I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Lee Byung Hun and Ravi's home EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Lee Byung Hun and Ravi's home EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Lee Byung Hun and Ravi's home EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Lee Byung Hun and Ravi's home EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Lee Byung Hun and Ravi's home EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Lee Byung Hun and Ravi's home EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Lee Byung Hun and Ravi's home EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Lee Byung Hun and Ravi's home EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Lee Byung Hun and Ravi's home EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 80 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 80 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Lee Byung Hun and Ravi's home

2 posters

Go down

Lee Byung Hun and Ravi's home Empty Lee Byung Hun and Ravi's home

Писане by Loki. Чет Сеп 05, 2013 10:00 pm

Lee Byung Hun and Ravi's home 61150511

Lee Byung Hun and Ravi's home 222011_221351964557834_515270_n

Lee Byung Hun and Ravi's home 229031_221351977891166_7023331_n

Lee Byung Hun and Ravi's home 225261_221351987891165_1267397_n

Lee Byung Hun and Ravi's home 221971_221351997891164_5184905_n

Lee Byung Hun and Ravi's home 227451_221352004557830_1265923_n

Lee Byung Hun and Ravi's home 222821_221352014557829_5159380_n

Lee Byung Hun and Ravi's home 225871_221352054557825_7796399_n

Lee Byung Hun and Ravi's home 226521_221352047891159_763600_n

Lee Byung Hun and Ravi's home 229086_221352037891160_8354130_n

Последната промяна е направена от Lee Byung Hun на Съб Фев 08, 2014 1:08 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Loki.
Loki.
FNC Ent.
FNC Ent.

БФФ : fuck
Половинка : some sluts
Брой мнения : 59

Върнете се в началото Go down

Lee Byung Hun and Ravi's home Empty Re: Lee Byung Hun and Ravi's home

Писане by Ravi. Нед Окт 27, 2013 3:57 am

Рави се излежаваше на мекото си легло и не мислеше за евентуална възможност да се излюпи и да прави нещо по-полезно от излежаването. Въртеше се в леглото си и си мъркаше леко. Момчето определено тези дни не беше особено добре с главният. Дали беше от рязката смяна на времето или просто го друса нещо. Не, че е надрусан. Той по рождение си беше луд.
Най-накрая корема му го накара да стане като започна да му пее ариите на Бетховен.
Замъкна се до кухнята и започна да опустошава хладилника на своя хьонг. Най-вероятно като се върнеше щеше да го убие и след това да го прати до магазина.
След като най-безцеремонно опустоши всичко в кухнята, което ставаше за ядене Рави се запъти към всекидневната да си гледа телевизия. Тъкмо да включи ТВ-то и се позвъни на вратата.
- Кой ли може да е? Едва ли търсят мен.
Рави отиде и отвори. Като видя хубавото момиче срещу себе си се ухили.
- Мога ли да ви помогна с нещо?
Ravi.
Ravi.
Jellyfish Ent.
Jellyfish Ent.

БФФ : Junhyung.; Hyorin.; Hyuk; HongBin; YoungJae.; Tae Joon; I.M; Minhyuk~
Половинка : .
Брой мнения : 120

http://dream-high.bulgarianforum.net

Писане by Гост Пон Окт 28, 2013 5:22 pm

Не беше виждала брат си от цели два месеца, заради подготовката за албума и след това промоциите. Дори не се бяха чували по телефона много често. Въпреки, че промотирането на албума все още не беше свършило, тя намери време, сутринта когато нямаха къде да ходят, да види брат си.Единственото време, което успя да изнамери от натоварения `и график, който нямаше да свърши скоро, защото се подготвяха отново за нова песен. Това много я изтощаваше и спокойно можеше да си почине през свободното време, но брат `и много `и липсваше и затова беше твърдо решила да отиде да го види или по-скоро да го изненада. Беше сигурна, че ще се зарадва. 
Стана рано сутринта. Понеже виеше сама от известно време все още не беше свикнала навсякъде да е тихо. Макар `и да не си го признаваше, много `и липсваше това да събужда другите рано сутрин, за да отидат на първото място от графика или да бъде събуждана от някой от членовете на групата `и. Липсваше `и това да прави закуска на всички и шумът рано сутрин, който се носеше из целия апартамент. Сега тези неща ги нямаше в нейния апартамент и тя все още не беше свикнала. Поради тази причина, когато стана сутринта си пусна музика, за да има някакъв шум. Изяде си собственоръчно направената закуска и отиде да си вземе бърз душ, след което се облече и излезе. Навън я чакаше една от служебните коли, за която беше помолила мениджъра. Влезе в колата, любезно поздрави шофьора и отпътуваха към къщата на брат `и, без тя да си има и най-малката представа, че той не е там...
Пристигнаха и Кюри слезе от колата. Отпрати шофьора, защото нямаше смисъл да я чака и се обърна към огромната къща. Все още не разбираше причината, защо живее в толкова голяма къща сам.. или поне тя си мислеше, че е сам.. Отиде до входната врата и натисна звънеца. Много скоро вратата се отвори и пред нея се появи едно момче.
 - Мога ли да ви помогна с нещо? - попита той.
Тя се усмихна.
 - Да, Бюн Хун оппа тук ли е? - попита тя.
Макар да не знаеше какво прави това момче в къщата на брат `и, на нея `и се стори доста познат.

Гост
Гост

Писане by Ravi. Вто Окт 29, 2013 11:47 pm

Рави огледа момичето, но без да натрапва погледа си върху нея. Просто момичето му се видя доста интересно, пък и беше доста хубава. Такова красиво момиче му беше доста интересно какво търси при тях.
- Оппа? Хъм. Предполагам сте роднини, защото той не ми е казвал да си има приятелка.
Рави се замисли какво да й отговори, но накрая реши да я покани в къщата.
- Защо не влезеш? Хьонг го няма и не знам кога ще дойде. Ако искаш го почакай. Чувствай се като у дома си.
Щом момичето влезе Рави затвори вратата като кавалер и се почеса зад врата от притеснение.
- Ами... Такова... Ами, искаш ли нещо за пиене?
Ravi.
Ravi.
Jellyfish Ent.
Jellyfish Ent.

Писане by Гост Пет Ное 01, 2013 8:50 pm

Забеляза за момчето пред нея оглеждаше, но реши да не обърна особено внимание на това. Доста често `и се случваше, че се беше научила да не забелязва.. Истината беше, че нямаше как тя да не го огледа тайничко. Беше ` и доста познат, въпреки че все още не можеше да се сети от къде и беше привлекателен, което не можеше да не отбележи. 
 - Оппа? Хъм. Предполагам сте роднини, защото той не ми е казвал да си има приятелка.
Явно трябваше да са близки, за да му споделя такива неща. Брат `и никога не `и беше споменавала за момчета в къщата му, затова не знаеше какво прави то там. Не се тревожеше много, защото знаеше, че ще разбере скоро така или иначе.
 - Защо не влезеш? Хьонг го няма и не знам кога ще дойде. Ако искаш го почакай. Чувствай се като у дома си.

След като я покани, тя просто влезе без да каже нищо. Беше идвала доста пъти в тази къща и беше естествено да се чувства като у дома си. Харесваше къщата и `и беше уютно, въпреки големината `и. По принцип харесваше по-малките местенца за живеене, но понеже това беше дом,в който живееше много скъп за нея човек, не `и пречеше да се чувства уютно и удобно в нея.
Момчето, на което все още не знаеше името, я попита дали иска нещо за пиене. Тя се усмихна.

- Не се притеснявай, `и сама мога да си сипя. - каза тя. - Знам къде е кухнята.
Не искаше да го обиди с думите си и не искаше да прозвучат рязко, но беше свикнала да си прави всичко сама, когато идваше при брат си.. Понечи да отиде в кухнята, когато се сети, че не се бе представила. 

- Ох къде ми е умът... - промърмори тя. - Аз съм сестрата на Бюн Хун оппа, Кюри, приятно ми е.
Поклони се и отново се усмихна...

Гост
Гост

Писане by Ravi. Пет Ное 01, 2013 9:16 pm

- Сестра? Така е по-добре. Помислих, че си някоя преследваща го фенка обсебена от идеята да бъде твой.
Засмя се леко.
- Всъщност се шегувам. Аз съм Рави. Това не е истинското ми име, а псевдонима ми, но ми харесва да ми казват така и за това така се представям. Май е време да млъкна?
Остави момичето да влезе и отиде на дивана пред телевизора. Беше се загледал в предаването, което излъчваха по телевизията и дори не забеляза, че момичето беше седнала до него и му говореше.
- Я повтори, че нищо не чух.
Ravi.
Ravi.
Jellyfish Ent.
Jellyfish Ent.

Писане by Гост Пет Ное 01, 2013 10:57 pm

Кюри грешеше като си мислеше, че Бюн Хун и това момче са близки, щом не му бе казал, че има сестра. А и може би не му бе казал, поради причината поради която не казваха на всеки срещнат. Ако всички узнаеха щеше да стане голяма шумотевица около тях и щяха постоянно да им досаждат с въпроси. Поради тази причина много малко хора знаеха.
Момичето не се и съмняваше, че брат `и има полудели фенки, които искат да са с него, макар той вече да е на възраст за женене. Не ги разбираше, тя не беше момче и нямаше такива фенове. Е, имаше фенове, които стояха постоянно пред апартамента `и и искаха постоянно да са с нея, но не чак такива, каквито  сигурно имаше брат `и...
 - Всъщност се шегувам. Аз съм Рави. Това не е истинското ми име, а псевдонима ми, но ми харесва да ми казват така и за това така се представям. Май е време да млъкна?
Кюри се засмя. Беше сладък като започваше да говори много..И най-накрая се сети от къде го познава. Когато си каза името се сети, че той е част от групата VIXX, която тя харесваше. Често слушаше песните им.. Не знаеше дали той знае от коя група е, но не мислеше да му казва, ако искаше да знае, щеше да се сети сам.
Той отиде в хола, а тя в кухнята, за да си сипе чаша вода. Треньорът `и `и беше забранил да пие сокове и газирани напитки, затова пиеше само вода, чай, кафе и прясно изцедени сокове. Взе чашата с вода и отиде при него. Остави чашата на масичката пред дивана и седна до него.
 - Ти откога живееш с Бюн оппа? - попита го тя.
Той я погледна видимо не чул какво му се говори.
 - Я повтори, че нищо не чух.
Тя го удари леко по рамото. Не `и хареса, че `и говори така свободно. По принцип не задължаваше по-малките да `и говорят уважително, но в неговия случай едно "нуна" стигаше. Все пак беше с по-голяма от него.
 - Трябва да слушаш, когато някой ти говори.

Гост
Гост

Писане by Ravi. Нед Ное 03, 2013 12:29 pm

- Ауч. Извинявай, но се разсеях от филма.
Ухили й се тъпо и насочи вниманието си към нея.
- Та какво казваше? Откога живея с брат ти? Ами...
Замисли се малко.
- От скоро. Два месеца някъде.
Започна да се почесва зад врата и да се чуди какво да каже.
- Между другото съм те виждал по телевизията. Ти си от групата T-ARA, нали? Новият ви албум е убиец. Харесвам песните ви. Не знам дали се досети кой съм аз, но все пак да се представя като рапъра на VIXX. Не може да не си чувала за нас, защото аз постоянно слушам за вас. Досаждам ли с непрестанното си говорене?
Ravi.
Ravi.
Jellyfish Ent.
Jellyfish Ent.

Писане by Гост Нед Ное 03, 2013 5:18 pm

- Ауч. Извинявай, но се разсеях от филма. 
Ухили `и се и най-накрая насочи вниманието си към нея. Погледна към телевизора. Не разбираше какво му беше интересното на филма. Филм като филм. Мислеше да му направи още някоя забележка за държанието му, но реши да не се кара с момчето. Все пак тъкмо се беше запознала с него. На пръв поглед Кюри изглеждаше недосегаема за другите и със сложен характер, но когато човек я опознаеше, разбираше, че е мила, добра, грижовна и лидер, на който можеш да се довериш.
Причината, поради която се беше почувствала засегната от това, че не `и обръща внимание бе, това че тя по не знайна за нея причина искаше да обръща внимание само на нея и да го опознае по-добре.
 - Та какво казваше? Откога живея с брат си? Ами...

Значи все пак беше чул нещо.
 - От скоро. Два месеца някъде.

Момичето не можеше да повярва, че брат `и не `и е споменал това. Двамата всичко си казваха и `и се стори странно, че не `и казал, че при него живее момче вече от два месеца. Да, беше вярно, че не се бяха чували през тези два месеца, но все пак мислеше, че щеше да е добра да я беше информирал.
 - Между другото съм те виждал по телевизията. Ти си от групата T-ara, нали? Новият ви албум е убиец. Харесвам песните ви. Не знам дали се досети кой съм, но все пак да се представя като рапърът на VIXX. Не може да не си чувала за нас, защото аз постоянно слушам за вас. Досаждам ли с непрестанното си говорене?
Джи Хюн се подсмихна.
 - Радвам се че харесваш песните ни. - каза тя. - Ето че си имаме още един фен...И да, знам от коя група си. Чувала съм много за вас, естествено и харесвам песните ви. 

Честно казано той `и беше любимецът от групата му. Сега, когато стоеше до не и не спираше да говори, беше сладък, въпреки че имиджа му не беше такъв. Но нямаше да му го каже.
 - Не, не ми досаждаш. - отговори тя и се усмихна. - Та... какво гледаше, че не ми обръщаше внимание?

Гост
Гост

Писане by Ravi. Пон Ное 04, 2013 2:54 am

Почеша се притеснено зад врата и прехапа устни.
- Ами всъщност не знам. Опитвам се да разбера, но ти ме разсейваш и явно няма да разбера.
Рави взе дистанционното и изключи телевизора.
- Ето, изключих го. Сега съм изцяло твой.
Започна да се взира в момичето и се засмя.
- Ха, на живо си по-хубава.
След това по незнайни причини на природата Рави се приближи към нея, придърпа я към себе си и я целуна.
- Така май е по-добре. Харесвам те, а ти мен?
Ravi.
Ravi.
Jellyfish Ent.
Jellyfish Ent.

Писане by Гост Чет Ное 07, 2013 6:30 pm

Видимо той беше много притеснен.
 - Ами всъщност не знам. Опитвам се да разбера, но ти ме разсейваш и явно няма да разбера.

Ако наистина искаше да гледа филма по телевизията щеше да намери много начини, но явно не искаше. Беше `и чудно какво всъщност иска. Понякога беше доста недосетлива, което беше една лоша черта в нейния характер. Изиграваше `и лоша игра особено в работата `и.. Много от нейните приятели винаги се шегуваха с това и даже подиграваха понякога. Но тя си беше такава, не можеше да се промени. 
Той започна да се взира в нея и се засмя. Това `и се стори странно.
 - Ето, изключих го. Сега съм изцяло твой.
Това я трогна. Досега никой не се беше държал така. Но тя не искаше това, не `и пречеше толкова много, че не `и обръща само внимание на нея.. Не знаеше какво да каже, затова просто се усмихна.
 - Ха, на живо си по-хубава. - каза той.
 - Мерси.
Честно казано харесваше да `и правят комплименти и беше свикнала. Но нещото, което той направи, на това вече не беше свикнала.. Рави се приближи към нея, придърпа я и я целуна. Тя се изненада и просто стоя като закована. След като се отдръпна, тя вече можеше да издиша въздуха, който беше задържала.
 - Така май е по-добре. Харесвам те, а ти мен?

Настина не очакваше нищо от това. Да, смяташе го за готин и го харесваше като човек, но не и в този смисъл.
 - Аз... съжалявам...
Стана от дивана и забързано тръгна към вратата. Винаги като имаше такъв проблем, тя винаги бягаше от него...

Гост
Гост

Писане by Ravi. Съб Фев 08, 2014 4:34 am

Чувстваше се ужасно. Тялото го болеше, виеше му се свят, но това беше най-малкият му проблем. Нещо друго го болеше много повече. Имаше чувството, че сърцето му се е свило на топка и с ярост бумка в гърдите му. Сигурно и то искаше да го наругае, че бе такъв идиот и наговори такива глупости на Че Йон.
Лежеше на дивана и прехвърляше каналите на телевизора без да се спира на никоя конкретно. Беше се така отнесъл, че дори не чу кога външната врата се отвори и някой влезе вътре.
Ravi.
Ravi.
Jellyfish Ent.
Jellyfish Ent.

Писане by Loki. Съб Фев 08, 2014 1:08 pm

Поредният скучен работен ден. Отново И се представяше отлично на снимките за новия си филм, но да прави едно и също всеки ден вече не му бе толкова забавно. Вярно, обичаше работата си, но разнообразието бе хубаво нещо. Поне историята на филма му бе интересна. А пък и какво по - хубаво от това да работиш това, което обичаш? Така хем практикуваш любимото ти нещо, хем си изкарваш прехраната, а и радваш хората, които харесват това, което правиш.
Когато обявиха, че работното му време вече е свършило, той въздъхна уморено, просна се на едно канапе за малка почивка и се загледа в тавана. Можеше да заспи всеки момент.
След около петнадесетминутна почивка, отиде до машината за вода и си наля една чаша, отпивайки голяма глътка.
Веднага след това каза довиждане на колегите си, слезе по стълбите и напусна сградата. Качи се в колата си, поемайки към вкъщи.
След не много време вече си бе у дома. Завари съквартиранта си, който гледаше телевизия. Не изглеждаше кой знае колко добре. Явно бе станало нещо. Той бе го информирал, че ще излиза, но мислеше, че ще е сам. Нямаше намерение да му се меси, но все пак ако бе нещо важно, би му помогнал.
- Здравей. - каза мило и му се усмихна, настанявайки се до него. - Не ми изглеждаш добре.. нещо случило ли се е? Знаеш, че винаги можеш да ми споделиш..
Loki.
Loki.
FNC Ent.
FNC Ent.

Писане by Ravi. Съб Фев 08, 2014 9:41 pm

- Хьонг, ти се прибра?! Как мина деня ти?
Отклони въпроси те му за състоянието си. Помълча малко и се замисли. Той бе по-голям от него и се предполагаше, че има повече опит от него с жените. Престраши се и го попита.
- Хьонг, имам проблем с момиче. Харесвам я, но тя си има друг. Казах й, че я харесвам, но след това като най-големият страхливец избягах.. Не знам какво да правя и ще се побъркам. Между другото аз имах връзка с нея преди време.
Ravi.
Ravi.
Jellyfish Ent.
Jellyfish Ent.

Писане by Loki. Нед Фев 09, 2014 12:53 pm

- Хьонг, ти се прибра? Как мина денят ти?
Очевидно беше, че момчето не искаше да говори за станалото. Бьонг Хун просто се усмихна тъжно.
- Хьонг, имам проблем с момиче. Харесвам я, но тя си има друг. Казах и, че я харесвам, но след това като най - големият страхливец избягах.. не знам какво да правя и ще се побъркам. Между другото, аз имах връзка с нея преди време.
Познат проблем. Актьорът слушаше внимателно разказа.
В главата му изникна факта, че рождения му ден наближава, ако не се лъжеше естествено. Побърза да му каже:
- Рожденият ти ден е след шест дни, нали така? - момчето просто кимна. - Предполагам, че ако я е грижа за теб ще те потърси, за да ти честити..
Не знаеше за кое момиче точно става въпрос. Можеше и да попита, защото бе важно с какъв човек си имаше работа.
- А.. извинявай, че те питам, но коя е?.. Ако искаш разкажи подробно какво е станало, ще се опитам да помогна.. попадал съм в подобна ситуация когато бях на твоята възраст..
Чувстваше се като някакъв нахалник. Може би наистина беше такъв, но Бьонг Хун никога не би разпитвал някого за такова нещо просто за да поклюкарства.
Loki.
Loki.
FNC Ent.
FNC Ent.

Писане by Ravi. Сря Мар 05, 2014 11:29 pm

- Казва се Че Йон. Тя е толкова нежна и добра, красива и умна. Тя ми спаси живота след като спасих нейния, което май й стана навик. Хьонг, обичам я и дори не знам защо се разделихме.
Рави за малко да се разплаче, но се държа мъжки и не позволи на сълзите да се появят.
Ravi.
Ravi.
Jellyfish Ent.
Jellyfish Ent.

Писане by Sponsored content

Sponsored content