Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 110 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 110 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Heechul's phone
+5
Simon Dominic
Taeyeon
Hongbin.
Kyuhyun
Heechul
9 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Heechul- SM Ent.
- БФФ : Kyuhyun,Sunggyu~
Половинка : Loving you forever can't be wrong- Jessica.♡
Брой мнения : 215
Re: Heechul's phone
Отговор на обаждане: Ало... Хьонг?! ДА свободен съм!
Kyuhyun- SM Ent.
- БФФ : Heechul, Jay Park, Sera
Половинка : soon :3
Брой мнения : 158
Наистина ли, хьонг? Искали са да се криеш от нас? Няма как да ни попречиш! Това не ми харесва, как може да са такива! Ще видят те! Добре съм, малко съм ядосан сега заради това. Ти как си, хьонг?
Kyuhyun- SM Ent.
Добре, няма да се притеснявам... Разбира се, че няма да им кажа на онези. Щом даже не ти дават да ни посетиш и да се обадиш. И на групата няма да казвам. Знаеш ги какви са, ще кажа на един, а той на всички останали. На моменти са такива идиоти... Ооо това вече звучи доста интересно. Слушам!
Kyuhyun- SM Ent.
Не ги тролвам чак толкова. Пък и някои от шега не разбират, затова е още по-забавно като се дразнят. *смее се* Е да учил съм се от най-добрия, хьонг. Искам, ще е по-забавно да живея с теб. Ще каниш ли някой от останалите също?
Kyuhyun- SM Ent.
Колко добре ме познаваш, хьонг. *подхилква се* Благодаря ти, хьонг! Това значи много за мен! Старая се да давам най-доброто от себе си. Нямам търпение да се върнеш и да работим по нови песни. Добре. Както прецениш, ако някой живее при нас поне ще има кого да тормозя *смее се*
Kyuhyun- SM Ent.
SMS
Хьонг ,честит рожден ден!!Не съм сигурен ,че ще получиш този есемес защото поледния път не ми отговори,но както и да е .Пожелавам ти всичко най-най!Любов,щастие,здраве,пари,фенове,семейство.Заслужаваш абсолютно всичко!Ние твоите приятели те чакаме с нетърпение.Липсваш ни.Ох не мога да се стърпя xD...ще го кажа само веднъж и не ми се сърди кхъм ..-старец!Такатака знаеш какъв съм си не се сърди!xD Като се върнеш ще отпразнуваме рожденния ти ден подобаващо.Пхаха като онзи път на Шиндонг.xD
Хьонг ,честит рожден ден!!Не съм сигурен ,че ще получиш този есемес защото поледния път не ми отговори,но както и да е .Пожелавам ти всичко най-най!Любов,щастие,здраве,пари,фенове,семейство.Заслужаваш абсолютно всичко!Ние твоите приятели те чакаме с нетърпение.Липсваш ни.Ох не мога да се стърпя xD...ще го кажа само веднъж и не ми се сърди кхъм ..-старец!Такатака знаеш какъв съм си не се сърди!xD Като се върнеш ще отпразнуваме рожденния ти ден подобаващо.Пхаха като онзи път на Шиндонг.xD
Hongbin.- Jellyfish Ent.
- БФФ : .
Половинка : ♥
Брой мнения : 278
SMS
Стига ,бе!Верно ли!?Ми що не се съберем у нас??Ах няма да стане това обаче ,в момента снимам "We Got Married" със Хьойон ;P Хах,няма да кажа на никой освен на момчетата.Споко.Оле да знаеш колко пропусна ,не истина просто.Аз те оставям ,че гримьорката ме търси че след малко продължаваме снимките.Аре, чао!btw наскоро се чух със Хангенг и той питаше за теб.Май много се затъжил.Обади му се мисля ,че има нужда от най-добрия си пирятел.Малко съм се притеснил за него мисля че се е забъркал в нещо.
Стига ,бе!Верно ли!?Ми що не се съберем у нас??Ах няма да стане това обаче ,в момента снимам "We Got Married" със Хьойон ;P Хах,няма да кажа на никой освен на момчетата.Споко.Оле да знаеш колко пропусна ,не истина просто.Аз те оставям ,че гримьорката ме търси че след малко продължаваме снимките.Аре, чао!btw наскоро се чух със Хангенг и той питаше за теб.Май много се затъжил.Обади му се мисля ,че има нужда от най-добрия си пирятел.Малко съм се притеснил за него мисля че се е забъркал в нещо.
Hongbin.- Jellyfish Ent.
Половинка : ♥
Брой мнения : 278
~SMS~
Оппа, честит рожден ден!^^ Остаряваш, братче ;дд Добре де няма да те дразня, ;д Искам да ти пожелая много здраве, щастие, късмет, любов и всичко най-най! <3 Оппа, липсваш ми много! Искам вече да те видя ;(
Оппа, честит рожден ден!^^ Остаряваш, братче ;дд Добре де няма да те дразня, ;д Искам да ти пожелая много здраве, щастие, късмет, любов и всичко най-най! <3 Оппа, липсваш ми много! Искам вече да те видя ;(
Taeyeon- SM Ent.
- БФФ : SooYoung, Hyunseung, YeSung
Половинка : -
Брой мнения : 361
SMS
Тоз и той с парите и колите... :D Благодаря, хьонг. ;р Щеше да е хубаво да продължиш за да прочета някоя прясна простотия. хд
Тоз и той с парите и колите... :D Благодаря, хьонг. ;р Щеше да е хубаво да продължиш за да прочета някоя прясна простотия. хд
Гост- Гост
SMS
Благодаря ти за пожеланията, приятелю. И се радвам, че един човек ме разбира. Бил съм дърт, бил съм пенсия, бил съм не знам си какво... ДРУГ ПЪТ!
Благодаря ти за пожеланията, приятелю. И се радвам, че един човек ме разбира. Бил съм дърт, бил съм пенсия, бил съм не знам си какво... ДРУГ ПЪТ!
Simon Dominic- Who?
Половинка : .
Брой мнения : 114
SMS
Благодаря ти много, че ми казваш всичко, което се случва с теб и научавам ПЪРВА всичко...
Благодаря ти много, че ми казваш всичко, което се случва с теб и научавам ПЪРВА всичко...
Taeyeon- SM Ent.
SMS
За какво ли? Помисли си хубаво!
За какво ли? Помисли си хубаво!
Taeyeon- SM Ent.
Да, лицето ти е по-важно от мен, оппа, знам... *мълчание* Защо нищо не ми каза за теб и Шика? *говори бавно и тъжно*
Taeyeon- SM Ent.
Аха... и аз те обичам оппа, знаеш, точно затова се ядосах. Мислих, че ми казваш всичко, още повече щом се отнася до някое от моите момиче и знам, че нямам право да ти се бъркам, ама да ти изкочи просто от ума, стана ми гадно, че трябваше да науча случайно при това.Ами ако не и се бях обадила? Ако не ви бях видяла на сватбата? Кога щях да разбера? На сватбата ви ли? Мислих, че сме по-близки... *говори без да си поеме дъх ;д* Чакай... какво?!
Taeyeon- SM Ent.
Ами... аз искам да знам точно заради това. Знам колко ти липсваше и колко ти беше трудно. Просто... да ще се притеснявам дали ще се получи между вас и да ще мисля за това, но нямам против... По-важно е да знам, дори да не си сигурен.
Taeyeon- SM Ent.
Явно е така. Но оппа... моля те казвай ми вече. Наистина гадно се почувствах.
О... мислих, че никой не знае освен Суйон, защото живея с нея и Темин всъщност... *започва да говори притеснено* Ама то не е кой знае е какво... Няма какво да ти кажа. Не е важно, оппа.
О... мислих, че никой не знае освен Суйон, защото живея с нея и Темин всъщност... *започва да говори притеснено* Ама то не е кой знае е какво... Няма какво да ти кажа. Не е важно, оппа.
Taeyeon- SM Ent.
И все пак всичко...
Ама оппа, не говори така за Джуни де! Не е толкова лош колкото го изкарвате всички. И не онзи не е. Но не се безпокой той дори не ме забелязва. Така, че нямаш проблеми. И да известен е така, че го знаеш, но ме е срам да ти кажа...
Ама оппа, не говори така за Джуни де! Не е толкова лош колкото го изкарвате всички. И не онзи не е. Но не се безпокой той дори не ме забелязва. Така, че нямаш проблеми. И да известен е така, че го знаеш, но ме е срам да ти кажа...
Taeyeon- SM Ent.
Оппа... *избухва в смях* Значи не е грозен! Поне за мен не е! Не не е. *продължава да се смее* Няма да ви сравнявам. Ти си си хубав, той е ...да няма да споделям какъв е *засмива се притеснено* Ох, добре ще ти кажа *поема си дълбоко въздух* Но той не ме забелязва, така че няма нищо. Добре де... Хьон Джунг *съвсем тихо казва името*
Taeyeon- SM Ent.
SMS:
Пепеляшко, весели празници и на теб, старчок! ;д Продължавай да бъдеш все толкова хубав и прелестен. Не забравяй, че си the most beautiful woman in this fuckin' world! Да се мажеш с кремчетата и да се грижиш за себе си, както и за останалите момчета. И за момичетата от SNSD да се грижиш! ;д Хайде, всичко най-хубаво, хьонг ^^
Пепеляшко, весели празници и на теб, старчок! ;д Продължавай да бъдеш все толкова хубав и прелестен. Не забравяй, че си the most beautiful woman in this fuckin' world! Да се мажеш с кремчетата и да се грижиш за себе си, както и за останалите момчета. И за момичетата от SNSD да се грижиш! ;д Хайде, всичко най-хубаво, хьонг ^^
YeSung- SM Ent.
- БФФ : SuJu's gentlemen, Taeyang, Taeyeon, Uee, Kevin Kim
Половинка : CL <3
Брой мнения : 1069
SMS
Мерсии хьонг! Ще взимам пример от теб много ясно , от кой друг може? ;д
Мерсии хьонг! Ще взимам пример от теб много ясно , от кой друг може? ;д
Kyuhyun- SM Ent.
SMS~
Мерси, оппа! <3 Че как не, на теб разбира се, че съм се метнала! ;дд То с такъв прекрасен брат! ;д Няма, обещавам! Аааа ако ще идваш да ми носиш подарък! Без подарък няма да те пусна у нас! ;д
Мерси, оппа! <3 Че как не, на теб разбира се, че съм се метнала! ;дд То с такъв прекрасен брат! ;д Няма, обещавам! Аааа ако ще идваш да ми носиш подарък! Без подарък няма да те пусна у нас! ;д
Taeyeon- SM Ent.
SMS
Благодаря, хьонг!
ъм... да това би било...
Благодаря за пожеланията, хьонг!
Благодаря, хьонг!
ъм... да това би било...
Благодаря за пожеланията, хьонг!
Xiumin- SM Ent.
- БФФ : J-Da., N
Половинка : ~LoLita <3
Брой мнения : 159
Отговор на обаждането:
Ти си луд, Ким Хий Чол! *ръмжи и се прозява* Мерси, оппа! ;з Но знаеш, че няма как да не те ядосвам, хаха ;д особено след като ти ме ядосваш повече и продължаваш все така упорито да закъсняваш за всичко ^^
И аз те обичам и ще те обичам още повече ако дойдеш на ранина. *пак се прозява*
Ти си луд, Ким Хий Чол! *ръмжи и се прозява* Мерси, оппа! ;з Но знаеш, че няма как да не те ядосвам, хаха ;д особено след като ти ме ядосваш повече и продължаваш все така упорито да закъсняваш за всичко ^^
И аз те обичам и ще те обичам още повече ако дойдеш на ранина. *пак се прозява*
Jessica.- SM Ent.
- БФФ : Kwon Yuri, U-know Yunho
Половинка : Nothing can be more wonderful than that feel - Heechul ❤
Брой мнения : 173
Не ти е лесно викаш, а? ;д
Вече ме налазиха, оппа. Не закъсняха *смее се* Ще те чакам! Лека нощ и на теб, mr. Chu~~ *също праща целувка и Хийним затваря*
Вече ме налазиха, оппа. Не закъсняха *смее се* Ще те чакам! Лека нощ и на теб, mr. Chu~~ *също праща целувка и Хийним затваря*
Jessica.- SM Ent.
- БФФ : Kwon Yuri, U-know Yunho
Половинка : Nothing can be more wonderful than that feel - Heechul ❤
Брой мнения : 173
Страница 1 от 2 • 1, 2
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M