Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 82 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 82 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
FOOD??Are you cheesecake or kimchi?
+5
Chanyeol.
Ailee~
Taehyun
Mei Feng
Daehyun.
9 posters
Страница 2 от 4
Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: FOOD??Are you cheesecake or kimchi?
Чийзкейк е! ;рр *оплезва се шумно* Сватбата ще е през Януари. На студеното.. Брррррр т__т
Гост- Гост
SMS
В задръстване сме и малко ще закъснеем... Успокой младоженеца,ако се е притеснил, всичко ще мине по план ^^
В задръстване сме и малко ще закъснеем... Успокой младоженеца,ако се е притеснил, всичко ще мине по план ^^
Ailee~- Loen Ent.
- БФФ : Bora., BoA, Sojung
Половинка : .
Брой мнения : 238
Message in Viber:
ОМГ, досега се съдирах от смях XD Буквално! Чак Бекхьон се стресна от мен ;дд Резачката не можа да пусне човека х.х
Нескуика отдавна го спрях след като чукнах 20-ката. ;д За това оставям на Джонг Ин и Се Хун да минат Крис по ръст. Аз колкото съм растял - толкова. Повече не ми трябва. Иначе ще е чист гигантизъм :D За женската не се безпокой ;] Няма нужда да обръщаме резбата. Съжалявам, че те разочаровам тт.тт хд
Благодаря, Дехьон! Напълни ми душата ;3
ОМГ, досега се съдирах от смях XD Буквално! Чак Бекхьон се стресна от мен ;дд Резачката не можа да пусне човека х.х
Нескуика отдавна го спрях след като чукнах 20-ката. ;д За това оставям на Джонг Ин и Се Хун да минат Крис по ръст. Аз колкото съм растял - толкова. Повече не ми трябва. Иначе ще е чист гигантизъм :D За женската не се безпокой ;] Няма нужда да обръщаме резбата. Съжалявам, че те разочаровам тт.тт хд
Благодаря, Дехьон! Напълни ми душата ;3
Chanyeol.- SM Ent.
- БФФ : Daehyun.
Половинка : Lauren. <3
Брой мнения : 282
Обаждане:
Оппа... онова тъпото гадно чувство пак се върна... и не мога да заспя... Много ми е едно такова не мога да го обясня, а ти ми каза да ти звъня като ми е така. Ох, искам да спя спокойно вечем, а не само да ме гонят гадни мисли... *говори супер тъжно* Оппа? Там ли си?
Оппа... онова тъпото гадно чувство пак се върна... и не мога да заспя... Много ми е едно такова не мога да го обясня, а ти ми каза да ти звъня като ми е така. Ох, искам да спя спокойно вечем, а не само да ме гонят гадни мисли... *говори супер тъжно* Оппа? Там ли си?
Songmi.- Pledis Ent.
- БФФ : The White Queen, Ren., Micky Yoochun
Брой мнения : 140
Ъ... *неловко мълчание* Няма да пия хапчета за сън! Ючун наистина ли не си, ако си правиш шега не е смешно?!
Songmi.- Pledis Ent.
*почти разревано състояние* Ама аз не съм сасенг, дори не знам кой си?! Да, Ючун! Мислих, че е Ючун оппа... *затваря телефона*
след 10 минути
SMS
Съжалявам много,че ви обезпокоих, явно съм объркала номера.
след 10 минути
SMS
Съжалявам много,че ви обезпокоих, явно съм объркала номера.
Songmi.- Pledis Ent.
SMS
Ами аз съжалявам наистина, просто наистина мислих, че е Ючун. Не... не съм сасенг. Тези хора не са нормални, хич не ги разбирам. Много проблеми ли имаш с тях?
Няма проблем сигурно и аз бих се развикала ако някой ми се обади по това време и всъщност е сбъркал номера.
Ами аз съжалявам наистина, просто наистина мислих, че е Ючун. Не... не съм сасенг. Тези хора не са нормални, хич не ги разбирам. Много проблеми ли имаш с тях?
Няма проблем сигурно и аз бих се развикала ако някой ми се обади по това време и всъщност е сбъркал номера.
Songmi.- Pledis Ent.
SMS
Ами да... той ми е като 2ри брат, понеже си имам брат. Затова му звънях сега... той винаги ме слуша. Не фалшив Ючун познавам ;д Да не знам и се радвам, че нямам сасенги.Добре, че повечето са момичета и нападат мъжките идоли. Така де съжалявам, че имаш проблеми с тях...
Ами да... той ми е като 2ри брат, понеже си имам брат. Затова му звънях сега... той винаги ме слуша. Не фалшив Ючун познавам ;д Да не знам и се радвам, че нямам сасенги.Добре, че повечето са момичета и нападат мъжките идоли. Така де съжалявам, че имаш проблеми с тях...
Songmi.- Pledis Ent.
Да, налага ми се. Искам малко почивка
Youngjae.- TS Ent.
- БФФ : B.A.P, Dara
Половинка : Я марш от тук!
Брой мнения : 221
Ъм малки проблеми с гаджето. Не знам дали да замина и да я оставя, Човече, имам апартамент ама ми е доооооста голям за самичък човек. Искаш ли да се нанесеш при мен, имам нужда от приятел?
Youngjae.- TS Ent.
Това и правя. Пфф дано хьонг да те пусне щот сам в тая къща ще откача. Ако си свободен да се видим някъде и ще те запозная с гаджето си? Много се надявам да се оправим..
Youngjae.- TS Ent.
Добре си дошъл ^^. Оправихме се, и колкото до заминаването ми, отказах се. Доволен? Ще те чакам, а може би и тя да е там. Мерси. Анньо.
*Затваря*
*Затваря*
Youngjae.- TS Ent.
Sms
Съобразително момче си ти :D К'во ама аз не готвя о.О Тия дни ще си назнача персонал, те да готвят и да чистят. Колкото до къщата подготвена е, само трябва да си избереш стая. И да свикнеш с посещенията на гаджето ми xD. Много поздрави на хьонг и му се извини от мое име, че остава сам :D
Съобразително момче си ти :D К'во ама аз не готвя о.О Тия дни ще си назнача персонал, те да готвят и да чистят. Колкото до къщата подготвена е, само трябва да си избереш стая. И да свикнеш с посещенията на гаджето ми xD. Много поздрави на хьонг и му се извини от мое име, че остава сам :D
Youngjae.- TS Ent.
Sms
А ти на Джело ли вярваш? Ма кви приятели е, за мен си като брат. Бтв няма да спиш в хладилника, лично ще ти го поднеса като дойдеш. Ще трябва да извадя книгата с рецепти xD. Хьонг ще го преживее, така е като те тъпче със сандвичи ><. А аз се чудех защо си така отслабнал =.=
А ти на Джело ли вярваш? Ма кви приятели е, за мен си като брат. Бтв няма да спиш в хладилника, лично ще ти го поднеса като дойдеш. Ще трябва да извадя книгата с рецепти xD. Хьонг ще го преживее, така е като те тъпче със сандвичи ><. А аз се чудех защо си така отслабнал =.=
Youngjae.- TS Ent.
Нда точно книгата на баба ще потърся, трябва да е наоколо. Бе брат, в хладилника ще ти е студено о.О. Хехе работи и за мен, аз ще се нахраня като прасе и за теб, не бери грижи :3. Файтинг
Youngjae.- TS Ent.
SMS
Яяяя, как ще те оставя да умреш бе? Чуваш ли се? Какво пи днес? Ще ти напълня стаята с храна и най-много кимчи, знам че обичаш.Специално за теб ще го напрая от рецептите на хаймани :3.. БО? Я пак повтори? Кой аз да те убия - никога. Хаххаа много ми се иска, ама тя е на работа. Ще си ги мачкам сам -.-
Бтв знам, че те дразня, знаеш че обичам. xD
Яяяя, как ще те оставя да умреш бе? Чуваш ли се? Какво пи днес? Ще ти напълня стаята с храна и най-много кимчи, знам че обичаш.Специално за теб ще го напрая от рецептите на хаймани :3.. БО? Я пак повтори? Кой аз да те убия - никога. Хаххаа много ми се иска, ама тя е на работа. Ще си ги мачкам сам -.-
Бтв знам, че те дразня, знаеш че обичам. xD
Youngjae.- TS Ent.
*Обаждане*
Знам, бе братле. I believe, i can fly to Japan *попява си*Тъкмо ще ми се отрази добре, въпреки че не отиваме на почивка, а по работа, но ще съм сред приятели и моите братлета :3. Слушай, Чонг не е само мой дом, още те чакам. Поздрави на хьонг, гаджето ти и прегръдки за теб!
Знам, бе братле. I believe, i can fly to Japan *попява си*Тъкмо ще ми се отрази добре, въпреки че не отиваме на почивка, а по работа, но ще съм сред приятели и моите братлета :3. Слушай, Чонг не е само мой дом, още те чакам. Поздрави на хьонг, гаджето ти и прегръдки за теб!
Youngjae.- TS Ent.
*SMS*
Аха когато пишех с Банг не вярвах, че ще е толкова бърз, че и двамата зайци да ми цъфнат с една и съща покана. Ееее аз нямам способността да се клонирам
Аха когато пишех с Банг не вярвах, че ще е толкова бърз, че и двамата зайци да ми цъфнат с една и съща покана. Ееее аз нямам способността да се клонирам
Woo Kevin- NH Media
- БФФ : Seunghoon. ; Haneul
Половинка : ❤
Брой мнения : 151
SMS
Хмм да се разберем така. Утре Банг ще черпи по случай рождения си ден и ще си направим обща среща, какво ще кажеш?
Хмм да се разберем така. Утре Банг ще черпи по случай рождения си ден и ще си направим обща среща, какво ще кажеш?
Woo Kevin- NH Media
SMS
Лекинка и до утре
Лекинка и до утре
Woo Kevin- NH Media
Обаждане:
Хьооооонг *примлясва нагло* чийзкейк. С боровинки. Как ти звучи? ;3
Хьооооонг *примлясва нагло* чийзкейк. С боровинки. Как ти звучи? ;3
V- Who?
- БФФ : Daehyun, Jungkook, Hyuk. mwahaha, Suga., Nayeon
Половинка : ❤Junghwa❤
Брой мнения : 267
*продължава да мляска най-нагло* Не мога да ти помогна, хьонг. *подхилква се* Мениджърката ни прави страшен чийзкейк с боровинки! И сметанова торта с ягодки има, шоколадови курабийки и още разни манджи има. Как да не я обожава човек? Абе, ти да не си на диета? Много си съмнителен .-. не плющиш. *изхилва се пак*
V- Who?
По-полека, е! Да ти приличам на някого със свръх слух?! -.- Пффф... *изплезва се шумно* Да ти е яко ;р
*мълчи малко* Абе, к'во стана с онзи бъзик дето щяхте да го правите с Джун Хонг? *подхилква се* Женката върза ли се?
*мълчи малко* Абе, к'во стана с онзи бъзик дето щяхте да го правите с Джун Хонг? *подхилква се* Женката върза ли се?
V- Who?
Чш, бе! Я си спомни кой ти даваше храна в деня на дебюта ви? -.- Неблагодарен миризлив чорап!
Много ясно, че ще се хване. ;д Всяка женка би се хванала, когато някой я "харесва" *хили се* Бил той очевидният избор... ;д Министъра на самочувствието, плс. Bow down, peasants!!
Много ясно, че ще се хване. ;д Всяка женка би се хванала, когато някой я "харесва" *хили се* Бил той очевидният избор... ;д Министъра на самочувствието, плс. Bow down, peasants!!
V- Who?
Парите бяха на леля Чонг, тате! *също се превзема* Ти... никога не си имал свои пари! *обвинително* Ама аз ти купувах храната! Чорап!
Второто ми име е Ревност, бе! *високо* Тате... коя е мама? :с
Второто ми име е Ревност, бе! *високо* Тате... коя е мама? :с
V- Who?
Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Страница 2 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M