Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 93 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 93 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Evil Queen's phone~
+12
Mark
Yuji
Wooyoung
Hyomin.
SuHo.
Kyungsoo
Taeyeon
Jessica.
ShiN
I.M
Hwang Tiffany.
Kwon Yuri
16 posters
Страница 1 от 4
Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Kwon Yuri- SM Ent.
- БФФ : Hwang Tiffany. & Takuya Terada
Половинка : -
Брой мнения : 2080
Re: Evil Queen's phone~
*обаждане*
ЮЛ!!! Жена, защо навсякъде в интернет пише, че излизаш с онзи от 2PM?! I'm in shock...
ЮЛ!!! Жена, защо навсякъде в интернет пише, че излизаш с онзи от 2PM?! I'm in shock...
Hwang Tiffany.- SM Ent.
- БФФ : Kwon Yuri ; Yoona. ; U-know Yunho
Половинка : Kevin Kim ღ
Брой мнения : 540
Кога се ожени?! о__о И НЕ СИ МЕ ПОКАНИЛА НА СВАТБАТА?!?!? Убих те... ;х
Hwang Tiffany.- SM Ent.
Олекна ми! Знаеш ли как се притесних, че си се омъжила толкова млада? .-. По твоята логика аз трябва да съм женена за T.O.P ;d А това, което се случва с теб се нарича *драматично мълчание* любов ^^ Влюбила си се в УЙонг.
Hwang Tiffany.- SM Ent.
Да, и аз участвам в "We Got Married". ХьоЙон също участва. Тя е с ЪнХюк. По-добре не идвайте. Не знам СънгХюн как ще реаргира. Доста е раздразнителен. Между нас няма нищо. Така като го гледам, би предпочел да участва с кон, отколкото с мен. И е много страшен! Я сега разправяй за теб и УЙонг. *подхилква се*
Hwang Tiffany.- SM Ent.
Спокойно, не ме е разтройл. Просто е страшен. Юри, въпросът е дали ти харесва. Щом момчето има характер, значи ще може да те "опитоми".
Hwang Tiffany.- SM Ent.
*Съобщение*
Сериозно? Толкова се радвам. От много отдавна искам да сме си всички заедно и ето че стана. ^_^ За постъпката ти... простено ти е естествено. Ти си ни като семейство, обичаме си те.. Надявам се най-скоро да се засечем из сградата, макар че в момента снимам "We got married", ще намеря време да те видя. <33
Сериозно? Толкова се радвам. От много отдавна искам да сме си всички заедно и ето че стана. ^_^ За постъпката ти... простено ти е естествено. Ти си ни като семейство, обичаме си те.. Надявам се най-скоро да се засечем из сградата, макар че в момента снимам "We got married", ще намеря време да те видя. <33
Гост- Гост
*SMS*
Nyaaah~ :3 О, боже, Юл, толкова се радвам, че се връщам в SNSD <33 Супер много ни липсвашеее т.т *hug* kekekeke~ Скоро на дали ще можем да се видим заради участието ми в "We Got Married", но ще се постарая да се измъкна, заради теб. Дори да е със Сънг Хюн. Ще го преживееш! :D < 3
Nyaaah~ :3 О, боже, Юл, толкова се радвам, че се връщам в SNSD <33 Супер много ни липсвашеее т.т *hug* kekekeke~ Скоро на дали ще можем да се видим заради участието ми в "We Got Married", но ще се постарая да се измъкна, заради теб. Дори да е със Сънг Хюн. Ще го преживееш! :D < 3
Hwang Tiffany.- SM Ent.
*SMS*
ЯЯЯЯ! КУОН Ю РИ!!! ЗНАЧИ НА ДРУГИТЕ КАЗВАШ, А НА ЕГЬО КРАЛИЦАТА НЕ!!! СЪРДИТА СЪМ ТИ. ДО ЖИВОТ! (¬_¬)ノ
ЯЯЯЯ! КУОН Ю РИ!!! ЗНАЧИ НА ДРУГИТЕ КАЗВАШ, А НА ЕГЬО КРАЛИЦАТА НЕ!!! СЪРДИТА СЪМ ТИ. ДО ЖИВОТ! (¬_¬)ノ
I.M- Starship Ent.
- БФФ : Ravi., Minhyuk~, B.I, Kihyun, Shownu., Jooheon, Wonho
Половинка : can i eat it?
Брой мнения : 324
*SMS*
Хаха, добре. Ще предупредя Сънг Хюн, че е под наблюдение xDD И не, не мисля, че го заслужавам. Ти го заслужаваш много повече~
Надявам се да не мръднеш! Само да си мръднала от S.M ще те разпердушиня като таблета си!
Хаха, добре. Ще предупредя Сънг Хюн, че е под наблюдение xDD И не, не мисля, че го заслужавам. Ти го заслужаваш много повече~
Надявам се да не мръднеш! Само да си мръднала от S.M ще те разпердушиня като таблета си!
Hwang Tiffany.- SM Ent.
SMS:
Добре, заебавам. ;д Мерси и на теб, Юл ^__^ Усмивката ми няма намерение скоро да си заминава, така че ще я гледаш на физиономията ми още дълго време ;33 Предай и на Джонг Сук поздрави от мен. Много мило от негова страна, хаха XD Купила си ми нещо? О____О Искам видяяяяя ;ss И, защо, по маймуните, "нуна"?! .-. Ти да не си момче?! ЯЯЯЯ! >_>
Добре, заебавам. ;д Мерси и на теб, Юл ^__^ Усмивката ми няма намерение скоро да си заминава, така че ще я гледаш на физиономията ми още дълго време ;33 Предай и на Джонг Сук поздрави от мен. Много мило от негова страна, хаха XD Купила си ми нещо? О____О Искам видяяяяя ;ss И, защо, по маймуните, "нуна"?! .-. Ти да не си момче?! ЯЯЯЯ! >_>
Hwang Tiffany.- SM Ent.
Отговор на обаждане:
Nooo, Ми Коразон, не напускам ЕсЕм! Дори преди седмица и нещо ми излезе първия албум. Групата е друг проект, за който ми се отдаде възможност. И там вече албума е готов. Трябва да ги чуеш!
Nooo, Ми Коразон, не напускам ЕсЕм! Дори преди седмица и нещо ми излезе първия албум. Групата е друг проект, за който ми се отдаде възможност. И там вече албума е готов. Трябва да ги чуеш!
ShiN- SM Ent.
- БФФ : Alucard
Половинка : ---
Брой мнения : 246
Това да си соло изпълнител е доста самотна работа. Сега в група се чувствам добре. Подписах договор с AVEX ent. и сега съм в бой бандата F4. Скоро със сигурност ще ни слушаш или гледаш някъде. Медиите са гръмнали, защото останалите трима са доста известни. И аз намазвам покрай тях!! И съм макне *задоволство*
ShiN- SM Ent.
Благодаря ти, Ми Коразон. Кое по - точно не стана така?
Амии батко ти Рейн, Ким Хьон Джунг и Гук Су *внезапно мълчание*...ъъъъ Ким Бом, не Гук Су.. *смее се* Още не мога да отвикна да го наричам така след онази роля!
Амии батко ти Рейн, Ким Хьон Джунг и Гук Су *внезапно мълчание*...ъъъъ Ким Бом, не Гук Су.. *смее се* Още не мога да отвикна да го наричам така след онази роля!
ShiN- SM Ent.
Щом искаш! Ами ще му кажа още утре, ако дойде на груповото мини събрание. Имал някакви ангажименти в J.Tune. О, Ми Коразон! Вече не съм самотен тук, сестра ми пристигна, за да стане трейни.
ShiN- SM Ent.
Абсурд. Освен това те вече са слушали за теб *подхилква се*
Не съм ли ти говорил за нея? О, ами как. Знаеш, че не се съсредоточавам лесно покрай теб. Ще и кажа, като се появи. Бъди спокойна, тя не е като тия, за които говориш. Ама Ми Коразон....не ги щадете, защото повечето наистина изглеждат отпуснати!
Не съм ли ти говорил за нея? О, ами как. Знаеш, че не се съсредоточавам лесно покрай теб. Ще и кажа, като се появи. Бъди спокойна, тя не е като тия, за които говориш. Ама Ми Коразон....не ги щадете, защото повечето наистина изглеждат отпуснати!
ShiN- SM Ent.
*обаждане*
Много издирван човек се оказах. Казвай какво има.
Много издирван човек се оказах. Казвай какво има.
Jessica.- SM Ent.
- БФФ : Kwon Yuri, U-know Yunho
Половинка : Nothing can be more wonderful than that feel - Heechul ❤
Брой мнения : 173
Поправка. Ледената Принцеса, не Кралица. ;3 В момента тя не е на разположение, така че, Ивъл Куин, какво мога да й предам?
Jessica.- SM Ent.
Какво искаш да кажеш, Юри? Не съм се променила чак толкова... много. Искаш да знаеш името на виновника ли?
Jessica.- SM Ent.
Все пак съм Чонг Джесика... Тейон знае кой е. Името му е Ким Хий Чол и е брат на лидерката ни, както и член на Super Junior. Събрахме се отново. Това е всичко. И по един или друг начин, любовта наистина променя. КАКВО МИ СТАВА, МАМА МУ СТАРА?!
Jessica.- SM Ent.
Казвай каквото искаш. ;д Ще ти призная нещо - Хийчол ми липсваше. При това много. А сега ще ти затварям. По средата на фотосесия съм. Псоле ще ти звънна пак.
Jessica.- SM Ent.
SMS:
Хей, ледена принцесо, честит рожден ден :3 Много здраве, щастие и всичко най-хубаво, което може да ти се случи. Да не забравиш да почерпиш, ей! ;д
Хей, ледена принцесо, честит рожден ден :3 Много здраве, щастие и всичко най-хубаво, което може да ти се случи. Да не забравиш да почерпиш, ей! ;д
I.M- Starship Ent.
- БФФ : Ravi., Minhyuk~, B.I, Kihyun, Shownu., Jooheon, Wonho
Половинка : can i eat it?
Брой мнения : 324
SMS
Юл <33 И твоят ред за одъртяване дойде :Д Пожелавам ти всичките клишета, които се пожелават на рожденни дни заедно с това никога повече да не ни изоставяш и най-накрая да намериш своя човек ^^ Защото го заслужаваш повече от всеки друг! =] Обичам си те ;3
Юл <33 И твоят ред за одъртяване дойде :Д Пожелавам ти всичките клишета, които се пожелават на рожденни дни заедно с това никога повече да не ни изоставяш и най-накрая да намериш своя човек ^^ Защото го заслужаваш повече от всеки друг! =] Обичам си те ;3
Hwang Tiffany.- SM Ent.
~SMS~
Честит рожден ден, Юл! <3 Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, любов и всичко най-най в професионален, ама най вече в личен план, да се появи и за теб един принц както стана с Фани! ;3 Dorky Leader loves you!
Честит рожден ден, Юл! <3 Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, любов и всичко най-най в професионален, ама най вече в личен план, да се появи и за теб един принц както стана с Фани! ;3 Dorky Leader loves you!
Taeyeon- SM Ent.
- БФФ : SooYoung, Hyunseung, YeSung
Половинка : -
Брой мнения : 361
Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Twins Queens
» The Twins Queens wardrobe :33
» ~Fei's phone~
» In the land of Gods and Monsters, I was an Angel, living in the garden of evil...
» Uee's phone~
» The Twins Queens wardrobe :33
» ~Fei's phone~
» In the land of Gods and Monsters, I was an Angel, living in the garden of evil...
» Uee's phone~
Страница 1 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M