Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Xiumin's phone
+11
Chen.
SuHo.
Kwon Yuri
Hwasa
Kai.
Kris.
Hyosung
~LoLita
Lay
Hyeri
Xiumin
15 posters
Страница 1 от 3
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Xiumin- SM Ent.
- БФФ : J-Da., N
Половинка : ~LoLita <3
Брой мнения : 159
Re: Xiumin's phone
SMS
Айгуууу,Мин Сок.Благодаря ти (hug)Ей сега пък любов.Не благодаря. rofl .Ох ,аз почти стигнах до нашите.Дано не са заспали... .-. Омо,подарък ли каза?Нямам търпение.Само да не са някои бабешки килоти ,че ще умра. т.т Остарявам!
Айгуууу,Мин Сок.Благодаря ти (hug)Ей сега пък любов.Не благодаря. rofl .Ох ,аз почти стигнах до нашите.Дано не са заспали... .-. Омо,подарък ли каза?Нямам търпение.Само да не са някои бабешки килоти ,че ще умра. т.т Остарявам!
Hyeri- Loen Ent.
- БФФ : D.O and Jack.
Половинка : mmm someone :3
Брой мнения : 320
SMS
......O-O ...Брат,искара ми ангелите!!Айшшш!Любовта е нещото което въобще не ми се отдава и ми е голяма слабост.Не ми се говори.Иначе нашите са добре,зарадваха ми се.Аппа,каза да му се обадиш!Пък баба да не ти казвам колко е изкукала жената..-.-
......O-O ...Брат,искара ми ангелите!!Айшшш!Любовта е нещото което въобще не ми се отдава и ми е голяма слабост.Не ми се говори.Иначе нашите са добре,зарадваха ми се.Аппа,каза да му се обадиш!Пък баба да не ти казвам колко е изкукала жената..-.-
Hyeri- Loen Ent.
- БФФ : D.O and Jack.
Половинка : mmm someone :3
Брой мнения : 320
SMS
谢谢 ,谢谢 <3 заслужавам го ми!;d Су О се прави!!
谢谢 ,谢谢 <3 заслужавам го ми!;d Су О се прави!!
Lay- SM Ent.
- БФФ : EXO ^_^
Половинка : -
Брой мнения : 122
Отговор на обаждане:
Здравей. *започва развълнувано* Да, да помня те, разбира се! ОМО, благодаря ти, че си се сетил. Весела коледа и на теб! Ами...ще опитам. Тогава да не искаш да ми правиш компания? *мълчи*
Опа, съжалявам, шегувах се...*неловко*
Здравей. *започва развълнувано* Да, да помня те, разбира се! ОМО, благодаря ти, че си се сетил. Весела коледа и на теб! Ами...ще опитам. Тогава да не искаш да ми правиш компания? *мълчи*
Опа, съжалявам, шегувах се...*неловко*
~LoLita- SM Ent.
- БФФ : Няма
Половинка : Xiumin❤
Брой мнения : 91
Много си мил, благодаря! *усмихва се*
Ами знам и доста по - приятни места. добре де, не ги знам, но мога да открия. След всичко, което се случи онази вечер едва ли искаш да се подложиш на втора среща на живо с мен *смее се*
Ами знам и доста по - приятни места. добре де, не ги знам, но мога да открия. След всичко, което се случи онази вечер едва ли искаш да се подложиш на втора среща на живо с мен *смее се*
~LoLita- SM Ent.
НАИСТИНА ЛИ? *казва го доста по - силно*
Ъъ....д-д-даа... щом искаш...добре. Много ще се....радвам. Ох, извинявай вълнувам се.....така де заради един филм по телевизора *опитва се да лъже и се киска неловко*
Ъъ....д-д-даа... щом искаш...добре. Много ще се....радвам. Ох, извинявай вълнувам се.....така де заради един филм по телевизора *опитва се да лъже и се киска неловко*
~LoLita- SM Ent.
Ъм...добре ли е...приятелят ти?
ДА!!! Задължително! Ами...аз винаги. По - добре ти кажи, защото ти си по - заетия от двама ни. *опитва се да прикрие вълнението си*
ДА!!! Задължително! Ами...аз винаги. По - добре ти кажи, защото ти си по - заетия от двама ни. *опитва се да прикрие вълнението си*
~LoLita- SM Ent.
Искаш ли по празниците? Тоест преди нова година? По празниците се случват чудеса все пак! *хили се идиотски*
~LoLita- SM Ent.
28 ми звучи доста добре! *ентусиазирана и тя* Какво ще кажеш, добре ли е? И имаш ли идеи къде да се чакаме?
~LoLita- SM Ent.
SMS
Хьонг...имам нужда от сериозен съвет :( Става въпрос за бившата...Извинявай, че те притеснявам сега.
Хьонг...имам нужда от сериозен съвет :( Става въпрос за бившата...Извинявай, че те притеснявам сега.
Hyosung- TS Ent.
- БФФ : Jieun,Sunhwa,Yongguk,Eui Jin
Брой мнения : 138
Ъм...за което наистина съжалявам. Няма да се повтаря...надявам се. Не бих искала да се разкарваш, но щом така ти е по - лесно, добре. Благодаря ти! Знаеш ме къде живея *смее се*
Ами....значи до 28-и....ъм аз такова....нямам търпение!
Ами....значи до 28-и....ъм аз такова....нямам търпение!
~LoLita- SM Ent.
Отговор на обаждане:
Весела Коледа, бро! *звучи празнично, след което тонът му става по - сериозен*
Наистина съжалявам, че ми се налага да те занимавам с глупостите си сега. Ами....нали със Сузи от Miss A, скъсахме миналата година по това време? Мисля че на няколко пъти ти ревах за драмата. Не ми лича почти цяла година, че страдам...стараех се да не ми личи. Ама сега просто не издържам...обадих и се и я помолих да излезем, а тя каза, че ще помисли и ще се чуем пак *повечето го казва бързо*
Мисля, че не ме мрази, но си личи колко е наранена. Аз също, все още имам чувства към нея, хьонг! И не мога да стоя далеч от нея. Правилно ли направих като и се обадих? Ако се навие да излезем, ще и призная, че още я обичам. Мислиш ли, че ще я нараня още повече? Моля те, посъветвай ме какво да правя! *почти проплаква накрая ( нещо нетипично за него :д)*
Весела Коледа, бро! *звучи празнично, след което тонът му става по - сериозен*
Наистина съжалявам, че ми се налага да те занимавам с глупостите си сега. Ами....нали със Сузи от Miss A, скъсахме миналата година по това време? Мисля че на няколко пъти ти ревах за драмата. Не ми лича почти цяла година, че страдам...стараех се да не ми личи. Ама сега просто не издържам...обадих и се и я помолих да излезем, а тя каза, че ще помисли и ще се чуем пак *повечето го казва бързо*
Мисля, че не ме мрази, но си личи колко е наранена. Аз също, все още имам чувства към нея, хьонг! И не мога да стоя далеч от нея. Правилно ли направих като и се обадих? Ако се навие да излезем, ще и призная, че още я обичам. Мислиш ли, че ще я нараня още повече? Моля те, посъветвай ме какво да правя! *почти проплаква накрая ( нещо нетипично за него :д)*
Hyosung- TS Ent.
Благодаря ти много, ще се опитам! И не се притеснявай, няма проблем да се забавляваш за моя сметка *смее се*
И без това често го правите всичките! Само стискай палци докато се опитвам да си сдържам чувствата да не и пусна някой от моите специални creepy погледи.
Ти как си? Как върви почивката ти?
И без това често го правите всичките! Само стискай палци докато се опитвам да си сдържам чувствата да не и пусна някой от моите специални creepy погледи.
Ти как си? Как върви почивката ти?
Hyosung- TS Ent.
Е, аз нали знам, че го правиш за забавление. Да, ще те информирам каквото и да избере тя. Ами като изключим това, всичко е идеално. Сега на празниците малко се поразвихрих в готвенето, и повечето неща останаха. *смее се*
Като съм свикнал да готвя за вас, в по - големи количества, и нашите се стреснаха сега! Ами хьонг, благодаря ти още веднъж! Вдъхна ми малко кураж. Весело изкарване ти желая и се пази от сасенгите. Чао!
Като съм свикнал да готвя за вас, в по - големи количества, и нашите се стреснаха сега! Ами хьонг, благодаря ти още веднъж! Вдъхна ми малко кураж. Весело изкарване ти желая и се пази от сасенгите. Чао!
Hyosung- TS Ent.
*звъни*
Весела Коледа и на мен, Баози! Ооо, ти и момиче? Казвай за какво иде реч. *смее се*
Весела Коледа и на мен, Баози! Ооо, ти и момиче? Казвай за какво иде реч. *смее се*
Kris.- SM Ent.
- БФФ : EXO's idiots
Половинка : Nana~ :33 ♥♥♥
Брой мнения : 273
Е, ами, браво! о_о Еволюираш. Ама, как така МИСЛИШ, че си я поканил? .-. Или каниш, или не. Кажи ми по-точно какво си казал или направил. Също така, имаме много познати. Чия по-точно сестра е?
Kris.- SM Ent.
Джун Мьон още по-малко ще ти помогне, брат. ;дд
Ааа, Хайнеко ли? И двамата сте еднакво луди, така че имаш благословията ми! Няма нищо лошо да опиташ. *сериозен глас* За това са първи срещи. За да разбереш дали човекът срещу теб е този за теб ^^
Ааа, Хайнеко ли? И двамата сте еднакво луди, така че имаш благословията ми! Няма нищо лошо да опиташ. *сериозен глас* За това са първи срещи. За да разбереш дали човекът срещу теб е този за теб ^^
Kris.- SM Ent.
SMS
Благодаря ти, Мин Сок хьонг, много хубави пожелания! Ще ти разкажа...тези дни ще е....благодаря ти за подкрепата. Сериозно ли сегашните ми крийпи погледи не са достатъчни? :д Ех, ще се поправя, съжалявам! :Р И това не е мания за чистота, просто сме хигиенични! В пълния смисъл на думата. Другите не разбират...
Благодаря ти, Мин Сок хьонг, много хубави пожелания! Ще ти разкажа...тези дни ще е....благодаря ти за подкрепата. Сериозно ли сегашните ми крийпи погледи не са достатъчни? :д Ех, ще се поправя, съжалявам! :Р И това не е мания за чистота, просто сме хигиенични! В пълния смисъл на думата. Другите не разбират...
Hyosung- TS Ent.
SMS:
Защо, по ангелите, ми грачеше?! -_- Тази "невероятна" част можеше така, деликатно да я пропуснеш... Мерси :3
Защо, по ангелите, ми грачеше?! -_- Тази "невероятна" част можеше така, деликатно да я пропуснеш... Мерси :3
Kai.- SM Ent.
- БФФ : EXO's wolfs, Lee Taemin~, Krystal~, Seunghoon.
Половинка : Kara♥
Брой мнения : 433
SMS:
Ооо.. ще чакам този ден! ;д Ти и момиче... с удоволствие ще ти помогна с каквото мога ^^ Най-накрая и най-възрастният хьонг си е харесал някого ^w^
Ооо.. ще чакам този ден! ;д Ти и момиче... с удоволствие ще ти помогна с каквото мога ^^ Най-накрая и най-възрастният хьонг си е харесал някого ^w^
Kai.- SM Ent.
SMS:
Ей, пенсийо! Защо остаряваш? Пенсионна книжка изкара ли си вече?
Честит рожден ден, Мин Сок.
До тук бях.
Не знам какво още да напиша ._. затова само ти честитя. без пожелания.
Ей, пенсийо! Защо остаряваш? Пенсионна книжка изкара ли си вече?
Честит рожден ден, Мин Сок.
До тук бях.
Не знам какво още да напиша ._. затова само ти честитя. без пожелания.
Kris.- SM Ent.
SMS:
Мин Сок-оппа!!! :333333333 Честит рожден ден ;3 Пожелавам ти всичко най-хубаво да ти се изсипе на главата през тази година, та до другия 26-ти март да имаш с какво да се хвалиш. Много успехи ти пожелавам както в личен, така и в професионален план.
И най-накрая да си намериш гадже .-. вълк единак го раздаваш.
Да си изкараш хубаво довечера и да ми пратиш снимки! Искам да видя, че си се забавлявал ^^
Мин Сок-оппа!!! :333333333 Честит рожден ден ;3 Пожелавам ти всичко най-хубаво да ти се изсипе на главата през тази година, та до другия 26-ти март да имаш с какво да се хвалиш. Много успехи ти пожелавам както в личен, така и в професионален план.
И най-накрая да си намериш гадже .-. вълк единак го раздаваш.
Да си изкараш хубаво довечера и да ми пратиш снимки! Искам да видя, че си се забавлявал ^^
Hwasa- Loen Ent.
- БФФ : -
Брой мнения : 445
обаждане: ЧЕЕЕЕЕСТИИИИИИИТ РОООООЖДЕЕЕЕЕЕЕН ДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН *гръмогласно*
затваря
SMS:
Връщам ти го най-благородно за моя рожден ден :3 хД Всичко най-най ти пожелавам. Да продължаваш да биеш Кьонг Су, Бек Хьон и Джонг Де по-високи тонове, да станеш по-добър танцьор от всички в S.M и най-накрая да поделиш парите си от пенсията. Редно е да го направиш ;с
затваря
SMS:
Връщам ти го най-благородно за моя рожден ден :3 хД Всичко най-най ти пожелавам. Да продължаваш да биеш Кьонг Су, Бек Хьон и Джонг Де по-високи тонове, да станеш по-добър танцьор от всички в S.M и най-накрая да поделиш парите си от пенсията. Редно е да го направиш ;с
Kai.- SM Ent.
SMS
Честит Рожден ,ден скъпо Баози. ♥♥♥ Не знам какво да ти пожелая защото ти си имаш всичко....Хъм погава ти пожелавам всичко ама ТРОЙНО! :3 Също така ти пожелавам съвсем скоро да намериш така желаната от теб русалка :D + ти заявавам най-официално ,че ще ти посветим със Чаньо песен. Припева е БАООООЗИИИ~ БАООЗИИИИ~ същата толаност е като хитът ми Шоутайм ^_^
Честит Рожден ,ден скъпо Баози. ♥♥♥ Не знам какво да ти пожелая защото ти си имаш всичко....Хъм погава ти пожелавам всичко ама ТРОЙНО! :3 Също така ти пожелавам съвсем скоро да намериш така желаната от теб русалка :D + ти заявавам най-официално ,че ще ти посветим със Чаньо песен. Припева е БАООООЗИИИ~ БАООЗИИИИ~ същата толаност е като хитът ми Шоутайм ^_^
Lay- SM Ent.
- БФФ : EXO ^_^
Брой мнения : 122
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Страница 1 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M