Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 114 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 114 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Don't баряй my telephone~ *lucifer smile*
+11
Uee
Fei
Simon Dominic
Kyuhyun
Takuya Terada
Taeyeon
Hongbin.
U-know Yunho
Lee Sun Hi
CL
YeSung
15 posters
Страница 4 от 5
Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Don't баряй my telephone~ *lucifer smile*
SMS:
Aigoo т.т Весели празници и на теб, слънчо. И ние те целуваме. <33 Сестрите ти те поздравяват и също ти пращат целувки и прегръдки, зетя също. И между другото стана нещо много изненадващо.
Aigoo т.т Весели празници и на теб, слънчо. И ние те целуваме. <33 Сестрите ти те поздравяват и също ти пращат целувки и прегръдки, зетя също. И между другото стана нещо много изненадващо.
CL- YG Ent.
- БФФ : Park Luna, T.O.P, BOM
Половинка : YeSung♥♥♥
Брой мнения : 2233
SMS:
Не бъди толкова лош с момчето. Опитва се да ти се хареса още от както се срешнахте за пръв път. Изненадващото нещо е, че няколко дни след като си тръгна Мин Ах направи първите си крачки.
Не бъди толкова лош с момчето. Опитва се да ти се хареса още от както се срешнахте за пръв път. Изненадващото нещо е, че няколко дни след като си тръгна Мин Ах направи първите си крачки.
CL- YG Ent.
SMS:
Няма да му казвам, че ще вземе да се възгордее тука и ще се чудя какво да го правя ;д Ъм, нещо такова. Направи две крачки и падна, но важното е, че ги направи без чужда помощ и без да се подпира за каквото и да било.
Няма да му казвам, че ще вземе да се възгордее тука и ще се чудя какво да го правя ;д Ъм, нещо такова. Направи две крачки и падна, но важното е, че ги направи без чужда помощ и без да се подпира за каквото и да било.
CL- YG Ent.
SMS:
Не исках да ти казвам, за да не се разтройваш, но все щеше да разбереш. т.т Ако ми говориш за Донхе - да, знам и много се радвам ;3
Не исках да ти казвам, за да не се разтройваш, но все щеше да разбереш. т.т Ако ми говориш за Донхе - да, знам и много се радвам ;3
CL- YG Ent.
SMS:
Личи си, че иска дете от сърце. Винаги когато види Мин Ах не я оставя на мира. Много добре се получи така. Тъкмо ще има с кого да израстне и да си играе малката ;3 Близнаците на Йособ ми идват малко далеч ;д
Личи си, че иска дете от сърце. Винаги когато види Мин Ах не я оставя на мира. Много добре се получи така. Тъкмо ще има с кого да израстне и да си играе малката ;3 Близнаците на Йособ ми идват малко далеч ;д
CL- YG Ent.
SMS
Клюки за брат ми? Какво? О.О Веднага му пиша СМС да го видя какво прави! Вие нещо в казармата май сте много осведомени ми се струва...
Ще ги поздравя всички, те както те обичат само за теб питат постоянно ^.^ Мама само да се прибера за нещо и започва да разпитва как си, как е малката и съм и обещала другия път и снимка да и покажа. Жената ти е голяма фенка, както знаеш ;д
Хах това последното прозвуча грешно ;д Но не се правя на недостъпна, буболече... просто не знам какво да правя честно. Заливам се с работа само и само да имам оправдание да не се занимавам с такива неща. Но и леко се съмнявам след него да си намеря някой.
Добре, добре 3 ще са. О ... и там имам фенове така ли? Това е защото съм толкова секси! :3 ;дд Да страдам от самочувствие в излишък ;д
Никога повече! ОБЕЩАВАМ! <33
При теб всичко наред ли е?
Клюки за брат ми? Какво? О.О Веднага му пиша СМС да го видя какво прави! Вие нещо в казармата май сте много осведомени ми се струва...
Ще ги поздравя всички, те както те обичат само за теб питат постоянно ^.^ Мама само да се прибера за нещо и започва да разпитва как си, как е малката и съм и обещала другия път и снимка да и покажа. Жената ти е голяма фенка, както знаеш ;д
Хах това последното прозвуча грешно ;д Но не се правя на недостъпна, буболече... просто не знам какво да правя честно. Заливам се с работа само и само да имам оправдание да не се занимавам с такива неща. Но и леко се съмнявам след него да си намеря някой.
Добре, добре 3 ще са. О ... и там имам фенове така ли? Това е защото съм толкова секси! :3 ;дд Да страдам от самочувствие в излишък ;д
Никога повече! ОБЕЩАВАМ! <33
При теб всичко наред ли е?
Uee- Pledis Ent.
- БФФ : YeSung ;3, Hanbyul
Половинка : Kim Woo Bin :3
Брой мнения : 166
SMS
Мерси, хьонг! Аз нищо не правя...пия малко...само...не знам да ;д Аз и злоба?! Обиждаш ме хьонг ;д Ми много е яко, както преди се чувствам! Хьонг ти се грижиш за себе си нали? И си добре нали?
Мерси, хьонг! Аз нищо не правя...пия малко...само...не знам да ;д Аз и злоба?! Обиждаш ме хьонг ;д Ми много е яко, както преди се чувствам! Хьонг ти се грижиш за себе си нали? И си добре нали?
Kyuhyun- SM Ent.
- БФФ : Heechul, Jay Park, Sera
Половинка : soon :3
Брой мнения : 158
Благодаря много, скъпи ;3 Няма нужда от каквито и да е пожелания. Просто едно обаждане е достатъчно. Да, получих подаръка ти. Йесънг е много хубав, а розите ухаят невероятно. ;3 Снимката е сложена на видно място в хола, а видеото... с малката си поплакахме доста. Беше много трогателно т.т Мин А вече е навън със Сън Хи и Хо Уон и ще я върнат чаааак утре. А за довечера нямам търпение! ;3
CL- YG Ent.
Плакахме от щастие. По-скоро аз се разплаках, а Мин А се натъжи заради мен и също пророни няколко сълзички.
Ще се ОПИТАМ да съм готова на време! Но ако не успея не забравяй, че днес е рождения ми ден и всичко би трябвало да ми е простено. *засмива се*
Ще се ОПИТАМ да съм готова на време! Но ако не успея не забравяй, че днес е рождения ми ден и всичко би трябвало да ми е простено. *засмива се*
CL- YG Ent.
А не си познал! Няма да умираш! т.т Всъщност, да, мисля си, че имам доста привилегии на този ден. *смее се* Ще се постарая да съм за максимално кратко време готова. Но ако ме държиш още на телефона това ще стане доста трудно.
CL- YG Ent.
SMS
Джонг Ун-оппа, благодаря ти много за милите пожелания! <3 Недей, че онзи ден брат ми ме бъзикаше, че се притеснявали да не остана стара мома -,-
В най-скоро време ще ти дойда на посещение и портокали ще ти нося! ;д
Джонг Ун-оппа, благодаря ти много за милите пожелания! <3 Недей, че онзи ден брат ми ме бъзикаше, че се притеснявали да не остана стара мома -,-
В най-скоро време ще ти дойда на посещение и портокали ще ти нося! ;д
Uee- Pledis Ent.
- БФФ : YeSung ;3, Hanbyul
Половинка : Kim Woo Bin :3
Брой мнения : 166
SMS:
Обади ми се когато можеш. ;D
Обади ми се когато можеш. ;D
Simon Dominic- Who?
- БФФ : .
Половинка : .
Брой мнения : 114
Много си бърз. Та, както и да е. Щастлив ли си, а, а, а? *някакъв мега развълнуван ;д*
Simon Dominic- Who?
Освен тях си далеч и от още някой. Разбрах аз каква си я свършил, Джонг Ун! *засмива се* Викам си ще се изравним, ама нъц! Ти пак с една бройка напред минаваш! хД Айде честито, татенце ;3
Simon Dominic- Who?
Не се прави, че не знаеш за какво ти говоря. *умълчава се за малко* Ама ти наистина ли не знаеше? О.о
Simon Dominic- Who?
Ама аз мислих, че знаеш отдавна. Реших днес да ти се обадя да ти честитя... Ами аз всъщност знам от 2-3 дни и не само аз. Цял S.M разбра, ама от къде и идея си нямам. Питах Жанел тя каза, че е вярно. Явно и в YG знаят...
Simon Dominic- Who?
Ама недей се кара на Че Рин, моля ти се. То .. може случайно да е изтекла информацията. *става му гадно, че се е изтървал* В шестият месец е. Ще си имаме момиченце ;3 Още малко остана. Вече нямам търпение!
Simon Dominic- Who?
Ще се сети .. да се надяваме. Ама така като го описваш е много хубаво т.т Няма да се тревожиш Джонг Ун. Една година мина, останаха по-малко от 10 месеца, нали? Скоро ще си си у дома при своята принцеса и другият принц или принцеса!
Simon Dominic- Who?
Аз нямам нищо против *смее се*Вярно е. Сгоди се за Соджин. Скоро и на сватба може да ходим.. Така, де, надявам се, че отдавна не съм ходил. ;Д
Simon Dominic- Who?
На него не му остана много до излизането. Ама и пари трябва да заработи, че чак тогава .. ох, сложна процедура се оказа. Нищо, аз ще чакам! ;3
Simon Dominic- Who?
Купил съм, разбира се! Има си креватче и малко дрехи в розово. Остана количката, шишетата и други друхи, но има още време и за тях.
Simon Dominic- Who?
Ще се свържа с нея и ще й кажа! Не се тревожи за това. Щом се налага ще затваряме. Скоро се надявам пак да се чуем!
Simon Dominic- Who?
*SMS*
Когато можеш ми звънни <3
Когато можеш ми звънни <3
CL- YG Ent.
*SMS*
И защо? о.0
И защо? о.0
CL- YG Ent.
*обажда се тя*
Как така дали сме се наговорили?
Как така дали сме се наговорили?
CL- YG Ent.
Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» If my eyes could show my soul,everyone would cry when they saw me smile.
» Can`t reach my t-telephone
» Haeya's telephone
» Audrey`s telephone
» Can`t reach my t-telephone
» Haeya's telephone
» Audrey`s telephone
Страница 4 от 5
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M