Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 80 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 80 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Спално помeщение №1
+5
Nana~
Kwon Yuri
SuHo.
Himchan.
CL
9 posters
Страница 1 от 1
Спално помeщение №1
Ето това е разпределението на леглата в тази стая. Тя е "нормалната" по отношение на обзавеждането и както се вижда тук е женското царство. След известно време леглото с "ХХХХХХ" ще бъде заето от звезда, която ще запазим в тайна за сега ^^
CL- YG Ent.
- БФФ : Park Luna, T.O.P, BOM
Половинка : YeSung♥♥♥
Брой мнения : 2233
Re: Спално помeщение №1
Усмихнах се в отговор на момчето и тръгнах в посоката, в която ми посочи. Отворих с любопитство една врата и надникнах вътре. Имаше само легла.
- Насам.
Вмъкнах се вътре и се огледах. Тази стая не бе лоша. И не беше на двора..
- Сухо, това е женска стая - обърнах се назад и подвикнах. Тук също имаше наредени багажи. Имаше изписани имена на звезди, а едно празно легло имаше надпис "xxxxxx".
- Я виж, тука не пише име...
- Насам.
Вмъкнах се вътре и се огледах. Тази стая не бе лоша. И не беше на двора..
- Сухо, това е женска стая - обърнах се назад и подвикнах. Тук също имаше наредени багажи. Имаше изписани имена на звезди, а едно празно легло имаше надпис "xxxxxx".
- Я виж, тука не пише име...
Himchan.- TS Ent.
- БФФ : B.A.P buddies
Половинка : No, thanks he have dogs
Брой мнения : 133
Двамата ергени влязоха в стаята. Беше много симпатична. На едно от леглата имаше "хххххх" и Хим Чан първи забеляза това.
- В онази стая също имаше легло с такъв надпис. - отбеляза Сухо.
Търпението му обаче се изчерпа и започна да гледа леглата от едната страна. Нямаше търпение да разбере, кои са другите звезди в къщата.
- Кристъл ще спи тук, а до нея Парк Бом, можеш ли да си представиш?! - развълнува се Сухо. Наистина харесваше тази жена.
Придвижи се малко по-надолу и видя следващите две легла.
- Нана и Юри са тук. Тази година ще спечели женска! - без да гледа другите легла заключи, че някоя красавица ще прибере наградата.
- В онази стая също имаше легло с такъв надпис. - отбеляза Сухо.
Търпението му обаче се изчерпа и започна да гледа леглата от едната страна. Нямаше търпение да разбере, кои са другите звезди в къщата.
- Кристъл ще спи тук, а до нея Парк Бом, можеш ли да си представиш?! - развълнува се Сухо. Наистина харесваше тази жена.
Придвижи се малко по-надолу и видя следващите две легла.
- Нана и Юри са тук. Тази година ще спечели женска! - без да гледа другите легла заключи, че някоя красавица ще прибере наградата.
SuHo.- SM Ent.
- БФФ : EXO members; Sunggyu~; Siwon
Половинка : Anna
Брой мнения : 799
Значи и в другата стая е имало легло с такъв надпис.
- Това значи, че ще има още много изненади.
Той беше по - нетърпелив от мен и разгледа дамите, които ще се настанят тук. Пролича му, че е фен на Бом. Това ме накара да се усмихна.
- СиЕл също е тук...Суйонг - присвих очи срещу другото име
- Лалабай? Коя беше тази? Дори не знам как се произнася това...
Може би е прав.
- А ти ще се оставиш ли на някоя женска? - подсмихнах се
- Това значи, че ще има още много изненади.
Той беше по - нетърпелив от мен и разгледа дамите, които ще се настанят тук. Пролича му, че е фен на Бом. Това ме накара да се усмихна.
- СиЕл също е тук...Суйонг - присвих очи срещу другото име
- Лалабай? Коя беше тази? Дори не знам как се произнася това...
Може би е прав.
- А ти ще се оставиш ли на някоя женска? - подсмихнах се
Himchan.- TS Ent.
- Лу ... Лул ... Лъл ... не мога да го прочета. - Сухо застана до него и също се опита да разшифрова името. По-вероятно беше да си счупи езика от колкото да го прочете.
Хим Чан го попита дали ще се оставя на някоя женска.
- Нямам такива намерения. - Сухо се съобрази, че не може да оповести, че има приятелка и просто спря с това. - Ами ти?
Хим Чан го попита дали ще се оставя на някоя женска.
- Нямам такива намерения. - Сухо се съобрази, че не може да оповести, че има приятелка и просто спря с това. - Ами ти?
SuHo.- SM Ent.
- БФФ : EXO members; Sunggyu~; Siwon
Половинка : Anna
Брой мнения : 799
Стоях и продължавах да гледам надписа, докато той се опитваше да го произнесе. Накрая махнах нехайно с ръка
- Не е за нас.
След като ми отговори ме попита същото.
- Мне. Ще се постарая да остана колкото се може по - дълго. - засмях се леко, след което отново заговорих.
- Твоето име не е и тук, следователно трябва да има поне още едно спално помещение. Отиваме ли? - казах весело, с приятелски тон
*ако може пиши направо там ^^*
- Не е за нас.
След като ми отговори ме попита същото.
- Мне. Ще се постарая да остана колкото се може по - дълго. - засмях се леко, след което отново заговорих.
- Твоето име не е и тук, следователно трябва да има поне още едно спално помещение. Отиваме ли? - казах весело, с приятелски тон
*ако може пиши направо там ^^*
Himchan.- TS Ent.
Рапърката реши, че е най-добре да ходи да си ляга. Изниза се тихо от хола, за да не привлича внимание и дойде в стаята си. Облече нощницата си и се шмугна под завивките. Погледна към тавана и се сети нещо. Бръкна в сака си и извади една малка розова рокличка. Вдиша от аромата й и моментално в съзнанието й изникна малката Мин Ах. За пръв път се разделяше с нея. Дали беше нахранена? Дали не я боли коремчето? Дали е заспала? Много въпроси се зародиха в главата на Че Рин и благодарение на тях не можеше да заспи. Просто си лежеше и размишляваше над това колко много й липсваше мъничето.
CL- YG Ent.
.Куон си мислеше как сега ще на най-прецаканото легло,но явно не беше така.Оцели стаята си от раз .Хъм очакваше по-луксозна стая.Все пак всички тук ..добре де повечето бяха известни идоли които заслужаваха лукс!Юри намери леглото си,облече шортите и прилепнала потниче.Реши да не маха сутиена си защото кой ли знаеше можеше посред нощ да ги будят.Певицата легна на леглото и се зави до уши.Въздъхне и продължи да скляпа с очи.
Kwon Yuri- SM Ent.
- БФФ : Hwang Tiffany. & Takuya Terada
Половинка : -
Брой мнения : 2080
Един по един всички се изнасяха и хола оредяваше. Джин Ах също отиде в стаята си. Юри и Че Рин също бяха в стаята. Госпожица Им си облече нощницата, която се състоеше от черни къси панталонки и син потник и също легна в леглото си.
- Лека нощ. - русата пожела на колежките си и се усмихна.
След което извади завивката изпод себе си и се зави. Усети нещо странно. От няколко дни стомаха й не беше наред. Кой знае каква болест беше пипнала. Тези летни вируси се въдят като мишки.
- Лека нощ. - русата пожела на колежките си и се усмихна.
След което извади завивката изпод себе си и се зави. Усети нещо странно. От няколко дни стомаха й не беше наред. Кой знае каква болест беше пипнала. Тези летни вируси се въдят като мишки.
Nana~- Pledis Ent.
- БФФ : After School's girls, Solji.
Половинка : Kris х33
Брой мнения : 330
Днес беше особено вълнуващ ден, затова след като другите започнаха да отиват по стаите, аз последвах примера. Тази вечер ми беше доста измаляло, затова реших да мина и без вечерния душ, само си измих зъбите.
Влязох в нашето спално помещение. Някак си беше успокояващо за мен, че сме само жени. Облякох си едни къси гащи и тениска, като се стараех да не шумя на другите и си легнах. Заспах бързо.
Влязох в нашето спално помещение. Някак си беше успокояващо за мен, че сме само жени. Облякох си едни къси гащи и тениска, като се стараех да не шумя на другите и си легнах. Заспах бързо.
Yuji- Loen Ent.
- БФФ : -
Половинка : Hongki. :3
Брой мнения : 70
-Я май сме в една стая!-прошепна Кристъл на чужденките.-Да знаеш нося много крем за ръце поне четири тубички,ако-имаш нужда ми кажи.Дам Чонг поддържаше кожата си идеална,можеше е само със ккачествена козметика.Най-скъпият й и нов продук беше със розово масло от някаква Европейска държава.Беше наистина скъпо.
Момичетата на пръсти влязоха и започнаха да търсят леглата си.Добре че поне багажа им беше на леглата и бързо се ориентираха.Кристъл се облече набързо и тихичко отскочи до банята където се дооправи.Върна се в стаята
-Лека нощ.-прошепна и се катурна в леглото.Дремеше когато чу вратата да се отваря и затваря
Момичетата на пръсти влязоха и започнаха да търсят леглата си.Добре че поне багажа им беше на леглата и бързо се ориентираха.Кристъл се облече набързо и тихичко отскочи до банята където се дооправи.Върна се в стаята
-Лека нощ.-прошепна и се катурна в леглото.Дремеше когато чу вратата да се отваря и затваря
Krystal~- SM Ent.
- БФФ : Sulli,Amber,Kai. ; Jiyeon.
Половинка : Si Woo ;3
Брой мнения : 468
Първата стая, в която влязохме се оказа нашата. Какво успокоение, че не трябва да се разхождам сама да търся. Кристъл ми заговори за някакъв крем за ръце.
- Много благодаря! - прошепнах
- И аз май си нося, но ако имам нужда ще ти кажа.
Влязохме тихичко и си намерихме леглата. Отворих куфара си и си извадих потник и къси гащи. Винаги съм мразела да спя навлечена, независимо кой сезон. Облякох се.
- Лека и на теб..- отвърнах и се настаних удобно. Заспах много по - бързо и лесно отколкото предполагах.
- Много благодаря! - прошепнах
- И аз май си нося, но ако имам нужда ще ти кажа.
Влязохме тихичко и си намерихме леглата. Отворих куфара си и си извадих потник и къси гащи. Винаги съм мразела да спя навлечена, независимо кой сезон. Облякох се.
- Лека и на теб..- отвърнах и се настаних удобно. Заспах много по - бързо и лесно отколкото предполагах.
-Lullaby-- YG Ent.
- БФФ : ღIce,Kara♥,Roselynღ
Половинка : ❥Hero Jaejoong
Брой мнения : 100
Разни шумове накараха Джин Ах да се събуди. Вратата се открехна и някоя от съквартирантките й излезе след което отново настана тишина. Русата започна да се унася когато усети болка в корема. Стана и седна в леглото. Разбра, че ще си върне вечерята и за това по най-бързия и по възможност тих начин стана от леглото и се запъти към банята, която беше най-близо до тяхната стая. Очертаваше се доста тежък ден, защото явно е пипнала вирус.
Nana~- Pledis Ent.
- БФФ : After School's girls, Solji.
Половинка : Kris х33
Брой мнения : 330
Йееее, нацелих спалнята. Не беше отвратителна като последната, в която бях. И го нямаше така приятния духов оркестър. Тцтц. Долипсва ми. Разходих се бавно измежду леглата. Сега нямаше гадни дъски, които да отбелязват всяка моя крачка.
- Аууу, стая пълна с мацки. - хилнах се
Нямаше какво да правя повече тук и се изнесох на пръсти.
- Аууу, стая пълна с мацки. - хилнах се
Нямаше какво да правя повече тук и се изнесох на пръсти.
ShiN- SM Ent.
- БФФ : Alucard
Половинка : ---
Брой мнения : 246
-Ааахъ !-прозя се за милионен път .Госпожица Куон затвори вратата след себе си и без да се старая е да е тиха тя стигна до леглото си,метна се на него в поза "Звезда" и така заспа.
Kwon Yuri- SM Ent.
Макнето чу зовът на Биг Брадър и сънено вдигна глава.Огледа се ,ослуша се и стана .Изрови един суитчър със качулка.След като се облече и закри рошавата си коса каза малко по-високо.
-Хора ставайте!Трябва да отиваме в хола.Събуждайте се!-някои се размърдаха .Кристъл мушна ръце в джобовете си и излезе от стаята.
-Хора ставайте!Трябва да отиваме в хола.Събуждайте се!-някои се размърдаха .Кристъл мушна ръце в джобовете си и излезе от стаята.
Krystal~- SM Ent.
- БФФ : Sulli,Amber,Kai. ; Jiyeon.
Половинка : Si Woo ;3
Брой мнения : 468
Ко ,каза,ко?
Юри рязко вдигна главата си .Кво за бога ставаше?Кристъл викна нещо и излезе.
-Аре ,мацки ставай ти!-викна и Юл и заедно със одеалото което си наметна също излезе от стаята.
Юри рязко вдигна главата си .Кво за бога ставаше?Кристъл викна нещо и излезе.
-Аре ,мацки ставай ти!-викна и Юл и заедно със одеалото което си наметна също излезе от стаята.
Kwon Yuri- SM Ent.
Бях заспала дълбоко и сънувах някакви простотии със старата си голяма почти забравена любов, която остана в България. Чух гласове, целящи да ни събудят, но аз трудно се будя. Вече на третия глас излязох от унеса. Разпознах гласа на Юри и се вдигнах като мечка след зимен сън. Само че много по - уморена. Много съм зле сутрин. Ама честно. Станах от леглото и на първата крачка паднах на пода. Изхълцах нещо и потърквайки очи излязох от стаята.
-Lullaby-- YG Ent.
- БФФ : ღIce,Kara♥,Roselynღ
Половинка : ❥Hero Jaejoong
Брой мнения : 100
Някакъв шум я накара да се събуди. В просъница видя, че русата принцеса на After School прелетя възможно най-тихо през стаята и отиде някъде. Какво ли му стана на това момиче? Че Рин се изправи в леглото и се огледа. Всички други спяха, значи не е повикване на Брадъра.
Отново се върна в легнало положение и се загледа в тавана. Не успя да мигне доста време, но тогава се чу гласчето на Големия Брат. От стаята всички започнаха да излизат от леглата си. Че Рин изчака всички да излязат. Стана от леглото, върза косата си и също се отправи към хола.
Отново се върна в легнало положение и се загледа в тавана. Не успя да мигне доста време, но тогава се чу гласчето на Големия Брат. От стаята всички започнаха да излизат от леглата си. Че Рин изчака всички да излязат. Стана от леглото, върза косата си и също се отправи към хола.
CL- YG Ent.
Събудих се долу-горе лесно, и чух думите на Биг Брадър. Тъкмо си мислех, че ще се порадваме на мъже по бельо, когато казаха, че аз и Съни, както и Шин също трябва да изскочим така. Опулих се и започнах да се вайкам. Другите от стаята вече излизаха, на мен ми идеше да потъна някъде в земята отсега.
Със триста зора си облякох бельото, и навлякох отгоре една дълга платнена грейка, която си мислех, че няма да ми върши работа, но ето я на!! Потеглих неуверено към хола...
Със триста зора си облякох бельото, и навлякох отгоре една дълга платнена грейка, която си мислех, че няма да ми върши работа, но ето я на!! Потеглих неуверено към хола...
Yuji- Loen Ent.
- БФФ : -
Половинка : Hongki. :3
Брой мнения : 70
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M