Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 96 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 96 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Hyun Joong's Phone
+11
Jeongmin.
Taeyeon
V
Light.
Hun
Hwasa
Hyuk.
Hyomin.
Fei
Peniel
TaecYeon
15 posters
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Hyun Joong's Phone
Знам, знам ^^ Ами няма как, такава ни е професията. Поне трудът ви си казва думата, справили сте се страхотно (не се подмазвам).
Аз не се оплаквам, малко помързелувах тези дни :Д
Но утре се захващам с натоварените графици. Стискай палци с момичетата да не сме пияни (поне не много) :Д
Аз не се оплаквам, малко помързелувах тези дни :Д
Но утре се захващам с натоварените графици. Стискай палци с момичетата да не сме пияни (поне не много) :Д
Hun- FNC Ent.
- БФФ : maybe
Половинка : Just one drunk dwarf
Брой мнения : 121
Сериозно трябва да поработиш над това да не говориш винаги все едно си на 80! ;д
Какви ни изкарваш? :О Омг....
Спокойно, не се засягам на великото ти чувство за хумор :D Та оппа, аз ще ходя да правя сандвичи. Не може само алкохол! Чао и лека работа ^^
Какви ни изкарваш? :О Омг....
Спокойно, не се засягам на великото ти чувство за хумор :D Та оппа, аз ще ходя да правя сандвичи. Не може само алкохол! Чао и лека работа ^^
Hun- FNC Ent.
- БФФ : maybe
Половинка : Just one drunk dwarf
Брой мнения : 121
Рейн си е мъдрец по природа. Нещо учудващо? Нищо, нали!? ;д А-а-а, оппа се лигави? :О Някой да звъни на "Гинес", МОМЕНТАЛИЧЕСКИ! За онзи японец ми кажи нещо, което не знам .-. Няма да стана лесбийка, бъди спокоен. Няма женски, които да са по-красиви от мен. Хахаха! *вдига си самочувствието и се смее* Ооо, Санг Бом е фрий, а? ;33
Hwasa- Loen Ent.
- БФФ : -
Половинка : -
Брой мнения : 445
SMS
К'во става, загубеняк? ;3 Ново албумче, виждам? Как може да сложат точно тебе да съсипваш живота на горките хора е...тцтц
К'во става, загубеняк? ;3 Ново албумче, виждам? Как може да сложат точно тебе да съсипваш живота на горките хора е...тцтц
Hyomin.- CCM Ent.
Половинка : Too busy for bullshit
Брой мнения : 225
Защо тогава не се лигавиш с мен, когато съм в лигав период? .-. Гадняр... С другите се лигави ама със сестра си не! Ще те кажа на мама, ама ха!
М-м-м.. мисля, че знаеш защо те питам. ;д Не се прави. Това е хубаво, че се изявява като монах. :3 Поне за мен е хубава новина, де. И спокойно! Няма да се повтори. Ама.. оппа.. все едно аз да ти кажа на теб с кого да се срещаш и с кого не .-. На мен живота ми се скъси наполовина, когато с Фей-онни скъсахте, пък. Като идваш към къщи ми вземи Фанта Лимон, за да ме умилостивиш!
М-м-м.. мисля, че знаеш защо те питам. ;д Не се прави. Това е хубаво, че се изявява като монах. :3 Поне за мен е хубава новина, де. И спокойно! Няма да се повтори. Ама.. оппа.. все едно аз да ти кажа на теб с кого да се срещаш и с кого не .-. На мен живота ми се скъси наполовина, когато с Фей-онни скъсахте, пък. Като идваш към къщи ми вземи Фанта Лимон, за да ме умилостивиш!
Hwasa- Loen Ent.
Санг Бом е невероятен, перфектен, секси, усмихва се до скъсване и показва емоции. Докато ти си вечно начумерен. Искам да си го взема в къщи и да си го гушкам!
Ама ХонгБин няма нищо общо с Джун -.- ХонгБин е сладък!
Омггггг, оппа ще ми купи Фанта Лимон х33 Ама да е два литра шишето!
Ама ХонгБин няма нищо общо с Джун -.- ХонгБин е сладък!
Омггггг, оппа ще ми купи Фанта Лимон х33 Ама да е два литра шишето!
Hwasa- Loen Ent.
SMS
Мерси, братле! Кога ще правим купона?
Мерси, братле! Кога ще правим купона?
Light.- JYP Ent.
- БФФ : Sung Ah, Jiwon, Minhyuk., Yoon Mi
Половинка : Ren. (стрейт съм, да не си помислите нещо!)
Брой мнения : 248
SMS
Чакам ви!
Чакам ви!
Light.- JYP Ent.
- БФФ : Sung Ah, Jiwon, Minhyuk., Yoon Mi
Половинка : Ren. (стрейт съм, да не си помислите нещо!)
Брой мнения : 248
SMS
Хаха, ще пукна от смях! За какво да ти завиждам пък точно на тебе бе, дръвник? Я се виж! Приличаш на дърво с очи. И гласа ти е смешен като започнеш да пееш. Да не говорим, че ако се усмихнеш като хората, сигурно рискуваш да скъсаш някой лицев мускул. Пендел.
Хаха, ще пукна от смях! За какво да ти завиждам пък точно на тебе бе, дръвник? Я се виж! Приличаш на дърво с очи. И гласа ти е смешен като започнеш да пееш. Да не говорим, че ако се усмихнеш като хората, сигурно рискуваш да скъсаш някой лицев мускул. Пендел.
Hyomin.- CCM Ent.
Половинка : Too busy for bullshit
Брой мнения : 225
SMS:
Омо, оппа~ :3 Благодаря за пожеланията ти! Ще ми повярваш ли ако ти кажа, че пуснах някоя и друга сълза от умиление? Аз също винаги ще бъда до оппа! Кога ще се видим, за да бъдеш под гушкова обсада? ;_;
Омо, оппа~ :3 Благодаря за пожеланията ти! Ще ми повярваш ли ако ти кажа, че пуснах някоя и друга сълза от умиление? Аз също винаги ще бъда до оппа! Кога ще се видим, за да бъдеш под гушкова обсада? ;_;
Hwasa- Loen Ent.
SMS:
Благодаря и на теб, оппа^^ Оценявам жеста~ :3
Благодаря и на теб, оппа^^ Оценявам жеста~ :3
V- Who?
- БФФ : Daehyun, Jungkook, Hyuk. mwahaha, Suga., Nayeon
Половинка : ❤Junghwa❤
Брой мнения : 267
SMS~
Благодаря ти, че си се сетил за мен и за милите пожелания! ^^ E...надявам се в такъв случай да си наблизо пак да ме спасиш! ;д
Благодаря ти, че си се сетил за мен и за милите пожелания! ^^ E...надявам се в такъв случай да си наблизо пак да ме спасиш! ;д
Taeyeon- SM Ent.
- БФФ : SooYoung, Hyunseung, YeSung
Брой мнения : 361
*SMS*
Пич, честит рожден ден! Жив и здрав да си най - важното, щастие, късмет, всичко хубаво от мене! Щях да ти звънна или да искам лично да ти го честитя, ама знам ли, може да прекъсвам романтичен момент с някое девойче *подсмихва се*
Пич, честит рожден ден! Жив и здрав да си най - важното, щастие, късмет, всичко хубаво от мене! Щях да ти звънна или да искам лично да ти го честитя, ама знам ли, може да прекъсвам романтичен момент с някое девойче *подсмихва се*
Jeongmin.- DSP Ent.
- БФФ : HAHAHAHAHAH
Половинка : HELL NO! FAQ.
Брой мнения : 92
SMS
Честит рожден ден, Хьон Джунг! Желая ти живот и здраве, щастие и любов както и всичко позитивно, което е нужно на човек. Не ме бива в пожеланията, нека просто се видим на по бира или нещо. Честит рожден ден!
Честит рожден ден, Хьон Джунг! Желая ти живот и здраве, щастие и любов както и всичко позитивно, което е нужно на човек. Не ме бива в пожеланията, нека просто се видим на по бира или нещо. Честит рожден ден!
Lee Min Ho- Loen Ent.
- БФФ : Anna
Половинка : Jieun ;3
Брой мнения : 48
SMS
Честит рожден ден хьооонг! Да си жив, здрав, все така силен, красив и готин и талантлив. Все повече успехи да имаш, фенове и приятели, ще те слушам повече занапред и така. И някоя мацка хубава да си намериш :) Трябва, трябва. Организираме ти нещо с хьонговете, даже бате Рейн си изчисти графика за теб. Ако посмееш да не дойдеш, ние ще дойде при теб. Мисли му ;3
Честит рожден ден хьооонг! Да си жив, здрав, все така силен, красив и готин и талантлив. Все повече успехи да имаш, фенове и приятели, ще те слушам повече занапред и така. И някоя мацка хубава да си намериш :) Трябва, трябва. Организираме ти нещо с хьонговете, даже бате Рейн си изчисти графика за теб. Ако посмееш да не дойдеш, ние ще дойде при теб. Мисли му ;3
ShiN- SM Ent.
- БФФ : Alucard
Половинка : ---
Брой мнения : 246
SMS:
Хьон Джунг, честит рожден ден! :) Искам да ти пожелая много здраве, късмет, да си много щастлив, много успехи в професионален и личен план, също така и много любов. ^^
Аз имам да ти казвам нещо, така че ако искаш някой ден обади ми се или просто пиши.
Хьон Джунг, честит рожден ден! :) Искам да ти пожелая много здраве, късмет, да си много щастлив, много успехи в професионален и личен план, също така и много любов. ^^
Аз имам да ти казвам нещо, така че ако искаш някой ден обади ми се или просто пиши.
Fei- JYP Ent.
- БФФ : Jia,Suzy
Половинка : Jun.K <33
Брой мнения : 403
SMS:
Честит рожден ден, Хьон Джунг! :33 Пожелавам ти мнооого здраве, щастие, късмет, любов, много поводи за истински усмивки (подчертавам истински и знам ,че се мусиш в момента, в който четеш това, не го прави!) и страшно много успехи! :33 Весело прекарване на празника!
Честит рожден ден, Хьон Джунг! :33 Пожелавам ти мнооого здраве, щастие, късмет, любов, много поводи за истински усмивки (подчертавам истински и знам ,че се мусиш в момента, в който четеш това, не го прави!) и страшно много успехи! :33 Весело прекарване на празника!
Taeyeon- SM Ent.
- БФФ : SooYoung, Hyunseung, YeSung
Брой мнения : 361
SMS:
Голямо братче, честит рожден ден! <333
Да си ми все така огромен, пръщящ от здраве като бик, да се пукаш по шевовете от талант и най-накрая да доведеш снаха на мама :D
не чети последното, моля... :ДД
С татко се престарахме ( да, този път мама ни остави сами ._. ) с манджата, така че, бъди така добър да уважиш нашия труд и да си получиш подаръка, състоящ се от бамбукови чорапи и напълнен стомах.
И торта има даже!!! Лично аз я правих! И бъди спокоен, няма да се натровиш. Лично я опитах след като я направих, ха-ха :D
Обичам те, оппа <33333 Знаеш колко съм сантиментална понякога, сега е един от тези моменти.
Голямо братче, честит рожден ден! <333
Да си ми все така огромен, пръщящ от здраве като бик, да се пукаш по шевовете от талант и най-накрая да доведеш снаха на мама :D
не чети последното, моля... :ДД
С татко се престарахме ( да, този път мама ни остави сами ._. ) с манджата, така че, бъди така добър да уважиш нашия труд и да си получиш подаръка, състоящ се от бамбукови чорапи и напълнен стомах.
И торта има даже!!! Лично аз я правих! И бъди спокоен, няма да се натровиш. Лично я опитах след като я направих, ха-ха :D
Обичам те, оппа <33333 Знаеш колко съм сантиментална понякога, сега е един от тези моменти.
Hwasa- Loen Ent.
SMS
Честит рожден ден!
Пожелавам ти много здраве, щастие, любов, късмет, незабравими мигове, истински приятели и много поводи за усмивки. Нека животът те изненадва приятно всеки път, когато си загубил надежда. Дано пътят ти е осветен от ярката звезда на твоя талант за дълги години напред.
Честит рожден ден!
Пожелавам ти много здраве, щастие, любов, късмет, незабравими мигове, истински приятели и много поводи за усмивки. Нека животът те изненадва приятно всеки път, когато си загубил надежда. Дано пътят ти е осветен от ярката звезда на твоя талант за дълги години напред.
Seohyun.- SM Ent.
- БФФ : Siwon!!!
Брой мнения : 120
SMS
Честит рожден ден, оппа! (hug)
Пожелавам ти всичко най-хубаво и прекрасно на този свят! Нека винаги запазиш добротата в сърцето си, грижовността си и талантът ти те съпътства още много години. Надявам се скоро сърцето ти да се отвори за любовта, на която е способно и тревогите да са все по-малко и по-незначителни. Когато се освободиш ми отдели малко време, за да мога да ти честитя подобаващо и да ти подаря изненадата, която съм ти подготвила. О, как можех да забравя!!! Пожелавам ти скъпоценната ти кола да бъде с теб още дълга дълги години. Сега ще те оставям да се насладиш на празника си. Пиши ми, когато си свободен. ^^
Честит рожден ден, оппа! (hug)
Пожелавам ти всичко най-хубаво и прекрасно на този свят! Нека винаги запазиш добротата в сърцето си, грижовността си и талантът ти те съпътства още много години. Надявам се скоро сърцето ти да се отвори за любовта, на която е способно и тревогите да са все по-малко и по-незначителни. Когато се освободиш ми отдели малко време, за да мога да ти честитя подобаващо и да ти подаря изненадата, която съм ти подготвила. О, как можех да забравя!!! Пожелавам ти скъпоценната ти кола да бъде с теб още дълга дълги години. Сега ще те оставям да се насладиш на празника си. Пиши ми, когато си свободен. ^^
Sulli- SM Ent.
- БФФ : Lee Taemin; Hani; Jonghyun
Брой мнения : 138
SMS
Мерси, пич! Хаха, аз? Да се кротна? Това ще стане само когато се кротнеш и ти, даже по - късно! xD
Споко, а аз няма да ти простя ако не ми носиш подарък!
- Minho
Мерси, пич! Хаха, аз? Да се кротна? Това ще стане само когато се кротнеш и ти, даже по - късно! xD
Споко, а аз няма да ти простя ако не ми носиш подарък!
- Minho
Lee Min Ho- Loen Ent.
- БФФ : Anna
Половинка : Jieun ;3
Брой мнения : 48
Страница 2 от 2 • 1, 2
Similar topics
» Hyun Jun's phone
» Апартаментът на Kim Hyun Joong и Юми
» Byun Baek Hyun
» Къщата на Kim Hyun Joong & KaHi~
» Vic's phone
» Апартаментът на Kim Hyun Joong и Юми
» Byun Baek Hyun
» Къщата на Kim Hyun Joong & KaHi~
» Vic's phone
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M