Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 73 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 73 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
~Taeyeon's phone~
+13
Alucard
Yuji
Hyomin.
Kwon Yuri
Heechul
Jessica.
BoA
Krystal~
Hun
YeSung
Takuya Terada
Hwang Tiffany.
Taeyeon
17 posters
Страница 3 от 4
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ~Taeyeon's phone~
Както обичам да казвам, сега не е от значение кой съм. Ако искаш да видиш приятелката си и песа живи, ще трябва да ми дадеш откуп за тях.
Искам тринадесет бона американски долара. Ще успееш ли да ги намериш, или да приключвам с тях?
Искам тринадесет бона американски долара. Ще успееш ли да ги намериш, или да приключвам с тях?
Alucard- ♥ I live to let you shine ♥
- БФФ : ShiN
Половинка : I love your lips, your legs and your pocket, but I don't love you; -----> Sunhwa
Брой мнения : 136
Най - важното, което мога да ти кажа е, че е жива. Засега. От теб зависи останалото. Ще ти дам четиридесет и осем часа. Сложи парите в пакет, върви на улицата, която ти написах в единия mms, и сложи пакета в кашоните, които са там. И запомни...никаква полиция, защото преди да си мигнала, трупът на Сохьон ще плува по река Хан...
И на никого не казвай. Ако следваш точно нарежданията ми, половин час след като оставиш парите, момичето ще бъде до изоставения склад в крайните квартали.
И на никого не казвай. Ако следваш точно нарежданията ми, половин час след като оставиш парите, момичето ще бъде до изоставения склад в крайните квартали.
Половинка : I love your lips, your legs and your pocket, but I don't love you; -----> Sunhwa
Разбрахме се значи *подсмихва се и затваря*
SMS
Честит Рожден Ден, онни *о* Желая ти здраве, щастие, късмет, всичко най - най и скоро да ми купиш кутия със сладолед, моят свърши :/ Шегувам се. Да си изкараш приятно днес. Ще празнуваш ли? ^o^
Честит Рожден Ден, онни *о* Желая ти здраве, щастие, късмет, всичко най - най и скоро да ми купиш кутия със сладолед, моят свърши :/ Шегувам се. Да си изкараш приятно днес. Ще празнуваш ли? ^o^
Takuya Terada- Loen Ent.
- БФФ : Only Lana ; and Cao Lu + Kwon Yuri :з
Половинка : |RIN|
Брой мнения : 1451
SMS
ОННННИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Много,много,много,много,любов,щастие,усмивки,здраве,пари,фенове, много хубави моменти с нас.Обещаваме ,че няма да те ядосваме..днес xD Бъди все така красива и забавна и продължавай да ни радваш .Нека да бъдем още дълги години заедно и да постигаме мечтите си и да радваме феновете! Ти си най-добри лидер!Заслужаваш толкова много и се надявам всичко да ти се изсипе на главата!Всички звезди,мечти,всичко!Обичам те и нека бъдем заедно завинаги! So Nyeo Shi Dae FOREVER ,KIM TAEYEON FOREVER
ОННННИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Много,много,много,много,любов,щастие,усмивки,здраве,пари,фенове, много хубави моменти с нас.Обещаваме ,че няма да те ядосваме..днес xD Бъди все така красива и забавна и продължавай да ни радваш .Нека да бъдем още дълги години заедно и да постигаме мечтите си и да радваме феновете! Ти си най-добри лидер!Заслужаваш толкова много и се надявам всичко да ти се изсипе на главата!Всички звезди,мечти,всичко!Обичам те и нека бъдем заедно завинаги! So Nyeo Shi Dae FOREVER ,KIM TAEYEON FOREVER
Kwon Yuri- SM Ent.
- БФФ : Hwang Tiffany. & Takuya Terada
Половинка : -
Брой мнения : 2080
SMS:
Онни, честит рожден ден! Пожелавам ти всичко най-хубаво да ти се случи и скоро да зарадваш нас, сестрите си, с прекрасни новини за сватба :3 хд Заслужаваш любовта и дано скоро Хьон Джунг ти я даде в целия й блясък и великолепие ^^
Обичам си те, онни <333 Пази се!
Онни, честит рожден ден! Пожелавам ти всичко най-хубаво да ти се случи и скоро да зарадваш нас, сестрите си, с прекрасни новини за сватба :3 хд Заслужаваш любовта и дано скоро Хьон Джунг ти я даде в целия й блясък и великолепие ^^
Обичам си те, онни <333 Пази се!
Hwang Tiffany.- SM Ent.
- БФФ : Kwon Yuri ; Yoona. ; U-know Yunho
Половинка : Kevin Kim ღ
Брой мнения : 540
SMS
Честит рожден ден на прекрасната ми, талантлива, красива, умна и сладка сестра. На брат си си се метнала, за щастие :3 Пожелавам ти здраве, щастие и любов, заслужаваш го, а и искам да те виждам само щастлива. Така че....не разочаровай оппа, капиш? ;3 Аз покана не съм получавал, но не очаквай да не се домъкна у вас.
Честит рожден ден на прекрасната ми, талантлива, красива, умна и сладка сестра. На брат си си се метнала, за щастие :3 Пожелавам ти здраве, щастие и любов, заслужаваш го, а и искам да те виждам само щастлива. Така че....не разочаровай оппа, капиш? ;3 Аз покана не съм получавал, но не очаквай да не се домъкна у вас.
Heechul- SM Ent.
- БФФ : Kyuhyun,Sunggyu~
Половинка : Loving you forever can't be wrong- Jessica.♡
Брой мнения : 215
SMS
Честит рожден ден, скъпа моя :* Не че не се видяхме днес 100 пъти, ама нали ме знаеш, че съм откачена и реших да се скрия да ти пиша ;р Пожелавам ти много живот и здраве, с другото вярвам, че ще се справиш! И много, много, много, МНОГО любов...то се е видяло, че аз ще си я чакам дълго, но при теб поне се вижда, че е близо ^^ Обичам те <3
Честит рожден ден, скъпа моя :* Не че не се видяхме днес 100 пъти, ама нали ме знаеш, че съм откачена и реших да се скрия да ти пиша ;р Пожелавам ти много живот и здраве, с другото вярвам, че ще се справиш! И много, много, много, МНОГО любов...то се е видяло, че аз ще си я чакам дълго, но при теб поне се вижда, че е близо ^^ Обичам те <3
Yuji- Loen Ent.
- БФФ : -
Половинка : Hongki. :3
Брой мнения : 70
SMS
Честит рожден ден, нуна :) бъди все така усмихната, позитивна и забавна, и много здраве и щастие ти желая!
Честит рожден ден, нуна :) бъди все така усмихната, позитивна и забавна, и много здраве и щастие ти желая!
Lee Taemin~- SM Ent.
- БФФ : Sulli,Kai.,Hyuna♡
Половинка : --
Брой мнения : 99
SMS
Честит рожден ден, Тейон-чан! Пожелавам ти всичко най - хубаво и весело изкарване :)
Честит рожден ден, Тейон-чан! Пожелавам ти всичко най - хубаво и весело изкарване :)
ShiN- SM Ent.
- БФФ : Alucard
Половинка : ---
Брой мнения : 246
SMS
Тейон-онни, Честит Рожден Ден! <3
Пожелавам ти много здраве, щастие, любов, късмет! Нека само положителни неща ти се случват от тук нататък. Обещавам да пазя онни колкото мога повече. Надявам се мечтите ти се сбъднат колкото се може по-скоро! :*
Тейон-онни, Честит Рожден Ден! <3
Пожелавам ти много здраве, щастие, любов, късмет! Нека само положителни неща ти се случват от тук нататък. Обещавам да пазя онни колкото мога повече. Надявам се мечтите ти се сбъднат колкото се може по-скоро! :*
Seohyun.- SM Ent.
- БФФ : Siwon!!!
Половинка : -
Брой мнения : 120
Смс: Честит рожден ден! Пожелавам ти здраве,любов, късмет, щастие и само хубави неща. Не съм особено добър в пожеланията :Д Надявам се да си изкарваш добре, и по - малко бандити в къщата ти също ти пожелавам! (извинявай за иронията, беше шега ;р)
TaecYeon- JYP Ent.
- БФФ : Chansung, Jackson & Ok cat
Половинка : Ok cat
Брой мнения : 173
Смс: И да не съм наблизо, колата ми може да бъде дост бърза :д Ама то преди мен може да стане опашка от спасяващи ;р
TaecYeon- JYP Ent.
SMS: Мерси, онни :}} Не беше нужно, нали знаеш? хд За Хий Чол не се тревожи. Взаимно не се слушаме ;)
и аз те обичам <3
и аз те обичам <3
Jessica.- SM Ent.
- БФФ : Kwon Yuri, U-know Yunho
Половинка : Nothing can be more wonderful than that feel - Heechul ❤
Смс: Благодаря ти много! Да, наистина позна, но аз го правя несъзнателно xD Ще се усмихна, само ми дай повод ;)
TaecYeon- JYP Ent.
Обаждане
Систър, трябва да поговорим. Свободна ли си ?
Систър, трябва да поговорим. Свободна ли си ?
Heechul- SM Ent.
Мерси, сис! Ами от два дни се каня да ти споделя намеренията си. Трябва ми мнението ти, а може би и да....хммм....да кажем..."опипаш почвата". Едва ли си го очаквала в близката година ама......мисля да предлагам брак на Джесика.....*млтъква изведнъж, очаквайки реакция*
Heechul- SM Ent.
Тейон, какво стана? Добре ли си ? *стреснато*
Ами аз....минават ми такива мисли от поне месец-два. Просто разбираш ли, не го очаквах от себе си. Никога не съм мислел, че ще бъда като другите мъже. Нали знаеш - да се оженя и т.н *замлъква*
Не знам дали съм напълно сигурен...затова ми трябваш ти или някое от момичетата ти. Но имам най - голямо доверие на теб. Трябва да знам какво мисли относно потенциален бъдещ брак. Но не мисля, че ще успея да я попитам както трябва.
Уф, ти какво мислиш? Дали ни е време? *изприказва всичко на бърза скорост*
Ами аз....минават ми такива мисли от поне месец-два. Просто разбираш ли, не го очаквах от себе си. Никога не съм мислел, че ще бъда като другите мъже. Нали знаеш - да се оженя и т.н *замлъква*
Не знам дали съм напълно сигурен...затова ми трябваш ти или някое от момичетата ти. Но имам най - голямо доверие на теб. Трябва да знам какво мисли относно потенциален бъдещ брак. Но не мисля, че ще успея да я попитам както трябва.
Уф, ти какво мислиш? Дали ни е време? *изприказва всичко на бърза скорост*
Heechul- SM Ent.
Ако трябва да бъда честен, след първата ни раздяла преди години....сякаш мислено не съм спирал да бъда с нея. Трудно ми е. Просто за три години сякаш се борих със себе си и с моята любов единствено към себе си. Вярвам, че съм готов. Или поне ще пробвам.
Това, което ме притеснява е дали тя е готова. И нали ме знаеш, че ако нещо се обърка или забави отговора или не приеме, егото ми ще ни скара. Затова....наистина ще се радвам да говориш с нея, сис. Само я подпитай леко така. Когато имаш време *леко мазен гласец* Ще съм ти благодарен.
Но...при теб какво ново? Бесен съм след онзи път в който са те нападнали и не ми се обади. Вярваш ли колко съм бесен??? * звучи спокойно, но се усеща заплашителна нотка*
Това, което ме притеснява е дали тя е готова. И нали ме знаеш, че ако нещо се обърка или забави отговора или не приеме, егото ми ще ни скара. Затова....наистина ще се радвам да говориш с нея, сис. Само я подпитай леко така. Когато имаш време *леко мазен гласец* Ще съм ти благодарен.
Но...при теб какво ново? Бесен съм след онзи път в който са те нападнали и не ми се обади. Вярваш ли колко съм бесен??? * звучи спокойно, но се усеща заплашителна нотка*
Heechul- SM Ent.
Добре, ще очаквам новини *успокоено* И след това ще видим как ще се действа.
О.К, но да знаеш, че не си се измъкнала завинаги от това. А и после аз като звъннах кой ми вдигна? Май никой.
Не, няма друго, отивам да гледам клипчета с Анна. Мерси за всичко, сис. Чао!
*затваря*
О.К, но да знаеш, че не си се измъкнала завинаги от това. А и после аз като звъннах кой ми вдигна? Май никой.
Не, няма друго, отивам да гледам клипчета с Анна. Мерси за всичко, сис. Чао!
*затваря*
Heechul- SM Ent.
Отговор на обаждане:
Мдааам, онни. *провлачено* Wassup?
Мдааам, онни. *провлачено* Wassup?
Jessica.- SM Ent.
Ами, аз гледам един филм - "Позабременяла", но май след малко ще го спра. Не ми е особено интересен. Нещо има ли? Звучиш някак странно.
Jessica.- SM Ent.
О, не знам. Някъде почти до средата съм, не съм на края. Най-вероятно ще се оженят. Особено щом и дете ще имат, най-вероятно ще го направят, мда. Бракът е хубаво нещо... *замислен глас*
Jessica.- SM Ent.
Разбира се, че го помня. Все пак става въпрос за мен, ха-ха. Определено мисля, че му е дошло времето. Догодина ще навърша 26 години. Искам да имам свое семейство.
Jessica.- SM Ent.
С брат ти сме родени едив за друг, онни. *смее се* Искам да създам семейство с него. А и никой друг не би ме изтърпял. Както и никоя друга жена не би изтърпяла лигавщините му за кола маска.
Jessica.- SM Ent.
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Страница 3 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M