Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 97 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 97 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Club "Beyond Gangnam"
5 posters
Страница 1 от 1
Park Luna- SM Ent.
- БФФ : CL, Sulli., Zinger~, Minsu, The Cow Milka
Половинка : Ilhoon ;3
Брой мнения : 2362
Re: Club "Beyond Gangnam"
Идиот. За какъв се имаше?! Пф. Напомни и на някого.. не, не беше възможно. Не беше. С онзи нямаха никаква прилика.
Поне Шиаоли винаги бе навита за такива работи и Произведено в Китай по всяко време на денонощието би я викнала да се напият. Вече не бе забавно да пие и да пуши сама, затова и бе спряла почти. Ама това какви ги вършеше си оставаше тайна. Никой не трябваше да знае, особено Дже.
Звънна на приятелката си и щом чу отговора, на който се надяваше, прекара доста време.. към петнадесет минути пред огледалото, за да се гримира, преоблича, парфюмира, реше и всякакви такива тъпотии. Беше идол. Външният вид е важен. Може би деветдесет процента от известността в Корея зависеха от външния вид. Затова си предпочиташе Китай, ама кой ли я питаше?! Кой те слуша, всеки говори.
Облече къса черна блуза, някакво горнище и бели панталони, след което внимателно разгледа всички обувки, с които разполагаше. А тя наистина имаше много обувки! Обожаваше да пазарува, особено ако не плащаше тя. Магазинът, от който си купуваше всичко бе на леля и, безплатни хубави дрехи - приемай, докато не са размислили.
Оправи се и излезе от дома си, а пред вратата я чакаше момичето, с което се бе уговорила да излиза.
- Шиаоли, бърза си! Как успя да се домъкнеш дотук за такова време?
- Мълчи и тръгвай! - хвана ръката и и я помъкна нанякъде.
Живееше малко далечко от заведението, в което щяха да ходят, а именно Beyond Gangnam. Не беше от най - предпочитаните места в града, именно затова го бе избрала. Хватката бе да се напие и да забрави всичко, да се повесели, не да се напие, да забрави всичко, да се повесели и да се понатиска на някой.
Е, явно времето наистина летеше. След около двадесет - тридесет минути вече бяха в заведението, а след още толкова Сонг пиеше второ.
Изправи се, взе чашата си и тръгна по следите на Лиу, на която явно и се танцуваше. Бързо ли се напиваше?! Та тя нямаше такъв трейнинг, какъвто имаше Чан Ли. Или не беше пияна, просто искаше да се поразкърши.
Неусетно, докато си ходеше се блъсна в някой.
- Извинявам се.. не гледах къде вървя.. - поне нямаше късмета да го полее с уиски. Вдигна поглед нагоре и.. "приятна" "изненада". - Колко си пил?!
Много умно нещо питаше Йонгдже, ама какво да се прави. Можеше да е на една, две, три, че и повече. Нямаше да му позволи да пие... без нея!
Поне Шиаоли винаги бе навита за такива работи и Произведено в Китай по всяко време на денонощието би я викнала да се напият. Вече не бе забавно да пие и да пуши сама, затова и бе спряла почти. Ама това какви ги вършеше си оставаше тайна. Никой не трябваше да знае, особено Дже.
Звънна на приятелката си и щом чу отговора, на който се надяваше, прекара доста време.. към петнадесет минути пред огледалото, за да се гримира, преоблича, парфюмира, реше и всякакви такива тъпотии. Беше идол. Външният вид е важен. Може би деветдесет процента от известността в Корея зависеха от външния вид. Затова си предпочиташе Китай, ама кой ли я питаше?! Кой те слуша, всеки говори.
Облече къса черна блуза, някакво горнище и бели панталони, след което внимателно разгледа всички обувки, с които разполагаше. А тя наистина имаше много обувки! Обожаваше да пазарува, особено ако не плащаше тя. Магазинът, от който си купуваше всичко бе на леля и, безплатни хубави дрехи - приемай, докато не са размислили.
Оправи се и излезе от дома си, а пред вратата я чакаше момичето, с което се бе уговорила да излиза.
- Шиаоли, бърза си! Как успя да се домъкнеш дотук за такова време?
- Мълчи и тръгвай! - хвана ръката и и я помъкна нанякъде.
Живееше малко далечко от заведението, в което щяха да ходят, а именно Beyond Gangnam. Не беше от най - предпочитаните места в града, именно затова го бе избрала. Хватката бе да се напие и да забрави всичко, да се повесели, не да се напие, да забрави всичко, да се повесели и да се понатиска на някой.
Е, явно времето наистина летеше. След около двадесет - тридесет минути вече бяха в заведението, а след още толкова Сонг пиеше второ.
Изправи се, взе чашата си и тръгна по следите на Лиу, на която явно и се танцуваше. Бързо ли се напиваше?! Та тя нямаше такъв трейнинг, какъвто имаше Чан Ли. Или не беше пияна, просто искаше да се поразкърши.
Неусетно, докато си ходеше се блъсна в някой.
- Извинявам се.. не гледах къде вървя.. - поне нямаше късмета да го полее с уиски. Вдигна поглед нагоре и.. "приятна" "изненада". - Колко си пил?!
Много умно нещо питаше Йонгдже, ама какво да се прави. Можеше да е на една, две, три, че и повече. Нямаше да му позволи да пие... без нея!
♕ T.O.P ♕- YG Ent.
- БФФ : .
Половинка : .
Брой мнения : 207
Хвърлих телефона на леглото и влязох в банята да се изкъпя. Деня определено беше ужасно скучен и нямах никакво желание за нищо. След 30 минути излезнах. Оправих се, облякох черни дънки,бял потник. Застанах пред огледалото да си оправя косата. Обух си чернитекецове и коженото пухесто яке. Взех си телефона и ключовете и излезнах. Имах среща в клуб Beyond Gangnam с момчетата от BAP. Качих се в колата и тръгнах. За 15-20 минути стигнах. Беше пълно "Супер как ли ще намеря момчетата" си мислех. Минах покрай сепарета, като се оглеждах. Супер, видях ги и отидох при тях. Поздравихме се. Поръчах си едно уиски и го глътнах на екс. Така 4-5 чашки. След 5-тата изпита, остаих чашата и се обърнах да видя някое момиче така самотно. Изведнъж хоп някой се думна в мен. Обърнах се и се изненадах. Чан Ли, какво по дяолите правеше тя тук? Попита ме колко съм пил. Не мисля да й отгоарям и направо я подминах, бях й сърдит от разговора, който проведохме.
Последната промяна е направена от Youngjae. на Съб Фев 22, 2014 1:07 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Youngjae.- TS Ent.
- БФФ : B.A.P, Dara
Половинка : Я марш от тук!
Брой мнения : 221
"О, добре, и ти ще поискаш нещо един ден, обещавам ти го!" - помисли си Сонг. Не беше злопаметна, но такива неща ги помнеше! Беше добро детенце уж, ама нито тя, нито Лим Джун, нито Шиаоли, нито който и да е било друг го мислеше. Пхах. Каква ирония. Едва се сдържа да не наругае момчето наум.
Изпи питието си и отиде за поредното, когато телефонът и иззвъня. Беше брат и. Щеше да чака мъничко, малкото му момиченце си имаше работа. Така звучеше все едно е тръгнала да.. ами "не знаеше" какво да прави с гаджето си, с което май че почти беше скъсала, ама какво пък, на този неустоим чар нямаше да издържи.. ама беше твърде мъничък, а и тя не беше навита.
В такъв момент би лепнала идиотска усмивка, би си метнала косата на някоя страна и би казала нещо от рода на "да, очарователна съм и го знам", което винаги предизвикваше странните погледи на батко и, но..
- Мерси. - каза на бармана, когато се разплати с него и хвана стъклената си чаша. - Аз идвам ей сега, забавлявай се. - каза на приятелката си.
С поглед проследи всички в бара, докато намереше този, за когото гледаше. Или в случая тези, бе домъкнал всички зайци. Пф. Ем, какво пък, имаше тоалетна, имаше къде да му казва каквото и да е било.
Тръгна натам, като едва не си разля питието върху обувките на някакъв вероятно тридесетгодишен. Още Чан Ли намираше тези над двадесет и пет за стари. Дете.
Стигна и директно вдигна Ю за яката. Силно момиченце. Изгледа го злобно и го целуна. Получи странен поглед от страна на Джонгъп. Хвана ръката му, мъкнейки го със себе си някъде.
- Ще се игнорираме, а? Добре, така да е.
Изпи питието си и отиде за поредното, когато телефонът и иззвъня. Беше брат и. Щеше да чака мъничко, малкото му момиченце си имаше работа. Така звучеше все едно е тръгнала да.. ами "не знаеше" какво да прави с гаджето си, с което май че почти беше скъсала, ама какво пък, на този неустоим чар нямаше да издържи.. ама беше твърде мъничък, а и тя не беше навита.
В такъв момент би лепнала идиотска усмивка, би си метнала косата на някоя страна и би казала нещо от рода на "да, очарователна съм и го знам", което винаги предизвикваше странните погледи на батко и, но..
- Мерси. - каза на бармана, когато се разплати с него и хвана стъклената си чаша. - Аз идвам ей сега, забавлявай се. - каза на приятелката си.
С поглед проследи всички в бара, докато намереше този, за когото гледаше. Или в случая тези, бе домъкнал всички зайци. Пф. Ем, какво пък, имаше тоалетна, имаше къде да му казва каквото и да е било.
Тръгна натам, като едва не си разля питието върху обувките на някакъв вероятно тридесетгодишен. Още Чан Ли намираше тези над двадесет и пет за стари. Дете.
Стигна и директно вдигна Ю за яката. Силно момиченце. Изгледа го злобно и го целуна. Получи странен поглед от страна на Джонгъп. Хвана ръката му, мъкнейки го със себе си някъде.
- Ще се игнорираме, а? Добре, така да е.
♕ T.O.P ♕- YG Ent.
Тя нищо не каза, дори не направи опит да ме спре. И какво да се садвам ли, заради нея? Да ама не. Продължих си пътя без да ми пука, че отношенията ни са разклатени и най-вероятно ще скъсаме. Достатъчно готин и умен съм, ще си хвана друга. Бях потънал в мисли. Изведнъж забелязах с периферието си как едно момиче идваше към мен. Беше си доста секси. Дойде и ме заговори:
- Здравей, сам ли си?
- Не точно.- й отговорих. Тя ме покани на нейното сепаре, беше в компанията на други момичета. Съгласих се и зарязах приятелите си, които очевидно се забавляваха страхотно и без мен. Поръчаха ми нещо, не знам какво беше. Поех чашата и отпих. Момичето, което ме покани се настани близо до мен. Запознахме се.
- Ким Юри, приятно ми е. - подаде си ръката. Поех я
- Йонгдже и на мен. Усмихнах й се. Тя също.Запознах се и с другите момичета, след това започнаха да си говорят някакви смешни случки и се смяхме много. Дори не съм усетил кога съм изпразнил чашата си. Главата ми се замая, усещах, че се напивам. Момичетата си казаха нещо и излезнаха. Останах само аз и Ким Юри /мисля, че така се казаше/. Говорехме си дълго, смяхме се, разменихме си номерата. Беше ми страшно забавно с нея. За миг отклоних поглед от Юри и се загледах. Търсех ли някой с поглед, или просто се бях оттегчил? Юри се приближи, буквално се залепи за мен.
- Какво ти е? - питаше тя, а след това намести ръката си на бузата ми и почна да я гали. Не издържах дръпнах я грубо, хванах я през кръста и впих устните си в нейните. Тя ми отвърна. Затвърдих целувката. Отделихме се. Боже какво направих? Юри ме гледаше доволно. Отново ми налетя. Боже колко е бърза, нямах време да я отблъсна, тя си ме целуваше аз отвръщах. Отдели се от мен. Хвана ръката ми.
- Искаш ли да отидем някъде?
Не изчака да отговоря и отново ме целуна. Ама тази сериозно ли?
- Здравей, сам ли си?
- Не точно.- й отговорих. Тя ме покани на нейното сепаре, беше в компанията на други момичета. Съгласих се и зарязах приятелите си, които очевидно се забавляваха страхотно и без мен. Поръчаха ми нещо, не знам какво беше. Поех чашата и отпих. Момичето, което ме покани се настани близо до мен. Запознахме се.
- Ким Юри, приятно ми е. - подаде си ръката. Поех я
- Йонгдже и на мен. Усмихнах й се. Тя също.Запознах се и с другите момичета, след това започнаха да си говорят някакви смешни случки и се смяхме много. Дори не съм усетил кога съм изпразнил чашата си. Главата ми се замая, усещах, че се напивам. Момичетата си казаха нещо и излезнаха. Останах само аз и Ким Юри /мисля, че така се казаше/. Говорехме си дълго, смяхме се, разменихме си номерата. Беше ми страшно забавно с нея. За миг отклоних поглед от Юри и се загледах. Търсех ли някой с поглед, или просто се бях оттегчил? Юри се приближи, буквално се залепи за мен.
- Какво ти е? - питаше тя, а след това намести ръката си на бузата ми и почна да я гали. Не издържах дръпнах я грубо, хванах я през кръста и впих устните си в нейните. Тя ми отвърна. Затвърдих целувката. Отделихме се. Боже какво направих? Юри ме гледаше доволно. Отново ми налетя. Боже колко е бърза, нямах време да я отблъсна, тя си ме целуваше аз отвръщах. Отдели се от мен. Хвана ръката ми.
- Искаш ли да отидем някъде?
Не изчака да отговоря и отново ме целуна. Ама тази сериозно ли?
Youngjae.- TS Ent.
- БФФ : B.A.P, Dara
Половинка : Я марш от тук!
Брой мнения : 221
Странно. Беше си самичка и не бе усетила кога уж приятелят и се бе сякаш изпарил. Потърси дружката си с поглед, но не я откри. Огледа още веднъж кой бе там и видя всички от B.A.P, ама не и който я интересуваше.
Бе се настанила на един от онези високи столове, които винаги бяха наредени до бармана и хвърляше погледи на всички индивиди там. Повечето и бяха познати от киното и телевизията, но не познаваше почти никой. Затворен в себе си човек си бе.
Изправи се, взе си фанта, за да не прекаляваше с алкохола.. за пръв път и се случваше да не иска, но.
Изправи се. Стана и малко топло, затова си повея с ръка. Тръгна към най - близкото огледало, за да види толкова ли беше зле косата и, когато..
Целуваше се там с някаква случайна и хич не възразяваше. Сонг разбираше накъде вървяха нещата, ама нямаше да го допусне. Чувство за собственост, кой те измисли.
Издърпа онази и и заби шамар възможно най - спокойно, като изсъска:
- Моето си е мое! Не пипай моето, освен ако не искаш да останеш без очи!
Говореше съвсем сериозно. Може и да беше идол, но и стискаше да вдигне скандал заради това, че някой и пипаше нейното. Брат и на добро я бе научил.
Издърпа момчето, като го удари силно и може би щеше да му остави трайна червенина на бузата с отпечатък от ръката и, но какво пък. Заслужи си го.
- А ти.. ти!.. Подписа си смъртната присъда!..
Издърпа го извън бара и го замъкна в дома на Мей Ли, за да не им гледат публичните скандали. А пък и Хуанг я нямаше, можеше да му натяква всичко и да му чете лекции колкото си искаше, без да се притеснява.
Бе се настанила на един от онези високи столове, които винаги бяха наредени до бармана и хвърляше погледи на всички индивиди там. Повечето и бяха познати от киното и телевизията, но не познаваше почти никой. Затворен в себе си човек си бе.
Изправи се, взе си фанта, за да не прекаляваше с алкохола.. за пръв път и се случваше да не иска, но.
Изправи се. Стана и малко топло, затова си повея с ръка. Тръгна към най - близкото огледало, за да види толкова ли беше зле косата и, когато..
Целуваше се там с някаква случайна и хич не възразяваше. Сонг разбираше накъде вървяха нещата, ама нямаше да го допусне. Чувство за собственост, кой те измисли.
Издърпа онази и и заби шамар възможно най - спокойно, като изсъска:
- Моето си е мое! Не пипай моето, освен ако не искаш да останеш без очи!
Говореше съвсем сериозно. Може и да беше идол, но и стискаше да вдигне скандал заради това, че някой и пипаше нейното. Брат и на добро я бе научил.
Издърпа момчето, като го удари силно и може би щеше да му остави трайна червенина на бузата с отпечатък от ръката и, но какво пък. Заслужи си го.
- А ти.. ти!.. Подписа си смъртната присъда!..
Издърпа го извън бара и го замъкна в дома на Мей Ли, за да не им гледат публичните скандали. А пък и Хуанг я нямаше, можеше да му натяква всичко и да му чете лекции колкото си искаше, без да се притеснява.
♕ T.O.P ♕- YG Ent.
В клубът беше повече от пренаселено и човек не можеше да си поеме една нормална глътка въздух.Джой леко наду бузи когато заедно с Хьеми и Линзи успяха да се промъкнат вътре в клуба.Разбира се охраата им помогна и ги съпроводи до управителя на заведението.Трите бяха поканени като ВИП-гости по случай 50-тото гранд парти на клуба.Имаха уговорка да представят песента си One More .Лидерката се нагърби със задачата да убеди момичата да го направя защото щеше да й много неприятно само тя да се появи .В крайна сметка приятелките й ,с въздишка на уста се съгласиха и ето ,че момичетата се намираха на територията на заведението напълно приготвени,с костюмите си ,гримирани,красиви както трябваше.Джей държеше ръката на Линзи защото момичето просто имаше навика да потъва в дън земя.Не искаше да я губи точно сега.Госпожицата заедно с съмембърките се намираха заобиколени от всякъде от високите телеохранители и това до една степен и даваше усещане за сигурност.Партито ,което вече очевидно беше почнало обаче беше в своята кулминация.Музиката гърмеше от колоните ,хората наколо танцуваха ,забавляваха се.Всяко едно сапаре беше заето ,че и някои бяха препълнени.Джин Хий продължаваше да се оглежда и изведнъж на устните й цъфна усмивка.Така и така бяха поканени тук ,след изпълнението щеше да остане мъничко.Очевидно виждайки ,Хьеми я стисна за ръката и я изгледа предопредително ,но лидерката само повдигна рамене.Точно тогава управителя разбута малко охраната около идолките за да им даде знак ,че скоро щяха да започват.Ким се надигна на пръсти и изви врат за да види как в действителност денсингът започваше да се опразва и след малко беше празен.До тях дойде една жена и им връчи микрофони.Джей,Хьеми и Линзи ги поеха и се заеха да успокояват дишането си.Минути по-късно се намираха на дансингът.Прожекторите ги огряха и госпожиците заеха позиции си.Песента им започна ,а със нея те се заеха да правят хореографията и да пеят.Настроението в клуба се повдигаше все повече и повече ,а лидерката можеше да се закълне ,че чуваше някъде от саператата писъци и откъслячни думи от текста на песента им.Това винаги я е радвало и тя показа грейналата си усмивка.Трите момичетата продължиха изпълнението си ,но твърде скоро края му дойде.За момент в клуба настъпи тишина ,но мигове по -късно заедно с аплаузитете някакъв дъпстеп огласи заведението.Бийтът беше толкова мощен ,че колоните тънеха,изпрашайки вълни наоколо.Джей се ухили и се изниза заедно с приятелките си от дансингът.
-Нека пийнем по нещо!-изкрещя Джин Хий на момичетата и за нейна изненада те закимаха .С помоща на оправителя ,който беше в пъти по-щастлив от преди малко ,те намериха сапарето на което щяха да останат.Ким тъкмо щеше да се настани когато неволно очите й попаднаха на човека седящ на същата маса при това точно срещу нея.В началото изнедата от разпознаването на човека я накара да замръзне в действията си ,но щом се оттърси от нея на лицето й се появи умна усмивка и тя най-спокойно си седна.
-Хъм,здрасти.-каза високо тя все още през усмивка,кимна му, като повдигна леко веждите си.Не беше изнедата да го завари на такова място ,просто беше минало бая време от последния път ,когато двамата се видяха.Той едва ли помеше защото един Бог знаеше на какво е бил тогава,но шанс.
-Нека пийнем по нещо!-изкрещя Джин Хий на момичетата и за нейна изненада те закимаха .С помоща на оправителя ,който беше в пъти по-щастлив от преди малко ,те намериха сапарето на което щяха да останат.Ким тъкмо щеше да се настани когато неволно очите й попаднаха на човека седящ на същата маса при това точно срещу нея.В началото изнедата от разпознаването на човека я накара да замръзне в действията си ,но щом се оттърси от нея на лицето й се появи умна усмивка и тя най-спокойно си седна.
-Хъм,здрасти.-каза високо тя все още през усмивка,кимна му, като повдигна леко веждите си.Не беше изнедата да го завари на такова място ,просто беше минало бая време от последния път ,когато двамата се видяха.Той едва ли помеше защото един Бог знаеше на какво е бил тогава,но шанс.
Jei- Loen Ent.
- БФФ : Sojin. & Hani + Serri★ AND Leo.
Половинка : уж Song Mino o.O
Брой мнения : 105
Ако трябваше да бъде направен филм по живота на Йонг Джин, щеше да бъде именуван "Петдесет нюанса сиво" със сигурност. Не, нямаше нищо общо с бурно разиграващата се история в книгата и филма с това заглавие (вече), просто всички цветове бяха такива откакто Хьона го сряза. Колко хубаво. Заради дама да се депресира по този начин, а? Но пък си беше вярно.
И ето, че това беше поредният ден, който той щеше да прекара в някой от баровете, мъртво - пиян, неспособен да различи своя образ в огледалото от нечий чужд. Поредната нощ, в която щеше късно да се прибере и на сутринта да слуша конското на брат си, за което дори нямаше да има нерви. Нямаше даже да яде, а просто щеше да пие, пие и пие, докато дори забрави, че го прави. Ако алкохолът беше успокоение, то нека Луцифер да се успокоява още доста дълго време.
Внезапно из Beyond Gangnam се разнесе шум, по - различен от обичайния, беше по - скоро нещо като фенски шум, като онзи, който се чуваше по бандата на брат му, когато имаха концерти. Вярно, Йонг Джин рядко ходеше, защото с ченгетата си имаха разправии, но когато можеше, отиваше да подкрепи братчето си. Завъртя глава и видя някакви момиченца, които бяха на сцена и след секунди тяхната песен започна. Хм, не беше зле, но отново се върна към уискито си.
След минути дамите слязоха от сцената, в която Ю отново беше вперил поглед, май това беше групата на едно момиче, с което беше излизал. Тя разбира се тогава не беше никоя, коя известна личност би си свалила гарда, за да е със задръстеняк като Йонг Джин ? Присви леко очи, за да фокусира дамата по - добре, да, точно така, май беше тя. Една от многото, с които е бил преди, но не знаеше дали тя ще го познае из милионите други корейци, които среща всеки ден.
Само примига и в следващия миг тъмнокосата дама се озова точно пред него. Магия?
- Хъмм, здрасти.
Тя беше усмихната, говореше високо и бодро, кимна му и повдигна вежди едва забележимо. Дали тя го позна?
Джин Хий.
Той просто направи опит да се усмихне, срещайки погледа и и каза:
- Добър вечер. Чудесно изпълнение преди малко, поздравления.
В ума му отново изникна въпроса дали тя го помни, но засега щеше да си го премълчи. Нямаше да и се натрапва, поне не сега.
- Как се казваш?
Всъщност му беше пределно ясно, просто искаше да види дали е прав, и дали тя ще се сети за това кой е. А пък и щяха да завържат някаква дискусия, нямаше просто да мълчат и да се гледат.
И ето, че това беше поредният ден, който той щеше да прекара в някой от баровете, мъртво - пиян, неспособен да различи своя образ в огледалото от нечий чужд. Поредната нощ, в която щеше късно да се прибере и на сутринта да слуша конското на брат си, за което дори нямаше да има нерви. Нямаше даже да яде, а просто щеше да пие, пие и пие, докато дори забрави, че го прави. Ако алкохолът беше успокоение, то нека Луцифер да се успокоява още доста дълго време.
Внезапно из Beyond Gangnam се разнесе шум, по - различен от обичайния, беше по - скоро нещо като фенски шум, като онзи, който се чуваше по бандата на брат му, когато имаха концерти. Вярно, Йонг Джин рядко ходеше, защото с ченгетата си имаха разправии, но когато можеше, отиваше да подкрепи братчето си. Завъртя глава и видя някакви момиченца, които бяха на сцена и след секунди тяхната песен започна. Хм, не беше зле, но отново се върна към уискито си.
След минути дамите слязоха от сцената, в която Ю отново беше вперил поглед, май това беше групата на едно момиче, с което беше излизал. Тя разбира се тогава не беше никоя, коя известна личност би си свалила гарда, за да е със задръстеняк като Йонг Джин ? Присви леко очи, за да фокусира дамата по - добре, да, точно така, май беше тя. Една от многото, с които е бил преди, но не знаеше дали тя ще го познае из милионите други корейци, които среща всеки ден.
Само примига и в следващия миг тъмнокосата дама се озова точно пред него. Магия?
- Хъмм, здрасти.
Тя беше усмихната, говореше високо и бодро, кимна му и повдигна вежди едва забележимо. Дали тя го позна?
Джин Хий.
Той просто направи опит да се усмихне, срещайки погледа и и каза:
- Добър вечер. Чудесно изпълнение преди малко, поздравления.
В ума му отново изникна въпроса дали тя го помни, но засега щеше да си го премълчи. Нямаше да и се натрапва, поне не сега.
- Как се казваш?
Всъщност му беше пределно ясно, просто искаше да види дали е прав, и дали тя ще се сети за това кой е. А пък и щяха да завържат някаква дискусия, нямаше просто да мълчат и да се гледат.
Lucifer.- ♥ I live to let you shine ♥
- БФФ : Yongguk (познат); Dongwook (yes, the son of a bitch has friends)
Половинка : Майка ти ;)
Брой мнения : 66
Джей продължаваше най-спокойно да гледа право в Йонг Джин.Даже същност го огледа доста обстойно.И той се беше поменил доста.Самото му лице беше добило онази типична мъжка красота ,която всеки порастнал мъж я придобиваше.Не че той никога не е бил привликателен.Това всъщност беше едно от качествата му които тя хареса в него.Характера му също беше необичаен.Беше точния тип на Джей.Очите й несъзнателно се спуснаха надолу по масивните му рамена.Разбира се нямаше как да не забележи как ризата му иделано обгръщаше мускулите ,които явно беше направил и потдържаше.Това я накара да се усмихне даже още по-широко.
-Добър вечер. Чудесно изпълнение преди малко, поздравления.-отговори и след като най-сетне успя да срещнат очите си.Джий Хий му се изсмя сладичко в отговор.Тя се намести по-добре и скръсти крака,наведе се леко към масата и подпря лактите си съвсем леко на ръба й.Самата маса беше пълна с разни напитки,чаши ,бутилки,,пепелници.Но не това беше най-важно в момента.Върна очите си върху тези на Йонгджин,точно когато той отново заговори:
- Как се казваш?
Честно казано това вече я изненада да не кажем изуми и тази емоция разбира се се отрази леко на лицето й,но тя побърза да я скрие с една нова усмивка ,която прерастна в тих кикот,който заради музиката дори и не се чу.Почувства се леко неловко всъщност.Хвърли по едни поглед на приятелките си ,които бяха от двете й страни седнали.Разбира се ,че наблюдаваха лидерката си,Линзи даже се беше подсмихнала лукаво.Явно и на нея Йонгджин й беше харесал ,съдейки по усмивката й "под мустак".Ким отби погледа си от нея и го върна върху него.
-Джей.-каза високо за да я чуе.Наклони главата си настрани и през усмивка отново повдигна вежда леко.-И на мен ми е приятно ,Йонгджин.-довърши закъчливо като повдигна рамена.Вгледа се в него в продължение на няколко секунди.След което се обърна ,към сервитьора ,който явно чакаше от доста отдавна за поръчката на трите момичета.Хьеми и Линзи поискаха някакви коктейли ,затова и Джей последва примера им.Щом дадоха поръчката си ,лидерката моментално върна очите върху Йонгджин срещу нея.Боже ,наистина се беше променил .Погледът му,очите му .Всичко.Не че нещо ,просто поне на нея ,тя когато го познаваше поне малко ,й правеше впечатление.Е то и тя също като него се чувстваше променена тъй ,че и той може би щеше да види промяната и в нея.Така се беше замислила и вгледала ,че когато поставиха коктейлът й пред нея тя леко се сепна и след като се усмихна на сервитьора ,погледа към напитката си.Погледна отново към мъжът срещу нея ,след което хвана чащата си и се изправи.Прескочи Хьеми за да излезе и отиде най-спокойно за да седне до него.Щом се настани кротко, тя кръстоса крака ,остави чашата си на масата ,обърна се и го изгледа отново.
-Много си се променил,друже.-каза му през усмивка.
-Добър вечер. Чудесно изпълнение преди малко, поздравления.-отговори и след като най-сетне успя да срещнат очите си.Джий Хий му се изсмя сладичко в отговор.Тя се намести по-добре и скръсти крака,наведе се леко към масата и подпря лактите си съвсем леко на ръба й.Самата маса беше пълна с разни напитки,чаши ,бутилки,,пепелници.Но не това беше най-важно в момента.Върна очите си върху тези на Йонгджин,точно когато той отново заговори:
- Как се казваш?
Честно казано това вече я изненада да не кажем изуми и тази емоция разбира се се отрази леко на лицето й,но тя побърза да я скрие с една нова усмивка ,която прерастна в тих кикот,който заради музиката дори и не се чу.Почувства се леко неловко всъщност.Хвърли по едни поглед на приятелките си ,които бяха от двете й страни седнали.Разбира се ,че наблюдаваха лидерката си,Линзи даже се беше подсмихнала лукаво.Явно и на нея Йонгджин й беше харесал ,съдейки по усмивката й "под мустак".Ким отби погледа си от нея и го върна върху него.
-Джей.-каза високо за да я чуе.Наклони главата си настрани и през усмивка отново повдигна вежда леко.-И на мен ми е приятно ,Йонгджин.-довърши закъчливо като повдигна рамена.Вгледа се в него в продължение на няколко секунди.След което се обърна ,към сервитьора ,който явно чакаше от доста отдавна за поръчката на трите момичета.Хьеми и Линзи поискаха някакви коктейли ,затова и Джей последва примера им.Щом дадоха поръчката си ,лидерката моментално върна очите върху Йонгджин срещу нея.Боже ,наистина се беше променил .Погледът му,очите му .Всичко.Не че нещо ,просто поне на нея ,тя когато го познаваше поне малко ,й правеше впечатление.Е то и тя също като него се чувстваше променена тъй ,че и той може би щеше да види промяната и в нея.Така се беше замислила и вгледала ,че когато поставиха коктейлът й пред нея тя леко се сепна и след като се усмихна на сервитьора ,погледа към напитката си.Погледна отново към мъжът срещу нея ,след което хвана чащата си и се изправи.Прескочи Хьеми за да излезе и отиде най-спокойно за да седне до него.Щом се настани кротко, тя кръстоса крака ,остави чашата си на масата ,обърна се и го изгледа отново.
-Много си се променил,друже.-каза му през усмивка.
Jei- Loen Ent.
След няколко движения, извършени от Джин Хий, тя заговори:
-Джей. - наклони настрани глава, след което се усмихна и съвсем леко повдигна веждата си. - И на мен ми е приятно, Йонгджин.
Това беше като гръм от ясно небе за Луцифер. Стори му се странно - той нямаше нищо общо с това, което беше преди - това негово "аз", с което Джей бе така чудесно запозната. Сега той беше нещо като друг човек - друго лице, друга коса, скули, черти, телосложение, глас, приказки,.. нямаше нищо, което да бе запазил в себе си след всички тези години. Сега не беше онова сладко лъчезарно момче, беше нещо като грешка на природата, грешка, която най - добре да не се повтаря. Светът не би издържал двама като него.
Той забеляза, че погледът и вече не падаше върху нея, а беше в друга точка - сервитьорът, който и донесе някакъв коктейл. Вероятно нещо със слабо алкохолно съдържание, не като това силното, което той уж пиеше в момента, но беше игнорирал заради Ким.
Тя стана, прескочи едно момиче от групата си, чието име Йонгджин не знаеше, а секунда след това вече Джей беше седнала удобно до него и бе кръстосала краката си.
- Много си се променил, друже. - рече тя с усмивка. Вярно си беше
- Д - джин Хий? - повдигна вежда едва забележимо. - Не мога да повярвам, че ме позна след толкова време!
Протегна ръка към бретона си и отметна един палав кичур, който почти закриваше едното му око.
- И ти си се променила! - тя беше станала доста по - красива отколкото я помнеше, и усмивката и беше по - лъчезарна, но явно все пак беше запазила своята лъчезарност, която Ю бе изгубил с годините, ако изобщо някога я бе притежавал. - Как си? Как се справяш?
Сигурно и беше трудно да е една от доста харесваните корейки в световен мащаб, но от изпълнението преди малко, Луцифер си вадеше изводите, че тя правеше всичко с усмивка и с желание.
-Джей. - наклони настрани глава, след което се усмихна и съвсем леко повдигна веждата си. - И на мен ми е приятно, Йонгджин.
Това беше като гръм от ясно небе за Луцифер. Стори му се странно - той нямаше нищо общо с това, което беше преди - това негово "аз", с което Джей бе така чудесно запозната. Сега той беше нещо като друг човек - друго лице, друга коса, скули, черти, телосложение, глас, приказки,.. нямаше нищо, което да бе запазил в себе си след всички тези години. Сега не беше онова сладко лъчезарно момче, беше нещо като грешка на природата, грешка, която най - добре да не се повтаря. Светът не би издържал двама като него.
Той забеляза, че погледът и вече не падаше върху нея, а беше в друга точка - сервитьорът, който и донесе някакъв коктейл. Вероятно нещо със слабо алкохолно съдържание, не като това силното, което той уж пиеше в момента, но беше игнорирал заради Ким.
Тя стана, прескочи едно момиче от групата си, чието име Йонгджин не знаеше, а секунда след това вече Джей беше седнала удобно до него и бе кръстосала краката си.
- Много си се променил, друже. - рече тя с усмивка. Вярно си беше
- Д - джин Хий? - повдигна вежда едва забележимо. - Не мога да повярвам, че ме позна след толкова време!
Протегна ръка към бретона си и отметна един палав кичур, който почти закриваше едното му око.
- И ти си се променила! - тя беше станала доста по - красива отколкото я помнеше, и усмивката и беше по - лъчезарна, но явно все пак беше запазила своята лъчезарност, която Ю бе изгубил с годините, ако изобщо някога я бе притежавал. - Как си? Как се справяш?
Сигурно и беше трудно да е една от доста харесваните корейки в световен мащаб, но от изпълнението преди малко, Луцифер си вадеше изводите, че тя правеше всичко с усмивка и с желание.
Джей мушна сламката между устните си и отпи бавно,докато продължаваше да гледа най-спокойно мъжкия до нея.На лицето й все още имаше следи от усмивка дори и когато пиеше от коктейла си .Сега когато беше по близко до него можеше пре спокойно да открие още промени в него.Беше станал толкова ...готин.Излъчваше някаква нова аура ,някакъв нов чар ,който радарът на Джин Хий прихващаше.Беше секси.Това я накара да вътешно да се засме защото можеше да направи разлика между стария Йонг Джин и новият.
-И ти си се променила !Как си ?Как се справяш?-каза й той и Джей веднага му отвърна с една от своите запазена марка усмивки.Много ясно че и тя се променила.Хората го правеха дори всеки ден,но при тях двамата при положение ,че не са се виждали от сумати време ,просто всичко беше очевидно.Е ,поне промяната и при двамата изглеждаше за добро.За момент на Джин Хий й се стори ,че в атмосферата между тях постепенно бе започнало да прозира лека неловкост.Това разбира се не беше много хубаво затова тя побърза да отпие още веднъж от напитката си докато не откъсваше очите си от неговите.Тя се сети ,че той й беше задал въпрос и бързо му отговори.
-Добре.Повече от добре бих казала.Ммм,чесно казано всичко при мен върви страхотно.Помниш ли че преди бях трейни в една компания.-усмихна му се доволно.-От две години вече се радвам на успех с група ,на която съм лидер!
Винаги й е било приятно да се хвали защото знаеше ,че поне за групата се беше постарала и с пот на челото беше постигнала всичко.Разбира се ,че щеше да се хваля и да показва гордоста си.Тя се изкиска тихичко заради някакви мили спомени ,които изникнаха в съзнанието й,но въпреки това тя се оттърси от тях и реши да се съсредоточи върху Йонг Джин.
-Ами при теб как е?Изглеждаш ..добре?-попита го все още през искрена усмивка.За момент погледа й прескочи от него към момичетата й.Само за кратка поверка.На лидреката й олекна ,като видя Хьеми открито да се забавлява с някакъв мъжки.Линзи и тя си лафеше с едно момче,което въпреки се изглеждаше поне4 години по -малко от нея ,също й обръщаше внимание.Джей се зарадва на гледката защото знаеше ,че ако и двете се бяха разцупили ще трябваше да си тръгне със тях.А на нея не й се тръгваше.
Обърна се отново към Ю и зачака отговора му.Чудеше се какво ли се беше случило с него и живота му.Винаги е бил странен ,затова й сега се надяваше поне да бъде искрен с нея.
Jei- Loen Ent.
Луцифер усети някаква странна аура около Джин Хий, не знаеше на какво се дължи. Може би и беше странно, че се вижда със стар познат след толкова години ни вест, ни кост и от двамата.
-Добре! Повече от добре бих казала. Ммм,чесно казано всичко при мен върви страхотно! Помниш ли че преди бях трейни в една компания? - сладка и същевременно доволна усмивка се възцари на лицето на Джейн - От две години вече се радвам на успех с група, на която съм лидер!
Мъжът беше чувал от това, но не се интересуваше по никакъв начин от корейски групи, нито от каквото и да било почти, само от 4Minute и B.A.P.
4Minute. Отново ли!?
Поклати леко глава, за да разкара тези мисли и отново се съсредоточи върху Ким. Нямаше нищо общо с онова момиченце, което познаваше преди много, много време.
- Ами при теб как е? Изглеждаш.. добре? - продължаваше да се усмихва лидерката на Fiestar, а Луцифер просто изви устни в една лека полуусмивка, която изглеждаше като пародия на каквото и да било. Но пък от друга страна... Ю Йонгджин се усмихваше?! Ето защо навън валеше!
- Ами... как да върви, предполагам си чувала приказката, че винаги може и повече, нали?
После присви устни в тънка линия.
Всъщност си вървеше ужасно, но нека да не задълбаваме. Едва ли Джей искаше да го слуша как се оплаква и и дрънка разни простотии, които изобщо не я засягаха. А и тя беше заета жена, не като него проклета безделница, разчитаща на друг да я издържа и да и набавя всичко.
Забелязваше, че от време на време тя хвърляше погледи на момичетата в групата си, а той се усмихваше, дори да не ги удостояваше със своето.
Отпи от тъмния алкохол в чашата му отново, оставяйки вкуса да докосне всяко едно кътче от устата му и тогава преглътна бавно, като се замисли как ли би реагирал брат му ако чуе, че се бе видял с Джин Хий, тук, и дори си бяха говорили. Всъщност той я засичаше, когато влизаше в сградата на компанията понякога, но тя го подминаваше, защото вероятно не го забелязваше през затъмнените стъкла на колата, в която беше всеки път, докато пътуваше.
- При теб някой.. ъмм, сещаш се, приятел? - не знаеше как да я пита за това. Не, че му влизаше в работата или и имаше мерак пак, колкото и лъчезарна и симпатична да беше, просто искаше да чуе имаше ли някой щастливец и за Джей.
-Добре! Повече от добре бих казала. Ммм,чесно казано всичко при мен върви страхотно! Помниш ли че преди бях трейни в една компания? - сладка и същевременно доволна усмивка се възцари на лицето на Джейн - От две години вече се радвам на успех с група, на която съм лидер!
Мъжът беше чувал от това, но не се интересуваше по никакъв начин от корейски групи, нито от каквото и да било почти, само от 4Minute и B.A.P.
4Minute. Отново ли!?
Поклати леко глава, за да разкара тези мисли и отново се съсредоточи върху Ким. Нямаше нищо общо с онова момиченце, което познаваше преди много, много време.
- Ами при теб как е? Изглеждаш.. добре? - продължаваше да се усмихва лидерката на Fiestar, а Луцифер просто изви устни в една лека полуусмивка, която изглеждаше като пародия на каквото и да било. Но пък от друга страна... Ю Йонгджин се усмихваше?! Ето защо навън валеше!
- Ами... как да върви, предполагам си чувала приказката, че винаги може и повече, нали?
После присви устни в тънка линия.
Всъщност си вървеше ужасно, но нека да не задълбаваме. Едва ли Джей искаше да го слуша как се оплаква и и дрънка разни простотии, които изобщо не я засягаха. А и тя беше заета жена, не като него проклета безделница, разчитаща на друг да я издържа и да и набавя всичко.
Забелязваше, че от време на време тя хвърляше погледи на момичетата в групата си, а той се усмихваше, дори да не ги удостояваше със своето.
Отпи от тъмния алкохол в чашата му отново, оставяйки вкуса да докосне всяко едно кътче от устата му и тогава преглътна бавно, като се замисли как ли би реагирал брат му ако чуе, че се бе видял с Джин Хий, тук, и дори си бяха говорили. Всъщност той я засичаше, когато влизаше в сградата на компанията понякога, но тя го подминаваше, защото вероятно не го забелязваше през затъмнените стъкла на колата, в която беше всеки път, докато пътуваше.
- При теб някой.. ъмм, сещаш се, приятел? - не знаеше как да я пита за това. Не, че му влизаше в работата или и имаше мерак пак, колкото и лъчезарна и симпатична да беше, просто искаше да чуе имаше ли някой щастливец и за Джей.
- Ами... как да върви, предполагам си чувала приказката, че винаги може и повече, нали?- отговори й Йонг Джин след което присви устни и дори рамене. Джей веднага реагира на думите му ,като повдигна вежди в някаква странна гримаса ,която бързо се отми от лицето й и беше заменена от някаква по-мека и типична за нея физиномия. Тя винаги си е била такава .Предпочиташе да се усмихва наоколо защото знаеше ,че хората биха могли да й отвърнат.Обичаше да е център на внимание ,но поне не прекаляваше със сремежа си да си спечели вниманието на околните. Стратегията й винаги е била малко по -естествена.Рядко обаче й се случваше да се насилва да бъде мила защото обичаше да се закача със хората.Понякога дори го правеше несъзнателно. Но в повечето случаи както и във този ,вдействително й беше приятно в нечия компания, а и за нея Йонг Джин винаги е бил странна птица.
- При теб някой.. ъмм, сещаш се, приятел?-въпроса на мъжът я хвана леко неподготвена .Винаги ставаше така заради кариерата й и всичките тези въпроси покрай личния й живот.Честно не разбираше какво ги бърка хората ,но беше склонна да сподели истината на Йонг Джин защото той малко или много й беше по-близък от някой репортер или фен.
Джин Хий се засмя първо после поклати глава отрицателно.В последно време беше осъзнала ,че не си пада много по връзките.Особено пък когато имаха потенциал да станат примерно по -сложни.Това не й беше във стила.Тя и задълбочено обвързване ? Тази комбинация я напрягаше още при мисълта за нея.Освен това тя беше наясно ,че все още има нещо страх от мъжка близост. Да ,това беше много странно. Обичаше да се занимава с мъже ,но когато те опитваха да го правят усещаше ,че или щеше да повърне върху човека или просто ще се закопа във земята. Не обичаше да я пипат непознати. Не позволяваше нищо да се прави с нея ,като не иска. Самата тя винаги е смятала и винаги е свързвала тази своя странна непоносимост със старата си работа ,която й се искаше да забрави и да заличи завинаги.Това щеше да си остане част от нея и нямаше друг избор освен да живее със спомените си.
-Не,пф,моля ти се?За какво ми е?-каза все още през усмивка .Тя се изкиска тихо като на себе си и отпи от напитката си. В съзнанието й изникна Сонг Мино и това я накара допълително да се засмее. Там нещата бяха сложни....Не ,всъщност бяха твърде прости даже.Може би и двамата си губеха времето ,но какво да се направи.Той беше точно стила мъже които Джей харесваше и колкото и да не й се искаше да пада толкова ниско не можеше да си изкриви душата.Харесваше как изглежда ,харесваше гласът му ,парите му и до там.Нито тя беше способна да си позволи някакви по -други взаимотношения с него ,нито той пък искаше.Може би затова все пак нещата бяха сложни.Може би самия той подразбираше защо тя се беше залепила за него така ,но това не го грееше особено. Колкото и малка възможност да е имала Джей ,за да го опознае като човек и да си създаде мение за него едниственото което е разбрала за това момче е ,че егати темерута.Нищо де ,важното в случая е ,че на нея й беше приятно и всъщност тя си гледаше своя собствен кеф.
-Нужно ли е да те питам същото?-обърна се към Йонг Джин за да му се подсмихне лукаво.Сигурна беше ,че е обвързан. -Красива е нали?-допълни Джей и отново обърна погледа си към чашата си.
Jei- Loen Ent.
Момичето сякаш малко се позамисли над въпроса, отправен и от бившия и, след което отговори, че няма такъв и попита за какво и е. Може би беше права, пестеше си ядове и мъки (каквито той още береше като от росна майска градина) и той кимна. Тя се засмя леко с онзи нежен и звънък глас, на който само Джин Хий си беше способна. Йонг Джин си спомняше, че именно заради усмивката и и смеха и се бе влюбил в нея, тя се бе превърнала в негов пръв приоритет и една от главните причини да е такъв кучи син в момента, но не я обвиняваше, ако беше на нейно място, и той нямаше да иска да бъде примерно момиче, излизащо с наркоман, пияница, пушач, побойник и още камара ужасни неща, които се говореше, че Луцифер правеше по онова време. Всъщност той не беше чак толкова зле, колкото го описваха, беше в пъти по - пропаднал от това, но човешките речници просто нямат думи да опишат това, в което той се бе превърнал.
- Нужно ли е да те питам същото? - последва една нетипична усмивка от страна на Джей. Какво ли имаше в предвид с това? Нима беше наясно, че той ще си стои сам? Чак толкова бързо ли се разчуваха новините? - Красива е нали?
Какво? Явно все пак тя мислеше, че той си има приятелка?
Бузите му моментално пламнаха в ярък нюанс на розовочервеното, а той не можеше да срещне погледа и и само отрони:
- Ъм.. да, хубава е... много дори, но.. - пое си дълбоко въздух, след което преглътна и думите като планински поток се изплъзнаха от устата му: - Само дето отново прецаках всичко и... нда, сещаш се..
Мислеше всяка дума, която казваше и се замисли за картинката, разиграла се с него и момичето, което искаше да взима за своя съпруга, но.. явно съдбата отново реши да бъде шибана гад и прецака Ю по единствения начин, по който не беше го правила. Сякаш той бе започнал да се променя към нещо по - добро, но явно сега нямаше да стане доброто мило сияещо ангелче, към което се целеше не много високо, но може би беше тръгнал да открива част от себе си, за която подозираше, че е отдавна забравена, заровена, закопана някъде вътре в бездънното му пробито от пороци и грешки съзнание, но се сети, че Джей беше срещу нея, след което спря поглед на нея и заговори пак:
- Ъм, да сменим темата, а? Да говорим за нещо.. приятно?
Не желаеше да връща въпроса пак на Хьона, защото не желаеше да се разчувства пред първата си тийн любов.
- Нужно ли е да те питам същото? - последва една нетипична усмивка от страна на Джей. Какво ли имаше в предвид с това? Нима беше наясно, че той ще си стои сам? Чак толкова бързо ли се разчуваха новините? - Красива е нали?
Какво? Явно все пак тя мислеше, че той си има приятелка?
Бузите му моментално пламнаха в ярък нюанс на розовочервеното, а той не можеше да срещне погледа и и само отрони:
- Ъм.. да, хубава е... много дори, но.. - пое си дълбоко въздух, след което преглътна и думите като планински поток се изплъзнаха от устата му: - Само дето отново прецаках всичко и... нда, сещаш се..
Мислеше всяка дума, която казваше и се замисли за картинката, разиграла се с него и момичето, което искаше да взима за своя съпруга, но.. явно съдбата отново реши да бъде шибана гад и прецака Ю по единствения начин, по който не беше го правила. Сякаш той бе започнал да се променя към нещо по - добро, но явно сега нямаше да стане доброто мило сияещо ангелче, към което се целеше не много високо, но може би беше тръгнал да открива част от себе си, за която подозираше, че е отдавна забравена, заровена, закопана някъде вътре в бездънното му пробито от пороци и грешки съзнание, но се сети, че Джей беше срещу нея, след което спря поглед на нея и заговори пак:
- Ъм, да сменим темата, а? Да говорим за нещо.. приятно?
Не желаеше да връща въпроса пак на Хьона, защото не желаеше да се разчувства пред първата си тийн любов.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M