I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Книжарница "Black Dragon" EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Книжарница "Black Dragon" EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Книжарница "Black Dragon" EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Книжарница "Black Dragon" EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Книжарница "Black Dragon" EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Книжарница "Black Dragon" EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Книжарница "Black Dragon" EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Книжарница "Black Dragon" EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Книжарница "Black Dragon" EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 86 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 86 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Книжарница "Black Dragon"

3 posters

Go down

Книжарница "Black Dragon" Empty Книжарница "Black Dragon"

Писане by Park Luna Чет Дек 19, 2013 8:49 pm

Книжарница "Black Dragon" L
Park Luna
Park Luna
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : CL, Sulli., Zinger~, Minsu, The Cow Milka
Половинка : Ilhoon ;3
Брой мнения : 2362

Върнете се в началото Go down

Книжарница "Black Dragon" Empty Re: Книжарница "Black Dragon"

Писане by -Lullaby- Нед Юни 15, 2014 5:44 pm

Един наглед обикновен ден. Ден, който Емили очакваше дълго, защото напоследък сякаш нямаше почивка. По принцип би трябвало да се радва на това - успехите се постигаха чрез упорита работа. И тя се радваше, просто доста често си страдаше от мързел. Възползва се от почивката си и реши да се разходи нейде по магазините. За разлика от България и малкото и родно градче, тук беше същински Рай с магазини. Харесваха и огромни градове, обожаваше ги. Доста време и отне да свикне с този голям град, но се адаптираше успешно.
Да не повярваш, беше успяла да се отърси от мислите за онзи определен човек, за който си мислеше по принцип. Напоследък не се виждаше много с Розалин, а с момичетата от Neon.M по - често имаха ангажименти по отделно. Изводът от това, че Емили беше доста самотна. Точно заради това мислите и бягаха все към него, а дори нямаше с кого да сподели. Нямаше от кого да поиска съвет и напътствия. А все пак тя не беше особено веща в тази област. Не е имала много връзки, а вината за това беше изцяло в нея. Трудно беше обръщала внимание на момчетата, докато си беше вкъщи, а като пристигна в Сеул беше заета със всичко друго, но не и с това. Имаше малко и от това, че е капризна. Момчетата в малкия град бяха ужасни. Само един бе харесвала дълго време и той още повече и помагаше за това да не обръща много внимание на останалите. А тук...не знаеше дали може да вярва на Джеджунг. Нещата бяха сложни за нея.
Именно заради това в крайна сметка се намери в една книжарница, където съвсем да си прочисти ума. Обичаше книги, а и те доста и бяха помогнали с научаването на корейския. Беше и доста болно място в началото .
Влезе, поздравявайки продавачите и се лепна за романите. Беше си отделила бюджет за няколко книги, отдавна си беше наумила да си купи. Това, което веднага след това и привлече вниманието беше мангата. Лала буквално прелетя разстоянието, делящо я от щандовете с манга. Толкова се вкара във филма с маната на "One Piece", че имаше чувството, че ще я изяде от щастие, че я вижда. Добре че продавачите и останалите 2-3 клиенти на магазина не бяха около нея, за да я видят.
-Lullaby-
-Lullaby-
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : ღIce,Kara♥,Roselynღ
Половинка : ❥Hero Jaejoong
Брой мнения : 100

Писане by Hero Jaejoong Нед Юни 15, 2014 9:43 pm

Дните ми минаваха ту бързо, ту бавно. "Triangle" постигаше успехи, но аз бях доста разсеян. Наближавах вече тридесетте, а продължавах да се държа като малък хлапак, лигльо. Вече изобщо не споменавах Лала пред Ючун. Скарвахме се винаги, когато стане дума за това. Адски ме болеше, че не можех да споделя тревогите си с най -добрия си приятел. Точно от това имах нужда, но не можех дори да разбера какво толкова има той против момичето и против това, че от доста време не съм безчувствен спрямо нея. Та той още като разбра за нея ми отвори една голяма уста и започна да ме напада, че съм бил невнимателен. Да, казаха ни, че не е препоръчително да си намираме партньорки, знам перфектно, че това се отразява зле на кариерите ни. Но можеш ли да се правиш на ударен, когато най - накрая усетиш, че не си безразличен към някой? Най - накрая след толкова време? Та аз съм изкарал едни от най - хубавите си години напълно самичък. И на всичкото отгоре съм един от малкото, вероятно трябва да се гордея със себе си. Ючун е в същото положение, но явно на него това не му пречи. Успява едновременно с това да следи и мен и Джунсу и едновременно с това да ни командва, че не трябва да си намираме гаджета за всеобщото благо. Понякога изобщо не го разбирам, може ли да е толкова безчувствен.
Като оставим него настрана, отношенията ни с Емили бяха доста объркани. Тя знаеше, че аз не съм равнодушен към нея, и аз знаех, че тя не е равнодушна към мен. Преди известно време и звъннах, за да излезем и тя се съгласи. На следващия ден си измисли и ми пробута някакво тъпо извинение. Оттогава никакъв контакт. След като се позамислих, може би наистина заслужавам точно това. Първо и казвам, че я харесвам, давам и всякакви надежди, после на няколко пъти се държа като глупак. Вероятно съм я обърквал и не и е ставало ясно какво искам. Дори все още и аз не знаех какво искам. Едното ми желание бе да се срещна с нея и точно и ясно да и поискам да бъдем официално заедно. А другото....иска ми се отношенията ми с момчетата и мениджърите, както и цялата компания да не се объркват така, само защото съм решил да се обвържа. Иска ми се най - добрият ми приятел да приема нещата както трябва и да не ме съди. Но очевидно нямаше да е толкова лесно, и двете неща не биха могли да се осъществят заедно.
След бързо уреждане на някакви дела в компанията в Сеул, тръгнах да се прибирам, за да си събера багажа и да замина за кратко в Япония. Отново имахме доста проекти и участия там. Имах доста време, тъкмо да мога и да си почина преди пътя. Но имах и нужда от малко свеж въздух, затова реших да се прибера пеша. Минавах през центъра, леко така замаскиран, защото феновете не си поплюват. Спрях се до една книжарница и запалих цигара. Напълно случайно погледнах през витрината и точно тях видях как Лала тича в книжарницата към някакви щандове с манга. Извадих цигарата от устата си и я хвърлих със замах на земята, както беше почти цяла. Стъпих отгоре и, за да изгасне и веднага нахлух в книжарницата. Е сега няма да ми избягаш. Тъкмо смятах да я изненадам и да не забележи, че съм там, когато продавачките ме видяха на влизане и се развиках. Стиснах зъби и ги помолих да са по - тихи, тя не можеше да ме види, но сигурно можеше да чуе. Дадох им набързо автографи и тръгнах по посока на момичето, но тя не беше на мястото, където я видях първоначално. Започнах да обикалям около полиците с книги, няма да и позволя да се измъкне!
Hero Jaejoong
Hero Jaejoong
AVEX Ent.
AVEX Ent.

БФФ : Micky Yoochun
Половинка : -Lullaby-
Брой мнения : 194

Писане by -Lullaby- Пон Юни 23, 2014 5:12 pm

Момичето извади портфейл от мешката и се зае да брои пари. Беше гледала излезлите досега арки на "One Piece" няколко пъти, и поне веднъж бе чела много чаптъри от мангата, качени в интернет. Но тази нейна привързаност към това аниме/манга я караше да започне да колекционира и мангата. Имаше си фигурки, оставаше и манга и може би оригинални дискове с анимето. Тя не беше от тези, които пръскат пари свързани с подобни хобита, но Уан Пийс промени това изцяло. Търсеше внимателно чаптъри на английски, като че ли предпочиташе да я чете на този език, след като има, радваше им се, фенгърлстваше, когато чу дандания от там, където бяха продавачките.
Може би така и се стори, но сякаш някоя от тях назова името на Хиро, което беше невъзможно. Да дойде точно в нейната книжарница и то по това време на деня. По принцип се предполага, че е по зает и от нея, и нямаше информация той да е голям приятел на книгите. Все пак проточи врат, и замръзна. Да, той беше там. Тя отново се скри зад рафта с книги. Ама какво правеше той тук? Точно сега и се искаше да избегне евентуална среща между тях, защото в последния момент беше отменила срещата им. Да, беше си измислила глупаво оправдание, защото е страхливка. И точно в момента отново беше страхливка, защото нямаше да може отново да си измисля тъпи оправдания и да лъже. Именно заради това тръгна надясно и започна да се крие зад рафтовете с книги. Поне книжарницата не беше толкова малка. Колко забавно. Да си играят на криеница. Не че беше това целта и. Просто не знаеше какво да направи, за да се измъкне. Продължаваше да се държи като малко дете, а хората наоколо я зяпаха неразбиращо. Беше успяла да проследи фигурата на мъжът, измежду рафтовете с книги, като се стараеше да стои далеч от него, докато не си тръгне. Докато беше се съсредоточила в това си занимание, без да иска събори една книга. Клекна, вдигна я и я остави на старото и място, след което изцъкли очи. Него го нямаше, беше го изгубила от поглед. Все още държеше две манга книжки, притиснати към гърдите и. Тръгна бавно надясно в опитите си да намери Джеджунг с поглед, но вместо това се оказа лице в лице с него. Бузите и мигновено пламнаха. Тя не се изчервяваше лесно, защото пигмента на кожата и не беше от най - белите, но пък доста често бузите и пареха.
- Хеей...-каза нежно, и с усмивка, опитвайки се да не изглежда изненадана. Беше я втасала, защото той вероятно я е бил видял. Пред него все правеше нещо глупаво.
-Lullaby-
-Lullaby-
YG Ent.
YG Ent.

Писане by Hero Jaejoong Съб Авг 16, 2014 4:53 pm

Не преследвам често жени по какъвто и да било начин. Но когато го правя, те не могат да избягат.
Честно казано въобще не ми беше до такива игрички, имахме доста сериозни неща да изясняваме, но засега ще и играя по свирката. След 2-3 минутки на обикаляне измежду витрините, накрая тя направи грешка и успях да я спипам. Веднага прикри изненадата си и се опита да ми се направи на невинна. Първите няколко секунди я гледах безизразно, но след това се поддадох на този гаден, измамен, женски чар и се усмихнах също. Мразя се в такива моменти.
- Здравей. - казах с нормални си тон. Искаше ми се да я прегърна, но щях да се сдържа. Вече бях започнал да се съмнявам дали изпитва нещо към мен, макар да виждах притеснението и.
Е, ако не изпитваш нищо, аз ще те накарам. Усмихнах се на себе си.
- Как си, Емили? - попитах привидно спокойно, но имаше малко ирония в гласа ми също. Предполагам не бях свикнал жените, които харесвам да бягат от мен. Беше нещо ново. Аз дори скоро не съм изпитвал нищо към никоя. Протегнах ръка и издърпах едната манга, която беше стиснала здраво.
- One Piece? Това а доста стари чаптъри. На тях ли си още? - попитах и повдигнах вежда. Исках да се махнем от тук и да идем някъде да поговорим.
- Нека ги взема за теб . - измъкнах и другата от ръцете и и тръгнах с бързи крачки към продавачките, без да обръщам внимание на момичето, само и изстрелях набързо.
- След това отиваме някъде другаде, за да поговорим. Дължиш ми го! - игнорирах я отново и платих нужното на леко стреснатата продавачка. Благодарих и и се усмихнах, след което подадох мангата на Лала и я повлякох за ръката навън. Пред книжарницата щяхме да решим къде да идем. Спрях се малко настрани от входа и и казах:
- Казвай къде искаш да идем? - вероятно не бях от най - милите, но не исках да и позволявам да ми увърта или да ме разиграва.
Hero Jaejoong
Hero Jaejoong
AVEX Ent.
AVEX Ent.

БФФ : Micky Yoochun
Половинка : -Lullaby-
Брой мнения : 194

Писане by -Lullaby- Сря Окт 29, 2014 10:08 pm

Държанието му малко я стресна. Преди беше някак по...мил. Може би наистина не трябваше да се крие от него и да го избягва. Искаше и се да си разбие главата някъде, винаги объркваше нещата по някакъв нелеп начин. Просто нямаше сили за този техен велик разговор, който проточваха от седмици. Тя не беше свикнала да води подобни разговори на такива теми. При това с един от най - желаните мъже на Корея! Като се замислеше и идеше сама да си завижда, но с това идваха отрицателни неща и отговорности. И дори не знаеше какво иска. Харесваше и, че в крайна сметка го вижда, но и не беше сигурна как да се държи с него и какво да говори.
Усмихна се, когато и той я поздрави.
-Ами добре съм, ти как си?- опита се да звучи и тя нормално. Боже, сигурно е бесен. Но какво толкова лошо беше направила? Джеджунг издърпа грубо една манга книжка от силната и заради притеснението прегръдка.
- Не, чела съм ги и преди...-успя да измънка, преди той да изтръгне и другата и да хукне към касите. Тя веднага се ококори след него и преди да се усети тръгна по петите му.
- Ъ...не, няма нужда, аз....- но новият и мъж мечта така и не и обръщаше внимание. Знаеше, че точно той едва ли ще забележи липсата на парите, които струваха двете манга книжки, но все пак и беше неудобно. Достатъчно и бе гузно, че той сега се държеше малко иронично и студено . Оставена без право на мнение, тя послушно стоеше и го чакаше да приключи на касата. Малко след това той и пробута мангата, след което я хвана грубо за ръката и я извлече навън.
Развинтената и фантазия започна да съставя сюжети как милият досега Хиро е бил просто прикритие или актьорска игра, а този е истинският. Можеше дори да е някой изверг,който обича да тормози момичета. Не и беше дадено много време за размисъл, защото вече бяха отпред и той я питаше къде иска да отидат. Все още беше увил ръката си болезнено около китката и и я гледаше.
- Предполагам ти познаваш Сеул по - добре от мен...- успя да каже с усилие и да погледне в друга посока. Любимият и номер с опознаването на града. Винаги работеше безотказно, макар тя да не беше чак толкова нова в града. Просто не и се говореше. Сдухваше се и се стряскаше от лошите момчета. Сега Хиро се държеше като такъв, а онзи лаф, че момичетата обичат лоши момчета явно не е истина. Нея я притесняваха и плашеха. Точно затова сега я мъчеше да обели и дума. Ама кога успя да стане такъв?
- Може ли....- не се доизказа, но отправи поглед към пръстите му, които все още стояха на китката и.
-Lullaby-
-Lullaby-
YG Ent.
YG Ent.

Писане by Sponsored content

Sponsored content