Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 87 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 87 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Двора
+10
U-Kwon~
Nana~
Kara♥
Kaeun.
Krystal~
Park Bom
Kai.
Himchan.
SuHo.
CL
14 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
CL- YG Ent.
- БФФ : Park Luna, T.O.P, BOM
Половинка : YeSung♥♥♥
Брой мнения : 2233
Re: Двора
Такъв двор и Мадона няма!
- Имаме си басейн и джакузи. ЯКОО! - Сухо си приказваше сам, но знаеше, че в момента го гледат милиони. Видя една камера и й помаха.
- Диванчето дали е удобно? - след като зададе въпроса си седна на него. - Блаженство!
Поседя малко, но нещо призрачно му предизвика вниманието. Една странна врата .. момчето предпазливо се приближи до нея и я отвори.
- Имаме си басейн и джакузи. ЯКОО! - Сухо си приказваше сам, но знаеше, че в момента го гледат милиони. Видя една камера и й помаха.
- Диванчето дали е удобно? - след като зададе въпроса си седна на него. - Блаженство!
Поседя малко, но нещо призрачно му предизвика вниманието. Една странна врата .. момчето предпазливо се приближи до нея и я отвори.
SuHo.- SM Ent.
- БФФ : EXO members; Sunggyu~; Siwon
Половинка : Anna
Брой мнения : 799
- Аз не бих и те подложил на такова нещо...- отговорих му, когато каза, че не би спал в моята стая.
Вече минавахме през двора, защото доколкото разбрах само от там се стига до там.
- Хмм...тук е доста приятно! - казах, докато минавахме през двора и се оглеждах. Спрях се за малко и забелязах една малко - по различна врата. Тръгнахме натам, отворих бавно и надникнах вътре.
- Предполагам е това...?
Вече минавахме през двора, защото доколкото разбрах само от там се стига до там.
- Хмм...тук е доста приятно! - казах, докато минавахме през двора и се оглеждах. Спрях се за малко и забелязах една малко - по различна врата. Тръгнахме натам, отворих бавно и надникнах вътре.
- Предполагам е това...?
Himchan.- TS Ent.
- БФФ : B.A.P buddies
Половинка : No, thanks he have dogs
Брой мнения : 133
Още в момента, в който стъпи вътре, видя две фигури. Едната я позна от раз - Сухо, но другото същество не го познаваше.
Бавно пристъпи напред и извика така, както само той може:
- Всемогъщият Кай е тук!
Определено привлече вниманието и на двамата. В другата физиономия разпозна Хим Чан от B.A.P
Бавно пристъпи напред и извика така, както само той може:
- Всемогъщият Кай е тук!
Определено привлече вниманието и на двамата. В другата физиономия разпозна Хим Чан от B.A.P
Kai.- SM Ent.
- БФФ : EXO's wolfs, Lee Taemin~, Krystal~, Seunghoon.
Половинка : Kara♥
Брой мнения : 433
Бом извървя мястото до двора на къщата и стигна пред голямата врата. От вътре се чуваха гласове. Тя се беше ориентирала по силния глас, който принадлежеше на Кай, както самия той каза или по скоро извика.
Отвори вратата и влезе вътре. В двора стояха три момчета. Кай беше с гръб към нея и не можеше да я види, но другите двама, които тя позна, бяха с лице към нея. Поклони се леко и се представи.
- Здравейте. Аз съм Пак Бом, приятно ми е.
Беше почти сигурна, че `и знаят името, но все пак бе длъжна да се представи.
Отвори вратата и влезе вътре. В двора стояха три момчета. Кай беше с гръб към нея и не можеше да я види, но другите двама, които тя позна, бяха с лице към нея. Поклони се леко и се представи.
- Здравейте. Аз съм Пак Бом, приятно ми е.
Беше почти сигурна, че `и знаят името, но все пак бе длъжна да се представи.
Прекрасно,просто прекрасно!Кай?Защо точно той?Не,не,не,не Кристъл нямаше абсолютно нищо против него,даже на против бяха приятели,но винаги в неговата компанията се е чувствала неловко.Той наистина беше ярка личност ,в абсолютно всички параграфи.Но за съжаление от скоро Су Джун беше забелязала че той всъщост не я харесваше като човек.Поне така усещаше когато е с него.В началото и беше наистина кофти че я мрази,но реши просто да се прави че й е все едно...това не беше така обаче.
Момчето излезе на двора и какво да види там.Парк Бом! Е това вече не беше истина!Младото момиче усмихнато се доближи до новодошлите.
-Здравей,Бош-ши,приятно ми аз съм Кристъл.-представи се.И след това бързо целуна Кай и жената.Двамата останаха изненадани,а певицата едвам се усмихна и бавно се придвижи до диваните където се паркира.Не искаше да поглежда към Кай,който вероятно всеки момент щеше да извика от погнуса
Момчето излезе на двора и какво да види там.Парк Бом! Е това вече не беше истина!Младото момиче усмихнато се доближи до новодошлите.
-Здравей,Бош-ши,приятно ми аз съм Кристъл.-представи се.И след това бързо целуна Кай и жената.Двамата останаха изненадани,а певицата едвам се усмихна и бавно се придвижи до диваните където се паркира.Не искаше да поглежда към Кай,който вероятно всеки момент щеше да извика от погнуса
Последната промяна е направена от Krystal~ на Пет Май 10, 2013 5:23 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Krystal~- SM Ent.
- БФФ : Sulli,Amber,Kai. ; Jiyeon.
Половинка : Si Woo ;3
Брой мнения : 468
В двора влезе Кристъл. Бом беше изненадана, че има толкова много хора от една компания. От нейната компания знаеше, че ще бъдат само тя и СиЕл. Само за тях знаеше, но нямаше да се изненада втори път, ако имаше повече хора. Никога не можеш да знаеш какво ще им хрумне на шефовете.
Кристъл `и се представи и бързо, бързо целуна нея и Кай. Жената доста се изненада. Бом реши да приеме, че действието на младото момиче се дължи на това, че или е много радостна да ги види или някой `и е казал да го направи.
Кристъл седна на един от диваните. Пак не смяташе да стърчи права, затова тя също седна.
- Има ли още хора, които са дошли преди мен? - попита тя.
Кристъл `и се представи и бързо, бързо целуна нея и Кай. Жената доста се изненада. Бом реши да приеме, че действието на младото момиче се дължи на това, че или е много радостна да ги види или някой `и е казал да го направи.
Кристъл седна на един от диваните. Пак не смяташе да стърчи права, затова тя също седна.
- Има ли още хора, които са дошли преди мен? - попита тя.
За голяма изненада на Чонг ,Бом седна на дивана близо до нея.Момичето вдигна глава и й се усмихна.Жената попита дали има още хора които са дошли преди нея.
-Ами всъщост,да.Че Рин-ши също е тук,но в момента разглежда наоколу.-отговори тъмнокосата.-А и Сей-ши от EvoL...А тоест Сохий-ши също е тук.Последно я видях в кухнята.-попълни бързо.
-Искаш ли да ги потърсим?Ще те запознаем със Сей..много е готина!-говореше макнето докато се изправяше.После двете със Бом тръгнаха към къщата,оставайки мъжагите сами.
-Ами всъщост,да.Че Рин-ши също е тук,но в момента разглежда наоколу.-отговори тъмнокосата.-А и Сей-ши от EvoL...А тоест Сохий-ши също е тук.Последно я видях в кухнята.-попълни бързо.
-Искаш ли да ги потърсим?Ще те запознаем със Сей..много е готина!-говореше макнето докато се изправяше.После двете със Бом тръгнаха към къщата,оставайки мъжагите сами.
Krystal~- SM Ent.
Не успях да надникна по - навътре, защото зад нас се разнесе глас. Гласът каза"Всемогъщия Кай е тук!". Обърнах се. Да, това беше Кай от EXO. Явно по - късно щях да си видя стаята. Преди да се представя и на него, влезе Пак Бом, поздрави ни и се представи.
- Аз съм Ким Хим Чан, и на мен ми е приятно. - обърнах се и към двамата
След малко дойде Кристъл и замъкна Бом нанякъде. Погледнах към двамата мембъри на EXO-K.
- Аз съм Ким Хим Чан, и на мен ми е приятно. - обърнах се и към двамата
След малко дойде Кристъл и замъкна Бом нанякъде. Погледнах към двамата мембъри на EXO-K.
Himchan.- TS Ent.
Кай довтаса в къщата. Както винаги с гръм и трясък оповести идването си. Това беше страхотно! Поне Сухо нямаше да се чувства самотен, не че до сега се е чувствал, но за протокола ...
- Аз съм Ким Джун Мьон, приятно ми е. - той се поклони на певицата и се усмихна.
- Явно довечера ще се запознаеш със стаята си. Поне имаш още мъничко време наслада! - Сухо се опита да погледне от добрата страна на нещата.
- Аз съм Ким Джун Мьон, приятно ми е. - той се поклони на певицата и се усмихна.
- Явно довечера ще се запознаеш със стаята си. Поне имаш още мъничко време наслада! - Сухо се опита да погледне от добрата страна на нещата.
SuHo.- SM Ent.
- Чак нямам търпение! - Отговорих "доволно". Хубаво беше, че гледа по позитивен начин. Щях да се опитам да направя същото. Не че е успокоение, но няма да страдам само аз, нали?
Чух доста глъчка, идваща от къщата.
- Хей, май са се събрали нови попълнения. Искате ли да отидем да ги поздравим? Или предпочитате да се чудят от къде сме изскочили? - хилнах се глупаво.
Чух доста глъчка, идваща от къщата.
- Хей, май са се събрали нови попълнения. Искате ли да отидем да ги поздравим? Или предпочитате да се чудят от къде сме изскочили? - хилнах се глупаво.
Himchan.- TS Ent.
С Хим Чан се запознаха. Зад него се беше появила и Бом. Кай не сметна за нужно да се представя. А и щяха да се видят по-късно на събрание в хола.
СуХо спомена нещо за някаква стая. На малкия му стана интересно и започна да гледа ту единия, ту другия хьонг.
- По-добре да останем тук и да се чудим от къде сме изскочили. Предусещам, че вътре е голяма гъчканица!
СуХо спомена нещо за някаква стая. На малкия му стана интересно и започна да гледа ту единия, ту другия хьонг.
- По-добре да останем тук и да се чудим от къде сме изскочили. Предусещам, че вътре е голяма гъчканица!
Kai.- SM Ent.
Аз отворих голямата врата и се озовах на двора. Джакузи, басейн, диван на закрито. Беше много хубаво. Цветовете бяха много добре подбрани. Няколко мъжки имаше на двора, но до мен се появи една топка косми.
- Здравей. - поздравих аз красивото куче, което се разхождаше там. - Чие кученце си ти?
Посегнах да го погаля, но очевидно то беше на друго мнение и без предупреждение посегна да ме захапе. Аз рязко си дръпнах ръката и изписках, като огласих къщата. Прекрасно пристигане, просто няма що, а малкото дяволче продължаваше да ме гледа със злоба и излая няколко пъти по мен. Аз се стресирах още повече и не знаех да бягам ли, да го подмина ли или да го наритам ..
- Здравей. - поздравих аз красивото куче, което се разхождаше там. - Чие кученце си ти?
Посегнах да го погаля, но очевидно то беше на друго мнение и без предупреждение посегна да ме захапе. Аз рязко си дръпнах ръката и изписках, като огласих къщата. Прекрасно пристигане, просто няма що, а малкото дяволче продължаваше да ме гледа със злоба и излая няколко пъти по мен. Аз се стресирах още повече и не знаех да бягам ли, да го подмина ли или да го наритам ..
Kaeun.- Pledis Ent.
- БФФ : Song Mino
Половинка : Xero :3
Кай изглеждаше любопитен, затова казах:
- Някой от участниците сме идеално прецакани относно стаите си. Ти и Сухо имате повече късмет. - вероятно скоро щеше да научи всичко. Сигурно след оплакванията ми рано сутринта утре ще добие представа.
Кимнах му на отговора. Наистина не бе добра идея да се заврем при многото хора.
След малко забелязах и нечие друго присъствие. Вдигнах поглед и останах почти с отворена уста. Хюна...Настроението ми се повиши. Съсредоточих се отново чак когато тя изпищя. Веднага хукнах и скоро бях по - близо до нея.
- Добре ли си? - попитах с доза притеснение.
- Някой от участниците сме идеално прецакани относно стаите си. Ти и Сухо имате повече късмет. - вероятно скоро щеше да научи всичко. Сигурно след оплакванията ми рано сутринта утре ще добие представа.
Кимнах му на отговора. Наистина не бе добра идея да се заврем при многото хора.
След малко забелязах и нечие друго присъствие. Вдигнах поглед и останах почти с отворена уста. Хюна...Настроението ми се повиши. Съсредоточих се отново чак когато тя изпищя. Веднага хукнах и скоро бях по - близо до нея.
- Добре ли си? - попитах с доза притеснение.
Himchan.- TS Ent.
Момичето отвори вратата, а там беше пълна тъпканица. Една женска беше застанало с гръб, едно куче я лаеше, а един мъжки индивид се приближаваше към нея. Чудо голямо!
- Здравейте! - поздрави ги Катрин и ги подмина като пътен знак. Обаче се сети нещо и се обърна отново към двамата. - Аз съм Катрин Блу, приятно ми е!
- Здравейте! - поздрави ги Катрин и ги подмина като пътен знак. Обаче се сети нещо и се обърна отново към двамата. - Аз съм Катрин Блу, приятно ми е!
Kara♥- YG Ent.
- БФФ : Park Bom; -Lullaby-; Ice
Половинка : Kai <333
Брой мнения : 151
Кристъл беше извела кучето малко на чист въздух и тихо се закачаше с него по едно време то избяга от нея и тръгна към новодошлия съквартирант.ОМО,ОМО,ОМО...ТОВА БЕШЕ ХЮНА,а до нея едно друго момиче
Пухкавото куче нещо се изръмби на момичето.Тъмнокосата се уплаши и изтича до нея,обаче Химачан я беше изпреварил.Су Джунг загрижено гледаше певицата.
-Хюна-ши здрасти!-поздрави я -Радвам се че се присъедини при нас!-каза макнето и прегърна Ким после се обрна към непозната -Приятно ми е,Кристъл!.И след като подари една целувчица по устата и на Хюна и на момичето, макнето весело примами хъскито дадалеч от тях,но то беше много палави.Отскокна настрани и се върна при другите.Су Джунг въздъхна и се запъти към хола
Пухкавото куче нещо се изръмби на момичето.Тъмнокосата се уплаши и изтича до нея,обаче Химачан я беше изпреварил.Су Джунг загрижено гледаше певицата.
-Хюна-ши здрасти!-поздрави я -Радвам се че се присъедини при нас!-каза макнето и прегърна Ким после се обрна към непозната -Приятно ми е,Кристъл!.И след като подари една целувчица по устата и на Хюна и на момичето, макнето весело примами хъскито дадалеч от тях,но то беше много палави.Отскокна настрани и се върна при другите.Су Джунг въздъхна и се запъти към хола
Последната промяна е направена от Krystal~ на Пет Май 10, 2013 11:04 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Krystal~- SM Ent.
Една позната фигура се доближи до мен, а кучето не спря да ме лае. Поне не ме нападна повторно.
- Добре съм .. - отговорих аз на Хим Чан, с който се запознахме около седмица преди предаването.
Тогава вратата се отвори и влезе едно бяло момиче. Очевидно се стресна от това, че съм на вратата, но нямаше как да мръдна за това тя ме подмина. След това се представи.
- Аз съм Ким Хюна, приятно ми е.
След като се появи Кристъл, която им раздаде по една целувка незнайно защо, Хюна се обърна към Хим Чан, вече спокойна, защото кучето беше отведено от малката.
- Как си?
- Добре съм .. - отговорих аз на Хим Чан, с който се запознахме около седмица преди предаването.
Тогава вратата се отвори и влезе едно бяло момиче. Очевидно се стресна от това, че съм на вратата, но нямаше как да мръдна за това тя ме подмина. След това се представи.
- Аз съм Ким Хюна, приятно ми е.
След като се появи Кристъл, която им раздаде по една целувка незнайно защо, Хюна се обърна към Хим Чан, вече спокойна, защото кучето беше отведено от малката.
- Как си?
Kaeun.- Pledis Ent.
- БФФ : Song Mino
Половинка : Xero :3
Сухо седеше на диванчето и наблюдаваше кой влиза в къщата. След появата на Кай влезе едно куче? Мда, точно така! Явно и то ще се бори за награда.
След него влезе Хьона, която бе подобаващо почти изгонена от кучето. Така щеше да я захапе, че чак Джун Мьон се стресна. Хим Чан отиде при нея, а зад тях се появи познатата на Кай.
- Джонг Ин .. - сръчка го леко Сухо. -Я виж какъв късмет извади. - и посочи с глава момичето.
- Аз съм Ким Джун Мьон. - провикна се той. Мързеше го да стане и да отиде до нея.
В този момент се появи Кристъл а.к.а пръскащата микроби разцелува и тях и взе кучето като по този начин Хьона успя да даде няколко крачки напред. По всичко личеше, че с Химчан се познават.
След него влезе Хьона, която бе подобаващо почти изгонена от кучето. Така щеше да я захапе, че чак Джун Мьон се стресна. Хим Чан отиде при нея, а зад тях се появи познатата на Кай.
- Джонг Ин .. - сръчка го леко Сухо. -Я виж какъв късмет извади. - и посочи с глава момичето.
- Аз съм Ким Джун Мьон. - провикна се той. Мързеше го да стане и да отиде до нея.
В този момент се появи Кристъл а.к.а пръскащата микроби разцелува и тях и взе кучето като по този начин Хьона успя да даде няколко крачки напред. По всичко личеше, че с Химчан се познават.
SuHo.- SM Ent.
Крис и помогна да стигне до вратата и дори й я отвори. Ех, ако имаше опция да влезе с нея, ама на! Нана влезе в къщата и се озова на двора. Поклони се на тези, които се бяха събрали там.
- Здравейте, аз съм Им Джин Ах, радвам се, че ще живеем заедно няколко дни. - певицата се усмихна на колегите си.
- Здравейте, аз съм Им Джин Ах, радвам се, че ще живеем заедно няколко дни. - певицата се усмихна на колегите си.
Nana~- Pledis Ent.
- БФФ : After School's girls, Solji.
Половинка : Kris х33
Брой мнения : 330
Малко след него се появи Хьона. Кучето започна да я лае. Лол..... Химчан пък почна да я успокоява. Тук надушваше нещо. Тези щяха да се сдушат! Минути по-късно влезе и още някой. СуХо му каза, че е извадил късмет.
- Какво искаш да кажеш с това? - попита Кай и се обърна.
И в този момент я видя. Кой ли? Рапърката на Neon.M . Тази го мразеше от дъното на душата си, но за сметка на това Джонг Ин я харесваше и нямаше да миряса докато тя не стане негова! Нъц!
- Хехехехе - подхилна се той и тръгна към нея. - Ооо, Катринче!
Вратата пак се отвори и влезе рапърката на After School Нана. Ехе ли ве!
- Аз съм Ким Джонг Ин. За мен е чест да се запозная с теб, Джин Ах-ши! - напълно забрави за Кара и отиде да се запознава с женската рапърка, на която най-много се възхищава.
- Какво искаш да кажеш с това? - попита Кай и се обърна.
И в този момент я видя. Кой ли? Рапърката на Neon.M . Тази го мразеше от дъното на душата си, но за сметка на това Джонг Ин я харесваше и нямаше да миряса докато тя не стане негова! Нъц!
- Хехехехе - подхилна се той и тръгна към нея. - Ооо, Катринче!
Вратата пак се отвори и влезе рапърката на After School Нана. Ехе ли ве!
- Аз съм Ким Джонг Ин. За мен е чест да се запозная с теб, Джин Ах-ши! - напълно забрави за Кара и отиде да се запознава с женската рапърка, на която най-много се възхищава.
Последната промяна е направена от Kai. на Съб Май 11, 2013 9:09 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Kai.- SM Ent.
Докато се запознаваше с новите съквартиранти какво стана мислите? Видя него. Видя най-гадното същество в целият свят. Косата й настръхна и сви едната си ръка в юмрук. "Дръж се Катрин не си изпускай нервите, не си заслужава!" успокояваше се тя.
- Аз съм Катрин Блу, но можеш да ми казваш Кара. - усмихна се червенокосото момиче и за секунди прекоси двора и влезе в хола.
- Аз съм Катрин Блу, но можеш да ми казваш Кара. - усмихна се червенокосото момиче и за секунди прекоси двора и влезе в хола.
Kara♥- YG Ent.
- БФФ : Park Bom; -Lullaby-; Ice
Половинка : Kai <333
Брой мнения : 151
- Радвам се, че се запознахме, Джонг Ин! - усмихна се Джин Ах и се обърна към останалите съквартиранти на двора. - Е как си прекарвате в къщата?
Нана не знаеше какво друго да попита, а определено не искаше хората покрай нея да са мълчаливи до края на шоуто. Все някой трябваше да помогне за стопяването на ледовете, нали?
Нана не знаеше какво друго да попита, а определено не искаше хората покрай нея да са мълчаливи до края на шоуто. Все някой трябваше да помогне за стопяването на ледовете, нали?
Nana~- Pledis Ent.
Женски глас се чу. Викаше него и лидерът на EXO. Досети се, че това е Бай Брадър, ама всъщност звучеше повече като Бай Систър. Абе, както и да е.
- Да отиваме...
Със СуХо се спогледаха и тръгнаха бавно и славно към изповедалнята, като за тази цел преминаха през хола. Там наистина беше гъчканица. Чак горещо му стана, ама кой го пита? Поне в изповедалнята беше хладно.
- Да отиваме...
Със СуХо се спогледаха и тръгнаха бавно и славно към изповедалнята, като за тази цел преминаха през хола. Там наистина беше гъчканица. Чак горещо му стана, ама кой го пита? Поне в изповедалнята беше хладно.
Kai.- SM Ent.
Кристъл излезе на двора и тойм видя Нана .
-Нана-ши!-викна тя.
Русокосата се стресна й се огледа.
Макнето й помаха и затича към нея.Метна се на врата й и й удари целувка по устата.
-Добре дошла при нас!
-Нана-ши!-викна тя.
Русокосата се стресна й се огледа.
Макнето й помаха и затича към нея.Метна се на врата й и й удари целувка по устата.
-Добре дошла при нас!
Krystal~- SM Ent.
Нана буквално зяпна, но бързо се опомни и затвори устата си. Беше останала с впечатление, че Кристъл е нормално момиче, но може би това беше от вълнение.
- Добре заварила .. - Джин Ах не беше много сигурна в думите си, но ги изрече. - Аз ще отида при останалите, за да се запозная и с тях!
- Добре заварила .. - Джин Ах не беше много сигурна в думите си, но ги изрече. - Аз ще отида при останалите, за да се запозная и с тях!
Nana~- Pledis Ent.
Страница 1 от 2 • 1, 2
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M