I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
На снимачната площадка на The Lover; 01.04.2015г. EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
На снимачната площадка на The Lover; 01.04.2015г. EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
На снимачната площадка на The Lover; 01.04.2015г. EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
На снимачната площадка на The Lover; 01.04.2015г. EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
На снимачната площадка на The Lover; 01.04.2015г. EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
На снимачната площадка на The Lover; 01.04.2015г. EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
На снимачната площадка на The Lover; 01.04.2015г. EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
На снимачната площадка на The Lover; 01.04.2015г. EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
На снимачната площадка на The Lover; 01.04.2015г. EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 8 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 8 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

На снимачната площадка на The Lover; 01.04.2015г.

2 posters

Go down

На снимачната площадка на The Lover; 01.04.2015г. Empty На снимачната площадка на The Lover; 01.04.2015г.

Писане by Jae Joon. Нед Юни 14, 2015 9:41 pm

Новата му роля в сериала The Lover бе нещо ново за него. Вече бе минал месец откакто бе получил ролята и в началото бе доста скептично настроен към нея, но откакто се запозна с партньора си, с който заедно ще играят започна да променя мнението си. Такуя бе две години по-малък от него, но на ръст колкото него. Имаше руса коса, дълбоки кафяви очи, красива и изразителна усмивка, а бенката от дясно на брадичката му... Предаваше му един детски чар.
Днес трябваше да снимат трети епизод, в който героите им се целуваха. Дже бе леко изнервен от това, но го прикриваше добре... или поне се опитваше.
Всички бяха застанали по местата си. В момента трябваше да снимат целувката на момчетата. Режисьора даде начало, но Дже Джун не помръдна. Бе загледан в меките устни на Такуя и не чуваше и виждаше нищо друго. Виждаше как устните се движеха и му говореха нещо, но бе изгубил слуха си. Ръкомахаше му, но бе изгубил зрението си. Искаше ги. Искаше да целуне тези устни. Да изпие въздуха от гърдите му и да го накара да се разтопи в ръцете му.
Бавно се приближи до него, подпря ръце на стената до главата на Такуя и бавно се приближи до лицето му и го целуна. Кадрите бяха заснети, но само Дже знаеше, че в момента не играеше. Всичко, което правеше бе продиктувано от сърцето му, а не от ума му. Само, че го знаеше единствено той.
- Харесвам те Такуя.
Прошепна на другото момче и отново впи жадно устни в неговите.
Jae Joon.
Jae Joon.
Loen Ent.
Loen Ent.

БФФ : -
Половинка : -
Брой мнения : 8

Върнете се в началото Go down

На снимачната площадка на The Lover; 01.04.2015г. Empty Re: На снимачната площадка на The Lover; 01.04.2015г.

Писане by Takuya Terada Пон Юни 15, 2015 5:32 pm

Отново беше денят за снимки на новия сериал, в който японецът се бе хванал да участва. Днес щеше да е доста интересен епизод, или поне за някои от техните фенове, беше добре запознат с това, че.. така да го кажем, повечето си  падат по онова нещо, наречено fanservice, а днес щеше да има точно такова. Героите на него и човекът, който играеше негов съквартирант, щяха да се "целунат". Разбира се, не истинска целувка, а просто трябваше неговият колега да се доближи до него и това да бъде всичко.
За последен път Такуя хвърли поглед върху сценария си, за да бъде убеден в това, което прави, и да бъде сигурен, че всички негови реплики, действия, погледи, излъчване и така нататък, ще са точно такива, каквито трябва. Разбира се, един актьор можеше и да доукрасява тук - там, или поне така му бяха казвали, но самият той предпочиташе да си се придържа към написаното. Когато изведнъж му щракна, че днес беше първи април и щеше да е доста гадно, ако се окаже, че и на двамата са им дали фалшиви сценарии, и че не написаното трябва да стане, а нещо друго. Но не му се струваше реално да е майтап.
Прочете някои неща, след което се отправи към дивана, на който трябваше да стои и му дадоха знак, че започват да снимат. Гледаше там някакво телевизионно шоу, когато му дадоха знак, че неговият съквартирант в драмата вече е влязъл в своята роля. Размениха няколко от репликите, които им бяха писани, помогна му да оправи вратовръзката му, която той се мъчеше да нагоди, придържайки се към написаното черно на бяло, след което както трябваше, го опря до стената и изпълни това, което му бе заръчано, след което дойде ред на Дже Джун да се вживее малко повече. Въпреки, че и досега Терада не омаловажаваше неговата работа, нито пък щеше да се отпусне в своята.
Както трябваше, се отдръпна и ръката му бе хваната от неговият приятел и русокосият вече се намираше опрян в стената, а погледът му бе объркан, точно както трябваше да бъде. В момента наистина се чувстваше точно така, заради това успяваше перфектно да го пресъздаде. Но явно кореецът бе доста разсеян и некомпетентен в момента, по необясними причини. Както се очакваше, след милион пъти, в които извикаха името му, подадоха му реплики, ръкомахаха и прочие, Дже Джун се съвзе и се наведе към Такуя, и камерите тъкмо бяха спряни, когато стана нещо неочаквано. Устните на двете момчета се докоснаха, а очите на японеца се разшириха от изненада. Не беше способен да направи нищо в момента, дори не можеше да мисли адекватно. Случилото се тотално го обърка. Не можеше дори да се дръпне. Беше се стъписал изцяло. Когато вече усети и забеляза, че Дже Джун се беше отдръпнал съвсем леко, го погледна малко стреснато.
- Харесвам те, Такуя.
Гласът на тъмнокосият звучеше толкова тихо, че Такуя не бе сигурен дали наистина чу това, което му се стори, докато отново не получи целувка. Този път стомахът му се сви. Главата му си беше достатъчно замотана от Намекауа Рин, а сега това го караше да се чувства странно.
След няколко ужасно дълги мига, вече можеше да си поеме спокойно въздух, или поне почти спокойно. Още с И се намираха в непосредствена близост.
- К - к - какво беш...беше това? - пелтечеше Терада, не смеейки да погледне Дже в очите. - Какво се случи току - що?..
Въпреки, че добре осъзнаваше, че станалото се наричаше "целувка", японецът си беше рус. Явно все пак цветът на косата му имаше значение в тази роля? Но в момента... те дали играеха?.. За по - малкият беше факт, че не беше в ролята си повече и наистина си беше втрещен, но може би Дже Джун още беше в ролята на Джун Дже и го разиграваше в момента?
Takuya Terada
Takuya Terada
Loen Ent.
Loen Ent.

БФФ : Only Lana ; and Cao Lu + Kwon Yuri :з
Половинка : |RIN|
Брой мнения : 1451

На снимачната площадка на The Lover; 01.04.2015г. Empty Re: На снимачната площадка на The Lover; 01.04.2015г.

Писане by Jae Joon. Вто Юни 16, 2015 10:09 pm

- Целувка, беше целувка. Нали това се искаше от мен в тази роля?
Погледна в недоумяващите му очи.
-Да не помисли, че аз...
Бе изнервен. Сам не можеше да се познае и ума му не го побираше как се усмели да направи такава стъпка.
Прокашля се и се отдръпна от Такуя.
- Първоаприлска шега.
Засмя се глупаво, почеша се зад врата и се отдалечи.
- Свършихме ли снимките? Искам да се прибирам. Уморен съм.
Седна на столчето в гримьорната и се загледа в образа си в огледалото.
- Дже Джун какво правиш?Да не би да започна да си падаш по колегата си? Такуя сигурно ме мисли за луд.
Jae Joon.
Jae Joon.
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Takuya Terada Вто Юни 16, 2015 11:27 pm

- Целувка, беше целувка. Нали това се искаше от мен в тази роля?
Всъщност не точно това беше изискването, но все пак. Стана вече, Такуя нямаше право да се противи, или да го отрича.
Все още японецът гледаше към колегата си и не успяваше да разбере за какво става въпрос. Разконцентриран японец! Много при това. Откакто се беше преместил в Корея, имаше моменти (и то много!), в които беше толкова неадекватен, че ако ще човек да го удари с тухла четворка по главата, пак нямаше да успее да зацепи какво става около него! Лошо.
- Да не помисли, че аз...
Явно не беше това, което му изглеждаше. Сценично поведение, нищо повече. Добре, дотук добре..
Тъмнокосият се изкашля леко и се отдръпна от Такуя, който сякаш вече се чувстваше малко по -... не съществува дума за това, но може би "нормално", според неговите представи. Ала все пак, въпрос на гледна точка. Беше му малко по - спокойно и не толкова напрегнато. Ала странното усещане не беше се изпарило напълно.
- Първоаприлска шега! - бяха думите на по - големия.
Глупав ден, глупав!!! Винаги го прецакваха на тази дата. Защо? Кой човек, по дяволите, създава ден, в който хората се лъжат взаимно, като това става целогодишно, и без да има ден, отреден специално за това? Ала това е друга тема вече.
Знаеше си, че има нещо гнило в цялата тази работа. Засмя се тъпо, след което забеляза нервната усмивка и дочу лекия на Дже Джун. Какво се случваше около него? Участието му в тази драма явно се очертаваше да е интересно...
- Ъ, да, сигурен съм, мисля... а, такова де... - тихичко рече русият. Звучеше като кретен! Тайничко се молеше да не го чуе никой, защото друго, освен да се изложи и да се получи доста сконфузна ситуация, не можеше да стане.
"Яяяяя най - добре да замълча." - помисли си Терада за момент, защото най - много да въвлече себе си в още по - голяма бездънна яма, ако продължи да бръщолеви простотии (което само веднъж направи, ама то беше предостатъчно). Но не мислеше трезво, не и в момента. Поне възелът в стомаха му от неочакваното нещо, случило се току - що, се бе почти развързал. Какво облекчение, няма що!
Дже Джун попита дали са приключили вече със снимките за днес. След като получи положителен отговор от някого, се отправи нанякъде с доста бърз ход, а Такуя се свлече на пода постепенно. Бяха му нужни няколко минути, за да асимилира случилото се. Косата му в момента почти закриваше цялото му лице и не можеше да му се види глупавото изражение.
- Снимки, просто снимки,... първи април, просто ден,... - повтаряше си тихичко. След това отново просна усмивка на лицето си. - Изморен съм, ще постоя още малко и ще си ходя. - рече на режисьорите и като цяло на екипа, който се занимаваше с тях. Изправи се, след това се поклони и се запъти към гримьорната, където видя голяма част от колегите си да оправят своя грим, предимно женската аудитория. Някои от мъжете вече се бяха прибрали.
Японецът седна на своя стол и прокара пръсти през косата си, за да я оправи. Изглеждаше приемливо добре, малко по - хубаво от преди малко, но колкото и хубаво да беше, никога не беше достатъчно. Нищо, че в момента хич не беше хубаво - русата му коса беше ужасно рошава и стърчеше на всички възможни посоки, а чертите на лицето му се бяха сковали отново. Понечи да се усмихне и сам се изплаши от образа си. Може би следващия път...
Стана и вече почти беше при изхода, когато някой хвана ръката му и го дръпна съвсем леко. Обърна се и видя Дже Джун, който стоеше на мястото, отредено за него:
- Ъ, такова де, хьонг, съжалявам, че те подминах,.. - поклони се няколко пъти притеснено. Просто беше доста разсеян, нищо повече. Нищо чудно. Бързо трябваше да замазва положението...
Takuya Terada
Takuya Terada
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Jae Joon. Пет Юни 19, 2015 7:32 pm

Бе се по съвзел и тръгна към изхода, когато съзря русата главица на Такуя да се отправя към изхода. Забърза ход и го настигна. Вървеше зад него и обмисляше какво да му каже. Вече бяха на входа, а от Такуя никаква реакция. Дже се ядоса леко, хвана го за ръката и го помъкна със себе си към колата си.
- С теб трябва да поговорим, а това място не е подходящо. На къде да карам? В нас или у вас?
Изчака другото момче да му отговори, но когато не получи отговор. Подкара към дома си.
- Не те отвличам. Просто разговора не е подходящ за чужди уши. Ако някой те чака у вас, по-добре се обади сега, защото после ще е късно.
Jae Joon.
Jae Joon.
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Takuya Terada Пет Юни 19, 2015 8:07 pm

- С теб трябва да поговорим, а това място не е подходящо. На къде да карам? В нас или у вас?
В момента нямаше толкова объркано изглеждащо нещо като физиономията на японеца. Но за какво можеше да говори с.. ъм, колегата си? С него си се държаха по принцип любезно един с друг, но Дже Джун като цяло май беше тихото попълнение на екипа от актьори, които участваха в този сериал. Разбира се, случваше се и да обели по някоя и друга дума именно с Такуя, обаче не беше едно от най - често срещаните явления. Сякаш просто той не беше чак толкова голям любител на комуникацията. Имаше и срамежливи хора... Терада също беше един от тях, макар и да го раздаваше като социална пчеличка, си беше много притеснителен и стеснителен, и въобще не му е като втора природа да е общителен с всеки.
Все едно беше изпаднал в транс или в торнадо от мисли, защото следващите думи на Дже Джун го върнаха обратно на Земята:
- Не те отвличам. Просто разговора не е подходящ за чужди уши. Ако някой те чака у вас, по - добре се обади сега, защото после ще е късно.
"Хубаво! Мерси за предупреждението! Още сега ще звънна на братовчедката Хайнеко с думите "Неко - чан, да знаеш, отивам в дома на един колега, който ей така просто ме накара, нямам право на глас и така нататък, да знаете - с братовчеда Казешини да не ме чакате за вечеря!" Много успокояващо звучи.." - в ума му се зароди тази мисъл, която звучеше доста грубо за него, но все пак си беше тежката реалност.
- Ъммм, за какво чак толкова специално искаш да говориш с мен? - доколкото можеше, леко повдигна вежда, трябваше поне да знае върху каква тема ще им бъде разговора. Въпреки, че той му беше приятел, и му имаше доверие, разбира се, му беше някак си странно, че изведнъж ей така му скимна да го води в дома си, за да говорят за нещо.
Нямаше право на глас, защото вече се намираше на седалката до шофьора и гримасата на лицето му показваше, че все още се чувства като опитна мишка, пусната в лабиринт и не знае накъде да върви и какво да прави.
Понечи да отвори устата си и да каже нещо, но се чу, че двигателят вече бе пуснат и колата се носеше по прашните пътища за.. ами, не повече от десет минути. След това вече той бе опълномощен да слезе.
- Та, така и не разбрах, какво има? - вдиша дълбоко и впери поглед в този на колегата си. - За какво сме тук? Тооеееест... за какво аз съм тук, I mean.. ти живееш тук, обаче защо аз присъствам?
Чакаше отговора си и в момента сякаш искри пламтяха в шоколадовите му очи, ако беше способен да убива с поглед, вероятно И вече щеше да падне мъртъв.
Takuya Terada
Takuya Terada
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Jae Joon. Пет Юни 19, 2015 8:28 pm

Не му отговори. Слезе от колата и му отвори да слиза. Заключи колата и тръгна към асансьорите. Щом другото момче се качи натисна копчето за 13 етаж.
- Извинявай за днес. Сигурно си се почувствал гадно, заради шегата. Не исках да те нараня.
Наведе виновно глава и не проговори, докато асансьора не спря на етажа им. Слязоха и Дже отключи вратата на апартамента си.
- Заповядай. Разполагай се. Нещо за пиене?
За себе си наля двойно уиски с лед и седна на дивана. Загледа се в Такуя изучаващо.
- За това, което ти казах по време на снимките... Не беше по-повод първи април. Такуя Терада, мисля че наистина те харесвам. И не като колега. Знам, че ти имаш приятелка и не си падаш по мъже, но... Ако искаш ме ругай, но искам да се изясним. Ако не ти е приятна вече компанията ми, ако те отвращавам... Ще напусна сериала.
Jae Joon.
Jae Joon.
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Takuya Terada Пет Юни 19, 2015 10:21 pm

Така и не получи отговора си и студени тръпки преминаха по целия му гръб, карайки го да настръхва. Наистина, каква ли работа имаше Такуя в дома на Дже Джун?
Вече се намираха на тринадесетия етаж, когато вратата на асансьора се отвори и двамата излязоха. След като И му бе обяснил, че не е искал да го обиди с шегата си, повече никой нищо не каза. Дали беше ги срам, или не знаеха какво да кажат? В случая на японеца, бяха и двете.
След като тъмнокосият отключи вратата за дома си, го покани да влезе и го попита иска ли нещо за пиене. Такуя смирено седна на един от фотьойлите, без да издава повече какъвто и да е признак, че дори е жив. Не отговори на въпроса му дали иска нещо, единственото му желание в момента бе да си проведат така важния разговор, и да се прибира вкъщи, защото му беше неудобно да остава там просто така.
След няколко минути с уиски в ръка, срещу него отново стоеше колегата му, който отново заговори.
- За това, което ти казах по време на снимките... не беше по повод първи април. Такуя Терада, мисля че наистина те харесвам. И не като колега. Знам, че ти имаш приятелка и не си падаш по мъже, но... ако искаш ме ругай, но искам да се изясним. Ако не ти е приятна вече компанията ми, ако те отвращавам... ще напусна сериала.
Такуя беше готов да кресне насреща му всеки момент и без да иска наистина се изпусна и го направи:
- Ти луд ли си?!! - пое си дълбоко въздух и отново заговори, този път уж по - спокойно. - Извинявай. - отново вдиша и издиша тежко. - За какво да си ми противен?..
"Наистина ли приличам на хомофоб?" - въпросът се въртеше в главата му така, все едно бе засмукан в торнадо и отново, и отново, и отново, и отново, и отново караше Терада да се зачуди - за чак толкова повърхностен ли го имаше Дже Джун?
През актьорската си кариера, японецът бе работил с доста актьори, но досега сякаш не беше виждал такъв, на когото ролята да му подхожда чак толкова. Все едно именно за него бе писана, и точно това каза, след което допълни:
- Би било глупаво да се откажеш. Аз лично ще ти се обидя, ако дори си го помислиш..
Така и не знаеше какъв отговор да му даде за това, че получи обяснение в любов.. дано успееше да го избегне просто така, защото не му се беше случвало преди и си нямаше и на идея как да отвърне на тези думи.
Takuya Terada
Takuya Terada
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Jae Joon. Съб Юни 20, 2015 12:58 am

-Ти да не си луд? Току-що ти е обясних в любов. Колегата ти от сериала е влюбен в теб. И двамата сме момчета...Ти да не си слънчасал?
Гледаше го недоумяващо. Ледът в чашата му удавна се бе стопил и чашата бе запратена на масичката.
- Аз не съм нормален, но и ти май не си. Или още не можеш да схванеш ситуацията? Аз си падам по теб и от сега нататък всяка наша обща сцена... За мен няма да е просто игра. Ако искаш ме мрази, но това са фактите. Точно за това и поисках да говорим насаме. Този разговор не е за пред хората. И без това ме е срам от себе си. Никога досега не съм хлътвал по някого, още по-малко момче. Сега, все още ли искаш да сме...ъ, приятели?
Jae Joon.
Jae Joon.
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Takuya Terada Нед Сеп 06, 2015 10:25 pm

- Ти да не си луд?!? Току - що ти се обясних в любов!Колегата ти от сериала е влюбен в теб. И двамата сме момчета! Ти да не си слънчасал?!
При тези думи на Такуя му идеше да се изсмее звучно, но не беше най-подходящият момент за смях и му беше пределно ясно. Седеше като скован, беше пребледнял дори, чертите на лицето му му придаваха адски сериозен вид, което беше странно предвид това, че дори да беше ядосан или адски замислен, винаги изглеждаше ужасно сладък, ама в момента се чувстваше нелепо.
Последва още едно обяснение. Дже каза, че вече всяка тяхна сцена за него няма да е просто игра, и че досега не се е влюбвал, още по-малко в човек от своя пол, и попита още ли иска да са приятели, като малко се запъна на въпроса си.
Такуя кимна.
- Нека бъдем приятели.
Безизразността му в гласа се набиваше на очи и звучеше някак студено, което беше странно за японеца. Надигна чашата си и отпи голяма глътка, оставяйки я на масата отново. Спря поглед на тъмнокосия, който се наведе към него леко, Терада се изчерви някак и се дръпна. Май беше импровизиран опит за целувка?
- Какво се случва?
Досега говориха по тази тема и той като последният бавноразвиващ се изтърси този въпрос. Браво, Терада. Аплодисменти!
Takuya Terada
Takuya Terada
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Jae Joon. Чет Сеп 10, 2015 2:15 pm

Дже наведе глава и се взря в чашата си.
- Не знам какво става, не мога да си отговоря, но нищо не е нормално, ние не сме нормални.
Приближи се заплашително близо до лицето на японеца и се взря в очите му. Задържа дълго погледа си и се опитваше да разчете по погледа му, това което си мисли.
- Нервен си. Защо? Отпусни се. Това съм аз, Дже Джун. Твой колега и приятел.
Сложи ръка на рамото на Такуя и усети потрепването под нея.
- Трепериш. Притеснявам ли те? Да си вървя?
Понечи да си върви. Стана от мястото си и се приближи до лицето му. Целуна го, като впи жадно устни в неговите, погали лицето му и си отмина.
Jae Joon.
Jae Joon.
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите