Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 16 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 16 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Палатката
5 posters
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Палатката
Все още не можеше да си обясни как това момиче попадна в мислите му. С какво право си беше заслужила място там. Просто беше факт, че си мислеше за нея.Искаше му се утре да и се обади и да чуе какво прави.Щеше да измисли някакво тъпо оправдание, на което тя да повярва, че е причината за обаждането, но нямаше как тъй като беше на заточение тук.
- Нямам мнение за тях. Повечето не ги познавам лично, имам за останалите много бегла представа какви са.Мисля, че все още е много рано да си правя преценки.Надявам се обаче да се разбираме добре с тях и да си нямаме проблеми.Ами ти? Какво е твоето мнение? - все още не се бе обърнал към Джиън и нямаше да го направи докато проклетата Сонгми не излезеше от главицата му.
- Нямам мнение за тях. Повечето не ги познавам лично, имам за останалите много бегла представа какви са.Мисля, че все още е много рано да си правя преценки.Надявам се обаче да се разбираме добре с тях и да си нямаме проблеми.Ами ти? Какво е твоето мнение? - все още не се бе обърнал към Джиън и нямаше да го направи докато проклетата Сонгми не излезеше от главицата му.
L.- Woolim Ent.
- БФФ : INFINITE`s guys
Половинка : Songmi.
Брой мнения : 170
Изглежда наистина бе потънал в някакви мисли, защото малко се забави с отговора си. Изслушах го внимателно и май беше прав. Но като че се надявах да спомене имена, все още се чудех кой е този съквартирант изненада и защо Хьо не ми каза кой е той...
-Ами аз, запознах се само с Хансол и Уенди- признах си тихо - Но и двамата бяха мили, а видях и едно русо момиче и едно момче май беше Марк или нещо такова. О и моята Хьосънг е тук, но другите не съм ги и видяла и нямам идея кои са- засмях се леко накрая. Чувствах се в супер неведение, като бях пропуснала голяма част от хората, с които щях да деля тази къща.
-Ами аз, запознах се само с Хансол и Уенди- признах си тихо - Но и двамата бяха мили, а видях и едно русо момиче и едно момче май беше Марк или нещо такова. О и моята Хьосънг е тук, но другите не съм ги и видяла и нямам идея кои са- засмях се леко накрая. Чувствах се в супер неведение, като бях пропуснала голяма част от хората, с които щях да деля тази къща.
Jieun- TS Ent.
- БФФ : Anna,Yoo Myung Joon :3 , Hyosung,Sunhwa, Daehyun. ;3
Половинка : Lee Min Ho ;33
Брой мнения : 186
От далече си личеше, че настроението му беше умряло.Дори отговора му прозвуча сухо и мудно.
- Аз се зпознах с Пениел и МинХьок от BTOB. - измънка. - Също познавам Джей от Fiestar. - чак сега се сети за нея. - С нея преди имахме връзка.. - призна тихо.
Не знаеше защо и каза тази подробност, която не я интересуваше и сигурно сега момичето щеше да си помосли, че лицето на Infinite е някакъв женкар.
- Не се сещам за друг.Но предполагам, че със сигурност имам още няколко познати. - обърна се към нея и се усмихне.
Умората вече прекалено го налегна и една силна прозявка излезе от устата му.
- Аз се зпознах с Пениел и МинХьок от BTOB. - измънка. - Също познавам Джей от Fiestar. - чак сега се сети за нея. - С нея преди имахме връзка.. - призна тихо.
Не знаеше защо и каза тази подробност, която не я интересуваше и сигурно сега момичето щеше да си помосли, че лицето на Infinite е някакъв женкар.
- Не се сещам за друг.Но предполагам, че със сигурност имам още няколко познати. - обърна се към нея и се усмихне.
Умората вече прекалено го налегна и една силна прозявка излезе от устата му.
L.- Woolim Ent.
Момчето ми сподели, с кои звезди се е запознал. Вече знаех за присъствието на още няколко звезди тук. Той също сподели, че бившата му е тук. Това можеше и да не е особено добра новина за него. С бившите понякога нещата бяха доста сложни.
Той изведнъж се обърна и ми се усмихна леко даже. Явно се чувстваше малко по-добре.
-А ти и тя? Има ли все още нещо или...? някой, който би се почувствал зле от присъствието и? -попитах Ел сериозно, но после осъзнах, че едва се познаваме и не е редно да го разпитвам така.
-Ох, извинявай, не ми отговаряй, ако не искаш, ние почти не се познаваме... - извиних му се тихо и се усмихнах леко смутено. Не бях любопитна, просто се опитвах да съм мила с него.
Той изведнъж се обърна и ми се усмихна леко даже. Явно се чувстваше малко по-добре.
-А ти и тя? Има ли все още нещо или...? някой, който би се почувствал зле от присъствието и? -попитах Ел сериозно, но после осъзнах, че едва се познаваме и не е редно да го разпитвам така.
-Ох, извинявай, не ми отговаряй, ако не искаш, ние почти не се познаваме... - извиних му се тихо и се усмихнах леко смутено. Не бях любопитна, просто се опитвах да съм мила с него.
Jieun- TS Ent.
- А ти и тя? Има ли все още нещо или...? някой, който би се почувствал зле от присъствието и? - Ел се позамисли малко преди да отговори.Не мислеше, че има някакъв проблем от това, че Джей беше тук.Все пак те двамата си бяха останали с приятелски отношения.Поздравяваха се когато се видеха и да.
Джиън му се извини и му каза, че нямало нужда да отговаря и как почти не се познават за да го разпитва така.Истина беше, че почти не се познаваха, но този въпрос изобщо не притесни лицето на Infinite.
- Спокойно, това не е някаква Табу тема. - засмя се леко. - И не, не мисля, че ще има проблем.Ние, с нея така или иначе си останахме приятели.Ами ти, твоята последна връзка как приключи. - не че беше любопитен, просто това беше първото нещо, което му хрумна да я пита.
Джиън му се извини и му каза, че нямало нужда да отговаря и как почти не се познават за да го разпитва така.Истина беше, че почти не се познаваха, но този въпрос изобщо не притесни лицето на Infinite.
- Спокойно, това не е някаква Табу тема. - засмя се леко. - И не, не мисля, че ще има проблем.Ние, с нея така или иначе си останахме приятели.Ами ти, твоята последна връзка как приключи. - не че беше любопитен, просто това беше първото нещо, което му хрумна да я пита.
L.- Woolim Ent.
Ел видимо не се смути от въпроса ми и отговори най-спокойно. По неговите думи с бившата му бяха в добри отношения и нямаше да има проблеми.
-О това е доста добре. - усмихнах му се в отговор. Май момчето беше наистина разбрано и за сега се държеше доста добре.
-Ох... -въздъхнах тежко, като дойде моя ред да говоря за последната си връзка. - Ами беше с човек от моята компания и нали знаеш натоварени графици и да, наложи се да се разделим - казах бързо. Не се притеснявах да говоря за Химчан по принцип, но и не ми се беше налагало много да говоря за него.
-Но сме в приятелски отношения, макар все още да е малко неловко. - побързах да допълня.
-О това е доста добре. - усмихнах му се в отговор. Май момчето беше наистина разбрано и за сега се държеше доста добре.
-Ох... -въздъхнах тежко, като дойде моя ред да говоря за последната си връзка. - Ами беше с човек от моята компания и нали знаеш натоварени графици и да, наложи се да се разделим - казах бързо. Не се притеснявах да говоря за Химчан по принцип, но и не ми се беше налагало много да говоря за него.
-Но сме в приятелски отношения, макар все още да е малко неловко. - побързах да допълня.
Jieun- TS Ent.
Малко след като Джиън му отговори, отново се чу гласа на Биг Брадър, който оповести, че осветлението всеки момент ще угасне.Така и стана.Всичко потъна в мрак за части от секундата.
Ел беше уморен и имаше нужда от здрав сън, а като, че ли сега - всичко потънало в тъмнина, му се доспа още повече.
- Искаш ли да лягаме? - попита и се обърна към нея, но не можа да види хубаво лицето ѝ.
Вече беше започнало да става по-топло под одеалото, което беше много добре. - Утре направо ще довършим разговора. - усмихна се, но не беше сигурен дали певицата е успяла да види усмивката му.
Ел беше уморен и имаше нужда от здрав сън, а като, че ли сега - всичко потънало в тъмнина, му се доспа още повече.
- Искаш ли да лягаме? - попита и се обърна към нея, но не можа да види хубаво лицето ѝ.
Вече беше започнало да става по-топло под одеалото, което беше много добре. - Утре направо ще довършим разговора. - усмихна се, но не беше сигурен дали певицата е успяла да види усмивката му.
L.- Woolim Ent.
Говори Биг Брадър.Добро утро ,съквартиранти.Часът е 08:00 .Биг Брадър се надява ,първата нощ в къщата да е била спокойна.Биг Брадър Ви приветства да посрещнето новото утро, като членове на семейството ,което Биг Брадър събра.Моля ,след като се оправите незабавно да се съберете в хола за да получите първата си обща мисия.Имате един час.
Kim Sugar- Who?
- Брой мнения : 45
Не знам как и кога съм успяла да заспя, но определено не ми беше никак лесно. Когато чух алармата и после гласът на Биг Брадър направо си изкарах акъла. Все едно бяха минали не повече от 10 минути откакто си говорихме с Ел.
Поразмърдах се леко и се обърнах към него. И той не беше в най-добрия си вид. Май нощта навън не ни се беше отразила добре и на двамата.
-Добро утро...- измънка, докато се опитвах да раздвижа замръзналите си крака. Бях се увила от всякъде и все пак ми беше студено.
-Ох, ... имам нужда от голяма чаша чай или горещ шоколад - споделих мислите си на глас.
Поразмърдах се леко и се обърнах към него. И той не беше в най-добрия си вид. Май нощта навън не ни се беше отразила добре и на двамата.
-Добро утро...- измънка, докато се опитвах да раздвижа замръзналите си крака. Бях се увила от всякъде и все пак ми беше студено.
-Ох, ... имам нужда от голяма чаша чай или горещ шоколад - споделих мислите си на глас.
Jieun- TS Ent.
Звука от кукуригащия петел едва не го побърка.Идваше му да стане да си обере партакешите и да не се весне повече в Биг Брадър.
Разбуди се и усети, че Джиън вече е будна.Когато и тя видя, че той не спи започна разговор.Ел сутрин не беше много разговорлив, но щеше да даде всичко от себе си и да опита.
-Ох, ... имам нужда от голяма чаша чай или горещ шоколад.
- И аз така.И от един освежаващ душ, че иначе цял ден ще съм в полу заспало състояние. - прозя се силно и се тръшна отново назад.
Не беше спал толкова зле, колко очакваше.Все пак се беше стоплил под завивката и не му беше студено, нито се беше будил през нощта.Не знаеше дали и с Джиън е било така и затова реши да пита.
- Ти добре ли спа?
Изобщо не му ставаше, но трябваше да отиде в хола за мисията.Нямаше как.
Разбуди се и усети, че Джиън вече е будна.Когато и тя видя, че той не спи започна разговор.Ел сутрин не беше много разговорлив, но щеше да даде всичко от себе си и да опита.
-Ох, ... имам нужда от голяма чаша чай или горещ шоколад.
- И аз така.И от един освежаващ душ, че иначе цял ден ще съм в полу заспало състояние. - прозя се силно и се тръшна отново назад.
Не беше спал толкова зле, колко очакваше.Все пак се беше стоплил под завивката и не му беше студено, нито се беше будил през нощта.Не знаеше дали и с Джиън е било така и затова реши да пита.
- Ти добре ли спа?
Изобщо не му ставаше, но трябваше да отиде в хола за мисията.Нямаше как.
L.- Woolim Ent.
-О, нека е горещ,ако може, но май първо трябва да отидем в хола?- допълних все още сънено. Май се радвах, че се паднах с него. Разбирахме се за сега и ми беше сравнително спокойно с него. Пък и успявахме да си намерим за какво да си говорим и нямаше много неловко мълчание.
Лицето на Инфинит ме попита дали съм спала добре.
-Ами... да ти кажа, като изключим, че краката ми измръзват, ми беше сравнително добре - казах замислено.
-Ами ти?- обърнах се към него.
Лицето на Инфинит ме попита дали съм спала добре.
-Ами... да ти кажа, като изключим, че краката ми измръзват, ми беше сравнително добре - казах замислено.
-Ами ти?- обърнах се към него.
Jieun- TS Ent.
- Да и аз спах добре.На мен, честно казано не ми беше толкова студено.И ако искаш може първо да минем до тоалетната и там да се оправим и направо към хола ще слезем или обратното? - усмихна се и се изправи.
- И след това ще се наместим в кухнята при горещия шоколад. - засмя се и се протегна.
Как го мързеше сега да се оправя и да се занимава с разни неща, но нямаше избор.
- Довечера, значи трябва да си обуеш чорапи, за да не ти е студено на краката! - погледна я и я подкани да става.
- И след това ще се наместим в кухнята при горещия шоколад. - засмя се и се протегна.
Как го мързеше сега да се оправя и да се занимава с разни неща, но нямаше избор.
- Довечера, значи трябва да си обуеш чорапи, за да не ти е студено на краката! - погледна я и я подкани да става.
L.- Woolim Ent.
Страница 2 от 2 • 1, 2
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M