I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Сентръл парк EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Сентръл парк EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Сентръл парк EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Сентръл парк EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Сентръл парк EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Сентръл парк EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Сентръл парк EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Сентръл парк EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Сентръл парк EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 74 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 74 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Сентръл парк

2 posters

Go down

Сентръл парк Empty Сентръл парк

Писане by G Dragon ♥ Чет Авг 16, 2012 8:31 pm

Сентръл парк Central-park1
G Dragon ♥
G Dragon ♥
Green Ent.
Green Ent.

БФФ : Mint~;Bang Yong Guk;
Половинка : single
Брой мнения : 1849

https://k-popworldrpg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Сентръл парк Empty Re: Сентръл парк

Писане by Woohyun Нед Апр 07, 2013 1:20 am

Ндаа.. ето ме и мен.. разхождащ се във Ню Йорк, или по-точно в Сентръл Парк, с голям букет от най-различни цветя, а по средата 3 рози.
Бях се изтупал в едни тъмно сини дънки, черни кецове и една сива блуза с къс ръкав, върху която имаше разни надписи.В едната си ръка държах бял суичър, а в другата се намираше големия букет.
Може да се почудите, за кой, е ... той беше за бившата ми приятелка, която се премести в Ню Йорк.Представете си, дори си направих труда да прекося толкова много водна и земна шир!
Бяхме си уговорили среща в Сентръл Парк и аз бях почти на уточненото място.Видях гърба ѝ.На лицето ми се появи усмивка и ускурих крачката си.Точно, когато тръгнах да казвам нещо, което се криеше в сърцето ми, тя се обърна и ме видя.
- Какво искаш, че си дошъл до тук? - тона и беше груб и си личеше, че само я занимавам и иска да се оттърве от мен.
- Ами.. аз такова .. - думите изчезнаха.
Исках да ѝ кажа толкова много неща, че искам да върна времето назад и отново да сме заедно, аз се държим за ръце, да се гушкаме, да се смеем.. и всичко да правим заедно.
- Просто изплюй камъчето! - въздъхна с досада тя и ме погледна отново.
- Нося ти този букет! - подадох ѝ го, а тя го хвана и забеляза картичката вътре.
- Какво е това! - личеше си, че не се интересува много, но все пак..
- Това са думите, които в момента не излизат от устата ми!
Тя въздъхна отново и разтвори малката хартийка.. мина около минута, и тя ме погледна иронично в лицето.
- Ти добре ли си? - засмя се - Да не мислиш, че всичко, ще се оправи от един скапан букет?Не ме разсмивай! - засмя се още по-силно и изтерично. - Дори, когато избягах тук ти отново ме преследваш!!Не разбираш ли, остави ме и се махай!! - изведнъж смеха и спря и гласа ѝ стана ледено студен.
След това върна букета ми и скъса картичката, като я хвърли на земята и се обърна и си стръгна.
- Ч-чакай.. - опитах се да кажа, но тя вече беше далеч..
Бях тотално съкрушен.Обърнах се и реших да се върна, колкото се може по-бързо в кореа.Обадих се мениджъра ни да ми купи билети и да ме чака на летището и за последно се обърнах на зад, след това продължих.
Имах чувството, че всеки момент щях да ревна, когато нещо невероятно красива изникна пред погледа ми!
Woohyun
Woohyun
Woolim Ent.
Woolim Ent.

БФФ : L. ; YoungJae. ; Hoya
Половинка : -
Брой мнения : 63

Писане by Гост Пон Апр 08, 2013 4:31 pm

Никога не си беше и помисляла, че ще дебютира на 16-годишна възраст. Но ето, че вече беше факт. От както излезе дебютната й песен "1.2.3.4", беше станала доста известна. Имаше много фенове и антита, но второто си беше просто неизбежно.
Ха И стоеше вече повече от час в звукозаписното студио с Теди и репетираха тоналността на една от песните към новия й албум. Щяха да продължат да записват ако в звукоизолираната стая не беше влязла Лидия. Русокосата погледна танцьорката объркано.
- Ха И, папа YG те вика - избълва с грубия си глас.
Соло певицата погледна Теди за разрешение. Той й кимна и тримата излязоха заедно. Двамата възрастни се отправиха към кафенето и оставиха ИХи да се оправя сама в бърлогата на звяра a.k.a YG appa.
"Да не би да съм направила нещо лошо и за това ме вика?" - мислеше си бебето на легендарната компания докато се изкачваше с асансьора към кабинета на президента. Вътрешно цялата се тресеше от страх, но външно изглеждаше така все едно казва: "Не ми пука за нищо и никой".

И Ха И седеше на едно от местата в първа класа на самолет летящ за Ню Йорк, САЩ. Онзи ден, в който папа YG я извика не беше, за да й се кара, а за да й каже, че ще лети за Ню Йорк. Малката перла винаги беше мечтала да посети този легендарен град и сега и се отдаваше тази възможност. Разбира се, нямаше как да я пропусне. За нищо на света!
- Самолетът каца след 20 минути на нюйоркското летище. Моля, закопчейте коланите си. Благодарим Ви, че пътувахте с "EN Travel" - изломоти мързеливо една от стюардесите.
И Хи закопча колана си и се приготви за кацане. Още малко, още съвсем малко и щеше да е в Ню Йорк. От Дара беше разбрала, че G-Dragon е там, така че, може би, щеше да му направи изненадващо посещение. Двамата си бяха доста близки и на малката много й липсваше. Веднъж даже Джи Йонг се беше напил като прасе, хвана Ха И в една от тренировъчните зали и започна да й разказва за любовта си към макнето на BIGBANG. Човекът имаше нужда да сподели с някого, а дебютантката нямаше друг избор освен да слуша. Но пък й беше приятен факта, че Куон споделя с нея.
Двадесетте минути минаха и самолетът кацна. И Хи слезе и с мениджър оппа се отправиха да си вземат багажа, който беше доста малък, като се има в предвид, че единия от пътуващите е от женски пол... Ха И просто взимаше всичко, което щеше да й е нужно. Мислеше, че излишните неща са просто загуба на време и нерви. А и докато ги опаковаш то станало време за тръгване.
Та, така де. Взеха си куфарите и се отправиха към хотела. Почивка. Точно от това имаха нужда и двамата. И щяха да си я получат.
- Оппа, ще отида да се разходя - изписука малкото и хукна навън.
Винаги беше мечтала да види отблизо Статуята на свободата, да се разходи из Сентръл парк, да разгледа Природонаучния музей, да върви из Таймс Скуеър и т.н. Първо щеше да се разходи из Сентръл парк. Попита няколко американци накъде е и те я упътиха. Тогава, ходом марш натам!
Момичето си вървеше из алеите и вдишваше от американския замърсен въздух. Това му беше недостатъка на Ню Йорк - замърсения въздух. И както вървеше и се наслаждаваше на природата, в полезрението й влезе мъжки индивид с букет в ръце. Но това, което й направи впечатление не беше букета, а лицето. Не беше американец, беше кореец. Следващото, което установи, беше самоличността му. Това беше Чой Джун Хонг, познат още като Зело, макнето на B.A.P. Но какво правеше чак тук?
- Зело-ши? - спря се на около 10-15 сантиметра от него и го погледна любопитно.

Гост
Гост

Писане by Woohyun Сря Апр 17, 2013 9:58 am

Не знам точно какво стана, бях в нешко като в шок... за първи път някой ме отхвърляше толкова брутално.Разтърсих леко глава за да се осъзнаяи чух ангелския и глас.
- Зело-ши? - каза очудено тя, а следващата ми реакция я удиви още повече.
- О прекрасен ангел мой, неземно цвете в поляната на нашия свят.Лунна светлина в беззвездна нощ.Кадифена възглавница, дока спиш в сеното.О, моя мазната ми баничке пълнена, та препълнена със сирене.Сочна кифла, облята със шоколад.Искам те, моя сочна и кръгла маслинке.Буца сирене изваяна във формата на пеперуда от маслини.
Хванах ръката ѝ и започнах да я галя, а букета го набутах в другата.Започнах да целувам ръката все още паднал на колене.Не бях виждал такова изражение досега.. дори не мога да го опиша точно.
- Прекрасно хавайско цвете, обгърнато от мазни банички до себе си.Пържени картофки в дъждовен ден.Пица със сирене и маслини на плажа, докато малките песъчинки се забутват между пръстите на краката ми и искат да си хаптнат и те!О, прекрасна моя лейди, този букет е със цялотот ми сърсе, купен... приеми го и така приеми и моята непрекъсвваща любов!

П.С. - Много съжелявам за късия пост! х_х
Woohyun
Woohyun
Woolim Ent.
Woolim Ent.

БФФ : L. ; YoungJae. ; Hoya
Половинка : -
Брой мнения : 63

Писане by Гост Вто Апр 30, 2013 3:10 pm

Добре. Това не го беше очаквала. Ама никак не го беше очаквала! Той побъркан ли беше? Да не би да беше слънчасал? Да се обадеше ли за всеки случай в болницата?
Ха И замръзна на място и с мъка си пое въздух. Преглътна тежко. Макнето на B.A.P набута букета в ръката й.

- О прекрасен ангел мой, неземно цвете в поляната на нашия свят.Лунна светлина в беззвездна нощ.Кадифена възглавница, дока спиш в сеното.О, моя мазната ми баничке пълнена, та препълнена със сирене.Сочна кифла, облята със шоколад.Искам те, моя сочна и кръгла маслинке.Буца сирене изваяна във формата на пеперуда от маслини.
Певицата зяпна, а той от своя страна хвана свободната й ръка и започна да я гали. Стоеше на колене, което би трябвало да внесе малко романтичност, но не. Изобщо не беше романтично. Поне за нея. За капак, зацелува ръчичката й.
- Прекрасно хавайско цвете, обгърнато от мазни банички до себе си.Пържени картофки в дъждовен ден.Пица със сирене и маслини на плажа, докато малките песъчинки се забутват между пръстите на краката ми и искат да си хаптнат и те!О, прекрасна моя лейди, този букет е със цялотот ми сърсе, купен... приеми го и така приеми и моята непрекъсвваща любов!
Той пържени картофки ли я нарече? Нещото, което мразеше повече от всичко на света - пържени картофки. За всичко друго щеше да му прости, но за това НЕ.
- Ти пържени картофки ли ме нарече? - попита го сърдито момичето и си отдръпна ръката. - Не приемам любовта ти, защото ме нарече пържени картофи!
Даде няколко крачки назад и скръсти ръце пред гърдите си, все още държейки букета. Хвърли му един бърз поглед. Състоеше се от различни цветя, а по средата имаше три червени рози. Ау~ колко сладко~ . По устните й пробяга лека усмивка и пак погледна Зело. Врътна си дупенцето и потегли наобратно.
- Пържени картофки ще ме нарича... АЙШ! - мърмореше си под носа.

п.с. - много глупав пост, но... XD

Гост
Гост

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите