I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Звукозапсно студио D EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Звукозапсно студио D EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Звукозапсно студио D EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Звукозапсно студио D EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Звукозапсно студио D EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Звукозапсно студио D EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Звукозапсно студио D EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Звукозапсно студио D EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Звукозапсно студио D EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 51 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 51 Гости :: 1 Bot

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Звукозапсно студио D

2 posters

Go down

Звукозапсно студио D Empty Звукозапсно студио D

Писане by Park Bom Съб Фев 18, 2012 4:04 pm

В работен процес: 2NE1
Park Bom
Park Bom
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : Kara♥, BoA, Kwon Yuri, . , Dongho(фен), Hayuki H. , Xiah Junsu, Dara,Minzy
Половинка : Jungmin
Брой мнения : 432

http://all-over-the-world.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Звукозапсно студио D Empty Re: Звукозапсно студио D

Писане by Park Luna Пон Юни 04, 2012 5:07 pm

Време беше да тръгва за YG Ent. Нямаше търпение да се види с Бом и да се запознае с Минджи и Дара, ако са се съгласили.
Излезе от сградата на S.M и тръгна пеша към другата сграда. Вървеше бавно, все пак имаше цял ден.
Докато вървеше Сън Йонг се наслаждаваше на времето. Типичен ден за началото на юни - слънчицето топличко пече, тук таме се вижда по някое облаче..
Момичето си затананика Hot Summer и забеляза, че в далечината се мярка сградата на YG. Неусетно забърза крачка и даже започна да подтичва.
Не след дълго беше пред вратите на лейбълът на едни от най-големите имена в k-pop бранша.
- Къде отиваш? - попита охраната.
- Тук съм, за да взема едни документи от шефа ви и едни неща от Джи Йонг.
След като чу думата "шеф" охраната веднага я пусна. Луна се усмихна и зачака асансьора.
След като асансьора пристигна от него излезе BigBang в пълен състав.
- Хей, здравейте. - поздрави ги тя. Момчетата я изгледаха очудено, явно не я бяха очаквали. - Джи Йонг, тъкмо ти ми трябваш. Идвам да взема някои твои аксесоари, преди няколко дена говорехме за това.
Лидерът кимна и каза на другите, че ще дойде по-късно. Набутаха се пак в асансьора и се заискачваха нагоре.
Поговориха си малко и слязоха. Отидоха в гардероба на групата и той й ги даде. Беше ги приготвил.
- Благодаря. Извинявай за притеснението. - ДжиДи й отговори, че няма нищо и излезе. Сега беше ред на шефа и документите..
Почука плахо на вратата на кабинета на президента на YG.
- Влез.. - чу се един сърдит глас от вътре и Луна влезе. - Ти ли си от S.M? Ето документите! - мъжът й връчи една папка и с жест й каза да излиза.
- Е, свърших работата, сега да открия Бом-онни. - тя започна да се лута из компанията докато не се натъкна на врата с надпис Звукозаписно Студио D, а отдолу 2NE1. - Хммм.. може да е тук?
Луна натисна дръжката и влезе в помещението. Звукозаписно студио като всяко друго и Парк Бом наистина беше тук.
- Бом-онни, здравей! - усмихна се Сън Йонг.
Park Luna
Park Luna
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : CL, Sulli., Zinger~, Minsu, The Cow Milka
Половинка : Ilhoon ;3
Брой мнения : 2362

Писане by Park Bom Пон Юни 04, 2012 6:13 pm

Реши по-рано да отиде до компанията. Беше станала рано и не знаеше какво да прави. Бом беше преспала в нейния апартамент, защото знаеше, че Чае Рин щеше да си има гости и не искаше да ги притеснява... Днес трябваше да са в студиото. Теди им беше казал, че цял ден щя ли да стоят там. Нямали да имам репетиции. Това `и се хареса. Щеше малко да си отдъхне от всичките тези тренировки върху танците им. Облече се и излезе от апартамента си.

Времето беше хубаво. Мениджърът им `и предложи да я закара, но тя отказа. Искаше да се разходи, заради хубавото време. Искаше да подиша чист въздух. Бом беше в доста добро настроение, защото, когато времето беше хубаво, нейното настроение също е хубаво. Винаги беше така. Започна да върви по улицата, която водеше до агенцията. Вървеше и гледаше как хората минават покрай нея. Видя две момичета да минават покрай тях, хванали се под ръка, смеещи се. Замисли се, че от известно време няма време да се види насаме с Дара и да си поговори с нея. Толкова много искаше, но постоянно бяха заети и нямаха свободни дни...След известно време ходене, стигна до сградата. Щом охраната я вида, веднага я пусна. Тя се поклони и се усмихна. Отиде до асансьора. Влезе вътре и натисна копчето. След няколко минути вече се намираше пред вратата на студиото. Отвори вратата. Вътре беше тъмно, понеже нямаше все още никой. Включи лампите. Извади слушалките си и ги включи към телефона. Разположи се на дивана и си пусна една от новите песни на BIGBANG.

Усети как някой отваря вратата. Извади едната слушалка от ухото си.
- Бом-онни, здравей!
На вратата стоеше Луна. Бом `и се усмихна.
- Здрасти! - каза тя. - От много отдавна не сме се виждали.
Отиде при нея и я прегърна.

Park Bom
Park Bom
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : Kara♥, BoA, Kwon Yuri, . , Dongho(фен), Hayuki H. , Xiah Junsu, Dara,Minzy

Писане by Park Luna Пон Юни 04, 2012 6:56 pm

- Здрасти!От много отдавна не сме се виждали. - Бом стана от стола и двете се прегърнаха.
- Как си онни? Наистина от доста отдавна не сме се виждали. Четох в интернет, че ходиш с малкия Сюнгхюн. Вярно ли е?
Сън Йонг внимателно изслуша отговорът на последния въпрос, който зададе. Значи наистина двамата ходеха. Това си беше чудесно!
Луна плесна въодушевено с ръце и седна до момичето.
- Кааакво слушаш? - попита F(x)-ката и внимателно взе едната слушалка и я сложи в ухото си. Звучеше една от новите песни на BigBang. - Омооо, забравих да поздравя Джи Йонг за новия им албум! Страхотен е, особено Monster и Alive!
Двете се заслужаха в менящите се парчета. Със сигурност BigBang бяха единствената група, която можеше да си конкурира със SuJu, просто другите групи, някак си, не бяха достойни да са конкуренция на Кралете.
- Аз от няколко седмици слушам само j-pop, предимно The Gazette и KAT-TUN. - русокосата си пое дълбоко дъх. - Мисля, че е време да ти кажа за нещата, които свърших през последния месец..
От къде да започнеше? От срещата `и с Че Рин в парка и след това на баскетболното игрище, от моментът, в който Кий скъса със Съни и `и предложи по време на една от тренировките в S.M, или от нощния клуб, където стана белята?
Момичето леко попипа корема си.. Искаше да махне детето, все още беше твърде млада за деца, Ки Бум също беше още млад, а и ако шефът разбереше щеше по най-бруталния начин да я изхвърли. Но ако сега абортираше след това можеше да няма шанс да бъде отново майка и щеше да реве месеци наред заради детето.. Толкова трудно беше, кариерата или семейството? А и ако го родеше щеше да е извънбрачно, а това не се приемаше добре в Южна Корея.
- Преди около месец се срещнах с Че Рин в парка и бягахме заедно. След това към нас се присъединиха ЙеСънг, ТеМин, ДжонгХюн, МинО, Джин Ги и Кий. Играхме баскетбол и кошът започна да пада и щеше да падне върху мен ако Кий не ме беше спасил. Няколко дена след това той скъса със Съни и по време на една от тренировките ми предложи. Седмица, някъде след това, отидохме на дискотека заедно с МинО, Джонгхюн и Ки Бум, където се срещнахме с Хьо Рин и Че Рин. Към нас се присъединиха ЙеСънг и ЪнХюк. По някое време на двама ни, на мен и на Ки Бум-оппа, ни стана нещо и се награбихме на едно от сепаретата, където стана белята и сега.. ами.. Бременна съм.
Последното изречение сякаш фрасна Парк Бом. Очите й се разшириха от изумление.
Park Luna
Park Luna
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Park Bom Пон Юни 04, 2012 7:17 pm

Бом не знаеше, че в Интернет вече има слухове за нея и Сеунгри. Те бяха верни, да, но не мислеше, че толкова бързо ще се разпространи. Бом въздъхна.
- Да, вярно е. - отговори тя.
Луна изглежда се радваше поради този факт. Бом също се радваше, че тя не започна да я разпитва защо и да `и казва, че не е правилно...Подаде едната слушалка на Луна. Тя започна да `и разправя как от известно време слушала J-pop. Честно казано Бом не слушаше толкова често J-pop. Единствено слушаше KAT-TUN, защото познаваше един от членовете им и защото групата много `и харесваше. Правеха добри песни. Обикновено ги слушаше, когато заспиваше...Седна по-удобно и се заслуша в думите на Луна. Усмихваше се и кимаше. Нямаше нищо нередно в разказа `и, но когато чу последното изречение, Бом се стъписа. Очите `и се разшириха от изумление.

...Минаха няколко минути. Бом все още гледаше със същия поглед. Изумен поглед. Не можеше да повярва какво беше чула преди малко. Тръсна глава. Погледна Луна.

- Ти си бременна? - викна Бом въпросително.
Момичето срещу нея само кимна. Парк Бом въздъхна. Все още не можеше да го приеме или по-точно да си го представи.
- Но ти си толкова млада. - започна тя. - Аз съм почти на тридесет години и не съм бременна, дори не съм мислела за деца, а ти си толкова млада и вече си имаш едно такова. Аз се радвам за теб. Честито. Но какво смяташ да правиш?
Бом внимателно пипна корема на певицата и се усмихна.
Park Bom
Park Bom
YG Ent.
YG Ent.

Писане by Park Luna Пон Юни 04, 2012 7:52 pm

- Ти си бременна? - викна Бом. Сън Йонг кимна и `и направи знак да бъде по-тиха.
Ако някой друг чуеше то щеше да стигне до шефа на S.M и тогава.. не `и се мислеше какво можеше да направи президента.
- Но ти си толкова млада. Аз съм почти на тридесет години и не съм бременна, дори не съм мислела за деца, а ти си толкова млада и вече си имаш едно такова. Аз се радвам за теб. Честито. Но какво смяташ да правиш?
- Да, млада съм, но белята вече стана. И аз не бях мислела за деца, нито Ки Бум-оппа, но резултатът е на лице. - усмихна се Луна. - Всъщност.. не знам какво смятам да правя. Все още не съм казала на мама и татко, а и не знам как да им го кажа. Ако татко разбере ще убие Кий. Знаеш бащите какви са. Всъщност си мислех за аборт, но след това може да нямам отново шанса да бъда майка, а и ще плача след това месеци наред за бебето. В S.M братовчедките ми и момчетата от SHINee се басираха какво ще е бебето. Братовчедките ми заложиха на момче, а Шайнитата на момиче.
Мда, такива неща се случваха в лейбълът на F(x) . Басираха се за почти всичко, което беше изгодно. Дори и тя се беше басирала веднъж с лидерката на Girls' Generation дали F(x) ще оберат повече ръкопляскания от SNSD група и естествено Луна беше победила.
Парк Бом внимателно сложи ръка на корема `и. Все още не можеше да се усети, че там има нещо, но след няколко месеца не само щеше да се усеща, но щеше и да се вижда.
- Ки Бум е много щастлив, че ще става татко, но се скарахме заради намеренията ми за аборт. На всяко едно събиране на S.M се караме.. Подминаваме се по коридорите. Веднъж се опита да говори с мен, но аз го отрязах по доста гаден начин и сега съжалявам, но и не намирам смелост да говоря с него.. Всъщност, как върви работата при вас?
От кога F(x) не бяха пускали нова песен? От миналото лято.. С голямо нетърпение очакваха текстът на новата им песен. За сега само се говореше между мениджърите за видеото към песента, но нищо по специално.. Знаеше само, че ще клипът ще е в стил Древен Чосон..
Park Luna
Park Luna
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Park Bom Пон Юни 04, 2012 8:17 pm

Бом поклати глава и заговори по тихо, за да не я чуе някой.
- Бащата на детето ти е прав. Не е нужно да правиш аборт. Сигурна съм, че шефът ти ще разбере. Също така трябва да се сдобриш с Ки Бум-ши. Не е нужно да се карате. По-добре да сте заедно, щастливи, да кажете тази новина заедно на родителите ти и шефа ви. Така ще е по-добре. Не мога да ти дам повече съвети, защото хич ме няма в такива работи. Мога да давам само съвети за музика. - засмя се Бом. - Но съм сигурна, че ще намериш правилното решение.
На Бом `и стана интересен разказът на Луна за басирането. Беше хубаво, че хората в компанията `и го приемаха нормално, че нея съдеха. Това беше добре за нея. парк Бом стоеше пред Луна и не можеше да спре да се усмихва. Толкова се радваше за нея и бебето, че ако Сън Йонг направеше аборт, Бом със сигурност щеше да я убие. Но същевременно и се тревожеше за нея. Как щеше да се оправя в цялата тази работа. И кариерата и бебето. Бом много искаше да `и помогне по някакъв начин, но не знаеше как...От друга страна певицата беше щастлива, че няма такива проблеми. Да, тя беше почти на тридесет, но все още не искаше да мисли за деца. Кариерата `и беше по-важна за сега. Може би като започнеше да става на тридесет и пет и нагоре, щеше да помисли по въпроса. Но засега не.

Замисли се. Какво ставаше при тях? Отговорът беше, че нямаше нищо ново.
- Взаимоотношенията за по старо му. Новото е че към средата на Юни ще издаваме нов албум. За което много се радвам. - каза Бом и започна да пляска с ръце по нейният си начин.
Кръстоса крака и се намести по-удобно на дивана. Погледна към Луна.
- Щастлива ли си? - попита Бом изведнъж.
Park Bom
Park Bom
YG Ent.
YG Ent.

Писане by Park Luna Пон Юни 04, 2012 9:10 pm

И тя се надяваше на това, че ще намери правилното решение.. Туинс Куинс вече я бяха заплашили, че ако махне детето ще `и стъжнят живота.
- Взаимоотношенията са по старо му. Новото е че към средата на Юни ще издаваме нов албум. За което много се радвам.
- Как сте с двете нови групи? - искаше да научи възможно най-много около двете нови групи в YG. Беше разбрала, че едната ще са само европейки, а другата ще е смесена с един европеец или американец, или какъвто там беше.
- Щастлива ли си? - попита я Бом.
Дали беше щастлива? Да, при това много! Все пак не всеки ден се става майка и не всеки ден тръгваш с любовта на живота си.
Макар, че феновете на SHINee и F(x) я харесваха повече като двойка с Оню се примириха с мисълта, че вече има КийНа.
- Да, щастлива съм. Все пак съм с любовта на живота си, въпреки че сме скарани, а и ще ставам и майка.. Само Джи Йонг да не разбере, защото ще ми откъсне ушите следващия път, когато се видим. Харесва ми мисълта да бъда майка, но не знам как ще съчетавам работата и родителските отговорности.
Луна се облегна на креслото, което беше заела и обви корема си с ръка. През последните дни в умът й беше само какво ще бъде - момиче или момче.
Вчера по време на тренировката треньорът я попита нещо я тя изтърси "Момиче!". Момичетата и тренерът я погледнаха така сякаш е паднала от Марс..
Park Luna
Park Luna
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Park Bom Вто Юни 05, 2012 4:46 pm

Бом се усмихна.
- Радвам се за теб. - каза Бом.
Замисли се за двете нови групи. С едната не контактуваха много, заради BIGBANG. Neon.M бяха залепени за момчешката група, затова не можеха да разговарят толкова често и да се опознаят много добре. Тя много искаше да ги опознае, а и беше сигурна, че и те също искат, но засега не им се отдаваше възможност. Но с другата група беше много, много по-добре. С Mistery доста често си прекарваха времето заедно. Беше ги опознала добре. Говореха си, даваха си съвети и им беше доста добре заедно. Смесената група беше добра компания според Бом. Не знаеше какво мислят Дара, Миндзи и Чае за тях, но беше сигурна, че и те ги харесват. Mistery бяха една уникална група. Като 2NE1. Всеки член от групата беше различен. Нямаха нищо общо по между си. Е, може би имаха, но не чак толкова много неща. Всеки имаше различен характер. Уникален характер. Бом много харесваше характера на Сторм. Допадаше `и. Също така харесваше характера и гласът на Суки. Тъкмо затова `и беше нещо като ментор. Даваше `и съвети и т.н. Прекрасно си прекарваше времето с тях, но от известно време не се виждаха толкова често, защото тя беше доста заета около албума и всичко останало.
- С Neon.M нещата не вървят добре. Честно казано не ги познавам много, много. Но с Mistery нещата за прекрасни. Те са чудесна група. Членовете `и са готини хора, с които много лесно можеш да разговаряш. Сигурна съм, че ще ти допаднат, ако ги срещнеш някой път.
Погледна към часовника. Имаше още доста време докато останалите дойдат. Стана от дивана и отиде до електрическото пияно. Включи го. Бом можеше да свири на пияно още от малка. Обичаше да свири, но не го правеше, защото нямаше кога и за какво. Сложи пръстите си на клавишите и засвири мелодията от нейното второ соло "Don`t cry". Беше научила мелодията след като записа песента. Много `и харесваше...
Park Bom
Park Bom
YG Ent.
YG Ent.

Писане by Park Luna Вто Юни 05, 2012 6:11 pm

Бом каза, че се радва за нея, а Луна от своя страна само се усмихна смутено.
- С Neon.M нещата не вървят добре. Честно казано не ги познавам много, много. Но с Mistery нещата за прекрасни. Те са чудесна група. Членовете `и са готини хора, с които много лесно можеш да разговаряш. Сигурна съм, че ще ти допаднат, ако ги срещнеш някой път.
- В интернет четох, че единият от Mysterie бил курвар.. Всеки ден ги сменял. За лидера четох, че бил доста мрачен човек. За другите двама няма нищо интересно..
Бом-онни стана от стола и отиде до електрическото пиано. Включи го и започна да свири мелодията на втората и соло песен - Don't Cry.
Сън Йонг много харесваше гласът на Парк Бом, но за жалост много малко хора го оценяваха. Другите се водеха по това, че щом носи къси поли значи е курва.. Такива неща беше чела за нея, че ако й изпееше всичко щеше да умре на място.. Русокосата просто нямаше думи колко злобни същества могат да са хората.
Русото момиче се усмихна и стана от мястото си. Приближи се до Бом и се заслуша в мелодията.. В момента се случваше нещо толкова истинско..
- Ще позволиш ли..? - попита Луна и се намъдри до нея. Пое си дълбоко въздух.. Не можеше да си спомни кога за последно беше свирила на пияно..
Малко неуверено започна да свири заедно със своята онни, но бързо си припомни всичко.
Park Luna
Park Luna
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Park Bom Сря Юни 06, 2012 6:02 pm

Поклати глава. Не можеше да повярва какви глупости пишеха в Интернет. Нищо от това, което `и каза Луна за смесената група не беше вярно. Е, Сторм си беше малко мрачен на пръв поглед, но когато човек го опознаеше, разбираше, че той е прекрасен човек, с който можеш много лесно да разговаряш...
Бом се помръдна и направи място на Луна. Двете засвириха заедно мелодията. Получи се доста красиво. Свиреха в синхрон.

- Не знаех, че можеш да свириш. - каза Бом, когато свършиха да свирят.
Облегна се на бюрото на Теди и се загледа в земята. Замисли се за всички прекарани дни в студиото. За всички записани песни. За прекрасното и забавно време, което бяха прекарали в тази стая. Тръсна глава, за да махне тези мисли. Щеше да мисли за тях по-късно.

Телефонът и започна да звъни.

naega jeil jal naga
naega jeil jal naga
naega jeil jal naga
naega jeil jal naga
je je jeil jal naga

Взе телефона си. Оказа се съобщение. Погледна го и въздъхна. Отменяше се срещата им с Теди в студиото.

- Е, явно няма вече какво да правя тук. - промърмори Бом и се обърна към Луна. - Искаш ли да отидем някъде другаде?
Park Bom
Park Bom
YG Ent.
YG Ent.

Писане by Park Luna Сря Юни 06, 2012 9:10 pm

- Не знаех, че можеш да свириш.
- Малко хора го знаят. - засмя се русокосата и станаха от пияното.
Бом се облегна на бюрото и се замисли за нещо докато телефонът й не започна да звъни... Naega jail jel naga, je je jeil jal nagа..
Момичето взе телефона си и въздъхна.
- Е, явно няма вече какво да правя тук. Искаш ли да отидем някъде другаде?
- Не знам, ти кажи. Не съм претенциозна. - вдигна рамене Луна. - И не ме гледай, че съм бременна. Все още не съм в напреднал стадий, така че ме води, където искаш. За малко да забравя, имаш много поздрави от Съни.
Двете излязоха от студиото и се отправиха към асансьора. Говореха си за Япония, марки телефони, турнета, нови албуми.. за Че Рин и ЙеСънг.
- Аз лично мисля, че двамата са много сладки заедно! Дори едната ми братовчедка ги одобри! На Джонг Уон нещо му става напоследък.. Много е завеян и вчера като го питах за тренировките извика "Сватба!". Тук става нещо. - рече с леко палав глас Луна и двете момичета се засмяха.
Park Luna
Park Luna
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Sponsored content

Sponsored content