Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 27 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 27 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Hurt me, Love me, But don’t you say goodbye
+4
Sulli
Lee Joon
Chaejin
Hani
8 posters
Страница 1 от 1
Hani- Loen Ent.
- БФФ : Jei, Junghwa^^,Sulli
Половинка : Wanted
Брой мнения : 58
Re: Hurt me, Love me, But don’t you say goodbye
*Обаждане*
Зависи за какво ти трябвам.
Зависи за какво ти трябвам.
Chaejin- Loen Ent.
- БФФ : MYNAME members ^^
Половинка : -
Брой мнения : 51
Защото последния път когато ми се обади по нощите беше пияна и трябваше да те влача до вас, а не съм натрупал кой знае колко мускулна маса, пък и ти не си отслабнала... Пияна ли си, нуна? Пак. *съмнение*
Chaejin- Loen Ent.
Чувал съм, че жените обичат да им намекват за килограмите... Хмм, значи Инсу хьонг пак ме е излъгал. *въздиша* Нуна, не е ли малко късно да ми се извиняваш? И не, не говоря за часа.
Chaejin- Loen Ent.
И кое по-точно ти липсва? Не че не съм неустоим по принцип, знам...
Chaejin- Loen Ent.
Това с хапането *опитва се да надвика Адам Ливайн* е тайна и по добре не го казвай на никого, защото се сещам за още поне 3-ма събмембъри, които ще ме наричат куче и ще ми подхвърлят фризби. Четирима, ако стане прекалено скучно. *мълчи няколко секунди* Ти беше причината за безподобната ми лигавня и ако не ме лъже паметта, точно ти си причината всичко да е в миналото сега.
Chaejin- Loen Ent.
Извини хьонг от мое име, има навика да бъде орлица майка през свободното си време. Не те мразя, не го казвам само за да спреш да плачеш. Просто... не мога да ти простя.
Chaejin- Loen Ent.
*SMS*
Охо, я кой се сетил. Thank you, Honey <3
Охо, я кой се сетил. Thank you, Honey <3
Lee Joon- Who?
- БФФ : ShiN
Брой мнения : 42
Виж, нуна... май е късничко и май, само май си леко пияна, затова... Дай да поговорим друг път. *Затваря веднага след последната дума*
Chaejin- Loen Ent.
Обаждане:
Ханииии, честит рожден ден! *почти изпява*
Пожелавам ти на първо място да си здрава, много много щастлива и да си винаги обичана! Нека успехите в кариерата ти продължават със засилени темпове, а поводите за усмивки да са дори по-чести!
От мен лично ще получиш много незабравими мигове и любов, някое друго сладкишче *кратък смях последван от още пожелания* и чести изненади! Като тази, която съм ти намислила тази вечер! Приготви си онази хубава рокля, която отива на очите ти, защото ще ти потрябва! *смее се*
Ханииии, честит рожден ден! *почти изпява*
Пожелавам ти на първо място да си здрава, много много щастлива и да си винаги обичана! Нека успехите в кариерата ти продължават със засилени темпове, а поводите за усмивки да са дори по-чести!
От мен лично ще получиш много незабравими мигове и любов, някое друго сладкишче *кратък смях последван от още пожелания* и чести изненади! Като тази, която съм ти намислила тази вечер! Приготви си онази хубава рокля, която отива на очите ти, защото ще ти потрябва! *смее се*
Sulli- SM Ent.
- БФФ : Lee Taemin; Hani; Jonghyun
Брой мнения : 138
SMS:
Честит рожден ден, сестричке! Желая ти много успехи във всичко, с което се захванеш! Много любов, за да се радваш на живота! И най-вече много здраве, за да се справяш със всички трудности! Честит празник и наздраве ( със сокче, уиски, вино, бира, соджу... каквото искаш. ;д Аз лично съм на сокче. )!
Честит рожден ден, сестричке! Желая ти много успехи във всичко, с което се захванеш! Много любов, за да се радваш на живота! И най-вече много здраве, за да се справяш със всички трудности! Честит празник и наздраве ( със сокче, уиски, вино, бира, соджу... каквото искаш. ;д Аз лично съм на сокче. )!
Mark- JYP Ent.
- БФФ : Yugyeom, Minsu.
Половинка : Избиват се за мен ;р
Брой мнения : 103
*SMS*
Честит рожден ден Хий Йон, шугър. Много щастие ти пожелавам, да си жива и здрава и толкоз хубава и ако нямаш како да правиш, оппа е тук за теб... Нищо, че ти пиша от телефона на Минхьок, краднах му го за тебе. Приятно изкарване, шугър. <3
Ънкуанг съм бтв :D :D :D
Честит рожден ден Хий Йон, шугър. Много щастие ти пожелавам, да си жива и здрава и толкоз хубава и ако нямаш како да правиш, оппа е тук за теб... Нищо, че ти пиша от телефона на Минхьок, краднах му го за тебе. Приятно изкарване, шугър. <3
Ънкуанг съм бтв :D :D :D
Eunkwang- Cube Ent.
- БФФ : Peniel, Ilhoon
Брой мнения : 27
~СМС~
Честит рожден ден, Хий Йон!
Пожелавам ти много успехи занапред, в кариерата, в живота, навсякъде, където ги търсиш. Надявам се не възразяваш, че съм се сетил, но то и да е така, няма какво да се направи вече, хехе ;p
Честит рожден ден, Хий Йон!
Пожелавам ти много успехи занапред, в кариерата, в живота, навсякъде, където ги търсиш. Надявам се не възразяваш, че съм се сетил, но то и да е така, няма какво да се направи вече, хехе ;p
Dongwoo- Woolim Ent.
- БФФ : Sungjong, Hoya., Sunggyu~, Gikwang, Younghwa
Брой мнения : 11
*SMS*
Happy b-day, Honey babe. Keep those nice legs in shape, babe ;)
Happy b-day, Honey babe. Keep those nice legs in shape, babe ;)
Lee Joon- Who?
- БФФ : ShiN
Брой мнения : 42
*SMS*
Честит рожден ден, Хани.
Мога да си представя, как се чувстваш. Не съм искал да те нараня, но знаех че няма как да се размине без това. Също съм почти убеден, че няма да прочетеш нито ред от нещата, които пиша сега. Не е проблем, ако си видяла първия ред.
Ако нещо не е наред днес ти позволявам да обвиниш мен. Най-добре е даже. Ако те прави щастлива. Аз не можах така или иначе.
Надявам се да си изкараш добре, въпреки мен и най-вече заради мен. Бъди щастлива.
Честит рожден ден, Хани.
Мога да си представя, как се чувстваш. Не съм искал да те нараня, но знаех че няма как да се размине без това. Също съм почти убеден, че няма да прочетеш нито ред от нещата, които пиша сега. Не е проблем, ако си видяла първия ред.
Ако нещо не е наред днес ти позволявам да обвиниш мен. Най-добре е даже. Ако те прави щастлива. Аз не можах така или иначе.
Надявам се да си изкараш добре, въпреки мен и най-вече заради мен. Бъди щастлива.
Chaejin- Loen Ent.
SMS
Хий Йон! <33333333333333 Честит Рожден Ден !Пожелавам ти супер много хубави моменти !Много усмивки ,от онези които обичаш да раздаваш. Успех със групата ,ей. Бъди здрава и се пази ,арасо?! Любов ...айде ще ти я пожелая както винаги ,макар ,че аз ще те заливам с нея :3 <3 Ух.Бъди све така красива ,момиче!
П.С - ще решиш ,че може би съм леко на черешата ,но това е от стреса...Ще се омъжвам!! Т-Т Пожелай ми късмет!
Хий Йон! <33333333333333 Честит Рожден Ден !Пожелавам ти супер много хубави моменти !Много усмивки ,от онези които обичаш да раздаваш. Успех със групата ,ей. Бъди здрава и се пази ,арасо?! Любов ...айде ще ти я пожелая както винаги ,макар ,че аз ще те заливам с нея :3 <3 Ух.Бъди све така красива ,момиче!
П.С - ще решиш ,че може би съм леко на черешата ,но това е от стреса...Ще се омъжвам!! Т-Т Пожелай ми късмет!
Jei- Loen Ent.
- БФФ : Sojin. & Hani + Serri★ AND Leo.
Половинка : уж Song Mino o.O
Брой мнения : 105
Обаждане:
Виж, това са подробности! Облечи я, защото след половин час ще съм у вас и нося подаръци, торта, и няколко бонуесчета! А след това ще излизаме! Знаеш за къде говоря, нали? Знам, че знаеш! *отново се засмива*
Виж, това са подробности! Облечи я, защото след половин час ще съм у вас и нося подаръци, торта, и няколко бонуесчета! А след това ще излизаме! Знаеш за къде говоря, нали? Знам, че знаеш! *отново се засмива*
Sulli- SM Ent.
Обаждане:
Там съм след 30. Като дойда ще ми разкажеш! До после *припява happy B-day и затваря телефона*
Там съм след 30. Като дойда ще ми разкажеш! До после *припява happy B-day и затваря телефона*
Sulli- SM Ent.
Similar topics
» Do you love me? 'Cause I don't.
» Take my love, before I go
» One day I am gonna hurt you. I promise.
» Mhm, then you also love me,right??
» Hello, I Love You, Won't You Tell Me Your Name?
» Take my love, before I go
» One day I am gonna hurt you. I promise.
» Mhm, then you also love me,right??
» Hello, I Love You, Won't You Tell Me Your Name?
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M