I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Музикален магазин "Life" EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Музикален магазин "Life" EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Музикален магазин "Life" EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Музикален магазин "Life" EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Музикален магазин "Life" EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Музикален магазин "Life" EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Музикален магазин "Life" EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Музикален магазин "Life" EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Музикален магазин "Life" EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 79 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 79 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Музикален магазин "Life"

+2
Park Luna
G Dragon ♥
6 posters

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Go down

Музикален магазин "Life" Empty Музикален магазин "Life"

Писане by G Dragon ♥ Чет Фев 16, 2012 8:52 pm

Музикален магазин "Life" Recordstore460
G Dragon ♥
G Dragon ♥
Green Ent.
Green Ent.

БФФ : Mint~;Bang Yong Guk;
Половинка : single
Брой мнения : 1849

https://k-popworldrpg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Музикален магазин "Life" Empty Re: Музикален магазин "Life"

Писане by Park Luna Сря Мар 14, 2012 10:16 pm

Влязох в музикалния магазин ухилена до ушите. Сякаш с крилца литнах към редовете в kpop и jpop музика, но там забелязах момиче малко по-високо от мен. Приближих се бавно и я познах - Парк Бом от 2NE1 от компания YG.. Боже, та аз съм нищо пред нея... Такава дискография, такива страхотни парчета, малиии..
Както си стоях като онемяла забелязах, че тя ме гледа. Направих няколко крачки правейки се, че не я виждам и взех няколко диска на Super Junior, любимците ми напоследък. Сложих единия в сиди-то стоящо на стената, сложих слушалките и в тях зазвуча Supermen След като свърши върнах диска и погледът ми се срещна с този на Бом.
- Ъъъ, има ли нещо? Защо ме гледаш така? - не се стърпях и изръсих най-голямата глупост на света.. Сложих ръката си на устата, но беше късно...
Park Luna
Park Luna
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : CL, Sulli., Zinger~, Minsu, The Cow Milka
Половинка : Ilhoon ;3
Брой мнения : 2362

Писане by Park Bom Сря Мар 14, 2012 10:33 pm

След като днес ни беше свободен ден, реших да изляза и за отида да пазарувам. Щях да купя някои неща за мен и няколко подаръка за Чаерин, Минзди и Дара и да ги изненадам. Излязох от апартамента ни докато те още спяха. Беше към девет часът сутринта. Бях се събудила в осем и не чувствах, че още ми се спи, затова реших да изляза.
Обиколих почти всички магазини в града. Купих няколко неща за мен. Подаръците за тях бяха трудни за избиране, най-много подаръка за Чаерин, затова се забавих доста в избирането. Когато погледнах часовника си вече беше станал един часът. Бях гладна и изморена. Но преди да се прибра реших да отида в музикалният магазин. От доста време се канех да отида там и да си купя най-новите дискове на любимите ми групи...Понеже се бях облякла със блуза с дълъг ръкав, която имаше качулка, която си бях сложила на главата, хората не ме разпознаваха.
Влязох вътре. Магазинът беше пълен. Хората се разхождаха сред лавиците и търсеха това, за което бяха дошли. Запътих се към крайните лавици с дискове, за да видя дали последният ни албум е там. Огледах и най-накрая го открих. Беше само един. Усмихнах се. Винаги ми ставаше хубаво, когато феновете купуваха и слушаха нашата музика. Обърнах се на другата страна и забелязах едно момиче да ме гледа. Тя забеляза, че я погледнах и се обърна. Взе някакъв диск и го пусна на сиди-то на стената, като си сложи слушалките. Загледах се по внимателно в нея. Изглеждаше ми много позната...Най-накрая се сети, че това е Луна от f(x). Не я познавах лично, но тяхната група беше една от любимите ми. Гледала съм всичките им клипове и концерти...Момичето спря да слуша музика и ме погледна, като ме попита защо я гледам така.
- Извинявай. - каза аз. - Ти си Луна от f(x), нали?
Park Bom
Park Bom
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : Kara♥, BoA, Kwon Yuri, . , Dongho(фен), Hayuki H. , Xiah Junsu, Dara,Minzy
Половинка : Jungmin
Брой мнения : 432

http://all-over-the-world.bulgarianforum.net/

Писане by Park Luna Сря Мар 14, 2012 10:38 pm

- Да, аз съм.. ._. - Леле, Парк Бом ми знаеше името.. леле, лелеееееее, лелееееее, ще изкрейзяяяяяяяяя ;ххх Луна, дръж самообладание, моля те!
- Ти си Парк Бом, от 2ne1, нали? - лека усмивка се изви на устата ми.
Бом кимна.
- Приятно ми е да се запознаем. - под й ръка за ръкостискане. Тя стисна моята и мега, голямата и глупава усмивка се изви. - Ти и другите от 2ne1 сте страхотниии! Знам цялата ви дискография, танците и песните на изуст!
И докато се усетя какво говоря стана късно.. Ех, аз и моята голяма уста. Никога няма да млъкна.
Стиснах торбата с книгите и другите джунджурии смело и се усмихнах в опит да замажа олайняното положение...
Park Luna
Park Luna
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Park Bom Сря Мар 14, 2012 10:53 pm

Засмях се на реакцията `и. Нямах си и на представа, че тя може да ни е фенка. Зарадвах се когато каза, че знае всичките ни песни, танци на изуст.
- Радвам се за това. - казах и отново се усмихнах.
Понеже не знаех какво да кажа, защото обикновено не бях много добра в запознанствата, защото си бях доста срамежлива, обърнах се към полиците с дискове и взех най-новия албум на Block B. Една от втората ми любима мъжка група. Обикновено не слушах други мъжки групи освен BIGBANG, защото им бях много голяма фенка, нищо че бяхме от една и съща компания, от известно време започнах да слушам и други мъжки групи. След като чух Block B много ми харесаха и започнах да слушам тяхната музика. Обърнах се към Луна.
- Аз много харесвам вашата музика и доста често слушам песните ви. - казах.
Тя изглеждаше щастлива след като чу това да излиза от моята уста. Усмихнах `и се и зачаках да каже нещо, защото тя просто ми се усмихваше широко и ме гледаше.

П.П.-Съжалявам, по принцип ги пиша по-дълги, но сега нещо ми става и музата не ми идва. ^^
Park Bom
Park Bom
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : Kara♥, BoA, Kwon Yuri, . , Dongho(фен), Hayuki H. , Xiah Junsu, Dara,Minzy
Половинка : Jungmin
Брой мнения : 432

http://all-over-the-world.bulgarianforum.net/

Писане by Park Luna Чет Мар 15, 2012 12:04 am

Погледнах часовника на ръката си. Ооо, не. По график вече трябваше да съм в друг магазин. Както Бом говореше я прекъснах.
- Аааъъъ, наистина ми е приятно да си говорим, Бом, но закъснявам. Извини ме. - поклоних се по навик и по възможно най-бързия начин се изритах навън.
Идея си нямах на къде отивах, но следвах краката и интуицията си.
Park Luna
Park Luna
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Гост Нед Мар 18, 2012 9:37 pm

Болката бе нова. Не я познаваше, но пък му харесваше. Как я наричаха?... Ахам, да, махморлук. Преди не бе пил. Странно, сменяш си прическата и поведението на всички около теб също се изменя. От къде да започне? Най- накрая бе спечелил малко уважение от страна на Биг Банг. Всякаш вчера си бе обещал, на онзи концерт с 2ne1, че ще стане нещо повече от тях. Наистина, бе се случило. Първо лидерът- Джи-Йонг сърцеразбивачът, Джи-Ди, Джи Драгън, Джи Гейм. Никое момиче не можеше да се сдържи да не му се хвърли на вратът само при един негов поглед. От кога не бе излизал с момиче? Две години. Две години !! Това си бяха векове. И се държеше доста странно тези дни- не пускаше Сеунгри да излиза по барове, да ходи по дискотеки, на срещи, постоянно искаше да е край него, щом разбереше къде е веднага цъфваше там. Бе ужасяващо. Всякаш му бе бавачка или майка. Даесънг пък държеше да го мъкне навсякъде където има алкохол. Въщност заради него и Сюнгхюн днес бе в такова състояние. Таеянг пък се бе отдръпнал доста (лидерът също). А най-странното бе че не му пукаше. Като се замислеше, че до преди два месеца би дал всичко за момчетата, а сега изобщо не му дремеше... Може би само за Дае и Сюнгхюн... и поведението на Джи-Йонг го притесняваше също. Преди изобщо не бе такъв. Даже се оплакваше, че Сеунгри бил голяма лепка, а сега едвам можеше да избяга от лидерът, който само не вардеше дали е завит нощно време. Да, липсваха му старите времена- шегите на Таеянг, че е бебе, да се промъкне вечерно време в стаята на Джи-Ди, защото не може да спи и да се сгуши в него. Но сега вече бе мъж, точно колкото тях, даже и повече.
Настъпи сутринта и не му се прибираше в апартаментът. Само си взе един душ, облече си чисти дрехи и отново тръгна да се размотава нагоре-надолу. След двадесет минути кръстосване на улиците погледът му попадна върху един от музикалните магазини по центъра. Влезе вътре. Хм, доста лесно намери " Alive " без да следва огромните плакати и едва ли не светещите табели.

Гост
Гост

Писане by CL Нед Мар 18, 2012 10:00 pm

Срещата с Луна Парк породи в нея много мисли и чувства и по точно последният и въпрос.Да познаваше ги,да виждаше ги, но отношенията им с Биг Бенг въобще не бяха гладки.Тя не спря да се пита защо всичко трябва да е така объркано и защо те се държаха така с нас, но в същото време се радваше, защото с най- малката от 2NE1 се държаха по-различно.Таеянг стоеше настрана от всичко това.Той не беше против нас, но и не беше на наша страна.Джи Йонг бе най-отдръпнат и заедно с Сънг Ри не ги понасяха.Тя върна времето назад и си спомни за първия концерт.Може би писаците им или тяхното непрекъснато хилене ги бе отдръпнало.Главата й не можеше да го побере.Много й се искаше да разбере истината за тяхното държание.
Реши, че ще се разсея, ако влезе в някой магазин.Първото на което попадна беше един музикален магазин и за секунди се шмугна в него.Започна да разглежда какво ново е излязло.Тогава попадна на новия албум на Биг Бенг и на човека на когото най-малко очакваше - Сънг Ри.Надяваше се той да не я види,но ето че той се обърна и я видя.Тя не обели и дума очакваше той да каже нещо или да се разминат, като двама непознати.

п.с. съжалявам за забавянето, но нашите решиха, че сега му е времето да си сменям чаршафите на леглото. -
CL
CL
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : Park Luna, T.O.P, BOM
Половинка : YeSung♥♥♥
Брой мнения : 2233

Писане by Гост Нед Мар 18, 2012 10:16 pm

Трябваше да поздрави, колкото и да не му се искаше. Всъщност, бе се отдръпнат от Си-Ел, защото.... еми тя бе от 2ne1. 4- те момичета бяха едно цяло, движеха се под едно име, нали така? Порсто...ето от къде идваше цялата история- мразеше всички тези Дарагон, ТопБом, СкайДрагън лигавения. Мразеше ги. До някъде може би ревнуваше батковците си, наистина. Но какво да се прави?
Толкова се бе отнесъл в това анти-шипърство, че бе намразил момичета. Но пък вината не бе изцяло негова- мразеше поведението на Бом и Дара. Отнасяха се към най-малкият в групата всякаш бе ненужен, всякаш разваляше " Биг Банг ", всякаш не му бе там мястото, всякаш нямаше значение и всякаш щеше да е много по-добре без него. Минзи бе мила иии може би така се бе спасила от сипещата злоба машина. Имаше време в което бе решил да се държи мило с тях- това не проработи. После пробва да им отвръща с ехидно поведение- тогава пък се изкараха жертви. Най-накрая стигна до решението да не ги забелязва и така направи най-добре. Нито една страна не страдаше от това.
Неговото мнение бе доста странно: Не искаше ToRi и G-ri, нито пък Daragon, TOPBom или SkyDragon, а GTOP не му се струваше като правилен избор.
Усмихна се съвсем леко и приветливо на момичето, оставяйки дискът на мястото му, обратно при двайсетината други такива с ликът на Таеянг.
-Хей... - огромна усмивка и даже се замисли дали да не я прегърне, да, можеше да се сметне за лицемерно, но нея не я мразеше чак толкова- Какво правиш тук?... Хей, има някакъв нов албум " Alive " и ми се струва доста готин. Особенно този...- измъкна миниалбумът със собственият си лик отгоре- Какво ще кажеш?

Гост
Гост

Писане by CL Нед Мар 18, 2012 10:36 pm

Беше,като ударена от гръм.Той се усмихна не на кой да е, а на нея.Мислеше си, че сънува.Тя веднага отвърна на усмивката му и се усмихна широко.Той извади един албум на Биг Бенг с неговия лик и я попита дали и харесва.
-Този ми харесва най-много от всички тези.-каза тя,като посочи рафта с албумите и отново се усмихна широко.-Дори мисля да си го купя.-след като каза това тя си взе един от щанда с неговия лик.-Ама да не кажеш на другите, че този ми е любимия, че ще ми се разсърдят.-след като каза изръси това тя се усети,че и без това не са в добри отношения, но реши, че е по-добре да замълчи.
-Аз се разхождам,ами ти?- тя отговори на първият му въпрос и надяваше се, че е сам, защото ако имаше някой друг с него или по-точно, ако Джи Йонг беше някъде из магазина щеше да развали собственото си настроение и това на Сънгри.Тя за пореден път се усмихна в очакване на неговия отговор.
CL
CL
YG Ent.
YG Ent.

Писане by Гост Пон Мар 19, 2012 12:34 pm

Забавна ли му се струваше? Мхм.. Де-га-да-ци-я. Или вече не я биваше чак токлкова в иронията?... Или може би и тя се бе променила? Дъ фък, Лий Сюнгхюн, светът се върти около теб! Както и да е, продължаваше да се усмихва. Дано останалите не бяха наоколо. Щеше бързо усмивката му да се скрие. Все още не понасяше Дара, въпреки, че мнението му за лидерката бе разколебано.
- Знаеш ли, трябва да ти го подпиша са спомен... -продължи да се смее по-малкият Сюнгхюн и направи няколко крачки напред
Момичето го последва съвсем небрежно. Оh, it`s a date- само да нямаше папараци или " верни фенове " наколо, че нещата щяха да станат доста сложни. Джи Драгън щеше да го обезкости.
- Не ми се седи в къщи. - призна доста неглиже- Вече стана скучно. Знаеш, че живея само с Даесънг и Таеянг, нали? Е, да кажем, че Бае е станал доста особен. Не ми говори, всъщност не говори с никой от групата, освен ако си размени едно " Здрасти " с Дае сутрин. А Джи-Йонг и мен направо ни мрази. Когато дойде на гости с Таби направо се изнася. Взима си нещата и излиза някъде. Чака да му звъннем когато са си тръгнали и сме разтребили. А Дае... да кажем, че има неприятни навици от които си патя и аз.
Загадъчен. Да, нямаше да каже- емии, вече има навика да пие като свиня и да припада по подовете на дискотеките, в краката на момичето което уж сваля, но всъщност тя се отдръпва погнусена заради ужасният му дъх.
Съвсем скоро щяха да бъдат прекъснати от някой продавач, който ще ги накара да подпишат триста албума и над четиристотин плаката, за да вдигнат цената им.
- В прочием... Да си виждала Джи-Йонг тези дни? Да се е навъртал около вас? Не ми вдига телефона, а когато го направи е в ужасно настроение. Мисля, че е в цикъл...-изсмя се, отново неподходяща шега за дама

Гост
Гост

Писане by CL Пон Мар 19, 2012 1:02 pm

Явно беше сам и не им се налагаше да разварят деня. Според нея той доста се е променил.Не е същото момче скрито в ъгала на някоя стая. След, кото се приближиха един към друг тя няколко пъти се огледа за някой папарак, но не забеляза такъв.Подаде му диска за да се подпише.Той разказа малко за съквартирантите си. Сънгри си мислеше , че не знае за проблема на Дае, но тя не знаеше какво да му каже.Все пак не можеше да изплющи едно "Да знам той се налива, като поредната свиня".И на всичкото отгоре звънеше на нея и Бом, но те не му казваха нищо.Джи Йонг ли?Тя не знаеше къде е,но се засмя на казаното от Сънгри.
-Опа, не съм виждала Джи Йонг от векове.-Тя дори постави думичката "опа" за да покаже, че има уважение към него.Като се замисли разбра, че и другите не ги е виждала от доста време.
-А ти виждал ли си Дара, защото с нея все не можем да се засечем на едно място?-Така си беше, когато Дара е на работа СиЕл си е вкъщи,а когато Сандара е някъде по купони или вкъщи,което си беше рядкост, лидера работеше усърдно върху новите песни от японският им албум.
CL
CL
YG Ent.
YG Ent.

Писане by Гост Съб Май 05, 2012 6:19 pm

Опа?
Are you fuckin` serious? Никой не го наричаше " опа " от 2ne1. По-точно двете момичета, които имаха основание да се обръщат по този начин към него не го правеха. Какво се случваше? Малката Минзи търчеше след Сюнгхюн и Йонг - Бае и не спираше да повтаря своето марзно " опа " " опа " " опа ". А към него никога никой не се бе обръщал по този начин. Просто защото не го уважаваха. Сънгри бе момчето, което сутрин будеше четирите звезди, приготвяше им закуска, сипваше им кафе, гладеше им дрехите, подреждаше стаите им, оправяше леглата им, винаги си мълчеше докато чистеше след тях и, ако бе послушен, Джи-Йонг хюнг щеше да му даде три реда в някоя песен- но това бе само в краен случай. Дълго време той бе ненужният. Биг Банг бяха четирима- Джи-Ди, Даесънг, Таеянг и Топ. Нямаше пети. Или ако имаше късмет някоя пъпчива тийнейджърка щеше да забележи, че там има някакъв странен индивид на заден фон. Мина доста време преди да го " открият " феновете. И защо ли ? Заради гнусната G-ri история. Беше ужасно. Та Сънгри не бе гей, нито пък Джи-Йонг, но пък лидерът държеше да продължават да интимничът на публични места. " Правим го за феновете "- повтаряше той. Често се спускаше в такива представления и с другите момчета, но интересът към тях не бе толкова голям. Може би само към Топ. Луди ли бяха тези момичета? Да, имаше само година разлика от Сюнгхюн и Джи-Йонг, но му се струваше нередно, ...педофилско. Всякаш лидерът, вечният съквартирант, бе малко момче, което бе на път да бъде умърсено от ужасен непознат чичко, собственик на мръсен камион с огромен надпис " FREE CANDY ". Чувстваше се странно. Не, не бе ревност. Не можеше да бъде.
- Дара? -изплю всякаш това бе най-ужасната дума на земята
Мразеше я адски много. Нея най-вече, въпреки, че понякога се държеше мило, за разлика от Бом. Просто не спираше да се тътри след Джи-Йонг. А преди това след Таеянг и Топ, само и само да е до Даесънг.
- И да съм, надявам се да не се повтори...- измрънка- Всички са откачили тези дни, не мислиш ли?
Най-накрая закупи албумът и двамата излязоха отново на улицата. Не знаеше за какво му е. Нямаше да го слуша. Бе чувал тези песни твърде много пъти, усилени до дупка в колата от Таеянг.
- Кафе?- повдигна вежда и се усмихна съвсем леко

Гост
Гост

Писане by Gohn. Съб Авг 30, 2014 4:00 pm

Днес се чувствах изключително щастлив. Дали заради хубавото време или защото имах малко свободно време... Нямах идея, но не ми и трябваше. Днес ще си почивам от ежедневната изморителна работа.
Не помня кога за последно спах, храних се... Нищо не беше нормално. Живота ми не бе нормален.
Откакто дебютирах в Топп Догг като главен вокал нямах ден спокойствие. Постоянно записи, фотосесии, концерти, фенмийтинги... Тежка е задачата на идолите.
Обичах да свиря на китара. Това ми хоби ме разтоварваше, но като гледам днес нямаше да мога да посвиря. Китарата ми се нуждаеше от нови струни, а за целта трябваше да осетя някой музикален магазин, от който да си купя.
Изнизах се тихичко, за да не ме надушат другите, все пак сме кучета и е нормално, и все пак...
Магазин "Life"бе най-близкия музикален магазин, за който се сещах. А колкото по-бързо купя струните, толкова по-бързо ще се прибера, ще настроя китарата и ще релаксирам под нежните и звуци.
Малкото звънче над вратата издрънча и оповести пристигането ми. Вътре бе пълно с момичета и сега бе момента да започна да се моля на Господ за пощада.
Тихичко се промъкнах зад "стадо" момичета залепени за някакъв плакат на Дже Джунг от JYJ и отидох в ъгъла където можеше да намеря търсеното от мен. рафта бе отрупан с всякакви струни различни по дължина, дебелина, цена, марка...
Определено ме чакаше труден избор.
Gohn.
Gohn.
Who?
Who?

БФФ : Topp Dogg's; Yoonjo.
Половинка : -
Брой мнения : 32

Писане by Lee Jooyeon Съб Авг 30, 2014 4:30 pm

Днес беше един от малкото почивни дни на After School. Някои от момичетата се бяха прибрали в родния си град да видят родителите си, други се разхождаха, а аз седях на леглото в празната си стая и слушах музика. Радвах се на един спокоен ден, осветен от слънчевата светлина, влизаща през прозореца ми. Следващата песен в плейлиста ми беше I Swear на Sistar. Как обичах тази песен!  Наскоро смених телефона си и забелязах, че старите слушалки не ми вършеха работа вече, а и звукът често се прецакваше, затова ми прищракна, че се нуждаех от нови. Изнизах се от стаята и обух белите си кецове, запътвайки се към близкия музикален магазин "Life".
Отворих вратата и видях колко оживен беше магазинът всъщност. Минах през насъбралата се тълпа, насочвайки се към препълнените рафтове и започнах да разглеждам видовете слушалки. Грабнах тези, които първи ми привлякоха вниманието - Beats by Dre в черно и червено и тръгнах към касата. Погледът ми се засече с този на Gohn, главният вокалист на Topp Dogg и го поздравих плахо в далечината.
Lee Jooyeon
Lee Jooyeon
Pledis Ent.
Pledis Ent.

БФФ : E-Young, Hyosung, Dasom, Kyungri
Половинка : Jeongmin
Брой мнения : 65

Писане by Gohn. Съб Авг 30, 2014 4:47 pm

Оглеждах, оглеждах, но нищо не ми ловеше окото. Май имах особено големи претенции щом се отнася за китарата ми. Най-накрая си избрах идеалните. Надявам се да се окажат по сполучливи от предишните. Онези издържаха само два месеца. Да им имам и китайските боклуци, които пребутват по магазините обвити в красиви опаковки да ловят окото. Не, че имам нещо против, напротив. Харесвах страната и хората, но щом се отнася за производство на битова и не толкова битова техника... Ами няма какво да си кривя душата, но издържат най-много година-две и се захабяват до неизползваемост.
Обърнах се в посока към касата и тогава съзрях някакво момиче в далечината да ми маха леко с ръка. Коя ли е? Най-вероятно някоя фенка, която ме е разпознала. Дано не раздрънка на всеослушание за мен. Моля те, боже, пощади мен и изтерзаната ми душица.
Тръгнах към нея Щях да я помоля да си мълчи докато изляза от магазина. Ако трябва в замяна ще изляза на среща с нея, ще й купя ако иска и кола или голям апартамент в центъра на Кангнам...
Ама какви ги дрънкам? Тя не ми е гадже, а просто фенка.
Приближих се до нея и я поздравих
- Здравей! Видях, че ми помаха и... Нали няма да се разкрещиш като повечето фенки? Не искам да бия на очи. Днес ми е почивен ден.
Лепнах си една усмивка на лицето.
Рядко се усмихвах, така че смятайте колко отчаян бях в момента. Дано с тази усмивчица я умилостивя.
Gohn.
Gohn.
Who?
Who?

Писане by Lee Jooyeon Съб Авг 30, 2014 4:57 pm

- Здравей! - възкликнах и после се засмях. Ама той нали не се шегуваше с мен?
- Не искам да звучи сякаш не съм ти фенка, харесвам групата Ви, но всъщност не съм от лудите ти фенки. Поздравът ми беше чисто приятелски. - усмихнах се неловко и отметнах косата си. - В случай, че не ме разпозна, името ми е Джуйон, би трябвало да си чувал за After School.
Погледнах към опашката на касата и видях, че наближава мой ред. Направих крачка напред и му обърнах гръб. Колко неловко.
Lee Jooyeon
Lee Jooyeon
Pledis Ent.
Pledis Ent.

Писане by Gohn. Съб Авг 30, 2014 5:18 pm

Разчовърках чарковете в главата си, но нищо. Може би Хансол, Би Джу или Джеро знаеха коя е, те познаваха всичко женско в музикалния бизнес, но аз... Аз бях книжен плъх. Предпочитах да си стоя в къщи с книга в ръка и да слушам музика на телефона си или да композирам някоя песен на китарата. След успеха на Cigarette бях надъхан да напиша още една завладяваща песен. Сега имах възможност, но вдъхновението все ми бягаше.
- Извини невежеството ми, но наистина не знам коя си. А групата... Може и да съм чувал за вас.
Измъкнах се от опашката и затършувах из рафтовете с албумите. Накрая намерих, това което търсех, последния албум на After School. Взех го и се наредих отново на опашката. добре, че след мен не бе дошъл никой и пак си застанах на мястото.
- Като се прибера ще имам за задача да ви разуча. За извинение ще излезеш ли с мен на кафе?
Gohn.
Gohn.
Who?
Who?

Писане by Lee Jooyeon Съб Авг 30, 2014 5:34 pm

Обърнах се и му се усмихнах чаровно.
- Няма проблем. Разбира се, с удоволствие ще дойда. - Засмях се и платих за покупката си, след което отново го погледнах и му направих знак, че ще го изчакам отвън пред магазина. С бързи крачки минах през купчината хора, излизайки от мястото.
Седнах на дървената пейка, която беше точно до вратата и зачаках търпеливо. Направи ми впечатление, че по това време нямаше много минувачи, което беше мой плюс, че няма да бъда разпозната. Улицата беше тиха и спокойна.
Разопаковах слушалките си и ги огледах, а после ги прибрах в чантата си. Чудех се дали момичетата са се прибрали, затова реших да звънна на И Янг, но тя не ми вдигна. Точно когато прибирах телефона си обратно в чантата, вратата на магазина се отвори и обърнах глава рефлективно.
Lee Jooyeon
Lee Jooyeon
Pledis Ent.
Pledis Ent.

Писане by Gohn. Съб Авг 30, 2014 5:47 pm

Момичето плати и излезе и дойде моя ред на касата. Тъкмо подавах покупката си на продавача и се познатото до болка шушукане зад мен. Няколко чифта очи се забиха във врата ми и потреперих. Бяха ме разпознали.
Платих си набързо и се изнизах. Джу Йон, както ми се представи момичето ме чакаше на отсрещната пейка. Погледнах зад мен през рамо и видях как няколко момичета се бяха скупчили на прозореца и следяха всеки мой жест.
Минах покрай нея и й дадох знак да ме последва незабелязано. Дано ме бе разбрала, защото едва ли ще ние и приятно и на двамата да тръгнат слухове, че се срещаме. Та аз си бях соло от... От основното училище май? Имах талант и красота, но го пропилявах зад маската си на затворен и стеснителен особняк.Не обичах да съм център на вниманието.
Gohn.
Gohn.
Who?
Who?

Писане by Lee Jooyeon Съб Авг 30, 2014 6:06 pm

От вратата излезе Gohn, който ме погледна нервно и ми направи някакъв знак, очевидно който аз не разбрах. Изправих се, чудейки се какво става, и го настигнах, притичвайки.
- От кого бягаме? - попитах тихо, опитвайки се да засека погледа му. Не получих отговор на въпроса си, но погледнах назад през рамото си, забелязвайки група момичета, които правеха снимки с телефоните си. Какво по дяволите!? Единственото, което ми липсваше сега бяха неверни слухове. Усетих, че единствения изход от тази ситуация, бе да бягаме. Хванах китката на момчето и го дръпнах напред. Пробягахме едва няколко метра, а вече бях запъхтяна, но пък мисля, че бяха достатъчни, за да се отървем от неговите фенки.
Lee Jooyeon
Lee Jooyeon
Pledis Ent.
Pledis Ent.

Писане by Gohn. Съб Авг 30, 2014 6:17 pm

- Извинявай.
Едва смотолеви докато притискаше хълбоците си и се подпираше на стената.
- Успяха ли да заснемат нещо? Ако утре излязат слухове... Ах. Само това ми липсва на главата. Не, че имам нещо против теб, ти си красиво момиче, но... Ами очевидно не си ми гадже, за каквото ще те помислят. Ако имаш приятел по-добре му се обади да е подготвен.
Изрецитирах всичко набързо като стихотворение и се поизправих. Така изплавен до нея личеше колко съм висок. Дори на токчета Джу Йон бе по-ниска от мен. Аз и моите 183 см. трудно щяхме да намерим момиче, което да не изпитва комплекси от този факт. Макар, че някои точно такива момчета харесват.
Отнесох се.
- Аз... Искаш ли да отидем в кафенето на Стардом? Там е по-спокойно.
Gohn.
Gohn.
Who?
Who?

Писане by Lee Jooyeon Съб Авг 30, 2014 6:32 pm

- Всичко е наред. Добре, нека отидем там.
Засмях се от думите му, казани като изпята песничка. Всъщност дали наистина тези фенки биха ни изкарали двойка? Едва днес се запознахме, а вече ще има слухове за нас.
- Колкото до това с приятеля, с него не се издържаме, така че няма да му направи проблем, ако има слухове за мен. Не че му пука..
Плъзнах гърба си по стената и седнах, поемайки си глътка въздух. Сега осъзнавам колко бързо се уморявам. Наистина не съм спортна личност. Помълчахме известно време, след което аз се изправих и се насочихме към въпросното кафене на Стардом.
Lee Jooyeon
Lee Jooyeon
Pledis Ent.
Pledis Ent.

Писане by Gohn. Съб Авг 30, 2014 6:44 pm

За радост на дробовете ми компанията не бе далеч от магазина и съвсем скоро бяхме там. Настанихме се на една от свободните маси. В кафенето имаше само още няколко мембъра на Block B и момичетата от EvoL.
Поръчах си студена вода и изчаках Джу Йон да поръча и да платя.
Достъпа тук е ограничен и няма опастност някоя откачена фенка да нахлуе. Кафенето е само за служебни лица.
Май прекалено много говорех, защото момичето почти не обели дума.
- Разкажи ми малко за себе си и групата ви. Очевидно ти знаеш кои сме, но аз си нямам никаква представа за вас.
Gohn.
Gohn.
Who?
Who?

Писане by Lee Jooyeon Съб Авг 30, 2014 7:19 pm

Поръчах си студен чай и слушах какво ми говори Gohn. Кафенето бе спокойно и приятно, което ми хареса, защото повечето публични места не са безопасни за нас идолите. Попита ме за мен и групата ми, което ме затрудни за отговор, защото не знаех какво точно да разкажа. Не бяхме от онези интересни и ужасно известни банди, бяхме просто пеещи и танцуващи момичета.
- Групата ни не е нищо особено. Ако слушаш няколко парчета и гледаш клиповете ще видиш, че може би единственото, което ни отличава от другите, са хореографиите ни. Дебютирахме през 2009-та и бяха тежки години на адаптация към музикалния бизнес. В момента сме осемчленна група. - Изпях набързо и млъкнах. За себе си, ъх, какво можех да кажа за себе си?!
- Какво по-конкретно искаш да знаеш за мен? - Засмях се и отпих от чая си.
Lee Jooyeon
Lee Jooyeon
Pledis Ent.
Pledis Ent.

Писане by Sponsored content

Sponsored content