I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Спално помещение №3 EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Спално помещение №3 EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Спално помещение №3 EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Спално помещение №3 EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Спално помещение №3 EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Спално помещение №3 EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Спално помещение №3 EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Спално помещение №3 EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Спално помещение №3 EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 81 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 81 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Спално помещение №3

+6
Hwasa
Seungyoon
Kaeun.
Himchan.
SuHo.
CL
10 posters

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Go down

Спално помещение №3 Empty Спално помещение №3

Писане by CL Пет Май 03, 2013 6:18 pm

Спално помещение №3 Fe69f58bd214782e
Добре дошли в ада! ;33 В стаята можете да влезете само през двора. Тя не е свързана с къщата. Вратата й не може да се затваря нормално (само с шутове), леглата скърцат и има доста дупки между дъските .. да ви е хладно, не за друго! За малко да забравя! Много поздрави на мишките! ;3
CL
CL
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : Park Luna, T.O.P, BOM
Половинка : YeSung♥♥♥
Брой мнения : 2233

Върнете се в началото Go down

Спално помещение №3 Empty Re: Спално помещение №3

Писане by SuHo. Сря Май 08, 2013 11:14 pm

Такъв вятър му развя косата, че му развали прическата. Да не говорим за студа, който идваше от тази стая.
- Какво става тук? - той някак си забеляза, че има ключ за лампа и я светна ...
Човекът изпадна в шок! Това не беше стая, беше си жив кокошарник. Той набързо преброи леглата. 8 чавета щяха да си изпатят.
Сухо огледа леглата и видя, че има куфари по тях. Прекръсти се в стил Шиуон и започна да ги оглежда да не би някой да е неговият.
- Би-Бомб ... Джейда, Ю-Куон, ооо, Зико, Хюна, Мюнг Су и ... Хим Чан. - Той минаваше по леглата и казваше на глас какво пише на багажите. - Мъжко царство! - заключи той.
SuHo.
SuHo.
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : EXO members; Sunggyu~; Siwon
Половинка : Anna
Брой мнения : 799

Писане by CL Съб Май 11, 2013 7:51 pm

МЯСТОТО НА MYUNGSOO Е ЗАМЕНЕНО ОТ U-KNOW YUNHO
CL
CL
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : Park Luna, T.O.P, BOM
Половинка : YeSung♥♥♥
Брой мнения : 2233

Писане by Himchan. Пон Май 13, 2013 12:59 am

Влязох и се огледах. На вратата нещо и имаше, затова гледах да не я жаскам много, да не взема да я счупя. Мръднах се напред, за да може и Хюна да влезе.
Разгледах леглата. Определено се различаваше от другите стаи. Един джентълмен не се оплаква, но как могат да ме сложат тук? Нацупих устни и си замълчах. Като цяло след думите на Сухо си представях по - голяма мизерия.
- Какво мислиш? - попитах Хюна
Himchan.
Himchan.
TS Ent.

БФФ : B.A.P buddies
Половинка : No, thanks he have dogs
Брой мнения : 133

Писане by Kaeun. Пон Май 13, 2013 1:06 am

След като Хим Чан влезе вътре аз го последвах. Студеният полъх на вятъра се усещаше от вратата, която една се крепеше на пантите си.
- Какво е това място? - опулих се аз.
Двуетажни, дървени легла, няма шкафове, а багажите бяха сложени върху креватите. Имаше едно прозорче, а пердето доста мърдаше. Или прозореца не беше затворен, или дограмата не ставаше.
- Мисля, че ... - не успях да довърша понеже видях нещо от което едва не припаднах. - ТОВА МИШКА ЛИ Е? - посочих сивото мърдащо нещо на пода и дадох две крачки назад.
Kaeun.
Kaeun.
Pledis Ent.
Pledis Ent.

БФФ : Song Mino
Половинка : Xero :3

Писане by Himchan. Пон Май 13, 2013 1:15 am

Вътре беше хладно....дори за това време на годината. Погледнах нагоре и видях дупки между дъските. Ох, по дяволите....защоо?
Хюна нещо се се стресна, попита дали е мишка и посочи нещо на пода. Приближих се малко, надвесих се и казах.
- Мне...плъх е.. - понеже бе наполовина скрито под легло не се виждаше целия му размер. Погледнах леглото и видях собствените си партакежи там.
- Ооо мамка му...това е моето легло...
Обърнах се към нея.
- Страх ли те е от плъхове? С какво се бият? Досега не ми се е налагало да се боря с плъх.
Himchan.
Himchan.
TS Ent.

Писане by Kaeun. Пон Май 13, 2013 1:23 am

ПЛЪХ?!? От къде го изринах този мой късмет?! Днес въобще не ми върви с животни. Но и на Хим Чан не му беше лесно, защото багажа му беше там. А моят къде ли е? После ще го търся! Сега имахме по-голям проблем.
- По скоро ме е гнус от тях и идея си нямам как се бие плъх. Не ми се случва всеки ден да налагам гризачи .. Може би с някой чехъл? Или направо с куфара? - нямах представа как точно се трепят тези гадинки за това предлагах доста глупави неща.
Kaeun.
Kaeun.
Pledis Ent.
Pledis Ent.

Писане by Himchan. Пон Май 13, 2013 1:29 am

Помислих над предложенията и. По едно време сбърчих нос и потреперих.
- Ако го размажем ще е по - неприятна гледка. А пък нали и то душа носи?
Тропнах с крак и плъха се скри. Не беше голямо успокоение, защото и двамата знаем, че все още е там. Обърнах се към нея.
- Бъди нащрек. Напълно възможно е и хлебарки да има. Но те излизат през нощта.
След секунди съжалих за казаното. На дами не се казват такива неща.
- Извинявай, вероятно не съм прав - усмихнах се
- Яя да видим кои сме настанени тук....
Заразхождах се.На долните легла имаше доста интересни звезди.
- Мисля че си на някое от горните.
Himchan.
Himchan.
TS Ent.

Писане by Kaeun. Пон Май 13, 2013 1:37 am

- Може би си прав .. - съгласих се с него. Ако го размаже щеше да стане ИЪЛ! Не ми се мисли!
После ми каза да внимавам, защото можело да има и хлебарки, но те излизали през нощта. Е, не, само това ми липсваше. Ако изскочи и някоя змия ще я призная тази стая. То дори не приличаше на спалня, по-скоро беше зоопарк.
Хим Чан започна да оглежда леглата и ми каза, че май съм на някое от горните. Започнах да подскачам, за да видя куфара си, но с моите 162 см. не можех да видя нищо. Качих се по стълбичката на леглото на Хим Чан и започнах да оглеждам куфарите по леглата.
- Аз съм там! - посочих съседното легло и тръгнах да слизам от неговото.
Kaeun.
Kaeun.
Pledis Ent.
Pledis Ent.

Писане by Himchan. Пон Май 13, 2013 1:51 am

Тя се изкачи и заоглежда багажите на горните легла. Аз от своя страна се приближих и след малко тя посочи съседното. Горе поне нямаше опасност да я налази нещо. Момичето тръгна да слиза, но предателската дъска-стъпало не беше съгласна. Стреснах се и набързо се озовах зад нея, да я подкрепя преди да падне.
- Тази стая може да убие някой...- казах ниско и я оставих да слезе.
- Е, поне няма да скърцаш много на B-Bomb, който е под твоето легло. Доста си лекичка.
Himchan.
Himchan.
TS Ent.

Писане by Kaeun. Пон Май 13, 2013 2:03 am

Да, ама не! На пред последното стъпало едва не се утрепах. Добре, че беше Хим Чан да ме подпре иначе да се бях пребила до сега.
- Благодаря ти. - усмихнах се аз и забих поглед в земята.
Той каза, че няма да скърцам много на B-Bomb, защото съм била много лекичка. А може би си бях с нормално тегло, а той беше по-силен от традиционните мъжки същества, мда. По-скоро е това.
- Надявам се, че леглото над теб няма да падне, защото там ще спи ЮнО от TVXQ. - този си беше цяла торба с мускули и щеше да е цяло чудо, ако не събори леглото.
Kaeun.
Kaeun.
Pledis Ent.
Pledis Ent.

Писане by Himchan. Пон Май 13, 2013 2:15 am

Примигнах на парцали.
- Спането ще е страхотно, след като аз спя много леко. А я си представи, че всичките легла скърцат? - изсмях се, ама то не беше за смях.
- Между другото...има още две спални помещения, а едното е направо Рай. Като за кралски особи...- млъкнах. Огледах се и въздъхнах.
- Всеки с късмета си. Какво искаш да правим сега?
Не знам дали още и се седеше в прекрасната ни стая.
Himchan.
Himchan.
TS Ent.

Писане by Kaeun. Пон Май 13, 2013 2:21 am

Всеки с късмета си .. точно така! Ех, тежък е живота на звездите понякога, но това си бяха рисковете на професията. Участваш в предаване като Биг Брадър и да те прецакат така.
- Аз искам да огледам къщата, ако нямаш нищо напротив, ще ми помогнеш ли?
И идея си нямах, кое къде е. Хим Чан беше преди мен тук и със сигурност беше огледал навсякъде и беше запознат със стаите в къщата.
Kaeun.
Kaeun.
Pledis Ent.
Pledis Ent.

Писане by Himchan. Пон Май 13, 2013 2:30 am

Кимнах.
- Разбира се, че ще ти помогна. Какво искаш да видиш първо? Спалните помещения, другите стаи или вече претъпкания с хора хол?
Ако минем през хола и видя количеството от новодошли вероятно щеше да е брутално.
Himchan.
Himchan.
TS Ent.

Писане by Kaeun. Пон Май 13, 2013 2:36 am

- Нека минем през хола, за да поздравим другите и тогава да отидем в някое спално помещение - предложих аз.
Кой знае колко хора имаше в къщата, а аз със сигурност се бях видяла само с една малка част от тях. Трябваше да се запозная и с другите, защото щеше да ни се налага да се гледаме известно време в къщата.
Kaeun.
Kaeun.
Pledis Ent.
Pledis Ent.

Писане by Himchan. Пон Май 13, 2013 2:39 am

- Уместно. - казах с усмивка.
Достатъчно щяхме да се наслаждаваме на тази стая довечера. Не ни трябваше да стоим още. Вратата отново правеше проблеми, но не ни отне много време.
Himchan.
Himchan.
TS Ent.

Писане by Seungyoon Пет Юли 19, 2013 11:16 pm

Най-сетне си откри багажа и въобще не остана очарован от гледката. Стаята беше, ъм, ужасна? Една врата, която едва не падна след като Мин Хьок влезе, лампата пък една осветяваше. Денсарът на Block B вътрешно благодари на мама Теил, че му пъхна блузка с дълъг ръкав в куфара. Той набързо се преоблече с по дебели, дрехи, мушна се целия под завивките и задряма. Да, точно така. Зави се през глава, защото от прозореца му духаше и не беше никак приятно.
Seungyoon
Seungyoon
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : Daehyun., Jinwoo and other boys from WINNER, Sana
Брой мнения : 129

Писане by Hwasa Пет Юли 19, 2013 11:23 pm

Лидерката на EvoL пак извади късмет. Дете бяха тръгнали да си търсят стаите. Намериха една много готина. Меко казано, женско царство. После намериха някаква дето наподобяваше стая от дворец. Името на Сей беше там. Откриха й светата баня.
После излязоха на двора и стигнаха до още едно помещение. Макнето с изненада установи факта, че е спалня. Лол. Кой ще ти спи там, бе? За нейн ужас, една от жертвите беше тя.
- Онни, преблагородно завиждам - с тези думи на уста, Йон Джу се намъкна вътре. Вратата така се шибна след нея, че едва не падна от пантите си.
В тъмното едвам различи двуетажните легла. Светлината беше много смътна и за това с триста мъки си откри леглото. Съблече се и си облече пижамата, след което легна. Леглото така изскърца, че човек ще каже 500 килограмов слон е легнал. Обърна се на една страна и видя, че на съседното легло имаше още някой. По малко стърчащата коса разбра, че е от мъжки пол. Страхотно. В тази стая преобладаваха мъжете. Само тя и Хьона бяха женски представители.
Hwasa
Hwasa
Loen Ent.
Loen Ent.

БФФ : -
Половинка : -
Брой мнения : 445

Писане by Zico Пет Юли 19, 2013 11:33 pm

Простотията пълна. Наложи се Джи Хо и Литъл Зико да стоят на двора заради Хьона. Ега ти страха, ега ти нещото. Кой знае на какви съмнителни неща мирише, а че хъскито на Саманта не я е харесало. Боже, Боже...
- Пич, искаш ли да си лягаме? - Зико се обърна към животното. То махна с опашка в знак на потвърждение и го завлече към сградата на двора, в която се бяха скрили Би-Бомб и Джей-Да. И таз добра.
С мъки отвори вратата, но важното беше, че я отвори. Сгъстеният мрак раздразни очите му и с пипане потърси ключа за лампата. Намери го, натисна го, но крушката изгоря в момента, в който докосна ключа. Невероятно.
Изведнъж Литъл Зико задърпа стопанина си към единия край и с лапи се качи по стълбичката на кревата. Рапърът напипа някакъв лист и го погледна. С мъка разчете "Зико". Неговото легло. Най-сетне! Първо качи адаша си, а след това и себе си.Тъкмо помириса възглавницата и се пльосна като чувал с брашно. Заспа като петел.
Zico
Zico
Who?
Who?

БФФ : Hyuna♡, Jungmin., Jessi.
Половинка : Samantha
Брой мнения : 167

Писане by U-Kwon~ Пет Юли 19, 2013 11:45 pm

Ю Куон, барабара с гащите си излезе на двора и от там в стаята си. Като влезе адски мрак се откри пред него. Вратата изскърца яко, ама ще го извиняват не е той виновен. Започна да се оглежда за багажа си и с триста зора го откри. Беше на втория етаж на едно от леглата. И понеже не намери стълба се набра на ръцете си и айде горе. Зави се добре, защото ставаше голямо течение там горе и щом помириса възглавницата отиде в страната на сънищата.
U-Kwon~
U-Kwon~
Who?
Who?

БФФ : Block B members
Половинка : Cao Lu
Брой мнения : 206

Писане by U-know Yunho Съб Юли 20, 2013 12:20 am

Още с влизането ЮнО буквално пропадна и духовно и физически.
Мизерия!
Нещо мина върху кракът му и без да иска танцьора заби кракът си във дъската която пропадна.Счупи се мамицата й!
Чонг сдържа една звучна псувня и присви очи в мрака.С триста зора намери табелката с неговото име.Да спомем че през цялото време проклетия под скърцаше.Готино мелодийка стана.Мъжагата се качи на леглото което се люшкаше под тежеста му.Човека под него се стресна и изсумтя нещо за заметресение.ЮнО се подсмихна и седна на леглото.За момент настана тишина.Нашия пък захапал долната си устна и под действието на рязка детска радост ,размърда задника си и отново разлюля леглото.Човека отдолу почна да цътка.Чонг се изкиска тайничко и побърза да си облече черния много отпуснат обикновен анцунг и сивия отпуснат обикновен суитчър с качулка.Закри уникалната си косица с нея и се мушна под юргана.Аах,рахат!
Преди да заспи мъжът отново напочно се размърда в леглото,което се разлюля и разкърца.Той се ухили в тъмното и като за последно се тръшна на пружините и заспа дълбоко.Сигурно беше заспал със усмивка зящото знаеше,че хърка сило и щеше да пречи на хората .Муахаха !Нека им е!
U-know Yunho
U-know Yunho
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Hwang Tiffany.;Jun.K;Jessica.
Половинка : ♥ BoA ♥
Брой мнения : 537

Писане by Himchan. Съб Юли 20, 2013 1:26 am

Влязох с гръм и трясък в спалнята благодарение на вратата. Опитах се да светна, но явно лампата беше изгоряла. Става все по -добре!!! Успях да се добера до багажа си в тъмното. Трябваше ми доста време,за да напипам тънкия анцуг и тениската, които си бях приготвил за спане. Взех една кърпа, долните гащи с хобата и пижамата си и излязох.
Himchan.
Himchan.
TS Ent.

Писане by Himchan. Съб Юли 20, 2013 1:45 am

Върнах се като нов и отново препъвайки се се търкулнах на леглото си. Осъзнах, че не трябваше да си оставям косата леко влажна, чак като усетих колко е хладно. Завих се и започнах да се въртя в неудобното легло. Аз и този отгоре със сигурност давахме най - много от себе си откъм шум. Доколкото помня Юно трябва да е на горното легло. Аз не съм лек, и той не изглежда лек...познайте каква е комбинацията. Нашата двойка легла се тресеше във всички възможно посоки. По едно време кротясах и започнах да се унасям. След минута-две вече хърках диво и със съседчето от горното легло вдигахме симфония.
Himchan.
Himchan.
TS Ent.

Писане by Kaeun. Съб Юли 20, 2013 1:51 am

Едва, едва успях да отворя вратата. А като влязох вътре едно, че беше тъмно, второ, че бях все едно на опера. От няколко страни се чуваха хъркания и беше просто брутално! Затворих вратата, някак си се добрах до леглото си, ама като нищо не виждам как да си извадя нощницата и да се преоблека? И на всичкото отгоре и духаше от някъде. Тежка въздишка се отдели от гърдите ми. Прерових багажа си и някак набарах една рокля, която по принцип е за вкъщи, но сега щеше да свърши работа и за нощница. Облякох я, завих се добре и затворих очи. Очертаваше се тежка нощ и за напред щях да си лягам първа, за да мога да заспя.
Kaeun.
Kaeun.
Pledis Ent.
Pledis Ent.

Писане by Kaeun. Нед Юли 21, 2013 12:20 am

Не можех и не можех да заспя. От няколко страни се чуваха хъркания и два пъти някой си говореше насън "Кюфтета, кебапчета, пържоли, кюфтета, кебапчета, пържоли..."
Изведнъж усетих нещо да ме лази по ръката. Изпищях доста силно и започнах да тръскам ръката си. Доста от хърканията спряха, а по мой адрес се разнесоха няколко реплики, които не бяха много приятни, ама сама си го изпросих като не мога да се контролирам.
Kaeun.
Kaeun.
Pledis Ent.
Pledis Ent.

Писане by Sponsored content

Sponsored content