I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Караоке бар "Black Pearl" EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Караоке бар "Black Pearl" EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Караоке бар "Black Pearl" EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Караоке бар "Black Pearl" EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Караоке бар "Black Pearl" EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Караоке бар "Black Pearl" EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Караоке бар "Black Pearl" EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Караоке бар "Black Pearl" EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Караоке бар "Black Pearl" EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 81 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 81 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Караоке бар "Black Pearl"

3 posters

Go down

Караоке бар "Black Pearl" Empty Караоке бар "Black Pearl"

Писане by Park Luna Вто Авг 06, 2013 11:01 pm

Караоке бар "Black Pearl" Tumblr_m9ossmvfav1rtb9c7
Park Luna
Park Luna
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : CL, Sulli., Zinger~, Minsu, The Cow Milka
Половинка : Ilhoon ;3
Брой мнения : 2362

Върнете се в началото Go down

Караоке бар "Black Pearl" Empty Re: Караоке бар "Black Pearl"

Писане by Cheng Xiao Сря Авг 07, 2013 1:39 pm

Момичето си напъна мозъка и се опита да се сети за някое място, в което да идат. Кафенетата бяха затворени. Опцията беше някой бар, но на нея не й се нравеше мисълта да ходи на такова място. Там ги има всякакви изроди. Буквално. Не познаваше квартала добре и не знаеше много неща в него.
- Наблизо има един караоке бар. Мисля, че там ще е най-добре да отидем. Какво ще кажеш?
Нямаше друг избор освен да се съгласи. Не й се гонеха автобуси и таксита, а и на това място автобуси идваха веднъж на високосна. Пък за таксита да не говорим. Само, когато някой си поръча.
- Добре - съгласи се тя.
Още едно доказателство, че трябваше да разучи квартала по-добре. Даже не знаеше, че има караоке бар!
Тао тръгна пред нея. Джуни се примири със становището и също потегли. Стискаше двете торби и крачеше. Оглеждаше внимателно уличките, през които минаваха. Някои й бяха познати, а други не. Добър начин, по който да опознае мястото.
Не след дълго стигнаха до въпросния караоке бар. Една от служителките ги приветства и изглежда, много се зарадва на Тао. Ама как няма да му се зарадва, бе? Все пак, айдъл от мъжки пол. Женските бяха мразени, защото били до еди-си-кой-си оппа. Ох, живот... Не им беше лесно на халю звездите, но кой нормален човек би ги разбрал? Никой.
Та, въпросната ги вкара в една от залите. Каза, че за всичко заведението черпи и изчезна. Е, има си и своите плюсове това да си звезда.
Чой сложи нещата на масата и изчака Тао да се настани. Извади памука и риванола, сложи малко от течността върху памука и се приближи до него. Сложи ръка на рамото му и съвсем леко сложи памука върху долната му устна. Хуанг стисна зъби, а Джуни продължи по-уверено. След като свърши с работата, изхвърли бялото, вече окървавено, топче в коша за боклук и седна срещу Тао.
- Албумът ви е хубав. "Peter Pan" определено ми е любимата - изкоментира Джун Хи.
Колкото и да не ви се вярва, тя им беше сънбеним. Дебютира година преди тях.
Cheng Xiao
Cheng Xiao
♥ I live to let you shine ♥

БФФ : -
Половинка : сгодена за Tao.
Брой мнения : 363

Писане by Tao. Сря Авг 07, 2013 2:28 pm

След като стигнаха бяха подобаващо посрещнати. В този бар ги знаеха още от преди това и много им се кефиха. Напълно разбираемо е. Все пак всички до един бяха хубави и талантливи, а този бар помни доста голямо напиване след което се събудиха пръснати из целя дорм. Тао лично се намери под масата в хола, но имаше и доста по-зле от него. Това беше първото им общо напиване и до ден днешен се опитват да намерят човек, който да им разкаже какви са ги вършили тази вечер.
Момичето ги вкара и ги настани на една маса.
- Тази вечер всичко е за сметка на заведението. - усмихна им се тя и отиде някъде.
Това да си известен си има доста плюсове. Джуниел извади нещата си от торбата и се зае с почистването на раната на китаеца. От начало започна да щипе, но Тао стисна зъби. Нямаше едно ощипване да го пребори.
- Албумът ви е хубав. "Peter Pan" определено ми е любимата - това накара Тао да се усмихне.
- Благодаря ти от името на цялата група. - той леко се поклони с глава. - На мен лично "Let out the beast" ми допада най-много, но като цяло албума има песни за всички типове хора.
Не беше много сигурен дали го каза правилно за това си лепна една лека усмивка. Така му беше казвал Чаньол. Каквото и да става винаги се усмихвай и карай хората да ти завиждат, че си щастлив. Определено Тао имаше какво да научи от момчетата.
- На колко години си? - най-сетне се реши да попита той. Очакваше отговора й с голям интерес.
Изглеждаше по-малка от него, ама знае ли човек? И Шиумин изглежда по-малък от Тао, Сехун и Кай, ама не. Същото важеше и за Лухан. Абе тея хора нещо не си бяха изживяли детството.
Tao.
Tao.
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : EXO's members
Половинка : Solar.
Брой мнения : 216

Писане by Cheng Xiao Сря Авг 07, 2013 2:42 pm

- Благодаря ти от името на цялата група. На мен лично "Let out the beast" ми допада най-много, но като цяло албума има песни за всички типове хора.
Джуниел се усмихна със своя eyesmiling. Беше прав. В албума наистина имаше песни за хора с всякакви вкусове и предпочитания за музика. На нея "Peter Pan" й допадаше най-много. След това беше "Baby Don't Cry". Наистина прекрасна песен..
Известно време мълчаха. Бяха двама непознати и нямаха за какво друго да си говорят освен за работа, работа и пак работа. Джун Хи нямаше смелост да направи първата крачка, за това търпеливо чакаше.

- На колко години си?
Чой пак се усмихна. Значи най-сетне беше събрал смелост.
- На 18 съм. Септември ще стана на 19. И не е учтиво така да питаш дама за възрастта й - отговори тя и се изкикоти. - А ти на колко си? От Китай или Тайван си? Харесва ли ти в Корея? Можеш ли да свириш на нещо? Каква музика харесваш? Любимата ти книга? Песен? Филм?
Водопадът от думи Чой Джун Хи a.k.a Джуниел се активира. Моля, пригответе се за опасни нападения.
Cheng Xiao
Cheng Xiao

Писане by Tao. Сря Авг 07, 2013 3:18 pm

- На 18 съм. Септември ще стана на 19. И не е учтиво така да питаш дама за възрастта й - отговори тя и се изкикоти. - А ти на колко си? От Китай или Тайван си? Харесва ли ти в Корея? Можеш ли да свириш на нещо? Каква музика харесваш? Любимата ти книга? Песен? Филм? - попита го момичето, а той се опита да запомни всичко.
- Аз съм на 20 навършени и съжалявам, че попитах но имах разни съмнения. - извини се той. - От Китай съм и доста ми харесва в Корея. Тук се чувствам добре. Не мога да свиря на музикални инструменти. Падам си по рап парчетата, но имам и балади в папката с музика. Корейско, английско, китайско и какво ли още не. Любима песен нямам. Повече наблягам на корейските драми. - май беше това.
- Ти от къде знаеш китайски? - започна с въпросите Джи Тао. - Коя е любимата ти к-поп група? Гледаш ли корейки драми? Каква музика слушаш? Свириш ли на някакъв инструмент? - постара се да я попита нещата, които тя го попипат плюс любимата му тема - корейски драми.
Заради тези драми се беше научил на доста грешен корейски. Момчетата до ден днешен го бъзикат за това, че е когато се видя за пръв път с Шиумин го нарече "оппа" и така най-големия от групата го помисли за втората Амбър. За всичко това бяха виновни те - корейските драми.
Преди Джуниел да успее да му отговори дойде едно момиче от персонала и ги попита какво ще желаят.
- За мен една кола. - каза Тао. Не му се пиеше алкохол пък и сега не трябваше да се напива.
Tao.
Tao.
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Cheng Xiao Сря Авг 07, 2013 4:09 pm

- Аз съм на 20 навършени и съжалявам, че попитах но имах разни съмнения. - извини се той. - От Китай съм и доста ми харесва в Корея. Тук се чувствам добре. Не мога да свиря на музикални инструменти. Падам си по рап парчетата, но имам и балади в папката с музика. Корейско, английско, китайско и какво ли още не. Любима песен нямам. Повече наблягам на корейските драми.
Момичето остана доволно от отговорите. Пак си лепна онази кьотава усмивка и седна на ръба на дивана. Още малко щеше да се изтърси, но на кого му пука? Определено не и на нея.
Горе-долу, интересите им бяха еднакви. С разликата, че тя слушаше и поп. Искаше да прави поп, но песните й бяха главно балади. Просто гласът й беше подходящ за тях, та за това. Имаше и няколко с поп звучене, но масово бяха балади.

- Ти от къде знаеш китайски? Коя е любимата ти к-поп група? Гледаш ли корейки драми? Каква музика слушаш? Свириш ли на някакъв инструмент?
Личеше, че се старае въпросите му да са почти като нейните.
Преди да си отвори устата, за да отговори, пристигна една от персонала.
- Какво ще поръчате?
Тао си поръча кока-кола.
- За мен фанта портокал - поръча и тя и онази се изнесе след кратко зяпане на мъжкия.
Тези жени срам нямаха ли?!
След като излезе, най-накрая успя да отговори на въпросите му.
- Мама е китайка и от там знам китайски. Съжалявам за изненадващото нападение в магазина - извини се и се поклони с глава. - Любима група... Мъжките са ми C.N.Blue, F.T.Island, MBLAQ и H.O.T, но те се разпаднаха през 2001. Колкото до женските, не слушам много женски. Но SISTAR ми харесват най-много. От рукитата най-силно впечатление са ми направили B.A.P, вие и BTS.
Сети се за момента, в който се запозна с момчетата от B.A.P. Всичките бяха някакви дългучи, главно Йонг Гук и макнето им. Сякаш бяха там, за да й набиват колко е ниска.
- Нямам много време да гледам драми, но когато ми се отдаде възможност гледам. Слушам всякакъв стил музика, общо взето. Наблягам главно на попа, рапа и баладите. Да, свиря на инструмент. Във FNC всички свирим на някакви инструменти. От тази компания са рок артистите - F.T.Island, C.N.Blue, AOA, аз, О Уон Бин, M Signal.. Свиря на китара и на други инструменти, но главно на китара.
Онази от по-рано, която ги беше посрещнала влезе с поръчките им. На Джуни телефона й иззвъня. Онази тъкмо сваляше напитките от таблата.
- Извини ме за момент - каза Чой, стана и излезе.
След кратък разговор с Дже Джин се върна в стаята. А това, което видя я ужаси от мозъка до костите.
Cheng Xiao
Cheng Xiao

Писане by Tao. Сря Авг 07, 2013 4:31 pm

- Мама е китайка и от там знам китайски. Съжалявам за изненадващото нападение в магазина. Любима група... Мъжките са ми C.N.Blue, F.T.Island, MBLAQ и H.O.T, но те се разпаднаха през 2001. Колкото до женските, не слушам много женски. Но SISTAR ми харесват най-много. От рукитата най-силно впечатление са ми направили B.A.P, вие и BTS. - започна тя, а Тао от време на време й кимаше с глава.
- Нямам много време да гледам драми, но когато ми се отдаде възможност гледам. Слушам всякакъв стил музика, общо взето. Наблягам главно на попа, рапа и баладите. Да, свиря на инструмент. Във FNC всички свирим на някакви инструменти. От тази компания са рок артистите - F.T.Island, C.N.Blue, AOA, аз, О Уон Бин, M Signal.. Свиря на китара и на други инструменти, но главно на китара.
Телефона на Джуниел звънна. Тя се извини и отиде да говори, а през това момичето с поръчките дойде. Тао се заблехоса за момент, за да види нещо на телефона си когато оная му седна в скута. Момчето се видя в чудо. Погледна я супер изплашено, а оная взе да му се умилква.
- Оппа, как си?
- Извинявай, но би ли станала от мен? - попита Тао и се опита леко да я махне от себе си, защото не можеше да бутне момиче по брутален начин.
- Не ти ли харесва? - продължи тя.
Джи Тао бива, бива да си такъв хубавец, ама чак такъв е извън пътя. Момичетата явно са готови на какви ли не простотии, за да седнат върху него. Огледа се за Джуниел, защото тя можеше да му помогне, но от нея нямаше и следа. Тази в скута му започна да му се отърква. Е, само това липсваше и дори посегна да го целуне, но Тао изви врата си и тази не успя. Отново се опита да я бутне от себе си, ама в залата им бяха казали да не прилагат насилието върху момичета, а само върху мъжки същества, които го заслужават наистина и само това го спря да й извие врата иначе щеше да се чувства виновен, че е прескочил едно от правилата на кунг фу-то.
Tao.
Tao.
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Cheng Xiao Сря Авг 07, 2013 5:07 pm

Нека ви опишем по-подробно гледката - онази се настанила върху Тао и се движи бавно a.k.a отърква се, обвила ръце около Тао и правейки нещастни опити да го целуне. Да, ама не. Той не се даваше, а и беше очевидно, че тая е поне два пъти по-възрастна от него.
Какво ли не се прави вече в днешно време за малко внимание от звезда. Дори това да включва сексуално насилие. В момента, тази точно това се опитваше да направи - да го насили и да получи малко удоволствие. Явно не беше омъжена, а отдавна беше прехвърлила 30-те. Лошо. Значи е стара и незадоволена мома.
Джуниел стисна ядосано юмруци и тръгна към кабинета на шефа. Влезе в кабинета му все едно е у тях си.
- Кой си позв...?! - тръгна да поздравява майка и бащи мъжкаря, но млъкна щом видя, че не е от персонала.
- Ваша служителка се натиска на клиент! - хвърли бомбата и го завлачи в стаята, в която се случваше всичко.
Шефът не остана никак доволен от това, което видя. Хвана грубо служителката си и я махна от Хуанг. Каза й нещо на ухо, заради което дъртата започна да гледа плачевно. След това видя бясната Джун Хи.
Тао се изправи от мястото си.
- Извинявам се за случилото се - поклони се управителя и, дърпайки сервитьорката тръгнаха да излизат.
Преди да прекрачат прага, възрастната блъсна грубо певицата. Тя се опита да задържи равновесие, но не се получи. В последния момент успя да се хване за макнето на EXO-M, но не беше на добро. Двамата обърсаха пода, но имаше нещо по-интересно - мястото на крака на Джун Хи и устните им. Кракът й се намираше между неговите, а устните им бяха едни върху други. Направо приказно...
Cheng Xiao
Cheng Xiao

Писане by Tao. Сря Авг 07, 2013 10:20 pm

Още малко продължи тази сцена, защото Джуниел дойде с шефа може би под ръка. Тоя хвана дъртата и я замъкна нанякъде, ама преди това погледа на Тао забеляза как тя бута сладникавото човече. Джун Хи се опита да остане на краката си, но безуспешно. Падна върху Тао след което двамата се изявиха като чистачи на пода. Трябваше да им платят, но сега нито на единия, нито на другия му беше до това. Крачето на Джун Хи се озова между краката на Тао, а устните им бяха станали една цяло. Все едно ток мина през тялото на Джи Тао и нещо странно в стомаха. Малко остана да й пусне език. Ааааа, тая няма да я бъде. Не трябва да си пускаш перверзиите, китайче! Поне не още, потърпи, бро.
Той я бутна настарни, стана и след това й подаде ръка, за да може и тя да се изправи от пода. Тя пое ръката му и стана. Двамата не смееха да се погледнат от срам. Поне момичето, де. Тао се поизтупа малко, защото дрехите на Гучи заслужаваха това. Ако бяха някакви от пазара, въобще нямаше да му дреме за тях и можеше да си ходи с праха от пода, но това си беше
- Съжалявам, вината е моя. Трябваше да внимавам повече. - извини се Тао и се поклони.
Сега щеше да се извинява седем недели. Не, че наистина съжаляваше чак толкова много, но просто не искаха да го вземат за перверзник какъвто си беше наистина. Просто не беше като Джонг Ин и не го показваше на всяка втора крачка. Опитваше се да се държи като истинско макне.
Tao.
Tao.
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Cheng Xiao Чет Авг 08, 2013 10:19 am

Не можеше да реагира. Просто не можеше. Тази вечер определено й дойде малко нанагорно. Първо онова в "Gucci", после в уличката, а сега това. Нещо друго да й се изсипе на главата? Не? Добре.
Всичко й се преобърна. Първо, защото това беше първата й целувка. И второ, защото й стана някакво супер странното. Нещо запърха в стомаха й. Като пеперуди. Ооо, я стига. Невъзможно е да се влюбиш в някого само заради едната целувка. Или пък беше възможно? Имаше любов от пръв поглед, но не и от първа целувка. Нали? А и дори да се беше влюбила, чувствата й щяха да останат едностранни.
Никога досега не е имала гадже. Главно, защото беше нереално, по-точно болезнено, срамежлива, за да признае чувствата си. Е, сега не си пролича много тази й черта, но се беше държала като откачена Гучи маниячка. Друга причина е, че преди имаше проблеми с очите си. Беше се родила с разместени очи. Като кривогледите. Но тя не беше кривогледа. Имаше друг проблем, но просто очите й не бяха на местата, където трябва да са. Бяха я оперирали и бяха отстранили проблема. Та, така, де. На хората им ставаше, един вид, гнус от нея. Заради очите. Понякога ги мразеше и се чудеше дали всичко е щяло да бъде нормално ако се е родила нормална.
Тао я избута от себе си и стана. Подаде й ръка. Джун Хи я пое и също се изправи. Не можеше да го погледне от срам. Цялата се беше зачервила и скри лицето си с ръце. Толкова я беше срам, но за всичко е виновна онази от персонала.

- Съжалявам, вината е моя. Трябваше да внимавам повече - извини се макнето на EXO-M.
Джуниел преглътна.
- Не, аз съм виновна. Не успях да се задържа на краката си. И щях да си стоя ако не ме беше бутнала онази... - гласчето й трепереше.
Тя седна на дивана и се сви в него. Не можеше да си намери място от притеснение и срам.
Cheng Xiao
Cheng Xiao

Писане by Tao. Чет Авг 08, 2013 4:09 pm

Той не я гледаше, само малко я столкваше с периферията на очите си, а тя дори това не правеше. Беше се свила на дивана и изглеждаше супер изплашена. Още малко щеше да изпадне в шок, ако все още не е, де.
- Не, аз съм виновна. Не успях да се задържа на краката си. И щях да си стоя ако не ме беше бутнала онази... - тя също започна да му се извинява с треперещо гласче.
- Вината е изцяло моя! Ти нищо не си направила. Ако не бях толкова известен нямаше разни луди да ме нападат и да ми се натискат. - Джи Тао продължи да твърди, че момичето срещу него не е виновно за нищо.
За да разнообрази ситуацията взе кока-колата си. Замисли се преди да отпие от нея. Ами ако имаше приспивателно или от ония бели прахчета от които губиш съзнание, както става по филмите? Хуанг се загледа в колата си, но колкото и да я гледа не забеляза да има нещо по дъното или да седи на парцали. Реши да рискува и отпи от газираната напитка. Изчака малко да види дали ще се замае от първата глътка, но не стана нищо за това отпи още няколко глътки и остави чашата отново на масата пред тях.
Една група младежи от 5 човека започнаха да пеят на китайската версия на песента на Super Junior M - Break down. Тао се почувства като у дома си с изключение, че от тези 5 парчета нито едно не можеше да пее, но това са подробности. Хората бяха тук да се забавляват, а не да показват умения по пеене. Те се показват на кастингите на компаниите или пък на някое от предаванията от сорта на Music Idol или The voice of Korea.
Tao.
Tao.
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Cheng Xiao Чет Авг 08, 2013 9:35 pm

Джуни се беше свила на мястото си като таралеж в дънер. Тялото й трепереше съвсем леко, а пеперудките продължаваха да хвърчат в стомаха й. Защо?!
Кой беше истинският виновник за случилото се, всъщност? Отговорът е много прост - онази дето се натискаше на макнето на EXO-M. Ако не беше тя и нейното желание за задоволяване на сексуалния глад, сега всичко щеше да е тип-топ и Чой нямаше да се срамува така все едно е тичала гола през центъра на Сеул.

- Вината е изцяло моя! Ти нищо не си направила. Ако не бях толкова известен нямаше разни луди да ме нападат и да ми се натискат.
Той продължи с дискусията относно вината. На певицата не й се спореше, така че не каза нищо. Само започна да гледа към обувките си все едно са най-интересното нещо на света и никога до сега не ги е виждала.
Тао си взе кока-колата и с леко съмнение отпи. След това започна да я лочи като вода. Джун Хи се сети, че има фанта и също я взе. Отпи малка глътка. Малка, но достатъчна, за да се задави с нея, защото някакви младежи започнаха да пеят Super Junior-M - Break down. Нямаха големи вокални възможности, но това да не ви е Music Bank, Music Core, M!Countdown или Show Champion? Като се има в предвид, че песента е на китайски, се справиха доста добре.
За жалост изпълнението бързо свърши и онези изчезнаха.
- Е-е-е-е.. А така им се радвах - каза разочаровано момичето и пак отпи от безалкохолното.
Едвам-едвам погледна към Хуанг. И успя да засече погледа му. За първи път се погледнаха право в очите без никакви пречки. Усети от погледа му някакво силно въздействие.
Cheng Xiao
Cheng Xiao

Писане by Tao. Пет Авг 09, 2013 12:11 am

Момичето също отпи от фантата си и свари да се задави. В първия момент през главата на Тао мина мисълта да я потупа по гърба, ама като не си знаеше силата най-много да я прати на Юпитер. Тя обаче се оправи от без помощта на китаеца.
Пичовете, които пяха слязоха от сцената. Тао се надяваше на още едно парче, ама очевидно няма да му се отвори парашута. Джун Хи също каза, че им се е радвала. Значи освен Гучи имат и още нещо общо – харесват неталантливи пичове, които пеят по караоке клубовете.
- Наистина е жалко, че слязоха от сцената. – намуси се Тао. Момчетата все пак бяха супер готини и ако можеха да пеят щяха да са доста вървежи, поне според китайското чедо.
Той погледна Джуниел и в същия този момент и тя го погледна. Двамата се гледаха доста втренчено, а Тао усещаше как се стопля от погледа й, който излъчва топлина. След великото гледане той погледна на едната си страна, за да прекъсне този контакт, защото усещаше как прегаря отвътре.
- Кога дебютира? – Тао реши да се направи все едно нищо не е станало и продължи разговора им за това зададе доста тъп въпрос, но поне щеше да стопи малко от леда, който направи снежната буря a.k.a сервитьорката която бутна Джуниел върху Тао.
Tao.
Tao.
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Cheng Xiao Съб Авг 10, 2013 12:32 am

Джуни преглътна тежко. Ако продължеше да го гледа, най-много да се разтопи, ослепее или нещо от този род заради него. Така й въздействаше. Както въздействаше и на екзотиците във фендъма им. Горките деца... Млади, млади сърцата им биват поробени от такива "животни" като него. То бива красота, талант и чар, ама неговото излиза извън границите!
Тао прекъсна очния контакт като извърна поглед. На Джун Хи пак й стана неудобно и заби поглед в земята. Не беше учтиво да се зяпа, а тя го знаеше и спазваше като "Отче наш" пък сега какво й стана, не можеше да си обясни. Но сякаш имаше нужда от това да го гледа. Чувстваше се като наркоманите, когато са се снабдили с дрога. Трябваше да я използват докато още я има. Същото беше и при нея. Трябваше да го гледа докато е все още тук и да си пълни очичките с нещо хубаво.

- Кога дебютира?
Въпросът му я изкара от страната на мислите. Вдигна глава и се загледа в бутилката от кока-кола, която Тао държеше.
- През 2011 дебютирах в Япония. Миналата година направих дебют и в Корея. Водя ти се нещо като сънбеним, макар и не точно. Но да. Пак съм дебютирала преди теб - отговори му Джуниел.
Не беше от най-известните, но пак си имаше фенове. Доста хора я намразиха заради дебютната й песен за Южна Корея, която беше дует с Чонг Йонг Хуа от C.N.Blue. После излязоха разни слухове, че излизат, а няма такова нещо. Двамата бяха просто колеги и приятели. Той доста често й помагаше с композирането, за което му беше благодарна. При това много.
- В S.M наистина ли много ви мъчат? Какви ли не слухове има за тази компания.. - поклати леко глава и пак отпи от фантата си. Този път не се задави.
Cheng Xiao
Cheng Xiao

Писане by Tao. Съб Авг 10, 2013 10:43 pm

- През 2011 дебютирах в Япония. Миналата година направих дебют и в Корея. Водя ти се нещо като сънбеним, макар и не точно. Но да. Пак съм дебютирала преди теб - Тао поклати глава в знак на съгласие, въпреки че не беше много сигурен дали е разбрал правилно това, което му е казала Джуниел.
Той отново отпи от кока-колата си. Голяма помпа беше. И прасенце също, но сега не можеше да покаже тази своя страна. Членовете на групата му се чудиха къде го събира всичкото това ядене, но това не всеки го може. Само той и Джонг Ин се славеха с голям капацитет на стомаха, но най-важното беше, че не им личи. Както не личи и на приятелката на Сухо. Тя определено можеше да ги задмине по ядене.
- В S.M наистина ли много ви мъчат? Какви ли не слухове има за тази компания.. - попита тя.
Хуанг се замисли за момент. Наистина компанията за която работи имаше доста изисквания към звездите си, но иначе щяха ли да са толкова добри в това което вършат? Не, щяха да правят това, което им скимне и нямаше да имат успех на сцената и щяха да останат без фенове.
- Да, измъчват ни. Рядко ни оставят свободни вечери като тази. В повечето случай по това време сме в компанията и тренираме или се занимаваме с трейнита, а по цял ден ходим по разни предавания. Не, че се оплаквам. Понякога е забавно да даваш интервюта. - усмихна се той.
- Ще ми разкажеш ли за твоята компания? - заинтересува се пандата на EXO. - Не съм чувал много за вас.
Всъщност не беше чувал нищо, но реши да се направи на образован и направи така, че да изглежда, че знае нещо.
Tao.
Tao.
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Cheng Xiao Нед Авг 11, 2013 12:11 am

Всяка компания имаше своите норми, изисквания, правила. Но определено S.M беше една от най-взискателните компании на целия корейски полуостров. Доста от трейнитата на другите лейбъли, наричаха залата за тренировки на Star Museum, онази, с облачетата, "залата за мъчения".
- Да, измъчват ни. Рядко ни оставят свободни вечери като тази. В повечето случай по това време сме в компанията и тренираме или се занимаваме с трейнита, а по цял ден ходим по разни предавания. Не, че се оплаквам. Понякога е забавно да даваш интервюта.
Джун Хи присви леко устни. Той беше вторият от S.M, който признаваше пред нея, че доста ги поизмъчват. Първият беше макнето на SHINee, Темин, с когото бяха близки приятели. От отдавна не се бяха виждали, но поддържаха връзка. Чуваха се по телефона, засичаха се по предавания.. Общо взето, не им липсваха контактите. Но напоследък беше просто невъзможно да се видиш с някого от този лейбъл. Плюс това, SHINee се готвеха за световно турне - Shine Show. Веднага щом Super Junior се върнеха от Super Show 5 започваха те.
- Ще ми разкажеш ли за твоята компания? Не съм чувал много за вас.
Джуниел отметна кафявата си коса назад и се облегна на дивана. Превключи на китайски. Реши да не го мъчи повече.
- Както казах, във FNC са рок бандите в к-поп-а. Не сме голяма компания. Четири групи и двама соло изпълнители. Не залагаме на танците. Досега само AOA са танцували. M Signal, C.N.Blue, F.T.Island и Уон Бин не съм ги виждала да се вихрят. Всички до един можем да свирим на минимум три инструмента. При първа възможност, шефът винаги ни дава почивка. Рядко си налага мнението относно песните. По принцип ние, изпълнителите, си ги пишем..
Нямаше какво интересно да разкаже за компанията си. Не се случваше нищо вълнуващо, като изключим, че Йонг Хуа май си беше хванал приятелка. При това не коя да е, а Суйонг от Girls' Generation. Пак намаза тоя.
- Мисля, че ще е по-добре за теб да разговаряме на китайски. Да, ако не практикуваш корейския няма да го научиш, но в момента се измъчваш ненужно.
Cheng Xiao
Cheng Xiao

Писане by Tao. Нед Авг 11, 2013 1:48 pm

- Както казах, във FNC са рок бандите в к-поп-а. Не сме голяма компания. Четири групи и двама соло изпълнители. Не залагаме на танците. Досега само AOA са танцували. M Signal, C.N.Blue, F.T.Island и Уон Бин не съм ги виждала да се вихрят. Всички до един можем да свирим на минимум три инструмента. При първа възможност, шефът винаги ни дава почивка. Рядко си налага мнението относно песните. По принцип ние, изпълнителите, си ги пишем.. - започна тя на китайски, а Тао я разбра перфектно. Определено на родния му език му беше много по-лесно.
- Мисля, че ще е по-добре за теб да разговаряме на китайски. Да, ако не практикуваш корейския няма да го научиш, но в момента се измъчваш ненужно.
- Само дано мениджъра не ни чуе, защото ще ме обезкости. - започна на китайски той. - Постоянно ме кара да говоря на корейски, за да мога да го науча. Няма да му кажеш, нали? - засмя се Тао.
Дори в предишния им дорм мениджър-хьонг спеше в една стая с Хуанг, за да може да се научи да говори по-свободно на корейски. Другите членове на групата също му помагаха доста. Благодарение на тях сега той си владееше доста по-добре езика, а фенките казваха, че звучи секси.
- Имаш ли си биас от EXO? - изведнъж изплющя Тао.
Беше му любопитно дали и тя ще каже Джонг Ин. Всеки втори Екзотик, който го попитат това отговаря, че денс машинната е оглавила биас листата му. Крис го следваше плътно. Тези двамата имаха милиони и милиони фенки, а Тао и Кьонг Су все едно не съществуваха за доста от хората.
Tao.
Tao.
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Cheng Xiao Нед Авг 11, 2013 2:44 pm

- Само дано мениджъра не ни чуе, защото ще ме обезкости. Постоянно ме кара да говоря на корейски, за да мога да го науча. Няма да му кажеш, нали?
Тао започна да се смее, а Джуниел прихна след него. Нямаше как да каже на мениджъра на EXO. Първо, не го познаваше, второ, не беше в S.M, трето, онзи не беше с него.
- Ще си помисля дали да му кажа - каза през смях тя.
Корейският му беше доста добър, но явно само от към говорене. В началото и тя беше така с японския. Можеше да говори като латерна, без почивка, но щом се отнасяше до разбиране - никаква я нямаше. С времето си подобри японския. Винаги, когато учиш език, в началото ти е трудно. При никого не беше различно. Трябва да си ега ти вундеркинда, за да не ти е трудно от начало! За щастие или не, такива хора бяха рядкост. Но все пак ги имаше.

- Имаш ли си биас от EXO?
Джун Хи скри един кичур коса зад ухото си. Някак си, се беше надявала Тао да не зададе този въпрос. Не можеше да му отговори. Всеки втори Екзотик, когото попиташ, биас му беше или Кай или Крис. Тези двамата оглавяваха биас листите на 2/3 от фендъма им. Жалко. А имаше и други също толкова талантливи момчета в тази група. Чен, Тао, ДиОу и Шиумин все едно бяха невидими за фенките. Джонг Де беше невероятен вокал. Толкова чист, нежен и висок глас много рядко се срещаше. Тао... Тао е бил кифла, е кифла и ще бъде кифла. Но нереално талантлива кифла. Кьонг Су също беше страхотен вокал. Но погледът му плаши абсолютно всеки. Особено като започне да приема и предава сигнали от EXO Planet. Шиумин беше сладурче. Много голямо при това. Никой не може да каже, че е най-възрастен в групата.
- Ох.. ами... - тя се усмихна до уши, така че очичките й да станат като черта. - Това е труден въпрос. Може би, Шиумин-оппа ми е най-присърце. Както и ти...
Двете й страни отново се покриха с алена червенина. Грабна шишето си с фанта и започна да пие.
Cheng Xiao
Cheng Xiao

Писане by Tao. Нед Авг 11, 2013 3:38 pm

Тя се замисли след което си лепна една усмивка. Беше много сладка, когато се усимхва по този начин.
- Това е труден въпрос. Може би, Шиумин-оппа ми е най-присърце. Както и ти... - Тао зяпна и една муха за малко да се настани в устата му.
Не можеше да повярва, че той е биас на някой. Доста рядко срещаше такива фенове и много им се радваше, когато му признаят, че той е начело на листата им. Чувството беше неописуемо, че някой те харесва въпреки, че нямаш височината на У Фан и плочките на Кай или пък усмивката на Чаньол. Макар, че доста фенки убиваха да му пипнат ушите от колкото да му видят зъбките.
Изведнъж в красивата главица на китайчето се завъртя една нестандартна мисъл, която щеше да се реализира сред секунди. Тао взе етикета на колата си, обърна го и се разписа от бялата му страна. Получи се доста интересно. До сега се беше подписвал на какво ли, включително и на корема на една фенка, която очевидно не беше много с главата си, но на етикет от кока-кола за сефте. За всичко си има първи път, нали? Обаче нямаше място да напише някакво пожелание, но някой ден, ако се срещнат отново щеше да измисли на какво да се подпише и място за пожелание щеше да си остави.
- За пръв път се разписвам на такава нещо. - отбеляза той и й подаде етикета с инициалите си. - За теб.
Щом тя го взе от ръцете му, той се почеса неловко зад врата. Не, че го сърбеше, просто не знаеше какво да направи. Когато подписваше албуми беше различно. Феновете минаваха един през друг и не правиха чак такова впечатление, но в моменти като този беше уникално яко.
Tao.
Tao.
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Cheng Xiao Нед Авг 11, 2013 5:00 pm

Джи Тао доста се зарадва, когато разбра, че тя му е фен. А Джун Хи пак срам я хвана. Ако го беше казала на някой друг от групата му, нямаше да я е толкова срам, но тя го каза на биаса си. Айгу..
Чой остави препразненото си шише на масата. Макнето на EXO-M свали етикета от кока-колата си, извади маркер и се подписа от бялата страна на листчето. Доста нестандартно, но интересно. На Джуни й допадна и се усмихна. Но за какво се разписваше? Всеки със странностите си. Тя например имаше навика да гушка всичко, което става за гушкане. Откакто с другите от FNC гледаха "Time Adventure", епизодът, в който Фин се превръща в гушколак, всички започнаха да я наричат така. Момичето просто обичаше да гушка. Но, да. Понякога прекаляваше. Веднъж даже за малко щеше да задуши Дже Джин. Добре, че той успя да я махне от себе си. Иначе сега щяха да му ходят на гроба.
Китаецът й подаде етикета от кока-кола. Сериозно ли? За нея? Омооо~

- За пръв път се разписвам на такава нещо. За теб.
Джуниел взе етикета от ръцете му и го разгърна. Черният маркер лъщеше на светлината на лампата по някакъв странен и магичен начин. Усмихна се за пореден път.
- Благодаря. Оценявам жеста - погледна го тя.
Извади от чантата си един тефтер и прибра в него етикета. Не искаше да го загуби, за това оставаше на съхранение вътре. Момент преди да го прибере се зачуди дали също да не му се подпише, но се отказа. Той така или иначе не я знаеше. Просто нямаше смисъл. Fuck this. Човекът направо я беше ударил в емоциите, но си беше нормално.
За сметка на това пък се вдигна от мястото си и седна до него. Извади мобилния си телефон.
- Селка? - попита Джуни. Момчето се съгласи. Как нямаше да се съгласи след като щяха да се снимат? За камерата всичко би направил!
Джун Хи се намести по-удобно до него и снима. Показа му снимката. Бяха излязли добре... поне колкото могат да излязат едно флъфи и едно сексаво същество.
Cheng Xiao
Cheng Xiao

Писане by Tao. Нед Авг 11, 2013 7:26 pm

- Благодаря. Оценявам жеста.
Тя извади от чантата си едно тефтерче и сложи етикета вътре. Еми, такова съкровище няма да се намачка, я! След това се премести до него и си извади телефона.
- Селка? - попита тя.
- Съгласен! - той просто си беше майстора на селките и не отказваше никога.
През главата му мина мисълта да отидат в банята и там да се снимат пред огледалото, но го досрамя. И като се замисли последно като си броя снимките пред огледало в баня ги изкара 187 на брой така, че си имаше достатъчно много. Двамата застанаха в готовност. Тао като никой път не направи някаква кифленска мутра. Беше просто себе си, ако можем така да се изразим.
Тя му показа снимката. Мда, беше излязъл добре както винаги. Джун Хи също беше излязла супер, но някой самовлюбени същества в тази стая, чиито имена няма да споменаваме публично, не можеха да откъснат поглед от себе си. Сами се сетете за кой става въпрос.
- Много добре се получи тази снимка. - възкликна Тао. - Да я кача ли в Weibo? Какво мислиш?
Не напразно му бяха лепнали името Mr. Weibo. Всичко, което можеше го качваше там. Тоя сайт му действаше като наркотик. Дори доста често мембърите си  намираха снимките в неговия профил. Най-често Сухо, защото той не се караше много на Тао. Пък и в Weibo можеше да наблюдава китайските им фенове без те дори да подозират и дори им четеше фиковете. Някой бяха доста интересни и определено заслужаваха да излязат на бял свят, но за съжаление малко хора ги четяха (предимно китайските Екзотици).
Tao.
Tao.
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Cheng Xiao Нед Авг 11, 2013 8:29 pm

Джуниел гледаше снимката. Като никой път не беше усмихната. Причината? Разликата във височините беше просто поразителна! Тя със своите едвам-едвам 163 и той с неговите 183 бяха просто невероятни. Но пък за сметка на това бяха кьотави.
- Много добре се получи тази снимка. Да я кача ли в Weibo? Какво мислиш?
Mr. Weibo фийлз не засъсняха. Ах, твойта кожа!
- И аз мисля, че се получи добре. Не се харесвам често на снимки, но тук съм изляза като хората. И да, качи я във weibo. И аз ще я кача в моя профил. И в туитър ще я кача - пак започна да бълва по три думи в секунда.
Това нейното си беше просто талант. В гимназията учителите я наричаха "гюле от думи", "водопад от думи" или "вулкан от изригващи през секунда думи".
На снимките не се харесваше заради очите си. Винаги биеше прекалено много и се открояваше. За това молеше или да изтрият снимката, или да я замъглят. Надяваше се Хуанг да не я подиграва на ум. Не тя беше виновна за разместените си очи.
Чой изпрати снимката на Тао, след което влезе в туитъра си. Туитна я, а надписа беше: "With EXO-M's maknae Tao ^^ He is so adorable :33". Затвори тази социална мрежа и влезе във weibo. Качи и там снимката със същия текст, само че на китайски.
Размениха си номерата, направиха си още няколко снимки. И тях качиха в социалните мрежи.
По едно време Джуниел погледна часа. Беше станало доста късно и реши да се прибира.
- Аз смятам да тръгвам - каза Джуни.
Тао предложи да я изпрати. Съгласи се. Не можеше да му откаже. Просто не можеше. А и нямаше да бъде учтиво от нейна страна.
Докато излизаха от заведението, шефът се смля да им се извинява за случилото се. Щом свърши, тръгнаха към блока й. Минаха покрай онзи квартал с улицата известна с много изнасилвания и продължиха към нейния. Не след дълго стигнаха до входа, в който живееше. Намираше се в началото на квартала.
- Благодаря - поклони му се тя. - Ам.. може ли..
Не знаеше как точно да го помоли. За това реши в прав текст.
- Може ли да те целуна по бузата? - прехапа притеснено устни.
Незнайно как, получи разрешение. Придърпа го по-близо до себе си и се вдигна на пръсти. Така поне успяваше да стигне до врата му. Наложи се леко да се наведе.
Джун Хи се засили да го целува по бузката, но стана нещо. Джи Тао се извърна и устните им се срещнаха. За втори път днес. Но този път имаше включен и език. Какво се случваше?
Певицата в началото не осъзна какво се случва. Но не и трябваше много време, за да разбере. Тя също включи езика си.
Щом се отделиха, Джун Хи беше по-червена и от кръв.
- Д-довиждане.. - заекна флъфито и се скри набързо във входа.
Cheng Xiao
Cheng Xiao

Писане by Tao. Нед Авг 11, 2013 9:39 pm

- И аз мисля, че се получи добре. Не се харесвам често на снимки, но тук съм изляза като хората. И да, качи я във weibo. И аз ще я кача в моя профил. И в туитър ще я кача - Тао поклати глава в знак на съгласие.
Радваше се, че получи разрешение да я пусне в weibo. Направо му се сгря душицата. Тя му прати снимката и той я изстреля в уейбо без да се замисли. След това си направиха още няколко снимки и повечето от тях отидоха в социалните мрежи.
После си размениха и телефонните номера. Знае ли човек кой ще му потрябва в утрешния ден?
Момичето каза, че трябва да тръгва.
- Да те изпратя до вас? - предложи й пандата. Тя се съгласи.
Двамата излязоха от бара, а на изхода шефът започна да им се извинява, заради случилото се с онази сервитьорка. Джи Тао не можеше да каже, че няма проблем, защото не беше така. Просто му се поклони и излезе. Тао не знаеше от къде минават. Тази част на Сеул му беше супер мътна и за това остави на Джуниел да го води из сокаците. Стигнаха до блока й, който беше в позната за Тао територия.
- Може ли да те целуна по бузата? - попита тя след като му се отблагодари.
- Може .. - отговори й Тао.
Тя го придърпа към себе си и се навдигна на пръсти. Така стигаше до врата му. Той леко се наведе, за да може тя да стигне до бузата му. Обаче в главата на макнето се завъртя друга мисъл. Тя тъкмо да го целуне и той си извъртя главата. Така стана истинска целувка. Джи Тао дори пусна езика си на експедиция. Очакваше да получи някой шамар, но вместо това тя му отвърна. Слагането на естествен грим му се отърва този път.
Щом се отделиха момичето беше станало червено като флага при бурно море.
- Д-довиждане.. - каза му тя и се шмугна във входа.
- Чао. Пак ще се срещнем! - помаха й щастливо Тао и пое по посока на дорма на EXO. Как ли са си прекарали момчетата?
Tao.
Tao.
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Sponsored content

Sponsored content