Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 15 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 15 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Задният двор
4 posters
Страница 1 от 1
Задният двор
В задният двор има:
- Басейн с гумено пате
- 5 шезлонга
- Маса за билярд
- Диван
- Палатка
- Басейн с гумено пате
- 5 шезлонга
- Маса за билярд
- Диван
- Палатка
CL- YG Ent.
- БФФ : Park Luna, T.O.P, BOM
Половинка : YeSung♥♥♥
Брой мнения : 2233
Re: Задният двор
Озовах се в друг двор, който явно беше задния.
Беше захладняло, затова увих ръце около себе си, но реших да разгледам наоколо.
Изглеждаше много добре, като всичко в тази къща. Явно щяхме да си поживеем в лукс. Минах покрай басейнче и шезлонзи, след това продължих нататък.
Тук имаше билярдни маси и диванчета. Определено тук щяхме да прекарваме слънчевите часове от дните. Изглеждаше много приятно място.
Обмислях да поседна малко на едното диванче и да посъбера мислите си, когато малко в страни видях палатка и реших да я погледна.
Беше захладняло, затова увих ръце около себе си, но реших да разгледам наоколо.
Изглеждаше много добре, като всичко в тази къща. Явно щяхме да си поживеем в лукс. Минах покрай басейнче и шезлонзи, след това продължих нататък.
Тук имаше билярдни маси и диванчета. Определено тук щяхме да прекарваме слънчевите часове от дните. Изглеждаше много приятно място.
Обмислях да поседна малко на едното диванче и да посъбера мислите си, когато малко в страни видях палатка и реших да я погледна.
Jieun- TS Ent.
- БФФ : Anna,Yoo Myung Joon :3 , Hyosung,Sunhwa, Daehyun. ;3
Половинка : Lee Min Ho ;33
Брой мнения : 186
Сою се съгласи и заедно с Лайт се отправиха към къщата. Влязоха първо в кухнята, но там имаше два индивида, които усърдно нещо си говореха и ги подминаха тихичко. Под стълбите имаше една врата на Джи Хьон й стана интересно какво има там и притича набързо. Отвори леко вратата и остана доволна.
- Тук е задният двор - обърна се към момчето и излезе отвън.
- Тук е задният двор - обърна се към момчето и излезе отвън.
Soyou~- Starship Ent.
- БФФ : Jo Sojin, Kihyun
Половинка : -
Брой мнения : 166
След минаване през очевидно кухнята, където набързо ги отсвирига (като всички, освен Сою Лайт, когато влезе), отвориха врата, която водеше към желаната дестинация.
Очите му шареха навсякъде, когато видя нещо, което прикова погледа му.
- Какво е това там?
Сочеше някаква палатка, молейки се да не се окаже, че ще спи там.
Очите му шареха навсякъде, когато видя нещо, което прикова погледа му.
- Какво е това там?
Сочеше някаква палатка, молейки се да не се окаже, че ще спи там.
Light.- JYP Ent.
- БФФ : Sung Ah, Jiwon, Minhyuk., Yoon Mi
Половинка : Ren. (стрейт съм, да не си помислите нещо!)
Брой мнения : 248
Момчето й посочи нещо и Сою се загледа.
- Някаква палатка..? - предположи Канг.
Тя огледа и останалите неща. Имаха си басейн, който не беше голям, но и на толкова трябваше да се радват, шезлонги, голямо диванче, голям двор и дори маса за билярд. Какво повече да иска човек? Всичко беше наистина много добре организирано. С изключение на онази стая.
- Там май има някой... - Сою забеляза, че има човек пред палатката.
- Някаква палатка..? - предположи Канг.
Тя огледа и останалите неща. Имаха си басейн, който не беше голям, но и на толкова трябваше да се радват, шезлонги, голямо диванче, голям двор и дори маса за билярд. Какво повече да иска човек? Всичко беше наистина много добре организирано. С изключение на онази стая.
- Там май има някой... - Сою забеляза, че има човек пред палатката.
Soyou~- Starship Ent.
Значи да, не му се привиждаше, палатка беше.
Когато сестрата на Джи А отбеляза, че там има някой (и че както предполагаше Куак не са единствените, висящи безцелно извън къщата), той погледна отново. Беше силует на момиче. Присви очи в опит да познае коя е и рече:
- Кой ли мислиш ще спи там? Аз залагам на онова русо момиче с късата коса Чоа, мисля така си казваше, и Минхьок!
С него бяха дружки и дълго щеше да го базика, ако беше прав. Ухили се и пристъпи крачка напред.
Когато сестрата на Джи А отбеляза, че там има някой (и че както предполагаше Куак не са единствените, висящи безцелно извън къщата), той погледна отново. Беше силует на момиче. Присви очи в опит да познае коя е и рече:
- Кой ли мислиш ще спи там? Аз залагам на онова русо момиче с късата коса Чоа, мисля така си казваше, и Минхьок!
С него бяха дружки и дълго щеше да го базика, ако беше прав. Ухили се и пристъпи крачка напред.
Light.- JYP Ent.
Той предположи, че в палатката ще спят Чоа и Минхьок. Попита я кои според нея ще са вътре. Сою се замисли. Не познаваше всички съквартиранти все още, но реши да си пробва късмета.
- Джей и Пениел ... примерно - повдигна рамене Джи Хьон - Силно се надявам да не съм аз, защото ще си умра от студ вътре. И изобщо не завиждам на хората, които ще са вътре - засмя се лекичко.
- Джей и Пениел ... примерно - повдигна рамене Джи Хьон - Силно се надявам да не съм аз, защото ще си умра от студ вътре. И изобщо не завиждам на хората, които ще са вътре - засмя се лекичко.
Soyou~- Starship Ent.
- Разбирам те напълно. - рече. Драматично сложи ръка на рамото и, въздъхвайки още по - драматично и после звънко се засмя. - Джей беше първият ми избор. Другият ми си бях аз, но не знам защо не го казах. Може би просто не искам тяхната участ, но знам, че имам шанс да спя там.
Дамата, която бе близо до палатката беше дългокрака може би Сою бе уцелила, че ще бъде Джей.
Огледа се и чак тогава видя патето, плаващо в басейна. Стана му малко смешно.
След това погледна момичето в очите отново. Беше приятна компания, точно като сестра си.
Дамата, която бе близо до палатката беше дългокрака може би Сою бе уцелила, че ще бъде Джей.
Огледа се и чак тогава видя патето, плаващо в басейна. Стана му малко смешно.
След това погледна момичето в очите отново. Беше приятна компания, точно като сестра си.
Light.- JYP Ent.
- Дано не сме ние, че тогава ще стане много забавно - това си беше самата истина. Двамата се обзалагат кой ще е вътре пък накрая, ако стане така, че те двамата да си спят под звездите цяла Южна Корея щеше да се спука да се хили пред телевизорите си.
- Можеш ли да играеш билярд? - тя го погледна в очите и му се усмихна.
Ръката му беше на рамото й, но Сою нямаше нищо против това. Дори й харесваше, че някой в къщата иска да я опознае и да говори с нея.
- Можеш ли да играеш билярд? - тя го погледна в очите и му се усмихна.
Ръката му беше на рамото й, но Сою нямаше нищо против това. Дори й харесваше, че някой в къщата иска да я опознае и да говори с нея.
Soyou~- Starship Ent.
- Ох. Недей! Може вярно да сме ние - каза и той. Права си беше. Двамата да предполагат кой ще спи в тоя навес и изведнъж да се окаже, че ще са те.
Изведнъж усети, че стана по - хладно, проличаваше си, че идва нощ. - Студено ли ти е? Чакай, наметни това.
Съблече сакото си и го нахлузи на девойката. Той щеше да издържи, и без това не обичаше да му е топло, но се притесняваше за нея. Можеше и да настине.
Изведнъж усети, че стана по - хладно, проличаваше си, че идва нощ. - Студено ли ти е? Чакай, наметни това.
Съблече сакото си и го нахлузи на девойката. Той щеше да издържи, и без това не обичаше да му е топло, но се притесняваше за нея. Можеше и да настине.
Light.- JYP Ent.
Лек ветрец полъхна и стана малко по-хладно. Вечерта със сигурност щеше да стане още по-студено и изобщо нямаше да е за спане отвън. Някой от екипа дано да е помислил за това и да е сложил някакъв уред за топлене.
Лайт свали сакото си и го сложи на певицата. Тя се поклони.
- Благодаря, но нямаше нужда. - той не й отговори за това дали може да играе билярд, но и тя не настоя за отговора. - Можеш ли да плуваш? Макар, че в този басейн това няма как да стане..
Лайт свали сакото си и го сложи на певицата. Тя се поклони.
- Благодаря, но нямаше нужда. - той не й отговори за това дали може да играе билярд, но и тя не настоя за отговора. - Можеш ли да плуваш? Макар, че в този басейн това няма как да стане..
Soyou~- Starship Ent.
Момичето му се поклони и благодари. След което попита дали той може да плува.
- Мога. Но си права, пространството е малко и няма шанс да стане. А ти?
Огледа останалите кътчета за увеселение и когато видя масата за билярд, се сети, че тя не бе получила отговор на своя въпрос относно това.
- Иначе на билярда съм наясно с правилата, но не съм особено добър. Нямам време за това, нищо повече. А ти?
- Мога. Но си права, пространството е малко и няма шанс да стане. А ти?
Огледа останалите кътчета за увеселение и когато видя масата за билярд, се сети, че тя не бе получила отговор на своя въпрос относно това.
- Иначе на билярда съм наясно с правилата, но не съм особено добър. Нямам време за това, нищо повече. А ти?
Light.- JYP Ent.
- Да, мога да плувам и смея да твърдя, че съм добра, но не мога да кажа същото за билярда - усмихна се смутено.
Беше се пробвала преди години да направи нещо, но изобщо не й се получи. Успя да вкара две топки и толкова. Не прояви повече интерес към тази игра.. до сега. Сега щеше да се постарае да се научи. Щом си наумяваше нещо винаги то ставаше!
- Може ли някой път да ме научиш? - попита го и после допълни. - По принцип се уча много бързо.
Беше се пробвала преди години да направи нещо, но изобщо не й се получи. Успя да вкара две топки и толкова. Не прояви повече интерес към тази игра.. до сега. Сега щеше да се постарае да се научи. Щом си наумяваше нещо винаги то ставаше!
- Може ли някой път да ме научиш? - попита го и после допълни. - По принцип се уча много бързо.
Soyou~- Starship Ent.
Тя изяви желание да се ннаучи и вметна, че възприема бързо.
- Ще ти покажа малкото, което знам, щом имаш желание. Не зная ставам ли за учител, но ще се пробвам да ти обясня.
След което двамата отидоха при масата и се приготвиха за игра, след което Лайт започна да обяснява надълго и нашироко как се играе.
- Ще ти покажа малкото, което знам, щом имаш желание. Не зная ставам ли за учител, но ще се пробвам да ти обясня.
След което двамата отидоха при масата и се приготвиха за игра, след което Лайт започна да обяснява надълго и нашироко как се играе.
Light.- JYP Ent.
Тя много внимателно го слушаше какво й обяснява. От време на време кимаше, за да е наясно, че тя слуша какво й се говори.
След като Лайт каза всичко, което знае Сою се пробва да вкара една от топките, но не й се получи. Размина са за малко от отвора.
- Вече е късно. Утре отново ще пробвам. Благодаря за всичко. Оценявам го!- отново му се усмихна. - Аз ще отида да си потърся багажа и леглото из къщата. На теб идва ли ти се, или смяташ да останеш тук?
След като Лайт каза всичко, което знае Сою се пробва да вкара една от топките, но не й се получи. Размина са за малко от отвора.
- Вече е късно. Утре отново ще пробвам. Благодаря за всичко. Оценявам го!- отново му се усмихна. - Аз ще отида да си потърся багажа и леглото из къщата. На теб идва ли ти се, или смяташ да останеш тук?
Soyou~- Starship Ent.
Момичето му рече, че утре ще продължи и че отива да открие багажа си. След това го попита има ли интерес да я последва.
- Ще дойда, наистина е късно. Днес беше дълъг ден, всички в къщата заслужаваме релакс и сън.
След това двамата тръгнаха към сградата.
- Ще дойда, наистина е късно. Днес беше дълъг ден, всички в къщата заслужаваме релакс и сън.
След това двамата тръгнаха към сградата.
Light.- JYP Ent.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M