I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Къщата на Tao & Lee Sun Hi // S2 EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Къщата на Tao & Lee Sun Hi // S2 EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Къщата на Tao & Lee Sun Hi // S2 EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Къщата на Tao & Lee Sun Hi // S2 EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Къщата на Tao & Lee Sun Hi // S2 EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Къщата на Tao & Lee Sun Hi // S2 EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Къщата на Tao & Lee Sun Hi // S2 EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Къщата на Tao & Lee Sun Hi // S2 EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Къщата на Tao & Lee Sun Hi // S2 EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 83 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 83 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Къщата на Tao & Lee Sun Hi // S2

3 posters

Go down

Къщата на Tao & Lee Sun Hi // S2 Empty Къщата на Tao & Lee Sun Hi // S2

Писане by CL Съб Фев 09, 2013 9:08 pm

Екстра: Апартамент на 12 етаж
1
2
3
4
5
6
CL
CL
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : Park Luna, T.O.P, BOM
Половинка : YeSung♥♥♥
Брой мнения : 2233

Върнете се в началото Go down

Къщата на Tao & Lee Sun Hi // S2 Empty Re: Къщата на Tao & Lee Sun Hi // S2

Писане by Lee Sun Hi Нед Фев 10, 2013 12:58 pm

Като най не харесван член на групата й беше посочена тя, а за най-харесван Сандър. Нищо ново под слънцето, но точно заради това, мама(баба) Франческа я записа в това предаване и дори не я попита дали иска. Искаше да повиши известността на Сън Хи. Дори не знаеше с кого ще бъде и дали въобще ще го знае. Молеше се да е някой от SuJu, но надали.
Вече беше пред в който се намираше апартамента им и чакаше "съпруга си". Малката сестричка на Джонг Ун започна да си фантазира какъв ще е съпруга й. Ами, ако е някой устатник или някой нагъл и невъзпитан тип, питаше се тя. Екипа и даде едни ключове и наруши мислите й. За какво ли бяха?
- Какво е това? - попита тя.
- Ключовете за апартамента ви. Намира се на 12 етаж. - каза той. - Може да го познаете по това, че е номер 87. - допълни мъжът.
- Благодаря .. - усмихна се Сън Хи и разгледа ключовете, които бяха четири на брой - два за вратата на блока и два за апартамента.
В този момент спря друг автомобил. От него излезе една позната физиономия. Когато тя беше в S.M. той беше трейни там, а сега до колкото й беше известно е дебютирал. Е, явно няма да е с напълно непознат човек, въпреки че двамата са си говорели един-два пъти не повече. Беше останала с неутрално впечатление за него, но сега щеше да го опознае доста по-добре.
- Здравей! - поздрави го тя.
Lee Sun Hi
Lee Sun Hi
NH Media
NH Media

БФФ : Chan Li, Wendy, Kang Ha Na
Половинка : Hoya x33
Брой мнения : 255

Писане by Tae Joon Пон Фев 11, 2013 10:52 pm

Седнах уморено на земята за да си почина от тренировките.Бяха наистина натоварващи, но трябваше да си наваксаме!!
Надигнах шишето с водата, което беше до мен и отпих няколко големи глътки от течността.В този момент, мениджъра влезе в залата и държеше някакво пликче, явно беше писмо.
Не очаквах да ми го даде на мен, но.. взех го и го огледах.Повечето двойки в началото не бяха много доволни щом видят надписа на "We got Married", но аз се развълнувах.
Исках да участвам, особено след като и БекХюн го бяха поканили да участва в предишния сезон.Беше наистина забавно.

~~~

Бях на път да срещна "съпругата" си.Дали щеше да е по малка от мен!?или може би по-голяма!?
Най-сетне превозното средство, което бяха приготвили за да ме закарат до мястото спря и погледнах през прозореца.Явно тя се канеше да влезе в блока.Слязох на бързо и взех куфара си.Отидох до нея, а тя ме поздрави.
- Здравей! - отвърнах и със усмивка.
Я чакай малко.. сещам се коя беше тя.Мисля, че заедно бяхме трейнита, но тя си тръгна и дебютира в новата компания.Да! Тя беше.
- Искаш ли да ти помогна с куфарите? - попитах с усмивка, а тя кимна.
Нагърбих ги, докато отключваше и влязохме вътре.
Тя каза на кой етаж ще сме, а аз се опулих на среща ѝ.Бавно се приближих към асансьора и натиснах копчето, но НЕ РАЗБОТЕШЕ!?!?
За БОга, кой нормален човек, ще се изкачва толкова време за да стигне до апартамента си!?
Tae Joon
Tae Joon
♥ I live to let you shine ♥

БФФ : Ravi.
Половинка : Bitch please, no!
Брой мнения : 57

Писане by Lee Sun Hi Вто Фев 12, 2013 7:16 pm

- Искаш ли да ти помогна с куфарите? - предложи й той с лек акцент. Това припомни на Сън Хи, че той беше от Китай и беше дошъл заедно с още няколко чавета от там.
- Ако няма да са ти в тежест .. - усмихна се тя, а "съпругът й" ги взе без да се замисли. Явно щяха да се разбират доста добре занапред.
Двамата се качиха по стълбите към асансьора, обаче нъц - не работеше. Двамата се облещиха срещу бележката на вратата, която гласеше следното:
"Извършват се ремонтни дейности в асансьорната шахта.
По тази причина асансьора ще бъде временно спрян!
Благодарим ви за вниманието и извинете за причиненото неудобство.
С любов,
Домоуправителя Хуанг Те Йонг"

- С любов .. ще ти дам аз на теб една любов! - измърмори под носа си Хевън и въздъхна тежко, все едно ще трябва да измете цял Сеул с метлата на баба Яга. - Готов ли си да се качим до 12-тия етаж пеша? - отправи въпроса към "съпруга си".
Той само кимна и двамата започнаха да се катерят нагоре. Първите няколко етажа ги взеха без проблеми. На 8-мия етаж обаче Сън Хи се предаде. Пусна единия куфар и се опря на стената. Мъжът също остави куфарите и седна на стъпалата.
- Между другото аз съм И Сън Хи, позната още като Хевън, приятно ми е! - представи се тя.Покрай цялата тази суматоха те дори не се запознаха, а щяха да живеят доста време заедно.
Lee Sun Hi
Lee Sun Hi
NH Media
NH Media

БФФ : Chan Li, Wendy, Kang Ha Na
Половинка : Hoya x33
Брой мнения : 255

Писане by Tae Joon Чет Мар 21, 2013 10:16 am

Просто не можех да повярвам на скапаните си очи... к-как можеше нещасния асансьор да не работи... пред нас оставаха цели 21 етажа!
"Извършват се ремонтни дейности в асансьорната шахта.
По тази причина асансьора ще бъде временно спрян!
Благодарим ви за вниманието и извинете за причиненото неудобство.
С любов,
Домоуправителя Хуанг Те Йонг"

- С любов .. ще ти дам аз на теб една любов!- измърмори "съпругата" ми под носа си и аз се усмихнах, но след като се сетих какво предскоти една голяма и тежка въздишка се изплъжна от устата ми.
- Готов ли си да се качим до 12-тия етаж пеша? - попита тя.
- Има ли значение.. - въздъхнах отново - така или иначе няма да се измъкнем от .. - погледнах стълбите преднас - .. хилядите стълби.Но все пак гледай от добрата страна на нещата, поне ако не друго ще свалим по някой друг килоограм! - засмях се.
Той само кимна и двамата започнаха да се катерят нагоре. Първите няколко етажа ги взеха без проблеми. На 8-мия етаж обаче тя се предаде.Пусна единия куфар и се опря на стената.Аз също оставих куфарите и се польоснах на стъпалата.
- Между другото аз съм И Сън Хи, позната още като Хевън, приятно ми е!
- О да, съвсем бях забравил, аз съм Хуанг Джи Тао, но ми казвай просто Тао.- усмихнах се.
Слад като почивката ни свърхи се заедхме с останалите стъпала.Спирахме да си починем на всеки втори етаж, защото тя все оак беше женско изморяваше се по бързо.Накрая стигнахме и до нашия апартамент.
- Не мога д повярвам, че стигнахме живи.- отдъхнах си.
Tae Joon
Tae Joon

БФФ : Ravi.
Половинка : Bitch please, no!
Брой мнения : 57

Писане by Sponsored content

Sponsored content