Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 103 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 103 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Be the light in my dream
+2
Soyou~
Bora.
6 posters
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Be the light in my dream
Да.. да... може би.. ама не... Приеми го вече *смее се* Ех, значи повече няма да ти правя комплименти! От сега да знаеш... Това няма значение, виж до къде стигнахме и двамата, няколко ожулени колена не са нищо вече. Аа... ами добре, щом си се сетила за нея, за нас, ама то онова беше кратко, знаеш, аз затова веднага те питах.
Новата ли, ами тя е прекрасна и е принцеса, но не знам дали искам да ти кажа коя е *опитва се да я дразни* ДЖЕЙ... ДЖЕЙ ПАК?! ЗНАМ КАКЪВ ИДИОТ Е ТОЙ И БЕЗ ДА МИ КАЗВАШ *опитва се да се успокои*Ти ми беше казала само ,че има някой, но не и името му...
Новата ли, ами тя е прекрасна и е принцеса, но не знам дали искам да ти кажа коя е *опитва се да я дразни* ДЖЕЙ... ДЖЕЙ ПАК?! ЗНАМ КАКЪВ ИДИОТ Е ТОЙ И БЕЗ ДА МИ КАЗВАШ *опитва се да се успокои*Ти ми беше казала само ,че има някой, но не и името му...
Wooyoung- JYP Ent.
- БФФ : Suzy., Jun.K
Половинка : .
Брой мнения : 58
Отивай на лекар! Още утре, ясно ли е? Ако не отидеш аз ще те замъкна насила, ако трябва! Разбра ли ме? *говори наставнически* Ох, да знам, ама аз не я харесвах достатъчно, беше ми прекалено... сладка? Няма нужда да ти обяснявам сега и да се ровим.
Добре де може ида ти кажа *позамисля се* Защото трябваше... Ами осъзнай се... той, той..ъъ нямам лоши чувства за него като човек, но като го знам с женските, непостоянен е и е типичният мачо... Не ми харесва просто.
Добре де може ида ти кажа *позамисля се* Защото трябваше... Ами осъзнай се... той, той..ъъ нямам лоши чувства за него като човек, но като го знам с женските, непостоянен е и е типичният мачо... Не ми харесва просто.
Wooyoung- JYP Ent.
- БФФ : Suzy., Jun.K
Половинка : .
Брой мнения : 58
Viber
Юн Бора.Винаги нацелваш пожеланията и честитките ,златна моя.♥♥♥ Обичам те безкрайно много~ Само да се прибереш у нас ще те смачкам ^_^ защото смятам ,че има забрана да се ходи при мама .Знаеш че после диетолозите ще те направят на нищо. :D Както и да е до после !Побързай,Дасом ще заспи!
Юн Бора.Винаги нацелваш пожеланията и честитките ,златна моя.♥♥♥ Обичам те безкрайно много~ Само да се прибереш у нас ще те смачкам ^_^ защото смятам ,че има забрана да се ходи при мама .Знаеш че после диетолозите ще те направят на нищо. :D Както и да е до после !Побързай,Дасом ще заспи!
Hyorin.- Starship Ent.
- БФФ : Sojin. and miss Hyuna♡ ; Dongjun
Половинка : Sander~
Брой мнения : 407
Страница 2 от 2 • 1, 2
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M