I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Двора - Page 2 EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Двора - Page 2 EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Двора - Page 2 EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Двора - Page 2 EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Двора - Page 2 EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Двора - Page 2 EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Двора - Page 2 EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Двора - Page 2 EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Двора - Page 2 EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 84 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 84 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Двора

+10
U-Kwon~
Nana~
Kara♥
Kaeun.
Krystal~
Park Bom
Kai.
Himchan.
SuHo.
CL
14 posters

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Go down

Двора - Page 2 Empty Re: Двора

Писане by Himchan. Нед Май 12, 2013 11:19 pm

Хюна ме увери, че е добре и аз кимнах. След това ме попита аз как съм.
- Чудесно, благодаря. Радвам се да те видя. - не се правех на важен, наистина много се радвах да я видя.
След малко покрай нас мина бяло момиче и се представи.
- Ким Хим Чан, приятно ми е - последвах примера и. Тази нощ със сигурност щях да сънувам името си от толкова повтаряне. Не след дълго влезе и Нана, която не беше проблем да разпозная.
- Ким Хим Чан, приятно ми е - казах и на нея.
Тя изглежда беше разговорлива, но преди да кажа нещо Кристъл дойде, целуна я и момичето реши да отпътува към хола. Аз отново се обърнах към Хюна.
- Имам новина за теб. Аз, ти и още няколко късметлии сме сложени в гадна стая. Ако искаш можем да отидем да я видим. Аз натам бях тръгнал, но не стигнах.
Himchan.
Himchan.
TS Ent.

БФФ : B.A.P buddies
Половинка : No, thanks he have dogs
Брой мнения : 133

Върнете се в началото Go down

Писане by Kaeun. Пон Май 13, 2013 12:52 am

След цялата тази дандания влезе и Нана от After School. Двете се познавахме от общия проект Dazzling red.
- Джин Ах-ши, радвам се да те видя отново! - усмихнах се аз и се отдръпнах от вратата, защото задръствах движението.
След това се появи Кристъл и пак започна да раздава целувки. Ама, че работа .. какво му ставаше на това момиче? Болно ли беше?
Нана отиде в хола, за да се запознае и с останалите участници.
Хим Чан ми предложи да отидем да видим "гадната" стая. Колко гадна може да е една стая? Все пак в нея щяха само да спят, а не да бъдат затворени по цял ден, нали?
- Нека отидем и я видим тази гадна стая. - съгласих се аз и изчаках той да поведе, защото и идея си нямах къде се намира.
Kaeun.
Kaeun.
Pledis Ent.
Pledis Ent.

БФФ : Song Mino
Половинка : Xero :3

Писане by Himchan. Пон Май 13, 2013 12:55 am

Момичето се съгласи и аз се огледах, за да локализирам местоположението на вратата, която бях открил по - рано. Сухо е успя да ми каже дали това е третата стая, но предполагам е тя. Тръгнах към нея и отворих вратата. Този път не просто надникнах, а направо се намъкнах вътре.
Himchan.
Himchan.
TS Ent.

Писане by Himchan. Пон Май 13, 2013 2:41 am

Връщайки се на двора атмосферата коренно се промени. Все едно спално помещение номер 3 беше най - затънтеното и най - ужасно място в къщата. Почувствах се много по - добре. Изчаках Хюна да ме последва и се запътихме към хола. Още от тук се чуваха много гласове.
Himchan.
Himchan.
TS Ent.

Писане by Kara♥ Нед Юни 30, 2013 11:09 pm

Седна на ръба на басейна и се загледа във водата. Усети как сълзи напират в очите й, но успя да ги задържи. Нямаше намерение да се излага пред половин Южна Корея и 2-мата най-много 3-мата души от България, които биха гледали това предаване. Пък и за нея да плачеш заради едно момче си беше чиста проява на слабост, а Кара определено не беше от слабите.
Имаше чувства към него, но пустата му гордост не позволяваше да си признае. Дори самата себе си опитваше да залъже, но до кога Катрин? До кога ...?
Kara♥
Kara♥
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : Park Bom; -Lullaby-; Ice
Половинка : Kai <333
Брой мнения : 151

Писане by U-Kwon~ Нед Юни 30, 2013 11:27 pm

Завари я да седи на ръба на басейна и да зяпа надолу. Определено и на нея не й беше лесно, но можеше поне да се извини. Ю Куон също седна до нея и без да я гледа започна да говори.
- Виж, знам, че брат ми не е идеалният, но и той има чувства. Може би гордостта ти беше наранена след като те целуна по този начин, но неговото сърце току-що беше разбито на малки парченца. И представа си нямаш колко много те обича и какво би направил за теб. Дори аз не съм го очаквал. Никога не съм вярвал, че той може да се влюби по този начин при това на тази възраст, но ето, че стана. Моля те, помисли си добре над това, което ти казах ..
След тази драматична реч, Ю Куон се върна в хола.
U-Kwon~
U-Kwon~
Who?
Who?

БФФ : Block B members
Половинка : Cao Lu
Брой мнения : 206

Писане by Kara♥ Нед Юни 30, 2013 11:35 pm

Можеше да изглежда така все едно не го чува, но всяка една дума се беше забила в съзнанието й. След като приключи с изказването си той се върна при останалите и Кара остана сама със себе си. Една сълза се стече по бузата й, после още една и още една ..
Избърса ги набързо и се опита да се съвземе. Отново погледна отражението си, но не можеше да се познае. Къде беше онова безгрижно момиче, на което не му пукаше дали хората са добре или не?! Може би е погребано заедно с Че Мин.
Kara♥
Kara♥
YG Ent.
YG Ent.

Писане by Ice Нед Юни 30, 2013 11:43 pm

След разигралият се цирк заради целувката на Кай, Катрин отпраши навън. Ю Куон я последва. Явно щеше да й каже едно-две изречения. Когато се върнеше Карли също щеше да иде да си поговорят. От както макнето на Mysterie беше брутално убито, рапърката им не беше същата.
Не отне много време. Само 3-4 минути след като излезе, онзи от Блок Би се завърна. Време беше лидерката да вземе нещата в ръцете си.
Излезе на двора и я видя до басейна. Приближи се бавно и седна до нея. Лека въздишка се отдели от устните й и с жест я накара да я погледне в очите.
- Какво се случи с теб, Катрин Рей Блу? Светът не свършва със Себастиян. Има много други момчета. Сещаш ли се колко бях наранена от Сънгри? Но не се предадох, нали? Само няколко месеца след това срещнах Фиши - още беше по средата на речта си. Беше изговорила всичко като водопад от думи, за това спря да си поеме въздух.
- Момчето е влюбено в теб, а и от самолет си личи, че и ти не си безразлична. Защо най-накрая не си навреш тъпата гордост в кльощавия задник и онова момиче от дебюта не се върне?! Няма нищо по-лошо от това да нараниш момче. Може да те намрази, а това е много по-лошото от нараняването! Когато момче мрази, мрази искрено и не го прикрива!
Ice
Ice
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : -Lullaby-, Kara
Половинка : single mommy
Брой мнения : 326

Писане by Kara♥ Нед Юни 30, 2013 11:59 pm

След него дойде и лидерката на Neon.M. Ако иска още някой да се изреди да заповяда. Видяло се е, че ще е тежка нощ!
Айс също започна да й говори, но най-гадната част е, че намеси и Себастиян. Кара все още не можеше да преживее смъртта му. Беше минала почти година от както той не е сред тях, но Катрин все още не искаше да го повярва. Да, имаше чувства към Джонг Ин, но не искаше да си признава от страх, че заради нея и него ще го сполети нещо ужасно. За това сега щеше да излъже.
- Виж, не се мъчи с тъпи речи. - каза едва Кара след като лидерката приключи. - Какво си личи от самолет, не е важно! Важно е какво искам аз, а то определено не е онова нещо в хола.
Kara♥
Kara♥
YG Ent.
YG Ent.

Писане by Ice Пон Юли 01, 2013 12:04 am

- Помисли си пак, Кара. Цитирам ментора ти, Табло: "Очеизваждащо е". Помисли много добре какво правиш и защо го правиш. В момента си играеш с чувствата на Джонг Ин.
Лидерката се изправи и й хвърли последен поглед.
- Миналото си е минало. Светът не свърши. Стив Джобс също умря. Джъстин Бийбър и 1D са все още живи. Гледай напред, глупаче, защото в хола, давещ се в сълзи, може да стои бъдещия ти съпруг.
Айс присви устни и тръгна към хола. Не можеше да я разбере и туй-то. Толкова ли беше приятно да си играеш с чувствата на хората? Ега ти съдиста дето трябва да си, за да го направиш.
Ice
Ice
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : -Lullaby-, Kara
Половинка : single mommy
Брой мнения : 326

Писане by Kara♥ Пон Юли 01, 2013 12:18 am

Карли дори цитира един от най-важните хора в живота на Кара, който й даде стабилна основа и я научи на много.
Тя стана от ръба на басейна и с поглед проследи как лидерката се прибира обратно. Искаше да си легне, да затвори очи и да заспи, но трябваше да мине отново през хола. Не, това нямаше да стане. Огледа се. Диванчето въобще не изглеждаше зле. Тя легна на него, сви се на топка и затвори очи. По едно време придърпа една възглавница и я притисна към себе си. Беше забравила да си вземе мечето, но и възглавниците щяха да свършат работа. Не след дълго беше в страната на сънищата.
Kara♥
Kara♥
YG Ent.
YG Ent.

Писане by Kai. Пон Юли 01, 2013 4:21 pm

Рева, рева, колко рева? Абе, човека стабилно си изля душата и си изплакна очите. Сега бяха червени като капачките на бутилките на вода "Дивна". Ю Куон го изпрати да подиша чист въздух на двора. Джонг Ин го послуша и излезе. Протегна се стабилно и вдиша от въздуха. Беше приятно.
Започна да се разхожда като щъркел на клонка и на диваните видя позната фигура. Това беше заспалата червенокоса Кара. Айш, това момиче. Не се ли съобрази с факта, че може да настине?
Кай присви устни, приближи се, вдигна я на ръце и тръгна към къщата. Мина през всичките стаи, докато не откри тази, в която беше рапърката. Постави я внимателно на нейното легло. След това откри, че и той е в същата стая.
Kai.
Kai.
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : EXO's wolfs, Lee Taemin~, Krystal~, Seunghoon.
Половинка : Kara♥
Брой мнения : 433

Писане by Kwon Yuri Пон Юли 08, 2013 2:24 pm

Юл бавно затътри краката си към диванчето.Там седна по турски и се замисли.Ух искаше УЙонг...Дам чудо ,на чудесата Злата принцеса си харесваше някой.Хората я свързваха със 2PM заради общите им проекти ,но също така и заради прителството им.
Куон въздъхна и погледна към небето.
-Ох по-дяволите!-изруга тихо когато усети как онова куче се беше приближило до нея.Юл наклони главта си настрани ,засмя се на собсвената си особа и посегна към псето.Покали го ,но то се врътна и тръгна на някъде.
Kwon Yuri
Kwon Yuri
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Hwang Tiffany. & Takuya Terada
Половинка : -
Брой мнения : 2080

Писане by Nana~ Съб Юли 20, 2013 10:49 pm

Нана мина през стаите на къщата и излезе на двора. Небето вече започваше да мени цвета си. Тоест имаше не повече от час до изгрев и по нейни изчисления беше около пет часа. Седна на дивана и се прозя. Започна да се пооправя, но все още беше доста слаба. А като се замисли за храна и се догади още веднъж. За това смени мислите за храна с тези за У Фан. Какво ли правеше сега? Дали спеше сладко в леглото си или S.M пак са юрнали момчетата нанякъде?  
Nana~
Nana~
Pledis Ent.
Pledis Ent.

БФФ : After School's girls, Solji.
Половинка : Kris х33
Брой мнения : 330

Писане by Zico Съб Юли 20, 2013 10:54 pm

Благодарение на нечии писъци се беше вдигнал още в ранни зори. Не го свърташе на едно място. Дори започна да играе на карти с Литъл Зико, ама и това му омръзна. За това реши да му направи разходката преди другите да са се вдигнали.
Джи Хо си свали задника от леглото, след което свали и кучето. Излязоха двамата и почнаха да се разхождат. Видя Нана свита на единия диван. Беше бледа като платно. Помаха й, а хъскито изтича при нея и я близна по лицето.
- Как си, Джин Ах? Бледа си като платно.
Zico
Zico
Who?
Who?

БФФ : Hyuna♡, Jungmin., Jessi.
Половинка : Samantha
Брой мнения : 167

Писане by Nana~ Съб Юли 20, 2013 11:02 pm

Размислите й бяха прекъснати от изскърцването на една врата. Лидерът на Block B и неговото куче също се появиха на двора. Той й помаха и тя също му махна. Хъскито се доближи до нея и я близна с което я накара да са усмихне леко. Джи Хо я попита какво й е.
- Явно съм хванала някакъв вирус и си върнах вечерята преди малко, но сега съм доста по-добре. Ами ти защо си буден?
Nana~
Nana~
Pledis Ent.
Pledis Ent.

Писане by Zico Съб Юли 20, 2013 11:05 pm

- Нечий писъци ме събудиха. Не можах да заспя отново и реших да го разходя. Може ли да седна до теб?
След като получи позволението, Зико си настани задника до нея и огледа лицето й внимателно. Беше странно пребледняла. Нещо, което не е нормално за летните вируси. Накрая стигна до един извод и го изрече на глас:
- Сигурна ли си, че не си бременна?
Можеше да изяде боя заради това, но беше само предположение.
Zico
Zico
Who?
Who?

Писане by Nana~ Съб Юли 20, 2013 11:13 pm

Някой се е развикал в тяхната стая. Ами нормално и Джин Ах би викала в нея. Все пак е пълно с какви ли не гадини.
- Разбира се, че може да седнеш. - тя се дръпна леко, за да може лидера да се настани.
Джи Хо изцепи нещо, което накара Нана да се ококори насреща му и да заприлича на Додо при контакт с Ексо планет. Въпроса му не я стресира толкова колкото отговора. След последния гаф на Крис тази вероятност не беше изключена, но нямаше как да го каже пред цяла Корея, нали?
- Направо съм убедена, че не съм! Просто вирус .. - въпреки казаното, съмненията оставаха в съзнанието на Джин Ах.
Nana~
Nana~
Pledis Ent.
Pledis Ent.

Писане by Zico Съб Юли 20, 2013 11:16 pm

- Е, все пак провери. Всичко се случва! - ухили й се У. - Мъжете често сгафяме в леглото, но това е нормално. Някои индивиди даже не могат да се контролират.
Като изрече тези пламенни речи, той се изправи и изсвири на Литъл Зико да се върне при него.
- Ние ще се връщаме. Прибирай се, за да не настинеш. Много тънко си облечена.
И двамата се скриха в барачката a.k.a стаята.
Zico
Zico
Who?
Who?

Писане by Nana~ Съб Юли 20, 2013 11:22 pm

Мамка му, беше прав! Трябваше да се провери, защото ако беше станало наистина нещо такова щеше да се наложи да ходи да скача от някой небостъргач. У Фан въобще нямаше да иска да види това дете и още по-малко да чуе за него.
- Не се тревожи, донгсенг, ще се прибера след малко. Просото имам нужда от чист въздух.
Тя поседя още малко на двора и по-късно влезе в къщата и по-точно в кухнята, за да направи кафе за най-ранобудните.
Nana~
Nana~
Pledis Ent.
Pledis Ent.

Писане by ShiN Вто Юли 23, 2013 1:32 am

След като Юри-чан ми каза сам да си разглеждам и отиде нанякъде, аз само я проследих с възхищение и станах и аз. Излязох в някакво коридорче и се огледах. Забелязах една камера и отидох при нея.
- Здрастиииии, Биг Брадър! - казах лигаво. След това се обърнах и започнах да си говоря.
- Аууу има врати. Да видим накъде водят.
ShiN
ShiN
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Alucard
Половинка : ---
Брой мнения : 246

Писане by ShiN Вто Юли 23, 2013 1:40 am

След като се измъкнах от едното спално помещение се върна на двора и отидох бавно до другата врата. Ама тука е много забавно бе. Как хората са си легнали да спят в такава хубава нощ?
- Шиннн...бъди добър, не ги буди за да не те изгонят още на втория ден! - казах си и даже си размахах показалец. Отворих друга врата.
ShiN
ShiN
SM Ent.
SM Ent.

Писане by ShiN Вто Юли 23, 2013 1:51 am

За трети път се върнах на двора. Очевидно бях намерил две от спалните, имах подозрения, че знам къде е третата. Разгледам нея и се връщам при моята Кралица. Едната главна причина да намеря начин да се вмъкна беше тя, все пак. Тихичко се набутах и в друга стая.
ShiN
ShiN
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Sponsored content

Sponsored content