I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Кафене "Julliet" EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Кафене "Julliet" EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Кафене "Julliet" EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Кафене "Julliet" EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Кафене "Julliet" EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Кафене "Julliet" EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Кафене "Julliet" EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Кафене "Julliet" EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Кафене "Julliet" EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 77 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 77 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Кафене "Julliet"

+2
Wonho
G Dragon ♥
6 posters

Go down

Кафене "Julliet" Empty Кафене "Julliet"

Писане by G Dragon ♥ Чет Фев 16, 2012 9:20 pm

Кафене "Julliet" Thinkcoffee-sm
G Dragon ♥
G Dragon ♥
Green Ent.
Green Ent.

БФФ : Mint~;Bang Yong Guk;
Половинка : single
Брой мнения : 1849

https://k-popworldrpg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Кафене "Julliet" Empty Re: Кафене "Julliet"

Писане by Wonho Съб Сеп 29, 2012 2:55 pm

Днес беше един от малкото й свободни дни в годината. Сутринта се събуди взе си един душ и тъй като другите се бяха разбрали да излязат със свой приятели, ГаЮн остана само в апартамента. Включи телевизора на любимата си музикална програма. Песента на BTOB - Wow беше към края си. Вокала на 4Minute си припяваше заедно с момчетата. Следващата песен беше на Girls` Generation което подсети ГаЮн, че от много време не се е виждала с Юри.
Отиде до стаята си и взе телефона си. Набра бившия член на SNSD и след половин часов разговор се разбраха да се видят в кафене "Julliet", за да споделят последните клюки около живота им.
Чернокосата извади едни тъмносини дънки и една тениска на черни и червени райета от гардероба си. Добави и кафяв колан, а след това обу един от най-любимите и ботушки. Пусна косата си, която беше начупена, взе си чантата и излезе. Навън си беше хладничко, поне по нейните критерии. От време на време слънцето си пробиваше път между облаците и осветяваше града.
След двадесет минутното влачене, ГаЮн пристигна и както винаги закъсня. Юри беше свикнала с редовните й закъснения. Никога не идваше първа на среща. Вокала на 4Minute се запъти към Юри, която си стоеше на една маса и пиеше нещо. Бившия член на SNSD я видя и се усмихна. Щом ГаЮн беше достатъчно близо, за да може Юри да я чуе се извини.
- Съжалявам за закъснението, онни. Много ли ме чака? - попита ГаЮн и седна на едно стол до нея. Въпроса и просто беше излишен. Естествено, че я чака много тя си беше точна и дори идваше по-рано, а вокала на 4Minute винаги идваше с най-малко 10 минутно закъснение.
Wonho
Wonho
Starship Ent.
Starship Ent.

БФФ : I.M, Kihyun
Брой мнения : 114

Писане by Kwon Yuri Нед Сеп 30, 2012 3:21 pm

Откато се премести в новата компания Юри имаше повече свободно време.Днеска имаше тринировка за някакъв танц който Юри научи много бързо затова я пуснаха почивка.
По едно време нейната най-добра приятелка ГаЮн и звънна.Не се бха чували от поне седмица.Говореха си поне половин час.След това се разбраха че ще е по-добре да се видят.Решиха срещата им да е в кафене "Julliet"- доста прияно място.Юри имаше половин час да се оправи.Затова се наложи да побърза.Облече си любимата черна рокличка и взе едни от белите си ръкави.Среса дългата си коса и изправи леко.
След като вече беше готова Юри се отправи към кафенето със служебната си кола.Имаше зъдръстване затова тя се забави малко.Обаче не се притесни защото знаше ,че ГаЮн винаги закъсняваше.
Юри паркира колата пред кафенето и влезе навътре.То както винаги беше почти празно.Момичето се настани на една отдалечена маса и си поръча бяло фрапе.Тъкмо отпиваше от него когато видя приятелката си да идва.На лицето на Юри моментално се изписа усмивка.
-Съжалявам за закъснението ,онни.Много ли ме чака?-попита я ГаЮн докато се настаняваше на стола до Юри.
-Няма проблем!И без това и аз закъснях...имаше задръстване.-усмихнато й отговори бившият член на SNSD.
Щом видя новия клиент сервитьорката ведна дойде и попита ГаЮн какво ще поръча.Викалът на 4Minute си поръча айс кафе и минерлна вода.След като взе поръчката служителеката отпраши към бара.През това време Юри се обърна към приятелката си.
-Еее как е?...Разказвай!-намигна й Юри.-Усетих още по телефона,че ще ми каже нещо важно...Казвай как се казва гаджето?

Kwon Yuri
Kwon Yuri
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Hwang Tiffany. & Takuya Terada
Половинка : -
Брой мнения : 2080

Писане by Wonho Сря Окт 03, 2012 9:39 pm

Сервитьорката съзря ГаЮн и дойде да й вземе поръчката. Вокала на 4Minute не се замисли за това какво ще пие.
- Айс кафе и една минерална вода, моля. - момичето се поклони и отиде да изпълнява поръчката й.

- Еее как е?...Разказвай! - Юри й смигна и я подкани да й разкаже всичко. - Усетих още по телефона,че ще ми каже нещо важно...Казвай как се казва гаджето?
Истината беше, че ГаЮн наистина се влюбила в един индивид, но за съжаление те не се разбираха. Бяха като огъня и водата. Къде се намери Хюна да я запознае със Зико и по някаква случайност тоя МинХюк да се окаже с него. Не стига, че взе тортата която ГаЮн толкова много искаше, ами и сега и се усмихваше толкова нагло. Вокала на 4Minute не му остана длъжна и ма цапардоса един як шамар, който щеше да помни цял живот.
- Не, няма никой .. - ГаЮн се опита да излъже, но не й се получи. Просто не беше в неин стил да лъже. Всичко си го казваше право в очите колкото и да боли. - Всъщност има, но чувствата не са взаимни. При всяка една наша среща се караме и дори в един магазин не ми отстъпи тортата и я взе. Нали уж е джентълмен? Никакъв джентълмен не е! - Смях се прочете в очите на Юри. - Добре, де смей се .. - ГаЮн също започна да се смее, а Юри я последва.
- Как върви при теб? - темата беше рязко сменена от вокала на 4Minute. Не искаше да си припомня за МинХюк и да се нервира допълнително. - Как е в новата компания? Колегите хубав ли са? - усмихна се палаво ГаЮн.
Юри от скоро се премести в новата компания - Green Ent. По този начин кралиците на к-попа се разделиха. SNSD вече не съществуваше, но това решение на ГаЮн много й харесваше. S.M. изискват прекалено много от звездите и трейнитата си.
Wonho
Wonho
Starship Ent.
Starship Ent.

БФФ : I.M, Kihyun
Брой мнения : 114

Писане by Hyorin. Сря Май 29, 2013 10:17 am

Денят беше прекрасен!Слънцето грееше необичайно силно.Всъщост така беше из целия свят.Явно лятото настъпваше по-бързо от колкото си мислеха холата.Даже от няколко години насам още от началото на май или към средата му настъпваше жегата.Природата си знае работа само да не стигне до 40 градуса август месец!
Хьорин беше свободна от тренировки понеже със Бора бха в малка двудневна почивка че после трябваха да ходят да напред назад из Южна Корея и евентуално Китай.Не се знаеше още.Хубавото беше че тя действително имаше нужда от почивка.
Лидерката на Sistar се беше заела да разучава една песен на Бионсе.Беше наистина хубава и момичето искаше да я научи колкото се може по- бързо.Но Бионсе си е Бионсе!Тази жена беше идол на госпожица Ким!Такъв глас,такова тяло че и характер?!Уникална!Всичките песни не бяха много трудни стига човек да подхожда към тях със готовност и желание.Тогава ставаха нещата.Хьорин от своя страна даваше всичко от себе си и нищо не я спираше камо ли една песен.
Тя вече беше изтеглена и на телефона й и бучеше от слушалките й.В ръцете си държеше намачкан лист със текста на него.
-Едно Айс Кафе и минерална вода ,моля.-поръча си на симпатичната женица зад бара.
След като плати нищожно малката сметка младата певица се запъти към една масите навътре в кафенето.
Гласът на Бионсе все така енергичен и уникален се вливаше от слушалките във главата й.Докато вървеше и зяпаше текста Хьорин успя да срита един от столовете и да сресне човека на масата.Тъмнокосата вдигна стреснато глава от хартията и с едно бързо движение издърпа слушалките от ушите си.
-Oh my gosh!-изтреля на английски.Хъм явно благодарение на Бионсе вече инстиктивно реагираше на английски език.
-Съжалявам!-тя се поклони както подобаваше и след като се изправи видя че след сблъсакът й със стола беше успяла да разсипе част от напитката на момичето .-Понякога се отнасям така...съжалявам.Чакайте ето ви салфетка.-тя разбърка чантата си и изрови сухите кърпички.Хьо постави дамската си торба пълна с ненужни неща на стола кото беше понесал ритника й и се наведе да чисти течността от масата.По едно време тя съобрази и вдигна слънчевите си очила ,постави ги като деадема на главата си и продължи да попива влажната повърхност.Сервитьорка изникна от някъде и усмихнато постави поръката на Хьорин на масата до непознатото момиче.
-Аз ей сега си тръгвам само да...изчистя това...-говореше певицата и събираше мръсните салфетки.
Hyorin.
Hyorin.
Starship Ent.
Starship Ent.

БФФ : Sojin. and miss Hyuna♡ ; Dongjun
Половинка : Sander~
Брой мнения : 407

Писане by Гост Съб Юни 01, 2013 4:35 pm

Денят ми беше просто доста изморителен и на всичко отгоре беше адска жега докато се излежавах по точно почивах от изморителната репетиция телефона ми звъна беше най-добрата ми приятелка която настояваше да излезем на кафе интересно не бе ли изморена не я разбирам след 30-мин молитви се съгласих, а те изпищя от радост доста странна личност е ,но и за това си я обичам..
Станах изкъпах се отидох до огромният си гардероб и започнах да се ровя в него мм какво ли да облека това или не това а пък може и това а не не това ох какво да избера все пак каза че ще ме запознае с някой сладък оппа ох нямам търпение какво ли да облека след което намерих любимата си рокля ох много я обичах а пък тя ми стоеше доста добре облякох я и застанах пред тоалетката си и започнах да се гримирам след 15 мин контене станах от тоалетката обух вече избраните обувки взех си чантата и се запътих към колата ми която бе паркирана от пред качих се в нея и потеглих и тогава получих съобщение ето го и него:
Ще се наложи да сменим мястото на срещата ето ти и адреса кафенето е "Julliet"
а и ще закъснея малко изникна нещо важно нали няма да се сърдиш ^^

Е това е ще я убия само да я пипна ще види тя обещавам й.
След няколко минути спрях пред кафенето поогледах малко намерих си място и паркирах влязох в кафенето и седнах , сервитьорката дойде при мен и аз си поръчах ягодов шейк много обичам ягоди след няколко минути тя ми донесе шейка и тъкмо щях да отпия от него когато едно момиче ритна стола ми , а аз се стреснах и разлях питието си тя мигновено се извини и извади от чантата ми носни кърпички и започна да попива разлятото от масата и тъкмо щях да кажа нещо една от сервитьорките дойде при нас за да почисти , а момичето загори...
Аз ей сега си тръгвам само да...изчистя това... каза докато събираше мръсните кърпички..
Аз се изправих и започнах да и помагам и когато се загледах о боже това беше Hyorin доста я харесвах като певица не се познавахме а на мен ми се искаше да се запозная с нея след като приключихме с масата и двете се запътихме към тоалетната да се измием влязохме вътре и след като се измихме аз и се представих..
- Здравей аз съм Т-ае и съм ти голяма почитателка ...

Гост
Гост

Писане by Hyorin. Съб Юни 01, 2013 5:05 pm

Може би за голяма изненада на Хьорин момичето стана и започна да й помага да съберат розовите кърпички.Бяха розови заради ягодови шейк който благодарение на лидерката на Систър беше изсипан на тъмната повърхност на масата.
Двете момичета мълчаливо се запътиха към тоалетните,където се измиха.
- Здравей аз съм Т-ае и съм ти голяма почитателка ...-представи се момичето.Хьорин тъкмо тръскаше мокрите си ръце и й се усмихна.
-Аньонг, Хьорин-имида!-представи се певицата и се се поклони възпитано.След поклона тя отметна дългата си черна коса и подаде ръка за да се здрависа съм новата й позната.
Изглеждаше младичка.
-Ъмм Т-ае-ши или Т-ае -онни?-попита я за да знае как да й казва.Тя й отговори че не и е онни.Явно беше по-малка от нея.
-Оу...-изненада се Хьорин.-Изглеждаш по-голяма.-бързо каза довърши за да не я обиди със рязките си изказвания.
Двете момичета излязоха от тоалетните.Когато стигнаха до масата Т-ае се настани на мястото си и погледна лидерката на Систър.
-Имаш ли нещо против да седна при теб?-попита я Хьо.
Не искаше да й се натрапва затова беше хванала чанатата си във случей че момичето не я иска.Щеше да я разбере.Някаква непозната ей така да иска да седне при теб след като ти е сритала стола и изкарала ангелите...а да не забравим и че й беше разляла напиткага.На кратко Ким беше готова да си събере партакеите и да се насатни на друга маса.Може би Т-ае не беше като нея форевър алоун и чакаше приятели,семейство или гаджето си
Hyorin.
Hyorin.
Starship Ent.
Starship Ent.

БФФ : Sojin. and miss Hyuna♡ ; Dongjun
Половинка : Sander~
Брой мнения : 407

Писане by Heechul Сря Окт 02, 2013 10:12 pm

Бях свикнал с характера на Джесика и не и обърнах много внимание на коментарите. А и аз съм последния, който се интересува от мнението на хората. Е, даже да не признавам, тази тук е малко по - специална от хората, но именно това е причината да я търпя около себе си. А и защото сме в една компания и нямам избор. На моменти отношенията ни дори ме забавляваха. Можем да си се нападаме словесно, но никой не се сърди.
Кафенето не беше далеч, поръчах си обикновено дълго кафе и чаша минерална вода. Всъщност вече бях пил кафе и най - много да ми се отрази на нервите, но нищо. Все ще спя някак довечера.
След като седнахме на масата, забелязах погледа на Айс Принцесата върху себе си и разбрах, че замисля нещо. Това, което ми каза ме накара да се изсмея жлъчно. Аз си знам, че блъфира. Защо ли? Защото аз съм Ким Хийчол. Наречете го самочувствие, или както искате...ама при мен има за какво и не можете да го отречете...
- А ти като гледам си все така заядлива и злобна. - казах спокойно, с игрива нотка в гласа си. Приведох се, подпрях лакти на масата, след което подпрях и брадичката си на тях.
- Външният вид е нещо, което лесно може да се поправи. А нравът и качествата, скъпа моя - не. - това би било по - яко да се каже на някоя проста. Ама Су Йон не беше глупава. Какво повече можеш да искаш от една жена - хем е красива, хем умна. Характера и е друго нещо. Не може да бъде идеална все пак, но все още имаше интереса ми върху себе си. Нищо, че беше минало толкова време. И аз не съм идеален.
Между другото пък тя ми се виждаше дори по - хубава. Не се изненадах, очаквах го. И е все още доста млада. И аз се чувствам като на 18, макар че в казармата понаучих някой неща и може би вече не съм абсолютно същия.
- Намери ли си някой, който да задоволи претенциите ти? - попитах с нагла усмивка, но силно се вълнувах от този въпрос. Беше ми интересно дали се е обвързала. Може първия път да не ни провървя, но съм сигурен, че не е лесно да ми намериш заместник. Както и аз на нея. Просто не можах, а след това потеглих към военния дълг.
Heechul
Heechul
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Kyuhyun,Sunggyu~
Половинка : Loving you forever can't be wrong- Jessica.♡
Брой мнения : 215

Писане by Jessica. Сря Окт 02, 2013 11:30 pm

Браво, Чонг Джесика. Каза поредната невероятна простотия по адрес на Хийним. Едно от най-любимите й занимания беше по цял ден да говори глупости за човека пред себе си. Доставяше й някакво странно психическо удоволствие. Дали от факта, че по природа си злобееше или от това, че говореше за човека, който все още намираше място в сърцето й, и тя не знаеше. Но беше наясно с едно. И това беше, че изпитва мазохистично удовлетворение. Заради него и простотиите по негов адрес.
Игривата нотка в гласа му не остана незабелязана от Айс Принцесата. Су Йон повдигна веждите си. Какво можеше да означава това? И това, че подпря брадичката си с ръце... Познаваше го като петте си пръста. Изключително рядко го правеше. Най-вече, когато е с нея.
Докато ходеха и тя го правеше. По този начин му се любуваше. А, не! Не може той да прави това. Не и Ким Хий Чол! За Бога, все пак говорим за Пепеляшко. Единствен по рода си. В най-скоро време трябваше да посети S.M. Кой ще ръси простотии все пак? Едно от нещата, в които го признаваше беше ръсенето на простотии. Беше много по-добър от нея! И никой не можеше да докаже обратното.
"Скъпа моя".. Джесика си пое дълбоко въздух. Едва се държеше да не му скочи и да му издере очите. Прекрасно знаеше, че не понасяше да й говори като на проста. А и щеше да звучи по-яко ако го беше казал на някое заблудено кифльоче от другата страна на кафенето. Умна и красива. Това бяха точните определения за госпожичката.
- Ха-ха-ха. Не ме разсмивай Хий Чол. Мисля, че прекрасно знаеш, че такова животно все още не съществува - усмихна му се със злобната си усмивка. - Съмнявам се да си си намерил някоя заблудена преди да влезеш в Казармата. А и сега няма как. Много малко време е минало, за да тръгнеш да дириш. Все пак, никой не може да ме замени.
Последното изречение го каза с такова удоволствие, че с малко въображение можеш да си представиш как мед капе от устата й. Просто никой не може да намери втора Джесика.
Тя беше единствена. Уникална. Много мъже се влюбват в нея заради студения й характер. Не случайно я наричат Айс Принцеса. Но, за сега, само един мъж беше успял да разчупи ледената й същност. И този някой стоеше пред нея. Дори сега, след толкова време, отново получаваше онези пеперудки в стомаха си щом го погледнеше. Сякаш нещо се пречупваше в нея и я караше да стане по-кротка и мила.
Кафетата им пристигнаха. Сервитьорката ги остави в центъра на масата. Чонг се протегна, за да вземе чашата си, но вместо нея, докосна нещо друго. Това беше ръката му. Окончателно онова нещо се пречупи в нея. Един огромен леден къс се разтопи за нула време. Ледът, обвил сърцето й, се счупи на милиони парченца. А сърдечният й орган забърза ударите си. Да. Вече беше напълно сигурна в това, което чувстваше. Все още имаше чувства към Хий Чол.
- Прощавай - измрънка Шика, махна ръката си и си взе кафето. Отпи голяма глътка, но си опари езика.
Опита да игнорира болката като отново се втренчи в Ким. Хе-хе, доброто старо зяпане.
Jessica.
Jessica.
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Kwon Yuri, U-know Yunho
Половинка : Nothing can be more wonderful than that feel - Heechul ❤
Брой мнения : 173

Писане by Heechul Съб Окт 12, 2013 9:45 am

Наистина бях стиснал яко зъби. Вероятно ако пред мен беше някой друг, а не Шика, щеше да бъде разгромен, независимо дали с думи или с дела. Повече първото. Май още известно време ще си запазя имиджа на дива и ще побеждавам хората само словестно. Не е толкова в мой стил да се бия. А и най - много да забъркам някой скандал от сега. Мнее...плановете ми са други. Докато дойде време за по - сериозна работа ще се занимавам с малки задължения, ще си наваксвам всичко, което ми е липсвало през последните две години....и ще си качвам постоянни снимки в Инстаграм, разбира се. Феновете ми го обожават. Все пак съм им липсвал и това също е наваксване.
Поех си въздух и за щастие не ми пролича да съм дори малко ядосан. Все пак се сетих за всичко, което сме минали със нея. Или по - скоро аз през какво съм минал, за което тя не знае. Все пак едва ли знае, че се чувствах наистина щастлив, когато бяхме заедно. Едва ли знае, че бях депресиран след това, едва ли знае, че често си мисля за нея и за всичко, и че повечето жени нищо не значат за мен. Разбира се, не го знае. Аз не го показвам. И аз не знам тя през какво е минала, ние не показваме чак такива чувства. Вероятно...поне мен...не мога да покажа нещо такова, защото се чувствам слаб и защото не е в стила ми. Най - вече, че когато мъж е изправен пред жена с характер, ставаме коренно различни. Е, ще видим дали аз мога да прикривам всичко толкова дълго време.
Също като мен, тя беше изнервена от това, което говоря. Самодоволство се зароди в мен, значи не съм изгубил форма. На няколко пъти в казармата бях на път да си го отнеса сериозно, заради тази моя голяма уста, но на кой му пука? Важното е, че успях да се справя, при това сам. Със хитрост и ловкост, и почти никаква физическа сила. Зло във SM? Всичко започна от мен, дами и господа! Джесика, Кюхьон, Юри..-тях си ги бива. Но аз не действам по - техния начин. Прикривам се, не се заяждам с някого веднага. Въпреки това доста често си изглеждам зловещ, дори да не се опитвам. Това е друга тема.
Усмихнах се бегло на казаното от нея. О, да няма да намеря. Но и тя няма да намери такъв като мен. Тя все още има симпатии към мен! Думите и го показват, държанието също. Тя се опитва да покаже качествата си, това е от характера. Различните жени действат по - различен начин. А няма за какво да го прави пред някой, който не и допада дори малко. Ако беше пред някой такъв, не би си направила труда. Тогава би разбрала, че качествата и биха били забелязани дори да не прави нищо. Това е елементарна психология, аз съм правил абсолютно същите действия спрямо нея.
- Може би просто не съм търсил. А и освен това за какво ми е аз да търся, като преспокойно може тя да ме намери? - че не съм търсил, не съм. Не съм имал и желание да си търся. Жените наистина ме намират, но съм преценил, че никоя не е подходяща за мен.
Кафетата ни пристигнаха и веднага се пресегнах да си взема моето. Понеже беше доста горещо и ми пареше, се замотах докато намеря откъде да го хвана. През това време Йон Су без да иска ми докосна ръката. Погледнах я, на лицето и имаше нещо. Този съвсем лек акт на близост със сигурност и се отрази. Толкова се радвах, че вече не съм на 20 и когато опре до това не приличам на влюбен младеж. Но въпреки това в мен се зароди нещо топло и приятно.
- Няма нищо..- казах смирено и придърпах леко кафето си. Идеше ми да се усмихна, но не можех да си го позволя. Подухнах леко и опитах как е на захар. Мм, беше добре. Вдигнах поглед и той се засече с нейния.
- Нямаше ли да ми разказваш как върви в компанията? Каза ми нищожна част, а ако разпитвам Кю ще умра да се смея. - мда, трябваше да се превърна в рицар и да я спася от участта да ме зяпа. Очевидно нещо в нея се промени, а все пак това е Джесика и не знам дали и е добре...ако и тя се чувства...ъмм слаба. Нали аз така се чувствам по принцип.
Този път нещо си протегнах крака и се удари леко в нейния. Не беше като да я сритам като кон, а просто лекичко...
Подсмихнах се криво, и си дръпнах крака съвсем малко, защото не ми е лесно да кажа "извинявай". Отпих от кафето. Дали пък като се опитвах да върна старата тема на разговор не исках да защитя себе си? Това, че ми е все още доста симпатична не е случайно.
Heechul
Heechul
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Jessica. Нед Окт 13, 2013 4:04 pm

Идеше й да се качи на някой небостъргач и да се хвърли от него. Защо го зяпаше? Защо сърцето й се разтуптяваше, когато го погледне? Защо въобще той съществуваше и влизаше и излизаше, когато си поиска от живота й?! Като се замислеше, добре си бе поживяла през двете години, които той прекара в Казармата. Ще вземе накрая да изобрети машина на времето и да го връща в края на Август, 2011 , когато си поиска. Ще бъде велик изобретател! Цял свят ще се кефи на изобретението й, ще го продават като топъл хляб по магазините и ще спечели много пари. Всеки човек има нужда от една такава машина в определен период от живота си. Еми, ето го нейния.
Щеше да продължи най-спокойно да си го зяпа, ако не й беше напомнил за това, че има да му разказва за случващото се в S.M . Да, вярно. Беше забравила съвсем, погълната от собствените си мисли.
Леко въздъхна, намести се на мястото си и тъкмо тръгна да отваря уста, когато усети как друг крак я удря. Погледна ледено към Хийчол, който се подсмихна на криво. Шика повдигна едната си вежда и отметна коса.
- Да.. Вярно, че трябваше да ти разказвам. Първата година от както влезе не беше особено интересно. Само завръщанията са по-интересни. Иначе, от миналата година досега.. Йесънг се взе със СиЕл от 2ne1 и сега имат бебе. Луна и Кий станаха двойка, тя забременя и скъсаха заради една от Neon.M . Хьок Дже и Хьо Йон се взеха отново. ИТък тръгна с Нана от After School, която пък зад гърба му ходела с Крис от EXO-M. Сега Джин Ах и И Фан са заедно. Темин май си пада по Джин Ри. Амбър се превръща в кифльок. Кристъл и Джи Йонг от BIGBANG бяха двойка и скъсаха. Мм.. В последствие ще добавям още. Прекалено е много - за сега се сещаше само за това.
Облегна се назад в стола. Разбъркваше кафето си с малката лъжичка. Дръжката беше украсена с разни цветенца и.. гълъбчета?! При това две, носещи цветя в човките си. Погледна към лъжичката на Хийним. Беше абсолютно същата. Тези да не се шегуваха с тях?
- Стефани си хвана T.O.P от BIGBANG. Новото японско попълнение е напълно обсебено от Юри. Донхе намери любовта в лицето на лидерката на Neon.M .
Повече нямаше да го зяпа! Ако продължеше да го прави, най-много да умре от сърдечни пристъпи, гърчеща се на пода на заведението. За това заби погледа си върху чашата и лъжичката. Гълъби...
Единствено тя и Кристъл знаеха как се беше чувствала, когато с рапъра на Super Junior скъсаха. Външно можеше да не показва емоции, но това, което се случваше в душата й.. не може да се опише с думи. Страдаше от мъка. Чувстваше се празна. Напълно сама.
Този път нейният крак докосна неговия. При това много внимателно. Удостои го с една ледена усмивка. Опитваха се да привлекат вниманието на другия върху себе си. И все пак, беше прекалено взаимно. Както винаги. Черна котка, бял котарак.
Jessica.
Jessica.
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Kwon Yuri, U-know Yunho
Половинка : Nothing can be more wonderful than that feel - Heechul ❤
Брой мнения : 173

Писане by Heechul Пет Ное 01, 2013 3:28 pm

Доста често усещах погледа и върху себе си. Разбира се и аз не и оставах длъжен. При това не нарочно, напротив.  Хмм...това лице май ми липсваше в Казармата. Да не говорим, че там имаше двама идиота, големи фенове на Су Йон.
Постоянно си говореха за нея, хилеха се, обсъждаха. Първоначално ме преследваха, за да разпитват за нея, после ме намразиха, и казваха, че не съм бил достоен за нея. Е, аз ги мразех още от началото. Затова обичах да им сипвам силно разхлабително във водата и да им слагам в дрехите и върху сапуна сърбящ прах. Доста си бяха патили от командира заради мен.  А откъде съм си набавил сърбящ прах и разхлабителни не е важно. Снабдяваха ме от отвън с тях.
След като и напомних, тя взе да ми разказва. Ама честно...как запомняше всичко това? Някои от нещата бяха наистина доста интересни...големи образи сме от SM явно.  През това време не свалях поглед от нея, като само един или два пъти отпих от чашата си.
- Определено никой не си е губил времето, докато ме нямаше. - подметнах.
Тцтц, Джесика, как си останала по - назад? Не ти вярвам, че не съм ти липсвал. Дали пък не можем да последваме примера на Хьо Йон и Хьок Дже? Така като гледам е възможно, стига да си преглътнем гордостите. Не че не бих искал. Поне пред себе си признавам, че малко ми се иска. Все пак...ако си погледна леко егоистичната страна, когато с нея бяхме заедно бях доста щастлив. Това пак е да гледам себе си, нали? Моето щастие.
Този път Джесика ме докосна с крак и ми се усмихна ледено. Олегнах се на масата и се приближих бавно напред.
- Какво ще кажеш...- заговорих тихо, като я гледах в очите.
- след няколко дни да излезем заедно? - Един трябваше да преглътне гордостта си, а сега като тактично я поканих на среща...дори не го усетих като преглътване на гордост. Всмисъл със сигурност не ми беше неприятно да го направя. А със характера и и възможността да ме отреже, вече бях свикнал и едва ли щях да се почувствам много зле от това.  Определено е останало нещо между нас, и сега то се събуди. Но има нужда от подсилване. От отговора и зависи дали това ще стане. А ако откаже...сама ще разбере, че ние просто няма да се забравим. Ние сме в една компания и ще се виждаме честичко, както се виждахме преди. Успяхме да останем разделени, защото аз отидох на военна служба. Иначе не знам какво щеше да стане с нас, като се виждаме почти всеки ден. Може би отново щяхме да сме заедно? Може би, а може би щяхме да се мразим по някаква причина. Не се знае с тези наши бурни характери.
Heechul
Heechul
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Sponsored content

Sponsored content