I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Предният двор EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Предният двор EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Предният двор EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Предният двор EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Предният двор EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Предният двор EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Предният двор EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Предният двор EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Предният двор EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 15 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 15 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Предният двор

+12
Choa ★
Light.
L.
Jei
Minhyuk.
Mark.
Soyou~
Wendy
Peniel
Jieun
Hansol.
CL
16 posters

Страница 1 от 3 1, 2, 3  Next

Go down

Предният двор Empty Предният двор

Писане by CL Съб Окт 04, 2014 5:32 pm

От тук участниците влизат или излизат от къщата.
Предният двор C8f21e5620cf4a36
Предният двор 5abe6f45675d0c6f
Предният двор 380c17b13d0f6107
CL
CL
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : Park Luna, T.O.P, BOM
Половинка : YeSung♥♥♥
Брой мнения : 2233

Върнете се в началото Go down

Предният двор Empty Re: Предният двор

Писане by Hansol. Съб Окт 04, 2014 8:56 pm

- Иха! - възкликна Хансол щом се озова в двора и видя красивият храст в средата. Започна да се оглежда като гърмян заек. Почувства се като на място, което не е за него. Прекалено изискано за неговият статус.
Седна на едната каменна пейка и реши да чака там следващия съквартирант. Не искаше сам да оглежда къщата. Беше прекалено скучна задача за него.
Hansol.
Hansol.
Who?
Who?

БФФ : Xero
Половинка : Hyejeong :3
Брой мнения : 259

Писане by Jieun Съб Окт 04, 2014 9:17 pm

Слязох от сцената и тръгнах в посоката, която ми показаха. Вече нямах търпение да видя къщата и останалите съквартиранти.
Отворих вратата бавно и се озовах в голям двор. Огледах се изумено наоколо. Беше красиво. Може би тук щеше да ми хареса.
Почти веднага видях момче, седящо на едната пейка и се насочих към него. Май само той беше влязъл преди мен.
-Здравей! Аз съм Сонг ДжиЪн- представих му се с усмивка и отново се огледах наоколо. - Ти пръв ли влезе? - обърнах се отново към момчето.
Jieun
Jieun
TS Ent.

БФФ : Anna,Yoo Myung Joon :3 , Hyosung,Sunhwa, Daehyun. ;3
Половинка : Lee Min Ho ;33
Брой мнения : 186

Писане by Hansol. Съб Окт 04, 2014 9:24 pm

Както си седеше вратата се отвори. Той веднага насочи погледа си натам. Трябваше да е супер прост, за да не разпознае Сонг ДжиЪн. Тя му се представи, а момчето се изправи и се поклони леко пред нуната си. Много я харесваше като певица и затова щеше да се представи добре пред нея
- Аз съм Ким Хансол, приятно ми е - усмихна се танцьорът. - И да аз съм първи. Още не съм разгледал къщата, но още от тук мога да кажа, че е хубава.
Надяваше се онази стая с многото гадини да са я премахнали и звездите наистина да живеят като такива в периода, който ще стоят тук.
Hansol.
Hansol.
Who?
Who?

Писане by Jieun Съб Окт 04, 2014 9:35 pm

-Много ми е приятно да се запознаем Хансол- усмихнах се отново на момчето.
Все още бях доста нервна и се надявах скоро да се поуспокоя.  Все пак това влизане в къщата можеше да е едно хубаво преживяване.
-И на мен ми изглежда доста хубава, даже по-хубава от миналогодишната - огледах пак двора набързо. Стараех се максимално да изглеждам спокойна. Винаги съм имала проблеми по предавания с това притеснение.
-Ще изчакаме ли още някой или ще разгледаме? - попитах Хансол след малко.Интересно ми беше как ли изглежда всичко останало.
Jieun
Jieun
TS Ent.

Писане by Hansol. Съб Окт 04, 2014 9:42 pm

Хансол отново огледа двора и всичко в него. Имаше статуи, които бяха като златни, диван, фотьойл, нещо като езерце, а стените бяха красиво обсипани с някакви растения. Хареса му всичко и начина по който изглеждаше го караше да си мисли, че всичко е за някакви крале и кралици.
- Ами да влезем да разгледаме - усмихна се Хансол и изчака дамата да мине първа. Нямаше да прави невъзпитани работи!
Hansol.
Hansol.
Who?
Who?

Писане by Jieun Съб Окт 04, 2014 10:13 pm

Наистина тук всичко изглеждаше доста изискано и скъпо. Интересно ми беше дали цялата къща беше в такъв стил или просто това беше за заблуда.
Хансол се съгласи да влизаме навътре и да разгледаме останалата част от къщата. Малко ми ставаше студено така, че  и поради тази причина щях да вляза с радост вътре.
Момчето ми направи път и отново му се усмихнах докато минавах. Това момче беше доста мило и добре възпитано, което беше чудесно.
-Знаеш ли нещо за другите съквартиранти -попитах го докато влизахме през вратата и се озовахме в първото помещение от "дома" ни през следващите седмици.
Jieun
Jieun
TS Ent.

Писане by Peniel Съб Окт 04, 2014 10:14 pm

Пениел мина по пътя, по който му бяха показали, носейки котака. Ръката му вече беше започнала да изтръпва от тежестта на животното. Само се надяваше Биг Брадър да е подготвил достатъчно храна за дебелия, защото когато беше гладен. Ферари забравяше мързел и започваше да вдига адска врява. Нямаше да остави никой да спи. Но за щастие Пениел беше го свикнал да го храни със всякакви боклуци, така че няма страшно.
Влезе в един много хубавичък двор. Спря се и се огледа. Много беше хубаво, наистина. Знаеше, че не е първият тук, явно който и да беше влезнал, вече беше влязъл по - навътре.
Пеньо остана в този преден двор, за да причака следващия. Можеше да е някое момиче .
Peniel
Peniel
Cube Ent.
Cube Ent.

БФФ : Ilhoon,Junghwa
Половинка : Error 404 not found
Брой мнения : 268

Писане by Wendy Съб Окт 04, 2014 10:25 pm

Щом прекрачи прага, отегченото й лице се върна на момента. Дори не се очарова, когато пред очите й се откри невероятната гледка на... предполагаемия "двор" на къщата. Ако беше в друго състояние, щеше да е повече от очарована, но в момента беше просто Not bad, not REALLY bad.
Не искаше да симулира щастие, затова просто се превърна в Сънг Хуан, която не работи. Една леко прегърбена Сънг Хуан с винаги тъжни, уморени очи и уста, винаги готова за прозявка, придружена от not bad или poker face изражение. Просто беше прекомерно уморена. Както винаги.
- Здрасти - поздрави, когато в полезрението й попадна Пениел от BTOB. Пениел от BTOB, който държи възможно най-дебелата котка.
Изведнъж настроението й странно се върна, а на лицето й изгря някаква... странна свежест.
- OH MY GOD! - възкликна, приковала очи върху топката косми. - Can I touch it, hug it and feed it?
Мина прекалено бързо от корейски на английски. Но за Бога, това беше най-очарователната котка! Или беше котарак?
Wendy
Wendy
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Lee Sun Hi ; Taeyong ; Jackson ; JB. ; Taehyun
Половинка : NamCat!!!! ; Marriage with Seulgi :з
Брой мнения : 80

Писане by Peniel Съб Окт 04, 2014 10:32 pm

Не му се наложи да чака много, преди да влезе следващия. Докато се беше загледал в храста, оформен като птица, до ушите му достигна така приятен момичешки глас.
- Здравей! - извърна се той и се усмихна. Едва се сдържа да не изцепи едно мачово "Здрастиии", но това едва ли щеше да му спечели точки. И както винаги - Ферари беше забелязан, а наш Пеньо - не..
- Of course you can! - отговори и приятелски и направи няколко крачки към дребното момиче. Знаеше коя е, тя и момичетата и сега добиваха популярност и се справяха добре с това.
- Името му е Ферари. Можеш и да го вземеш, ако искаш, но е доста тежичък...-допълни мъжът и протегна мързеливата котка още повече към нея.
Peniel
Peniel
Cube Ent.
Cube Ent.

Писане by Wendy Съб Окт 04, 2014 10:38 pm

- Омо, наистина ли? - не можа да повярва на ушите си.
Сънг Хуан изпъна ръцете си готова да поеме.. ъ.. Ферари. Взе го внимателно от ръцете на Пениел. Да, наистина беше тежичък, но пък какво от това? Беше голямо сладурче! Прегърна го на момента, а котенцето замърка, забило глава в пазвата й. Сон се изчерви, но бързо й мина.
Момичето извърна главата си към Шин и му изпрати една огроооомна усмивка стил Уенди Сон.
- Ferrari is one happy and awesome cat! I like him! And I think I like you too because you are dude and I hope we will be friends - и му се изплези. - И мисля, че това, че домашните любимци приличат на стопаните си, е истина.
Тя вдигна котарака, така че да гледа ту към него, ту към Пениел. Истина беше.
- Аз имам кученце и прасенце! Но не ми дадоха да ги взема... - тя наведе тъжно глава, след което отново притисна Ферари към тялото си. Беше много топличък, а на нея й беше студено.
Потръпна леко.
Wendy
Wendy
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Peniel Съб Окт 04, 2014 10:48 pm

Пениел веднага загуби всякакво мачовско намерение и държание. Момичето пред него беше тоолкова кютаво, че го размекна направо през опаковката.
- Yes, we will be if you wanna. - каза доволно и ако имаше навика да се черви, щеше да го направи. Край, мачо имиджа му замина, защото хората гледаха. Ама нищо, те фенките обичат и сладки батковци.
- Това е жалко, но можеш да си играеш с Ферари колкото искаш. - почти и изчурулика Пениел. Котака също беше доволен.Отново мъркаше, малката свиня. О, да стопаните и любимците си приличат. И котето се сваля на момичета......и се справя по - добре от самия Пениел.
- Е, Уенди..какво ти се прави? - попита той и дискретно погледна входа. Скоро трябваше да се появи още някой от там.
Peniel
Peniel
Cube Ent.
Cube Ent.

Писане by Wendy Съб Окт 04, 2014 10:54 pm

О, той се съгласи да бъдат приятели! В този момент някакво странно щастие се зароди някъде надълбоко в нея. За първи път някой се съгласяваше да бъде приятел с нея!
- Yey! I want! Let's be the best buddies in this house! - тя отметна "драматично" коса, при което цялата й черна грива застана пред главата й.
Котаракът леко се размърда и с лапички започна да дърпа кичурчетата, но тя набързо се окопити, прихвана го с една ръка и си намести косицата.
- Кучето ми е мини шнауцер и се казва Демон, а прасенцето е Кимчи. Сълги предложи името на Кимчи... и звучи така все едно ще го готвя! И о, наистина ли? Благодаря, че ми даваш да играя с Ферари. Ще го храня редовно!
В съзнанието й изплува спомена за момента, в който Сълги писна в ухото на Уенди да кръсти свинето Кимчи. Ох...
А какво й се прави? Диша й се! Това й се прави!
- Ами... да играем на камък, ножица, хартия? - тя мигна няколко пъти, а Ферари определено си намери по-приятно занимание - да драска по коженото й яке с нокти.
Е, нищо. Демон правеше същото.
Wendy
Wendy
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Soyou~ Съб Окт 04, 2014 10:59 pm

Водещите я упътиха накъде да влезе. Последва екипът, който я остави пред една голяма врата. Сою я отвори и се озова на двора. Ахна когато видя колко хубаво е всичко около нея. Не беше очаквала нещо такова.
Забеляза двама съквартиранти, които си говореха нещо. Отиде при тях. Не искаше да се натрапва, но и идея си нямаше къде да отиде. Дори не знаеше откъде да влезе в къщата.
- Здравейте! Омо, кой е този сладур? - попита с голяма усмивка след като видя голямата топка косми.
Обожаваше котки и със сигурност това мъниче, което изобщо не беше малко щеше да бъде в ръцете й доста често.
Soyou~
Soyou~
Starship Ent.
Starship Ent.

БФФ : Jo Sojin, Kihyun
Половинка : -
Брой мнения : 166

Писане by Peniel Съб Окт 04, 2014 11:05 pm

- Okay, mate! - смигна и Пениел и се усмихна чаровно. Не е трудно да спечелиш сърцето му, дори като за приятел.
Изслуша я с интерес.
- Ние имаме и куче, което се казва Москвич. - допълни малко след нея.
Предложението и го изненада. Очакваше да разглеждат къщата или да търсят останалите, нещо от този сорт.
- Добре. - съгласи се той, след като реши, че ще е забавно. Тъкмо щеше да започне да брои, когато врата се отвори и от там влезе някаква богиня. Всъщност беше Сою от SISTAR.
- Здравей. Ами това е Ферари. Приятно му е. Както и на мен - Шин Ди Пениел - усмихна се той приятелски, след което погледна към Уенди, чувствайки се леко гузен, че я е преварил с представянето.
Peniel
Peniel
Cube Ent.
Cube Ent.

Писане by Wendy Съб Окт 04, 2014 11:10 pm

Пениел се съгласи на МЕГА идиотската й идея да играят на Камък, ножица, хартия. Но като чу, че и куче има, настрои уши. Ой! Още едно животинче за гушкане, мачкане и лигавене.
Той тъкмо тръгна да брои, когато някой влезе. Уенди се извърна, все още държейки дебелака с една ръка. Ами... беше СоЮ от SISTAR. Смущението отново я обля като океанска вълна. Все едно беше сърфист, пометен от минимум 5-метрова вълна.
Преди да се усети какво става дори, Пениел вече я беше изпреварил с представянето. Спечели й време. Но й отнеха още 5-секунди, докато се осъзнае напълно.
Поклони се на 90 градуса.
- Аз съм Сон Сънг Хуан или Уенди Сон - представи се тя, хвана Ферари с две ръце и повдигна едната му лапичка все едно й маха. - Приятно ми е, СоЮ-ши.
Wendy
Wendy
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Soyou~ Съб Окт 04, 2014 11:16 pm

Значи Ферари ...поне лесно се помнеше!
Двамата се представиха пред певицата. Тя реши да направи същото.
- Аз съм Канг Джи Хьон, но може да ме наричате Сою - също леко им се поклони. - Само вие ли сте в къщата?
Нямаше търпение да се запознае с останалите съквартиранти. Надяваше се да другите да са мили хора и да не им се налага да живеят в скандали. Най-много от всичко мразеше караниците.
Soyou~
Soyou~
Starship Ent.
Starship Ent.

Писане by Mark. Съб Окт 04, 2014 11:19 pm

Марк внимателно отвори вратата и пристъпи в двора ,който се разкри пред него.Огледа се наоколо.Уоу беше наистина хубаво.Китаеца обичаше растенията и зеленината наоколо го зарадва допълнително.Вниманието му падана на групата хора насъбрали се един до друг.Очевидно разговаряха.Марк прочисти съвсем тихо гърло и направи първите си крачки в къщата.Ненатрапчиво той се приближи до една от пейките и седна послушно на нея.Въздухът на вън беше чист, а и още не му се влизаше вътре.Тоx вдиша дълбоко от вечерния въздух след което издиша притваряйки очи
Mark.
Mark.
Who?
Who?

БФФ : IU. and Vernon.
Брой мнения : 130

Писане by Peniel Съб Окт 04, 2014 11:21 pm

Пениел също се поклони леко. Усети някакво смущение у Уендии това малко му скри усмвката. Тепърва щеше да я опознае и да разбере како го берше предизвикало.
Въпросът на  Сою божеството му напомни, че дори той не знае отговора.
- Не, трябва да има още някой, но не знам кои са и не съм влизал по - навътре. - каза той и се огледа. Ако този двор беше така красив, как ли щеше да е вътре?
Вратата за пореден път се отвори и влезе не кой да е, а член на Got7
- Марк? - каза Пениел хем изненадано, хем доволно. Групите на двамата се познаваха, и дори двамата присъстващи имаха снимки заедно.
Peniel
Peniel
Cube Ent.
Cube Ent.

Писане by Wendy Съб Окт 04, 2014 11:24 pm

СоЮ също се представи, но нямаше нужда. Двете лица, включително и Ферари, знаеха името й.
- Ами.. има и други, доколкото знам, но те са из дълбините на къщата - отговори Уенди след Пениел.
Вратата отново се отвори, но този път не се втренчи директно да гледа кой е. Беше прекалено заета да изучава самата Канг Джи Хьон. Не всеки ден виждаше звезди с ранга "Кралица на OST-овете". Искаше да се наслади до края.
Членката на Red Velvet погледна топката косми в ръцете си. Беше заспал и доволно похъркваше даже.
Най-накрая погледна към новодошлия, който се беше настанил на една от пейките. Ченето й увисна - беше не кой друг да е, а самият Марк от GOT7! Най-накрая едно приятелско и познато лице.
С котарака в ръце, изтича при него и направо му скочи отгоре.
- Туан И Ен! - викна и му се ухили.
Wendy
Wendy
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Mark. Съб Окт 04, 2014 11:31 pm

Марк стоеше съвсем мирно ,даже почти наказано.Не искаше да прекъсва другите си съквартиранти.Затова щеше да се наслади на вечерната атмосферата.Той обичаше ноща.Много при това.На лицето му почти бе цъфнала лека усмивка когато усети тежест върху бедрата си.Стреснато то подскочи,но не достатъчно силно за да ...избута Уенди от себе си.
-Уенди?....ОМО.-възкликна той и обви ръцете си около нея.Стисна я.
Mark.
Mark.
Who?
Who?

БФФ : IU. and Vernon.
Брой мнения : 130

Писане by Soyou~ Съб Окт 04, 2014 11:36 pm

Дойде още едно момче. Щом казаха името му си спомни от коя група е, а именно от GOT7. Всички се познаваха, а Сою се почувства малко не на място. Не познаваше никой от тук.
Марк, както го нарекоха останалите и Уенди се познаваха и това веднага си пролича, а тона по който го приветства Пениел също беше доста приятелски. Надяваше се да успее да завърже някакъв разговор с тях през идните дни и да се сближат.
Soyou~
Soyou~
Starship Ent.
Starship Ent.

Писане by Wendy Съб Окт 04, 2014 11:36 pm

Сега вече наистина беше доста по-спокойна, когато видя, че не е единствената новачка.
- Здрасти, Марк! - поздрави го и изведнъж усети ръцете му около себе си.
Котарачето леко се размърда и измуяйка.
- Това е Ферари - повдигна котарака на Пениел, така че И Ен да го види по-добре. - Не е ли очарователен?
Ферари започна да се бунтува, така че Сънг Хуан го пусна с леко недоволство. Това пък защо беше? Намери по-голям бюст, в който да се вре ли? Ейш... Мъже!
- Знам, че съм ти липсвала, не е нужно да го казваш - пак му се ухили, но усмивката й бързо залезе, а на нейно място се появи носталгичното й изражение.
Wendy
Wendy
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Minhyuk. Съб Окт 04, 2014 11:47 pm

Тоя високият водещ ми завиждаше! сигурен съм , така ме изута от сцената. Смешник... аз съм по-як от него.  Въпреки всичко това нямаше да ми развали настроението. Тръгнах накъдето ми посочиха и след малко бях пред вратата на къщата.
Отвориха ми вратата и влязох с Москвич на ръце. Вътре имаше няколко човека вече. Веднага видях Пеньо и пак задяваше някакво момиче. Този пък, не се спря.
О красивата СоЮ ли виждат очите ми? Хмм май ще ми хареса в тая къща.
А онзи май е рапър с някакво американско име беше.. Майк? Както и да е ще го видим.
-Здравейте! - поздравих весело, за да привлека вниманието им.
Minhyuk.
Minhyuk.
Cube Ent.
Cube Ent.

БФФ : Light., Hyuna♡ (my sexy female version :3)
Половинка : no one is good enough
Брой мнения : 124

Писане by Peniel Съб Окт 04, 2014 11:53 pm

- Хьоооооонг - изрева като разгонен бивол Пениел и се спусна към Минхьок. Клекна и започна да лигави чаровния Москвич. Вече се чувстваше пълноценен, след като и двете животни бяха наоколо и още повече, че единият му най - добър приятел също беше наоколо.
Peniel
Peniel
Cube Ent.
Cube Ent.

Писане by Sponsored content

Sponsored content