Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 42 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 42 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Kara`s phone
3 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Kara`s phone
~~~~
Kara♥- YG Ent.
- БФФ : Park Bom; -Lullaby-; Ice
Половинка : Kai <333
Брой мнения : 151
Re: Kara`s phone
*СМС*
Сенгил Чукимнида бе, Кара :DD Целувки~ ;3 :*
Сенгил Чукимнида бе, Кара :DD Целувки~ ;3 :*
Ice- YG Ent.
- БФФ : -Lullaby-, Kara
Половинка : single mommy
Брой мнения : 326
Да, а на мен ми пука, нали? :DD
Ice- YG Ent.
Слънце необятно, честит рожден ден :3 Много те обичам, надявам се и ти да ме обичаш ;3 ;ДД
Kai.- SM Ent.
- БФФ : EXO's wolfs, Lee Taemin~, Krystal~, Seunghoon.
Половинка : Kara♥
Брой мнения : 433
Ти ме направи прост, скъпа ;3 Изгубих си ума по теб~ Заради рожденият ти ден не спах досега! Чаках да ти го честитя~ ^^
Kai.- SM Ent.
You're my heart-heart-hertabreaker... ;__; Where is my mistake? *sad voice* Отивам да се режа заради теб! Зла жена, ууу... .-.
Kai.- SM Ent.
Ауч! Засегна ме ><
Kai.- SM Ent.
Скоро ще ти запука, бейбе~ ;3 Муа-ха-ха-ха *затваря*
Kai.- SM Ent.
*SMS*
Чакай, чакай, чакай малко... КАКВО?! О.О Как да разбирам написаното.....?
Чакай, чакай, чакай малко... КАКВО?! О.О Как да разбирам написаното.....?
Kai.- SM Ent.
*SMS*
Но.. Катрин.. Обичам те, при това много. А ако някой ден се наложи, няма да те забравя тт.тт <3
Но.. Катрин.. Обичам те, при това много. А ако някой ден се наложи, няма да те забравя тт.тт <3
Kai.- SM Ent.
*SMS*
Казвам това, което ми е на сърцето, сърчице. Обичам те повече от всичко на света. Без теб не мога да дишам! Ти си кислорода ми.
Но какво стана? Защо изведнъж заговори за това....?
Казвам това, което ми е на сърцето, сърчице. Обичам те повече от всичко на света. Без теб не мога да дишам! Ти си кислорода ми.
Но какво стана? Защо изведнъж заговори за това....?
Kai.- SM Ent.
*SMS*
МОЛЯ?! Защо....? Нещо грешно ли направих или съм казал нещо? Или съм прекалено груб? Ще се поправя. Само ми кажи къде е грешката.. тт.тт
МОЛЯ?! Защо....? Нещо грешно ли направих или съм казал нещо? Или съм прекалено груб? Ще се поправя. Само ми кажи къде е грешката.. тт.тт
Kai.- SM Ent.
*SMS*
В такъв случай се радвай, че не съм в Сеул! Досега говореше, че ме обичаш и изведнъж ти омръзнах. Знаеш ли какво искаш изобщо!?
*звъни*
В такъв случай се радвай, че не съм в Сеул! Досега говореше, че ме обичаш и изведнъж ти омръзнах. Знаеш ли какво искаш изобщо!?
*звъни*
Kai.- SM Ent.
*SMS*
Ха-ха-ха...
Ха-ха-ха...
Kai.- SM Ent.
*SMS*
Специално заради теб ще си сложа билборд срещу прозореца ти х3 Айде, със здраве!
Специално заради теб ще си сложа билборд срещу прозореца ти х3 Айде, със здраве!
Kai.- SM Ent.
*SMS*
Аз съм добре. Но не мога да кажа същото за Джонг Ин. ЗНАЕШ ЛИ КАКВО МУ ПРИЧИНИ?!?!?!? Не прилича на себе си! Не танцува със същата онази страст. Отслабнал е. Направо не му се живее... Връщай се по-бързо! За да не станеш после ти виновницата за смъртта на секс символа на EXO.
Аз съм добре. Но не мога да кажа същото за Джонг Ин. ЗНАЕШ ЛИ КАКВО МУ ПРИЧИНИ?!?!?!? Не прилича на себе си! Не танцува със същата онази страст. Отслабнал е. Направо не му се живее... Връщай се по-бързо! За да не станеш после ти виновницата за смъртта на секс символа на EXO.
Ice- YG Ent.
*SMS*
Съмнява ме да те забрави. А, и, забравих. Знае за бебето ^^ И се обвинява, че не е от него! Което го съсипва още повече! Не направи никак хубаво, Катрин... >< С Донхе върви супер. Нали знаеш колко обича да прави катастрофи? Сега ще ги прави със собствена, подчертавам "собствена", кола. И ми иде да го застрелям -.-"
Съмнява ме да те забрави. А, и, забравих. Знае за бебето ^^ И се обвинява, че не е от него! Което го съсипва още повече! Не направи никак хубаво, Катрин... >< С Донхе върви супер. Нали знаеш колко обича да прави катастрофи? Сега ще ги прави със собствена, подчертавам "собствена", кола. И ми иде да го застрелям -.-"
Ice- YG Ent.
*SMS*
НЕ СЪМ МУ КАЗАЛА АЗ!!! Той сам дойде при мен и ме попита дали е от него. Изтърсих едно: "Какво бебе?". След това ме попита дали съм спала в часовете по Биология. А, и не забравяй за Джонгхьон. Този е врачка и знае всичко за всички.
НЕ СЪМ МУ КАЗАЛА АЗ!!! Той сам дойде при мен и ме попита дали е от него. Изтърсих едно: "Какво бебе?". След това ме попита дали съм спала в часовете по Биология. А, и не забравяй за Джонгхьон. Този е врачка и знае всичко за всички.
Ice- YG Ent.
*SMS*
Връщай се възможно най-бързо! Защото ако това продължи, скоро ще четеш: "Кай от EXO се самоуби заради жена". Човекът е влюбен в теб, а ти отново се държиш като онази Кара отпреди да тръгнеш с него. Само че този път е заложен човешки живот.
Връщай се възможно най-бързо! Защото ако това продължи, скоро ще четеш: "Кай от EXO се самоуби заради жена". Човекът е влюбен в теб, а ти отново се държиш като онази Кара отпреди да тръгнеш с него. Само че този път е заложен човешки живот.
Ice- YG Ent.
*SMS*
А защо просто не си довлечеш величието до Сеул и не родиш тук в присъствието на баща му? -.- Ти, той и детето ще сте взаимно щастливи! Нали знаеш, че бебетата усещат, когато майката е без бащата или двамата родители се карат?
То, щом ти си майката, очаквам всичко. ;д Катрин, представи си, имам съмнение, че Донхе се е изцепил малко, така...
А защо просто не си довлечеш величието до Сеул и не родиш тук в присъствието на баща му? -.- Ти, той и детето ще сте взаимно щастливи! Нали знаеш, че бебетата усещат, когато майката е без бащата или двамата родители се карат?
То, щом ти си майката, очаквам всичко. ;д Катрин, представи си, имам съмнение, че Донхе се е изцепил малко, така...
Ice- YG Ent.
*SMS*
В такъв случай си настройвай часовниците и си идвай! Айш! И, не знам... Но имам такова чувство. В смисъл, закъснява ми и да .-. Трябва да проверя.. ОМГ! Оппа ще се блъсне в някое дърво от радост о.0 По-добре да му запазя скъпоценния животец!
В такъв случай си настройвай часовниците и си идвай! Айш! И, не знам... Но имам такова чувство. В смисъл, закъснява ми и да .-. Трябва да проверя.. ОМГ! Оппа ще се блъсне в някое дърво от радост о.0 По-добре да му запазя скъпоценния животец!
Ice- YG Ent.
*SMS*
Ааа, не! хД Без такива, моля те. :Д Хайде, ще ти звънна възможно най-скоро ^^
Ааа, не! хД Без такива, моля те. :Д Хайде, ще ти звънна възможно най-скоро ^^
Ice- YG Ent.
*вдига с мъка, обаче не се разкряква*
Вече 14-ти ли е...? .-. *прозява се* Благодаря ти, Катрин. ;3 Ти си първата, която ми честити, което ме радва страшно много х33 Но.. мисля че това щастие ще ми се върне тъпкано някой ден.
Вече 14-ти ли е...? .-. *прозява се* Благодаря ти, Катрин. ;3 Ти си първата, която ми честити, което ме радва страшно много х33 Но.. мисля че това щастие ще ми се върне тъпкано някой ден.
Kai.- SM Ent.
Ще видим.. Но просто усещам, че ще ми се върне тъпкано, както ми се полага.. *прегръща си възглавницата* Подаръкът изненада ли ще бъде? ;3
Kai.- SM Ent.
Чакам си седем нюанса неделното след като родиш! *смее се* Лидерът се изявил като майстор. Две на един път направил.
Kai.- SM Ent.
Страница 1 от 2 • 1, 2
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M