Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 96 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 96 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Don't баряй my telephone~ *lucifer smile*
+11
Uee
Fei
Simon Dominic
Kyuhyun
Takuya Terada
Taeyeon
Hongbin.
U-know Yunho
Lee Sun Hi
CL
YeSung
15 posters
Страница 2 от 5
Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Don't баряй my telephone~ *lucifer smile*
Абе ти май наистина спиш в будно състояние >_> Не ти говоря за утре вечер т.е. тази вечер, а ти говоря сега да хвана едно такси и да те цункам. Ама на теб ти отива русото, но щом не искаш няма повече русо! Следващата цел е цвят ментол! Ще те направя като ТОП! /смее се/
CL- YG Ent.
- БФФ : Park Luna, T.O.P, BOM
Половинка : YeSung♥♥♥
Брой мнения : 2233
И пак ще си така секси! Пфф, гладна съм! /става от леглото си се придвижва до кухнята/ Ти разбра ли, че онзи Кий щял да е в една компания с мен? Не знам как ще го търпя?! Най-много да приложа малко бойни изкуства върху кукленската му физиономия!
CL- YG Ent.
Бом, дали ще ми се разсърди, ако си хапна малко царевичка? /взима една консерва/ Има шест консерви, взимам едната и стават пет, дано да не забележи, че ще ме кара да ходя да й купувам царевица! А колкото до Кий ... отдавна имам мерак да му хвърля един здрав бой!
CL- YG Ent.
*отговаря на обаждането*
Не,не,не спокойно нищо не прекъсваш...А така де...Сватбата ли?..Чакай малко тя този месец ли ще е,а аз си мислих...А така де...да с голямо удоволствие ще ти бъда кум!..Много,много се радвам за вас!Само от любопитство...ще има ли ергенско парти?
Не,не,не спокойно нищо не прекъсваш...А така де...Сватбата ли?..Чакай малко тя този месец ли ще е,а аз си мислих...А така де...да с голямо удоволствие ще ти бъда кум!..Много,много се радвам за вас!Само от любопитство...ще има ли ергенско парти?
U-know Yunho- SM Ent.
- БФФ : Hwang Tiffany.;Jun.K;Jessica.
Половинка : ♥ BoA ♥
Брой мнения : 537
Окей ти си шефа!И още веднъж много се радвам за вас двамата!Поздравления!Хайде ще се чуем по нататък.Лека нощ!
U-know Yunho- SM Ent.
- БФФ : Hwang Tiffany.;Jun.K;Jessica.
Половинка : ♥ BoA ♥
Брой мнения : 537
*SMS*
Е най-накра!!Браво...Честито!!Радвам се за теб и разбира се,че ще те уважа!Предварително ти пожелавам много щастие,любов и разбирателство с булката!Ще се чуем по нататък за да се доуточним.Чао!
Е най-накра!!Браво...Честито!!Радвам се за теб и разбира се,че ще те уважа!Предварително ти пожелавам много щастие,любов и разбирателство с булката!Ще се чуем по нататък за да се доуточним.Чао!
Hongbin.- Jellyfish Ent.
- БФФ : .
Половинка : ♥
Брой мнения : 278
СМС:
БРАТ ХЕВЪНОВ!!! ПЪРВО МЕРСИ, ЧЕ СЕ СЕТИ! ;33 ВТОРО ДАОНВЪЦАОНМВЙЪЯЦЧАОЙВЪ ЩЕ УМРА ОТ КЕФ!!! И ТРЕТО АЗ САМО ЩЕ СИ КУПЯ!! ;33
БРАТ ХЕВЪНОВ!!! ПЪРВО МЕРСИ, ЧЕ СЕ СЕТИ! ;33 ВТОРО ДАОНВЪЦАОНМВЙЪЯЦЧАОЙВЪ ЩЕ УМРА ОТ КЕФ!!! И ТРЕТО АЗ САМО ЩЕ СИ КУПЯ!! ;33
Lee Sun Hi- NH Media
- БФФ : Chan Li, Wendy, Kang Ha Na
Половинка : Hoya x33
Брой мнения : 255
СМС:
Ако ме хванеш! :p
Ако ме хванеш! :p
Lee Sun Hi- NH Media
- БФФ : Chan Li, Wendy, Kang Ha Na
Половинка : Hoya x33
Брой мнения : 255
*вдига*
Oh my god! *и тя да не остане по-назад* Няма проблем, важното е че се обади! Нас двете не ни мисли! Ние си се гледаме по женски! Ти как си? Хранят ли те там? Грижат ли се за теб?
Oh my god! *и тя да не остане по-назад* Няма проблем, важното е че се обади! Нас двете не ни мисли! Ние си се гледаме по женски! Ти как си? Хранят ли те там? Грижат ли се за теб?
CL- YG Ent.
~SMS~
Оппа, честит рожден ден!^^ Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, любов и всичко най-най! Още повече успехи и на сцената и в личен план!^^Бързо, бързо да минат тези две години и да се връщаш при нас ;3 (hug)
Оппа, честит рожден ден!^^ Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, любов и всичко най-най! Още повече успехи и на сцената и в личен план!^^Бързо, бързо да минат тези две години и да се връщаш при нас ;3 (hug)
Taeyeon- SM Ent.
- БФФ : SooYoung, Hyunseung, YeSung
Половинка : -
Брой мнения : 361
Честит Рожден Ден, Оппа ^^ Желая ти всичко най - най и дълго да помниш този ден!
Takuya Terada- Loen Ent.
- БФФ : Only Lana ; and Cao Lu + Kwon Yuri :з
Половинка : |RIN|
Брой мнения : 1451
SMS
Значи,хьонг..не знам..Просто не знам.Аре да минават тея години,че ще се побъркаме тук.Ши го таковам и &%@%& казарма.Значи,старец такъв.Злини и болести да те подминават.Пари,щастие и любов инай-вече здраве,еѝ.Наздраве от Фиши и Рьоук.Знаеш че много ни липсваш и ти и Тъки и ..дъх не е същото..-_- Честит рожден ден!!<33
Хехе тея <3 били много яки бе xDD
Значи,хьонг..не знам..Просто не знам.Аре да минават тея години,че ще се побъркаме тук.Ши го таковам и &%@%& казарма.Значи,старец такъв.Злини и болести да те подминават.Пари,щастие и любов инай-вече здраве,еѝ.Наздраве от Фиши и Рьоук.Знаеш че много ни липсваш и ти и Тъки и ..дъх не е същото..-_- Честит рожден ден!!<33
Хехе тея <3 били много яки бе xDD
Hongbin.- Jellyfish Ent.
Половинка : ♥
Брой мнения : 278
SMS
Хьонг, остаряваааш ;дд Какво е чувството? :д Добре де, няма да те дразня точно на рождения ти ден ;д Та честит рожден ден! Значи искам да ти пожелая здраве, щастие, късмет,любов, с една дума-всичко! Хьонг, айде да минава това време и да си идваш, че без теб ми е скучно :( Другите не са толкова забавни като теб ;д <3 Липсваш ни на всички!
Хьонг, остаряваааш ;дд Какво е чувството? :д Добре де, няма да те дразня точно на рождения ти ден ;д Та честит рожден ден! Значи искам да ти пожелая здраве, щастие, късмет,любов, с една дума-всичко! Хьонг, айде да минава това време и да си идваш, че без теб ми е скучно :( Другите не са толкова забавни като теб ;д <3 Липсваш ни на всички!
Kyuhyun- SM Ent.
- БФФ : Heechul, Jay Park, Sera
Половинка : soon :3
Брой мнения : 158
*обаждане*
Оппа, първо искам да ти се извиня, че чак сега ти звъня, но се наложи да ходя в Осака, а бях толкова разсеяна, че си забравих телефона в Сеул. Не ми се сърди, моля те тт.тт Честит рожден ден на патерици. Пожелавам ти всичко, което си пожелаеш да се сбъдне и дано скоро се видим поне за малко. Много ни липсваш на всички.
Оппа, първо искам да ти се извиня, че чак сега ти звъня, но се наложи да ходя в Осака, а бях толкова разсеяна, че си забравих телефона в Сеул. Не ми се сърди, моля те тт.тт Честит рожден ден на патерици. Пожелавам ти всичко, което си пожелаеш да се сбъдне и дано скоро се видим поне за малко. Много ни липсваш на всички.
CL- YG Ent.
Да, бях в Осака, защото Франческа ме прати там за зелен хайвер. Още веднъж съжалявам т.т Нямам търпение да дойде Коледа, за да те видя и за да може да видиш Мин Ах. Ти как си? Добре ли се грижат там за теб?
CL- YG Ent.
Знаеш, че нямам голям избор и ще я търпя още малко. Само да си отслабнал ще видиш ти! Много ще ти се карам ;хх Нас не ни мисли. Ние се гледаме много добре. От време на време и Сън Хи идва и ми помага, защото от както се върнах на работа, след майчинството, онази постоянно ме праща навсякъде по всяко време.
CL- YG Ent.
Не е лесно да разваля договора с нея. Без да искам попаднах на едни документи и може да се окаже, че тази не е такава за каквато се представя, но няма какво да ти се обяснявам по телефона. Така може! ;33 Не те искам кожа и кости да ми убиваш, трябва да си мекичко и пухкаво х3
CL- YG Ent.
Малката се храни много добре. Яде по едно бурканче с пюре на ядене или купичка от онези каши, които на мен ме ми харесват, но тя ги обожава. Все още е само с два зъба отпред и не й давам неща за дъвчене.
CL- YG Ent.
Разбира се, че й давам. Навсякъде е пълно с гумени мечета, патета, зайчета и какви ли още не. А на колегата ти може да му кажеш, че има специални капки, които подсилват апетита на бебетата. Педиатърът ми ги предлагаше да ги имам за всеки случай, но аз му отказах и дори не им запомних името.
CL- YG Ent.
И аз те обичам ;3 Мин Ах същото те целува и дано скоро да се чуем пак *затваря*
CL- YG Ent.
SMS
И все пак има време още докато разбера, старче ;р;д (Колко ми липсва да те тормозя ;д) Броя дните до връщането ти! Обещавам като си дойдеш 1 седмица да не те тормозя! :Д Разбира се, че се грижа за тях. Хьонг, не се съмнявай в мен! При теб всичко наред ли е?
И все пак има време още докато разбера, старче ;р;д (Колко ми липсва да те тормозя ;д) Броя дните до връщането ти! Обещавам като си дойдеш 1 седмица да не те тормозя! :Д Разбира се, че се грижа за тях. Хьонг, не се съмнявай в мен! При теб всичко наред ли е?
Kyuhyun- SM Ent.
- БФФ : Heechul, Jay Park, Sera
Половинка : soon :3
Брой мнения : 158
SMS
Благодаря, Джонг Ун. Много ни липсваш! .-. Всички заедно се грижим за костенурките ти и за сега нито една не е умряла! ;дд
Благодаря, Джонг Ун. Много ни липсваш! .-. Всички заедно се грижим за костенурките ти и за сега нито една не е умряла! ;дд
Simon Dominic- Who?
Половинка : .
Брой мнения : 114
*вдига* .............. Хайде да си говорим на корейски ;3 Какво ще кажеш?
CL- YG Ent.
Има още какво да се иска по отношение на произношението ти, но нека да кажем, че този път беше доста добре! :3 Стига толкова за английския ти. Как си?
CL- YG Ent.
N.O! Така си е най-добре. Ние също сме добре. Дори преди малко Мин Ах и Сън Хи излязоха на разходка в парка, а аз се възползвам и се излежавам в леглото. Как се държат там с теб? .-.
CL- YG Ent.
Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» If my eyes could show my soul,everyone would cry when they saw me smile.
» Can`t reach my t-telephone
» Haeya's telephone
» Audrey`s telephone
» Can`t reach my t-telephone
» Haeya's telephone
» Audrey`s telephone
Страница 2 от 5
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M