I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Hero's Dream EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Hero's Dream EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Hero's Dream EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Hero's Dream EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Hero's Dream EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Hero's Dream EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Hero's Dream EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Hero's Dream EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Hero's Dream EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 78 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 78 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Hero's Dream

2 posters

Go down

Hero's Dream Empty Hero's Dream

Писане by Hero Jaejoong Съб Юни 15, 2013 9:14 pm

Напоследък за пореден път страдам от недоспиване. Започнах да ходя и с торбички под очите, което налагаше да ме мажат с какво ли не. Най - сетне ми се отдаде възможност да се прибера по - рано и след като го направих, веднага ядох и си легнах да я спя. Ако някой ме събуди в близките свещени 6 часа, ще го убия бавно и мъчително.

Рядко си помня сънищата, така че каквото и да сънувам, колкото и малко да е то, едва ли ще си го спомням на сутринта. Макар че доста често ми се иска да си помня сънищата. Те са...забавни.
Започнах да сънувам как се возя в някаква кола. Лъскава и черна, със сигурност лимузина. Не от онези със джакузита, но все пак лимузина. Бях облечен доста представително. Огледах се. След като съм в изискана кола, защо Junsu и Micky не са при мен? Странна работа.
- След като вземем дамата Ви, се запътваме направо съм мястото на събитието. - развика се важно важно мениджъра, който в този сън ми се явяваше шофьор. Със голямо усилие чувах какво ми говори. Не знам коя ми е дамата. Дори не си спомням за какво събитие става въпрос. До мен имаше красива луксозна кутия. Отворих я и видях не по - малко красива огърлица, със сигурност беше от онези със скъпите камъни. Не бях много запознат с марките на бижутата, затова името написано на кутията с красив шрифт, не ми говореше нищо. Затворих кутията и я оставих от другата си страна. Вероятно трябва да я подаря на момичето. До кутията намерих и маска, също доста красива, и привидно мъжка. За мен? Веднага ми просветна.
- На бал с маски ли отиваме? - попитах, след което дочух положителен отговор. Интересно. При това доста. Май не съм ходил на много балове през живота си. А във филмите е доста забавно.
В един момент колата спря, и аз се загледах през прозореца. Предполагам, че чакаме дамата ми. Която и да е тя.
Hero Jaejoong
Hero Jaejoong
AVEX Ent.
AVEX Ent.

БФФ : Micky Yoochun
Половинка : -Lullaby-
Брой мнения : 194

Върнете се в началото Go down

Hero's Dream Empty Re: Hero's Dream

Писане by Hyorin. Съб Юни 15, 2013 10:14 pm

Дори не беше сигурна кога беше заспала.Беше се прибрала със Со Ю доста късничко,ДаСом и Бора отдавна се бяха прибрали ,спаха по стаите си.
-Лека нощ,Джи Хьон.-каза Хьорин на приятелката си и се затвори в спалнята си .
В последно време беше адски уморена,графикът на Систър беше три пъти по-натоварен от преди.Интервюта,концерти фен мийтинги и просто това изпиваше силите на младите момичета.Госпожица Ким много не се оплакваше ,но това си беше факт.Тя тъкмо беше си поела въдух и вече спеше.
Озова се на улицата.Хьо се огледа объркана.Явно сънуваше защото хората я подминаваха без нищо,все едно беше нормален човек.Никой не пискаше.Дане би да беше невидима?Певицата направи крачка и усети тежка материя върху себе си.
-Какво по..?-промърмори тя и погледна надолу.Беше с една от белите си официални рокли с която веднъж беше явила на червения килим .Защо ли беше с рокля?Каде отиваше?Освен дългата си рокля ,на лицето си беше със маска.Явно затова хората я пропускаха.Тъкмо тръгна да да върви на някъде когато тъмна лимузина спря пред тротоара на някълко метра от нея.В нея ли трябваше да се качи?Явно да.
Вратата на шофьорсокто място се отвори и от там излезе непознат мъж.Той я поздрави и й отвори заданта врата.Помогна й с роклята и затвори вратата след нея.
Хьорин се огледа и веднага съзря мъжки индивид с маска на лицето си.Той гледаше право в нея и това беше ...малко страшничко.Момичето притеснено се засмя и прокара пръсти по косата после поопипа маската си.Като носеше маска се чувстваше добре.Беше като предпазна мярка.
-Кой си ти?-попита мъжкия.Той не благоволи да отговори.
-А ти коя си?-върна й въпроса.Гласът му беше много мек и нежен ,имаше чувстово е го познава от някъде,но не беше съврсем сигурна.
-Няма да ти кажа.Какво става тук?Къде отиваме?-продължи Хьо Джунг и леко поопипа дръжката на вратата.Ако прозорците на колата не бяха затъмнени щеше да види къде отиват.А докато не виждаше къде е и с кой ,момичето бързо изпадаше в паника.

Hyorin.
Hyorin.
Starship Ent.
Starship Ent.

БФФ : Sojin. and miss Hyuna♡ ; Dongjun
Половинка : Sander~
Брой мнения : 407

Писане by Hero Jaejoong Нед Юни 16, 2013 9:55 am

Веднага след като спряхме си сложих маската. Потърсих телефона си, за да видя дали поне ми отива, но не го го нямаше. Сигурно не ми трябва сега. Мениджъра ми слезе от колата, и след малко вратата до мен се отвори, и той помогна на една дама да се настани. Изгледах я, докато се качваше, и след това продължавах. По принцип е невъзпитано да правиш това, но сега бях любопитен. Дори с маската си личеше, че е красива. Усмихна се притеснено, след което попита кой съм. Върнах и въпроса, и тя отговори, че няма да ми каже. Явно за сега ще останем анонимни. Това не ми пречи. Хубаво ще е най - сетне да се запозная с някой, който няма да вижда лицето ми на звезда, а ще обърне внимание на характера ми. Поне се надявам.
Зададе няколко въпроса. Предполагам, че и тя не беше наясно, както аз в началото.

Повечето момичета на нейно място биха били и по - уплашени. Все пак все още не знае, че няма за какво да се страхува от мен. Вероятно трябва да и помогна да го разбере.
- Отиваме на бал с маски. Добре сте подготвена за него. - сложих ръка на кутията до мен. Вероятно сега е добър момент да и го дам. Надявах се да няма отговор от сорта "не мога да приема" или нещо подобно. Когато мъжете подаряват на жените нещо, не бива да се отказва. Това е неписан закон за мъжете, просто жените не го знаят. Вдигнах кутийката я протегнах ръката си към нея.
- Ще приеме ли красивата дама този скромен подарък? - постарах се да се усмихна.
- Може би ще останете в съня ми, за да бъде и той красив? - освен това не ми се ходеше сам и на бала с маски. Този сън е доста детайлен. Това ми харесва.

И аз като нея не знаех къде отиваме. Колата продължи да се движи плавно по улиците..дори не знам дали това е Сеул. Не мога да видя, но мяркам светлини навън, идващи от прозореца на мениджъра. Явно там не беше толкова затъмнено. Това ме накара да предположа, че е вечер. А дали се намираме в Сеул, може да разберем и по - късно.
Hero Jaejoong
Hero Jaejoong
AVEX Ent.
AVEX Ent.

Писане by Hyorin. Нед Юни 16, 2013 6:01 pm

- Отиваме на бал с маски. Добре сте подготвена за него.-каза мъжкия и посегна към някаква кутия близо до коляното му.Хьорин следеше движенията му с присвите от подозрение очи.Ако нямаше маска той щеше да види поледа на който всички Систърки се заливаха от смях.Явно такива погледи не се отдаваха на лидерката им.
- Ще приеме ли красивата дама този скромен подарък?-каза непознатия и й подаде кутията.
Ким се загледа ту в нея ту в лицето на кавалера й.Опитваше се да се сети от къде може да позанва тази усмивка.В момента виждаше само нея.Но пак нищо не й говореше.Явно трябваше да почне отново да следи дейностите на колегите си в кпоп бранша.
- Може би ще останете в съня ми, за да бъде и той красив?-говореше мъжът.
Въпреки всичките си обеждени Хьо протегна ръка и взе безмълвно кутията.Беше свикнала да получава подаръци от фенове и както и сега й беше любопитно какво има вътре затова повдигна внимателно капака .Гледката която се закри пред очите й беше уникална.Не беше виждала толкова скъпа огърлица.Обикновенно си падаше по обикновенните сребърни верижки с някаква висулка,но това..
-Аз..аз не мога да приема този подарък.-промърмори по едно време все още загледана в кутията.Всъщност тя идеално щеше да си отива с бялата рокля и гръвината с пръстен и сребърните й обувки,но нямаше как да приеме това нещо.Колко ли пари струваше?
-Къде ще се проведе този бал?-попита тъмнокосата след като отдели очи от диамантите.
Той й отговори ,че не знае къде ще е и че няма никаква представа къде точно са.Това много помогна певицата да се успокои
-Сън ли казахте?Как така сън?Но как е възможно такъв детайлен сън? –размишляваше Хьо Джунг докато оставаше кутита със скъпоценната огърлица на седалката до коляното си.Точно в този момент колата рязко наби спирачки.Това беше неочаквано за Хьорин и тя падна на колена .Маската за малко да разкрие лицето й
-Стигнахмеее!-каза радостно шофьора
-Къде?!-изпусна се момичето.-Яяя, аджуши?!-повиши тон след човека ,но беше късно ,той вече беше излязал от колата .След като непознатия мъж помогна на лидреката на Систър да стане двамата излязоха от колата.
-Извинете.-чу да казва кавалера й.Тя се обърна и видя че той беше настъпил една от лентите спускащи се от задната част на роклята й .Ким събра белите лентички в едната си ръка и се огледа
-В Париж ли сме?-попита невярващо.

Hyorin.
Hyorin.
Starship Ent.
Starship Ent.

Писане by Hero Jaejoong Вто Юни 18, 2013 10:56 am

Докато чаках съответната реакция, стигнах до извода, че съм я виждал и преди. Или просто това е дежа вю. Все пак това е сън, а на сънищата да им нямаш доверие. След като отвори кутийката, изглеждаше доста изненадана. Нямам представа кой е купувал огърлицата, но със сигурност има добър вкус. Дано съм бил аз. След известен размисъл, тя заяви, че не може да я приеме.
- Както желаете. - усмихнах се нежно, като същевременно си мислех "колко невъзпитана дама". През Викторианската епоха, британските джентълмени са смятали отказа на дар за обида. Но аз не съм такъв, все пак.
- Тя е просто доказателство за добрите намерения. - допълних, за да не си помисли, че се опитвам да я подкупя по някакъв начин. Да подкупваш жени е много глупав метод, и да си от жените, които си избират компанията спрямо материалните ресурси е много непристойно и долно. Но...всеки си знае най - добре. Аз действам на принципа "гледай себе си".
Попита ме къде ще се проведе бала, а аз свих рамене, и и отговорих, че нямам представа. По принцип безизвестността трябва да ме стресне, но нямаше нищо такова. Любопитството ми е по - силно. Стана въпрос и за това колко детайлен е съня.
- И аз над това размишлявах. Но със сигурност имаме и такива сънища, просто не сме способни да ги запомним целите. - казах и се загледах през прозореца, в опит да видя нещо. Чел съм доста за психиката и подсъзнанието , и не можех вече да се изненадам от нищо. Подсъзнанието може всичко. Може да ти извади забравен от теб спомен чрез сън дори.
След малко колата наби спирачки, и дамата падна по колена. Скочих, като измърморах
- Не ставаш за шофьор, хьонг....
Помогнах на момичето да стане, като тихо я попитах дали е добре. След малко излязохме от колата, и поради факта, че се оглеждах, със закъснение забелязах, че съм застъпал една от лентите на роклята и. Браво Джеджунг, започна да ставаш и тромав!
- В Париж ли сме? - попита тя невярващо, а аз се огледах изненадано.
- Там сме...-казах замислено
- Освен ако онова там не е просто макет на Айфеловата кула! - посочих към масивната постройка, която почти всеки човек на земята си мечтаеше да види на живо. Тя се извисяваше като обелиск, и ако не беше обляна в светлина, със сигурност щеше да е поне малко плашеща. Въпреки красивата гледка, аз погледнах надолу и изпитах силна носталгия. Вече съм идвал тук...но тогава бяхме все още петима. В един от най - хубавите периоди от живота ми. Беше преди доста време, но сякаш беше вчера. Дали нарочно подсъзнанието ми е избрало Париж? Или пък това е нейното подсъзнание? Прекалено е объркващо, за да знаем. Опитах се да не се поддавам на тъгата, и се обърнах отново към мистериозната лейди.
- Вижте сградата пред нас. Сигурно там трябва да влезем. - предположих. Беше доста красива, в готически стил, със сигурност на доста годинки. Чел съм доста история на архитектурата. Качихме се по стълбите, и двама мъже отвориха големите врати. Вдигнах ръката си, и я поставих в дланта нагоре пред нея, както са правели на баловете. Изгледах я втренчено, макар и с усмивка, докато не си постави нейната върху моята. Влязохме вътре. Като че ли сме последни. От терасата, на която бяхме се разкри гледка на блясък. Хората долу също не бяха пестили от тоалетите и маските си. Изведнъж всички спряха да танцуват и ни изгледаха. Не беше кой - знае колко притеснително, ако си свикнал да излизаш пред голяма публика. Поведох дамата и започнахме да слизаме внимателно по стълбите.
Hero Jaejoong
Hero Jaejoong
AVEX Ent.
AVEX Ent.

Писане by Hyorin. Вто Юни 18, 2013 2:06 pm

-Там сме...-чу да казва кавалерът й. - Освен ако онова там не е просто макет на Айфеловата кула!-допълни набързо  й посочи величествената постройка която стърчеше далече от тях.Хьорин наистина хресваше този град и доста често си беше мечтала как ще се качи на вървът на Айфеловата кула ,ще се снима ,да разгледа Лувара,да се повози с коръпче по реката,да мине през известната шипинг улица,където се твърдеше ,че пазаруват звездите като пристигнат в Града на Любовта.Дам лидерката вече беше планувала почивката си тука,но уви тя намаше време да спи камоли да да се разхожда до другия край на света.Искаше да сподели това магическо за нея пътешествие със евентуално гаджето си..Но ако трябваше да чака да се сгаджоса с някой щеше да си чааака още дълго за мечтаната почивка в Париж.
Ким стоеше вгледана в кулата и просто сърце не й даваше да откъсне поглед.На сън беше уникална гледка...какво ли щеше да е в реалността?
- Вижте сградата пред нас. Сигурно там трябва да влезем.-откъсна я от мечтите  гласът на мъжът.Тя моментално върна вниманието си на него,докато хвърляше по едни жален поглед към кулата.
Двамата се качиха по стълбите там двама добре облечени мъжаги им отвориха огромните врати като им направих жест да влизат.Хьорин все още държеше множеството малки воали спускащи се отзад.Точно тогава непознатия кавалер и подаде ръка.Така правеха по филмите.Беше адски мило и момичето оцени жеста като бързо положи своята длан в неговата.Те пристъпиха едновременно напред и вече бяха в огромната зала.
„Дръж се ,Хьорин това са просто хора,а ти си с маска!”-успокояваше се мислено певицата докато беше забила поглед в краката си и внимаваше да не слезе по бързата процедура долу.Не че имаше навика да пада.Тя не беше толкова тромава колкото баща си.
-Айго,знаеш ли английски или френски?-попита без да мърда устините си.
Лично тя не знаеше френски,а английският й беше слаб.Можеше да пее ,но сега да води дискусия с еропейци или американци.

-Ще умра,защо всички ни гледат?-продължаваше да шепне на кавалера си.Точно тогава на-сетне се достигнаха здравата земя.На лицето на лидерката цъфна притеснена усмивка.Т шареше с погледа си и едниственото което виждаше бяха маски с изпитващи очи под тях.Дано не бяха расисти!Хьо Джунг най-накрая остави белите змии свободно да се спускат по краката й и приглади роклята си.Защо беше точно с най-неподходящата си рокля?Имаше желание да потънцува ,но щеше да е малко трудно с нея защото деколтето постоянно и се смъкваше надолу.Доста коментари беше отнесла за тази рокля и че постоянно дърпаше деколтето над гърдите си.
Hyorin.
Hyorin.
Starship Ent.
Starship Ent.

Писане by Hero Jaejoong Чет Юни 27, 2013 6:28 pm

Чувството всички погледи да са приковани в теб ми е познато, но сега не се чувствам както по концертите. По - странно е. Може би защото по концертите знам, че са мои фенове, а тези тук не ги знам какви са. Поех си дълбоко въздух и игнорирах всички. Те ме гледат и аз гледам тях. Това е сън, а може да се постараем и да е хубав.
За разлика от мен, в дамата ми имаше някакво напрежение. Май се притесняваше малко. Повярвайте ми, някой мъже винаги усещат чувствата в една жена. Както кучетата усещат страха. Няма да разберете това освен ако не сте мъж. Например винаги усещаме, когато дадена жена има чувства към нас. Просто някой не знаят как да разбират. Но това са ненужни подробности. Докато още слизахме по стълбището, тя ме попита дали знам английски или френски. Чуждите езици не са ми силна страна, макар че владея китайски и японски. На английския понякога ми се смеят. Особено Ючун!
- Да,английски. - казах, без да се хвърлям в подробности. Не исках да изглеждам като глупак.
- Ще се справим някак с езиковата бариера. - казах и се усмихнах, макар че нямаше как да ме види.
Чух я да шепти въпроса защо всички ни гледат. И на мен ми беше любопитно. Може би скоро ще разберем.
- Защото сте красива и им правите впечатление...- казах и със същия тон, тоест шепот. Съмнявам се всички тук да разбират корейски, но и ние не можем да говорим силно, при положение, че всички са ни зяпнали. По филмите винаги главните и най - красиви герои влизат последни и всички ги гледат. Харесва ми да играя такава роля в момента, а дамата ми е красива.
Пристъпихме няколко крачки и се опитахме да се смесим с другите. Замислих се дали да не поканя госпожицата на танц, но имам предчувствие, че тази рокля не и е сред най - удобните. Може би ще го оставя за след малко. Огледах залата и забелязах, че в единия край има оркестър. Бяха спрели да свирят, когато влязохме. Каква чест. Оркестърът започна да свири някаква бавна песен и видях как хората престанаха да ни гледат и започнаха да танцуват. Класически салонни танци. Нещо, с което не съм съвсем наясно. Много са специфични, а в наши времена дори няма къде да ги научиш. Да не говорим, че са европейски, при нас съвсем няма къде да се учат. Още една причина да оставим танците за после.
- Искате ли да си вземем питие? - попитах я след като забелязах маса с купи пунш отсреща. Между другото тази зала е доста голяма. Направо огромна. Вдясно от нас пък имаше големи врати, зад които имаше и балкон. Сигурно гледката е хубава.
Hero Jaejoong
Hero Jaejoong
AVEX Ent.
AVEX Ent.

Писане by Hyorin. Чет Юни 27, 2013 7:15 pm

Може би това ,че кавалера й знаеше английски малко я успокои.Нямаше да изглеждата толкова отдръпнати,но пък и да бяха на кого му пукаше.Освен това във всички филми готините винаги страняха от „обикновенните” хора...Кх това си беше голямо клише.
Мъжът до нея освен ,че беше очевидно образован,но и възпитан или как да кажа,мил за разлика от надутите идоли които бързо се разпространяваха.Той й направи комплимент на който Хьорин отвърна със скрита усмивка.
След като се смесиха със останалите .Навсякъде рокли,бе!Момичето постоянно гледаше във краката си за да не настъпи нечий дълъг воал.Хубавото сега беше ,че не всички гледаха ...сега в радиос от пет човека ги наблудаваха което си беше за предпочитане вместо цялата меко казано огромна зала пълна с гости да те гледат.Лидреката проследи погледа на кавалера си.Оркестърът беше започнал да свири някаква приятна песен или ария-типична мелодия за онези класически танци ,валсове,блусове ...
Такива танци в отдавна не бяха на мода в Корея.В момента масово обществото танцуваха Гагнам стайл или накрадко казано само хип-хоп или арем-би танци.Ким също ги харесваше ,макар че танците на групата й не бяха съвсем такива.
- Искате ли да си вземем питие?-попита я по едно време мъжът.
Хьо Джунг се обърна с лице към него.Нямаше да е възпитано ако му говори вгърбом.
-Искам.-отоговори му.Двамата тръгнаха към близката маса и си взеха от многобройните чаши.Хората около тях танцуваха.Всички!Беше доста неловко само те едниствено да не танцуват.И проблема в случея беше тъпата й рокля.
-Нека да излезем на балкона.-предложи му.Той се съгласи и тръгнаха на там.Огромните врати бяха отворени от служителите.Как не им омръзваше.
-Моля те нека си говрим неофициално.-каза госпожицата и се облегна на гладкия и огромен парапет .
-Боже,каква уникална гледка...-беше коментара който с мъка излезе от устата й.Пред очите им се разкриваше величествената Айфелова кула.
Със сигурност щеше да се върне тук..ъъ в реалността.Щеше да се моли денонощно на мениджърът си.Нямаше как да не се върне тук.
Двамата стояха омълчани и пленени от гледката.
По едно време Хьо се зачуди дали пък да не се представи на кавалера си.Тя посегна към маската си за да я свали и да разкрие лицето си ,когато вратите се отвориха със замах.Беше невъзможно толкова бързо да се отваряха такива масивни врати.Певицата се обърна  и съзря бързо приближаващата се двойка която вървеше към тях.
-Това е невъзможно!-каза Хьорин когато в идващата жена разпозна себе си.Как така беше на две места едновременно.Това клонинг ли беше?Какво за Бога ставаше!?
Лидерката стоеше като гръмната когато мъжкия индивид хвана ръката й.
-Ч-чакай...-изплашено прошепна когато той започна да я дърпа навътре към залата.Новият й кавалер беше със същия костюм какъвто имаше и старият й партньор само цвета беше различен.
Хьо Джунг се обърна назада към мъжът ,кой беше влачен от Хьорин2.Роклята й пък беше черна,но пък същата!Що за сън беше това?!
Скоро вече беше във залата и заедно с кавалер Номер 2 потънаха във тълпата.През цялото време Хьорин гледаше към стария партньор,но не след дълго го изгуби.Хората направиха два глеми кръга ,на няколко метра разтояние едни от друг .А в средата им танцуваха Хьорин и мистериозния й кавалер.Музиката беше доста по забързана може би  бърз валс или танго.. Този хубав сън,взе че стана доста страшничък поне за Хьо
Hyorin.
Hyorin.
Starship Ent.
Starship Ent.

Писане by Hero Jaejoong Пет Юни 28, 2013 10:01 am

Няма как да не признаем, че всичко наоколо представляваше красива гледка. Маските, роклите, различната атмосфера...стана ми чудно дали в реалния живот все още се правят такива балове. Ако да, то ще е в Европа. Този тип европейски балове, които са били в миналото са много по - хубави от американските. На американците танците не са толкова хубави, те ида се опитват не могат да докарат Виенския валс например като един европеец. Не гледайте, че в американските филми се правят на големи танцьори на салонни танци. Те не са техни.
Госпожицата се съгласи на питие и отидохме до масите. За щастие някоя се беше постарал чашите да са пълни,иначе най - много да се олея с пунша. Забелязах един от добре облечените мъже да стои наблизо. Значи той отговаря за това. Докато отпивахме от чашите си, загледахме другите и забелязахме, че само ние не танцуваме. За момент ми стана неловко, но не се трогнах повече. Вече привикнах към обстановката и нищо няма да ме притесни скоро. Това е едно от положителните неща в характера ми. Дамата ми предложи да излезем на балкона, което беше добре дошло за мен. Съгласихме и излязохме, като останахме пленени от гледката. Пъхнах ръце в джобовете на панталона и се усмихнах леко. Не случайно това е една от най - предпочитаните дестинации на хората от цял свят. За момент си представих какво е да живееш тук. Сигурно е прекрасно, но на гражданите сигурно им е омръзнало от всичко това и от всичките посетители. За разлика от нас, не всички европейски нации са благоразположени към туристи. Ние приветстваме с отворени обятия хората, които идват в нашия красив Сеул.
-Моля те нека си говорим неофициално. - каза момичето и ме извади от размишленията.
- Както желаеш. - усмихнах се
Замислих е дали да не сваля маската, или поне да и кажа името си. Не защото се надявам да ме разпознае като идол, а просто за да знае с кого е тук и сега. А и всеки добър кавалер трябва да е открит пред дамата си, дори тя да не пожелае да направи същото. Обърнах се към нея с намерение да кажа нещо, и видях, че посяга към маската си, но нещо ни прекъсна. Тежките врати се отвориха с лекота и една двойка тръгна към нас. Момичето до мен ахна, но аз не можех да обърна внимание на това. Бях прекалено изненадан. Мъжът...той имаше същите черти като моите. Същите устни, същите очи... Дори костюма и маската му бяха същите, само че вместо черни като моите, те бяха бели. Загледах другото момиче, нейната рокля също беше като на моята дама, само че в черен цвят. И бих казал, че и в лице си приличат, поне доколкото разкриват маските им. Не можах да размишлявам повече, защото мъжкия индивид хвана дамата ми и тръгна да я мъкне.
- Ейй...! - започнах, но не можах да продължа, защото дамата с черната рокля сложи показалец на устата ми и ми изшътка някак тихо и мистериозно. След ме хвана подръка и тръгнахме към залата. Ококорих се, защото за жена беше доста силна. Направо по - силна от мен. Вярно, че напоследък съм заслабнал и съм се поотпуснал, това е заради многото работа. В последните няколко месеца определено се бях развихрил. Но преди тренирах всеки ден. И все пак не може да е по - силна от мен, а тази тук беше....защото колкото и да се дърпах не даваше резултат. Със сигурност не ми се понрави развоя на събитията. Оставих и се да ме влачи, като се обърнах да проследя предишната си дама, но бързо я изгубих от поглед. Започна Виенски Валс - по - забързан и по - труден от обикновения. За щастие сегашната ми дама не ме накара да танцуваме, но пък ме замъкна обратно на стълбите. Изкачихме се горе, но не там където влязохме с предишната ми дама, а още по - навътре, на влизане не бях забелязал че го има това пространство. Беше доста по - тъмно, но се виждаше идеално всичко долу. Предишната ми дама и странния ми клонинг бяха в средата на кръгове от хора и танцуваха. След като свърши Виенския Валс, започна нещо, което също оприличих на валс, но беше както красиво, така и малко плашещо (
Цък )
Дамата ми и новия и кавалер отново се понесоха в танца, само че съвсем се доближиха един до друг. Аз само наблюдавах и не знаех какво да кажа. Не разбирах какво става тук. Момичето с черната рокля постави ръка на рамото ми и се надигна, за да ми прошепне нещо.
- Гледал ли си "Фантомът от операта"? - каза с мистериозния си глас.
Без да откъсвам поглед от тези долу, кимнах. Освен че бях гледал филмите, бях чел и романа. Момичето ме прегърна с едната ръка и започна да говори.
- Тогава знаеш какъв е сюжетът и? - попита ме
- Става въпрос за младо момиче, което е влюбено един виконт, но е очарована от музиката на Фантома . - казах една малка част тихо и смирено. Тя потвърди.
- Това долу е Фантома. Операта е на една сграда разстояние. Не я ли забелязахте на идване? Костваше му усилия, за да излезе от там, но сметнахме, че си заслужава.
Приех думите и прекалено спокойно, чак се изненадах.
- Той я чакаше от дълго време....както и теб - погледнах я изненадано - Ти ще се пожертваш за благото на всички, ще дадеш лицето си, за да може той да не е вече Призрак. Само ти приличаш на него.
Значи лицето под маската трябва да е обезобразено. След като каза това, песента свърши и забелязах как Клонингът ми, или Фантомът, или какъвто е там, започна да води дамата ми някъде. Усетих че момичето до мен ме хваща, за да е сигурна, че няма да направя нищо.
- Къде я води? - попитах без да ги изпускам от поглед
- В Операта. Ще минат през задната порта. - като чух това започнах по - силно да се дърпам и да се опитвам да ги настигна. Не знам защо, но не ми се иска да оставям момичето в ръцете на този.
- Не се притеснявай. След малко и ние отиваме там, за да изпълниш задачата си. Сега им дай малко време...
Пак започнах да се дърпам....

(Съжалявам, имах вдъхновение :D )
Hero Jaejoong
Hero Jaejoong
AVEX Ent.
AVEX Ent.

Писане by Hyorin. Пет Юни 28, 2013 2:07 pm

Всички отново гледаха към нея.Защо за Бога не си гледаха работата.Нищо чак интересно не ставаше ,че всички да ги гледат.Къде отиде предишният й кавалер?!Тя отново се огледа ,но всички опити бяха безуспешни.Нямаше как да го види първо защото насвякъде имаше маски и хора и второ защото беше ниска и не можеше да се надигне и да го потърси като хората.
Новият и партньор я завъртя и бързо я придърпа към себе си.В момента Хьорин усещаше как корема,сърцето и дори дробовете й са се свили на топка.Не познаваше този мъж ,а сега той беше толкова близо до нея.Понеже беше късно тя спря да се съпротивлява и някак си успя да хване танца.Всеки път щом се завъртаха тя поглеждаше около себе си с надеждата ,че ще види мистериозния мъж който потъна в дънземя очевидно с компнията на Хьорин2.Какво ли щеше да направи второто й АЗ.Може би щеше да пълната  противополжност.По тази логика тя можеше да го нарани.При тази мисъл лидерката захапа долната си устна.Танца който бяха подхванали беше горе-долу лесен.Трябваше само да се върти и да внимава да не се спъне в роклята си.Скоро лесничкия валс свърши и почна друга малко плашеща мелодия.Хьо отново беше завъртяна и придръпана от кавалера си.Този път доста силно я подхвана .Може би си мислеше ,че ще избята.То си беше така ,но планът й нямаше да  се осъществи пред толкова много хора,защото кой знае...може те да са му нещо като съучастници.Ким се подчиняваше на музиката като хипнотизирана.Дори не знаеше танца а ето ,че сега танцуваше с такава лекота.Този сън наистина започваше да се обърква.Старият й патньор трябаваше да започне да мисли за нещо друго за да може да се разкарат от това място.Съзнанието си беше негово,сънят също следователно той можеше да го управлва.
-Кой си ти?-осмели се да попита.Мъжът само се подсмихна мистериозно и продължи да я вътри.За щастие на Хьо Джунг оркестъра затихна и почна една по нормалана и приятна мелодия подходяща за блус.Тя използва момента и се извъртя да си тръгне и да потърси миналия си квалер.Но още не беше напарвила две крачки когато мъжът я хвана за ръката и тръгна в противоположната посока.Певицата опита да издърпа ръката си,но не успя.
-Яя,спри!Къде ме водиш?-изплашено каза и продължи да се съпротивлява.Човека с едно бързо движение са озова зад гърба й ,а едната му ръка беше на талията й ,а другата продължаваше да я държи за ръката и да я дърпа.
„Успокой се,Хьорин!”-мислеше си тя и просто се остави на мъжът.Минаха през една врата после слязоха по някакви стълби, и по някава причина вече бяха извън сградата .
-Къде отиваме?Спри!-извиси глас и се опита да спре.
Преди да се осъзнае вече беше в някоя друга сграда.
-Остави ме !-успя да се откъсне от ръцете му. Мистериозния мъж отвори за пръв път устата си и започна да пее. (цък)Хьорин остана като гръмната и даже пропусна първата част в която трябваше да пее нещо.После докато стоеше на едно място се се присъедини към песента му.Той от своя стана постоянно се приближаваше към нея,като я принуждаваше да върви назад или да му обръща гръб докато пее.Така минаха по някакви коридори се озоваха в една леко осветена голяма зала на опера или театър.Беше празна и не се чуваше жива душа .Скоро вече бяха и на сцената.Певицата бягаше от него,а пък той постоянно я настигаше и заставаше пред лицето й. Ето че й края на песента й дойде.Хьорин и новият и кавалер бяха лице в лице или по-скоро маска в маска.
-Кой си ти?-бързо попита и с едни замах свали маската му.Гледката която се разкри пред нея накара ехото да оглуши залата от писъкът й.Този мъж беше с пулу обезобразено лице.Тъмнокосата хвърли  маската му в краката му и побягна.
Hyorin.
Hyorin.
Starship Ent.
Starship Ent.

Писане by Hero Jaejoong Пет Юни 28, 2013 5:00 pm

Двойката в бяло вече беше изчезнала от погледа ми. Хората долу най - спокойно продължиха забавата си, а момичето до мен се беше впило в ръката ми като пиявица. Едно от най - омразните ми неща е да се чувствам безсилен. А в момента бях точно такъв.
- Време е да тръгваме и ние..- каза нежно момичето и ме хвана за ръката. Поведе ме към главния вход и мъжете с широки усмивки отвориха вратите. Оставих и се без да се съпротивлявам, защото така тя ме водеше към първоначалната ми цел. Момичето в бяло може би е единствената в този сън, на която мога да имам доверие. Сградата, пред която се спряхме също не беше малка. Влязохме бавно вътре. Нямаше жива душа, дори изглеждаше изоставена. Но пък всичко беше чисто и подредено, все едно някой минава и я чисти всеки ден. Атмосферата вътре не ми харесваше. Тръгнахме бавно по някакви слабо осветени, дълги коридори. Ако тя не ме водеше нанякъде, вероятно щях да се изгубя. Започнах и да дочувам гласове. По - скоро песен. Беше хубава и гласовете бяха прекрасни. Всъщност единия беше моя, но не съвсем. Когато пея, пея от душата си, а този тук прикриваше всичко в мистерия. Също както момичето в черно. И тя говореше по този начин. Тя спря и се заслуша. По лицето и разбрах колко и харесва. Напомни ми на героинята от "Фантомът от операта". Само че това тук беше съвсем изкривена история. Явно самата история ми е направила голямо впечатление и затова сега се показва в съня ми. Може би като се събудя ще прочета романа отново. И дано се събудя скоро, защото този сън започна да става гаден за мен. Най - вече, когато чух писък. Момичето до мен се сепна и секунда след това отново потеглихме напред. Започнах да кроя планове как да избягам от нея. Но...не мога да направя нищо съществено. Дори в сън, дори да е зла и вероятно да не е човек...не мога да ударя жена. В същия момент покрай нас профуча фигура, следвана от друга фигура. Фантомът беше без маска и се шокирах, като видях собственото си лице в такова състояние. Всъщност така той не приличаше чак толкова на мен. Но устните и очите си оставаха същите. Чертите му бяха скрити под това урудливо лице. Винаги съм изпитал жал към Фантомът, дори съм се поставял на негово място, но сега той е лошия и не го харесвам. Момичето с черната рокля изтича притеснено към него, а аз се съвзех и хукнах след момичето с бялата рокля. Това несъмнено беше тя. Настигнах я бързо, защото очевидно обувките и роклята и не са създадени за бягане. Тръгна да пада, вероятно благодарение на обувките, но я хванах и и помогнах да запази равновесие, след което я хванах за ръката и тръгнахме да бягаме. Усетих, че е уплашена, затова се обърнах и и се усмихнах. Само дано не си мисли, че и моето лице е обезобразено. Не се обърнах да видя къде са "преследвачите ни". По - добре да бягам напред и да не знам. Минахме през няколко коридора, след което намерихме стълби и се качихме на втория етаж. Намерихме малка стаичка, в която имаше огледала и костюми. Очевидно бе нечия гримьорна. Скрихме се вътре и подпрях вратата с един фотьойл. Нямаше да ни помогне много ако ни намерят, предвид силата на онази жена, но пак по - добре от нищо. Дано не ни намират. Обърнах се задъхан към нея.
- Добре ли си? Той направи ли ти нещо?
След което се отпуснах безпомощно на фотьойла, с който бях подпрял вратата и се замислих.
- Трябва да намерим начин да се измъкнем от тук. Или да се събудя....
Повдигнах вежда като ми дойде идея.
- Я ме ощипи. - погледнах я с повдигната вежда. След малко обаче чухме стъпки някъде навън и притихнахме.
Hero Jaejoong
Hero Jaejoong
AVEX Ent.
AVEX Ent.

Писане by Hyorin. Пет Юни 28, 2013 5:52 pm

Чудовище!
Беше мисълта която тичаше заедно със Хьорин.Не можеше да повярва на очите си!Не,всъщост нея не я беше страх от онзи –съжаляваше го.Винаги е имала слабост към чуждото страдание,недостатък или болка.Тя и СоЮ бяха доста чувствителни ,особено след пътеществието им до Камбоджа където бяха доброволки във една фондация за бедните деца там.Искаха да им помогнат и искаха да постигнат това колкото се може по –бързо .Едни от фактите които знаеше Со Ю е и никой друг на този свят е,че Хьорин за малко да не осинови едно от децата от селото в което снимаха.Горкото то.Все още е болно място в сърцето на певицата.
Коридора по който тичаше беше едвам осветен.Очакваше скоро да падне.На филмите винаги ставаше така,жертвата бягаше и падаше и ето го и лошия който я настига и гейм овър!Този път обаче лидерката успя да пробяга известно разтояние слепешката без дори да се спъне.В едната си ръка държеше задната част от роклята си ,а другата я размахваше.
Госпожицата дори не усети кога нейният си истински кавалер най-накаря беше до нея.Той я спаси от едно внезапно залитане и след това след това без да изпуска ръката  й затичаха заедно напред в пулутъмнината.
Благодарение на мъжът ,успяха да намеря една малка стая очевидно гримьорна в която се затвориха.Пьртньора й затисна вратата с едни от фотьолйите.Той се настани на него и я погледна задъхано.От своя стана и Хьо Джунг не можеше да си поеме въздух от шок и умора.Тя постави ръка пред сърцето си и се подпря на една маса.
Той я попита дали е добре,и тя поклати положително глава докато едвам си поемаше въздух.
- Трябва да намерим начин да се измъкнем от тук. Или да се събудя.... Я ме ощипи. –говореше той.
Хьо тръгна да отговаря когато чу стъпки .Двамата наостриха уши и затаиха дъх.
Буквално!Лидерката не смееше да си поеме въздух и се постара да не мърда докато отвън не настана пак онази притискаща тишина.Освен ,че беше мътвешки тихо ,но и беше тъмно.Еднистено едни голям лулен лъч процеждащ се от големия прозорец се отразваше точно в голямото огледало и някак си успяваше да освети стаята.
-Добре съм,нищо не ми е сторил.-прошепа толкова тихо ,че се чудеше дали мъжът я  е чул.
-Това с ощипването е добра идея.-допълни тихо и на пръсти се приближи до него.Наведе се и с върхът на ноктите си ощипа китката му.Гледаше го с чакащи очи.Но нищо не стана!Знаеше си че това е само клише!
-Не става...-проплака и се отдръпна от него.Докато му обръщаше гръб тайничко ощипа и себе си,но пак нищо не стана.Тя се огледа.Застана до прозореца.Айшшш ,беше твърде високо!После отонво се обърна към  мъжът.Дали това беше той?Или имаше още някой клонинг?Но нещо в нея й подсказваше,че това е той.Може би не трябваше да се страхува от него.
Хьорин...-Някой прошепна името й.Толкова тихо доловимо ,че сякаш дух беше прошушнал в охото й.
Ким веднага вдигна глават си към него.Дане би да я беше разпознал?
В тишината отново проехтя името й.
-Какво каза?-прошушна тя.
-Нищо не съм казал.-отвърна й мъжагата от фотьойла.
-Викаше ме..не чуваш ли?Някой ме вика!-говореше тя и уплашено се оглеждаше.Много я беше страх.Тя се проближи до патньора си и клекна до стола.Чувстваше,че всичко това е истина.Все едно наистина се случваше и не беше само сън.
-Трябва да се махнем от тук.-каза му
Hyorin.
Hyorin.
Starship Ent.
Starship Ent.

Писане by Hero Jaejoong Съб Юни 29, 2013 3:34 pm

Момичето отговори, че нищо не и е сторил и аз се успокоих. Вероятно просто се е уплашила от лицето му. След предложението ми за ощипването, тя го изпълни, но нищо не става. Затворих очи и въздъхнах. От време на време се ослушвах за някакви шумове навън, но беше много тихо. Чак тишината те притиска и те е страх да дишаш, защото и това се чува. Много е гадно.
По едно време спряхме да говорим, аз си останах на фотьойла и започнах да мисля алтернативни начини за бягство. През прозореца няма как да стане, много е високо.
-Какво каза?- попита тихо тя
Отговорих и, че нищо не съм казвал, аз дори не чух нищо. Тук е мъртвешка тишина.
-Викаше ме..не чуваш ли?Някой ме вика! - започна да говори притеснено, а аз сключих вежди.
- Нищо не съм чул, аз дори не знам името ти! - казах и се заоглеждах и аз. Това, че е започнала да чува гласове не е хубаво.
- Знам това. Но чакай да измислим как. - казах тихо и се подпрях настрани. Изведнъж някой започна да дъни силно по вратата зад мен и аз скочих на крака. Видях как заради силния напън отвън фотьойла започва да се отмества и се шашнах. Погледнах към момичето - и тя не беше много по - спокойна от мен. Започнах да опипвам стените, може да има тайна врата или нещо от сорта. По филмите и книгите винаги има нещо такова, иначе главните герои щяха да умират още в началото. Дамата ми нещо се вълнуваше, вероятно вече ни е спукана работата. Продължих заниманието си,без да обръщам внимание на околната среда. Стигнах до голямото огледало и се спрях пред него. Присвих очи и се загледах. Лунният лъч стана още по - дебел и бегло в огледалото започна да се отразява някакъв тъмен коридор. Бавно започна да става все по - забележим и по - ясен. Чух как вратата е на път да се отвори с трясък, а аз протегнах ръка и докоснах с пръсти огледалото. За моя изненада, пръстите ми минаваха през него, а после и цялата ръка.
- Госпожице! - казах и се обърнах към нея. Не знаех как иначе да се обръщам към момичето.
- Можем да минем оттук. Не знам къде води, но нямаме друг избор.
Почти бяха отворили вратата, затова преди да отговори я дръпнах, обвих ръка около кръста и и заедно минахме през огледалото. Ако я оставех да мине първа можеше да каже, че не съм истински мъж и че може да е опасно там. А ако я оставех да мине след мен пък можеше да я хванат и пак да каже, че не съм истински мъж. Затова най - добре заедно. Чувството, когато преминахме през огледалото беше много странно. Хладно като вода, но и някак гъделичкащо. За секунда се озовахме в дълъг коридор, осветен със факли. Пуснах жената и се огледах.
- Накъде ли води? - попитах повече себе си, отколкото нея.
- Предлагам все пак да продължим напред, защото може и те да преминат.
Тръгнах напред и забелязах, че края на тунела е близо и има някаква светлина. Но не ми прилича на светлина от отвън. По - скоро светлина от изкуствен източник. Значи би трябвало да попаднем пак в някоя зала. Или пък направо в покоите на Фантома? Може пък там да намерим изход.
Hero Jaejoong
Hero Jaejoong
AVEX Ent.
AVEX Ent.

Писане by Hyorin. Чет Юли 04, 2013 7:20 pm

- Знам това. Но чакай да измислим как.-каза мъжът и се опита да се успокои.Хьорин едвам си поемаше въздух и може би не си личеше както обикновенно ,но беше в лек шок.Сърцето й щеше да изкочи от гърдите й когато по вратата започна да се дъни яко.Хьо и кавалера й бързо отскочиха назад и се вторачиха в преместения мебел.Вратата беше напът да се отвори!Лидерката се опита да се успокои но факта ,че някакъв демон я преследваше не беше много готино.Докато тъмнокосия търсеше евентуален изход ,Ким притискаше вратата с фотьойла.Боже съществото което буташе от отсрещната страна беше адски силно ,певицата беше силна ,но това просто нмаше да издържи срещу онова.Прозореца все още беше най-доброто решение,но дали чувстваха както чувстваха в реалността.Ако това беше така щеше доста да боли.
-Госпожице!Можем да минем оттук. Не знам къде води, но нямаме друг избор.-чу да казва мъжът.Тя моментално реагира и се обърна към него за да види какво беше открил.За нейна изненада той беше пъхнал еднат си ръка в огледалото.
Понеже нямаше време да се изненадва пристъпи напред ,но явно се забави защото спасителят й я дръпна за ръката и заедно минаха през огледалото.Чувството докато минаваха през веществото беше хем приятно хем гъделичкаше.Странно.Това траеше по малко от секунда.Двойката успешно преминаха и се озоваха в някакъв коридор осветен с горящи факли.
- Предлагам все пак да продължим напред, защото може и те да преминат. –мърмореше си мъжът и тръгна напред.Хьо Джунг плахо го последва.В края на тунела се виждаше някаква светлина.Не беше от вън което означаваше,че все още са в операта.
В тишината се чуваше само техните стъпки ,ехото от тях и диханията им.Беше зловещо .Ким се пресегна и хвана рамото на кавалера си.Той обърна лицето си към нея,а тя само му кимна.След това двамата вървяха напред малко по-смело.Лошият й „кавалер” можеше всеки момент да премини през огледалото и без никакви усилия да ги настигне и ..
Някакво предчувствие накара Хьорин да се обърне назад където бяха преминали.Там беше непрогледен мрак и ако човек се загледа може би от паника щеше да му се привиди някакво злокобно ухилено лице.Певицата премигна и се съсредоточи в тъмнината.Не след дълго ехото донесе зъл смях който я накара да настръхне.Ръката й която преди беше на рамото на партньора й се премести надолу и хвана неговата длан.Двамата отново се засилеха напред докато се обръщаха назад и виждаха онова ухилено  обезобразено лице което се приближаваше .Коридора пред тях сякаш нямаше край!Колкото и да тичаха резултата щеше да е същия както да стоят на едно място.Беше неприятно чувство,чак на Хьо й се зави свят.
-Пусни ме и тичай напред!Той иска мен!Ще го задържа!-викна с треперещ глас тя  и се опита да се отскубне от ръката на мъжът.Очевидно беше ,че ключа към бягството им беше тя.Явно миситята й е беше да се жертва.
Hyorin.
Hyorin.
Starship Ent.
Starship Ent.

Писане by Hero Jaejoong Пет Юли 05, 2013 2:47 pm

Докато аз се оглеждах за да измисля и други планове освен този само да бягаме и да се озовем незнайно къде, дамата се беше обърнала и гледаше нещо. За момент се обърнах и аз, но там имаше само тъмнина и нищо повече. Не че знаем кой може да изскочи от тъмното...
По едно време ми се стори, че чувам зъл смях и тогава ръката на момичето се смъкна от рамото ми на ръката и започнахме да тичаме напред. Явно не само аз съм чул смеха. Беше гаден. Дали и аз мога да се смея така? Все пак той имаше моят мек глас, но аз никога не съм предполагал, че мога да се смея толкова зловещо. Като се събудя ще се пробвам. Не се бъзикам. Тичахме доста дълго, не се изморихме много,но беше отчайващо да тичаме толкова време и нищо. Светлината, която се виждаше ми се струваше все толкова далеч. Дори имам чувството, че стоим на едно място. И най - лошото - не знам какво да предприема.
-Пусни ме и тичай напред!Той иска мен!Ще го задържа!- каза тя и се опита да се отскубне. От изненада я пуснах и тя зае позиция, очаквайки някой да дойде от тъмнината. Набих спирачи и аз. Да я оставя да ги задържи? Аз мъж ли съм или принцеса в беда? Кой нормален ще остави момичето да се жертва за каквото и да била. Направих две крачки, хванах я за ръката и я задърпах пак. Ето че отново тичахме. Докато се обръщах назад, ми се стори, че виждам още два силуета, но може въображението ми да си прави шеги. Осъзнах, че може би съм груб в дърпането, но не исках отново да и дойде мисълта да се жертва. Започнах да говоря задъхано докато тичаме.
- Не искат само теб...-казах с усилие
- Той иска мен, за да вземе лицето ми, може би и тялото, ние сме еднакви. Е, почти...-казах, като се сетих, че той е обезобразен.
- Теб те иска...........-запънах се при това
- Вероятно защото е влюбен. Предполагам - така ми се стори като слушах какво ми говори момичето с черната рокля.
Все още имах усещането, че изобщо не се движим. Това е моят сън. Няма да позволя да нямам контрол над него. Все още стисках силно ръката на момичето. Затворих очи и без това няма къде да се блъсна и започнах да си повтарям бързо и тихо - "нека тунела стане по - къс, нека тунела стане по - къс...." Отворих очи и се опитах да се съсредоточа върху това. След няколко минути неприятното усещане изчезна и светлината започна да се приближава. Засилих се още по - бързо, надявах се за момичето да не е проблем. Всъщност и да е, сега едва ли и пука. Онези са страшни.
Набихме спирачки, когато се оказахме в голямо помещение. Не беше огромно като онази зала, но пак беше голямо. Вътре имаше пиано и един голям, наистина огромен орган. Дори беше зловещ. По принцип като съм в такова настроение си пускам органна музика и ми харесва. Дори съм искал да свиря на такова. Може да се пробвам някой път. Но със сигурност няма да е сега. Имаше още голям красив полилей, огромно легло със воали отгоре, дивани и фотьойли и някакви оръжия. Като ги видях ми дойде адреналина. Ясно е, че ще ни настигнат. По - добре да ги очакваме подготвени. Изтичах при оръжията и измъкнах два меча.
- Можеш ли да се биеш с меч? - обърнах се към нея. Почувствах се адски тъпо след като попитах. Малко момичета ще знаят да се бият с меч. Дори малко мъже. Колко съм глупав. То и аз не мога. Поне не го владея напълно. Научих няколко неща за боя с катана, когато снимахме драмата "Time Slip Dr. Jin". Там имах сцени с бой, както и в други странични проекти. Но там бях спокоен, защото дори самите битки бяха нагласени. Но все пак научих нещо. Подадох и единия меч и застанах пред нея. Малко след това влетяха Фантомът и момичето с черната рокля. Фантомът беше по - страховит от всякога. Извадих меча от ножницата и го вдигнах пред себе си. Фантомът ми се изсмя.
- Така да бъде! - каза ниско той и извади един меча от под пелерината си. Хвърлих се към него със замах и започнахме. Беше много добър, признавам го. Блокираше всичките ми атаки. Но пък и аз неговите. Момичето с черната рокля се беше запасило с меч и отиваше към дамата ми.
- Бий се! - извиках, докато ги наблюдавах с периферното си зрение.
- Можем да контролираме съня! - допълних, за да знае. Не само аз, а и тя можеше. Сигурен съм в това. Просто трябваше да намери душевен мир и да се съсредоточи. А в нашия случай това е най - трудното нещо. Фантомът направи атака, която ме изненада и не можах да блокирам. Той разряза маската ми и тя падна на две на земята. По бузата ми се стече малко кръв, имаше дребна резка, останала от сабята му. Блокирах следващата атака и се загледах в лицето му, както и той в моето.
- Какво красиво лице имаш...-отбеляза той
- След като те победя ще ти го взема. Скоро ще разбереш какво е да живееш толкова години скрит. Хората да не могат да те погледнат, да се плашат....А ти като се погледнеш в огледалото да виждаш едно чудовище...
Съчувствах му за това, но да не би аз да съм виновен за съдбата му? Защо действа така? Значи за да се отърва от това не трябва да му позволявам да победи...
Hero Jaejoong
Hero Jaejoong
AVEX Ent.
AVEX Ent.

Писане by Hyorin. Пет Юли 05, 2013 7:06 pm

Хьорин успя да пусне кавалера си  и се обърна с лице към преследвача им.Беше свила ръце в юмруци и със смели очи гледаше в тъмнината.Принципно тя винаги е била смела.Точно това й качество и лидерството й по природа успя да убеди хората ,че е идеална за лидер на Sistar.Човек можеше да разчита на нея във всяка ситуация тя беше разумната.
За изненада на Ким ,кавалерът й  се върна и отново я хвана за ръката.Двамата отново тичаха напред.Тъмнооксата гледаше хем към него ,хем назад към опастността.
- Не искат само теб...-каза с усилие мъжът. -Той иска мен, за да вземе лицето ми, може би и тялото, ние сме еднакви. Е, почти...
Сероизно ли?Вярно че доста си приличаха по структората на тялото и косата,но нима и кавалера  й беше с обезобразено лице?
- Теб те иска...Вероятно защото е влюбен. Предполагам
Но как е възможно?Та тя дори не го познаваше!Може би бяха във филм.Да това беше най-логично.
След това мъжът млъкна и се съсредоточи.Хьо пък се зае да тича със всички сили.Идеята да се жертва все още важеше.По едно време някак си гадното чувство и световъртежа изчезнаха.Светлината започна да се приближава.Скоро влязох във някаква зала.Не толкова голяма колкото  предишната,но пак голяма.В нея имаше пиано и едни огромен орган,легло,красив поплилей и разни оръжия.А сега,в покоите на преследвача ли сме?
Човека изтича и взе два меча.
- Можеш ли да се биеш с меч?-обърна се към нея.
Не всъщност не можеше.Но беше гледала доста драмички в които разучаваше тактиката на войните.С атаките нямаше да се справи ,но поне можеше да блокира.По филмите изглеждаше толкова лесно...
Въпреки всичикте си мисли Хьорин взе меча кото й подаде той.Беше тежичък ,но можеше да го размахва.Партньорът й застана пред нея и двамата зачакаха идването на враговете .Не след дълго те приситигнаха.Момичето не носеше черната маска и се разкриваше лицето й.Имаше доста черен грим и така враждебните  очи изглеждаха доста заплашителни.Хьо никога не е обичала толкова много грим.Врярно,че за сцената им трябваше и за клиповете,но при първа възможност молеше стилискта да не й слага един милион слоя грим.Освен това ня си знаеше ,че не е първа красота така че вече почти не й пукаше.
Злият й „кавалер” изгледаше доста доволен ,че ги пипнал,но в същото време изглеждаше толкова страшен.С това лице..Освен страх Ким усещаше че всъщост го съжаляваше и даже му съчувстваше за това че е ...различен,обезобразен.
Скоро двамата мъже се впуснаха в бой.Хьорин следеше с ококорени очи.Ами ако онзи нарани спасителят й?Точно в момента не му беше времето да мисли защото двойницата й се приближаваше към нея.
- Бий се! Можем да контролираме съня!-извика партноьрът й.
Хьорин с едни замах свали маската си  и гледаше със пристивит очи двойничката си.По лицето й пробяга подигравателна усмивка,която накара Хьо Джунг  да стисне устните си и без да изпускта Хьорин 2 от поглед събу токчетата си.Вече беше готова.Тя замахна със мечът ,а пък онази блокира ударът й.Певицата посегна със уръжието си към краката на двойницата ,но тя пък отскочи назад.Тя вдигна главата си ,а очите  просто преливаха от омраза.Нима Хьорин можеше да гледа така.Никога нямаше да се опитва да докара този поглед.Момичето със черната рокля се засили към нея и за малко да отреже главата на певицата,ако не се беше хърлила на земята щеше да остане без глава.Онази се доближи до нея и се усмихваше злобно.
-Не я убивай!-чу гласът на лошия.
Докато момичето гледаше към боя на мъжете,Хьорин рязко се изправи и грабва вазата от близката маса и я трясна в главата на двойницата.Тя се строполи на земята.Тъмнокосата хвърли мечът на момичето далеч от тялото й и се обърна към момчетата.Забеляза ,че партньорът й беше без маска.Хъм ,кой ли беше всъщност.
Ким стоеше и ги гледаше докато мъжът със белия костюм не замахна толкова силно ,че успя да рани ръката на кавалерът й.Той падна назад докато притискаше длан в раната.Врагът им хвърли тежкото оръжие  и изкара някакъв кинжал.
Толно в този момент Хьрони се впусна към тях.Метна се на вратът на клоннига и впи устни в неговите.Докато не изпускаше устните му тя набара кинжала от ръката му и го хвърли настани .Точно тогава усети как той издиша рязко и ококори очи.Хьорин се дръпна от устните  му  и погледна надолу.Видя мечът забит в корема му,а оръжието го държеше кавалерът й ,който стоеше на колене зад нея ,а лицето му беше измъчено от болка.Явно го болеше или поне така изглеждаше.Сънът беше неверотно реален,нищо чудно и болката да усещаха.
-Щяхме да бъдем...заедно...Завинаги!-говореше в ухото й злият мъж.Той започна да се отпуска върху нея.И скоро падна в краката й.
Хьорин гледаше безжизненото му тяло,а по лицето й капна една сълза.Тя се обърна към кавалера си.Помогна му да се изправи .Сега имаше възможност да разгледа лицето му.
-Ти си... Джеджунг.-разпозна го.По лицето му се стичаше струйка кръв,а рамото му където го беше раним клоннингът му беше подгизнало от кръв.
-Боли ли те?-попита го .
Двамата се гледаха и забелязаха как двойничкта на Хьорин се беше изправила ,а в треперещите си ръцете държеше кинжала .Тя изклещя нещо на някакъв език.Призвуча като заклинание или проклятие и след това заби оръжието в корема си.Точно в този момент Хьорин усети болка точно на същото място след което се свлече на земята свита на топка.
„Можем да контролираме съня!”-спомни си и веднага започна да си мисли за изцеление ,но беше трудно да се съсредоточи защото я болеше.
Hyorin.
Hyorin.
Starship Ent.
Starship Ent.

Писане by Hero Jaejoong Сря Юли 17, 2013 2:03 am

Макар че мечът беше малко тежък и по принцип не беше предназначен за жена, тя го взе без да се оплаква или мърмори или жалва. В такъв случай беше наистина много интересно момиче.
Фантомът дойде, и признавам, че като видя лицето му дори мен ме побиват тръпки. Може би не толкова защото е страшен, а защото все едно виждам себе си обезобразен. Не е никак приятна гледка.
След като с него вече се биехме, не можех да поглеждам какво става при дамата ми и нейната опонентка. Чувах разни интересни звуци, но ако се разсея, той ще ме убие или нарани. По едно време го чух да казва на момичето с черната рокля да не я убива. С периферното си зрение видях как дамата ми разби една ваза в главата на другата жена. Добър ход. При мен обаче не беше толкова лесно. Справях се с меча по - добре, отколкото предполагах, но той беше изненадващо силен. След като свали маската ми, продължавахме да се бием лице в лице.
Още един изненадващ удар. Той успя да ме прободе малко под рамото. Мислех си, че съм издръжлив на болка, но това ме замая и паднах назад. Притиснах едната си ръка върху раната. Вдигнах очи и видях как Фантомът хвърли катаната и извади някакъв кинжал. Опитах се да мръдна назад, но не успях да направя много. През това време момичето в бяло се спусна и целуна фантома. Направих леко отвратена физиономия. Също така изненадана и неразбираща. Чак след секунди осъзнах, че тя се опитва да спаси мен. Набара кинжала и го хвърли настрани. Това, което щях да направя е нещо, което по принцип не обичам да правя в живота. Да нападна изненадващо. По принцип това е добра тактика, но в момента той е беззащитен. Това прави мен страхливец, след като ще го убия така. Но нямам друг избор. Иначе е възможно и двамата да умрем, било и то във сън. да, още повече, че това е сън. Захвърлих принципите си, минах леко напред и със все сила прободох противника. Минах безпрепятствено покрай дамата си. Това усилие ми костваше доста, защото болката в рамото беше нетърпима. Вероятно лицето ми е било сгърчено от болка, когато жената се обърна. Фантомът падна в краката и, а тя ми помогна да се изправя. Чак сега забелязах, че е без маска. Тя се загледа във мен, а аз в нея. Разпозна ме и каза името ми, а аз кимнах утвърдително.
- И аз те познавам....Хьорин. - не се познавахме лично, но съм я виждал по телевизията, дори сме се засичали и не сме сме имали възможност да се запознаем. Сега се почувствах като глупак. Можех да разпозная някои от чертите и дори през маската. Попита ме дали боли, а аз погледнах подгизналото си рамо.
- Ами боли...ама се търпи - казах през зъби, за да не изглеждам като някакъв, който не може да изтрае болката.
Бях се заблеял в дамата си и не забелязах как другата се е изправила. Хьорин номер две заби камата в корема си и падна на земята. Веднага след това моята дама също показа признаци на болка. Хванах я и тя се свлече на земята, а аз просто я придържах да не падне на твърдо. Не че нямахме по - голям проблем в момента. Бялата и рокля започна да става червена на корема. От мястото, на което се беше пробола онази и тази започна да кърви. Все едно беше наръгала нея. Сащисах се. Ами сега какво да правя? Не трябваше да става така! Какво да правя сега? Погледнах към тялото на Фантома. То вече беше в локва кръв. На мен не ми се случи нищо, нито на неговото рамо след като прободе мен. Значи те двете за разлика от нас бяха свързани. Може би онова момиче каза някакво заклинание? Хубаво. Ама аз като не боравя със заклинания как да помогна на Хьорин? По дяволите, Джеджунг! В момента си безпомощен. Но това все още е сън. Моят или нейният все тая. Трябва да намеря начин да въздействам. Сложих ръце на раната и и се съсредоточих. Представих си как заздравява. Стоях така цяла минута, след което отворих очи. Нищо. Сложих два от пръстите си на шията и, за да видя дали има пулс. Има, не е мъртва. Добре...съжалявам, че ще направя това и знам, че вероятно изглежда тъпо, но по филмите винаги успяват с целувка. Щом помага при отрова защо да не помага и за зарастване на рана. Вероятно наистина ще изглеждам тъпо, но и без това кой ме гледа? Приведох се несигурно и притиснах устните си към нейните. Все още бяха топли, за щастие не е мъртва. След няколко секунди се изправих. В началото не стана нищо.
- Съжалявам...-казах, че макар не ме чува вероятно и разкъсах плата на корема и. Съвсем малко, за да не и пречи после. Плата не беше прорязан, но отдолу си личеше раната. За мое щастие тя бавно започна да зараства. Най - сетне Хьорин се размърда. Прокарах ръка по кожата на корема, беше зараснала. Само още имаше кръв. Надвесих се над нея и видях, че отваря очи. След това си отдъхнах.
Не ми се искаше да стоя повече в Париж. Нито в тази опера. Мъртвите тела наоколо ме притесняваха. Имах гадното чувство, че всеки момент ще се изправят.
- Добре ли си? - попитах я. Тя изглеждаше добре, макар и малко отпаднала. Помогнах и да се изправи и я хванах за ръката. Тичешком излязохме от Операта. Знам, че беше отпаднала, но вероятно и на нея не и се оставаше там.
От любопитство влязохме в залата, където беше бала и с изненада установихме, че там няма нищо. Дори сградата е неизползваема. Все едно всичко вътре беше призрачно.
- Било е....илюзия може би...- казах тихо. Чак сега отново се сетих за рамото си, което още кървеше. То все едно не беше никаква илюзия. Така болеше...

П.С: Извинявай, за голямото забавяне, имах проблеми...
Hero Jaejoong
Hero Jaejoong
AVEX Ent.
AVEX Ent.

Писане by Hyorin. Пет Юли 26, 2013 3:40 pm

Явно съзнанието на Джеджунг или това на Хьорин е изпипало всички детайли.Дори болката беше непоносима,страхът си беше същия всичко беше едно към едно както в реалността.Това си беше бая дълбок сън от който трудно щяха да се измъкнат.В случая на певицата тя и да се събудеше после като заспи сънят продължаваше ,това беше странно.
Хьо Джунг дишаше едвам едвам защото при всяко сво движение раната я болеше .Тя всъщност беше във състояние средно между това да заспи във сънят или да остане в съзнание.Беше странно..Очите й все повече натежаваха и скоро даже ги затвори.Дали това беше момента в който ще се събуди?Едвали защото усещаше тялото си.Всеки сънтиметър от него даже.Това което я караше да вярва ,че скоро ще излезе от това сляпо състояние беше Джеджунг който очевидно се опитваше да я спаси .Това може би я поддържаше,но това което я притесни беше ,че започна да не чувства краката си..сякаш бяха изтръпнали и просто не бяха там.
Тъмнокосата се бореше ,но когато започна да не усеща цялата си долна част започна да се панира.Това обаче беше за кратко защо изведнъж всичко се промени.Болката,гадното усещане изчезнаха.Хьо почувства близкото присъствие на мъжът.Какво беше направил?
Лидерката най-накрая отвори очи и премигна няколко пъти.Веднага фокусира кавалера си .
-Добре ли си?-попита той.Хьо Джунг погледна към корема си където трябваше да е раната,там имаше окървавен разкъсан плат.Нямаше я болката.
Без да губи време Господин Ким й помогна да стане и тичешком излязоха от операта.Преди да излязат Хьорин погледна за последно назад .След това което се случи едвам не я побиха тръпки.Двамата влязоха във залата пред която пристигнаха.Влязоха вътре и откриха че всичко беше как да кажа умряло,призрачно.Сградата изглеждаше стара и неизползваема.
Илюзия?Може би той беше прав.Момичето се оглеждаше с изумени очи.Просто не вярваше.
-Не е възможно-беше единственото което каза тя.
След като свърши със оглеждането певицата видя раненото рамо на Джеджунг.Изглеждаше зле и ставаше все по-зле .Кръвта стигаше чак до лакътя му даже.Хьори хвана ръката му и се приближи за да я огледа.Пфуу беше тъмно .
-Оппа изглеждаш зле.Изчакай ме на терасата .-каза му и се огледа в тъмнината.Търсеше нещо важно .Без да се тутка много много тя затрака с токчетата към няква врата.Щом я отвори осъзна че това е трапезария..една доста голяма трапезария.На огромната разтурена и прахолясала маса изнамери една стъклена бутилка.Хьорин я отвори и пийна от съдържанието й.Ъх беше някакъв алкохол.Тя го изплю и сбърчи лице.Очевидно не беше развален имаше още така да се каже вкус на алкохол.Момичето се врътна и тръгна наобратно.В балната зала го нямаше Джунг явно беше излязал .Лидерката го завари на същото място на което бяха те двамата преди двойниците им да ги спипат.Луната грееше силно което беше хубаво защото поне се виждаха.
-Джеджунг-ши ще е ..трябва да се съблечеш за да промия раната.-оведо ми го Хьо и постави бутилката на парапета,наведе се и скъса три от многобройните воалчета спускаищи се от роклята й.Щом се изправи срещна очудените очи на певеца.С нейна помощ успяха да отлепят влажната материя от раненото му рамо и преди да се е усетил тъмнокосата изля алкохола на раната му.Доста го заболя и това си пролича.Госпожицата не искаше да го измъчва дълго и набързо изчисти разреза с един от белите воали и докато правеше превръзката със останалите отвори уста :
-Благодаря за ..за това че ме спаси одеве .Благодаря ти.-говореше докато не отделяше очи от възела който правеше ,но понеже щеше да е адски невъзпитано тя все пак вдигна поглед и срещна този на Джеджунг .
Hyorin.
Hyorin.
Starship Ent.
Starship Ent.

Писане by Hero Jaejoong Нед Юли 28, 2013 1:37 pm

Хьорин също като мен не успя да каже много. Може би всичко това е било част от плана на Фантома. Него вече го няма...следователно и илюзията я няма. Сега като се събудя ще имам страх от мениджъра. Да не забравяме, че той ме закара на този бал.
Докато се бях загледал някъде настрани, момичето обърна внимание на рамото ми. Каза да я изчакам на терасата. Какво ли е намислила? Тя изчезна някъде. Проследих я с поглед. Все още не бях напълно спокоен. Надявах се някой призрак да не я хване в тъмното. Тъкмо преборихме лошия, сега остава кошмара да продължи. Честно казано не ми се иска този сън да продължава като кошмар.
В крайна сметка излязох на терасата и зачаках. Луната светеше ярко, погледнах рамото си. Беше подгизнало цялото, усещах как се стичаше кръв дори до лакътя ми. Явно ме беше пронизал доста свирепо. За щастие поне нейната рана беше минала. Кой знае колко по - болезнено е в стомаха, където беше ранена тя. Един джентълмен винаги мисли за дамата първо. С брат ми сме свикнали винаги да се държим като джентълмени, затова понякога дори ставаме досадни. Но поне в семейство с толкова жени се научихме как да ги уважаваме и да бъдем мъже на място. Точно затова бях длъжен да помисля първо за момичето, после за себе си. Истинският мъж трябва да се научи да търпи на болка. Ето, че ми се удаде възможност. Макар и на сън. Бях се загледал в луната и си мислех някакви пълни простотии, свързани със сънища и затваряне в съзнанието. Добре че момичето не се забави и след малко дойде при мен. Носеше някаква бутилка. Каза ми, че трябва да се съблека, за да промие раната. Погледнах я леко объркано, но след това се досетих, че в бутилката вероятно има алкохол.
Да, със сигурност няма да ми е приятно, но очевидно се налага. Нали уж се учим да държим на болка. Свалих си сакото и тя ми помогна да махнем ризата, която беше залепнала от кръвта по тялото ми. Беше ми малко неудобно. Само малко. Фотосесиите и клиповете ме научиха да стоя без горнище, но нямам навика да е пред жени, когато сме насаме. Преглътнах и докато се бях замислил, тя изля от алкохола върху раната. Стиснах зъби, но не можех да прикрия болката изписана на лицето си. Раната си беше голяма, а алкохола силен. Няма какво друго да се очаква. Аз съм човек все пак.
Докато Хьорин се занимаваше с превързването, аз стоях кротко. Тя ми благодари, че съм я спасил. Загледах се в лицето и. След малко и тя вдигна очи и погледите ни се засякоха. Усмихнах и се топло.
- И ти ми помогна няколко пъти. Също така..благодаря ти за сегашните грижи. - усмихнах се по - широко
- Ако и в реалния живот си такава по - характер много бих се зарадвал да се запознаем наистина! Но не се знае дали това не е просто моя сън и ти в момента си плод на въображението ми. Или обратното.
Спрях се за момент. Такива мисли ме объркват. Върнах се на тези отпреди. Дали е възможно един такъв сън да те затвори в съзнанието ти? Виждал съм го във филми и сериали. Дано не може, защото точно сега имам чувството, че никога няма да се събудя. Тя беше приключила с възела, и аз се усетих, че все още стоя полугол. Честно казано не ми се обличаше тази риза, все още напоена с кръвта ми.
- Хей, наоколо дали има чешма или нещо от сорта, за да разкарам поне малко тази кръв от кожата си? - едва ли имаше представа, но аз го зададох като въпрос.
- Би ли искала да дойдеш с мен да огледаме? - попитах с усмивка. Облякох си бавно само сакото, което също беше малко кърваво, но не чак толкова. Вечерта беше топла и не ми беше студено така. Подканих я с жест и влязохме в тъмната зала. Беше ми антипатично вътре по ясни причини. След кратко търсене намерихме някаква тоалетна. За щастие не беше занемарена и имаше мивка. Завъртях кранчето, но изглежда нямаше вода. Но ние можем да променяме съня. Вече се научих как става.
Погледнах към Хьорин:
- Защо не опиташ ти? - и и кимнах към чешмата. Вероятно щеше да се усети за какво става въпрос. Просто трябва да се съсредоточи. През това време аз си откъснах малко плат от подгизналата риза, за да може като потече вода да го използвам, за да се поизчистя. Нямах търпение да се махнем от тази сграда, дори от тази улица. Щом сме в Париж все трябва да можем да си намерим по - интересно занимание.
Hero Jaejoong
Hero Jaejoong
AVEX Ent.
AVEX Ent.

Писане by Hyorin. Нед Юли 28, 2013 3:37 pm

Не очакваше,че някой идол в днешно време ,без камери и непрестанното присъствие ва репортери ще се държи така човешки ,да се усмихва и въобще да бъде нормален.Всички хальо звезди бяха надути и не истински -фалшиви.Е може би не всички ,но тези с които Хьорин имаше честта да се запознае .Мразеше превземките им.На нея самата й личеше когато прави нещо по принуда.Чудно как я бяха взели за актриса?Тогава явно е била супер концентрирана  за да не я отпишат.Хьо Джунг винаги е била трудолюбива и буквално даваше всичко от себе си!
Джеджунг...усещаше ,че той е човек.В истинския смисъл на думата.Бяха рядкос тези идоли.
Госпожица Ким се усмихна в отговор и приключи със превръзката.Ръката му изглеждаше малко по-добре от преди.Сега поне нямаше да му е неприятно със подгизналата риза и ,кървящата рана .
-И аз бих искала да се запознаем в реалноста...,но май няма да помним този сън.Не знам.-каза и отстъпи малко назад.Превръзката изглеждаше стигната и като за превръзка на начинаещ изглеждаше добре.Само възела беше някак си нехубав.Както и да е поне вършеше работа.
Мъжът попита по едно време дали наоколо има чешма за да махне кръвта.Хьо повдигна рамене.
-Окей -отрони певицата на предложението да влезе с него и да потърсят мивка.Двамата влязоха отново във балната зала .Търсеха и скоро намериха тоалетна с може би действаща чешма .Мм оказа се че не работи .Супер не че тъмнокосата очакваше нещо в тази изоставена и забравена зграда да работи

-Защо не опиташ ти?Джуджунг кимна към чешмата.
Хьорин без да мисли отговори бързо.
-Ъъ ,опита ми като водопроводчик е наистина малък да те предопредя-каза му се огледа за траби.Точно тогава загря и се засмя.
-Искаш аз да въздействам?Ох ,ами не знам май няма да успея.-тя твърдо отказваше да го погледне.Не знайно защо я беше много срам от мъжките погледи.
Ким спра да се прави на глупачка и съсредоточи очите си на кранчето.Трябваше да си представя как тече ли?Направи го .След няколко кратки мига се чу странен шум сякаш желязо се въртеше в пералня и от кранчето текна вода.Хьо погледна към певеца сякаш чакаше одобрение.Ех ако и в живота ставаше така ..
Докато Джунг се чистеше Хьорин раздърпа отново воалите на роклята си.Скъса няколко и започна да си прави колан за да скрие окървавения и скъсан плат пред корема си.Докато се овиваше започна да говори.
-Добре ,че това е само сън ..ако не беше щях да съм мъртва.-въздъхна-Дори и едно не чак толкова сериозно порязване може да ме убие.Благодаря ти още веднъж.
Сигурно Джеджунг беше чувал за историята която Хьорин разказа преди година-две в едно от предаванията.Беше разкрила заболяването си.Ммда Хьорин едвам беше оцеляла след 10 часова операция на стомаха.Тогава доста хора мислеха че е умряла,но тя просто дълго се възстановяваше.Хьорин мразеше детството си и проклетото си заболяваше заради което не успя да израстне като нормално дете.
Певицата потрепери при спомените си и продължи да си оправя измисления колан.Щом направи и панделката пред корема си беше готова всъщност и двамата бяха готови.
Мъжът предложи да се махат от тук .
-Нека отидем до Айфеловата кула-помоли Хьо той се съгласи и скоро излязоха от сградата.Странното беше ,че Париж беше безлюден.Къде бяха хората?Дори и коли не минаваха.Беше много по-спокойно така макар ,че беше и зловещо.
Hyorin.
Hyorin.
Starship Ent.
Starship Ent.

Писане by Hero Jaejoong Вто Юли 30, 2013 12:55 am

Хьорин каза, че и тя би се радвала да се запознаем в реалността. Всъщност няколко пъти сме се засичали на разни места, но кой да се запознае. Много съм заблеян на моменти. В нашите среди почти всички се познаваме, но има и такива случаи. Особено ако сте като мен, забранено ви е да участвате в музикални предавания, и прекарвате доста голям част от времето си в Япония. Напоследък съм си в Корея и се чувствам добре. Само дето сме заети с подготовка на албум и скоро няма да имам нормална почивка.
- Всъщност този, на който е съня може да запомни, но ако това съм аз едва ли ще стане. Много трудно си помня сънищата. Дано е твой, или някакъв общ. Всъщност на много места пише, че общиоте сънища съществуват. - осъзнах, че може би трябва да спра да философствам за малко.
След като вече бяхме при чешмата и аз и казах да се пробва, тя каза че има много малък опит като водопроводчик. Задържах погледа си върху нея, след което се засмях. Освен хубава и възпитана, тя е и забавна. Сега осъзнавам, защо има толкова фенове. Е, това вероятно е заради таланта и външността и, ако я познаваха вероятно щяха да са повече. След като ми зададе въпроса, само кимнах и зачаках да видя дали ще се справи. Успя да се справи, аз самият разбрах, че това не е толкова трудно. Вече ще знам какво да правя във сънищата си. Ако ми изскочи пак някой призрак ще си представя някой от филма "Ловци на духове", нека идват да си ги гонят. Това не е моя работа.
За нещастие обаче в живота с представяне няма как да си оправим проблемите. Трябва или да се потрудим ако искаме нещо, или да имаме надежда, ако то не е по силите ни.
След като потече водата, изчаках малко да се оттече, защото беше мръсна. Намокрих си плата, и започнах леко да махам кръвта от кожата си. Вече ми беше станала доста неприятна. Внимавах с възела, който ми направи Хьорин. Може би не е идеален, но се беше справила доста добре с него.
- Ако това не беше сън, нямаше да ни нападне призрак! - казах шеговито. Исках да и отвлека вниманието. Имах разни предположения какво и се върти сега в ума и не исках да е там. Да се надяваме, че лошата част от съня свърши и сега поне ще можем да се позабавляваме в Париж. Тя беше започнала да си прави нещо като колан, за да прикрие дупката на роклята си.
- Ъъъ...извинявай. Аз ти я скъсах...- усмихнах се виновно. По принцип един джентълмен не би направил това, но тогава не мислех за обноските. Беше по - важно да я събудя. Имах страх, да не вземе да умре насън и после да не може да се събуди в реалния свят.
След като предложих да се махнем, тя помоли да отидем при Айфеловата кула. Идеята и ми се стори страхотна, и след малко бяхме вън от сградата. Чувствах се малко по - спокоен навън...но пък градът беше пуст. Градът на любовта беше пуст...
Като че ли не беше чак толкова красив без многото хора. Всичко светеше както по хубавитен нощни снимки..но нямаше никой. Не се чуваше нищо.
- По принцип не трябва да е така...-казах, защото не знаех какво да кажа. Отнякъде се чу някаква музика и аз се заоглеждах. Така пусто и с тази музика...напомни ми все едно съм в празен сървър на CS.
- Някога представяла ли си си, че ще видиш Париж точно в тази светлина? - попитах я
- Необитаван и напомнящ на изоставен призрачен град ? - дори аз не знам защо дърдоря тия глупости. Всичко светеше и не беше чак като Сайлънт Хил, но ако си поседи така няколко години може и да стане.
Спряхме се на едно място, откъдето отново имаше хубав изглед към кулата. След няколко минути отново тръгнахме и скоро бяхме под нея. Като си отдолу се чувстваш като мравка. Наистина е доста голяма. Изкачихме се до някъде. Беше доста забавно. Нямаше кой да ни поиска пари. Доколкото знам е платена. На едно като етаж имаше едно като далекогледи. Изтичах и погледнах пред него. Имаше доста красива гледка. Усмивката ми се стопи, като видях някакви призрачни сенки. Съсредоточих се. Наистина бяха там. До някакво дърво с пейка.
- Хей..- протегнах ръка и хванах нейната още без да вдигам поглед. Придърпах я и се отместих, за да може да погледне и тя.
- В дясно...до онази пейка с дървото в паркачето. Виждаш ли ги?
Погледнах в същата посока. Без далекогледа не се виждаше много, но понеже се съсредоточих ги виждах като някакви петна. Интересното е...че покрай двойниците ни чувствах безпокойство. Но като се замислех за тези призрачни сенки...не бях никак притеснен. Дори някакво приятно чувство си прокрадваше път в мен и ме караше да искам да сляза и да видя какви са. Но пък може Хьорин да иска да се качи по - нагоре. може след малко да отидем да видим дали асансьорите работят.
Hero Jaejoong
Hero Jaejoong
AVEX Ent.
AVEX Ent.

Писане by Hyorin. Вто Сеп 03, 2013 1:23 pm

Париж ,беше наистина зловещ.Принципно повече му отиваше да е претъпкан.Е поне на снимките беше така.А и това беше Париж по-дяволите .Градът на Любовта.Известен във цял свят.Как можеше едни такъв град да опустошее.Макар ,че му беше голяма фенка Хьорин предпочиташе тази му светлина.Тихо,спокойно..Беше красиво.А може би на нея й се превиждаше?Може би в момента столицата беше препълнена.Певицата премигна няколко пъти и се вгледа в улиците.Явно не й се прежидаше защото виждаше същата странна гледка.Тя повдигна рамене докато вдишваше и продължи да върви.
- По принцип не трябва да е така...-проговори певеца.Хьо започна да кима докато се оглеждаше още.Много магазини и кафета имаше.Хах щеше да е яко ако влезнеха и откраднеха нещо.Ху ,май по-добре щеше да е да влязат в някоя банка.Рафайзен Банг примерно.Нищо чудно сутринта като се събудеха ,а възглавницата да е пълна с пари.Несъзнателно лидерката се усмихна.Боже до къде стигна да си се смее сама на себе си.Нищо.Тя си знаеше че е странна птица.И даже вече спря да се изненадва сама на себе си.Едвали някой друг би се имал за майка на две котета.Да се хили сам на себе си и да се държи като баба на моменти.Да има ужасен смях.Да това беше Хьо Джунг.Защо да се срамува от себе си.
-Някога представяла ли си си, че ще видиш Париж точно в тази светлина? Необитаван и напомнящ на изоставен призрачен град ?-попита я Ким.След като усмисли въпроса му тя отговори:
-Да,представял съм си го...Точно сега.Това си мислех даже.-повдигна рамене отново докато скръсти ръце пред гърдите си.Скоро стигнаха до едно място от което се виждаше уникално кулата.Ха сети се как веднъж Хара й беше показала снимка как се е снимала със кулата.Беше май същото място.Ей тогава колко изревнува Хьорин не е истина.След като погледаха малко ,двамата отново тръгнаха напред.Ето че вече бяха баш отдолу .Точно под нея.Ихааа,беше толкова голяма.На лицето на певицата се разля широка усмивка,на която само тя бе способна.Завъртя се докато гледаше нагоре.Лол завъртя й се свят,но продължи да си зяпа.
Скоро даже вече се бяха изкачили на един от етажите.Беше направо вълшебно!Джуджунг изтича до едни делекогледи докато Хьорин бавно го последва и се облегна парапета .Градът целия светеше,но нямаше никой.
-Хей..-каза мъжът и я придърпа.Той се отмести.Явно искаше да й покаже нещо.Хьо безмълвно се наведе и погледна .- В дясно...до онази пейка с дървото в паркачето. Виждаш ли ги? -ориентира я.Тя се съсредотои.
-Какво е това?-попита невярващо.Их огледа ги хубаво.Бяха страшни.-Не е възможно!
Дане би ужасите продължаваха.Това не се хареса на Хьорин,но виждайки ентусиазъма в очите на Джеджунг каза:
-Нека да слезем и да ги огледаме от близо.-постъра се и тя да изглежда повече заинтересована от колкото уплашена.Какво можеха да направят тези неща?Нищо.Двамата отново се озоваха под Айфеловата кула и вървяха предпазливо в посока призрачните сенки.Приближаваха все повече и повече.Хьо Джунг вървеше зад певеца докато стискаше юмруци.Пое си въздух.Ами ако тез неща усещаха страхът?
"Просто се успокой Хьо Джунг!"-нареждаше си тя и дишаше премерено и бавно.Духовете или сенките какво бяха взеха да стават неспокойни и кръжаха малко по-бързо.Лидерката ги гледаше съсредоточено .Бха наистина красиви .По един доста странен начин,но пак красиви.Чак човек да се хипнотизира.
Хьорин и Джуджунг вече бяха на едни 10м от тях когато тя спря,но мъжът взе че продължи .Момичето тръгна да отваря уста да каже нещо,когато в дясно от тях измежду дърветата заидваха още сянки.Бяха ..около 5-10.Момичето преглътна с усилия и все пак направи няколко крачки,но отново спря.Докато беше заета да се бори със рязкия си стрях не забеляза ,че 3 от сенките я бяха наобиколили.Кръжаха си ей така около нея и ту се приближаваха,ту се плашеха от вздишките й.Една от призраните сянки мина толкова близо до нея ,че ако беше човек щеше да се блъсне в рамото й,а тя просто мина през кожата й ,тя усети само лек гъдел.Хьори се усмихна леко докато ги следеше с очи.Тогава се сети за партньора си.Потърси го с погледи и го завари като нея в компанията на няколко от създанията.Той с любопитство въртеше главата си и гледаше в тях.Госпожицата отвори уста да го повика ,но преди да е успяла да си поеме дори въздух и да довърши крачката която беше решила да предпиреме една от сянките се засили и мина през нея.Въздухът от дробовете на тъмнокосата излезе наведнъж сякаш някой беше скочил върху корема й,а от изненадата сърцето й спря за секунда.Хьорин подпря ръце на колената си.
-Това беше грубо.-напарви с усилие забележка на сянката.
Hyorin.
Hyorin.
Starship Ent.
Starship Ent.

Писане by Sponsored content

Sponsored content