I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Сънят на Kwon Yuri [С участието на Heechul ] EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Сънят на Kwon Yuri [С участието на Heechul ] EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Сънят на Kwon Yuri [С участието на Heechul ] EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Сънят на Kwon Yuri [С участието на Heechul ] EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Сънят на Kwon Yuri [С участието на Heechul ] EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Сънят на Kwon Yuri [С участието на Heechul ] EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Сънят на Kwon Yuri [С участието на Heechul ] EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Сънят на Kwon Yuri [С участието на Heechul ] EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Сънят на Kwon Yuri [С участието на Heechul ] EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 62 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 62 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Сънят на Kwon Yuri [С участието на Heechul ]

2 posters

Go down

Сънят на Kwon Yuri [С участието на Heechul ] Empty Сънят на Kwon Yuri [С участието на Heechul ]

Писане by Kwon Yuri Чет Окт 18, 2012 9:42 pm

Беше отвратителен ден!Танци,песни, записи ходене напред назат,две фотосесии, едно интервю и постояното присъствие на шевката Франческа Грийн.Юри все още не можеше да свикне с този режим.Понякога лягаше на малкото диванче в гримьорната и заспиваше.Макар и за по-малко от половин час.
Тази вечер от умора Юри забрави да вечеря и направо се просна на леглото си и на второто вдишване вече беше заспала.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Морският бриз нежно погали лицето на Юри.Тя отвори очи.Беше на самотен плаж.Тих,спокоен, красив...само шумът от вълните отекваше в нереалната тишина.Беше облечена с бяла рокля.Омагьосана Юри пристъпи напред.Ситният,златен пясък пареше под босите й крака.Подскачайки тя премина през него и стигна до прозрачната вода.Потопи краката си и започна щастливо да се плацика.Беше много спокойна и весела на това прекрасно място.
Звънливият и глас отекна над вълните.
На светло синьото небе плуваше едно единствено облаче.Силното слънце пареше по кожата на момичето.
Докато тичаше и се смеше весело Юри забеляза мъж на около двайсет-двайсет и пет метра от нея.Беше целия облечен в бяло.Той с бавна крачка се приближаваше към нея.Ухилена до уши Юри се запъти към него.
-ХийЧул-оппа!-запозна го тя.
Kwon Yuri
Kwon Yuri
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Hwang Tiffany. & Takuya Terada
Половинка : -
Брой мнения : 2080

Върнете се в началото Go down

Сънят на Kwon Yuri [С участието на Heechul ] Empty Re: Сънят на Kwon Yuri [С участието на Heechul ]

Писане by Heechul Пет Окт 19, 2012 8:20 am

Въздъхнах и скочих от ниската скала право на пясъка. Беше красиво, но не и реално. Осъзнавах го, следователно това не беше моят сън. Трябваше да има някой наоколо и вероятно трябваше да го намеря. Тръгнах напред по плажната ивица. Бях облечен в бяло и краката ми бяха боси. Вълните достигнаха до краката ми и аз усетих приятното чувство на морската вода.
След секунди чух глас, и забелязах някой в далечината. Женска фигура. Тръгнах бавно. Когато бях по близо забелязах, че това беше Юри. Тя извика името ми и изглеждаше доволна да ме види. Усмихнах се приветливо и приближих още по - близо.
- Юрии! - казах с усмивка и нежно я прегърнах
В бяло беше още по - красива. Нямаше защо да се изненадвам. Това бе Юри все пак. В паметта ми изникна новината, че SNSD са се разпаднали. Беше ужасна новина. Една от най - добрите момичешки групи се беше разпаднала просто ей така. И не само те...
- Изглеждаш добре, както винаги - отбелязах и на нея
Започна леко да пече, но не усещах да ми е горещо. Беше много приятно. За моя изненада на небето се появи и дъга. Да си край морето и да видиш това, беше наистина красиво.
Heechul
Heechul
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Kyuhyun,Sunggyu~
Половинка : Loving you forever can't be wrong- Jessica.♡
Брой мнения : 215

Сънят на Kwon Yuri [С участието на Heechul ] Empty Re: Сънят на Kwon Yuri [С участието на Heechul ]

Писане by Kwon Yuri Пет Окт 19, 2012 10:13 am

ХийЧул се приближи към нея.
-Юрии!-усмихна се приветливо и нежно я прегърна.- Изглеждаш добре, както винаги -довърши все още усмихнат и погледна към небето.Юри проследи погледа му и какво да види!Дъга!Беше уникално красива!Обчаше тези прекрасни явления.От малка винаги се е радвала на дъгата.Може би защото баба когато е била малка винаги преди да заспи й е разказвала за Гонг Сий,момичето минало отвъд цветната дъга.Магична приказка която Юри обичаше!И все още си я спомняше.Тази дъга беше много много по-цвета от всички досега и естествено много по-красива.
-Ехаа!-каза момичето омагьосана от любимото си явление.-Опаа,какво правиш тук?-обърна се към мъжът.
Той извърна поглед към нея леко щипна бузката й.
-Търсех те!
Юри устети как леко се изчервва.После отново се усмихна.Дръпна се от мъжът и отново потопи босите си крака в хладката морска вода.
-Оппа,аз си мислех че с казармата...-говореше Юри докато чертаеше неведими кръкгове с ръце в пясъкът на плиткото дъно.
-Юри,това прсто сън!-нежно й отвърна ХийЧул докато заставаше до нея.-
-Сън...?-мърмореше си момчето докато се оглеждаше в прозрачно синята вода.Не и се искаше да е сън!
Kwon Yuri
Kwon Yuri
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Heechul Вто Окт 23, 2012 3:22 pm

Не след дълго момичето също забеляза дъгата. След това ме попита какво правя тук.
- Търсех те! - отвърнах и аз
Щом някой ме сънуваше просто трябваше да го намеря. Може би някой фенки също ме сънуваха в момента. Не знам...
Юри сподели, че мисли, че съм в казармата. Побързах да и отговоря, че това е просто сън.
- Вероятно истинското ми аз в момента хърка в неудобното легло- подметнах
Не оставаше много време до триумфалното му/ми завръщане. Нямах търпение да дойде. Феновете и момчетата ми липсваха. Момичето се беше загледало във водата, а аз не исках да се натъжава. Все пак Хееним беше тук, а където е той нямаше да се скучае.
- Съзнанието ти създава доста хубави пейзажи. Браво! - поздравих и се загледах наоколо.
- Нека се възползваме максимално от него.
Аз също бях част от съзнанието и, следователно можех да променям посоката на съня. Вероятно и тя го можеше, но само подсъзнателно.
- Хайде да се изкачим по дъгата и да се спуснем от там със сърфове? - предложих със весело изражение.
Момичето ме изгледа леко недоумяващо. Аз само се изсмях мистериозно и я хванах за ръката. Повлякох я към водата и влязохме вътре. Подскочих, и самата вода ме изстреля като трамплин. Чух лекия вик на момичето, но ръката ми я държеше силно. След секунди се приземихме на дъгата. От близо беше още по - цветна и красива. Когато аз се приземих нищо не стана, но когато кракът на Юри докосна едва видимата гладка плоскост дъгата светна още по - силно и дори започна да мига.
- Познава собственика си - пошегувах се.
Трябваше да се изкачим на нагорнище, но като тръгнах усетих, че няма как да се хлъзна назад. Обърнах се към нея
- Идваш ли?
Heechul
Heechul
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Kwon Yuri Сря Окт 24, 2012 10:25 pm

- Вероятно истинското ми аз в момента хърка в неудобното легло- подметна Хеним- Съзнанието ти създава доста хубави пейзажи. Браво! -поздрави я той докато усмихнато се оглеждаше.Юри също огледа местноста.
- Нека се възползваме максимално от него.-предложи мъжът.- Хайде да се изкачим по дъгата и да се спуснем от там със сърфове?-продължи да се усмихва той.
Юри вдигна неудомяващ поглед към ХийЧул.Мъжът бързо хвана ръката й и я повлече към водата.Той подскочи и водата го изтреля нагоре.Юри извика и мощно стисна ръката на Хееним.
След секунди двамата се приземиха на дъгата.Щом Юри докосна гладката плоска повърхност тя светна по-ярко.Момчето се наведе и прокара ръка през нея.
- Познава собственика си - пошегува се той докато вървеше нагоре по дъгата.
- Идваш ли?-обърна се към нея.
Тя само усмихнато кимна и тръгна след него.Двамата вървяха нагоре по дъгата.Звънливия смях на момичето отекваше.В момента тя беше много много щастлива!
Юри и ХийЧул вървяха нагоре.Скоро дъгата беше толкова стръмна,че нямаше никакъв шанс да я изкачат.
-Оппа,хайде да се спуснем надолу във водата!-предложи ухилена бившата членка на SNSD.Той се обърна и майче не беше чул предложението на Юри.
Развеселена Юри тръгна към него и започна да го бута към сръмното.Когато най-сетне успя да го бутне надолу тя беше завлечена с него.ХийЧул я беше хванал здраво за ръката и двамата летяха надолу към водата.
Kwon Yuri
Kwon Yuri
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Heechul Чет Ное 08, 2012 3:20 pm

Изкачвахме се, изкачвахме се , докато не стана прекалено стръмно. Най - много да падна по задник, затова се отказах. Юри извика нещо, докато аз се бях заплеснал. Обърнах се, за да я попитам какво, но тя започна да ме бута.
- Юри, какво..? - и в този момент бях избутан от дъгата и падах надолу. Хванах момичето за ръката и я повлякох със себе си. Стомаха ми започна да се преобръща, но в следващите секунди всъщност ми стана забавно. Започнах да се смея на глас. Цопнахме във водата. Отворих очите си и осъзнах, че не е толкова лошо да виждаш под вода. Беше лесно. Юри все още си стискаше очите, а косата и беше на всички страни. Беше красива гледка.
Излязохме на повърхността.
- Какво предпочиташ? Да излезем, или ти се плува? - попитах и се усмихнах

П.С: извинявай, че е толкова късо ама нямам никаква муза :д
Heechul
Heechul
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Kwon Yuri Съб Ное 10, 2012 1:51 pm

Падането не беше дълго.През цлото време мъжът се смееше високо.Юри се беше вкопчила в ръката му и не смееше да погледне.Най-накрая цопнаха в хладката вода.Момичето все още стискаше очите си и заплува към повърхността.пое си дълбоко въздух и приглади косата си .
-Какво предпочиташ? Да излезем, или ти се плува? –попита ХийЧул усмихнат.Юри бързо му се усмихна,оплиска го с вода и заплува напред.
-Който стигне първи е победител!-викна през рамо тя и ускори темпото.
Тъмнокосата през цялото време се хилеше и успя да се нагълта с вода.Всеки път щом се обръщаше да види ХийЧул всеки път той все повече я приближаваше и приближаваше.Накрая успя да я настигне и даже леко я водеше.Юри се умори и забави ход.Мъжът естествено се възползва от това и бързо заплува към вече близкия бряг.Стигна първи и излезе от водата. Скоро Юри също доплува и засмяна изтръска мократа си коса и седна на псъкът до тъмнокосият мъж.
Момичето забелза прилепналата риза на ХийЧул...Определно беше секси!Юри притеснено отби поглед от тялото а мъжът,изпъна белите си крака напред и загледа дъгата който стоеше още там.
-Аз победих!-каза тъмнокосият.-Каква ще е наградата ми?
Момичето върна погледа си върху него.
-Незнам..кажи какво искаш?-отвърна тя.
ХийЧул се замисли и накрая отговори....

П.С-Няма проблем^^
Kwon Yuri
Kwon Yuri
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Heechul Съб Ное 10, 2012 2:39 pm

Вместо да отговори на въпроса ми с думи, тя го направи с действия. Оплиска ме и тръгна напред. Каза, че който стигне първи е победител. Игнорирах солената вода в носа си, и я последвах. Май не бях от тези, които ще оставят на момичето да победи, само защото са кавалери. Мда, очевидно не бях. Настигнах я, а и тя губеше време, за да се обръща да ме види до къде съм.
Не бях толкова мускулест като повечето идоли, но пък тялото ми беше доста издръжливо. Юри се умори и забави ход. През това време аз се втурнах напред и излязох на брега. Наблюдавах я с усмивка, докато не дойде и не седна до мен на брега. Сега и двамата бяхме мокри и от косите ни се стичаше вода. По принцип истинското ми Аз в казармата нямаше толкова коса, но с радост бях установил, че в съня на Юри си имах любимата средно дълга коса. Съзерцавахме няколко минути дъгата, след което казах:
- Аз победих! Каква ще е наградата ми? - и се усмихнах леко злобно
В огледалото бях установил, че като се усмихна така приличам на аниме герой. Тя попита какво искам. Какво исках?
- Всичко, което поискам? - тя кимна, с лека нотка на подозрителност
Засмях се пак. Ако това не беше сън, не бих си позволил такива волности с такава лекота...но това е сън, следователно не трябва да му мисля толкова.
- Искам целувка. - заявих
И не, нямах предвид приятелска целувка по бузата, или закрилническа целувка по челото. Наведох се леко напред, като много рискувах да ми шибне някой шамар.
Heechul
Heechul
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Kwon Yuri Съб Ное 10, 2012 3:24 pm

- Всичко, което поискам?-попита той с подла усмивка.Юри само кимна и зачака исканията му.ХийЧул си засмя пак.
- Искам целувка.-заяви накрая той.
Тъмнокосата доста се изненада от отговора му.Даже меко казано.В първия момент си помисли,че се шегува,но след като той започна да се приближава към нея установи,че това не беше шега.
Юри гледаше устните му и все още се колебаеше.Обаче нямаше много време за мислене."Това е само сън!"каза си накра тя,затвори очите си и впи устните си в тези на ХийЧул.
Устните на мъжът бяха нежни и топли.Това се хареса на Юл.Почти винаги си е мечтала да го целуне.От както беше приета в SM.Ent го беше харесала.Не само заради вида му,но и заради добрите му качества които бе открила след време.Него най-дълго беше харесвала от групата му.Това обаче никога нямаше да му каже.Първо защато я беше страх,че ще я отблъсне и второ защото..някой й беше казал,че той не я харесва.Това я съкруши.
Въпреки удоволсвието Юл се дръпна назад.Тя заби поглед в пясъка и прокара ръка през влажната си коса.
Започна да мисли дали да каже на мъжът,че го харесва.Мисли,мисли накрая се реши да му каже.Все пак това беше само сън който след време и двамата няма да си спомнят.Вдигна очите си към ХийЧул.Неговия поглед отново беше върху красивата дъга отсреща.
-Оппа?-тихо го повика.Той моментално се обърна към нея.-Оппа ...исках да ти кажа,...че аз...че аз те харесвам.-говореше Юри докато погледа й блуждаеше някъде зад дъгата.-Аз знам,че ти не ме харесваш.Но просто исках да ти кажа...незнам защо..просто така.По добре късно от колкото никога.-завърши изповедта си Юри и се пристраши да погледна мъжът.
Kwon Yuri
Kwon Yuri
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Heechul Съб Ное 10, 2012 4:33 pm

Приближих се напред, след няколко секунди затворих и очите си. Тя доста му мислеше, дори по едно време отворих окото си на половина, за да видя какво точно става. Тя стоеше и ме гледаше, а явно в нея се водеше "война" дали да ме целуне или не.
В крайна сметка го направи, а в мен се прокрадна чувство на задоволство. Строгите ми принципи бяха и плюс и минус. Но сега се чувствах по - свободен.
Юри беше тази, която се отдръпна. Аз се изправих, за да не изглеждам като глупак. Мълчахме няколко минути, а аз наблюдавах менящите се цветове на дъгата.
-Оппа?- каза тихо, а аз се обърнах към нея
Тихо ми каза, че ме харесва, и гледаше настрани. Аз от своя страна наблюдавах лицето и. Май доста усилия и трябваха, за да каже това. След като замлъкна, започнах да размишлявам. През това време дойде някакъв ветрец и магически ни изсуши (xD)
- Юри - започнах
- Невъзможно е някой да не те харесва. - усмихнах се нежно
- Може да ти завиждат, а не да не те харесват.
Може да и се носеше слава, че е зла, злобна и така нататък, но винаги съм успявал да видя доброто у хората. От друга страна Юри беше нежна и също имаше чувства. Това, че има характер не я правеше лоша или зла.
- Харесвам те, разбира се! Виж все пак какво поисках за награда.
Вярно, че за мен да обичаш някой беше по - важно, отколкото да харесваш някой. Но поне за харесване не можех да я излъжа от страх да не и давам напразни надежди. Харесвах я, може би в реалния живот щеше да ми е трудно да заобичам която и да било, но това тук беше сън. Всичко ни беше позволено, нали?
Това не обяснява факта, че в този момент изгарях от желание да я целуна пак. Може би и да я прегърна силно. В главата ми се въртеше въпроса "Защо?".
Heechul
Heechul
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Kwon Yuri Съб Ное 10, 2012 5:30 pm

- Юри - започна ХийЧул след крадко размишление.Юри го погледна раво в очите- Невъзможно е някой да не те харесва. - усмихна се нежно той.- Може да ти завиждат, а не да не те харесват.-говореше той,докато Юл правеше усилие да се усмихне.- Харесвам те, разбира се! Виж все пак какво поисках за награда.
Тъмнкосата кимна пулуусмихната.В момента не знеше какво да му каже.Първо защото след като той приключи стана малко неловко.
-Хайде да се разходим..-предложи Юри,изправи си и и изтупа бялата си рокля от пясъкът.Тръгна да върви по брега,а вълните заливаха стъпалата й.
ХийЧул също се изправи и я последва.Двамата вървяха мълчаливи.
-Оппа,ти обичаш ли някоя?-попита по едно време Юл.
Тъмнокосият мъж очевидно не очакваше този въпрос защото се обърна към Юри със странно изражение.
Бившата членка на SNSD се усмихна смутено.
-Съжалвам,че толкова директно те питам,но от доста време не сме си говорили и виждали..ъмм в реалноста.
Беше права откакто ХийЧул беше заминал в казармата нямаше никаква връзка с него.От време на време чуваше колегите му от Super Junior да казват,че са си говорили с него по телефона.Но само това...
Kwon Yuri
Kwon Yuri
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Heechul Съб Ное 10, 2012 6:14 pm

Момичето се насилваше да се усмихне, докато говорех. След като бях спрял, беше настанало и мълчание. Аз се постарах да разкарам каквито и да било мисли от главата си.
Чувствах се странно. Преди с Юри сме си говорили не веднъж и не е имало никакви неловки моменти. Може би ако това беше реалност, тя няма да ми каже, че ме харесва. А аз нямаше да се осмеля да поискам да ме целуне. Дори не знам дали истинския Аз сънува този сън, или просто си хърка.
Тя предложи да се разходим, и аз се изправих няколко секунди след нея. Добре, че поне вече не бяхме мокри. Забелязах как дъгата започна да избледнява и постепенно се махна. Дали съответстваше на чувствата и мислите на момичето? А това значи ли, че сега те са неясни или помрачени? Само можех да гадая това. Юри наруши мълчанието, като попита дали обичам някоя. Този въпрос ме сепна, и ме накара да я погледна учудено. Това беше доста сериозен въпрос за мен. Може би не си личеше на сцената, но аз бях романтична душа. Аз може би съм от малкото, които като са били малки са си мечтали да бъдат принцове. А сега ме наричат Пепеляшка. Ирония, нали?
Малко след това тя ми се извини за директния въпрос. Иначе беше права. Нито се бяхме виждали, нито чували. Дори с момчетата се чувах рядко. Знаех, че Кюхюн не е вече в групата и от това ме болеше. С него винаги сме били в добри отношения.
- Не - усмихнах се малко горчиво
- Ти поне знаеш, че в нашите среди е трудно да обикнеш някой....Като за начало без да загубиш половината си фенове - направих опит за шега.
- Трябва ми много време на мен. - казах като за последно.
- Ами ти обичаш ли някой? - попитах с интерес
Heechul
Heechul
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Kwon Yuri Нед Ное 11, 2012 9:42 pm

- Не -каза ХийЧул и се усмихна леко горчиво.- Ти поне знаеш, че в нашите среди е трудно да обикнеш някой....Като за начало без да загубиш половината си фенове.Трябва ми много време на мен. -допълни.- Ами ти обичаш ли някой?-попита мъжът с интерес.
Юри мушна едно кичурче коса зад ухото си.
-Ами всъщност...никой не обичам.Не съм имала възможност..Освен това заради особения си характер не съм могла..да обикна никой мъж досега.Странно нали?...Досега си мислех,че момчетата са сбъркани...но...чак сега си давам сметка,че проблема всъщност...е в мен.-говореше тихо Юри докато двамата с ХийЧул се движиха бавно по плажната ивица.
-Може би не ми е писано да обичам..глупава съдба.-тъмнокосото момиче се подсмихна леко...
В последно време Юл имаше славата на злата кралица.Караше с често хората.Даже прекъсна прителски връзки с някои от най-добрите си приятели.Защо ли...?Защото Юри опредлено се беше променила.Не знаеш на какво се дължеше тази промяна...но наистина и вредеше.
-Нищо оппа...ти заслужаваш да срещеш някое достойно за теб момиче..Нистина го заслужаваш.-върна се на темата момичето.
Юл погледна ХийЧул и леко му се усмихна.Той й отвърна на усмивката.
-Благодаря ти.-каза мъжът.
Бившата членка на SNSD извърна погледа си напред и въздъхна дълбоко.
Kwon Yuri
Kwon Yuri
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Heechul Пет Ное 16, 2012 9:15 am

Отговори на въпросите ми, но не можех да не забележа тъгата в отговора. Да си известен не беше толкова лесно. Всеки желае да намери подходящ човек, да се влюби и да изживее най - различни приятни моменти. При нас просто беше по - сложно. След всичко казано от нея, тя каза, че заслужавам някое достойно момиче. Усмихнах се и и благодарих.
- Не се притеснявай за това - казах
- Все още си млада, има много неща, които ще видиш занапред.
Това важеше и за мен. Не трябваше да пропиляваме тези години в съжаление за това, което нямаме.
Вървяхме замълчано напред. Чудех се колко време ли е минало. Сънищата бяха много странно нещо.
- Как е във новата група? - реших да я попитам
Не знам как се сетих за случките от реалния живот. Бях разбрал, че момичето дори е в нова компания. Когато се върнех определено щеше да ми липсва. Както и други хора естествено
Heechul
Heechul
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Kwon Yuri Пет Ное 16, 2012 9:55 am

- Не се притеснявай за това - каза ХийЧул.- Все още си млада, има много неща, които ще видиш занапред.
-Прав си...мммда...-съгласи се Юри.
Двамата все още вървяха напред...движеха се бавно...бавно...все пак за никъде не бързаха.Юл беше забила поглед в пясъкът и леко го подритваше.
- Как е във новата група?-попита изведнъж ХийЧул.
-Съпер е...приятни младежи,...талантливи.Иначе много ми е мъчно за момичетата...най-много ми липсва Юна,Тифани,Съни,Хюйон,Сохьон...всъщност всички ми липсват.Знаеш ли че и Тейон се премести в Green Ent.Скоро обаче не съм засичала.Също така и макнето ви, Кий и Луна...доста хора си отидоха.S.M family започна да се разпада...-отбелаза с мъка Юри.-Честно да ти кажа малко съжалавям,че напуснах компанията.
ХийЧул вървеше до нея и я слушаше внимателно.
-Помниш ли каква забава беше...общете концерти...купоните след тях.Аххх-момичето въздъхна и спомените нахлуха в съзнанието й.Приятни спомени...смях...приятелство..семейство.И следващи момент тя почувства силна носталгия...и мъка.
-Ох боже...-каза Юри с треперещ глас и бързо обърна гръб на ХийЧул.Не искаше да види сълзите й.Изхълца тихо и закри лицето с ръце.
-Юри какво има?-чу притеснения глас на мъжът.-...Юри?-той постави дланта си на едното рамо на момичето.Юл продължи да хълца приглушено.Усети как ХийЧул започна да се приближава към нея.Тя обаче рязко се завътря и отново му обърна гръб.Наведе глава надолу и буйната й тъмна коса закри лицето й.
Kwon Yuri
Kwon Yuri
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Heechul Вто Ное 20, 2012 10:04 pm

Съгласи се с мен и след това отговори на въпроса ми. Изглежда се разбираше с членовете на новата си група и това ме радваше. Също така ми напомни, че още хора са се преместили. Знаех и за повечето от тях. Въздъхнах.
- Сигурно на момчетата ми им е доста кофти без Кю.
Казах това, но погледнах към Юри, защото на момичетата от бившата им група също им беше неприятно. Беше неприятно и за другите групи, които бяха загубили членове. Да не забравяме, че и YG Ent. бяха загубили едни от най - големите си звезди. Две от най - успешните им групи бяха разпаднати...
- Беше уникално. - отговорих на нейните спомени
- Не веднъж съм си мислел за всичко това в казармата. В началото беше адски трудно и имах нужда да се заровя в миналото.
Замислих се над всичко.
- Не смятам да съдя никой от вас за избора. Вие си знаете най - добре какво искате да правите с живота си - казах и се усмихнах, но момичето се разстрои и се обърна на другата страна. Не ми трябваше висок коефициент на интелигентност, за да разбера, че се разплака. Чух хлипане. Ама как не се съобразих, че ако отворя тази тема ще я разстроя? Голям съм идиот понякога. Опитах се да покажа близост, като сложих ръка на рамото и, но тя не ми обърна внимание. Замислих се дали не мога да и оправя настроението поне малко. Видях няколко рачета близо до нас, но сега не ми бяха важни.
- Аз...съжалявам, не трябваше да питам това - запелтечих
- Не е сега момента да плачеш, в живота има много трудности и много трудни избори, само трябва...
Развивах си философските теории, когато усетих болка в кутрето на левия си крак. Нацели ми един не много здрав нокът. Веднъж имах такова произшествие с едни препятствия, че чак тук го усещах. Започнах да крещя с дрезгав глас и да размахвам левия си крак нагоре надолу. Един рак се беше лепнал там и не пускаше. Накрая загубих равновесие и паднах, като една не се сдържах да изругая. Юри ме беше погледнала и не знаеше дали да плаче или да се смее.

Heechul
Heechul
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Kwon Yuri Сря Ное 21, 2012 9:37 am

- Аз...съжалявам, не трябваше да питам това - започна ХийЧул - Не е сега момента да плачеш, в живота има много трудности и много трудни избори, само трябва...-говореше той и изведнъж млъкна и започна да вика.Размахваше левия си крак нагоре надолу.
Стресната Юри веднага забрави за сълзите го погледна.Мъжът продължи да вика докато не загуби равновесие.Той тупна в пясъкът не се сдържа и изруга.Тъмнокосата забеляза малко раче да тича към водата...
Юри седеше и го гледаше двете и ръце все още стояха на бузите й.Сълзите й бяха спряли.Накрая съвсем нечаквано тя започна де се смее.Едната й ръка се премести на устата,а другата на корема й.Понеже наоколу нямаше жива душа тя си позволи да се смее високо и от сърце.
ХийЧул стоеше все още в пясъкът и я гледаше леко усмихнат.Сълзите от носталигия и мъка в очите на Юл бяха заменени от сълзи от смях.Тя продължи да се смее високо и се просна до мъжът на мекия пясък.
-Оппа,съжалявам...,че ти се смея... наистина...-все още се смееше и едва успя да изрече думите от смях.-но това беше смешно...
Мъжът се изсмя дали на ситуацията си или на идиотското държание на Юри.Когато най-сетне момичето се успокои,тя усети че няма и следа от мъката която беше налегнала преди малко...
-Благодаря ти ХийЧул...-промълви тя и за пръв път каза името му без да добавя "оппа".Юл го погледна и се му се усмихна.Изведнъж усети нещо странно в атмосферата в сънят й.Някакво напрежение....
-Какво става?-попита притеснено.
-Незнам...-отвърна ХийЧел и се изправи на крака.Юри го последва.Двамата се огледаха.-Юри виж!-побутна я мъжът.Момичето забеляза как далечния плаж който се намираше на стотина местра от тях започна да блести и да изчезва...щом изчезваше след него оставаше...едно нищо...само бяло пространство.
Юри разбра,че времето им тук...приключи.Обърна се към Хеним и го погледна уплашено.Не искаше да свършва...искаше да остане още малко с него...Тя знаеше,че сега като изчезнат и се събуди...няма да го види скоро.Юл посегна и го свана за ръката.Тръгна да казва нещо, но погледа й беше привлечен от нещо зад него.Момчето пристъпи в страни и видя,че плажната ивица зад него също започна да изчезва.Имаше малко време...наистина малко време.
-ХийЧул...радвам се,че беше в сънят ми..Липсваше ми!Благодаря ти за всички мили думи и за прекараното време.Когато се върнеш от казармата искам да го направим отново!-говореше бързо Юри докато все още се оглеждаше.Бялото пространсво околу тях беше станало огромно.
-Юри...-тръгна да казва ХийЧул,но беше прекалено късно.Пясъкът на пет метра от тях вече блестеше и се топеше в бялото море...
Без да губи време..Юри се метна на връта на мъжът и го прегърна силно.
-Много ще ми липсваш!-прошепна в ухото му.После дръпна главата си назад за да го погледне в очите.Очите му бяха както винаги топли и нежни.Юл се усмихна лекичко после приведе лицето си до неговото и отново го целуна.Искаше да запомни тази целувка затова силно притискаше устните си...
Изведнъж ХийЧул започна да блести и започна да избледнява.Преди да изчезне каза нещо...което Юри едвам чу.
Юл остана сама в бялото пространство...Тя се огледа веднъж,...после се завъртя...беше сама.
-ХийЧул...?-продума тихо..

~~~~~

Юри рязко се изправи в леглото.Огледа се сънено..Беше в реалнстта.За жалост.Тя въздъхна и се отново легна в леглото си.Стоеше в продължение на десет минути беше загледана в тавана.Мислеше си за сънят който блестящо си спомняше.
-ХийЧул-оппа...-измърмори накрая извъртя се настрани,въздъхна и отново задряма....

П.С.-Последният пост е твое задължение!Беше ми приятно да пиша с тебе! :lol:
Kwon Yuri
Kwon Yuri
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Heechul Сря Ное 21, 2012 5:05 pm

Рачето изхвърча и тръгна да бяга. Отдъхнах си и не можах да скрия усмивката си, след като Юри започна да се смее. Мисля, че си бях натъртил задника, но не му обърнах много внимание.
- Не се извинявай...- отвърнах на извинението и и също се засмях на станалото.
Също така ми благодари, а аз само се усмихнах мило. Всъщност нищо не бях направил. Ако "прекрасния ми късмет" не беше заработил, вероятно още щях да говоря празни приказки, а тя да плаче. Момичето усети нещо и попита какво става. Аз също го усетих, но с малко закъснение. И вече знаех какво става, още преди да видя как всичко се изпарява и бива заместено от бяло пространство.
Все пак...всяко хубаво нещо имаше край. Юри каза някой неща на един дъх. Те ме накараха да се усмихна. Преди да и отговоря каквото и да било, тя се хвърли на врата ми, след което ме целуна. Аз разбира се не се отдръпнах. Все пак едва ли има някой нормален мъж, който би могъл да я отблъсне. Аз самият започнах да изчезвам още преди целувката ни да е свършила. Успях да кажа:
- Ще се срещнем пак! - не знам дали успя да ме чуе, но все пак го изрекох на няколко милиметра от нейните устни. След секунди ръцете ми, които се бяха увили около тялото и изчезнаха, както и самият аз. Все едно не съм съществувал. Изчезнах, за да може скоро да се събуди Той....

П.с: Благодаря, и на мен ми беше приятно ^^
Heechul
Heechul
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите