I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Miss A Dorm + Kim Bum & Sungjong EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Miss A Dorm + Kim Bum & Sungjong EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Miss A Dorm + Kim Bum & Sungjong EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Miss A Dorm + Kim Bum & Sungjong EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Miss A Dorm + Kim Bum & Sungjong EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Miss A Dorm + Kim Bum & Sungjong EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Miss A Dorm + Kim Bum & Sungjong EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Miss A Dorm + Kim Bum & Sungjong EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Miss A Dorm + Kim Bum & Sungjong EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 64 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 64 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Miss A Dorm + Kim Bum & Sungjong

+3
Fei
Peniel
Jia
7 posters

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Go down

Miss A Dorm + Kim Bum & Sungjong Empty Miss A Dorm + Kim Bum & Sungjong

Писане by Jia Вто Апр 30, 2013 7:11 pm

Последната промяна е направена от Jia на Нед Юни 09, 2013 9:45 am; мнението е било променяно общо 1 път
Jia
Jia
JYP Ent.
JYP Ent.

БФФ : Fei,Min,Suzy
Половинка : Soon but still in imaginary relationship with Sanji ;3
Брой мнения : 101

Върнете се в началото Go down

Miss A Dorm + Kim Bum & Sungjong Empty Re: Miss A Dorm + Kim Bum & Sungjong

Писане by Peniel Сря Май 01, 2013 3:54 pm

По - рано днес, Фей-нуна ми се обади и ми каза адреса. Тя ме покани да живея в дорма на групата и, и аз се съгласих. Дълго време си търсех нов апартамент или къща, но освен това ми беше писнало да живея сам. Сега всичко се уреждаше.
Малко щеше да ми е странно да живея с четири момичета, но ще го преживея. Аз нали съм добро момченце, а и не се задържам чак толкова вкъщи. Такава е работата на актьора.
Шофьорът ми спря на уречения адрес. Бих дошъл с моята си кола, но не бях добър в намирането на адресите. Обърквам се. Къщата беше доста хубава. Погледах я няколко секудни, след което си извадих куфарите и отидох бавно до вратата. Оставих единия куфар на земята и позвъних на звънеца. Не бях виждало момичетата, откакто имахме фотосесия заедно. Зачаках и си приготвих ослепителната усмивка.
Peniel
Peniel
Cube Ent.
Cube Ent.

БФФ : Ilhoon,Junghwa
Половинка : Error 404 not found
Брой мнения : 268

Писане by Fei Сря Май 01, 2013 4:20 pm

С момичета вече се бяхме настанили в новия си дом, който беше наистина страхотен. Обиколих стаите и след това отидох в моята. Както му бях обещала веднага се обадих Ким Бом, за да дойде да се настани и той. Досега бях обсъдила нанасянето му само с Джия и малко се притеснявах как ще го приемат Сузи и Мин. Надявах се да няма проблеми, а и той беше такъв сладур, нямаше как да не се разбират. След разговора с него отново се разходих из къщата като дооправих някои неща. Никъде не се виждаше никое от момичетата или си бяха в стаите или бяха излели някъде. Малко ми беше скучно, затова се върнах в стаята си и точно мислех да си пусна да гледам нещо когато на чух звъненето на звънеца. Сигурно беше новият ни съквартирант. Изтичах от стаята ми и се провикнах:
-Аз ще отворя. - за всеки случай, ако все пак някоя си беше вкъщи. Отворих вратата и се усмихнах.
-Донгсенг, здравей. Заповядай , влизай - казах и му направих място да влезе.
Fei
Fei
JYP Ent.
JYP Ent.

БФФ : Jia,Suzy
Половинка : Jun.K <33
Брой мнения : 403

Писане by I.M Сря Май 01, 2013 11:11 pm

Днес определено не ми е ден. Събудих се цялата отвита, докато си миех зъбите се нацапах с паста за зъби, докато си оправях косата се изгорих с машата, като си търсех дрехи гардероба се изсипа отгоре ми. Приказка направо. За капак и закъснях за тренировка. JYP щеше да ми откъсне ушичките! Добре, че не го направи...
Ангажиментът ми в компанията свърши и бях свободна. Имах малко свободно време, което реших да прекарам в пиене на кафе и пазаруване. Ако не аз, то кой ще се зареди с нови парцалки?
Първо се вмъкнах в Starburcks. Поръчах си едно горещо капучино. Тъкмо да го взема от ръцете на продавачката и тя взе, че го изтърва отгоре ми. Цялата бях в кафе. Оная тръгна да се извинява, ама беше прекалено късно. Вече бях олята.
- Няма нищо, спокойно - тръгнах да я успокоявам, ама стана още по-зле. Някакъв тип се спъна отгоре ми и допълнително горещ шоколад се изля отгоре ми. А на бас, че късметът на Лим от вчера е дошъл при мен. Добре, че след това щях да ходя на покупки.

Час и половина бях много по-добре! Нямаше повече инциденти, а наклепаните дрехи бяха в торбата от магазин Mango. Намазах и с нови обувки. Погрижих се и за гардеробите на Фей, Джия и Сузи. Бях взела за всяка по нещичко. Тръгнах по пътя към дорма на Miss A, когато се случи нещото. Торба с боклук падна отгоре ми. Това преля чашата. Започнах да крещя като пълна истеричка.
- ПРОКЛЕТ ДЕН!!! КОГА НАЙ-СЕТНЕ ЩЕ СВЪРШИШ?!?!?
Нямаше да стане още по-зле, нали? Нали? Или пък можеше...? Определено можеше.
Стигнах до новият ни дом и що да видя - самият Ким Бум, онзи, актьорът, пред вратата. Зяпнах все едно съм видяла НЛО и се препънах в краката си. Паднах умопомрачително пред стълбите.
- Фей-онни! - изписуках и се изправих. - Той какво прави тук?
Най-вероятно имах боклук в косата си, защото актьорът ме гледаше. За всеки случай проверих. Нямаше нищо.
- Аз съм И Мин Йонг, но ме наричай Мин - подадох ръчичка.
I.M
I.M
Starship Ent.
Starship Ent.

БФФ : Ravi., Minhyuk~, B.I, Kihyun, Shownu., Jooheon, Wonho
Половинка : can i eat it?
Брой мнения : 324

Писане by Peniel Сря Май 01, 2013 11:29 pm

Нуна отвори вратата, поздрави ме и ме покани да вляза.
- Здрастии..- казах с широка усмивка. Тъкмо си вдигнах единия куфар от земята и се нагласих да влизам, когато чух тупване. Обърнах се и видях една от другите мембърки на земята. Оставих и двата си куфара на земята и пристъпих към нея, но тя се изправи. Попита какво правя тук, но веднага след това се представи и подаде ръка. В първия момент я погледнах леко изненадано. Имахме заедно фотосесия за EDWIN преди около 2-3 години. Всъщност със цялата група. Но вероятно просто не ме помнеше. Не е кой знае какво, винаги можем да се запознаем пак!
- Аз съм Ким Санг Бом - извадих двадесет и четири каратова усмивка и се ръкувах с нея.
Реших да оставя на Фей да обяснява на момичето, че ще живея при тях. Тя ме покани все пак.
- Добре ли си? - попитах светкавично и я огледах. Спрях се на главата и и присвих очи. Не можех да идентифицирам обектите, намиращи се там. Приближих се още малко и прихванах с два пръста някакво малко парче неизвестен материал. Вдигнах го и казах замислено:
- Това...обелка от...колбас ли е? - отново присвих очи и се опитах да разчета дребните букви.
- При това вносен. - казах и отново погледнах Мин. Защо имаше обелка от салам на главата си?
Peniel
Peniel
Cube Ent.
Cube Ent.

Писане by Fei Сря Май 01, 2013 11:51 pm

Тъкмо той си вдигаше куфарите и щеше да влезе когато видяхме Мин да си идва. Май бях пропуснала да и спомена малкият факт, че ще имаме съквартирант. Тя го зяпна, след което се препъна и падна по стълбите. Тръгнах да и помагам, но той ме изправи, затова останах на място. Докато ставаше ме попита какво прави той тук. Май наистина трябваше да я предупредя.
-Ами... -точно търсих правилните думи, за да умилостивя, защото си личеше, че е доста шокирана от присъствието му тук. Тя бързо се посъвзе и се запозна с него. Явно не го помнеше от предишната ни фотосесия заедно. Е нищо по-късно щяха да имат време да се поопознаят.
Когато той извади обелка от колбас от косата и реших, че вече е крайно време да се намеся.
-Ъмм, донгсенг... -казах като погледнах актьора, който все още изучаваше обелката. - Ако искаш внеси си багажа вътре, ние с Мин идваме след секунда и ще ти покажа къщата и твоята стая.
Той ме послуша и тръгна навътре с куфарите си. Надявам се да не се беше почувствал неудобно заради мен.
-Добре ли си? - попитах Мин, след като той влезна. - Май трябваше да те предупредя по-рано... - започнах и я погледнах виновно- ... ще имаме съквартирант. Надявам се да нямаш проблем с това? - беше ми доста криво, че не успях да и кажа навреме и трябваше да преживее този шок, а и явно деня и не е бил лек след като имаше обелка в косата.
-Хайде да влизаме и да ми разкажеш какво ти се е случило- казах и взех торбите от ръцете и и я издърпах след мен през вратата.
Fei
Fei
JYP Ent.
JYP Ent.

Писане by I.M Чет Май 02, 2013 9:44 am

Ким Бум също се представи и се усмихна широко. Направо ухили. В този момент ми заприлича на гладна акула, така че щях да го наричам от тук нататък "акулчо".
- Добре ли си?
Само кимнах, без да се обяснявам, а той пак се загледа в косата ми. Цялата се изчервих и преглътнах тежко. Санг Бум пък от своя страна взе нещо от плашилото ми.
- Това...обелка от...колбас ли е? При това вносен.
Ето това ме накара да се изчервя като божур. Трябваше да се проверя след като онази торба падна отгоре ми, но реших да се направя на интересна и да се чистя в къщи. Даже не подозирах, че ще имаме гости! Фей-онни можеше да ме предупреди предварително...
Фей изпрати актьорът да влиза в къщата. Той си вдигна куфарите и влезе, така че останахме само двете.

-Добре ли си? Май трябваше да те предупредя по-рано... ще имаме съквартирант. Надявам се да нямаш проблем с това?
Погледнах я като гладен тигър. Всеки момент щях да й скоча отгоре и да я разпердушиня по средата на улицата. Знаеше ме какъв съм идиот, когато не ми казват за нещо важно. Но в този момент трябваше да запазя самообладание и да си го изкарам на възглавниците.
Фей взе от ръцете ми торбите и влязохме.
- Накратко какво се случи: 1. В Starburcks продавачката ме оля с капучиното ми и един ми се набута отгоре като си изля шоколада върху мен.; 2. Една прелестна торба с боклук падна отгоре ми. От там е обелката от вносния колбас.
Беше ми адски криво, че така се бях изложила пред Ким Бум, но какво да направя? Даже не знаех! Ако знаех, предварително щях да се почистя, ама на! Нъц!
- И ако мога да попитам. Кое ти попречи да ми звъннеш така случайно или да ми пишеш едно невинно SMS-че, че от днес нататък ще имаме съквартирант?
I.M
I.M
Starship Ent.
Starship Ent.

БФФ : Ravi., Minhyuk~, B.I, Kihyun, Shownu., Jooheon, Wonho
Половинка : can i eat it?
Брой мнения : 324

Писане by Fei Пет Май 03, 2013 1:46 am

Мин ме гледаше така все едно всеки момент ще ми се нахвърли и аз леко се свих под обвинителния и поглед. Заслужавах си и го знаех много добре, затова просто изчаках да ми разкаже какво се е случило.
След като влязохме забелязах, че актьора е оставил куфарите си, но той самият не се виждаше никъде. Сигурно оглеждаше наоколо, след като поговорех с Мин щях да го потърся.
Мин ми разказа деня си и наистина не звучеше никак добре, а естествено за капак на всичко аз забравих да и кажа за него и благодарение на мен деня и беше станал още по-зле. Вече съвсем се чувствах гузно за постъпката си.
-Мин, ужасно съжалявам, че деня ти е бил такъв и аз допринесох за това. – казах и и я погледнах виновно. Наистина бях най- голямата от групата и обсъдих въпроса с Джия, но не трябваше да ги пренебрегвам със Сузи. Дано тя поне го приеме по-добре. Веднага щях да и пиша СМС щом ми се отвореше възможност.
-И ако мога да попитам. Кое ти попречи да ми звъннеш така случайно или да ми пишеш едно невинно SMS-че, че от днес нататък ще имаме съквартирант?
Права беше, не можех да отрека, грешката си беше моя и сега си понасях последствията.
-Просто се разсеях и не се сетих. Съжалявам много. Това е всичко, което мога да ти кажа и се надявам да ми простиш. Обещавам, че няма да имаш никакви проблеми с него. Ако направи нещо, което не ти харесва просто ми кажи.
Опитах се да я успокоя и се надявах повече да не се караме за това. Признах грешката и се надявах да ми прости, нищо повече не можех да направя сега.
-Ако искаш да отидем да го намерих и да му покажем къщата или пък ,ако искаш си вземи душ и си почини. Аз ще взема да пиша и един СМС на Сузи за всеки случай.Не искам да повтарям грешката си.
Fei
Fei
JYP Ent.
JYP Ent.

Писане by Hyomin. Сря Май 29, 2013 1:01 pm

Най - сетне натоварения ден свърши. За пореден път се трепем. Недоспал съм, а ни чака още доста работа.
И о, по дяволите! Бате Рейн се връща!!! Каква по - надъхваща мисъл от тази, че "татенцето" се прибира скоро? Тази казарма си я представям като гадно място.
Като оставим настрана тези мисли, наскоро разбрах, че Miss A са се преместили наблизо. Дорма на MBLAQ не е известен на почти никого поради мерки за сигурност. Бях имал колегиални отношения с Фей, и се разбирахме добре, затова реших да отида да отида да ги поздравя за новото жилище. Поне сега няма да го има онзи калъф Хьон Джунг, за да ме гледа лошо. Скандала между тях, който стана преди време беше добре известен на всички. Медиите бяха полудели. Горката Фей. Такава красива и мила жена не заслужава да е лапите на този ревнив кретен. Добре че се отърва от него.
Взех голяма метална кутия със сладки от магазина, сложих им панделка и потеглих. Умен съм, и знам, че не можеш да се появиш в нечия къща бе нищо. А и някои казват, че когато някой има ново жилище, трябва да му занесеш нещо. Не знам защо. За щастие съм добре ориентиран и намерих въпросното място бързо. Брааво Джуни, браво! Бях се стъкнал добре. Качих се по стълбите и почуках. Дано имаше някой вкъщи.
Hyomin.
Hyomin.
CCM Ent.
CCM Ent.

БФФ : -
Половинка : Too busy for bullshit
Брой мнения : 225

Писане by Fei Чет Май 30, 2013 9:51 pm

Имахме свободен ден и реших да го прекарам почти целия в спане. Като станах доста късно облякох се, вързах косата си на опашка и реших да обиколя къщата да видя кой си е тук. Разбира се първо отидох в стаята на Джия, но нея я нямаше. Другите две момичета също ги нямаше , затова се насочих към стаята на Ким Бом. Отворих вратата на стаята му със замах и го заварих в леглото му. Замери ме с възглавница и измънка нещо. Явно туко що се бе прибрал.
-Добре де, добре разбрах намека- засмях се и излязох като затворих вратата на стаята му. Тогава чух, че някой почука на вратата. Кой ли беше? Засилих се с весела стъпка към вратата и отвори бързо. Секунда след като отворих усмивката ми се стопи. Седях срещу посетителя и не можех да скрия изненадата си.
-Джун… какво правиш тук? – осъзнах, че това не беше много мило от моя страна, но наистина не очаквах да го видя скоро, още по-малко пред вратата ми. Предполагах, че знае всичко, което се случи след общия ни проект, затова не мислих, че ще го видя.
-Аз…имам предвид здравей. – побързах да допълня смутено. Може да идваше при Джия или Сузи или знам ли… Какво ли щеше да си помисли Хьон Джунг за това посещение...
Осъзнах, че все още седя и го зяпам изненадано, затова побързах да се осъзная и поне да се държа нормално.
Fei
Fei
JYP Ent.
JYP Ent.

Писане by Hyomin. Сря Юни 05, 2013 2:34 pm

Тя май не се зарадва много да ме види. Въпреки това аз задържах ослепителната си усмивка, като игнорирах предполагаемото и неудобство. Като приключихме проекта си мислех, че сме си паснали като характер и е останала с добри впечатления от мен. Въпреки купищата мисли в главата ми, аз не показах недоволството. Едно е ясно - това е дело на Ким Хьон Джунг. Ох по дяволите...този сандък гаден. Какъв късмет, че не съм го виждал скоро, за да ми вгорчава живота. Напоследък само ми се налага да слушам за предстоящия му албум. Направо ми се повръща.
- Дойдох..да ти кажа ти кажа добре дошла. - отговорих все пак на въпроса и.
- Дормът на MBLAQ е доста наблизо. Та това е за добре дошли! - натиках кутията с цветни курабийки в ръцете и. Мир каза, че жените доста харесвали цветни курабийки в луксозни опаковки. А все някоя от 4те в Miss A ще се зарадва. Нали съм възпитан човек, не мога да се изтърся без нищо. Те все още казват, че съм прост, но както виждате аз съм достатъчно умен и находчив.
Hyomin.
Hyomin.
CCM Ent.
CCM Ent.

Писане by Fei Сря Юни 05, 2013 10:58 pm

Той продължаваше да ми се усмихва, а аз продължавах да го гледам, затова побързах да си оправя поведението. Колкото и да бях изненадана не беше редно да се държа така. Джун каза, че дошъл само да ни поздрави за добри дошли и бутна кутия със сладки в ръцете ми.
-Благодаря ти. Значи сме един вид съседи - опитах се да се усмихна. - И благодаря за сладките. Изглеждат вкусни - допълних и повдигнах кутия. Все още доста се притеснявах, но гледах да го прикрия.
-Ъм... Джун... съжалявам за държанието ми преди малко, просто... ами изненадах се като те видях, не съм очаквала да те видя скоро. -казах му искрено като през цялото време гледах кутията със сладки и си играех с панделката. Изглежда се беше постарал щом донесе и сладки. С него се разбирахме добре преди всичко да се случи. Не знам даже как се случи всичко дали той наистина ме харесваше или просто Хьон Джунг беше ревнувал напразно. За мен всичко бяха просто колегиални отношение и наистина не разбрах какво се случи. Затова до края на проекта избягвах Джун, а след това не се бяхме виждали.
-Мина доста време откакто не сме се виждали...- казах и вече вдигнах поглед към него. Малко ме беше и срам заради всичко случило се.
Fei
Fei
JYP Ent.
JYP Ent.

Писане by Hyomin. Нед Юни 09, 2013 10:46 am

Много добре осъзнавах какво се бе случило. Правя се на ударен, но знам. В началото Фей ми допадаше. Беше позитивна, добра и усмихната. Рядко откривах хора с такива качества, затова ми беше приятно да контактувам с нея. Знаех, че е обвързана, но това не бърка да се разбираме добре и да се държим поне приятелски нали? Нали и без това работата така върви по - добре. Тогава проклетия ревнивец Хьон Джунг развали всичко. Беше заслепен, а на мен започна да ми става тежко за Фей.Тогава, и дори сега мисля, че те не са подходящи един за друг. Фей заслужава някой много по - добър от него.
Започнах да се държа още по - добре с нея, предимно за да дразня лидера на ss501. Това може би е доста лоша постъпка спрямо нея. Само че...по някакъв начин започнах да я харесвам. Уплаших се, защото аз съм от онези мъже, които са се влюбали силно само веднъж и обекта на желанието им им е разбил сърцето...и след това ни е страх да се влюбим пак. За мое добро проекта ни заедно приключи, и сега към Фей не мисля, че изпитвам нещо по - специално. Макар че е трудно да я обясня защо ми допада да я гледам и защо се бях постарал толкова в избора на сладки....
...
...
и защо по дяволите не спирам да се усмихвам глупаво...?
- Няма нищо, не се притеснявай. - добре, че започна да говори.
- Аз се извинявам, че не съобщих, но обикновено с момчетата като посрещаме някой познат в махалата не му казваме...- изхилих се глупаво и се почесах.
- Знам. Но пък съм ви гледал по телевизията. - казах.
- Как са момичетата от групата? Имате много поздрави от Мир. - мисля, че нашето макне най - допадаше на мацките от Miss A. Май не изгаряха от желание да видат G.O след като се беше напил и се опитваше да им налети.
Hyomin.
Hyomin.
CCM Ent.
CCM Ent.

Писане by Fei Пон Юни 10, 2013 1:08 am

Като вдигнах поглед забелязах, че Джун продължава да се усмихва. Тази негова усмивка рядко слизаше от лицето му. Ако не бях толкова притеснена сигурно и аз щях да му се усмихна. Джун ме успокои и почна да ми се извинява, че не ме е предупредил, че ще дойде.
-Не, няма нужда се извиняваш, всъщност е мило от твоя страна. –побързах да му отговоря. Не исках да го карам да се чувства неудобно. Той спомена, че ни е гледал по телевизията и започна да разпитва за момичетата, тогава осъзнах, че все още висим на вратата. Май не се представях като добра домакиня… Обаче една част от мен се притесняваше да го покани вкъщи. Все пак бутнах вратата и я задържах отворена.
-Колко съм глупава… искаш ли да влезеш? –попитах го като държах с гръб вратата отворена. Той влезна и аз затворих след него.
-Момичетата са добре, супер даже. –отговорих му докато го водех към всекидневната. – Ооо Мир, благодаря, прати му и на него. Той как е? А и останалите също? –попитах го. Всички много се радвахме на Мир. Винаги ни беше забавно около него. Джун също беше доста забавен, но и непредсказуем. Всъщност това, че бяха толкова забавни ми допадаше в тях. Нямаше как да ти е скучно в тяхна компания. Момичетата бяха на същото мнение, знаех даже, че искат пак да се видим с тях,но не го правеха заради мен и ми ставаше малко гузно.
-Ако искаш сядай, аз само ще оставя сладките в кухнята и се връщам. Тогава ще ми разкажеш за другите.Искаш ли нещо за пиене? –попитах го и се отправих към кухнята. Технически леко го излъгах не отивах в кухнята, а при Ким Бом. Точно сега ми трябваше най-добрия ми приятел. Ако и той беше с мен, щях да съм по-спокойна, а и Хьон Джунг няма да полудее като разбере за посещението на Джун. Влязох в стаята му пак без да почукам и отидох до леглото му и седнах до него.
-Хееей- бутнах го леко и той отвори сънено очи. – Съжалявам страшно много, но, ако не беше важно нямаше да те будя…-говорех тихо. Ким Бом започна да се разсънва.
-Ъм… Джун е тук…-казах му и в момента, в който той осъзна думите ми толкова бързо се изправи до седнало положение,че леко отскочих назад и за малко да падна от леглото му. Той ме погледна леко гневно. Предполагах какво си мисли, а и определено споделяше мнението на Хьон Джунг за Джун. Все пак бяха добри приятели, нормално беше да го подкрепя. Станах бързо от леглото преди да започне да ми изнася речи и хванах първите дрехи, които видях и му ги метнах .
-Моля те облечи се и ела и не се дръж лошо- казах му и побързах да изляза от стаята. Върнах се във всекидневната при гостенина и седнах на разстояние от него. Не прекалено близо, но не и твърде далеч.
-Е сега разкажи ми как са Мир и останалите? А и можеш да кажеш на G.O, че му простихме, стига да не прави такива неща отново. –казах му и отново се опитах да се усмихна.
Fei
Fei
JYP Ent.
JYP Ent.

Писане by Peniel Пон Юни 10, 2013 6:14 pm

Откога чакам да дойде този ден, за да се наспя като жълто-бял човек. Напоследък имах чувството, че страдам от недоспиване, затова реших да проспя половината ден докато имам възможност. Още сутринта Фей-нуна се натресе, но аз хвърлих възглавница по нея и тя се отказа от това, за което е дошла. След това сънувах някакви простотии, не помня какви, но скоро вратата на стаята отново се отвори и нуна дойде пак. Седна на леглото ми и тръгна да ме буди. Направих недоволна физиономия без да отварям очи.
- Нуунаааа...моля те...
Тя побърза да се извини и да каже, че ако не било важно нямало да ме събуди. Какво може да е толкова важно? След малко каза, че Джун е тук. Заради сънеността си не схванах думите и веднага, но след като го направих, подскочих, и тя за малко да падне. Изгледах я със смесени чувства. Малко гняв, но и изненада.
- Какво търси тук? Какво иска?
Преди да ми отговори щях да тръгна да говоря, но тя се усети и действа преди да успея. Намери едни дрехи, метна ги по мен и ми заповяда да се облека и да не се държа лошо. Проследих я с недоволен поглед, и след като затвори вратата след себе си се изправих бавно. Съблякох потника си, облякох тениската и анцуга, които ми беше хвърлила и отидох до огледалото да си пооправя стърчащата коса.
Всъщност не мразя Джун, на мен нищо не ми е направил. Заради Хьон Джунг ми е негативно отношението към него. Аз самият не знам какво да мисля, защото и приятелят ми не действа правилно. Слязох при тях и небрежно се настаних помежду им .
- Добър ден, Чан Сънг! - огледах го преценяващо. В друг подобен случай веднага бих се усмихнал на госта, но сега все още не знаех намеренията му.
Peniel
Peniel
Cube Ent.
Cube Ent.

Писане by Hyomin. Пон Юни 10, 2013 11:48 pm

Преди да ми отговори, тя ме покани да вляза. Не исках да се натрапвам , но след като ме покани приех. И без това не смятах да стоя много. Достатъчно, за да ми разкаже как стоят нещата при тях. Като се върна, момчетата със сигурност ще ме питат, така че...
Докато ме водеше вероятно към всекидневната, ми отговори, че момичетата от групата са добре. Веднага и светнаха очите като споменах Мир. Така става със всички. Явно макнето ни е прекалено сладко и хората не могат да му устоят. Браво на Мир.
Седнах си удобно а тя каза, че отива да остави сладките в кухнята. Явно щях да запазя отговора си за след малко.
- Не, мерси..не искам нищо. - казах с усмивка
След известно време, в което обмислях предстоящите ни участия заради "Smoky Girl", Фей се появи и седна долу горе близко до мен.
- Мир е добре. Все още се вживява в ролята на Спящата красавица, и вероятно в момента се опитват да го събудят с духов оркестър. Другите също са добре. Даже много добре. Доволни са от постигнатото, от новите ни песни. Аз също съм доволен, разбира се. Трябва да посрещнем шефа подобаващо!
А на мен пък ми светваха очите като станеше дума за завръщането на Рейн. Шефе, никога не съм предполагал, че ще ни липсваш така...
- Повярвай ми, Джи О май не се е запритеснявал много. А и на всеки може да се случи, когато е пиян. - казах вежливо. Вече му бяха простили, но няма да е лошо да го защитя още малко. Не искам околните да остават с лоши впечатления от приятелите ми. Преди да успее да ми отговори...довтаса Ким Бом. Изгледах го преценяващо, а той се настани между мен и нея. Започнах да се чувствам на чужда територия. Ама на кой му пука? Ким Бом изглежда миловиден и добър, но дори за момент не мога да забравя, че е приятел на глупака Хьон Джунг. Вероятно не ме харесва също като него. Поздрави ме с леко хладен тон.
- Добър ден и на теб, Санг Бом. - отвърнах му по същия начин. Двамата все още стояхме и се гледахме като петли.
Hyomin.
Hyomin.
CCM Ent.
CCM Ent.

Писане by Fei Сря Юни 12, 2013 8:58 pm

Когато се върнах при Джун той започна да ми разказва за останалите. Беше ми наистина интересно да разбера как са и какво правят. Разказа ми за Мир и новата му роля на Спяща красавица. След това ми каза за другите и, че били доста доволни от постигнатото.  
-Страхотно е, че сте доволни от постигнато. О и другият път да доведеш Мир, мисля, че момичетата много ще му се зарадват. Личи си, че се вълнуваш, че Рейн се връща –от самото споменаване на шефа му пролича колко се радва, че скоро се завръща.Това беше съвсем нормално, сигурно той доста щеше да се зарадва предвид успехите им и новата песен,която беше наистина страхотна. Беше ми приятно така да си говорим просто, а и определено вече се чувствах по-спокойна.
-Е да случва се на всеки- съгласих се с него относно Джи О. Не бях довършила мисълта си когато Ким Бом се появи. Колко обичах най-добрия си приятел в този момент.  Той се настани между нас и поздрави Джун. След това двамата просто седяха и се гледаха странно.
-Ъм… - опитах се да привлека вниманието им. – Джун, не знам дали си разбрал, но и Ким Бом се нанесе при нас. –прегърнах най-добрия си приятел и се усмихнах. Това беше моя начин да му покажа колко му благодаря, че се появи.
–Та както казвах почти на всеки се е случвало да се напие и да прави простотии- отговорих му. Е на мен не ми се беше случвало, рядко се напивах чак толкова. А и пред малко хора бих се отпуснала, за да се напия. След като ми се наложи да се разделя с Хьон Джунг изпих  доста, но добре, че беше Джия да ме държи далеч от телефона преди да направя някоя простотия.  Не знам на кого щях да се обадя първо на Хьон Джунг и да му рева по телефона или на Джун и да му викам.  Определено щях да съжалявам и за двете неща.
-Вие имате ли някакви интересни пиянски истории?- попитах ги и се засмях.  Трябваше ни някаква тема за разговор, за да не почнат пак да се гледат странно, защото малко ме плашеха като правеха така.
Fei
Fei
JYP Ent.
JYP Ent.

Писане by Peniel Съб Юни 29, 2013 1:36 am

Джун ме изгледа преценяващо и с хладина ме поздрави. Всъщност винаги съм го мислел за забавен тип,гледал съм го в предавания, но щом хьонг казва...значи няма да му имам доверие. Все пак съм верен приятел. Макар че не искам да съдя и Джун. Хьон Джунг ми е приятел, но и тох греши. Не мисля, че Джун има вина за раздялата им.Поне не голяма. Затова точно преди Фей да заговори, му се усмихнах леко.
Нуна ме прегърна и го осведоми, че вече живея при тях. Беше ми забавно тук, колкото повече хора, толкова по - добре.
Нуна ме изненада с въпроса за пиянските истории. Бях на път да почервенея. Наистина съм правил големи резили. Заедно със Хьон Джунг сме се напивали като прасета, особено след като скъсаха. Ама да знаете, че той е по - смешен от мен като се напие.
- Ами нуна....как да ти го кажа. Напивам се, правя дивотии и не запомням много. А когато приятелите ми също са пияни е трагедия. На следващия ден не се помни нищо. - усмихнах се миловидно. Всъщност поменех някой пиянски изцепки, но тактично се измъкнах. Погледнах очакващо към Джун. Макар всичките тези интриги и проблеми бях любопитен относно него. Може пък да не е толкова лош и зъл.
Peniel
Peniel
Cube Ent.
Cube Ent.

Писане by Hyomin. Съб Юни 29, 2013 1:49 am

След като с Ким Бом известно време се гледахме преценяващо и наперено, той взе, че ми се усмихна. И усмивката му изглеждаше истинска и топла, което ме изненада и обърка и затова не можах да реагирам никак. След това Фей каза, че той се нанесъл да живее при тях.
- Забелязвам. - казах с престорена усмивка. Може би тъпака е пратил приятелчето си да я наблюдава? Че те не се ли разделиха вече? Защо продължава да и причинява това? Еййй....този Хьон Джунг заслужава един юмрук в муцуната, че и повече. Удържах някак гнева си и извадих отново усмивка пред тях.
- Голям си късметлия, Санг Бом! Какво е чувството да живееш с четири красавици? - попитах с нотка на шеговитост.
Естествено, че му е приятно. Освен,ако не е срамежлив.
Стана дума за напивания, и тя ни предложи да разкажем пиянските си истории. Санг Бом тактично се измъкна, макар че бях сигурен, че помни поне една. Хитър е като лисунгер този! След като погледнах към мен, се засмях и забих поглед в пода.
- Най - големи простотии стават на партитата, които си правим с групата. Аз предпочитам да оставам трезвен и удържам почти до края, но покрай такива като тях е трудно. Не е трудно да познаете, кой се напива първи. Мир от една чашка и е под масата. Заспива на момента. Джи О прави глупости, Тъндър започва да се разгонва, Лидерът се прави на Хълк, а аз....зависи колко съм изпил и как.
Не искам да им казвам, че понякога го подкарвам на стриптийз и на странни танци. Погледнах към Фей и се усмихнах многозначително.
- Ти нали не очакваш да се измъкнеш?  
Hyomin.
Hyomin.
CCM Ent.
CCM Ent.

Писане by Fei Съб Юни 29, 2013 4:58 pm

Двамата си размениха по някоя друга усмивка, което си беше напредък.  Харесваше ми това, че най-добрият ми приятел не се води сляпо по акъла на Хьон Джунг и се опитваше да се държи добре.  Джун отбеляза, че Ким Бом бил голям късметлия да живее с нас.
-Хах, да така е… -засмях се. – Но и  ние сме големи късметлийки  иначе нямаше кой да убива буболечките, ако случайно някъде видим някоя- опитах се да прозвуча сериозно,но все пак се разсмях.  Всъщност всички се радваха, че живее при нас.
След като им зададох въпроса и двамата се замислиха. Предполагах, че Ким Бом има разни пиянски истории. С Хьон Джунг обичаха да излизат по мъжки и знам, че някога са правили простотии, но никога не ми казваха.  Той започна да се оправдава, че не запомнял много.
-Добре се измъкна- засмях се и насочих вниманието си към Джун, да видим той какво би споделил с нас.  Той разказа за групата и кой как се напивал, разбира се и той за себе си се измъкна.
-Доста сте интересни вие като се напиете май – засмях се. – Но и добре се измъкна от въпроса.- е не искаха да споделят. Какви ли са ги вършили като се напият?  Може пък някога да разбера.
Джун ме погледна и се усмихна многозначително, вече предусещах какво ще каже.
-Амии аааз…-започнах и се чудих как да се измъкна-.. не пия много, а като пия…съм като Мир. Заспивам бързичко. – отговорих им. Е  не бях особено убедителна затова си лепнах една широка усмивка накрая.
Fei
Fei
JYP Ent.
JYP Ent.

Писане by Peniel Съб Юни 29, 2013 5:53 pm

Явно и двамата решиха да карата по моята тактика и да се измъкнат. Теглих им една мазна усмивка. Хитреци такива. Джун разказа за всеки от групата си, което беше доста забавно, а нуна се оприличи с макнето им.
- Наистина ли се напиваш така бързо, нуна? - казах изненадано и започнах да се смея.
- Ще те напия! - казах и я потупах по рамото. Най - много да си отнеса някой ядосан поглед.
Преди това тя каза, че вече има кой да бие буболечките. Наистина ли толкова ги е страх? Ами добре, макар че винаги съм карал на принципа, че всяко същество си има душичка и трябва да живее. Дори да е малка буболечка.
- Нуна, не забелязах да имаме хлебарки. - отбелязах. Не знам кой щяха да пратят да пазарува, но най - добре да вземем препарат против буболечки, защото на никой няма да му е приятно да я размажа с чехъла насред стаята.
Peniel
Peniel
Cube Ent.
Cube Ent.

Писане by Hyomin. Съб Юни 29, 2013 6:06 pm

Фей също реши да се измъкне по бързата процедура. Погледнах я и се замислих за нещо. Със сигурност си е пийвала, след раздялата си с онзи. Знам, защото хората говорят, а и аз имам добри източници. Беше ми много гадно. Може да ме е обвинявала, но всеки който е бил около нас ще каже, че аз нямам никаква вина. За всичко е виновен онзи глупак. Той започна да ревнува от нищото и да поражда скандали във връзката им. Не съм се замесил сам в тази каша. А че имах симпатии към Фей е ясно. Кой не би имал?
Те започнаха да си говорят за нещо, а аз само слушах и се усмихвах ако ме погледнат. Изглеждат доста добри приятели. Ако бях на мястото на Фей бих избрал сто пъти Санг Бом пред калъфа Хьон Джунг. По едно време се унесох в собствените си мисли и не им слушах разговора. Май скоро трябва да си вървя. Свърших си работата - поздравих Фей, видях че е в добри ръце дори онзи мазник да я дразни. А и надявам се тя е разбрала що за животно е и няма да поддържа сериозни връзки с него. Бих я попитал как са нещата, но сега не мога. Не ми се иска пред Ким Бум.
Hyomin.
Hyomin.
CCM Ent.
CCM Ent.

Писане by Fei Нед Юни 30, 2013 7:30 pm

Приятелят ми се учуди, че се напивам бързо и почна да ми се смее.  Скръстих сърдито ръце и направих нацупена физиономия.  После заяви, че ще ме напие и ме тупна по рамото.
-Няма пък! – казах му, като продължих да се правя на сърдита. – Когато си наоколо никога няма да пия пък – оплезих му се. Сигурно изглеждахме като малките деца, но той беше един от малкото , с които спокойно се лигавя. Не можех да се държа така с всеки.  
После той се върна на темата за буболечките. Вярно ,че нямахме у нас, но пък винаги имаше вероятност от някъде да се появи някоя гадинка. Е да се надяваме да не става.
-Все пак за всеки случай, ти отговаряш, ако се появи някоя да се заемеш с нея.Вече официално си имаш задача свързана с къщата. – започнах да се смея.  Едва сега осъзнах, че Джун мълчи и нищо не казва. Погледнах го и забелязах, че се е отнесъл някъде и пости не ни слуша. Само си седеше и от време на време се усмихваше.Какво ли толкова се беше замислил? Стана ми малко смешно като го гледах, но реших да пробвам да му привлека вниманието.  Наложи се да се пресегна през Ким Бом ,за да го бутна по крака. Естествено приятелят ми не беше забелязал, че Джун се е отнесъл
-Ей, Земята вика Джун… -засмях се. – Къде се отнесе? – попитах гостенина ни.
Fei
Fei
JYP Ent.
JYP Ent.

Писане by Hyomin. Пон Юли 01, 2013 3:46 pm

Продължих да си мисля своите неща, като продължавах само да се усмихвам като някой от тях се обърнеше към мен. В един момент Фей ме забеляза и привлече вниманието ми, като същевременно попита къде съм се отнесъл. Изкисках се и махнах с ръка.
- Аа...нищо интересно. Обмислям неща, свързани с работата. Извинете ме. - усмихнах се
Честно казано вече нямаше много какво да правя тук. Дойдох, видях, поздравих я, сега беше време да тръгна. Може би скоро щях да я потърся пак, просто за да си запазим приятелски отношения. Много бих се радвал в такъв случай.
- Аз ще си вървя. - казах и се изправих.
- Благодаря ви за гостоприемството. - поклоних се леко в знак на уважение.
- Вие също сте добре дошли в дорма на MBLAQ - усмихнах се и тръгнах към вратата. И двамата станаха да ме изпратят, и като излязох само се обърнах към Фей.
- Може да ме потърсиш, ако имаш нужда от нещо. - усмихнах се широко, смигнах и и се прибрах високоскоростно в дорма, защото бях гладен.  
Hyomin.
Hyomin.
CCM Ent.
CCM Ent.

Писане by Peniel Пон Юли 01, 2013 3:55 pm

- Ще видиш ти, нуна! - заплаших с присвити очи и вирнат към нея показалец. Аз съм майстор на веселието, така че няма как да ми се измъкне точно на мен. И сама знае, че е така, но не иска да си признае.
- Разбира се! - казах и се почувствах като Супермен
- Ако влезе някое "чудовище", ще ви спася от него.
През цялото време Джун само мълчеше и се усмихваше, определено бе потънал във собствени мисли. Фей го закачи нещо, но той само се оправда и реши да си тръгне. Сега ми стана леко гадно да не би аз да съм направил нещо. Но това е Джун. А аз не съм направил нищо съществено. Станахме с нуна да го изпратим, и на вратата той и смигна и и каза ако има нужда да му се обади. Хмм...
След като затвори вратата и тръгна да се обръща за малко да се блъсне в мен.
- Какво беше това? - казах подозрително.
След като ми отговори се усмихнах, разроших и гривата, както по принцип тя прави с моята и се врътнах.
- Отивам да си доспя! - казах щастливо и помахах
- Стаята ми е забранена зона за теб, докато не съм се събудил! Събуди ме само ако е нещо мноооооого важно!
След това се качих в стаята си, махнах дрехите и заспах като пън.
Peniel
Peniel
Cube Ent.
Cube Ent.

Писане by Sponsored content

Sponsored content