Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 14 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 14 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Сцената
+13
Light.
L.
Jei
Minhyuk.
Mark.
Soyou~
Wendy
Peniel
Jieun
Hansol.
Nana~
Kim Woo Bin
CL
17 posters
Страница 1 от 3
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Сцената
В този сезон звездите ще влизат и излизат от тук и ще бъдат посрещани от новите водещи - актьорът Ким У Бин и Им Джин А от After School, която е била участник в BIG BROTHER 2013. В 20.00 тази вечер ще стартира предаването.
Kim Woo Bin
Im Jin Ah a.k.a Nana
CL- YG Ent.
- БФФ : Park Luna, T.O.P, BOM
Половинка : YeSung♥♥♥
Брой мнения : 2233
Re: Сцената
У Бин пооправи ,яката на бялата си риза и хвърли последен поглед на картончетата в ръцете си.За последно прехвърли текста върху тях и си пое дълбоко въздух.Не му беше нужно да поглежда иззад сцената за да се увери ,че публиката се е насъбрала доста,беше му нужно само да чуе как викаха всички.
Ето че скоро получи сигнала да излезе на сцената.Той си лепна една широка усмивка на лицето и изкачи стълбичиките.
-Здравейте,здравейте!-покланяше ухилено се докато вървеше напред.-Здравейте ,драги гости и зрители пред екраните.Аз съм Ким У Бин.Както знаете ,аз съм водещ на новия сезон на а Big Brother: All stars.С голямо удоволствие искам да ви представя и моята удивителна ,колежка!Аплодисменти за Нана!
Ето че скоро получи сигнала да излезе на сцената.Той си лепна една широка усмивка на лицето и изкачи стълбичиките.
-Здравейте,здравейте!-покланяше ухилено се докато вървеше напред.-Здравейте ,драги гости и зрители пред екраните.Аз съм Ким У Бин.Както знаете ,аз съм водещ на новия сезон на а Big Brother: All stars.С голямо удоволствие искам да ви представя и моята удивителна ,колежка!Аплодисменти за Нана!
Kim Woo Bin- Loen Ent.
- БФФ : Sunhwa;Mihawk
Половинка : Uee ;3
Брой мнения : 156
Стоеше кротко зад кулисите и си чакаше реда, за да излезе на сцената. Няколко гримьорки за последно я огледаха след, което и казаха, че изглежда прекрасно.
- Благодаря - поклони им се Джин А и им се усмихна.
След няколко минути чу името си. Това значеше, че трябва да излезе на сцената. Отправи се към У Бин и махаше на хората около тях с голяма усмивка на лице.
- Здравей и на теб, оппа - поздрави го Нана след което се обърна към публиката. - Здравейте! Аз съм Им Джин А или просто Нана и за мен ще бъде удоволствие да водя това предаване заедно с Ким У Бин. Вълнувате ли се?
- Благодаря - поклони им се Джин А и им се усмихна.
След няколко минути чу името си. Това значеше, че трябва да излезе на сцената. Отправи се към У Бин и махаше на хората около тях с голяма усмивка на лице.
- Здравей и на теб, оппа - поздрави го Нана след което се обърна към публиката. - Здравейте! Аз съм Им Джин А или просто Нана и за мен ще бъде удоволствие да водя това предаване заедно с Ким У Бин. Вълнувате ли се?
Nana~- Pledis Ent.
- БФФ : After School's girls, Solji.
Половинка : Kris х33
Брой мнения : 330
Джин А излезе с целия си блясък на сцената.Публиката реагира моментално.У Бин също.Той започна заедно с тях да ръкопляска.Скоро Нана бе до него и също се представи.
-Е Нана ,не мислиш ли че е време да представим и Съквартирант Номер 1?-каза пред усмивка Бин и без да чака отговора й погледна напред към камерите.-Моля посрещнете ,съквартирант Номер 1!!Ким Хансол!
-Е Нана ,не мислиш ли че е време да представим и Съквартирант Номер 1?-каза пред усмивка Бин и без да чака отговора й погледна напред към камерите.-Моля посрещнете ,съквартирант Номер 1!!Ким Хансол!
Kim Woo Bin- Loen Ent.
Излезе на сцената в пълният си блясък. Цял ден беше тренирал как да се пояли най-ефектно. Застана до двамата водещи и .. направо се изгуби.
- Добър вечер на всички - помаха радостно Хансол - Аз ли съм първият тази вечер? - обърна се той към водещите, които стърчаха над него. Почувства се доста некомфортно.
- Добър вечер на всички - помаха радостно Хансол - Аз ли съм първият тази вечер? - обърна се той към водещите, които стърчаха над него. Почувства се доста некомфортно.
Hansol.- Who?
- БФФ : Xero
Половинка : Hyejeong :3
Брой мнения : 259
Хансол излезе на сцената.Определено беше доста желан...съдейки по писъците на феновете в залата.Момчето застана до водещите.Наложе се обаче и У Бин и Нана да погледна лееко надолу за да го погледнат в очите.
-Да,драги,ти си Съквартирант Номер 1!-отвърна му Бин след което въздъхна през усмивка.-Преди да влезеш обаче,имаме въпрос за теб.Каква ще е твоята стратегия за победа?
След като Хансол отговори на въпроса ,Нана и У Бин го упътиха вече да влиза в Къщата.
-Да,драги,ти си Съквартирант Номер 1!-отвърна му Бин след което въздъхна през усмивка.-Преди да влезеш обаче,имаме въпрос за теб.Каква ще е твоята стратегия за победа?
След като Хансол отговори на въпроса ,Нана и У Бин го упътиха вече да влиза в Къщата.
Kim Woo Bin- Loen Ent.
Това, че първи влиза го развълнува още повече. Очертаваше се да си прекарат доста добре с останалите съквартиранти. Не знаеше кои са, но беше сигурен, че ще си прекара хубаво.
- Нямам стратегия, но и не искам на всяка цена да победя в този формат - призна си Хансол. - Влизам, за да се забавлявам и да се запозная с нови хора.
След, което двамата водещи му показаха пътя и той се отправи към къщата. Нямаше търпение да види дали вътре е както миналата година. А може би и по-зле...?
- Нямам стратегия, но и не искам на всяка цена да победя в този формат - призна си Хансол. - Влизам, за да се забавлявам и да се запозная с нови хора.
След, което двамата водещи му показаха пътя и той се отправи към къщата. Нямаше търпение да види дали вътре е както миналата година. А може би и по-зле...?
Hansol.- Who?
- БФФ : Xero
Половинка : Hyejeong :3
Брой мнения : 259
Първият съквартирант влезе в къщата. Джин А усети, че той е доста развълнуван. Това й напомни каква тръпка изпита тя, когато прекрачи прага на къщата. Щом момчето излезе тя взе думата.
- Е, дами и господа това беше Ким Хансол. А сега при нас на сцената ще излезе следващия съквартирант. Аплодисменти за Сонг Джиън!
Нана изчака певицата да застане между двамата водещи и зададе въпроса си.
- Здравей, вълнуваш ли се? - усмихна й се Джин А. - А мислиш ли, че ще спечелиш?
- Е, дами и господа това беше Ким Хансол. А сега при нас на сцената ще излезе следващия съквартирант. Аплодисменти за Сонг Джиън!
Нана изчака певицата да застане между двамата водещи и зададе въпроса си.
- Здравей, вълнуваш ли се? - усмихна й се Джин А. - А мислиш ли, че ще спечелиш?
Nana~- Pledis Ent.
Стоях зад сцената и само чаках да чуя името си и ето, че красивата половинка на брат ми ме представи. „Е, Джиън време е“ – казах си и сложих най-хубавата си усмивка и излязох весело на сцената.
-Здравейте! – помахах весело като застанах между двамата водещи. По-добър избор на водещи не можаха да направят и двамата бяха красиви и високи, че всеки би им завидял.
-Вълнувам се страшно много – отговорих на въпроса на Нана и се усмихнах отново, само така можех да прикрия колко нервна съм всъщност- Ами не знам, може пък и да спечеля – допълних весело.
-Здравейте! – помахах весело като застанах между двамата водещи. По-добър избор на водещи не можаха да направят и двамата бяха красиви и високи, че всеки би им завидял.
-Вълнувам се страшно много – отговорих на въпроса на Нана и се усмихнах отново, само така можех да прикрия колко нервна съм всъщност- Ами не знам, може пък и да спечеля – допълних весело.
Jieun- TS Ent.
- БФФ : Anna,Yoo Myung Joon :3 , Hyosung,Sunhwa, Daehyun. ;3
Половинка : Lee Min Ho ;33
Брой мнения : 186
След като Хансол напусна сцената ,Нана извика и Съквартирант Номер 2.Джиън.Сонг Джиън. Останах ухилен до уши докато двете със Нана си говереха.Нямаше да се меся ,между жените разбира се.Затова и просто изчаках слушайки разговора им.
-Сигурен съм че ще спечелиш.-опитах се да пусна шега и даже потупах рамото на певицата приятелски след което погледнах към Нана.-Джиън моля на там.
Посочихме й пътя за къщата вледнага след което погледнах към пубиката след това обратно към камерата.Ухилех се идотски.
-Това беше Сонг Джиън сега моля посрещнете и съквартирант Номер 3 - Шин Пениел от BTOB!
-Сигурен съм че ще спечелиш.-опитах се да пусна шега и даже потупах рамото на певицата приятелски след което погледнах към Нана.-Джиън моля на там.
Посочихме й пътя за къщата вледнага след което погледнах към пубиката след това обратно към камерата.Ухилех се идотски.
-Това беше Сонг Джиън сега моля посрещнете и съквартирант Номер 3 - Шин Пениел от BTOB!
Kim Woo Bin- Loen Ent.
- Не акай там, бе брат....-каза Пеньо и след това въздъхна. Почеса си носа, огледа се и се направи на ударен. По - добре дебелия котак Ферари да се изходи тук, отколкото в ръцете му, докато завзема сърцата на хората докато върви по сцената. Почти негов ред беше.
Чу си името от приятния глас на актьора водещ и пак си обърса носа.
- Свърши ли? - обърна се към котето, което го мързеше да го погледне.
- Оппалянкаа... -вдигна го весело, защото Ферари иначе нямаше да помръдне от мястото си. Беше си тежичък както винаги.
Излезе с тежкарска походка, а когато чу момичешки писъци, сърчицето му трепна. Както и егото. Вдигна лапичката на Ферари и помаха с нея.
Спря се двамата водещи, като съвсем тихо подсвирна, минавайки покрай Нана.
- Здраейте. Шин Пениел - посочи към себе си, гледайки публиката
- ..и Ферари.. -посочи към котката и се хилна пак. Трябваше да чака да го отпратят с жест накъде да ходи.
Чу си името от приятния глас на актьора водещ и пак си обърса носа.
- Свърши ли? - обърна се към котето, което го мързеше да го погледне.
- Оппалянкаа... -вдигна го весело, защото Ферари иначе нямаше да помръдне от мястото си. Беше си тежичък както винаги.
Излезе с тежкарска походка, а когато чу момичешки писъци, сърчицето му трепна. Както и егото. Вдигна лапичката на Ферари и помаха с нея.
Спря се двамата водещи, като съвсем тихо подсвирна, минавайки покрай Нана.
- Здраейте. Шин Пениел - посочи към себе си, гледайки публиката
- ..и Ферари.. -посочи към котката и се хилна пак. Трябваше да чака да го отпратят с жест накъде да ходи.
Peniel- Cube Ent.
- БФФ : Ilhoon,Junghwa
Половинка : Error 404 not found
Брой мнения : 268
Следващият съквартирант се забави малко, но най-вероятно е имал основателна причина, защото тук времето е пари.
Пениел влезе с котката си на ръце. Едно сладко мъничко направо да го хруснеш. Стори й се, че чу как подсвирква щом мина до нея, но го отдаде на публиката.
- Здравейте - усмихна се Нана и погали котарака, който кротко си седеше в ръцете му - Според теб останалите съквартиранти ще приемат ли Ферари? А имаш ли шанс да спечелиш?
Пениел влезе с котката си на ръце. Едно сладко мъничко направо да го хруснеш. Стори й се, че чу как подсвирква щом мина до нея, но го отдаде на публиката.
- Здравейте - усмихна се Нана и погали котарака, който кротко си седеше в ръцете му - Според теб останалите съквартиранти ще приемат ли Ферари? А имаш ли шанс да спечелиш?
Nana~- Pledis Ent.
Веднага щом певицата докосна дебелака с нежните си пръстчета, той се размърка. Пеньо едва се сдържа да не изцъка с език. С момчетата не го бяха чували да мърка от месеци. Тариката му с тарикат.
- Със сигурност. Това е мечтаната котка на всеки. Мързелив е и стои, каквото и да му правиш. И е дебел и пухкав. Ще го харесат. - отговори енергично и с усмивка.
- Имам шанс,разбира се, както и всеки друг от съквартирантите. А иначе, ще опитам. Не желая победа на сто процента, но не би било и лошо. - отговори и на втория въпрос, фъфлейки сладко както винаги.
- Със сигурност. Това е мечтаната котка на всеки. Мързелив е и стои, каквото и да му правиш. И е дебел и пухкав. Ще го харесат. - отговори енергично и с усмивка.
- Имам шанс,разбира се, както и всеки друг от съквартирантите. А иначе, ще опитам. Не желая победа на сто процента, но не би било и лошо. - отговори и на втория въпрос, фъфлейки сладко както винаги.
Peniel- Cube Ent.
- БФФ : Ilhoon,Junghwa
Половинка : Error 404 not found
Брой мнения : 268
У Бин стърчеше до Нана и Пениъл и за секунда се почуства излишен.Да не би това момче ..току що бе подсвиркнало на Джин А?Актьора запази самообладание само и единствено заради публиката.
-Добре,добре!Входа е натам!-каза бързо -бъзо У Бин,почти прекъсвайки разговора им.След като изрече думите се се осъзна.Прочисти гърло и надяна една крива усмивка.-Тоест.Успех на Ферари.И на двама ви исках да кажа.
Без да чака каквато и да е било реакция то било от Нана, то било от публиката и още по-малко от Пениъл,който вече вървеше към входа Ким У Бин се обърна към камерата:
-И така..моля,Съквартирант номер 4!Уенди Сон!
-Добре,добре!Входа е натам!-каза бързо -бъзо У Бин,почти прекъсвайки разговора им.След като изрече думите се се осъзна.Прочисти гърло и надяна една крива усмивка.-Тоест.Успех на Ферари.И на двама ви исках да кажа.
Без да чака каквато и да е било реакция то било от Нана, то било от публиката и още по-малко от Пениъл,който вече вървеше към входа Ким У Бин се обърна към камерата:
-И така..моля,Съквартирант номер 4!Уенди Сон!
Kim Woo Bin- Loen Ent.
Сърцето й блъскаше като лудо в гърдите й. Това бе първата й самостоятелна изява в шоу, откакто беше дебютирала в Red Velvet през Август месец.
Нормално ли беше да е толкова притеснена? Дори въздухът не й достигаше на моменти. Налагаше се да си напомня да диша през пет секунди.
Надяваше се скоро да не дойде нейния ред, но той дойде по-рано от очакваното. У Бин изрече името й - Уенди Сон.
Ах, защо?
Цялото й притеснение се изля навсякъде по тялото й, като най-вече я удари в главата. Мигрена!
С бавни крачки се отправи към сцената. Стараеше се да запази добро равновесие и да не се изръси както приляга.
Извървя старателно цялата пътека към двамата водещи. Ръцете й бяха стиснати в юмруци, а щом застана между двамата - се почувства толкова дребна и незначителна. Като някаква миниатюрна къщичка, застанала между два големи небостъргача. Звезден ранг, височина, визия.... Те бяха това, което тя се опитваше да стане.
Усмихна се нервно първо на Нана, а след това и на У Бин.
- Здравейте... - едвам го изрече. Някаква буца беше заседнала в гърлото й.
Беше нищожна в момента.
Нормално ли беше да е толкова притеснена? Дори въздухът не й достигаше на моменти. Налагаше се да си напомня да диша през пет секунди.
Надяваше се скоро да не дойде нейния ред, но той дойде по-рано от очакваното. У Бин изрече името й - Уенди Сон.
Ах, защо?
Цялото й притеснение се изля навсякъде по тялото й, като най-вече я удари в главата. Мигрена!
С бавни крачки се отправи към сцената. Стараеше се да запази добро равновесие и да не се изръси както приляга.
Извървя старателно цялата пътека към двамата водещи. Ръцете й бяха стиснати в юмруци, а щом застана между двамата - се почувства толкова дребна и незначителна. Като някаква миниатюрна къщичка, застанала между два големи небостъргача. Звезден ранг, височина, визия.... Те бяха това, което тя се опитваше да стане.
Усмихна се нервно първо на Нана, а след това и на У Бин.
- Здравейте... - едвам го изрече. Някаква буца беше заседнала в гърлото й.
Беше нищожна в момента.
Wendy- SM Ent.
- БФФ : Lee Sun Hi ; Taeyong ; Jackson ; JB. ; Taehyun
Половинка : NamCat!!!! ; Marriage with Seulgi :з
Брой мнения : 80
Уенди вече беше на сцената. Нана виждаше, че се притеснява страшно много. До сега не са имали такъв случай тук затова реши да подходи по-друг начин. Нямаше да намесва въпроса за победата. Много добре знаеше как се чувстваше тя. Все още не беше преодоляла онова гадно чувство на вълнение от сцената, светлините и всички други неща.
- Как си? - усмихна й се топло. - Как смяташ да представиш себе си в това предаване?
- Как си? - усмихна й се топло. - Как смяташ да представиш себе си в това предаване?
Nana~- Pledis Ent.
Най-вероятно сега един от тях щеше да я пита как смята да победи и какво ще прави с наградата.
Сон Сънг Хуан нямаше да победи! Тя беше повече от убедена в това и беше на върха на езика й да го каже, когато Нана я центрира със съвсем друг въпрос.
- М-м-моля? - извърна глава към нея. - Смятам просто да бъда себе си. Както винаги досега.
На лицето й изгря нова усмивка, но тази усмивка беше просто дубликат на онова, което показа по-рано, когато застана между тях. Това беше Онази усмивка, която винаги блесваше на лицето й щом стъпеше на сцената. Просто маска за истинските и принудителните чувства.
Уенди погледна към вратата, водеща към къщата.
- Предполагам, че от там трябва да мина - Сон повдигна леко раменете си и тръгна натам, след което просто мина, без да чака.
Сон Сънг Хуан нямаше да победи! Тя беше повече от убедена в това и беше на върха на езика й да го каже, когато Нана я центрира със съвсем друг въпрос.
- М-м-моля? - извърна глава към нея. - Смятам просто да бъда себе си. Както винаги досега.
На лицето й изгря нова усмивка, но тази усмивка беше просто дубликат на онова, което показа по-рано, когато застана между тях. Това беше Онази усмивка, която винаги блесваше на лицето й щом стъпеше на сцената. Просто маска за истинските и принудителните чувства.
Уенди погледна към вратата, водеща към къщата.
- Предполагам, че от там трябва да мина - Сон повдигна леко раменете си и тръгна натам, след което просто мина, без да чака.
Wendy- SM Ent.
- БФФ : Lee Sun Hi ; Taeyong ; Jackson ; JB. ; Taehyun
Половинка : NamCat!!!! ; Marriage with Seulgi :з
Брой мнения : 80
-Да,точно на там!Файтинг!-почти подвикна след момичето У Бин.След като Уенди напусна сцената той се обърна към Нана и пристъпи малко към нея.Следваше още един мъжки ,който да й подсвирква.В някой друг живот!Преди да успее да си поеме въздух и да приветства следващия участник в слушалката му казаха да продължава със съквартирант 6. Актьора се усмихна глуповато.Ужас.Не очакваше да има проблеми точно сега.Явно имаше проблем с участник номер 5.За малко не се прекръсти от притеснение.Пое си въздух след което погледна към Нана с уверена усмивка.Направи й знак с очи.Стана неловко.Доста при това.Тогава телефона му в задния му джоб извъня.ТОВА БЕШЕ ПЕРФЕКТНИЯТ ИЗХОД от ситуацията!Бързешката той извади мобилното си устройство .Беше Юий.Гледайки името й направо изтръпна.E не можеше да стане по-кофти ситуация.Накрая просто вдигна.
-Ало Биг Брадър!-беше първото което каза.Кимаше и се усмиваше .-Не се притеснявай.Да,да.Знаеш че те ценя.Разбира се!Да и аз те обичам.
Бързо затвори...Току що каза че обича Биг Брадър..
-Така.Ще минем към Съквариант номер 6.Номер 5 е изненада за младите жени в публиката.Посрещнете Сою!
Той също започна да ръкполяска дори и когато Сою бе до него и Нана.Толова се беше захласнал ,че накрая само неговото ръкопляскане се чуваше в заглъхналата зала.Бързо се окопити
-Сою-ши.Ще питам направо.Според вътрешна анкета напарвена от екипа ,ти си една от потеницалните победители в шоуто.Смяташ ли че ще потвърдиш тези резултати?-побърза да зададе въпроса си.
-Ало Биг Брадър!-беше първото което каза.Кимаше и се усмиваше .-Не се притеснявай.Да,да.Знаеш че те ценя.Разбира се!Да и аз те обичам.
Бързо затвори...Току що каза че обича Биг Брадър..
-Така.Ще минем към Съквариант номер 6.Номер 5 е изненада за младите жени в публиката.Посрещнете Сою!
Той също започна да ръкполяска дори и когато Сою бе до него и Нана.Толова се беше захласнал ,че накрая само неговото ръкопляскане се чуваше в заглъхналата зала.Бързо се окопити
-Сою-ши.Ще питам направо.Според вътрешна анкета напарвена от екипа ,ти си една от потеницалните победители в шоуто.Смяташ ли че ще потвърдиш тези резултати?-побърза да зададе въпроса си.
Kim Woo Bin- Loen Ent.
Отиде да види колко е часа в съседното помещение когато настъпи нещо ..
- Какво по дяволите...? - ококори се когато видя, че е стъпала върху някакво животинско изпражнение.
Пред очите й за момент стана тъмно. Кой идиот е позволил животното му да се изходи точно на това място? Тръгна да търси кърпички или нещо, с което да го избърше, но удари на камък. Хвана една блуза, която беше безцелно оставена и го избърса с нея. Нямаше да излиза с това по обувките си!
След това чу името си и се появи на сцената в целият си блясък.
- Здравейте - поздрави момичето - Не съм опознала останалите съквартиранти все още. Може те да са ми по-голяма конкуренция. Всеки от нас има шанс да спечели. - усмихна се тя.
- Какво по дяволите...? - ококори се когато видя, че е стъпала върху някакво животинско изпражнение.
Пред очите й за момент стана тъмно. Кой идиот е позволил животното му да се изходи точно на това място? Тръгна да търси кърпички или нещо, с което да го избърше, но удари на камък. Хвана една блуза, която беше безцелно оставена и го избърса с нея. Нямаше да излиза с това по обувките си!
След това чу името си и се появи на сцената в целият си блясък.
- Здравейте - поздрави момичето - Не съм опознала останалите съквартиранти все още. Може те да са ми по-голяма конкуренция. Всеки от нас има шанс да спечели. - усмихна се тя.
Soyou~- Starship Ent.
- БФФ : Jo Sojin, Kihyun
Половинка : -
Брой мнения : 166
Водещия си отдъхна когато видя че никой от пубилката не усети обърквнето което стана.У Бин се усмихна както само той може ,след като чу отговора на певицата.
-Много точно казно.-каза докато кимаше.-Ами ,Сою ,пожелаваме ти успех.Файтинг~ На там моля.
След като упътиха вокалът на SISTAR .
-Драги зрилетили и гости.Както виждате на екрана.-той се обърна за да го посочи.-Съкартирантите бързо се сприятеляват.Може би Ферари ще е се окаже между новата изгряваща любов,между Уенди и ...Пениъл.Еее .Сега посрещнете Марк Туан от GOT7!
-Много точно казно.-каза докато кимаше.-Ами ,Сою ,пожелаваме ти успех.Файтинг~ На там моля.
След като упътиха вокалът на SISTAR .
-Драги зрилетили и гости.Както виждате на екрана.-той се обърна за да го посочи.-Съкартирантите бързо се сприятеляват.Може би Ферари ще е се окаже между новата изгряваща любов,между Уенди и ...Пениъл.Еее .Сега посрещнете Марк Туан от GOT7!
Kim Woo Bin- Loen Ent.
Марк стъпи стъпи на сцената и се огледа почти уплашено.Доста хора се бха събрали.Виждайки го публиката избухна.Това още повече го стесни .Със сковани ръце той продължи да върви напред.Не спираше да се покланя на всички посоки.Когато стигна до водещите се наведе буквално на 90 градуса ,след което им се усмихна лъчезарно със своята усмивка.Марк стоеше там.Скован от глава до пети и се усмихваше като магаренце.
Mark.- Who?
- БФФ : IU. and Vernon.
Брой мнения : 130
Поредният новобранец, който се притеснява. Нана се чудеше вече защо някой не е говорил с тях предварително и да ги подготви. Със сигурност на никой не му е дошло на акъла за тази малка подробност. Надяваше се други подобни случаи да няма за тази вечер.
- Здравей, Марк. Как си? Какви са ти очакванията от съквартирантите? - усмихна му се Нана.
Изчака да отговори на въпросите й след което посочи с ръка накъде е вратата за къщата.
- Здравей, Марк. Как си? Какви са ти очакванията от съквартирантите? - усмихна му се Нана.
Изчака да отговори на въпросите й след което посочи с ръка накъде е вратата за къщата.
Nana~- Pledis Ent.
На Марк му се наложи да премигне няколко пъти срещу лицата на водещите.Наистина бяха много красиви хора.Бяха високи,стройни,изящни.На въпроса на жената ,Марк разшири още повече усмивката си .
-Добре съм,благодаря.Ако позолите ще отбележа вашата красота.-след тези си думи Марк се поклони на водещата още веднъж.-Нямам никакви очаквания.Хора като хора.Хора като мен.
След като се поглони още половин милион пъти китаеца се запъти на там където го упътиха водещите.Преди са се скрие от публиката им помаха
-Добре съм,благодаря.Ако позолите ще отбележа вашата красота.-след тези си думи Марк се поклони на водещата още веднъж.-Нямам никакви очаквания.Хора като хора.Хора като мен.
След като се поглони още половин милион пъти китаеца се запъти на там където го упътиха водещите.Преди са се скрие от публиката им помаха
Mark.- Who?
- БФФ : IU. and Vernon.
Брой мнения : 130
Нямаше как да скрие, че комплимента на момчето й хареса. Всяка жена обичаше да й казват такива неща. След като го изпрати в ухото й подшушнаха кой е следващият участник. Нана се обърна към едната камера.
- Време е за следващият съквартирант. Искате ли да разберете кой е той? - след въпроса публиката бурно се развика - Добре, добре, ще ви кажа! Нека да приветстваме И Минхьок от BTOB!
Насочи погледа си към вратата както направи и цялата зала.
- Време е за следващият съквартирант. Искате ли да разберете кой е той? - след въпроса публиката бурно се развика - Добре, добре, ще ви кажа! Нека да приветстваме И Минхьок от BTOB!
Насочи погледа си към вратата както направи и цялата зала.
Nana~- Pledis Ent.
-Хайде, Москвич, сега ще впечатлим всички нали така? Защото сме хем сладки, хем секси! – пооправих чисто новата каишка на Москвич и малката му панделка. Всичко беше подбрано да си отива с мен. – А така готов си вече! – погледнах крайния резултат.
Пооправих собствената си вече руса коса, нагласих якето си и бях готов да изляза щом ме повикат. След секунда чух сладкия гласец на Нана да произнася името ми.
-Време за шоу, Москвич- казах на кученцето и тръгнах, а то след мен. Излязохме наперено на сцената като модели и спряхме пред двамата водещи.
-Добър вечер! –поздравих дамата и даже и целунах ръката като джентълмен. Хехе.. велик съм. Преди да ми кажат нещо извадих телефона си и застанах до Нана.
–Едно селфи за спомен!- казах и ни снимах. Видях киселата физиономия на онзи високия актьор и отидох до него.
–Добре де и с теб ще се снимам, не се сърди.- казах и ни снимах. Прибрах телефона си и вдигнах на ръце Москвич, защото на него май му беше скучно. Лепнах си чаровна усмивка.
Пооправих собствената си вече руса коса, нагласих якето си и бях готов да изляза щом ме повикат. След секунда чух сладкия гласец на Нана да произнася името ми.
-Време за шоу, Москвич- казах на кученцето и тръгнах, а то след мен. Излязохме наперено на сцената като модели и спряхме пред двамата водещи.
-Добър вечер! –поздравих дамата и даже и целунах ръката като джентълмен. Хехе.. велик съм. Преди да ми кажат нещо извадих телефона си и застанах до Нана.
–Едно селфи за спомен!- казах и ни снимах. Видях киселата физиономия на онзи високия актьор и отидох до него.
–Добре де и с теб ще се снимам, не се сърди.- казах и ни снимах. Прибрах телефона си и вдигнах на ръце Москвич, защото на него май му беше скучно. Лепнах си чаровна усмивка.
Minhyuk.- Cube Ent.
- БФФ : Light., Hyuna♡ (my sexy female version :3)
Половинка : no one is good enough
Брой мнения : 124
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Страница 1 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M