожден ден ;33 Желая ти много здраве, щастие, усмивки, късмет с групата и най-вече много любов с Ю Куон. Ааа и за малко да забравя. Мин Ах ти праща целувки и прегръдки. ;3
Донгсенг, честит рожден ден ;33 Желая ти много здраве, щастие, усмивки, късмет с групата и най-вече много любов с Ю Куон. Ааа и за малко да забравя. Мин Ах ти праща целувки и прегръдки. ;3
CL- YG Ent.
SMS
Онни,честит рожден ден!<3 Много,много успехи в живота,усмивки,хубави моменти,любов и всичко най-най!С момичетата наистина те обичаме,подкрепяме ,но много ни липсваш!т.т Както и да е още веднъж честит рожден ден!(hug) <33
Онни,честит рожден ден!<3 Много,много успехи в живота,усмивки,хубави моменти,любов и всичко най-най!С момичетата наистина те обичаме,подкрепяме ,но много ни липсваш!т.т Както и да е още веднъж честит рожден ден!(hug) <33
Krystal~- SM Ent.
Ще я прегърна и целуна от теб ;3 Вчера си е за вчера. Може да има нови клюки, които да обменим ;D
CL- YG Ent.
Кара от Neon.M ли..?! о.0 Тя толкова се оплакваше, че го мрази и ненавижда, защото я преследва и сега изведнъж тръгна с него. Аз що не съм разбрала? Нещо в allkpop пише ли по случая?
CL- YG Ent.
Говори ми, но знаеш, че мен ме изгониха раничко и след това не съм го гледала и не знам какво е станало. Нямам време да се занимавам с това. Същите, ама го прикриваме доста добре! Да не се изтървеш пред Джонг Ун, обаче Сън Хи на няколко пъти ми замириса на мъжки парфюм и започна да идва по-рядко ;D
CL- YG Ent.
Мина ми през русата главица да я питам, ама реших, че е по-добре да не я панирам, че ще взема да прокълна нещата, ако тя реши ще сподели. Джи Йонг не съм го виждала от много време. Може да се е взел в ръце, знае ли човек? Дано да са щастливи за напред. Аз казах ли ти, че Йособ ми се похвали, че чака близнаци?
CL- YG Ent.
Две, обаче не казва пола. Или не искат да го казват публично, или наистина не го знаят. Като се сещам как Мин Ах в продължение на 2 месеца беше обърната с гръб и чак в 6-тия месец се видя, че е момиче може и техните да са такива. Дже Хьо и Хея не пак, а отново правят циркове. Щом от месец не си говорят, чакаме скоро да си проговорят след което отново да се изпокарат.
CL- YG Ent.
Съжалявам .. *усеща се и затваря темата* Проблема според мен е, че Дже Хьо много я ревнува. Трябва да овладее емоциите си и да й има повече доверие. На Зико със сигурност не му е лесно при тези. Кучето му как е? ;3 Много се разбирах с малката гадинка, докато бяхме в къщата.
CL- YG Ent.
Бих го помолила да ми подари едно, но няма къде да го гледам пък и Джонг Ун ще ме убие. Всъщност мога да взема едно на Сън Хи. Ще помисля по въпроса. Да и аз четох нещо такова в едно списание. Половината са братовчедки на звезди от S.M. Донгсенг аз ще затварям, че да те оставя на мира. Прати много поздрави на Ю Куон.
CL- YG Ent.
*SMS*
Happy birthday~ Желаем ти много успехи както в личен, така и в професионален план, много усмивки и щастие с любимите хора. Весело изкарване на празника. Тао и Джонг Ин държат да напиша, че си чакат почерпката. ;D
Happy birthday~ Желаем ти много успехи както в личен, така и в професионален план, много усмивки и щастие с любимите хора. Весело изкарване на празника. Тао и Джонг Ин държат да напиша, че си чакат почерпката. ;D
From: EXOplanet
SuHo.- SM Ent.
- БФФ : EXO members; Sunggyu~; Siwon
Половинка : Anna
Брой мнения : 799
SMS
Онни!♥ ♥ Тенкс ~Къде по -дяволите си се завряла ,Амбър и Съли ми надуха главата да дойдем у вас,за да те дирим!Липсваш т.т
Онни!♥ ♥ Тенкс ~Къде по -дяволите си се завряла ,Амбър и Съли ми надуха главата да дойдем у вас,за да те дирим!Липсваш т.т
Krystal~- SM Ent.
Страница 2 от 2 • 1, 2
Similar topics
» All I need in my life
» Музикален магазин "Life"
» Dear diary, life is trying me.
» Riding my time, have a night life
» Музикален магазин "Life"
» Dear diary, life is trying me.
» Riding my time, have a night life
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M