Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 111 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 111 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Дискотека "Vine"
3 posters
Страница 1 от 1
Re: Дискотека "Vine"
Събота вечер...вечерта в която БоА беше планирала да излезе малко по баровете или дискотеките.В последно време Дискотека "Vine" беше станала доста популярна.БоА се спря на нея.Обади се направи резервация и започна да се оправя.За 35 мин. успя да се гримира и облече готино.Сложи най-готините си токчета взе си портмонето и се отправи към дискотеката.Дънещата музика се чуваше от доста далече.Явно този вечер ще има голям купон.Пред заведението беше пълно.БоА мина през тълпата и обясни на охраната че има резервация и те я пуснаха .Вътре имаше доста познати личности като Донгхе,Кай от EXO-k, също така Минхо и Кий от SHINee и още доста други.БоА ги поздрави и се отправи към едно свободно сапаре.Настани се удобно и се заслуша в музиката.Бяха пуснали няква песен на Ники Минаж.Не след дълго дойде и една млада сервитьорка.
-Добър вечер!Какво ще поръчате?-наложи се да вика зада се чуят през дънещата музика.
-Един коктейл "Кокосова текила" и една студена минерална вода!-провикна се и жената.Момичето кимна усмихнато и се отправи към бара.През това време БоА се огледа наоколу.Беше доста яко.Прожекторите се въртяха в различни светлини.Дансига беше пълен с танцуващи хора.След като си изпиеше коктейла Куон БоА беше решила че ще потанцува.
-Заповядай те!-провикна се отново сервитьорката и постави поръчката на масата заедно с касовата бележка.
-Благодаря!-БоА посегна към коктейла и отпи.Докато пиеше тя отново се оглеждаше.Видя Съни,Тифани и Джесика от Girls Generation.Стояха прави на околу 5 метра от сапарето на БоА и се оглеждаха за свободни маси.По едно време погледа й се срещна с този на Снни.Тя и се усмихна и им направи знак да се приближът.Трите момичета се отправиха към нея.
-Хейй,здравейте!Какво правите тука?-първа попита БоА
-Нищо решихме да излезем малко.А ти?-отговори й Джесика.
-И аз така...Сядай те какво чакате!-покани ги и им направи място на сапарето
-Добър вечер!Какво ще поръчате?-наложи се да вика зада се чуят през дънещата музика.
-Един коктейл "Кокосова текила" и една студена минерална вода!-провикна се и жената.Момичето кимна усмихнато и се отправи към бара.През това време БоА се огледа наоколу.Беше доста яко.Прожекторите се въртяха в различни светлини.Дансига беше пълен с танцуващи хора.След като си изпиеше коктейла Куон БоА беше решила че ще потанцува.
-Заповядай те!-провикна се отново сервитьорката и постави поръчката на масата заедно с касовата бележка.
-Благодаря!-БоА посегна към коктейла и отпи.Докато пиеше тя отново се оглеждаше.Видя Съни,Тифани и Джесика от Girls Generation.Стояха прави на околу 5 метра от сапарето на БоА и се оглеждаха за свободни маси.По едно време погледа й се срещна с този на Снни.Тя и се усмихна и им направи знак да се приближът.Трите момичета се отправиха към нея.
-И аз така...Сядай те какво чакате!-покани ги и им направи място на сапарето
Taehyun- YG Ent.
- БФФ : Xero madafaka :3
Половинка : Wendy!!
Брой мнения : 681
Беше събота!Момичетата от SNSD нямаха тренировки тази вечер и затова всеки беше където желаеше.Изведнъж на Съни и хрумна очарователна идея.Тя извади модерният си телефон и започна да напира някакви номера.
- Ало.. Джесика!!Тъй като знам, че и на теб ти е скучно и няма какво да правиш..- момичето се засмя със звънливият си глас, но след това весело продължи - Искаш ли да излезем до дискотека "Vine"... чух, че напоследък е станала доста известна!! ....да..... да викни и Тифани ако иска да дойде и тя.... добре.... добре, чао!- тя затвори телефона и се отправи към гардероба си.
Извади едни високи токчета и бързо ги обу.След това облече един потник, който стигаше малко под кръста ѝ и къси панталонки, които бяха леко закривани от горната дреха.Направи си прическа и се гримира.След това излезе и се отправи към дискотеката.
От пред я чакаха Джесика и Тифани.Те се поздравиха и влязоха вътре.
Огледаха се за свободни места, но не можаха да открият.
- О не... какво ще правим...!?- въздъхна Тифани отегчено.
- Я вижте това е БоА!!- Джесика се отправи на там, а другите две момичета я последваха.
-И аз така...Сядай те какво чакате!
Съни се намести до БоА и и се усмихна закачливо.
- Тази вечер съм сигурна, че няма да си лягаш сама, а??... Като гледам как си се нагласила, никой няма да ти устои!!- тя се засмя, а момичето до нея я последва.
- Ало.. Джесика!!Тъй като знам, че и на теб ти е скучно и няма какво да правиш..- момичето се засмя със звънливият си глас, но след това весело продължи - Искаш ли да излезем до дискотека "Vine"... чух, че напоследък е станала доста известна!! ....да..... да викни и Тифани ако иска да дойде и тя.... добре.... добре, чао!- тя затвори телефона и се отправи към гардероба си.
Извади едни високи токчета и бързо ги обу.След това облече един потник, който стигаше малко под кръста ѝ и къси панталонки, които бяха леко закривани от горната дреха.Направи си прическа и се гримира.След това излезе и се отправи към дискотеката.
От пред я чакаха Джесика и Тифани.Те се поздравиха и влязоха вътре.
Огледаха се за свободни места, но не можаха да открият.
- О не... какво ще правим...!?- въздъхна Тифани отегчено.
- Я вижте това е БоА!!- Джесика се отправи на там, а другите две момичета я последваха.
-И аз така...Сядай те какво чакате!
Съни се намести до БоА и и се усмихна закачливо.
- Тази вечер съм сигурна, че няма да си лягаш сама, а??... Като гледам как си се нагласила, никой няма да ти устои!!- тя се засмя, а момичето до нея я последва.
Последната промяна е направена от Lee Sunny на Вто Сеп 11, 2012 12:39 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Yoona.- SM Ent.
- БФФ : Park Luna, Hwang Tiffany
Половинка : Taeyang. <3 <3
Брой мнения : 390
Съни седна до БоА и и се усмихна закачливо.
- Тази вечер съм сигурна, че няма да си лягаш сама, а??... Като гледам как си се нагласила, никой няма да ти устои!!- двете се разсмяха.
-Сънни какво ще поръчаш?-прекъсна ни Джесика която беше с гръб на отново дошлата сервитьорка.
-...Аз...ъм за мене коктейл Флорида- поръча си.Този коктейл наистина беше много хубав.-И една вода.-допълни момичето
-А за нас два пъти Текила сънрайз.-каза Тифани.Момичето кимна, записа поръчката и отпраши към бара.
-И така момичета как сте?-попита ги БоА
-Екстра!-отвърнаха почти едновременно момичетата-А ти?-обърна се към нея Сънни.
-Оо и аз съм добре...и сега като съм тук с вас в тая готина дискотека съм още по-добре.-смигна им жената.
-Охоо май тая вечер ще има дста таници-отбеляза Сънни като гледаше към дансинга.
-Определено!-отговори й БоА.Скоро поръчката им дойде...напитките който си бяха взели изглеждаха супер.БоА веднага съжали че не си е взела като тяхните.Момичетата благодариха на серитьорката ,посегнаха към коктейлите си и отпиха.
Сънни забеляза как БоА гледаше непитката й.
-Искаш ли да опиташ?-предложи и усмихнато.БоА за момент се стесни понеже момичето я беше хванало как зяпа като пълен идиот в една чаша...точно като някакъв алкохолик...Обаче въпреки притеснението тя посегна към коктейла.
-Може ли?-попита я.
-Разбира се!-звънливото й гласче беше страшно привлекателно.Подаде й чашата.БоА мушна сламката между устните си и отпи малка глътка.
-ММмм!!-наистина беше мнго вкусен.Макар алкохола тя отново си дръпна от течноста.-Благодаря!-Съни и се усмихна мило и си взе чашата.За момент замълчаха.
-Така само да отбележа че последните ви песни All My Love is for You и PAPARAZZI много ме кефят.Момичетата явно не очакваха това затова за секунда се объркаха.
-Оо благодаря!-първа отговори Джесика и се усмихна.
-Мерси!-присъедини се и Тифани
-Наистина ли?-попита Съни.
-Естествено.Аз постонно слушам ваши песни...-простичко обсни БоА и им се усмихна.Момичетата кимнаха ухилени и отново отпиха от киктейлите си.
- Тази вечер съм сигурна, че няма да си лягаш сама, а??... Като гледам как си се нагласила, никой няма да ти устои!!- двете се разсмяха.
-Сънни какво ще поръчаш?-прекъсна ни Джесика която беше с гръб на отново дошлата сервитьорка.
-...Аз...ъм за мене коктейл Флорида- поръча си.Този коктейл наистина беше много хубав.-И една вода.-допълни момичето
-А за нас два пъти Текила сънрайз.-каза Тифани.Момичето кимна, записа поръчката и отпраши към бара.
-И така момичета как сте?-попита ги БоА
-Екстра!-отвърнаха почти едновременно момичетата-А ти?-обърна се към нея Сънни.
-Оо и аз съм добре...и сега като съм тук с вас в тая готина дискотека съм още по-добре.-смигна им жената.
-Охоо май тая вечер ще има дста таници-отбеляза Сънни като гледаше към дансинга.
-Определено!-отговори й БоА.Скоро поръчката им дойде...напитките който си бяха взели изглеждаха супер.БоА веднага съжали че не си е взела като тяхните.Момичетата благодариха на серитьорката ,посегнаха към коктейлите си и отпиха.
Сънни забеляза как БоА гледаше непитката й.
-Искаш ли да опиташ?-предложи и усмихнато.БоА за момент се стесни понеже момичето я беше хванало как зяпа като пълен идиот в една чаша...точно като някакъв алкохолик...Обаче въпреки притеснението тя посегна към коктейла.
-Може ли?-попита я.
-Разбира се!-звънливото й гласче беше страшно привлекателно.Подаде й чашата.БоА мушна сламката между устните си и отпи малка глътка.
-ММмм!!-наистина беше мнго вкусен.Макар алкохола тя отново си дръпна от течноста.-Благодаря!-Съни и се усмихна мило и си взе чашата.За момент замълчаха.
-Така само да отбележа че последните ви песни All My Love is for You и PAPARAZZI много ме кефят.Момичетата явно не очакваха това затова за секунда се объркаха.
-Естествено.Аз постонно слушам ваши песни...-простичко обсни БоА и им се усмихна.Момичетата кимнаха ухилени и отново отпиха от киктейлите си.
Taehyun- YG Ent.
-Така само да отбележа че последните ви песни All My Love is for You и PAPARAZZI много ме кефят.
-Естествено.Аз постонно слушам ваши песни...
- Много се радвам- отбелязах аз и на лицето ми веднага се появи една от моите усмивки.
Джесика и Тифани се изправиха и отидоха към дансинга, изглежда за да свалят момчета.
По едно време получих СМС.Той беше от новият ми съквартирант, за да ми напомни, че утре имам да чистя.Аз погледнах отчайващо екрана на телефона ми и след това се огледах.Всички се забавляваха, защо и аз не.
- БоА... хайде да отидем да танцуваме.- предложих аз.
След това отпих от коктейла си, но се нацапах пръстите на една ръка.
- Само, че изчакай да отида до тоалетната.- аз я погледнах неловко, а тя кимна и отпи от питието си.
Влязох в тоалетната, която беше по-осветена.Пред лицето ми веднага изскочиха двама, които се натискаха на мивките.
Аз безшумно се приближих и започнах да си мия ръката, защото се нацапах с коктейла.
Завъртях кранчето, и взех от течният сапун.Започнах са търкам млеко пръстите си, а продължаваха да не реагират.Спрях чешмата, взех чантичката си и отново отидох до БоА, която ме чакаше.
-Естествено.Аз постонно слушам ваши песни...
- Много се радвам- отбелязах аз и на лицето ми веднага се появи една от моите усмивки.
Джесика и Тифани се изправиха и отидоха към дансинга, изглежда за да свалят момчета.
По едно време получих СМС.Той беше от новият ми съквартирант, за да ми напомни, че утре имам да чистя.Аз погледнах отчайващо екрана на телефона ми и след това се огледах.Всички се забавляваха, защо и аз не.
- БоА... хайде да отидем да танцуваме.- предложих аз.
След това отпих от коктейла си, но се нацапах пръстите на една ръка.
- Само, че изчакай да отида до тоалетната.- аз я погледнах неловко, а тя кимна и отпи от питието си.
Влязох в тоалетната, която беше по-осветена.Пред лицето ми веднага изскочиха двама, които се натискаха на мивките.
Аз безшумно се приближих и започнах да си мия ръката, защото се нацапах с коктейла.
Завъртях кранчето, и взех от течният сапун.Започнах са търкам млеко пръстите си, а продължаваха да не реагират.Спрях чешмата, взех чантичката си и отново отидох до БоА, която ме чакаше.
Yoona.- SM Ent.
- Много се радвам-отбеляза Сънни,а на лецето и се появи една от нейните спиращи дъхът усмивки.Джесика и Тифани се изправиха и отидоха към дансинга, изглежда за да свалят момчета.В същото време тъмнокосото момиче получи СМС.След като го прочете лицето й видимо се промени...стана отчаяно после се огледа околу нас.
-БоА... хайде да отидем да танцуваме.- предложи тя.
-Хайде!-нагласих се да стана.
- Само, че изчакай да отида до тоалетната.-без да иска се беше нацапала с коктейла си.БоА кимна и отпи от своето питие.Сънни се запъти към тоалетните.След малко тя се върна остави си чантичката на мекия диван,обърна се към Куон БоА и и се усмихна.
-Хайде.-повтори жената и тръгна напред.Сон Кю я последва.Двете момичета намериха Тифани и Джесика и затанцуваха до тях.През цялото време се хилеха една на друга.Доста се забавляваха.Докато някви пияни момчете не дойдоха до тях и без да искаха бутнаха Джесика.Тя се сгромоляса на земята.
-Гривната ми!Каде отиде?!-започна да я търси.БоА и Сънни викнаха едновреммено.
-Еййй...-Момчетата се измяха просташки.
-Ви нормални ли се?!-не издържа Сънни ,като видя едно от тях да посяга към нея.
-БоА... хайде да отидем да танцуваме.- предложи тя.
-Хайде!-нагласих се да стана.
- Само, че изчакай да отида до тоалетната.-без да иска се беше нацапала с коктейла си.БоА кимна и отпи от своето питие.Сънни се запъти към тоалетните.След малко тя се върна остави си чантичката на мекия диван,обърна се към Куон БоА и и се усмихна.
-Хайде.-повтори жената и тръгна напред.Сон Кю я последва.Двете момичета намериха Тифани и Джесика и затанцуваха до тях.През цялото време се хилеха една на друга.Доста се забавляваха.Докато някви пияни момчете не дойдоха до тях и без да искаха бутнаха Джесика.Тя се сгромоляса на земята.
-Гривната ми!Каде отиде?!-започна да я търси.БоА и Сънни викнаха едновреммено.
-Еййй...-Момчетата се измяха просташки.
-Ви нормални ли се?!-не издържа Сънни ,като видя едно от тях да посяга към нея.
Taehyun- YG Ent.
- Гривната ми!Каде отиде?!- Извика Джесика, а БоА веднагаа клекна до нея за да я потърсят.
- Еййй...-Момчетата се измяха просташки.
- Вие нормални ли сте?!- извиках аз когато едно от момчетата се опита да ме опипа.
- Споко маце, не се впрягай толкова.- изсмя се той и отново тръгна към мен.
- Моля!?- извиках отново аз.
БоА и Джесика се изправиха, явно вече бяха намерили гривната.
По едно време забелязах, че всички бяха спрели с танците си, въпреки, че музиката продължаваше оглушително да свири.
- БоА, тръгвам си!Ако искаш може следващата седмица да се видим!- бях невероятно бясна.
Това беше един от редките случаи, в които проявявах толкова лошо силни емоции.
Тя кимна, но по изражението и познах, че не иска да си ходя.Тогава БоА ми направи молеща се муцунка и ме дръпна от мелето, което отново се вееше във вихъра на танците, а онези пияници бяха изхвърлени навън от бодигардовете.
Тя продължи да ме гледа с молещ се поглед.За първи път я виждах да се моли така и ми стана смешно.Усмихнах се, а настроението малко по малко започна да ми се възвръща.
- Добре... може и да остана още малко!- засмях се аз и отново двете седнахме на сапарето.- А сега какво ще правим??
- Еййй...-Момчетата се измяха просташки.
- Вие нормални ли сте?!- извиках аз когато едно от момчетата се опита да ме опипа.
- Споко маце, не се впрягай толкова.- изсмя се той и отново тръгна към мен.
- Моля!?- извиках отново аз.
БоА и Джесика се изправиха, явно вече бяха намерили гривната.
По едно време забелязах, че всички бяха спрели с танците си, въпреки, че музиката продължаваше оглушително да свири.
- БоА, тръгвам си!Ако искаш може следващата седмица да се видим!- бях невероятно бясна.
Това беше един от редките случаи, в които проявявах толкова лошо силни емоции.
Тя кимна, но по изражението и познах, че не иска да си ходя.Тогава БоА ми направи молеща се муцунка и ме дръпна от мелето, което отново се вееше във вихъра на танците, а онези пияници бяха изхвърлени навън от бодигардовете.
Тя продължи да ме гледа с молещ се поглед.За първи път я виждах да се моли така и ми стана смешно.Усмихнах се, а настроението малко по малко започна да ми се възвръща.
- Добре... може и да остана още малко!- засмях се аз и отново двете седнахме на сапарето.- А сега какво ще правим??
Yoona.- SM Ent.
Similar topics
» Дискотека "Gravity"
» Дискотека "Runnin` away"
» Дискотека "Lollipop"
» Дискотека "Dream"
» Дискотека "High Street"
» Дискотека "Runnin` away"
» Дискотека "Lollipop"
» Дискотека "Dream"
» Дискотека "High Street"
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M