I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Стриптийз клуб "Purple line" EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Стриптийз клуб "Purple line" EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Стриптийз клуб "Purple line" EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Стриптийз клуб "Purple line" EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Стриптийз клуб "Purple line" EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Стриптийз клуб "Purple line" EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Стриптийз клуб "Purple line" EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Стриптийз клуб "Purple line" EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Стриптийз клуб "Purple line" EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 62 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 62 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Стриптийз клуб "Purple line"

5 posters

Go down

Стриптийз клуб "Purple line" Empty Стриптийз клуб "Purple line"

Писане by CL Вто Дек 11, 2012 10:47 pm

Стриптийз клуб "Purple line" Dsc_0017
CL
CL
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : Park Luna, T.O.P, BOM
Половинка : YeSung♥♥♥
Брой мнения : 2233

Върнете се в началото Go down

Стриптийз клуб "Purple line" Empty Re: Стриптийз клуб "Purple line"

Писане by Ah Yeon ♡ Чет Яну 10, 2013 12:44 am

Няях.. отново работния ми ден..
Беше много хубаво когато си бях почивка и си се наслаждавах на спокойствието у дома.Е да, покрай Шин Де нямаше чак толкова много тишина и спокойствие, но непременно бих казала, че за едно малко бебче, беше наистина много послушен и разумен за възрастта си.Какъв ли щеше да стане, когато пораснеше!?
Много искам да видя малкия пораснал.Да видя лицето му, характера му, да чуя говора му, да видя децата му и съпругата му.Е все пак имаше още много време до тези неща, но коя майка не иска да види детето си като зрял човек!?

Направих вечерята на Шин Де и започнах да го храня.Скоро щеше да дойде време да се оправям за работа и затова трябваше да го сложа да спи!!
Започнах да му давам лъжичка по лъжичка от супата, която бях пасирала.Беше зеленчукова и съм забелязала, че нея я яде с най-голямо желание, за това често му давам от нея.
След като се наяде му облякох бодито с което спеше и го сложих в креватчето му.Загледах се в личицето му и започнах да пея приспивна песен.Той от начало кротуваше, но после изведнъж започна да се бунтува.Гушнах го и започнах да го люлея на ръце, докато обикалях стаята и все още тананикайки приспивната мелодия.
Скоро очите му започнаха да се затварят и най-сетне заспа.Сложих го обратно в креватчето и го завих.След това излетях бързо, но тихо към банята и се изкъпах за няколко минути.Оправих косата си, направих и прическа, нагримирах се, облякох си малко по-разголени и секси дрехи и взех чантата си, чакайки Ниса на вратата.Тя дойде до мен и каза, че преди това трябва да отиде до едно друго място и, че не трябва да я чакам.
Аз само кимнах и тръгнах.
В стриптийз клуба в който работехме двете все още не беше отворено за посетители.Аз бях сервитьорка там.
Отидох в съблекалнята и облякох униформата си, която представляваше жартиери, къса черна поличка и една бяла риза със голямо деколте.Обух блестящите си черни високи токчета и вече бях готова.
Скоро стриптийз клуба отвори и малко по малко започнаха да се запълват всички места от глупави перверзници.Аз въздъхнах и отидох да обслужа хората на моите две маси.
Ah Yeon ♡
Ah Yeon ♡
♥ I live to let you shine ♥

БФФ : Ah Ram ♛
Половинка : hmm.. Kiseop x3
Брой мнения : 120

Писане by Tae Joon Чет Яну 10, 2013 1:00 am

Петък вечер..
Предстоеше една от най-скучните вечери в историята от създаването на групата ни ЕХО.Всички бяха решили да гледаме някакъв филм, и то анимационен филм.Ледена епоха.
Лухан беше излязъл някъде със СеХун, двамата бяха неразделни, дори имах някакви съмнения за наклонностите им, но се отказа, защото това не беше моя работа.Със Крис не ни се седеше при останалите вдетинени и решихме да посетим някой стриптийз клуб.А другите, дори си бяха приготвили пукани и сок!!
Аз набързо се оправих и изчаках и Крис примадоната да стане готова.Той си направи прическа облече се и след това 10 минути се разделяше със овцата си Асе.
- Оф, тръгвай най-сетне!!- казах и го задърпах към вратата, а той само прати въздушна целувка на "животното си".
Най-сетне стигнахме до клуба и влязохме.
Настанихме се на едно не много голямо сапаре и започнахме да се оглеждаме.Мястото наистина си го биваше, но първо трябваше да видя момичетата за да преценя със сигурност.
След няколко секунди пред нас висна една мацка, която щеше да ни обслужи.
Записах едно плюсче в главата си за добра обстановка и едно за секси сервитьорки.
- Какво ще поръчате?-попита тя.
- Едно шише водка и една бира!- поръчах аз, защото Крис беше твърде зает да точи лиги по деколтето на сексапилката.
Скоро музиката закънтя още по-силно и на страничните пилони започнаха да танцуват момичета.Определено си ги биваше всички тук и това им носеше още повече плюсове.
Огледах се отново и забелязах, че мястото беше слабо казано препълнено!!Явно доста често идваха много клиенти, защото обстановката беше обзаведена по последен дизайн и всичко изглеждаше много скъпо, явно печелят доста добре!!
Всичките пилони бяха запълнени най-главния.Явно атракцията на вечерта все още не се беше появила или щеше да излезе малко по-късно.
Tae Joon
Tae Joon

БФФ : Ravi.
Половинка : Bitch please, no!
Брой мнения : 57

Писане by Ilhoon Чет Яну 10, 2013 12:56 pm

Поредната вечер на работа. Момичето се огледа за последно в огледалото на стената в стаята й и излезе. Беше облякла дънки и блуза, а отгоре сложи и якето си. Со Хий я чакаше на вратата, за да може двете да отидат заедно на работа, но тя имаше друга работа. Възложиха й поредната задача.
- Ъъъ, Со Хий, аз трябва да отида до едно друго място и ще дойда по-късно на работа. Без друго трябва да изляза по-късно тази вечер. - каза й Ванеса.
Момичето кимна и излезе от апартамента им.
Ниса излезе минута след нея, но преди това взе оръжието от стаята си. Пое в противоположната посока на бара. Трябваше да убие една певица.
Вече пристигна на мястото и я причакваше. За съжаление не беше сама, но това не беше проблем за Ниса. Тя сложи качулката си и отиде право до тях и тъкмо да я уцели, момчето се изпречи на пътя й и тя застреля не когото трябва.
Избяга бързо и в една от уличките напръска пистолета с препарат, за да няма нейни следи и се запъти към бара. Това беше първият й провал и дори не знаеше как да реагира в такава ситуация.
Влезе бара и отиде право в стаята където трябваше да се преоблече. Вече закъсняваше и това едва ли щеше да се хареса на шефа й.
Тя облече късата тъмносиня поличка, а отдолу розовите прашки. Нагоре сложи розов сутиен и тъмносини ръкавици, за да може да се движи по лесно на пилона. Преди да се качи на бара, тя реши да отиде да каже на Со Хий, че вече е тук. Намери момичето до една маса на която сервираше водка и бира. Подшушна й на уше, че вече е тук и хвърли поглед на клиентите на това сепаре. Бяха две симпатяги от корейски произход. Синеокото момиче отиде на пилона и започна да върши ежедневната си работа, която хич не й допадаше, но се налагаше, да й бъде като прикритие докато все още е в Южна Корея.
Ilhoon
Ilhoon
Cube Ent.
Cube Ent.

БФФ : Peniel, Xero, Eunkwang, Stella~
Половинка : Park Luna
Брой мнения : 54

Писане by Sander. Съб Яну 12, 2013 2:29 pm

Беше петък вечер .. време за купон!
Парк Сандър облече едни дънки и една блуза в сив цвят с черни райета. Обу си кецовете и си извика такси. Нямаше намерение да му вземат книжката още от началото. На вратата дойде и Рейта.
- Защо не ме вземеш с теб? - попита жално русото.
- Защото все още си малък. Порасни още една-две годинки и ще те водя с мен където си поискаш. - каза му Парк.
- Поне ми кажи къде отиваш ..
- В стриптийз клуб .. ето за това не мога да те взема! - поясни му Сандър. - Bye, blonde!
Таксито го чакаше отпред.
- До клуба Purple line, моля.
След десетина минути таксито спря, Сандър плати на шофьора и излезе от автомобила му. Показа документите си за самоличност и влезе в клуба. Седна на бара и си поръча една водка. Отпи една глътка и се загледа в чашата си. Ако сега имаше поне един познат с който да си поговори ...
В момента в който си го мислеше видя Со Хий как изпълнява поръчки по една доста сексапилна униформа. Очите му се разшириха.
Не спря да я следи с поглед, а тя така и не го забеляза. Обикаляше си и си вършеше работата и всичко това по негова вина. Ако той я беше потърсил онзи проклет ден, нещата щяха да са различни. Той изпи съдържанието на чашката си на екс и отиде до Сънг. Тя беше с гръб към него и не го забеляза.
- Здравей .. - поздрави я плахо той. Момичето се обърна към него и Парк леко й се усмихна.

Sander.
Sander.
Woolim Ent.
Woolim Ent.

БФФ : Si Woo, L
Половинка : Hyorin.
Брой мнения : 255

Писане by Ah Yeon ♡ Съб Яну 12, 2013 4:29 pm

Отидох до масата и ги огледах.Бяха двама идиоти..
- Какво ще поръчате? - попитах безлично.
Нда... днес не бях в настроение.Чувствах се .. странно, а дори не знаех защо.Имах някакво предчувствие за днес, но не знаех дали е за добре или за лошо.
- Едно шише водка и една бира!- поръча единия, а другия беше зает да точи лиги по мен.
- Това ли ще е?- попитах, като игнорирах погледа му.
Мъжа, който беше поръчал кимна и аз се изнесох нататък.
Както всяка вечер започнах да си върша работата.. все пак затова ми плащаха.Вече от доста време работя тук и бях свикнала да игнорирам хората около мен доста добре.
Изведнъж усетих някой зад мен, който каза:

- Здравей ..- каза плахо той, а аз се обърнах.Гласа беше наистина много познат и какво да видя.. самия Парк Сандър седеше пред мен и ми се усмихваше.
Бях му ядосана и реших да игнорирам и него.
- Съжалявам господине, не ми е позволено да говоря с клиентите, освен ако не платят допълнително!!- изрецитирах едно от правилата на заведението и продължих по пътя си.
Той ме последва и започна да дрънка някакви неща, но не исках да го слушам, бях наистина ядосана.. щом не е искал дете, просто не трябваше да ми направи таков
а..
Ah Yeon ♡
Ah Yeon ♡

Писане by Sander. Съб Яну 19, 2013 6:43 pm

- Съжалявам господине, не ми е позволено да говоря с клиентите, освен ако не платят допълнително!! - отвърна му Сънг и накара Парк да отвори уста до земята.
Сандър реши да я последва.
- Защо не ми каза, че работиш на такова място? Можеше да ти помогна да си намериш по-добра работа, с по-нормално работно време, без луди и пияни клиенти, а ако ми беше казала навреме, сега може би щяхме да живеем заедно - аз, ти и сина ни.- Парк не млъкваше, но явно си говореше сам, защото майката на детето му въобще не го слушаше.
- Знаеш ли какво?! ЗАРЕЖИ!! Забрави ме и не ме търси повече! - каза троснато Парк и се обърна на 180 градуса и тръгна напред, без да се обърне дори за секунда назад и да види дали на Со Хий поне малко й е пукнало за него.
Парк седна на бара и изпи една водка на екс. Остави шумно чашата на бара и се изправи. В заведението навсякъде имаше момичета, които да забавляват клиентите по особен начин и естествено срещу това си получаваха и съответното голямо възнаграждение от пияниците. Сандър забеляза, че една с пищен балкон и дълги руси къдрици се разхождаше в издирването на поредната си жертва. Парк се доближи до нея и я заговори.
- Хей, сладурче, как си? - той я хвана за ръката и се притисна към нея. Тя от своя страна не се дърпаше и дори прокара ръката си под блузата на Сандър.
- Зле съм! Ще ми помогнеш ли да се оправя? - попита го закачливо тя.
- Аз съм Професор в тази област, ще те излекувам за нула време! - каза Парк и й се усмихна палаво.
Sander.
Sander.
Woolim Ent.
Woolim Ent.

Писане by Ah Yeon ♡ Съб Яну 19, 2013 9:00 pm

Ходеше по петите ми като кутренце и дрънкаше разни глупости за работа, чух само неща за мен него и сина ни, не.. сина МИ!! Но отново не му обърнах внимание.
- Знаеш ли какво?! ЗАРЕЖИ!! Забрави ме и не ме търси повече! - почти извика и явно се обърна и си тръгна на другата страна.
Аз не се обърнах да го видя, а отидох да си върша работата.
- Ха .. щом една година не те потърсих.. никога няма да го направя! - измрънках си.
Минаваха часове, а аз забавлявах клиентите, като дори не се сещах за него.След няколко минути реших да си взема малка почивка и седнах на бара.
- Ду Джун.. дай ми една голяма текила!! - казах на бармана и почти не легнах върху ръцете си, които бях подпряла на бара.
- Со Хий.. гледай да не се напиеш, че помниш последния път какво стана.. шефа за малко не те изгони! - офф. сега и той ли трябваше да ми опява разни неща.
Погледнах го изпитателно.
- Добре, прави каквото искаш! - той повдигна рамене и ми сипа от течността в шишето, което току що беше изкарал.
- Все пак знам, че ти ще си тук да ми пазиш гърба!! - засмях се, а той ме последва и ударихме чашите си преди да ги изпием на екс.
Това хлапе, което всъщност беше с една година по-голямо, беше като най-добрият ми приятел.Споделях му всичко, дори знаеше за Сандър!Слава Богу, че не бях казала, че сега е тук и седи срещу мен.. чакай.. той седи срещу мен!? О.О
Натискаше се с .. не може да бъде.. НАЙ-УЖАСНАТА КУЧКА НА ТОВА ПРОКЛЕТО МЯСТО!!
Най-големият ми враг седеше в скута му и му се натискаше най-нагло!Защо поне не го изебе, нямаше да има разлика!!
Започнах да мисля планове за убийството ѝ докато ги гледах.Явно не ме забелязваше, но явно!!
Така се бях замислила за смъртта ѝ, когато забелязах погледа му.Гледаше ме най-нагло и се подсмихваше с някаква усмивка, сякаш е измислил неразбиваем план, с който да ограби най-голямата банка в Корея без да го хванат.
Аз извърнах набързо главата си и продължих да пия.От време на време се обръщах към него и забелязвах непрестанния му поглед.Сега вместо тя да му се натискаше имах чувството, че всеки момент ТОЙ ще изчука!Стискаше и задника, обарваше я, мачкаше ѝ гърдите....
Ah Yeon ♡
Ah Yeon ♡

Писане by Sander. Нед Фев 10, 2013 2:37 pm

Сандър продължаваше да се натиска с тази, но умът му беше другаде. Все още не можеше да проумее, защо Сънг се държеше така с него. Той правеше всичко възможно да оправи нещата между тях и бъдещето на детето да бъде подсигурено, но тя не го искаше в живота си. Не беше безизвестно, че кръвта на Парк бързо кипва и точно поради тази причина той сега беше с една, която не беше нищо повече от кучка.
Забеляза, че Сохий го гледа. Забеляза, че е още малко ще експлодира. Забеляза, че явно тази сцена не й харесва ...
Сандър се усмихна подло на Сънг и активира плана си. Започна да пипа тази където му падне. Мачкаше гърдите й, задника й сигурно беше станал червен от стискането на Санди и ръцете му палаво обикаляха по тялото на женската. Тя дори стенеше в ухото му, но Парк дори не я отрази. Той гледаше само Сохий и измъчената и физиономия. Връщаше й го тъпкано, но самия той не знаеше дали ще може да издържи на това. Нямаше за пръв път да направи някоя глупост, но тази можеше да промени живота му завинаги.
Вместо да се спре той я целуна с език. По време на целувката Сохий се обърна към бармана и си поръча още едно. С малко късмет може би нямаше утре да си спомни какво точно е станало предната вечер.
- Аз трябва да си ходя, но ти обещавам, че ще се върна, бейби! - прошепна му тая в ухото и стана от него.
- Ще те чакам, да не ме забравиш!? - смигна й Сандър.
Sander.
Sander.
Woolim Ent.
Woolim Ent.

Писане by Ah Yeon ♡ Пон Фев 11, 2013 8:57 pm

Аз продължавах да се наливам без да мисля повече за онези малки твари там.Добре деее... точно за тях си мислех през цялото време и не можех да повярвам очите си.
Кога Сандър беше пропаднал толкова, че точно със тази пачавра!?КОГА!?Просто не можех да проумея случващото се.
От една страна пиех защото се чувствах ужасно гадно в момента, въпреки, че нямаше да си го призная, а от друга, защото исках на следващия ден по възможност да не помня нищо, дори гадната му физиономия!!
По едно време кучката стана от него и му прошепна нещо в ухото.След това си изнесе отвратителния задник, които беше познат до болка на всички в това скапано заведение и се омете на някъде!!
Г-н Парк продължи да пие и да оглежда телата на всички момичета тук, като от време на време хвърляше по някой поглед и на мен, като ми се подсмихваше лукаво.

~~~~~

Вече не помнех защо започнах да се наливам с алкохола.Просто продължавах да пия и да пия, докато го гледам отново с онази пачавра.Дори не можех да повярвам, че се върна при него, а тя никога не ги минаваше два пъти!!
Вече не издържах да ги гледам и се ометох към тоалетната.Естествено поревах си малко вътре и накрая си измих лицето и отново оправих грима си.След това се върнах, но този път отидох до тях и я дръпнах за косата.Отведох я така малко по на далеч от него и ѝ изсъсках в лицето.
- Искам, моментално да се разкараш от него!!Освен ако не искаш да се заровиш в големи неприятности!!
- Хаха.. и какво може да ми направи малка нещастница, която има дете и баща му го е напуснал, защото е твърде жалка! - тя се изсмя в лицето ми.
По принцип думите ѝ не ми влияят, но не знам сега какво стана.Имах чувството, че е права.Пуснах я и тя се засмя силно, след това отново се върна при него.
Ah Yeon ♡
Ah Yeon ♡

Писане by Sander. Пон Фев 18, 2013 8:07 pm

Молеше се да не се върне. Беше му дори антипатична, но всичко това беше само заради НЕЯ. Обичаше я и я искаше отново при себе си, макар че в момента правеше точно обратното - показваше й че не й пука за нея.
Започна да оглежда и останалите женски същества в клуба, но очите му винаги се връщаха при Сохий. Той й се усмихваше доста лукаво, но това си беше точно в негов стил. Винаги изглеждаше силен и непоколебим, но си и беше такъв. Може би и за това той имаше най-много фенки от групата по последни данни.
Онази се върна при него за нещастие. Сънг изчезна някъде, а двамата с тази на която дори не й знаеше името продължаваха с деянията си.
Сандър забеляза с периферното си зрение, че майката на сина му приближава с бясна скорост. Хвана онази за косата й я придърпа по далеч от него. Какво ли си казаха? Парк хем беше изненадан, хем беше щастлив. На нея й пукаше за него, но дали това не беше просто от пиянството й? Двете си размениха няколко реплики и онази пак дойде при Сандър. Ама тя сериозно ли остави нещата така?! Явно - да.
Тя изчезна от зрителното поле на Парк. Къде по дяволите се навря? Той искаше да я вижда, а не да се чуди къде е и да се тревожи. Ами ако сега направи някоя глупост? Сандър нямаше да може да си го прости. Бутна онази то себе си и започна да търси Сохий, но от нея нямаше и следа.
Sander.
Sander.
Woolim Ent.
Woolim Ent.

Писане by Ah Yeon ♡ Чет Апр 04, 2013 12:28 pm

След като се наревах се върнах отново на бара за да продължа да пия..
Не исках да го виждам повече.. НИКОГА!!
Погледнах към сапарето където седеше, но от него и онова курвенце нямаше и следа.
- Пфф.. - изпуфках и продължих да пия. - Сигурно са отишли в някоя тоалетна и на нея да и прави деца, все пак в това е най-добър! - очите ми леко се насълзиха, но не позволих и на капчица да потече!
- СоХий.. няма да ти дам нито чашка повече! За Бога, погледни се не проличаш на нищо вече, а само се наливаш.Помниш ли ми името!? - въздъхна бармана и ме погледна очакващо за да му отговоря.
- Не можеш да ми казваш какво мога и немога да правяя! - едвам казах.. дори не знаех на кой свят съм.. устните ми се преплитаха и едвам изговарях думите.
- Дори не можеш да говориш като хората, хайде ще те заведа във вас! - той тръгна да ме хване за ръката и да ме изведе, но аз се дръпнах.
- НЕ! - извиках.
След това тръгнах към Ниса, който току що беше започнала да танцува на пилона.Взех един микрофон и се качих до нея.Всички се изненадаха от появата ми.
- ХЕЙ ГОСПОДИН ПАРК!!ТОВА Е ЗА ТЕБ!! - извиках и хвърлих микрофона настрани, като без да искам бутнах приятелката си и тя се стовари на земята, но в този момента не ми пукаше.
Аз също можех да танцувам, но просто не желаех, затова бях сервитьорката.
Музиката забуча още по-силно и всички започнаха да викат разни неща от сорта на: "Давай, свали си сутиена!" .. абе сещате се.
Надявах се, че Сандър гледа.
Бях останала по прашки и сутиен вече.
- Този глупак.. - прошепнах си и малко колебливо свалих сутиена.
Точно когато той допря земята се случи нещо...

П.С. - Извинявай за закъснението ;хх
Ah Yeon ♡
Ah Yeon ♡

Писане by Sander. Нед Апр 21, 2013 6:52 pm

След дълго търсене видя момичето си на бара. Наливаше се с алкохол та не спираше, но така беше по-добре. Щеше да се напие и той да я отведе там където живее и може би щеше да види синът си. Всъщност вече не му се струваше толкова лоша идеята да е баща. Щеше да му купува играчки или каквото друго си поиска.
Сандър си беше такъв. Доста често материалното го интересуваше много повече от душевното. От примерът, който можеше да даде на детето си. От любовта, с която можеше да го дариш.
Со Хий стана от бара и отиде нанякъде. Качи се до една бяла и взе микрофон от някъде.
- ХЕЙ ГОСПОДИН ПАРК!!ТОВА Е ЗА ТЕБ!! - изрече тя и хвърли микрофона и бутна момичето от сцената.
Сънг започна да сваля дрехите си. Една по една почти всичко се озова на пода. Сандър се опита да си пробие път през публиката, но не беше супер трудно. Всякакви простаци се бяха наредили да гледат как тя се съблича. От 20 до 60 годишни. Изглеждаха като пенсионери пред банкомат в 8.00 сутринта.
Беше се добрал до сцената, когато тя свали сутиена си. Като попарен се качи горе и я закри с тялото си. Прегърна я здраво и я притисна към тялото си. Нямаше да позволи да я гледат все едно е някоя уличница. Со Хий не беше такава и Сандър беше убеден в това.
С една ръка я държеше, а с другата успя да свали черното си яке и да й закрие гърба. Той я дръпна, за да слязат от сцената и се придвижи до една от стаите. Вътре я пусна от ръцете си.
- Защо го направи? - попита той.
Sander.
Sander.
Woolim Ent.
Woolim Ent.

Писане by Ilhoon Сря Апр 24, 2013 11:32 pm

Както винаги всякакви дъртаци се опитваха да се доберат до русото момиче, дори да се качат на подиума до нея, но това не беше нещо ново до нея. Беше й писнало всяка вечер да се държат с нея като с кучка. Тя въобще не беше като повече женски същества тук. Тя си беше дете от всяка една страна!
Времето минаваше супер бавно, а хората около нея все едно се движиха на забавен каданс. С всеки изминал ден тази работа й ставаше все по-досадна и по-досадна. Искаше веднъж за винаги чичо й да я прати някъде другаде и да се свърши с този клуб.
Докато си размишляваше колко е отчаяна от живота си с усмивка към клиентите, някой се качи на сцената. Тя спря да танцува и се обърна към виновницата. Това беше Со Хий и май беше доста пияна. От доста голямо разстояние лъхаше на алкохол. Взе микрофона, за да съобщи нещо.
- ХЕЙ ГОСПОДИН ПАРК!!ТОВА Е ЗА ТЕБ!!
Захвърли го настрани и със замаха си бутна Ниса от сцената. Ванеса нищо не подозираше и се стовари като чувал с картофи върху някой. Две топли и нежни ръце я бяха обградили през кръста. Студената й и настръхнала от студ кожа по коремчето й усети топлина ... много странна топлина. Първото което мина през главата на Ванеса е че е попаднала в ръцете на някой дърт педофил, но когато погледна към ръцете на индивида те бяха нежни и без бръчки. Тя се измъкна от тях и погледна индивида в очите и тогава се влюби, да влюби се. Точно както става в драмата Love Rain 1, 2, 3 ... само 3 секунди са достатъчни, за да разбереш, че си влюбен!
- Съжалявам, че се стоварих така върху вас! - извини се Ванеса и се поклони. Все пак така правят в Корея, нали?!
Ilhoon
Ilhoon
Cube Ent.
Cube Ent.

БФФ : Peniel, Xero, Eunkwang, Stella~
Половинка : Park Luna
Брой мнения : 54

Писане by Ah Yeon ♡ Съб Юни 01, 2013 7:54 pm

Toй веднага се качи на сцената.Допря се до мен и закри тялото ми с неговото.След това ловко свали коженото си яке и го наметна на гърба ми.Дръпна ме да сляза от сцената и се запоромуши между дълпата, без да ме изпуска от ръцете си дори за миг.
Хората в тълпата започнаха да го освирква, но в момента не ми пукаше за тях.. всъщност никога не ми е пукало де.. сега само и единствено се интересувах от него.
Бях щастлива.. бях щастлива, че му привлякох вниманието, че дойда за мен и че все още му пукаше, дори може би малко.
Една лека усмивка се прокрадна по лицето ми.
Влязохме в една от съблекалните и за щастие нямаше никой.Чак тогава той ме пусна.

- Защо го направи? - попита, а аз погледнах в земята стискайки якето.
Чувствах се, като малко детенце, което направило пакост и баща му му се кара.
Не отговорих, а продължих да гледам в земята.Той отново зададе въпроса си, но по настоятелно и ме хвана за раменете, като ме разтръска леко.Май беше ядосан...
Накрая не издържах и извикак паро в лицето му със всичките сили, които намерих, които ми бяха останали:
- ЗАЩОТО ТЕ ОБИЧАМ!! - големи сълзи започнаха да се стичат по бузите ми и не можех да си поема въздух заради хлиповете си.
- Защото те обичам.. - наведох отново глава и едва го повторих.
Ah Yeon ♡
Ah Yeon ♡

Писане by Sander. Нед Юни 16, 2013 7:22 pm

След като не чу отговор на въпроса си Сандър го повтори.
- ЗАЩО ГО НАПРАВИ?? - този път беше по-настоятелен.
Хвана Со Хий за раменете и я разтресе. Господин Парк беше меко казано бесен. Защо го направи? Дали не го изпитваше? Прекалено много въпроси се създадоха в главата на Сандър, но нямаше как да ги изрече.
- ЗАЩОТО ТЕ ОБИЧАМ!! - кресна Со Хий в лицето му.
Сълзи започнаха да се стичат по бузите й, а принца се опули насреща й. Наистина ли тя каза това?
- Защото те обичам.. - повтори тя.
Само хлиповете й се чуваха в стаята. Сандър не знаеше какво да направи. Не беше очаквал да чуе точно това. И той я обичаше и то много отдавна, но положението сега беше различно.
Тя се обърна с гръб към него и тръгна да излиза. Той нямаше намерения да я остави още веднъж. Хвана я за ръката, завъртя я към себе си и я целуна. Желаеше тези устни повече от каквото и да било, дори и от живота си. След като въздуха и на двамата свърши те се отделиха един от друг. Сандър я погледна в очите.
- Не ми го причинявай повече, става ли?
Дори не дочака да чуе отговора, а я прегърна силно. Липсваха му тези моменти с нея.
Sander.
Sander.
Woolim Ent.
Woolim Ent.

Писане by Ah Yeon ♡ Сря Авг 07, 2013 2:47 pm

Тежките ми хлипове отекнаха в празната и тиха стая.Очаквах да направи нещо.. да ми каже нещо, но явно щях да си остана само с очакването.Сърцето ми се сви от болка..
Той просто седеше втрещен пред мен и мълчеше.. стиснах очи и му обърнах гръб.Не исках да изглеждам толкова жалка пред него, а както беше тръгнало щеше да ме отхвърли и да се срина.Не трябваше да ме вижда.Тръгнах към вратата, едвам сдържайки нова поредица от сълзи и изведнъж.. той ме дръпна за ръката и ме обърна с лице към неговото и ... и ме целуна.
Толкова копнеех за тези устни, че си помислих, че сънувам.След като свърши въздуха и на двама ни, се отдръпнахме един от друг.Той ме погледна в очите.

- Не ми го причинявай повече, става ли? - каза с усмивка той.
Аз дори не можах да отговори и той ме прегърна силно.Аз също прокарах ръце през кръста му и го стиснах силно.Не исках да свършва този момент.. дали щеше да е последния, не в този момент не ми беше до тези мисли.Просто исках да се насладя колкото мога повече.
Той отново ме погледна в очите и отново повтори "Става ли?".Аз се усмихнах и кимнах, а той избърса нежно сълзите ми и ми каза, че не иска да ме вижда повече да плача така.След това хвана лицето ми с двете си ръце и ме целуна нежно по устните.
Ah Yeon ♡
Ah Yeon ♡

Писане by Sponsored content

Sponsored content