I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Skeleton Jack might catch you in the back EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Skeleton Jack might catch you in the back EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Skeleton Jack might catch you in the back EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Skeleton Jack might catch you in the back EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Skeleton Jack might catch you in the back EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Skeleton Jack might catch you in the back EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Skeleton Jack might catch you in the back EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Skeleton Jack might catch you in the back EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Skeleton Jack might catch you in the back EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 84 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 84 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Skeleton Jack might catch you in the back

2 posters

Go down

Skeleton Jack might catch you in the back Empty Skeleton Jack might catch you in the back

Писане by Jack. Вто Юни 03, 2014 4:39 pm

Jack.
Jack.
FNC Ent.
FNC Ent.

БФФ : Hyeri
Половинка : .
Брой мнения : 65

Върнете се в началото Go down

Skeleton Jack might catch you in the back Empty Re: Skeleton Jack might catch you in the back

Писане by Hyeri Пон Авг 25, 2014 12:33 am

SMS
Ayoo~ Джаааааак!S.O.S ...-.-
Hyeri
Hyeri
Loen Ent.
Loen Ent.

БФФ : D.O and Jack.
Половинка : mmm someone :3
Брой мнения : 320

Skeleton Jack might catch you in the back Empty Re: Skeleton Jack might catch you in the back

Писане by Hyeri Пон Авг 25, 2014 10:59 am

SMS
Не!т.т Слушай ,може ли да ми помогнеш??За едно убийство?
Hyeri
Hyeri
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Hyeri Пон Авг 25, 2014 2:57 pm

SMS
Lol !Знаех си че ти си моя човек! So ,става дума за един извратеняк който ме притесняваше >.<
Hyeri
Hyeri
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Hyeri Пон Авг 25, 2014 3:09 pm

SMS
Значи ..всъщност може ли да ти се обадя ,че не ми е  удобно да обяснавам и да пиша XD
*Звъни направо*
За малко да ме изнасили! *кара направо*
Hyeri
Hyeri
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Hyeri Пон Авг 25, 2014 3:20 pm

*пръхти* Безсрамник ми.. Той живее един етаж над нашия апратамент и за съжаление го познавам и се засичаме.
Hyeri
Hyeri
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Hyeri Пон Авг 25, 2014 3:29 pm

Не чак посягал,да кажем ,че просто...ме търси? Оппа,моля те помогни ми!!Не го търпя!
Hyeri
Hyeri
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Hyeri Пон Авг 25, 2014 3:39 pm

Иъъъл~ Пепел ти на устата. Омо,чинча?Наистина ли ще говориш с него!Айгууу!You're the best! *хилва се*
Hyeri
Hyeri
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Hyeri Пон Авг 25, 2014 3:46 pm

Ама,ама..Т-той ,ъх,дори не искам да си спомням...Такива ,като него..вече са често явление *говори тихичко* Ще ти дам телефона му говори с него още сега!
Hyeri
Hyeri
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Hyeri Пон Авг 25, 2014 3:59 pm

Знаеш ли прав си. *замисля се*Кога си свободен?Ще-Ще ..ще дойдеш към нас и ще го видиш..?Казва се Бьонг Джу.
Hyeri
Hyeri
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Hyeri Пон Авг 25, 2014 4:10 pm

Ок,Ок *кимава си *М,какво ще кажеш за..вдругиден?Аз още снимам едно предаване и няма да мога да се добера до нас и утре.
Hyeri
Hyeri
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Hyeri Пон Авг 25, 2014 4:18 pm

Айгуу,колко яко обичам животинки*кефи се самичка* Добре ,оппа!Ще те чакам.Охх,айгуу *въздъхва облекчено* Добре че те има !
Hyeri
Hyeri
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Hyeri Пон Авг 25, 2014 4:30 pm

Ще дойда разбира се,само да ми понамалят ангажиментите и ще ви цъфна! За порпуска,аз,ъммм,аз го дадох на братовчед ми за да се изкефи и той! *хилва се* Добре! Радвам се ,че се чухме Джак.Бай-Бай~
*Край на разговора*
Hyeri
Hyeri
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Гост Вто Ное 18, 2014 7:25 pm

Отговор на обаждане:
Омг, с какво съм заслужил тази чест? ;о За теб си мисля тези дни, Джаки. Хохохо ;3 Бивам. Ти?

Гост
Гост

Писане by Гост Вто Ное 18, 2014 7:38 pm

Ама аз съм по-зает от теб. Нямам толкова време ;// *също почва да се подхилква* Хм, заинтригува ме, може би. Ммм... Не, нямам такива планове. Зает съм със студията си, а и скоро откривам ново в Канбера.

Гост
Гост

Писане by Гост Вто Ное 18, 2014 8:30 pm

Нека позная какво друго правиш. Къпеш камилата и тя те плюе. Нали? Звучи толкова... фантастично. Ъх. Още една причина защо не бързам да се връщам. Ха-ха.
О, повече от добре върви дори. За последното тримесичие съм отворил още три студия в Мелбърн, две в Сидни и едно в Нова Зеландия. И сега ме чака Канбера. Защо питаш дали имам намерения скоро да се връщам?

Гост
Гост

Писане by Гост Вто Ное 18, 2014 8:56 pm

Мен пък камилите ме обичат. Ха-ха-ха, поеми. *едвам диша вече от смях*
*кратко мълчание*
Да. Участвах в клипа на AOA - Like a cat и се върнах за снимките, но веднага след това хванах първия полет за Австралия. Обясниха ми, че си бил прекалено плашещ за клипа, а Фабиен не можел да бъде "бадасс"... Колкото до бандата... Ох... *изпръхтява като кон* Наистина ми липсва дуетното ни хъркане, но не. Пич, не сме азиатци. Не се получи. Шансът ни сега е 0,001% дори. Сега тъкмо си наредих живота, провървя ми.

Гост
Гост

Писане by Гост Вто Ное 18, 2014 9:13 pm

Имай само късмет да ми се натресеш пред вратата, водещ камила на каишка. Ще те ритам от тук до Русия. И кажи на Фабиен, че му съчувствам. Веднъж без да исках седнах на едно такова... и от тогава това бодливо прасе прояви фетиш към дупето ми.
Пф, как ще искате друг барабанист? Толкова съм страхотен и невероятен. *вдига самочувствието*
На мен не ми се стори като да ги е страх от теб, но може и преценката да ми е грешна. Знаеш, че ме няма никакъв в женските взаимоотношения.

Гост
Гост

Писане by Гост Вто Ное 18, 2014 9:38 pm

Гледай да имаш възглавничка, че да не си наръбиш дупето.
После за нищо не съм ставал. Мамо, чуваш ли? *виква и почва да се хили пак*
Е, нормално. Фабиен е свикнал на съвсем друго. Това да се занимава с бодливи прасета, изпражнения и смрад не е в негов стил. А и ако го набутваш той да ти върши работата... нормално. ;д
Казаха хубави неща за теб и Фабиен. Особено Хьеджонг. Даже каза, че иска да я научиш как да си слага очната линия като теб. Чувствай се як.
Имам още малко свободно време, ама толкова ако ти е зор да затвориш... ;х Добре, ще го приема. Не съм го очаквал от теб, Джак! *филмира се* Обещавам, г-ин Рина тигърски природни нужди.

Гост
Гост

Писане by Гост Вто Ное 18, 2014 10:01 pm

Остави го. Да видим колко ще издържи на циркаджииския живот. Решил съм да съм лош, хехехе. Може и мен да вземе! Не отказвам! ;д
Спокойно, не съм те издал. Не съм клюкарка, бе, я-я-я-я. *сменя несъзнателно на корейски* Как смееш да ме сравняваш така долно с горилите? Айш! Ядосваш ме. Ами, разберете се вие за тежкия грим. Тя каза, че я кефи и иска да я научиш. Ама не знае как да те помоли, така че остави това на мен.
Барабаните ми са във FNC. Взех си само палките. Понякога си барабаня с тях по плота на бюрото, но понякога. Не съм забравил как се дрънка. Не бери грижи!

Гост
Гост

Писане by Гост Вто Ное 18, 2014 10:14 pm

Тцтцтц... Аз ако бях на негово място, щях да съм на всяко представление първа кипра. Макар че не обичам цирковете заради затворените животни, поне заради теб бих се прежалил да си подам носа в шатрата. Сещам се сега как издивяваше, когато започвахме дуетите. Заминаваше с възглавниците в другия край. За Фабиен странните идеи са нормалност.
Аз съм винаги прав! За жени, още повече за AOA, никога не троля! *звучи сериозен*
Хм, хм. Може би си прав. Пак ми чешеш самочувствието, ей! Тццц... Помниш ли учителят ти по китара как крещеше? "Тренирай, кретен такъъъъв!" *имитира го*

Гост
Гост

Писане by Гост Чет Ное 20, 2014 5:25 pm

За мен са си много по-добре на свобода. Животните в клетка са нещастни. Ако погледнеш в очите им - ще откриеш копнеж да бъдат на свобода в естествения си хабитат.
Ние сме много по-мощни от деренето ти на блек метъл песни! Пф! Моля ти са. Не стру'аш, когато не спиш и си сам ;х
Завиждайте! Losers! Мацките са наистина много яки ;3 И какви крака само, олеле, мале.... Удар щях да получа като се появиха с тея кожени костюмчета. Ох.
Защото аз съм роден под щастлива звезда, а ти не. Приеми този факт, Джак. *отново с гласа на учителя му* Реви.

Гост
Гост

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите