Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 58 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 58 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Kyu's phone
+7
Bora.
Hero Jaejoong
BoA
Simon Dominic
YeSung
Heechul
Kyuhyun
11 posters
Страница 2 от 3
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Kyu's phone
SMS:
Не те знам какво правиш, затова ти пиша SMS. ;dd Та... честит рожден ден, зло макне! Бъди жив, здрав, все така пълен със злоба, продължавай да си играеш Старкрафт и дано някой ден намериш с кого да играеш .-. Да не се учиш на лоши неща от Хийчол-хьонг, ок? ;д
Казах ти, че и ти ще одъртееш и ето, че одъртя. хД Яко ли е чувството?
Не те знам какво правиш, затова ти пиша SMS. ;dd Та... честит рожден ден, зло макне! Бъди жив, здрав, все така пълен със злоба, продължавай да си играеш Старкрафт и дано някой ден намериш с кого да играеш .-. Да не се учиш на лоши неща от Хийчол-хьонг, ок? ;д
Казах ти, че и ти ще одъртееш и ето, че одъртя. хД Яко ли е чувството?
YeSung- SM Ent.
- БФФ : SuJu's gentlemen, Taeyang, Taeyeon, Uee, Kevin Kim
Половинка : CL <3
Брой мнения : 1069
SMS:
Донгсеееенг, хепи бърдей ту ю :33 Пожелавам ти всичко най-хубаво и останалите клишета... 100% original! ;) Купила съм ти за подарък чорапи от бамбук :}} Ще ти ги пратя по пощата, за да стигнат по-бързо и не се ласкай, моля те. ;33
Бъзикам се XD
Честит рожден ден на сладкия ми донгсенг *bear hug*
Донгсеееенг, хепи бърдей ту ю :33 Пожелавам ти всичко най-хубаво и останалите клишета... 100% original! ;) Купила съм ти за подарък чорапи от бамбук :}} Ще ти ги пратя по пощата, за да стигнат по-бързо и не се ласкай, моля те. ;33
Бъзикам се XD
Честит рожден ден на сладкия ми донгсенг *bear hug*
Mark- JYP Ent.
- БФФ : Yugyeom, Minsu.
Половинка : Избиват се за мен ;р
Брой мнения : 103
SMS: Честито ти одъртяване и на тебе :Д Сега остава да се молим да ти дойде акъла поне на стари години хД
Hero Jaejoong- AVEX Ent.
- БФФ : Micky Yoochun
Половинка : -Lullaby-
Брой мнения : 194
SMS
Чееестит рожден ден, злобичке моя, малка, златна! Гордостта на хьонг! ;* Ох, знаеш ме колко мразя тези досадни пожелания, но все пак....желая ти да си жив и здрав, другото можеш да си го постигнеш. Бъди щастлив, взимай все така пример от мене, защото знаеш у кого е истината ;) И много любов ве, ама търси внимателно, че не всяка става за нашата зла порода.
Чееестит рожден ден, злобичке моя, малка, златна! Гордостта на хьонг! ;* Ох, знаеш ме колко мразя тези досадни пожелания, но все пак....желая ти да си жив и здрав, другото можеш да си го постигнеш. Бъди щастлив, взимай все така пример от мене, защото знаеш у кого е истината ;) И много любов ве, ама търси внимателно, че не всяка става за нашата зла порода.
Heechul- SM Ent.
- БФФ : Kyuhyun,Sunggyu~
Половинка : Loving you forever can't be wrong- Jessica.♡
Брой мнения : 215
SMS
Честит рожден ден, хьонг! ^^ Желая ти да си все така забавен, известен и готин. Желая ти също здраве, щастие, късмет, любов, и още много,много успехи. Още си млад, и ти предстои само хубаво. Това го казах, защото знам, че поне няколко човека са те избъзикали, че си стар :Д Приятно прекарване ти желая.
Честит рожден ден, хьонг! ^^ Желая ти да си все така забавен, известен и готин. Желая ти също здраве, щастие, късмет, любов, и още много,много успехи. Още си млад, и ти предстои само хубаво. Това го казах, защото знам, че поне няколко човека са те избъзикали, че си стар :Д Приятно прекарване ти желая.
Lee Taemin~- SM Ent.
- БФФ : Sulli,Kai.,Hyuna♡
Половинка : --
Брой мнения : 99
SMS
Кюхьон оппа, Честит рожден ден!
Пожелавам ти много здраве (да се грижиш за здравето си!), щастие, любов, късмет и успехи в личен и професионален план. Нека получиш много книги за рождения си ден и играеш много игри. Приятно празнуване!
Кюхьон оппа, Честит рожден ден!
Пожелавам ти много здраве (да се грижиш за здравето си!), щастие, любов, късмет и успехи в личен и професионален план. Нека получиш много книги за рождения си ден и играеш много игри. Приятно празнуване!
Seohyun.- SM Ent.
- БФФ : Siwon!!!
Половинка : -
Брой мнения : 120
SMS:
Знам аз, че съм ти любимата нуна! ;33 Ама... за какво ще звъниш пък на Джия? о.0 Вярно, че сте на една дата, ама откога си толкова добричък, че честитиш на другите?
Знам аз, че съм ти любимата нуна! ;33 Ама... за какво ще звъниш пък на Джия? о.0 Вярно, че сте на една дата, ама откога си толкова добричък, че честитиш на другите?
Mark- JYP Ent.
SMS:
Айш... дете! Както винаги, законите на Мърфи продължават да важат с пълна сила за теб. ;д Скарай й се! Може и някоя магия да ти е направила о_0 И от мое име й се скарай!!!
Айш... дете! Както винаги, законите на Мърфи продължават да важат с пълна сила за теб. ;д Скарай й се! Може и някоя магия да ти е направила о_0 И от мое име й се скарай!!!
Mark- JYP Ent.
SMS:
Чо Кю Хьон, стига си пил! Поне докато говориш с нея не пий. ;д Гаднярче си. Радвам се, че с мен не се държиш така XD Горките хорица. Ама и Хийчол-сънбе не ти влияе добре ._.
Донгсееееенг, как да ти пратя чорапите? По пощата или с пощенски гълъб или орел? т.т
Чо Кю Хьон, стига си пил! Поне докато говориш с нея не пий. ;д Гаднярче си. Радвам се, че с мен не се държиш така XD Горките хорица. Ама и Хийчол-сънбе не ти влияе добре ._.
Донгсееееенг, как да ти пратя чорапите? По пощата или с пощенски гълъб или орел? т.т
Mark- JYP Ent.
SMS:
Ще дойда и ще стана лоша нуна! Ще ти прибера соджуто! Искаш ли да стана лоша? о.0 По-добре си играй Старкрафта..
А, да, бе! Да ми убиеш бялото гълъбченценценце, което залових специално за теб т.т
Ще дойда и ще стана лоша нуна! Ще ти прибера соджуто! Искаш ли да стана лоша? о.0 По-добре си играй Старкрафта..
А, да, бе! Да ми убиеш бялото гълъбченценценце, което залових специално за теб т.т
Mark- JYP Ent.
SMS:
Ама мен не ме харесваш! :3 Ще се обадя на леля и ще й кажа, че не играеш Старкрафт. ._.
Предварително ще оплача гълъбчето! Не заслужава такава съдба.
Ама мен не ме харесваш! :3 Ще се обадя на леля и ще й кажа, че не играеш Старкрафт. ._.
Предварително ще оплача гълъбчето! Не заслужава такава съдба.
Mark- JYP Ent.
Отговор на обаждане
Кой...? *объркано*
Чакай малко....този глас....
Кюхьон...това си ти, нали?
Кой...? *объркано*
Чакай малко....този глас....
Кюхьон...това си ти, нали?
Jia- JYP Ent.
- БФФ : Fei,Min,Suzy
Половинка : Soon but still in imaginary relationship with Sanji ;3
Брой мнения : 101
SMS:
Аз казах, че не ме харесваш лоша! Имам соджу, ама си стой на гъза.
Набирам я! Последно предупреждение. ;з
Аз казах, че не ме харесваш лоша! Имам соджу, ама си стой на гъза.
Набирам я! Последно предупреждение. ;з
Mark- JYP Ent.
Sms: Повтаряй си го, току виж си си повярвал ;р
Hero Jaejoong- AVEX Ent.
- БФФ : Micky Yoochun
Половинка : -Lullaby-
Брой мнения : 194
Не,по - добре ми купи нещо стабилно за ядене!
Ъъъ....мерси. *мълчи няколко секунди*
Пиян ли си? Иначе честит рожден ден и на теб! *започва да говори супер правилно, за да не личи, че и тя е сръбнала :Д*
Ъъъ....мерси. *мълчи няколко секунди*
Пиян ли си? Иначе честит рожден ден и на теб! *започва да говори супер правилно, за да не личи, че и тя е сръбнала :Д*
Jia- JYP Ent.
SMS:
Пращам ти гълъба и чорапите! ;ррр
Звъня на майка ти, донгсенг! Да й честитя рожденника. ;33 Може ли утре, като изтрезнееш, да ти звънна, за да ти порева? тт-тт
Пращам ти гълъба и чорапите! ;ррр
Звъня на майка ти, донгсенг! Да й честитя рожденника. ;33 Може ли утре, като изтрезнееш, да ти звънна, за да ти порева? тт-тт
Mark- JYP Ent.
SMS:
Чакай го! След малко ще дойде!
Дълга история.. Не, не съм се забъркала с никого. Дори и с онази "принцеса" не съм. Утре ще ти кажа. Ама няма да го биеш, оки? .-.
Чакай го! След малко ще дойде!
Дълга история.. Не, не съм се забъркала с никого. Дори и с онази "принцеса" не съм. Утре ще ти кажа. Ама няма да го биеш, оки? .-.
Mark- JYP Ent.
Не се засягай де, по принцип рядко използвам "оппа" и "онни". Май Хийчол оппа е единствения привилегирован *смее се*
А нее....ела да ти дъхна, да видиш, че не съм. За разлика от теб! Оплиташ думички и крещиш. Пиян си. Пиян си и толкова! *хили се*
А нее....ела да ти дъхна, да видиш, че не съм. За разлика от теб! Оплиташ думички и крещиш. Пиян си. Пиян си и толкова! *хили се*
Jia- JYP Ent.
SMS:
Утре ще ти кажа, бе! -.-
Утре ще ти кажа, бе! -.-
Mark- JYP Ent.
SMS:
Подписано и подпечатано ще го имаш даже. ;)
Подписано и подпечатано ще го имаш даже. ;)
Mark- JYP Ent.
Ъм...май изпитвам някакво страхопочитание към него...не знам *киска се пак*
Подарък ли? Не ти вярвам....*мълчи цяла минута, накрая тихичко отива да провери*
ААААААААААААААА
So cute! Kawaii! *подкарва го на чужди слова*
Ти...как...как се досети? запомнил си?
Подарък ли? Не ти вярвам....*мълчи цяла минута, накрая тихичко отива да провери*
ААААААААААААААА
So cute! Kawaii! *подкарва го на чужди слова*
Ти...как...как се досети? запомнил си?
Jia- JYP Ent.
Еми не си страшен ти!
*слуша внимателно*
Аз? Защо? Ти си зъл, на теб ти се носи такава слава. И преди да оспорваш....из цял интернет си the evil maknae...
*слуша внимателно*
Аз? Защо? Ти си зъл, на теб ти се носи такава слава. И преди да оспорваш....из цял интернет си the evil maknae...
Jia- JYP Ent.
Отказвам се да споря!
*дави се с бирата си*
Как така? Какво съм направила пък аз?Нямаш право да ме обвиняваш, защото ти понякога ми пречиш и да работя! *черви се, мислейки си, че е от бирата*
*дави се с бирата си*
Как така? Какво съм направила пък аз?Нямаш право да ме обвиняваш, защото ти понякога ми пречиш и да работя! *черви се, мислейки си, че е от бирата*
Jia- JYP Ent.
Аз те попитах първа! Няма. Да.Ти.Кажа *киска се*
Jia- JYP Ent.
Поласкана съм, че не ти докарвам кошмари! Много мъже ги е страх от мен.
Да кажем, че е....същото. Изниква ми фейса ти пред очите. И си мисля разни работи...които въобще не са важни, защото тогава бях преуморена и сигурно заради това е.
Да кажем, че е....същото. Изниква ми фейса ти пред очите. И си мисля разни работи...които въобще не са важни, защото тогава бях преуморена и сигурно заради това е.
Jia- JYP Ent.
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Страница 2 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M