Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 82 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 82 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
BANG
+6
Taehyun
Woo Kevin
Jieun
Bang Minah
Youngjae.
Yongguk
10 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Re: BANG
*Обаждане*
Гук, човече, аз не спЪ толкова рано *смее се*
Гук, човече, аз не спЪ толкова рано *смее се*
Youngjae.- TS Ent.
- БФФ : B.A.P, Dara
Половинка : Я марш от тук!
Брой мнения : 221
Нда знам, че си лидер xD
При мен всичко е наред, освен изорителните снимки. Бтв кога ще летиме за Япония? Де ми каза, че си отказал макнето щот му било лошо? А пък Дехчо изчезна -.-
При теб?
При мен всичко е наред, освен изорителните снимки. Бтв кога ще летиме за Япония? Де ми каза, че си отказал макнето щот му било лошо? А пък Дехчо изчезна -.-
При теб?
Youngjae.- TS Ent.
Хахха зайци-клюкари..*смее се*
Ма всичко е наред мааалко,много проблеми с какичката, вече виждам края. Ееее ден-два и пак ще съм си във форма ^^
Еееееееееее верно ли *мрънка и недоволства* тъкмо мислех че ще си почина далеч от Корея, братле разби ми мечтите -.-
Ма всичко е наред мааалко,много проблеми с какичката, вече виждам края. Ееее ден-два и пак ще съм си във форма ^^
Еееееееееее верно ли *мрънка и недоволства* тъкмо мислех че ще си почина далеч от Корея, братле разби ми мечтите -.-
Youngjae.- TS Ent.
ехх, което ми напомня да хвана русото за гушата *шегува се*
Искаш ли ако си свободен да се отбиеш до нас да пием нещо, или направо да излезем някъде? Ще ми се отази супер, а и мисля, че и на теб?
Искаш ли ако си свободен да се отбиеш до нас да пием нещо, или направо да излезем някъде? Ще ми се отази супер, а и мисля, че и на теб?
Youngjae.- TS Ent.
Аха и ти като Де, всички режат горкия Дже ще си умре сам, без никой да разбере.. *мрънка*
Всъщност на кой изобщо му пука? *опит да се засмее*
Всъщност на кой изобщо му пука? *опит да се засмее*
Youngjae.- TS Ent.
Хмм не знам, където ме замъкнеш не ми пука *ядосан и леко тъжен*
Youngjae.- TS Ent.
Арасо. Камсахамнида :3
Youngjae.- TS Ent.
*SMS*
Банг-хьонг, честит рожден ден. Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, любов (макар и болезнена) , още повече фенове и всичко друго, което съм пропуснал. :3
Банг-хьонг, честит рожден ден. Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, любов (макар и болезнена) , още повече фенове и всичко друго, което съм пропуснал. :3
Youngjae.- TS Ent.
SMS
Оппаааааа! Честит рожден ден на най-страхотния брат на света! Освен баналното, искам да ти пожелая да запазиш целеустремеността си (в това отношение си ми модел за подражaние, но не се възгордявай много) и вярвай в себе си! Мисля, че си избран да направиш света по-добро място, затова не се отказвай!
Благодаря, че винаги си се грижил за мен, оппа! (hug) Пази се, оппа! Обичам те много много!
(съжалявам, ако ти се струва много захаросано - знаеш, че съм сантиментална пффт)
Оппаааааа! Честит рожден ден на най-страхотния брат на света! Освен баналното, искам да ти пожелая да запазиш целеустремеността си (в това отношение си ми модел за подражaние, но не се възгордявай много) и вярвай в себе си! Мисля, че си избран да направиш света по-добро място, затова не се отказвай!
Благодаря, че винаги си се грижил за мен, оппа! (hug) Пази се, оппа! Обичам те много много!
(съжалявам, ако ти се струва много захаросано - знаеш, че съм сантиментална пффт)
Bang Minah- Loen Ent.
- БФФ : Daehyun., Chen., HongBin, Hyosung
Половинка : Sehun. - friends with benefits
Брой мнения : 1966
SMS
Честит рожден ден!! ^^ Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, любов, много много успехи и в личен и в професионален план! :33 Ще чакам бонбони да ми донесеш утре в компанията ;д
Честит рожден ден!! ^^ Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, любов, много много успехи и в личен и в професионален план! :33 Ще чакам бонбони да ми донесеш утре в компанията ;д
Jieun- TS Ent.
- БФФ : Anna,Yoo Myung Joon :3 , Hyosung,Sunhwa, Daehyun. ;3
Половинка : Lee Min Ho ;33
Брой мнения : 186
SMS
Ооо перфектно ;д Значи утре ще се яде много ;д Олее наистина ли? ^^ Точно днес си мислих за същото! ;д
Ооо перфектно ;д Значи утре ще се яде много ;д Олее наистина ли? ^^ Точно днес си мислих за същото! ;д
Jieun- TS Ent.
- БФФ : Anna,Yoo Myung Joon :3 , Hyosung,Sunhwa, Daehyun. ;3
Половинка : Lee Min Ho ;33
Брой мнения : 186
SMS
Ооо честит рожден ден. Пожелавам ти всичко най-хубаво и много да слушаш. Успехът си го имаш, но няма нищо лошо да го увеличиш и да не забравиш да почерпиш..хехе не говоря само с бонбони.
Ооо честит рожден ден. Пожелавам ти всичко най-хубаво и много да слушаш. Успехът си го имаш, но няма нищо лошо да го увеличиш и да не забравиш да почерпиш..хехе не говоря само с бонбони.
Woo Kevin- NH Media
- БФФ : Seunghoon. ; Haneul
Половинка : ❤
Брой мнения : 151
SMS
йейе шоколадче :д
Ама ти само с торта ли ще ме залъжеш? А за пиене какво, вода ли? о.О
йейе шоколадче :д
Ама ти само с торта ли ще ме залъжеш? А за пиене какво, вода ли? о.О
Woo Kevin- NH Media
SMS
Интересно торта и вода, ще е супер яка комбинация . Ами не знам ако искаш сподели. Гроб съм във всяко отношение :)
Интересно торта и вода, ще е супер яка комбинация . Ами не знам ако искаш сподели. Гроб съм във всяко отношение :)
Woo Kevin- NH Media
SMS
А не се притеснявай ежедневно чувам нещо подобно. Да кажем, че харесвам себе си. Предай им, че не става с посредници, носят ми храна и ще си помисля
А не се притеснявай ежедневно чувам нещо подобно. Да кажем, че харесвам себе си. Предай им, че не става с посредници, носят ми храна и ще си помисля
Woo Kevin- NH Media
SMS
Честит Рожден Ден аппа! <3333333 Знаеш колко те обичам и ти обещавам ,че ще бъдя до теб независимо нищо или никой :) Бъди жив и издрав и се грижи за мен още години наред!
Честит Рожден Ден аппа! <3333333 Знаеш колко те обичам и ти обещавам ,че ще бъдя до теб независимо нищо или никой :) Бъди жив и издрав и се грижи за мен още години наред!
Taehyun- YG Ent.
- БФФ : Xero madafaka :3
Половинка : Wendy!!
Брой мнения : 681
SMS
Ще си поговоря утре с теб. Като ми каза две момчета имаше предвид момчета в буквалния смисъл на думата? Приготви се да носиш много храна иначе лошо ти се пише
Ще си поговоря утре с теб. Като ми каза две момчета имаше предвид момчета в буквалния смисъл на думата? Приготви се да носиш много храна иначе лошо ти се пише
Woo Kevin- NH Media
SMS
Уаау *0* Днес наистина трябва да е Великден, за да ми кажеш такива прочувствени неща. Много ти благодаря! За протокола - твоите пожелания бяха едни от най - хубавите :3 И явно си пропуснал да напишеш, че ме обичаш...но спокойно, и аз те обичам <3 Още веднъж ти благодаря, и да - заедно ще сме си!
Уаау *0* Днес наистина трябва да е Великден, за да ми кажеш такива прочувствени неща. Много ти благодаря! За протокола - твоите пожелания бяха едни от най - хубавите :3 И явно си пропуснал да напишеш, че ме обичаш...но спокойно, и аз те обичам <3 Още веднъж ти благодаря, и да - заедно ще сме си!
Himchan.- TS Ent.
- БФФ : B.A.P buddies
Половинка : No, thanks he have dogs
Брой мнения : 133
*обаждане от мобилният на майка си;; както винаги го застрелва с 987678 въпроса в секунда*
Оппа, Со Хий е ;3 Спиш ли? Нали не те притеснявам? Ако имаш работа ще затворя.. Може ли да ти кажа нещо?
Оппа, Со Хий е ;3 Спиш ли? Нали не те притеснявам? Ако имаш работа ще затворя.. Може ли да ти кажа нещо?
Kisu- Loen Ent.
- БФФ : .
Половинка : .
Брой мнения : 40
Мама е в другата стая. Не знам какво прави. Аз се опитах да се обадя на вуйчо, но обърках номера и ми вдигна някакъв непознат чичко, който каза, че познава мама от работата. Звучеше много страшно .. *личи си, че е изплашена*
Kisu- Loen Ent.
Не се шегувам! т.т Не му запомних името, беше много сложно, но каза, че компаниите искали да ги запознаят с мама. Ти не си страшен! *отдавна е свикнала с гласа му и не се плаши от него* И ми каза, че имам много хубаво име с един странен глас..
Kisu- Loen Ent.
Ама той иска да ме вземе! Звучеше ми като зъл човек. (това е да си дете ;д) Не го познавам. Мама преди това говореше с него .. мисля. Утре щели да се срещат някъде, но не чух къде.
Kisu- Loen Ent.
Чичо Химчан е по-лош и страшен от него. Оппа, ами ако направи нещо на мама утре? Страх ме е за нея.. Обещаваш ли ми, че няма да го позволиш?
Kisu- Loen Ent.
Боричкали сте се? о.0 Дали искам да ги проследим?! ДА, ДА, ДА ИСКАМ.. *усеща се, че майка й най-вероятно спи и намалява децибелите*
Kisu- Loen Ent.
Страница 1 от 2 • 1, 2
Similar topics
» It's not your conscience that is calling, it's just me, Bang Minah~
» Bang Bang, my baby shot me down.
» Big Bang
» Апартаментът на Big Bang
» Big Bang vs Shinee
» Bang Bang, my baby shot me down.
» Big Bang
» Апартаментът на Big Bang
» Big Bang vs Shinee
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M