I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Street food EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Street food EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Street food EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Street food EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Street food EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Street food EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Street food EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Street food EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Street food EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 18 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 18 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Street food

5 posters

Go down

Street food Empty Street food

Писане by Гост Вто Юли 03, 2012 10:51 pm

Street food Tumblr_m6kt1pgIIH1rt37xco1_500

Гост
Гост

Върнете се в началото Go down

Street food Empty Re: Street food

Писане by ???? Пет Юли 20, 2012 3:30 pm

Най - сетне дойде петък! Питър обожаваше този ден, най - вече, защото сега щеше да има цяла седмица почивка. Цяла седмица без да стои по пет часа в залата, целия в пот, и да си хаби нервите по разните трейнита в JYP. И това ако не беше почивка! Момчето бързо облече тениската си, защото когато беше сам често я махаше, особено лятото. После прибра нещата си в раницата, взе очилата и излезе. За малко щеше да забрави да заключи - колко проблеми можеше да му доведе това да бъде нехаен.
Излезе от сградата на JYP, обърна се назад и я огледа като за последно, сякаш нямаше пак да се върне. После се отправи към паркинга. Ето го там - бебчето му - току що я беше излъскал и тя изглеждаше най - добре от всички. Отиде до колата си, прокара пръст по вратата преди да я отвори, просто проверяваше дали все още е толкова гледка и перфектна - без следи от прах или ожулване. После отвори врата и влезе. Хвърли чантата на задната седалка, свали очилата и пусна радиото. Понякога му писваше от кпоп песничките, но какво да се прави. Запали и потегли.
Самият той не знаеше къде отива. Не смяташе да се прибира. Беше поне пет часа следобед, а и му предстоеше ваканция. Трябваше да я отпразнува. Смяташе да похапне нещо и да пийне. Не му се прибираше вкъщи. Щеше да е сам. Откакто живееше без майка му и баща му, изобщо не му се искаше да се прибира, защото винаги трябваше да чисти и да готви. Голямата му сестра - Трейси живееше с него, но живееше беше силно казано, защото си идваше няколко пъти в месеца.
Зави по някаква уличка - не беше идвал тук до сега. Реши да поогледа, защото със сигурност щеше да има местенце, където да хапне. Изведнъж му хрумна, че трябва да се обади на някои приятели, но после се сети - повечето учеха. Дали пък и той не трябваше да направи нещо с живота си... откакто беше дошъл тук и беше оставил мечтата си далеч в Испания, той не мислеше за бъдещето... може би му беше все още твърде тежко... може би не беше готов да продължи напред или дълбоко в себе си жадуваше отново да е на игрището с топката и да прави това, което най - много обича. Но... сега беше хореограф в JYP и се залъгваше, че така си му е добре... залъгваше околните и най - вече себе си. Мразеше да мисли за това, но беше неизбежно. Изведнъж се връщаше назад и не можеше да се спре да мисли за това. повтаряше си какъв глупак е и как е сринал живот си. Понякога не виждаше и за какво вече живее. Всичко беше изоставил и беше дошъл тук, където нямаше нищо свое, освен колата и къщата. Родителите и близките го подкрепяха силно, но това не можеше напълно да помогне.
Питър знаеше, че не трябва да мисли за това, докато кара. Пак щеше да си навлече някакъв проблем, но ето - мислите го погълнаха. Сякаш се беше пренесъл в друг свят и когато се върна в реалността усети, че вече е изгубил контрол на колата. За негов късмет улицата беше пуста - можеше да се избегнат произшествия, но изведнъж - някакво момиче и......
- НЕЕЕ!!! МАМКА МУ!! - единственото, което успя да изкрещи преди рязко да забие спирачки, но явно беше късно.
Питър изскочи от колата, отиде отпред и видя момичето, паднало на земята. Боже беше я убил?
- Госпожице!! Госпожице!! Добре ли сте? Чувате ли ме? - Той и повдигна главата и тя отвори очи. Изведнъж сякаш малко му олекна. Поне беше жива! Но после...
- По дяволите! - тихо изруга той. Не не можеше да е бременна!

????
Гост

Писане by Park Luna Пет Юли 20, 2012 4:11 pm

Вече половината свят знаеше, че чака бебе, но от кой - не издаваше. Джесика не спираше да я изтезава да й каже кой е таткото. Толкова ли беше малоумна? След като излизаше с Ки Бум значи бащата е той! И Джунг продължаваше да си мисли, че таткото е Оню.. Да бе, точно пък Оню, пилето му с пиле!
Преди да излезе от сградата на S.M й дадоха едни снимки, които, според думите на шефа, трябваше да занесе в LOEN. Еми, какво толкова? Щеше да ги занесе! Малко ходене щеше да й се отрази добре.
Луна взе снимките и тръгна към сградата на въпросния лейбъл. Обичаше да ходи там и да говори надълго и широко с братовчедът на Че Рин - Сънг Су. Изключително свястно и готино момче.
Сън Йонг си свърши работата със снимките и тръгна да се прибира. Изпитваше глад, а не й се ядеше. Мда, хем й се ядеше, хем не. От както беше навлязла във втория месец беше така! Постоянно й се ядеше, но какво точно не знаеше. Добре, че Бум можеше да готви, та ако тя се заемеше с тази работа щеше да се наложи да викат пожарната. Но пък и Кий нито един път не каза нещо относно въпросът с кухнята.
Парк мина през близкото магазинче и си купи сладолед на клечка. Тъкмо свършила сладоледът, стигна до светофара. Улицата беше тиха и спокойна, нямаше превозни средства, и тръгна да пресича понеже не очакваше да минат коли. И тогава от ъгъла се появи автомобил, певицата нямаше време да реаргира и се оказа под гумите му.
- Госпожице!! Госпожице!! Добре ли сте? Чувате ли ме? - шофьорът повдигна главата й и тя отвори очите си.- По дяволите!
Парк Луна се досети за какво беше това "по дяволите". Коремчето й вече беше леко издуто напред ясно показвайки бременността. Сън Йонг се изправи от земята и изтупа дрехите си от прахта. Да, беше обърсала прахта от земята. Погледна шофьорът на автомобила, беше на не повече от 17-18 години. Присви леко устни. Беше жива и мърдаше, нямаше нищо счупено. Но единственото, за което в момента мислеше беше за това как е бебето. Ако беше мъртво щеше да се хвърли от някой мост.
- Предварително се извинявам ако ще ви засегна с въпросите си, но.. - тук тя се приготви да вика. - ПО КОСТЕНУРКИТЕ, НЕ ВИДЯХТЕ ЛИ ЗНАКА "СТОП" НА ЪГЪЛА, КОЙТО ЩЕ ИЗБОДЕ ОЧИТЕ НА ВСЕКИ?! СЪЩО ТАКА, ТОВА ТУК Е ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА!! - F(x)-ката посочи асфалта, на който ясно бяха нарисувани бели ленти, зебра. - За друг път внимавайте как шофирате. За бога, от вас зависят животите на сума ти пешеходци!
Момчето я гледаше като троснато с тухла четворка. Не беше очаквал така реакция ли? За бога, та той едва не я беше убил! Каква друга реакция да очакваш от човек, който е бил на косъм от смъртта заради теб?
Парк попипа корема си. Усещаше, че детето е живо, но може и да грешеше. Все пак не беше лекар, за да каже със сигурност.
Park Luna
Park Luna
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : CL, Sulli., Zinger~, Minsu, The Cow Milka
Половинка : Ilhoon ;3
Брой мнения : 2362

Писане by ???? Пет Юли 20, 2012 8:18 pm

Как изобщо се случи всичко? Изведнъж, докато улицата беше пуста, сякаш в града нямаше никой - ето го момчето - пресичаше, после беше на опасно близко разстояние, а накрая се озова под гумите му.
Питър побърза да и помогне да се изправи. После я погледна - определено мърдаше. Късмет - помисли си той - ОГРОМЕН късмет! И не беше в несвяст, защото проговори:
- Предварително се извинявам ако ще ви засегна с въпросите си, но... - тук тя направи пауза и Питър реши, че това е моментът, в който трябва да излее водопад от извинения, но точно тогава - ПО КОСТЕНУРКИТЕ, НЕ ВИДЯХТЕ ЛИ ЗНАКА "СТОП" НА ЪГЪЛА, КОЙТО ЩЕ ИЗБОДЕ ОЧИТЕ НА ВСЕКИ?! СЪЩО ТАКА, ТОВА ТУК Е ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА!! - тя се развика и сякаш изля всичко това толкова бързо, че той леко се уплаши, дръпна се назад и я погледна хем глуповато, хем виновно.
- За друг път внимавайте как шофирате. За бога, от вас зависят животите на сума ти пешеходци! - довърши младото момиче.
Той, като седна на асфалта, я погледна, после уж незабележимо хвърли поглед към корема и, защото там беше нещото, което го притесняваше, и каза:
- Аз наистина съжалявам! Никога не ми се е случвало това... малко се унесох! Страшно съжалявам, госпожице!
После я погледна, а след това се сети - та те стояха на средата на улицата и той и говореше трогателни неща.
- Ъм, дайте да ви помогна. - добави изведнъж, после я хвана и я повдигна.
А сега какво да прави? Все пак я беше блъснал, не можеше просто ей така да си отиде. Само дано мъжът и да не е някой култорист и после да ми заравни лицето. Не знаеше откъде му дойде наум, но доста го притесни самата мисъл и това, което си представи. Тя стоеше и също го гледаше. Какво си мислеше? Сигурно искаше да се обади на мъжа си.
- Не! Недей! - изведнъж извика той. - Не му звъни, тоест ъъ... почакай... ела... - и я поведе към колата. - Влез тук.
Отвори и вратата, помогна и да седне на задната седалка, като дръпна раницата и якето си. После затвори вратата, заобиколи и зае и своето място. Трябваше да я откара някъде... В болницата? Не - тя беше много далеч.
- Искате ли да хапнете? Знам едно страхотно място!
После, без дори да чуе отговорът, запали и тръгна. Мина само още една улица и в следващата пресечка имаше улично магазинче. Такива има на всеки ъгъл в Корея - замисли се той. И сега му спасяваха живота. Дано да забрави да се обади на мъжа си.
Глупак, глупак - повтаряше си Питър на ум. Как можеше да направи такова нещо? Как? Та той беше отличен шофьор. Глупавото му минало! Държиш се като жена - скастри се наум - я се стегни! после хвана момичето за ръката - смяташе, че я придържа - уж за помощ.
- Какво искате? Аз черпя?

????
Гост

Писане by Park Luna Пет Юли 20, 2012 8:52 pm

- Аз наистина съжалявам! Никога не ми се е случвало това... малко се унесох! Страшно съжалявам, госпожице! - започна да се извинява той и хвърли поглед към корема й. Тя направи физиономия, не беше ли виждал бременно момиче?- Ъм, дайте да ви помогна.
Той я повдигна и двамата започнаха да се гледат сякаш са паднали от Марс. Умът на Луна шареше и се питаше дали да звънне на Ки Бум или на Че Рин. Всъщност, кой беше по-страшен от двамата? Отговорът беше един - лидерката на 2NE1. А защо пък направо не удареше един телефон на Амбър? Рапърката на F(x) щеше да пристигне в пакет с ЧангМин, ЮнХо, Шисъс, Тък, ДжонгХюн, Тао, Чен, Крис, ЧанЙол.. И като се замислеше идеята не й се струваше чак толкова лоша.
- Не! Недей! Не му звъни, тоест ъъ... почакай... ела... Влез тук.
Телепатия? Тоя пък от къде се досети, че иска да звъни на някого? "Му" ли? На Луна й стана смешно, момчето, което я беше блъснало си мислеше, че ще звъни на гаджето си.. или съпруга си.. Или там, за каквото си мислеше той.
Блъсналия я вкара в колата си. Заобиколи автомобила и се настани на шофьорското място. Голям шофьор се извъди тоз, брех!
- Искате ли да хапнете? Знам едно страхотно място!
Ох, да, беше гладна.. Не, не беше гладна. Уф, и тя самата не знаеше дали беше гладна или не. Тъпи хормони! Бясно бушуваха в тялото й, а като я хванеха и бесовете ставаше уникално! Ако на някой му се гледаше сеир - ето го цял целеничак, стоящ на задната седалка на автомобила.
Минаха още една улица и автомобилът спря пред едно от многото улични магазинчета. Само от мирисът носещ се от тях имаше опасност да ти текнат лигите.
- Какво искате? Аз черпя?
- Ъ.. Ако питаш мен, най-добре изкупи всичката храна на света, така че по-добре ти реши. - отговори му Луна и се загледа в близката голяма сграда. От радиото, което беше пуснато зазвуча F(x) - Beautiful Stranger, а в опасна близост до нея - фен писъци. Само това й липсваше!
- Когато преброя до три, бягаш! Разбра ли? - попита го тя, а той само кимна. Хвана го за ръката и хукнаха да тичат през тесните улички, а тълпата разбеснели се фенки бягаше след тях. Накрая успяха да заобиколят, така че да се върнат пак до магазинчето без да бъдат следвани. Блъсналият я гледаше объркано.
- Добре.. Не знам дали си ме разпознал или не, но аз съм Парк Сън Йонг или още известна като Парк Луна, вокал на F(x) и главен танцьор. - избъбри на един дъх Сън Йонг и се заеха да ядат храната, която беше взел. - А между другото, ти как се казваш? И за по-рано, да обмислях на кой да звънна, но положително не беше на приятелят ми. И още не съм омъжена, по правилното определение е сгодена.
Господинчото пред нея също се представи. Патрик Парк значи.. Сега оставаше да се появи и черешката на тортата - папараци! Ето това щеше да бъде върхът! И шефът щеше да я вика, за да се разправя с нея, а това щеше да свърши най-много с изритване от компанията.
Park Luna
Park Luna
SM Ent.
SM Ent.

Писане by ???? Пет Юли 20, 2012 10:20 pm

Ароматът от магазинчето беше уникален, а как Питър беше гладен! Заведе момичето да седне, а после я попита какво ще желае. Преди това обаче, без уж тя да забележи, тайничко мина покрай колата си, леко се наведе и погледна бронята и. Всичко е наред - помисли си той, но пак ще я измия!
- Ъ.. Ако питаш мен, най-добре изкупи всичката храна на света, така че по-добре ти реши.
- О, разбирам! - отвърна той, като с опита да звучи зряло.
После се обърна и се запъти към продавачката. Огледа храните - доста от тях му бяха странни и непознати. Реши да поръча повечко и заради момичето, и заради него.
. Значи от това, това и това... О! И от това. Да, да точно от него и една бира... благодаря.
Питър плати и отиде към новата си приятелка. тя не изглеждаше добре. Беше доста притеснена и нервно се оглеждаше. Какво имаше? Бебето ли?
- Да не би да... - започна той, но не успя да довърши.
- Когато преброя до три, бягаш! Разбра ли? - извика бързо тя.
- Моляя?
Преди той да е успял да каже нещо, преди дори да е осъзнал какво става, тя го хвана за ръката и го завлече на някъде. Къде отиваха? И защо? И как бременна бягаше так бързо? После той се обърна. В бързината не разбра какво точно става, но зад тях имаше поне двайсетина момичета. Пищяха и ги следваха. Ама защо? Да не би да са видели катастрофата? Изглеждаха доста весели за хора, станали свидетели на такова нещо. Докато тичаха, момичето го приведе по някакви тесни улички и изведнъж отново се върнаха до същото място. Бяха се изплъзнали от лудата тълпа. Питър спря запъхтян. Едва дишаше и изглеждаше доста озадачен. Погледна объркано и реши да хване бременната, за да не падне... случайно.
- Добре.. Не знам дали си ме разпознал или не, но аз съм Парк Сън Йонг или още известна като Парк Луна, вокал на F(x) и главен танцьор.
Какво? - помисли си той. Значи тази пред него - Луна или Сън Йонг, или ако имаеш още имена - беше една от всичките звезди, по които корейчетата, а и не само те, лудваха. Странно - тя изглеждаше свястно момиче, освен това и доста млада за майка. Докато той премисляше всичко, тя продължи:
- А между другото, ти как се казваш? И за по-рано, да обмислях на кой да звънна, но положително не беше на приятелят ми. И още не съм омъжена, по правилното определение е сгодена.
- О, Сън Йонг - приятно ми е! Аз съм Питър... Питър Парк - нямам други имена. Леле, кажи ми, че няма да му звъниш. Не смятам ад се бия с някого точно сега, а и ти си добре като гледам.
Той се обърна и видя, че на другата масичка беше покупката им. Отиде, взе храната и я донесе до масата, където беше седнала Сън Йонг.
- Ето, яж - сигурно си още по - гладна.
Той и подаде храната, взе останалото за себе си, отвори бирата и отпи. Погледна момичето, което хубаво се хапваше.
- Не ви разбирам вас, звездите... как живеете? И всички тези полудели лапетии, които ви преследват. Сигурно живееш трудно, като добавим, че си... такова... бременна.

????
Гост

Писане by Park Luna Съб Юли 21, 2012 8:27 pm

Луна си похапваше добре. Апетитът й се беше отворил още повече!
- Не ви разбирам вас, звездите... как живеете? И всички тези полудели лапетии, които ви преследват. Сигурно живееш трудно, като добавим, че си... такова... бременна. - момичето се задави, но бързо й мина. Всъщност, не живееше трудно само, когато беше в самостоятелния си апартамент. Иначе, когато беше в общия петте бяха под постоянна обсада от Aff(x)tion-ите им и Shawol-лите на SHINee.
- В началото е истински шок, но постепенно се свиква да си под постоянна обсада през блокът си. Хубавото е, че не знаят нито етажа ни, нито номерът на апартамента. Но понякога се намират и такива, които ги знаят и тогава става лошо. - въздъхна Луна. - Когато съм в самостоятелния си апартамент или в домът на родителите ми е много по-добре. За това вече и рядко оставам в общия.
Сън Йонг остави храната на страна. Понякога имаше чувството, че яде повече и от целият китайски народ. Огледа внимателно Питър, беше хубаво момче, на възраст някъде колкото нея сигурно. Забеляза, че постоянно гледа на едно място - коремът й.
- Ще ти бъда много благодарна ако не гледаш постоянно натам. - усмихна се Луна, а той надигна бирата си.
Определено с новия албум F(x) станаха доста популярни. Преди това беше ЧУДО някой да знае името на групата. Когато четеше коментари за това коя на кое място е на феновете тя винаги беше последна. Или Амбър или Сули им бяха на първо, но на последно винаги беше Тя! Заради проклетия дует с Оню! Колкото и да се стараеше не можеше да накара хората да я харесат, особено фенките на Оню.. Защото Оню беше Т-Е-Х-Е-Н!!! А и плюс това с Оню бяха само приятели, с Кий бяха нещо повече, но много малко хора знаеха за това. И те като Че Рин и Джонг Уон пазеха връзката си в тайна. И ето.. пак огладня.
Придърпа храната към себе си и пак започна да яде. На моменти просто не можеше да спре да се тъпче с храна, за капак беше наддала 3 кила отгоре, което не беше много добре. Сега пак щяха да я спукват от тренировки, за да ги свали. Ухххх.. Не беше лесно да си женски идол, особено ако имаш крака с мускули като на кон. Болната й тема! Просто се беше родила с крака с мускули, а НЕфеновете й като се хванеха за това, та не спираха. Оспамваха й туитъра и me2day-я.. Няма нищо по-досадно от това да отговаря на обидните им съобщения.
- Ам.. какво работиш, Питър? - попита Парк.
Park Luna
Park Luna
SM Ent.
SM Ent.

Писане by ???? Нед Юли 22, 2012 9:28 pm

- В началото е истински шок, но постепенно се свиква да си под постоянна обсада през блокът си. Хубавото е, че не знаят нито етажа ни, нито номерът на апартамента. Но понякога се намират и такива, които ги знаят и тогава става лош. - Въздъхна Луна, след като каза това. После добави - Когато съм в самостоятелния си апартамент или в домът на родителите ми е много по-добре. За това вече и рядко оставам в общия.
Питър я погледна. Как така просто ще свикнеш да живееш под обсада? Та те да не бяха някакви издирвани престъпници? Те бяха хора - най - обикновени хора. Същите като другите. Наистина не ги разбираше и отговорът на Луна го потвърди. Реши да не я разпитва повече нито да упорства, че не е права, защото има пълното право да живее както иска - без да се съобразява с околните. После я погледна - тя се беше наяла. Ядеше доста бързо. Така ли правеха жените, когато са бременни? Странно. Той не беше свършил със своята храна, затова се наведе и хапна малко, после отпи от бирата и отново остави шишето на масата. Не спираше да гледа корема и - беше му наистина странно.
- Ще ти бъда много благодарна ако не гледаш постоянно натам.
Думите на Луна го стреснаха. Той я погледна леко уплашен, а после нервно отпи от бирата. Какво да каже сега? Да се оправдае, че не гледа там - глупости та нали тя вече беше видяла!
- Ъъ... съжалявам... просто и аз не знам защо гледам в корема ти... сигурно скоро ще стане огромен. - Глупак - как можа да каже това последното. Определено не се справяше добре с жените. Огромен корем - какво по - лошо можеш да кажеш на едно момиче? - Исках да кажа... не че си дебела, де... да не си помислиш нещо. Просто такова... от бебето...
След като го измрънка, отново отпи от бирата, но този път доста повече задържа шишето си вдигнато, сякаш очакваше неудобната ситуация да отмине.
- Ам.. какво работиш, Питър? - добре че беше въпросът на Луна. Той определено ги изкара от неудобната ситуация - или по - точно неловка за него.
- Аз съм хореограф в JYP. - Като го каза прозвуча доста добре. Първо си мислеше, че е гейско, но не - дори прозвуча повече от добре. - Имах шанса господин JYP да ме покани. Радвам се, защото едва ли толкова лесно отново ще получа такъв шанс, а аз определено съм човек, който знае какво е да пропилееш страхотен шанс... - последното казано го помрачи, но той не позволи мислите да нахлуят отново в главата му. Трябваше, така да се каже, да се бори с тях!
Точно се чудеше какво да каже на Луна и в този момент видя момиче, което приближаваше към тях. Едва ли беше на повече от четиринайсе или петнайсе. Луна не го виждаше, защото беше обърната с гръб към него. Питър усети някак странно предчувствие. Защо си мислеше, че тя ще дойде при тях... ох, глупости - това нямаше как да стане, но... Изведнъж малката забърза крачка и държеше нещо като... камера или телефон? Докато Питър се усети да каже на Луна да стват и да бягат чу как задаващата се избъбри на един дъх:
- Луна Парк онни!! Не бягай! Това ли е всъщност бащата на детето? Как му е името? Ще ни дадеш ли автограф и снимка? Другите момичето идват - ние сме най - големият фен клуб на f(X)!! Онни почакай!!

????
Гост

Писане by Park Luna Нед Юли 22, 2012 9:52 pm

- Аз съм хореограф в JYP. Имах шанса господин JYP да ме покани. Радвам се, защото едва ли толкова лесно отново ще получа такъв шанс, а аз определено съм човек, който знае какво е да пропилееш страхотен шанс... - последното прозвуча доста тъжно. Какво ли се беше случило? Сън Йонг реши да не любопитства, защото можеше да отвори стара рана.
- Страхотна работа имаш. - усмихна се тя. - О, повярвай, и аз знам какво е.
Защо ли си помисли, че от това ще му стане по-леко, че не е единственият, който е пропилял сума ти страхотни шансове? И тогава чу нещо, от което щеше да получи удар.
- Луна Парк онни!! Не бягай! Това ли е всъщност бащата на детето? Как му е името? Ще ни дадеш ли автограф и снимка? Другите момичето идват - ние сме най - големият фен клуб на f(X)!! Онни почакай!!
Вокалът на F(x) заби нещастно глава в масичката и погледна изнервено момичето. То застина на мястото си. Не беше ли виждала до сега изнервена бременна? Парк стана от мястото си и се приближи до нея.
- Слушай ме внимателно! Мисля, че имам право на ЛИЧЕН живот и на СПОКОЙСТВИЕ! Особено СПОКОЙСТВИЕ, защото такова е нужно на една бременна жена! И не, това не е бащата на бебето, за твое съжаление миличка. Това е братовчед ми. Само за днес е в града и излязохме, за да се видим като хората! И не, няма да ви дам нищо! А сега изчезвайте! ВСИЧКИ!!! - при последните си думи тя посочи назад. Тълпата момичета бавно дадоха назаден. Сън Йонг ги подкани с поглед да побързат, те го направиха. Гххх..
F(x)-ката пак си седна на мястото. Човек не можеше да излезе на спокойствие, значи. Пое си дълбоко въздух и пак заби главата си в масата. После пак се изправи и се усмихна.
- Извинявай, че казах, че си ми братовчед, но иначе нямаше да ни оставят намира. Телефонът й започна да звъни.
Love me like money
Love me like cars..
Новият хит! Определено беше трепач. Трябваше след като свърши разговорът да каже на Питър да поздрави момичетата от Wonder Girls за добре свършената работа върху песента.
Оказа се, че е Сули.
- Ало? Кажи Джин Ри... Ама сега ли? Не, не съм заета, просто по никое време ме викаш. Добре, идвам. - тя затвори телефона и погледа Питър. - Е, аз ще трябва да тръгвам. Викат ме, Виктория пак оплескала нещата и аз трябва да ги оправям. Предай на момичетата от Wonder Girls, че парчето "Like money" разбива от всякъде!
Луна кимна и извади портмонето си, за да върне на Питър парите, които беше изхарчил за това, което купи. И той взе, че й отказа. Сън Йонг не беше свикнала на такова нещо, но си прибра парите, взеха си чао и Парк Сън Йонг тръгна към S.M.
Park Luna
Park Luna
SM Ent.
SM Ent.

Писане by L. Пон Авг 13, 2012 10:53 am

Мазната храна бе не само вкусна. Тя бе начин на живот и отказването от нея беше нещо почти невъзможно...

Още след изгрева на слънцето, веднага щом Ел се бе събудил, бе излязъл от хотела и се бе запътил към едно от местата, които задължително винаги посещаваше през "почивката" си. Отново бе решил да повърви пеша, пък и всъщност мразеше да пътува в превозни средства. Така нямаше директен достъп до свежестта, която носеше сутришният въздух и въобще.. за какво му бяха тези два крака, ако не ги използваше поне понякога?
Светлината и приятното благоухание на новия ден бързо изпълниха тъмнокоското с онази радост и енергията да опита още..още от дадената си свобода. Равно на това чувство в момента просто нямаше. Нямаше начин да има по-прекрасно нещо от това да се почувстваш като нормално човешко същество, като жив индивид, който живее живот като този на другите...И макар Ел да бе наясно с факта, е той реално нямаше особено голямо право на такъв живот, даже никакво, все пак не му пукаше. Радваше се на мига, живееше заради тези си мигове, в които никой не знаеше къде се намира, никой нямаше желанието да го търси за каквото и да е, да иска от него да отива където и да е, за да прави каквото и да е. И именно в тези моменти на почивка, които младежът сам си даваше, всичко наоколо му се виждаше двойно по-красиво, отколкото през другото време. Малкият парк, покрай който преди минути премина, осеян с красива зеленина и изпълнен с детски смях...Добре подреденият паркинг с красиви коли...Уличните сергиики за разни дрънкулки и усмихнатите продавачки... Всичко наоколо. Красиво.
Както и все по-наближаващият до сетивата му аромат на храна..О, да, особено той. Въпреки че не бе ясно как ставаше това...Ако имаше аромат, който да е красив, то това беше именно този.
- Какво ще похапнете днес младежо? - запита един добре познат и леко дрезгав глас.
Мьонг-Су едва тогава осъзна, че вече бе стигнал до мястото и гледаше всичката храна там, примлясвайки като изгладняло кученце. След като чу въпроса, той повдигна леко глава и зърна там добре познатото лице на продавачката. Тя бе жена над четиридесетте, която работеше тук и на още две места, за да може да изпрати дъщеричката си в колеж. Мьонг-Су я познаваше, тъй като й бе редовен клиент през своите "почивки". Изглежда и тя продължаваше да го помни и винаги го посрещаше с приятния си леко дрезгав глас и приветлива усмивка. Дори веднъж, когато го яха подгонили двама репортери, тя го беше скрила зад касите със соджу. Нямаше начин да забрави помощта й, тъй като все още й бе крайно признателен.
- О, ъм..Две рибени шишчета, моля. - поръча си младежът и си лепна една леко глуповата усмивка. Въпреки молбата на жената да не й говори официално, той все пак прибавяше всички уважителни думи, като например "моля" в края на изречението си.
Жената подаде двете шишчета на тъмнокоското и отвърна на любезната поръчка с весела кратка шега и отново усмивка. Мьонгсу улови рибените си шишчета с двете ръце и приседна на един от пластмасовите червени столчета близо до себе си. Докато отхапваше по малко от едното си рибено шишче, момчето се загледа в хората наоколо и отново изгуби представа за времето, точно в негов стил.
L.
L.
Woolim Ent.
Woolim Ent.

БФФ : INFINITE`s guys
Половинка : Songmi.
Брой мнения : 170

Писане by The White Queen Пон Авг 13, 2012 11:52 am

- ОННИ!!! - викна Сон Йон и започна да бута близначката си от леглото. Блек Куин я погледна и измрънка нещо от сорта на "Остави ме да спя.". Както винаги по-малката от близначките Парк беше станала първа. Това, че беше ранобудна я дразнеше. Сестра й винаги ставаше по-късно, което я изнервяше!
Малката Парк извади от гардероба една розова рокличка, една шапка и едно горнище с къс ръкав и се облече. Погледна нацупено Блек Куин, която продължаваше да спи и излезе.
От няколко дни родителите на Туинс Куинс бяха на почивка някъде на Хавайските острови по случай 10 годишнината от сватбата им. Последната детегледачка, която гледаше двете сестри беше напуснала и сега бяха оставени на самоотглежане, което донякъде радваше двете. Все пак бяха почти на по осем години и вече можеха да се справят сами. Можеха да си пазаруват, да се разхождат из големия Сеул без надзорник, който да ги варди. Но, за да са в пълна безопасност родителите им бяха наели двама бодигарди напомпани с мускули и кухи в кратуните. Сон Йон наричаше двата горилести индивида Ред и Уелоу, понеже на единия косата беше червена, а на другия руса. Изобщо не й пукаше за истинските им имена.
Детето реши да закуса навън. Взе си чантичката и прегледа парите в портмонето си. Имаше достатъчно за една хубава закуска на някоя от стрийт фууд-ите. Написа една бележка на кака си, че е излязла и излезе, заключвайки прилежно вратата.
Излезе от сградата, в която живееха и застана на светофара, чакайки да светне зелената светлина. От другата страна на улицата имаше едно ресторантче, където бързащите хора се хранеха често. Парк доста често го посещаваше, обичаше рибените шишчета, оризовите топки, кимчито, яйчените рулца, нудълса и другите вкусотийки на аджумата, която ги приготвяше. Жената беше приятна дама, над четирсете, която работеше още на две места, за да може да изплати обучението на дъщеря си в колежа.
Светофара светна зелено и Уайт Куин пресече заедно с още доста хора. След две минути се оказа на отсрещната страна и подскачайки застана пред щанда. Ухаеше прекрасно! Устата на детето се напълни със слюнка. Пред нея беше застанал високо момче, сигурно на 18-19, там някъде и си поръчваше рибени шишчета. Уайт куин започна да подскача зад него. След минута той се отдръпна с рибените шишчета в ръка и седна на едно от червените пластмасови столчета разположени на единствената свободна маса.
- Както винаги ли, Сон Йон? - усмихна се мило жената.
- Този път добави и яйчени рулца, аджума. - усмихна се сладко детето и взе оризовите си топки с яйчени рулца. Огледа се и забеляза, че само мястото до младежът, който беше пред нея беше свободно. Застана до него и леко го докосна с едното си пръстче. - Може ли да седна до теб? Навсякъде другаде местата са заети.
Тъмнокосият я огледа внимателно и й направи знак да седне. Госпожица Парк остави закуската си и домъкна един по-висок стол, за да може да седне като хората. Седна на стола и започна да си похапва с видимо задоволство от рулцата, оглеждайки момчето пред нея. От пуснатото радио зазвуча Infinite - Paradise.. И нещо й щракна! Ел! Самият батко Мьонг Су стоеше пред нея!
Очите на почти осем годишното дете леко се оцъклиха и остави пръчките си до купичката. Втренчи се в очите на младежа пред нея, за да се убеди, че е той.
- Мьонг Су, нали? - гласът й леко трепереше от вълнение. - Макнето на Infinite, Ел?
The White Queen
The White Queen
Pledis Ent.
Pledis Ent.

БФФ : The Black Queen, Songmi., Mei Li
Половинка : Chen. ;3
Брой мнения : 354

Писане by L. Пон Авг 13, 2012 12:36 pm

Рибените шишчета бяха наистина вкусни. Може би повече от необходимото...

Докато отхапваше от храната си, тъмнокосият младеж оглеждаше хората наоколо и същевременно с това си мислеше как ще си вземе и малко кимчи плюс няколко рибени хлебчета за из път, тъй като смяташе да ходи към северната част на града. Всъщност доста му се ходеше до остров Чеджу-до, но нямаше време за такива екстра удоволствия. Затова щеше да се примири и с гледката на планината Нам-сан. Не че и това не му беше много, като се имаше предвид, че си бе направо чудна работа защо още не получаваше заплашителни писма и обаждания от агенцията. Дали все още не бе разбрала за изчезването му? Може би другите членове на Infinite се бяха престрашили да го прикрият добре този път...или причината беше друга? Наистина не проумяваше защо никой не бе започнал да го търси и да го кара да се чувства като истински беглец, какъвто може би беше. Вярно, че от една страна да си издирван трескаво носеше някаква тръпка и покачваше адреналина, но въпреки това Ел предпочиташе да се чувства съвсем обикновено, просто като човек отишъл до магазина да си купи рамен или нещо такова. Е, това му беше хубавото да не си известен. Можеш да си купуваш и да яден полуготова или друга мазна храна когато си поискаш. Нима тези хора не съзнаваха какво щастие им предлага целия живот? Или считаха рамена за нещо досадно, за част от еднообразното ежедневие, което трябваше да търпят? Е, може би на хората нямаше угодия..
Докато си стоеше все така умислен и дъвчещ парчето от рибеното шишче в устата си, тъмнокосият Ел забеляза присъствието на една малка дама до себе си. Тъмнокосото момиченце го попита дали може да се настани при него и след като младежът осъзна, че в това не би имало никакъв проблем, просто я подкани с поглед и мимически жест да седне.
Не след дълго се оказа че момиченцето бе доста запознато с кей-поп групите и не й отне особено много време да разпознае Ел. В момента в който кореецът чу името си, а след това и сценичното си такова, едва не се задави с малкото парченце риба, което дъвчеше. Мда, просто му бе дошло леко неочаквано, нищо повече. Но самият той трябваше да се досети, че малките дечица бяха често пъти по-запознати и любознателни от по-големите.
Замахвайки леко с едното си рибено шишче, тъмнокоското направи знак за мълчание и момиченцето го погледна въпросително.
- Признавам се за виновен..Но, какво ще кажеш това да бъде нашата тайна? М? - запита Ел, привеждайки се към младата госпожица и почти прошепвайки изречението. След това си лепна една непринудена и мила усмивка, като знак че бе готов да направи почти всичко,което малката пожелаеше, стига да пазеше тази малка тайна.
L.
L.
Woolim Ent.
Woolim Ent.

Писане by The White Queen Пон Авг 13, 2012 12:57 pm

Беше толкова горда! Все пак, единият от нейните любими батковци седеше пред нея! Нямаше честа да се познават лично за съжаление, но вече се познаваха! Хи-хи-хи! Напоследък Сон Йо доста често говореше за тези Infinite. Сон Йон не ги харесваше особено много, но покрай сестра си започна да ги различава и да различава песните им. "The Chaser" определено беше нейната любима тяхна песен, а Ел беше биас-а й.
- Добре, тогава това ще бъде нашата тайна. - усмихна се мило детето и Ел се преведе над нея. - Аз съм Парк Сон Йон. Имам сестра, близначка, която ви е голяма фенка, особено на ДонгУо и Ноя. На живо си много по-хубав.
Мьонг Су се отдръпна от нея и тя взе клечките си, продължавайки със закуската си. Определено макнето на Infinite беше много по-хубаво и чаровно на живо. В него имаше нещо детско, това което при други членове на групата липсваше. И точно заради това детско нещо в себе си привличаше женското внимание.
Сон Йон съсредоточено дъвчеше последното яйчено рулце. Извади от чантичката си тефтерчето си с пингвина Пороро, един химикал и написа набързо нещо, след което прибра тефтера и химикалката.
- Ако Сон Йо-онни разбере, че съм се срещнала с теб ще ме убие, за дето не съм я извикала. - засмя се Уайт Куин и си взе от ориза. В момента, в който преглътна изохка и в едната й ръка падна единия й кучешки зъб. Значи започваше да си сменя зъбките.
За разлика от сестра си, която вече беше сменила всички млечни зъби, тя все още не беше сменила нито един зъб. Взе внимателно млечния си зъб и го загледа леко объркано след, което потърси с език мястото, от където беше паднал. Усещаше се, че отгоре расте нов, постоянен зъб. Това я накара да се зарадва. Порастваше!
The White Queen
The White Queen
Pledis Ent.
Pledis Ent.

Писане by L. Пон Авг 13, 2012 3:39 pm

В крайна сметка всеки си имаше свое собствено его, което растеше и се подхранваше от различни неща. Едно от тези неща бяха милите искрени комплименти...

След като видя колко разбрано и мило бе малкото момиченце, всички мними тревоги на Ел мигом изчезнаха и той си възвърна същото радостно и кипящо от енергия настроение. Той се заслуша с открит интерес в думите на тъмнокосата чаровница и се усмихна леко неловко след комплимента й. Въпреки че се бе наслушал на милиони комплименти относно външния си вид и прочее, младежът все още чувстваше странно неловко вълнение щом усетеше невинната искреност в нечий глас. Доставяше му радост, пък и звънкият детски глас на младата дама засилваше ефекта и успя да накара тъмнокосия кореец да се възгордее достатъчно, че да приглади прилежно няколко щръкнали кичурчета коса, които току-що вятърът бе подгонил. Щом малката госпожичка твърдеше, че е хубав, то значи наистина бе така. Кой ли щеше да си помисли да оспори подобно твърдение?
Като се замислиш, в момента макнето дори не носеше никакъв грим, бе напълно естествен през всичките си "почивки", и нямаше причина да е другояче. Затова му доставяше наистина завидно удоволствие как го гледаше малкото момиченце и дори бе проследил с поглед когато записа нещо неизвестно в едно малко, сладко като нея тефтерче.
Изведнъж обаче нещо го върна на земята и почувства, че е витаел на високия пиедестал предостатъчно време, затова подхвана второто си рибено шишче, което бе започнало да изстива. Изстиналата храна не бе така вкусна и сочна, колкото докато бе още топла.
След като свърши с храната, точно когато бе съумял да сдъвче и последната хапка от нея, се чу една добре позната мелодия...Като заклет фен на..себе си и своята собствена група, мелодията с която звънеше мобилния на Ел бе именно най-новата песен на Infinite. Странно защо младежът не намираше време и смисъл да си качва рингтонове на известни и безизвестни изпълнители, и тъй като тези на собствената му група си бяха винаги в телефона му по една или друга прилича, той просто слагаше тях.
Преглъщайки малко трудно последната хапка от рибеното шишче, очите на Ел, досега притворени от удовлетворение, сега започнаха да се разширяват. Това, което звънеше беше той... тоест Неговия телефон! Старият чичо Сам. Той звънеше! Сега...
Първото, което му мина през ум бе факта, че агенцията най-сетне се бе решила да провали кратката му "ваканция" и то именно в този момент, тази секунда. Не, че имаше причина за каквато и да е паника. Нямаше да успее. Ничий план до сега не бе успял да върне Мьонг-Су на работа , докато той сам не сложеше край на "почивката" си. Това бе неоспорим факт. И този път нямаше да направи изключение. Тъмнокоското напълно игнорира старият чичо Сам и върна погледа си върху сладкото момиченце. То също тъкмо бе оставило храната и сякаш отново си мислеше за нещо, което сигурно можеше да се върти в главата единствено на едно малко дете.
- Е, Сон Йон-ши, би ли се снимала с мен? - изведнъж запита Мьонгсу и се изправи от червеникавия пластмасов стол на който седеше. Малката девойка поклати положително глава и сетне младежът приклекна до нейния стол, за да може да хване и двамата. С пълно хладнокръвие и непукизъм затвори на номера, който упорито му звънеше и включи камерата на телефона си.
- Добре..Кажи "кимчи". - каза шеговито Ел и се усмихна на камерата и младата госпожица до себе си, след което няколко пъти се чу едно весело "щрак" и почти незабележима светкавица проблесна срещу тях.
Мьонг-Су се върна обратно на стола си и започна да разглежда снимките, намиращи се в мобилния му, като започна най-напред от тези със Сон-Йон. Докато прехвърляше към следващите, тъмнокоското осъзна, че имаше най-много снимки с най-малкия член на групата - Сънг-Джонг. Беше странно, тъй като не го бе осъзнал по-рано, но като се замислеше, може би симпатизираше най-вече на това момче. Не смяташе че има конкретна причина, освен тази, че бе наистина голям сладур и говореше доста забавни неща, които не само разсмиваха Ел, но и го кара да му шепне разни неща дори когато камерите ги снимаха, което се тълкуваше по какъв ли не начин от феновете по социалните мрежи...Не че за Ел това представляваше какъвто и да е проблем. Все пак засега не му бяха забранявали да общува по какъвто си начин иска с който и да е член на групата, а и само това оставаше..На всичкото отгоре, кой не се радваше на сладурското отношение на инфинититата по между им? Това им беше чарът в крайна сметка. Красиво и сладко.
L.
L.
Woolim Ent.
Woolim Ent.

Писане by The White Queen Пон Авг 13, 2012 7:14 pm

Сон Йон прибра падналото зъбче прилежно в малката си чантичка и си доизяде ориза. Загледа се в стоящия пред нея Ел. Чувстваше се, някак си, толкова горда!
Мьонг Су задъвка второто си рибено шишче и телефонът му започна да дрънчи с новата им песен. По невинното детско личище на малката Парк се разля нежна усмивка. Просто стоеше пред него и наблюдаваше всяко едно негово действие.
Изведнъж мислите на Сон Йон заминаха нагоре из небето. Замисли се за предстоящия дебют на Туинс Куинс. Щяха да дебютират първо в Япония и после тук. Родителите им се опитаха да откажат боса на S.M от идеята близначките Парк да дебютират сега, но щом той замислеше нещо, то това нещо трябваше да стане!
В договорът пишеше, че двете ще дебютират, когато навършат 15, но изглежда шефът имаше други планове за двете. Но все пак, две осем годишни деца да излязат на сцената заедно с много по-големи, по-популярни и по-мощни звезди от тях двете.. Не благодаря! След като дебютираха щяха всеки ден да излизат на сцената, да раздават автографи.. Все още бяха малки за това. А и да не говорим, че след като това изтощава до краен предел по-големите от тях не се знаеше как ще изтощи тях двете. Точно в момента бяха доста уязвими. Астмата на сестра й доста лесно се отваряше, а самата Уайт Куин доста лесно се разболяваше.
Съвсем наскоро изкара тежка настинка, която я прикрепи за леглото за две мъчителни седмици. През това време не беше на себе си. Бълнуваше, обливаше се в пот, сънуваше кошмари. Не допускаха Сон Йо до нея заради астмата й.
Беше изтървала две седмици от тренировките за дебюта им. И сега, за да компенсира тези две седмици се трудеше усърдно! Не си позволяваше почивки! Тренираше до пълно изтощение, за да бъде перфектна! За да не излага S.M Entertainment.
Изведнъж мъжкият индивид стана от стола и я попита дали искат да се снимат. Момиченцето поклати глава в знак, че иска. Той застана до нея и най-нагло изключи на звънящия. Включи камерата и започнаха да си правят фотосесия.
След няколко минути Мьонг Су се изправи и си седна на стола, разглеждайки снимките. На детето му беше интересно как са се получили, стана от стола и застана до батко си, леко надигайки се на пръсти, за да ги види. Да, бяха станали сладки. След техните снимки започнаха да се появяват снимки на Ел и Сънг Джонг.
- Хе-хе, двамата сте наистина много, ама много сладки! Оппа, какви бузки вадиш на тази снимка! - засмя се детето. Веселият и невинен детски смях огласи мястото.
The White Queen
The White Queen
Pledis Ent.
Pledis Ent.

Писане by L. Пон Авг 13, 2012 9:05 pm

Да откриваш нови неща за света беше нещо вълнуващо. А да откриваш нови неща за самия себе си, които до сега не си подозирал, бе двойно по-вълнуващо...

Скоро сутришната смяна на аджумата свърши и тя бавно заприбира нещата си, разпилени на един пластмасов стол, който ползваше, за да си почива когато няма клиенти. Сега щеше да я замести съпругът й, който подаваше през по голямата част от деня, докато жена му работи на другите две места.
Наоколо настана осезаемо раздвижване. Двамата аджушита от съседната маса, които бурно обсъждаха близките и далечни избори, както и прогнозите за края на кризата и началото на друга такава, вече бяха изпили сутрешната си доза соджу и сега се канеха да се прибират вкъщи. Двойка старци , хванати за ръце, с мъдри и весели лица пресякоха и поеха по отсрещната малка уличка. Група самотни майки с деца, също хвръкнаха нанякъде, побутвайки бебешките колички, украсени със сладки дрънкалки, пред себе си. Масите се бяха почти изпразнили, защото по това време на деня имаше по-малко хора от очакваното.
Но бе така красиво и изумително как всеки гледаше главно своя живот и не бе тръгнал да се вглъбява дотолкова в чуждите. Та нима имаше причина да е обратното? Всеки индивид трябваше да се радва на себе си и своя живот, да живее него, а не чуждите животи. Така просто беше правилно. И вече ако съдбата му се усмихнеше, можеше да сподели своя живот с някого другиго, защото човек се пак не бе създаден, за да живее сам, или поне така сочеше науката.
Мьонг-Су се бе изгубил някъде в мислите си, където нямаше място за осъзнаването на каквото и да е, следователно младежът дори не бе забелязал малката госпожица, която надничаше съвсем необезпокоявано в телефона му и дори коментираше със смях снимките му. Тъмнокоското се чувстваше странно глупаво от факта, че едва днес започваше да се замисля и да осъзнава съвсем очевидни неща, за които до сега никак не се е замислял. Всъщност, докато не търсиш някакви въпроси и липсващи отговори за нещата, те биват от приказни по-приказни, но... вглъбиш ли се в тях стават далеч по-сложни от очакваното и ти докарват купища главоболия, които не се уталожват дори след приема на трилион аналгини, или чайове от женшен. Ел не обичаше сложните работи, и макар да се отнасяше главно за сложните ситуации, всъщност не обичаше да попада на нищо достатъчно сложно, че да го обърка. В такива моменти обикновено пращаше всичко отново по дяволите и се връщаше към възможно най-простите и обикновени мисли, но този път просто съзнанието му донякъде объркано кълнеше неизвестното и факта че за всичко трябва да има конкретна причина, че всичко винаги трябваше да се състои от въпрос и задължителен отговор към него, който в повечето случаи липсваше. Липсата на отговори към въпросите бе нещото, което изнервяше Ел най-много, но той никога не показваше особени признаци на безпокойство. От както агенцията се намеси в живота му, той беше свикнал рядко да показва изблик на някакви емоции, различни от обикновените които радваха феновете и прочее. Виж, преди това, когато все още бе обикновено неизвестно момче, дори се беше сбивал не веднъж, а да защитава по-слабите, често оказващи се в беда хлапета, но сега.. Не, не ле някакъв безчувствен хубостник, а просто момче, което на този етап от живота си знае, че ако позволи на чувствата да бликнат като фонтанче, нямаше да го очаква нищо розово. Не че държеше всичко да е розово, и не че това му бе любимия цвят, но идея бе да се схване смисъла. И смисъла бе, че сега не малко хора го знаеха като звезда и той трябваше, бе задължен , да се държи като такава. Това естествено си имаше както добрите моменти, така и лошите, но нямаше друг начин.
Тъмнокосият младеж продължаваше да се взира в снимките, които продължаваха да се редят и на-накрая намери една обща снимка на инфинититата. С леко неловка въздишка той все пак изпита мнимото облекчение, че в крайна сметка не всичките му снимки бяха само и единствено със Сънг-Джонг. Естествено не можеше да се самозалъгва и съзнаваше странния факта, че съвестта му не бе особено чиста, след като преди минута бе осъзнал, че и по принцип по-голямата част от времето си прекарваше с най-малкия член на групата. Колкото и да прехвърляше спомените си, най-младият бе винаги някъде около него. Сякаш бяха някакви неразделни и странни сиамски близнаци. Дали имаше нещо лошо в това? Всъщност, Ел не виждаше причина да има, пък и очевидно никой не виждаше подобна, и все пак някакви невъобразими въпросчета човъркаха съзнанието му и не се отказваха, защото не бяха намерили отговорите.
Внезапно връщайки се в настоящето и по-конкретно - на червеният пластмасов стол, макнето потърси с поглед малката тъмнокоска, но не я видя срещу себе си. С учуден поглед се огледа наоколо и изведнъж чу детския й смях и интересния комплимент, който изрече за една от снимките му. Хах, за първи път хлапе го караше да се изчервява. Не знаеше защо, но му се щеше в момента да има някаква маскировка...било то само шапка и очила, или най-надеждната - кашон на главата с две дупки, за да може да диша и гледа през него. Наскоро реално бе мярнал един човек да се разхожда с такъв, от тогава вече нищо не му се струваше странно.
- Кхъм...- неловко се прокашля Мьонгсу, гледайки съвсем невинно, сякаш се състезаваше с детската невинност на Сон-Йон. Е, нямаше начин да се мери с нея и нейното сладко детско излъчване, но нищо не му пречеше да опита.
Желанието да смени темата го обля и тъмнокоското изведнъж се сети... наистина не бе забелязал това малко момиченце да си има някаква, каквато и да било компания. Това не бе особено препоръчително за дете като нея, тъй като по улиците и денем и нощем бродеха всякакви хора и дори за възрастен си бе опасно, пък какво оставаше само хлапе на няма и осем годинки. Но да, очевидно малката беше самичка. Ако не друго...то поне не й ли беше скучно? До колкото Ел си спомняше своето детство, не излизаше почти никъде сам, просто защото небе толкова контактен че да говори с напълно непознати личности, а чу беше терсене когато няма с кой да си каже една дума. Дори да мълчи, важното бе да чувства някакво познато присъствие около себе си. Естествено и сега не му се искаше да обхожда Сеул съвсем сам, но единствените близки познати му бяха все известни личности и това знаеше че трябваше да пречи на работата им и да ги въвлича в своите буламачи, а това можеше до доведе единствено до неприятно сложни ситуации...
- Хм, такава сладурана като теб наистина ли е дошла тук без никаква компания? - измърмори Ел, още веднъж обхождайки мястото наоколо, след което повторно спря маслиновите си ириси върху блещукащите звездици на Сон-Йон. Детска радост. Красиво.
L.
L.
Woolim Ent.
Woolim Ent.

Писане by The White Queen Чет Авг 16, 2012 9:54 am

Накрая Мьонг Су спря на една снимка, беше обща на Инфинитата. Бяха мноого сладки, даже прекалено сладки, за да е истина. По лицето на детето се разля нежна усмивка.
Ел се покашля леко и за момент се заовърта, явно не беше видял, че тя е до него. Тъмните ириси на Инфинитито я погледна. Сон Йон запремига на парцали пред него.
- Да, наистина съм сама. Мама и татко са на почивка по случай 10 годишнината от сватбата им, а сестра ми обича да спи до късно. Детегледачката напусна преди няколко дена, а баща ми нае две Горили да ни пазят, но винаги им се измъквам. Мога да се оправям и сама, живея от другата страна на светофара. - усмихна се мило момичето. Двамата изглеждаха така сякаш се съзтезават. Състезаваха се за това чия невинност е по-детска, но нейния оппа просто не можеше да се мери с едно почти осемгодишно момиченце, все пак, тя беше по дете от него. Той беше порастнало дете, докато тя имаше още много да расте.
Парк леко се прозя и пак седна на стола срещу него.
- Може ли да се снимам с теб от моя телефон? - погледна го миличко тя. Той се съгласи и той клекна до нея. Сон Йон извади телефона си и направи две снимки. Чувстваше се толкова щастлива! Все пак, не сестра й се снимаше с Ел, а тя!
- Благодаря Мьонг Су-оппа. Вече е 9:30 и трябва да се прибирам. След час имам тренировки и не трябва да закъснявам.
Момичето слезе от стола, поклони се на Ел, каза му "чао" и пое към светофара, подскачайки. Хората около нея бяха начумерени, свели главите си към земята, но тя се цепеше от колектива. С усмивка на невинното си детско лице, под което се криеше едно малко дяволче, тя подскачаше и се смееше. Стигна до светофара. Светеше зеленото човече и тръгна да пресича, побърза да премине на другата страна, защото скоро щеше да засвети червено.
Щом се появи на другата страна тя пак помаха на Мьонг Су. Кафявокоското също й помаха и тя се прибра в блока, в който живееше.
Отключи вратата на апартамента и влезе. Събу обувките си и се отправи направо към детската стая. Сон Йо се обличаше.
- Здрасти, онни~ - поздрави я по-малката. - Видях Ел от Инфинити и се снимах с него. - наду се детето. По-голямата я изгледа невярващо и поиска доказателство. Уайт Куин извади телефона и й показа двете снимки. Блек зяпна.
Уайт започна да се смее и се преоблече с дрехите си за тренировки.
The White Queen
The White Queen
Pledis Ent.
Pledis Ent.

Писане by Гост Сря Авг 14, 2013 12:17 pm

Денят бе топъл. Дори беше прекалено топло за късния следобед, който Юми прекарваше все така самотно, колкото и останалата част от деня си. Улиците бяха сравнително пълни, доста повече от преди няколко часа, когато жегата просто не бе място за живеене. Японката преминаваше между хората по тротоарите, сякаш просто вървеше по някаква пътека и опитваше да избегне бурените и опасните лисичи дупки край пътя. Стискаше здраво презрамката на чантата си с едната си ръка, докато с другата натискаше съсредоточено клавишите на телефона си, опитвайки да изпише възможно най-точно изреченията си. Беше възможно да не успее да пише в тетрадката си докато се движи, затова беше решила, че ще върши това на телефона си. 
Не след дълго миризмата на нещо познато я беше разсеяла, карайки я да спре на точното място. Храната на улицата може би беше прекалено гореща за подобно време, ала токкбокки-то, което Юми усещаше така ясно, накара стомаха й да издаде одобрителен звук. Осъзнавайки, че не беше хапвала нищо от сутринта (което си беше нормално явление, имайки предвид, че тя не обръщаше такова внимание на храната, освен ако някой друг не го стореше), момичето погледна към сергията, от която излизаше пара. Всъщност, топлите храни през топло време бяха много по-добър вариант. Пък и в момента нямаше особено много хора на опашка. Изведнъж идеята за един доста късен обяд по улицата й се стори наистина привлекателна. 
Юми застана по-близо, разглеждайки, и скоро жената зад сергията я поздрави, освободила се от останалите клиенти. 
- Едно от това, моля - японката заяви спокойно, както винаги, без да обръща внимание на интонация или препинателни знаци. 
- Да~ - жената проточи отговора си, хващайки най-горната и пареща клечка от мястото, което Юми бе посочила. - Заповядай. 
- Благод...
Думата беше прекъсната от изненадата на Юми, когато без да иска бутна ръката си в някого, опитвайки да извади парите от чантата си. Не беше забелязала, че зад нея все пак имаше хора, макар и да нямаше опашка. Момичето мълчаливо кимна с глава, сякаш искаше да се извини на момчето зад нея, и отново опита да извади портмонето си, този път без инциденти.

Гост
Гост

Писане by Гост Сря Авг 14, 2013 3:48 pm

Гадост! Цял ден в тази ужасна жега се занимавам с глупости. Тъкмо се бях прибрал в къщи, когато се оказа, че ще трябва да изведа малкия звяр на разходка.
- Оппа, опаа хайде в парка.- молеше се тя и стискаше силно ръката ми.
- Хе Ми... Моля те, току-що се прибрах от работа, а ти искаш навън, пък и е много топло.
- Оппаа.-тръшна се на земята и започна да плаче с нейните крокодилски сълзи.
- Добре, остави ме да се преоблека и идвам.- наведох се избърсах сълзите ѝ, след което се качих в стаята си. Изкъпах се, облякох любимите си летни дрехи и слязох отново долу при малката си сестричка.
- Да тръгваме.- подадох ѝ ръка, тя я хвана и потеглихме.
Мамка му! Обикаляме вече час, а тя е все още бе толкова енергична. Вървяхме по прашните улици пълни с хора,които винаги бързаха на някъде. Беше ме яд -  яд на това,че никой от тях не се усмихва. Защо? Защо всички бяха толкова мрачни и с такива изморени лица? Всичко навън бе мрачно и сиво.
Докато си размишлявах над това усетих, че Хе Ми ме дърпа за тениската..
-  Какво има Хе Ми? Да не би да се измори? - погледнах надолу към нея, а тя сочеше нещо.
- Какво сочиш Хе Ми? - погледнах към това, което сочеше и видях сергия за токкбокки.
- Това ли искаш?
Тя само поклати глава.Е, сигурно е огладняла. Хванах ръката й и се запътихме към сергията за токкбокки, след което се наредихме на малката опашка. Ето че дойде и нашият ред.  Тъкмо щях да посоча на лелката от кое искам, когато момичето пред мен ме удари с лакът в корема.
- Аучч, това заболя! Можехте поне да се извините.- казах леко раздразнено срещу нея. Тя си плати на жената и се обърна към мен.Стори ми се много позната,но от къде ли? Ааа, сетих се!
- Юми това ти ли си?

Гост
Гост

Писане by Гост Сря Авг 14, 2013 8:31 pm

Момичето се обърна назад, чувайки коментара на човека зад нея. Естествено, всички винаги реагираха така, тъй като тя не беше свикнала да говори много. Следователно, извиненията също не й бяха в природата.
- Юми, това ти ли си?
Последвалият въпрос я озадачи наистина този път. Тя ококори очи и отстъпи малка крачка назад. Сякаш се сви леко, изплашена от това, че един непознат знаеше името й. Пък и това изражение, с което я гледаше... Наистина ли я познаваше? 
Въпросният непознат беше момче, с около две глави по-високо от нея. Държеше за ръка нисичко момиченце, което също гледаше с широко отворени очи. Погледът на момчето сякаш беше съвсем искрен. Макар че... Усмивката, която се появи на лицето му, й напомняше за нещо. Или може би беше начина, по който косата стоеше пред лицето му... Колкото повече се взираше в него (а тя наистина се взираше, направо се беше заела да го оглежда от глава до пети, макар да гледаше леко изплашено), толкова повече мислеше, че е напълно възможно да се познават. Не знаеше дали си внушаваше или наистина беше така, но идеите бързо започнаха да изплуват в главата. Изведнъж нещо изскочи в съзнанието на японката. Нещо, което тя бе написала в една своя тетрадка. Много отдавна бе, но се сети точно за тази тетрадка. И тя описваше именно тези черти на нечие лице. 
Не можеше... Наистина ли беше...
- Д... Джунг Ки? - гласът й беше леко грезгав, от изненадата може би, и тя бързо го прочисти, поглеждайки прави в очите на другия. Когато усмивката му стана още по-широка и спокойна, че и тя го бе разпознала, Юми беше сигурна, че не се лъже. 
- Наистина ли - попита отново тя, отново без кой знае каква въпросителна интонация. Погледът й се стрелна към малкото момиченце. - А това е...
Тя не довърши, но беше ясно, че питаше за малката му сестра. Беше чудно, че се сети, имайки предвид, че последният път, когато бе чувала за нея, тя беше бебе... Наистина много време..
- Хей, няма ли да мърдате малко?! - някакъв глас от вече насъбралата се опашка се провикна нетърпеливо. - Не можете ли да си бъбрите другаде?
- Аз... - Юми се мръдна веднага встрани, правейки място на момчето и сестричката му. Погледът й обаче не можа да се откъсне от така познатия чужд.

Гост
Гост

Писане by BaekHyun~ Нед Дек 08, 2013 6:42 pm

Тя помириса подаръка ми и изпищя от радост.След което се хвърли на врата ми.Радвах се, че беше доволна, но маи цвета не и хареса особено.Яяя ще го преживее веднъж!
- Прости ми, че тотално забравих - измрънка. - Изключих напълно... Прости ми, оппа.
Тя направи сладка муцунка.Хаха, беше много хитра.Знаеше, че ако направи една от нейните физиономии и щях да и простя за нула време!
- Гладен ли си? Аз съм и при това доста. Хайде, аз черпя! - госпожицата дори не дочака отговор от негова страна, а веднага го хвана и го задърпа към Street food.
Вече бяхме на уличата с всичките вкусотиийки.Мазни, мазни... мазни колкото щеш.Кое от кое по-мазно и по-вредно, но за сметка на това беше толкова вкусно.Сигурно нямаше човек на света, който да не харесва тези земни изкушения.
- Нали знаеш, че няма да стане!? - казах, като спрях насред улицата и погледнах Лизи в очите.
Тя ме погледна леко объркано и повдигна една вежда.
- Къде си виждала в някоя двойка момичето да черпи?!Няма как да го позволя това! - засмях се и я хванах за ръката, запътвайки се право към редицата от подредени, един до друг, щандове с храна.
Загледах се и вдишах дълбоко от прекрасния аромат, на току що сготвена храна.Имаше такова изобилие, че ако трябваше да избера само една храна от всички, щях да се чудя поне половин час.Искаше ми се да пробвам от всичко, но щях да умра на място от преяждане.
Чух как корема на Лизи издаде недоволен звук.
- Май, някой е доста гладен! - засмях се, като все още държах ръката ѝ.
Обичах да я държа за ръка или да я прегръщам, обичах да усещам нежната ѝ кожа до моята и да целувам пухкавите ѝ устни.
След тези мисли погледнах храната пред мен и в главата ми се появи една много странна и леееееко извратена сцена, която бих предпочел да не споделям, за да не се притесните за психичното ми здраве.
Лизи погледна щанда, пред който се спряхме.Аз последвах примера ѝ и се зачудих... дори не знаех какво точно ми се ядеше в момента.
Погледа ми обкражи всичката тази храна там и примляснах, но най-много пъти се спря на рибените шишчета.
- Аз ще си взема няколко рибени шишчета, а ти ? - обърнах се към Лизи.
Тя от своя стеана заяви, че и се яло яйчени рулца.
BaekHyun~
BaekHyun~
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : EXO-s members
Половинка : Dee Yeon <3
Брой мнения : 241

Писане by Haru Нед Фев 16, 2014 7:04 pm

Стигнаха до streed food-а, а лигите й вече щяха да изкапят. Толкова много храна имаше насреща й. Най-различни мириси, вкусове и звуци се носеха около нея. Не издържаше вече.
- Нали знаеш, че няма да стане!? - спря изведнъж Бекхьон по средата на улицата.
Лизи се стресна от очния контакт, който той осъществи. Повдигна въпросително едната си вежда. Какво искаше да каже? Какво нямаше да стане? Не че беше глупава, но в момента наистина не разбирше. Защо понякога я караше да се стресира толкова много? Доста лесно се панираше и Бьон явно се възползваше от този нейн фактор. За нея не беше никак приятно. Преживяваше всичко адски тежко, а ако се окажеше след това шега, не й беше никак до смях. По-скоро още повече се притесняваше и се затваряше в себе си.
Тя леко повдигна едната си вежда, продължавайки да го гледа със същата обърканост в очите.
- Къде си виждала в някоя двойка момичето да черпи?!Няма как да го позволя това!
Ох, Боже. Това ли било?! Рапърката се намръщи, а той само се засмя сладко, след което я хвана за ръка. Реши да не обръща внимание на случилото се и просто да се забавлява ,защото в против случай имаше вероятност да развали цялата вечер, която беше пред тях.
Вече бяха точно пред храната. Всичкото това изобилие от различни видове, караше устата й да се пълни със слюнка и да се чувства по-гладна, отколкото всъщност е. Добре, че не й се налагаше да пази диети и да си следи теглото. Почти нищо от това, което поемаше не й се лепеше, където и да било за разлика от Джин А и Ка Ън, които вече ги беше страх да хапнат каквото и да било.
Коремът й започна да издава недоволни звуци. Издаде четата за пореден път. Да, наистина си беше доста гладна, а докато беше на гости при Нана, не беше хапнала нищо от смущение, макар че оннито й не спираше да й предлага всякакви неща. Просто, коремът й се беше свил на топка.
- Май, някой е доста гладен - засмя се за пореден път Бекхьон.
Су Йонг кимна смутено, поглеждайки тайничко към ръцете им. Единствено заради него се беше червила толкова много.
Очите й започнаха да обхождат и да изпиват всичката тази храна ,която беше пред тях. Не издържаше вече. В главата й се заформиха всякакви сцени как живее в свят, в който всичко е от храна. Как изяжда абсолютно всичко и накрая вече няма страна и й се налага да отиде на друго място да живее. Като един истински представител на семейство всеядни, Пак обичаше да си похапва.
Накрая Беки обяви, че му се ядат рибени шишчета и я попита какво й се яде. Самата тя не знаеше. Ако имаше едно лесно, всичко щеше да изяде, но не трябваше да се изявява все още като добро прасенце, макар че приятелят й я познаваше като петте пръста на едната си ръка.
- Аз искам яйчени рулца. След това може и още нещо - усмихна се съвсем леко, стисвайки ръката му.
Оправиха си поръчките, Бекхьон плати, макар че Су се опита да го убеди тя да плати, ама не. Накрая се примири и седнаха на една от празните места, за да си хапнат на спокойствие.
- Оппа, това е наистина вкусно! - каза му тя след поредната хапка.
Боже, току-що осъзна колко точно гладна е. Не беше яла от закуска и сега най-спокойно можеше да се възползва от момента и да се натъпче както подобава.
Haru
Haru
♥ I live to let you shine ♥
♥ I live to let you shine ♥

БФФ : Dee Yeon
Половинка : you are not funny.
Брой мнения : 296

Писане by BaekHyun~ Чет Юни 26, 2014 6:11 pm

Поръчаха си.Жената на щанда беше доста възрастна и леко закръглена, но лицето ѝ издаваше някакъв чар, по който от далече се познаваше добрата душа.Тя ги огледа и се засмя.БекХьон забеляза погледа ѝ и се усмихна, но изглежда Лизи беше съсредоточила цялото си внимание върху храната.
- Младите двойки са наистина очарователни. - каза жената и им подаде поръчаната храна.
Беки плати и се засмя, а г-ца Пак се смути, но бързо забрави случката, когато седнаха да ядът на едно от празните места.Той се загледа замислено в нея докато тя пробваше от вкусотиите пред тях.Естествено, че Бьон много си ценеше малкото прасенце до него.Честно казано тя беше единствената, към която се беше привързвал така.Дори през главата му започнаха да минават мисли, че може би я обича?!Ако в действителност беше така, само се надяваше чувствата му да са взаимни.
Обичаше да прекарва времето си с нея, но напоследък и двамата доста бяха заети и не се бяха виждали почти, затова сега мъжкия реши да се нарадва на всяка една секунда с красавицата си!
- Оппа, това е наистина вкусно! - тя го извади от мислите му и от любеното изражение, което беше придобил.
Той взе едно от рибените шишчета и го напъха в устата си.Омо, беше наистина доста вкусно, а на всичко от горе беше и доста гладен.. та представете си колко му се харесаха тези храни!
- Права си!Искаш ли да си хапнеш от моето? - той подаде клечката към устата ѝ.
Не очакваше Лизи да му откаже.Тя обичаше да си похапва въпреки, че понякога се правеше на сдържана.БекХьон доста добре си познаваше прасенцето и знаеше, че всъщност не е така.За него това обаче не беше минус.Приемаше тази страна от нея като наистина чаровна.Всъщност какъвто и дефект да имаше тя, ако въобще имаше, той не го забелязваше, а приемаше всичко глупаво, което тя прави като нещо, което я правеше още по-сладка.Дали наистина това беше любов?
- Хайде, знам, че искаш! - той започна да се смее при вида на изражението ѝ, когато започна да прави кръгчета около носа ѝ със шишчето.Така щеше да усети още по-добре аромата и щеше да се поддаде на изкушението.
BaekHyun~
BaekHyun~
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : EXO-s members
Половинка : Dee Yeon <3
Брой мнения : 241

Писане by Sponsored content

Sponsored content