I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Home, sweet home. But I prefer cheescake. EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Home, sweet home. But I prefer cheescake. EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Home, sweet home. But I prefer cheescake. EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Home, sweet home. But I prefer cheescake. EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Home, sweet home. But I prefer cheescake. EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Home, sweet home. But I prefer cheescake. EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Home, sweet home. But I prefer cheescake. EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Home, sweet home. But I prefer cheescake. EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Home, sweet home. But I prefer cheescake. EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 79 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 79 Гости :: 1 Bot

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Home, sweet home. But I prefer cheescake.

2 posters

Go down

Home, sweet home. But I prefer cheescake. Empty Home, sweet home. But I prefer cheescake.

Писане by Jessica. Пон Авг 11, 2014 3:20 pm

Home, sweet home. But I prefer cheescake. Tumblr_lpgpb1jxmi1qcqdxdo1_500

Spoiler:
Jessica.
Jessica.
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Kwon Yuri, U-know Yunho
Половинка : Nothing can be more wonderful than that feel - Heechul ❤
Брой мнения : 173

Върнете се в началото Go down

Home, sweet home. But I prefer cheescake. Empty Re: Home, sweet home. But I prefer cheescake.

Писане by ➳Ashley Вто Авг 12, 2014 2:29 pm

Писмо в пощенската кутия. Червен плик, червена хартия, запечатано със старовремски печат, на който е изписано "Ashley C."  и ухаещо на "Chance" от Chanel.

Скъпа Джесика,
Не мога да повярвам, че стигнах до там, че да ти пиша писмо. Каквото и да става, моля те, поне го прочети до края. Трябваше ми много смелост, за да се реша да го напиша.
Вече си се досетила, че не изпитвам обикновени фенски чувства към теб. Аз също отдавна знам това. Не мога да прикрия срама си. Не бих го издала и на теб, но вече не мога да си трая. Знам, че любовта ми е обречена. Ти вече обичаш, и някой те обича. Още повече - щастлива си. Повярвай ми, не желая да разваля щастието ти. Изпитвам нужди да бъда грешна и коварна, сърцето ми е човешко, а не на светица - то таи омраза към другите, които те обичат. А разумът ми.....търси утеха в това, че никой не е подходящ за теб. Прости на този замъглен разум! Прости на това объркано сърце... Човек съм и не мога да властвам над тях.
Това е то.....обичам те. Аз знам, клела съм се в обич и преди....може да ти прозвучи неправдоподобно. Но поне ме разбери - загнездила си се в душата ми дълбоко. Напоследък нощите ми са дълги. Макар и летни, те са студени за мен. Чувствам се като самотен моряк, навътре в морето. Правя това, което обичам......но там, нейде на брега...моята любов не ме чака да се върна.
*виждат се две капки, вероятно от сълзи*
В началото си мислех, че си просто идол. Една звезда, толкова сияйна и далечна, на която всяко момиче, търсещо слава би подражавало. Мислех си, че те харесвам като по -старша, спрямо средите, в които работим. Казах си: "Ще и подражавам. Тя не е обикновена". Само че подражанието не ми се получи, вместо това се плених от светлината ти и започнах да кръжа прекалено близо. Досега само се опарвах, но е крайно време да изгоря.
Вероятно съм посмешище в твоите очи. Аз не съм мъж. Нямам широки рамене, нямам здрави ръце, които да те защитават от чернотата на света. Мога само да драскам с нокти, което не е достатъчно за теб. Много мъже се кланят пред красотата ти, скъпа Джесика...Та какво съм аз, едно слабо момиче, в сравнение с тях?
Но...ще бъда винаги на линия за теб. Ако имаш нужда от нещо - ще бъда до теб, без да искам каквото и да било в замяна. Дори само за приятелството ти бих се изправила срещу Дявола.
Не смятам да те занимавам повече. Отсега нататък се оставям на твоята воля. Мрази ме, презирай ме, ненавиждай ме, ако искаш. Хули ме пред всички или ме удряй с камъни...ще приема всякакво отношение от теб. За мен ще е голяма радост, ако си прочела това до край. Все още ме е страх да го пусна в пощата ти...но ще се справя.

Искрено твоя, Ashley Choi, xoxo
12.08.2014

➳Ashley
➳Ashley
Loen Ent.
Loen Ent.

БФФ : ...
Половинка : ♥ Trafalgar Law ♥
Брой мнения : 51

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics