Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 4 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Xiumin's phone
+11
Chen.
SuHo.
Kwon Yuri
Hwasa
Kai.
Kris.
Hyosung
~LoLita
Lay
Hyeri
Xiumin
15 posters
Страница 3 от 3
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Xiumin's phone
Сестрата на Шин .. мисля, че съм я виждал, но сега не мога да се сетя. Мисля, че той има някакви проблеми.. *разсъждава си на глас ;д* Какъв проблем има? о.О Срам ли те е да й кажеш или какво..?
SuHo.- SM Ent.
- БФФ : EXO members; Sunggyu~; Siwon
Половинка : Anna
Брой мнения : 799
*трябва му време да асимилира чутото* Значи си се запознал с момиче на гробищата, а тя е правила някакви ритуали?... Странни, странни колко да са странни? Сигурно се е молила на някой Бог или за някой мъртъв..? *опитва се да намери логично обяснение*
SuHo.- SM Ent.
Добре... *чуди се как още не е паднал през терасата от толкова много информация поднесена за толкова кратко време* Щом я харесваш и щом е толкова добра, не мисля, че ще голям проблем това, че е търсила вещици... Много ли я обичаш?
SuHo.- SM Ent.
Ако трябва да бъда честен, ама без да се засягаш, моля те, звучи ми все едно е луда, но най-вероятно аз съм в грешка. По-добре я опознай и разбери, защо го прави. Щом ти е повече от симпатична трябва поне да опиташ поне. Може и да излезе нещо от това..
SuHo.- SM Ent.
Ако трябва да съм честен никога не съм изпитвал нещо такова. Освен, ако не броим когато бях с Юри и когато се страхувах Су Ман да не ме хване и да не ме изрита от компанията като мръсно коте. По тази причина и се разделихме.. Но, не. Това няма нищо общо! *трудно можеш да му запушиш устата на този ;д* Ооо, значи ще й помагаш с танците? ;3 Много се радвам! Ти също си един от танцьорите и съм сигурен, че си най-подходящия от нас. Кай не го бива много за учител, да, добър е, но е млад да дава акъли кой как да се движи. Лей пък ... Лей си е Лей. Най-много да забрави, че ще танцува с нея ;д Радвам се, че тя е избрала теб. Сигурен съм, че няма да съжалява!
Олях са хД
SuHo.- SM Ent.
Не само мисли, ами още утре я намери в компанията и се разберете кога ще започнете. Сега покрай промоциите на Overdose може би ще ти е трудно, но ако искаш се разберете за края на месеца някъде..? Не знам и аз. Няма да се притесняваш! Никой не се е роден научен. И аз си мислих, че съм зле, ама .. виждаш какво стана ;д За това - само напред и без да му мислиш много, много.
SuHo.- SM Ent.
Ти и ти си намерил на кой да кажеш ;д И Фан не е човек за съвети, хьонг! Аз няма да кажа на никой, не се тревожи! ;) При нас нещата вървят невероятно.. дори ме е страх, че толкова добре изобщо не е на добре, но се надявам, че това е просто някакъв си мой песимизъм. И .. трябва да ти кажа нещо обезпокоително, което чух онзи ден от нашите.
SuHo.- SM Ent.
Приготви се да чуеш най-ненормалната идея на нашите... Вчера минавам аз покрай кабинета на баща ни и чувам, че се говори. Засилих се да влизам, ама първо се ослушах кой е вътре. Чух, че е майка ни. Останах на вратата няколко секунди и после не посмях да вляза, защото чух нещо потресаващо. Още не мога да повярвам, че ще го направят. Искат да омъжат Чо А и Чан Ми за някакви, за да скрепят бизнеса.. и до колкото разбрах нямат намерение дори да ги питат дали искат или не.
SuHo.- SM Ent.
Аз ти казвам какво чух и съм също толкова потресен колкото теб. Колкото и да го мислих - само ние двамата може да го спрем това събитие. Не знам какво им стана, но и двамата очевидно са полудели! Да имаш някакви идеи какво да им кажем? И знаеш, че е най-добре Чо А и Чан Ми да не научават за това, защото ще откачат и може да си направят нещо..
SuHo.- SM Ent.
Трябва да говорим с родителите ни. Трябва да осъзнаят, че сестрите ни не са стока, която могат да разменят за каквото си поискат. И сега повече от всичко се надявам да не разберат, че И Шинг и Чан Ми излизат, защото ще стане страшно! Знаеш, че не искат различни хора от корейци, с много ясно родословно дърво, да влизат в семейството. Ако разберат, че дъщеря им излиза с китаец ще я натикат под олтара възможно най-бързо. При Чо А нещата са малко по-добре, но пак не се знае..
SuHo.- SM Ent.
Аз също като теб не бих го направил, но нещо е станало за което ние не знаем най-вероятно. Друго обяснение нямам.. Тази идиотщина по-скоро е идея на баща ни. Не знам и аз вече. *поема си дълбоко въздух* Това за гардероба е добра идея! Тао за разни неща с марка Гучи ще се съгласи да ги пази..
SuHo.- SM Ent.
Силно се надявам да ги разубедим, защото в противен случай ще трябва да прибегнем до крайни мерки, което не е много добре. Аз предлагам, ако размахва меча да му дадем и храна, че да не умре от глад там детето.. Само дано да не заспи, че като го знам какъв е.
SuHo.- SM Ent.
Дано да стане! Готов съм на всичко само и само да не го правят. Най-много Джонг Де да се направи на призрак с някой чаршаф и да му изкара ангелите. Ама ще разберем, ако има нещо. Тао поне може да пищи качествено.
SuHo.- SM Ent.
Тао и мъртвец ще събуди.. До колкото разбрах са някакви близнаци Чонг или Чанг, или както там бяха с дялове в Хюндай. Казано по-друг начин - някакви богати близнаци. Не ги знам дори на колко са.. Представяш ли си да са някакви 70 годишни пенсионери?! о.О
SuHo.- SM Ent.
На тях двете не им трябва нищо такова! Те са още прекалено малки. Едва за себе си се грижат, а какво остава да се женят и да трябва да гледат някакъв друг. Това е пълен абсурд!
SuHo.- SM Ent.
Ще я напиша и още как! Много добра реч ще им спретна, обещавам ти! Нямам намерение да дам сестрите ни на някакви непознати кретени. А сега, предлагам да затваряме и да отиваме да си лягаме, защото утре сме на работа и няма да можем да станем. Поне аз, де .. ;д А в S.M няма да ни питат до колко часа сме си приказвали, а ще искат да работим.
SuHo.- SM Ent.
Лека нощ и ти пожелавам да сънуваш Лолита ;3 *засмива се тихо и затваря*
SuHo.- SM Ent.
SMS
Мин Сок....знам, че не ви е лесно в момента, и не се чувствай длъжен да отговаряш на този СМС. Аз имах нужда да ти го напиша. Някой като мен няма с какво да ти помогне в такъв момент, но искам да знаеш, че не си сам. Ще се моля на боговете за доброто на теб и приятелите ти. Имай кураж, преборете се и вярвам, че един ден всичко ще бъде наред ^^ Бъди силен, и ако имаш нужда от нещо, което е в уменията ми, ще се радвам да ти помогна :) Fighting!
Мин Сок....знам, че не ви е лесно в момента, и не се чувствай длъжен да отговаряш на този СМС. Аз имах нужда да ти го напиша. Някой като мен няма с какво да ти помогне в такъв момент, но искам да знаеш, че не си сам. Ще се моля на боговете за доброто на теб и приятелите ти. Имай кураж, преборете се и вярвам, че един ден всичко ще бъде наред ^^ Бъди силен, и ако имаш нужда от нещо, което е в уменията ми, ще се радвам да ти помогна :) Fighting!
~LoLita- SM Ent.
- БФФ : Няма
Половинка : Xiumin❤
Брой мнения : 91
Отговор на обаждане
Богиньо....*съвсем тихо* Защо звучиш така? Много ли е сериозно всичко? *супер притеснено*
Извинявай..ако не ти се говори за това, няма да те разпитвам. Просто...притеснението ме изкарва извън нерви *гласа и изтънява*
Разбира се, че нямам! Винаги се радвам, когато те чувам.
Богиньо....*съвсем тихо* Защо звучиш така? Много ли е сериозно всичко? *супер притеснено*
Извинявай..ако не ти се говори за това, няма да те разпитвам. Просто...притеснението ме изкарва извън нерви *гласа и изтънява*
Разбира се, че нямам! Винаги се радвам, когато те чувам.
~LoLita- SM Ent.
Надявам се и аз....
Почивай си във всеки свободен момент, храни се добре и се грижи за здравето си. Моля те...Кариерата си е кариера, но не си скъсявайте живота заради нея...*удържа се някак да не ревне*
Добре! Спирам да чета всички глупости, които се пишат в нета и се доверявам на теб. А аз...винаги съм насреща, ако поискаш да чуеш гласа ми. Дори...се чувствам специална, заради което ти благодаря.
Почивай си във всеки свободен момент, храни се добре и се грижи за здравето си. Моля те...Кариерата си е кариера, но не си скъсявайте живота заради нея...*удържа се някак да не ревне*
Добре! Спирам да чета всички глупости, които се пишат в нета и се доверявам на теб. А аз...винаги съм насреща, ако поискаш да чуеш гласа ми. Дори...се чувствам специална, заради което ти благодаря.
~LoLita- SM Ent.
SMS
Благодаря, хьонг! ^__^ Наистина имах нужда да чуя нещо такова. Надявам се, че ще се справим с това заедно.
Благодаря, хьонг! ^__^ Наистина имах нужда да чуя нещо такова. Надявам се, че ще се справим с това заедно.
SuHo.- SM Ent.
SMS
Честит рожден деееен! Пожелавам ти здраве, щастие и любов, много закрила от Богинята и от Вселената и занапред да се спрат малко проблемите и да ги заместят още по - големи успехи и хубави мигове :3 Бъди все така силен...Минсок оппа (май вече взех да се научавам) и не се предавай пред трудностите.
Обичам те <3
Честит рожден деееен! Пожелавам ти здраве, щастие и любов, много закрила от Богинята и от Вселената и занапред да се спрат малко проблемите и да ги заместят още по - големи успехи и хубави мигове :3 Бъди все така силен...Минсок оппа (май вече взех да се научавам) и не се предавай пред трудностите.
Обичам те <3
~LoLita- SM Ent.
Повторен СМС след няколко секунди
Ъъъ...това последното...не че съм го написала, брат ми ми взе телефона. ИЗВИНЯВАЙ, ИЗВИНЯВАЙ, ИЗВИНЯВАЙ!!!!!
Ъъъ...това последното...не че съм го написала, брат ми ми взе телефона. ИЗВИНЯВАЙ, ИЗВИНЯВАЙ, ИЗВИНЯВАЙ!!!!!
~LoLita- SM Ent.
SMS
Честит рожден ден, донгсенг! Пожелавам ти всичко най - хубаво, много здраве и любов и да започнеш да ми обръщаш повече внимание! Още си чакам участието в WGM, което ти още не си приел ;] Както и да е, доколкото знам ще се събираме в компанията, ще се видим там!
Честит рожден ден, донгсенг! Пожелавам ти всичко най - хубаво, много здраве и любов и да започнеш да ми обръщаш повече внимание! Още си чакам участието в WGM, което ти още не си приел ;] Както и да е, доколкото знам ще се събираме в компанията, ще се видим там!
Heechul- SM Ent.
- БФФ : Kyuhyun,Sunggyu~
Половинка : Loving you forever can't be wrong- Jessica.♡
Брой мнения : 215
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Страница 3 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M