I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Къщата на Xiumin & Krystal~ EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Къщата на Xiumin & Krystal~ EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Къщата на Xiumin & Krystal~ EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Къщата на Xiumin & Krystal~ EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Къщата на Xiumin & Krystal~ EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Къщата на Xiumin & Krystal~ EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Къщата на Xiumin & Krystal~ EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Къщата на Xiumin & Krystal~ EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Къщата на Xiumin & Krystal~ EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 29 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 29 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Къщата на Xiumin & Krystal~

3 posters

Go down

Къщата на Xiumin & Krystal~ Empty Къщата на Xiumin & Krystal~

Писане by Park Luna Нед Дек 29, 2013 1:26 pm

Екстри: Оранжерия, изба, ферма

[You must be registered and logged in to see this link.]
Park Luna
Park Luna
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : CL, Sulli., Zinger~, Minsu, The Cow Milka
Половинка : Ilhoon ;3
Брой мнения : 2362

Върнете се в началото Go down

Къщата на Xiumin & Krystal~ Empty Re: Къщата на Xiumin & Krystal~

Писане by Krystal~ Нед Дек 29, 2013 9:11 pm

Бледата светлина от отдавана изгрялото слънце ,огря лицето на Кристъл.Лъчите гъделичкаха клепачите й и скоро необозпокояваният сън беше прекъснат.Тя доста време се въргаляше във топлото легълце и твърдо отказваше да става.Нямаше сили.Нито психически нито физически.От скоро вече не можеше да се познае.Семата себе си.Каквото и да прави с който и да излиза ,все се чувсташе толкова самотна.Не разбираше защо.Проблема в нея ли беше?Та тя отчаяно звънеше на най-различни хора за да може да си говори безмислени приказки отколкода да се отчайва завита под юргана.Нима искаше толкова много?Искаше приятел.Джонг Ин споделяше мъката си с нейната ,но това вече не беше така.Той отново беше щастлив.Неговата любима се беше завърнала и депресията която дълго време го тресеше напълно изчезна,благодарение на онова момиче.Колко хубаво ,че поне той може да е щастлив. Лошото обаче на състоянието в което беше изпаднала беше ,че лесно губеше килограми.Пропуснеше ли ядене буквално беше на прага на смърта след това.Храната нямаше вкус за нея.Ядеше я насилствено.Изгубеше ли още 3 килограми ...това щеше да е фатално за нея.Анемията ,която тресеше и нея и сестра й нямеше спирачки и само дебнеше.Точно затова при всяко посещение на дома си хапваха доста,за съжаление това не помагаше защото двете сестри посещаваха семейството си през месец.Както и да е.Ето.Вече знаете ,колко жалка и безпомощна беше станала Со Джунг.
Днес беше голям ден.Първи ден от снимането на първи епизод от „We Got Married „ в който беше поканена да участва.Доста дейности започваха да й се пишат.Първо „The Heirs” ,SM Town Week ,а сега и това шоу.Беше много отговорно.Определено щеше да е накрая на силите си след всичко това. Хубавата страна беше ,че в продължение на заснемането на WGM можеше да си почине и да се възтанови .
Къщата където щеше да живее със „съпруга си „ беше всъщност във Сеул,което беше хубаво.Не й се пътуваше до кой знае къде. Багажът й беше отдавна изпратен на адреса ,а от снимката която й представиха Кристъл види колко красива и възхитителна е къщата.Веднъж когато беше на снимки в Олимпийския Парк беше видяла тази мистериозна къща.Цветята,градината всичко беше толкова добре изпипано.Каква красота!
Оказа се ,че е пристигнала първа.Не се изненада.Принципно тя никога не закъснява, даже подранява ,но за разлика от всички дурги не се досваше и дразнеше ,когато някой закъснява и идва след нея.Операторите й казаха ,че скоро съпруга ще дойде и да се приготви защото ще я снимат отблизо.Демек да се приготви и да влезе в роля.Понеже не беше толкова студено,Кристъл избра да го чака във градината пред къщата.Мъжете с камерите се съгласиха с нея и я ескортираха до там.Тя запленена от красивите цветя се наведе към тях.Шипнотизирана ,тя се престраши и си откъсна няколко.Ммм,миришеха много свежо и приятно . Не знаеше колко време е стояла така загледана в растенията наоколо,но скоро тихи шушукания привлякоха вниманието й.Тя вдигна глава .
Той приближаваше към нея с онази специална за него усмивка ,която караше другите също да отвръщат със усмивка.Личеше си че е леко нервен,но кой не би бил.
На лицето на макнето също се появи лека срамежлива усмивка и даже отлони поглед.Наистина беше изненадана.Явно от ръководството на SM бяха решили ,че трябва да сложат край на шиповете с Кай и Сехун и са решили ,че ще е по-уместно със ...Шиумин.
-Шиумин-оппаа!-възкликна Чонг усмихна се още повече и даже му помаха.Баози беше един от най-ярките образи в Ес Ем.Оптимизмът му беше много заразен.Усмивката също.Да се надяваме да зарази и малката Ледена принцеса.

Krystal~
Krystal~
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Sulli,Amber,Kai. ; Jiyeon.
Половинка : Si Woo ;3
Брой мнения : 468

Писане by Xiumin Пет Яну 03, 2014 8:30 pm

От деня, в който получих розовото флаерче на "We got married" момчетата не спираха да ме бъзикат. Не ми стигаха шегите относно това, че си харесах едно от трейнитата ни. Да, аз Мин Сок май си намерих момиче и какво от това? Тя беше много сладка и мила, като изключим странната и страна, за която не бях споделил с никого, макар че май трябваше, защото наистина имах нужда от съвет какво да правя.
Странно ми беше, че не включиха Крис или пък Лухан или пък Кай в предаването, а точно мен. Така де те бяха по-известни и имаха повече фенове от мен. Нищо да се бъзикат с мен, ама аз ще участвам не те. Нека им мен избраха, а не тях. Въпреки че реално погледнато една част от тях имаха сериозни връзки, така че нормално да не ги изберат, но пък имаше такива, които си нямаха приятелки дори.
От мениджъра не разбрах почти нищо за предаването освен, че къщата ни е в Сеул, което беше добре и беше някъде близо до Олимпийския парк, но колкото и да ми я описваха така и не се сетих за коя къща става дума. Не бях особен фен на предаването, така де не бях гледал много и ми се наложи да се осведомя за какво точно става дума.
-Сложи ли си в багажа всички необходими почистващи препарати- подкачи ме Крис в първия ден от снимките. Точно бях изпратил багажа си и се чувствах развълнуван от предстоящото събитие.
-Да, бъди спокоен - отговорих му, докато той все още се смееше на шегата си. Какво да направя, чистенето помага и успокоява и е хубаво да е чисто и да няма микроби. Само Кьонгсу беше на моето мнение и споделяше манията ми към чистотата. Добре, че беше той, че ако бях само аз щяха да ме спукват от бъзици и за това, другите просто не разбираха.
Момчетата ме изпратиха, като се наслушах на предположения коя може да е съпругата ми. Май някой се вълнуваха повече и от мен, с коя ще съм.  Качих в колата бързо , защото вече почти закъснявах. Като останах сам, е с шофьора, можех да се отпусна и осъзнах колко нервен съм всъщност. Щеше да ми е странно толкова камери да се въртят около нас. Да с момчетата снимахме много неща, но сега всичко щеше да се върти около мен и моята "съпруга". Все още не знаех, коя е тя и ми беше много любопитно.
Щом колата спря веднага се усмихнах и излязох навън. Еха... ама тази къща наистина била хубава! Изглежда като имение, то май си беше де. Като къща на Сухо! Нямах много време да се нарадвам на къщата, защото веднага се появиха хора от екипа да заснемат пристигането ми.
Съобщиха ми, че "съпругата" ми в е градината и ме чака. Ууу страхотно, дано само не ме е чакала много дълго, че колкото и да е приятно времето, все пак е хладно. Сега вече щях да разбера коя е.
Опитах се да прикрия това, че съм нервен, но май не ми се получаваше много добре, не бях чак толкова добър в актьорската игра. Усмихнах се и тръгнах към градината.
В първия момент не можах да разпозная момичето, което беше наведено над красивите цвета, но в мига, я който погледна към мен разпознах макнето на f(x). О колко хубаво беше да видя познато приятелско лице. Малко ми изглеждаше бледа и поотслабнала, което не ми хареса особено, май щеше да се наложи да се погрижим за това! Жалко само, че Кьонгсу не беше наблизо да готви, ама щяхме да се справим все някак.
-Здравей, Кристъл!Как си?- отговорих и весело като се приближих до нея. Вече бях доста по-спокоен като знаех коя е "съпругата" ми. Това, че я познавах определено беше доста добре.
-Къщата изглежда страхотно, как мислиш? Искаш ли да я разгледаме? -попитах развълнувано Кристъл, като пак се огледах наоколо. Имаше хубава градина с толкова цветя, определено ми харесваше. Просто колкото и да бях спокоен вече пак се чувствах леко не на място и не знаех какво да кажа или как да реагирам, а и всички тези камери около нас.
Xiumin
Xiumin
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : J-Da., N
Половинка : ~LoLita <3
Брой мнения : 159

Писане by Sponsored content

Sponsored content