I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Hurt me, Love me, But don’t you say goodbye EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Hurt me, Love me, But don’t you say goodbye EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Hurt me, Love me, But don’t you say goodbye EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Hurt me, Love me, But don’t you say goodbye EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Hurt me, Love me, But don’t you say goodbye EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Hurt me, Love me, But don’t you say goodbye EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Hurt me, Love me, But don’t you say goodbye EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Hurt me, Love me, But don’t you say goodbye EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Hurt me, Love me, But don’t you say goodbye EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 27 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 27 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Hurt me, Love me, But don’t you say goodbye

+4
Sulli
Lee Joon
Chaejin
Hani
8 posters

Go down

Hurt me, Love me, But don’t you say goodbye Empty Hurt me, Love me, But don’t you say goodbye

Писане by Hani Вто Фев 03, 2015 10:04 pm

Hurt me, Love me, But don’t you say goodbye Large
Hani
Hani
Loen Ent.
Loen Ent.

БФФ : Jei, Junghwa^^,Sulli
Половинка : Wanted
Брой мнения : 58

Върнете се в началото Go down

Hurt me, Love me, But don’t you say goodbye Empty Re: Hurt me, Love me, But don’t you say goodbye

Писане by Chaejin Вто Фев 03, 2015 10:10 pm

*Обаждане*
Зависи за какво ти трябвам.
Chaejin
Chaejin
Loen Ent.
Loen Ent.

БФФ : MYNAME members ^^
Половинка : -
Брой мнения : 51

Hurt me, Love me, But don’t you say goodbye Empty Re: Hurt me, Love me, But don’t you say goodbye

Писане by Chaejin Вто Фев 03, 2015 10:25 pm

Защото последния път когато ми се обади по нощите беше пияна и трябваше да те влача до вас, а не съм натрупал кой знае колко мускулна маса, пък и ти не си отслабнала... Пияна ли си, нуна? Пак. *съмнение*
Chaejin
Chaejin
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Chaejin Вто Фев 03, 2015 10:47 pm

Чувал съм, че жените обичат да им намекват за килограмите... Хмм, значи Инсу хьонг пак ме е излъгал. *въздиша* Нуна, не е ли малко късно да ми се извиняваш? И не, не говоря за часа.
Chaejin
Chaejin
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Chaejin Сря Фев 04, 2015 8:44 pm

И кое по-точно ти липсва? Не че не съм неустоим по принцип, знам...
Chaejin
Chaejin
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Chaejin Сря Фев 04, 2015 9:16 pm

Това с хапането *опитва се да надвика Адам Ливайн* е тайна и по добре не го казвай на никого, защото се сещам за още поне 3-ма събмембъри, които ще ме наричат куче и ще ми подхвърлят фризби. Четирима, ако стане прекалено скучно. *мълчи няколко секунди* Ти беше причината за безподобната ми лигавня и ако не ме лъже паметта, точно ти си причината всичко да е в миналото сега.
Chaejin
Chaejin
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Chaejin Сря Фев 04, 2015 9:45 pm

Извини хьонг от мое име, има навика да бъде орлица майка през свободното си време. Не те мразя, не го казвам само за да спреш да плачеш. Просто... не мога да ти простя.
Chaejin
Chaejin
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Lee Joon Нед Фев 08, 2015 3:11 pm

*SMS*
Охо, я кой се сетил. Thank you, Honey <3
Lee Joon
Lee Joon
Who?
Who?

БФФ : ShiN
Брой мнения : 42

Писане by Chaejin Нед Фев 08, 2015 6:14 pm

Виж, нуна... май е късничко и май, само май си леко пияна, затова... Дай да поговорим друг път. *Затваря веднага след последната дума*
Chaejin
Chaejin
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Sulli Пет Май 01, 2015 2:02 am

Обаждане:
Ханииии, честит рожден ден! *почти изпява*
Пожелавам ти на първо място да си здрава, много много щастлива и да си винаги обичана! Нека успехите в кариерата ти продължават със засилени темпове, а поводите за усмивки да са дори по-чести!
От мен лично ще получиш много незабравими мигове и любов, някое друго сладкишче *кратък смях последван от още пожелания* и чести изненади! Като тази, която съм ти намислила тази вечер! Приготви си онази хубава рокля, която отива на очите ти, защото ще ти потрябва! *смее се*
Sulli
Sulli
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Lee Taemin; Hani; Jonghyun
Брой мнения : 138

Писане by Mark Пет Май 01, 2015 10:59 am

SMS:
Честит рожден ден, сестричке! Желая ти много успехи във всичко, с което се захванеш! Много любов, за да се радваш на живота! И най-вече много здраве, за да се справяш със всички трудности! Честит празник и наздраве ( със сокче, уиски, вино, бира, соджу... каквото искаш. ;д Аз лично съм на сокче. )!
Mark
Mark
JYP Ent.
JYP Ent.

БФФ : Yugyeom, Minsu.
Половинка : Избиват се за мен ;р
Брой мнения : 103

Писане by Eunkwang Пет Май 01, 2015 11:21 am

*SMS*
Честит рожден ден Хий Йон, шугър. Много щастие ти пожелавам, да си жива и здрава и толкоз хубава и ако нямаш како да правиш, оппа е тук за теб... Нищо, че ти пиша от телефона на Минхьок, краднах му го за тебе. Приятно изкарване, шугър. <3
Ънкуанг съм бтв :D :D :D
Eunkwang
Eunkwang
Cube Ent.
Cube Ent.

БФФ : Peniel, Ilhoon
Брой мнения : 27

Писане by Dongwoo Пет Май 01, 2015 11:25 am

~СМС~
Честит рожден ден, Хий Йон!
Пожелавам ти много успехи занапред, в кариерата, в живота, навсякъде, където ги търсиш. Надявам се не възразяваш, че съм се сетил, но то и да е така, няма какво да се направи вече, хехе ;p
Dongwoo
Dongwoo
Woolim Ent.
Woolim Ent.

БФФ : Sungjong, Hoya., Sunggyu~, Gikwang, Younghwa
Брой мнения : 11

Писане by Lee Joon Пет Май 01, 2015 11:32 am

*SMS*
Happy b-day, Honey babe. Keep those nice legs in shape, babe ;)
Lee Joon
Lee Joon
Who?
Who?

БФФ : ShiN
Брой мнения : 42

Писане by Chaejin Пет Май 01, 2015 11:42 am

*SMS*
Честит рожден ден, Хани.
Мога да си представя, как се чувстваш. Не съм искал да те нараня, но знаех че няма как да се размине без това. Също съм почти убеден, че няма да прочетеш нито ред от нещата, които пиша сега. Не е проблем, ако си видяла първия ред.
Ако нещо не е наред днес ти позволявам да обвиниш мен. Най-добре е даже. Ако те прави щастлива. Аз не можах така или иначе.

Надявам се да си изкараш добре, въпреки мен и най-вече заради мен. Бъди щастлива.
Chaejin
Chaejin
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Jei Пет Май 01, 2015 3:06 pm

SMS
Хий Йон! <33333333333333 Честит Рожден Ден !Пожелавам ти супер много хубави моменти !Много усмивки ,от онези които обичаш да раздаваш. Успех със групата ,ей. Бъди здрава и се пази ,арасо?! Любов ...айде ще ти я пожелая както винаги ,макар ,че аз ще те заливам с нея :3 <3  Ух.Бъди све така красива ,момиче!
П.С - ще решиш ,че може би съм леко на черешата ,но това е от стреса...Ще се омъжвам!! Т-Т Пожелай ми късмет!
Jei
Jei
Loen Ent.
Loen Ent.

БФФ : Sojin. & Hani + Serri★ AND Leo.
Половинка : уж Song Mino o.O
Брой мнения : 105

Писане by Sulli Пет Май 01, 2015 9:54 pm

Обаждане:
Виж, това са подробности! Облечи я, защото след половин час ще съм у вас и нося подаръци, торта, и няколко бонуесчета! А след това ще излизаме! Знаеш за къде говоря, нали? Знам, че знаеш! *отново се засмива*
Sulli
Sulli
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Sulli Пет Май 01, 2015 11:13 pm

Обаждане:
Там съм след 30. Като дойда ще ми разкажеш! До после *припява happy B-day и затваря телефона*
Sulli
Sulli
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите